PDA

View Full Version : Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?

parisk87
15-10-2008, 08:25 PM
Καλησπέρα σε ολους. Πραγματικά, δεν ήξερα πως αλλιως να διατυπώσω το θέμα αυτο. Η απορία μου, ισως ακουστεί χαζή, είναι ενας μετά τον θάνατο, συνεχίζει να 'λειτουργεί', να γίνονται προβλέψεις ή την στιγμή εκείνη πάυει? Για παράδειγμα κάπου διάβασα οτι το χρονικό με το δυστήχημα της Νταιάνα, για παράδειγμα το μεσουράνημα της ήταν στις 000 μοίρες και ο πλανήτης ¶ρης έκανε τετράγωνο με τον Κλήρο του Θανάτου. Τι ακριβώς είναι ο κλήρος του θανάτου? Ευχαριστώ πολυ.

kiaRRa
15-10-2008, 08:36 PM
Η Νταϊάνα από όσο θυμάμαι πέθανε στο νοσοκομείο οπου μεταφέρθηκε μετά το ατύχημα. Οπότε υπήρχε μια χρονική διάρκεια και στιγμή θανάτου δεν ήταν αυτή του ατυχήματος.
Τώρα σχετικά με τον Κλήρο Θανάτου ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό.:embarrest

cancerian
15-10-2008, 10:30 PM
Aγαπητοι

ο κληρος του θανατου ειναι ενας απο τους πολυαριθμους κληρους στην Αστρολογια.
Οι κληροι ειναι σημεια , των οποιων η θεση προκυπτει απο τον συνδιασμο TΡΙΩΝ (μαθηματικο ) αλλων σημειων ή πλανητων. Των οποιων η αποσταση των δυο προστηθεται στην θεση του τριτου.

Πχ ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ:

*ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ : Asc + Σεληνη - Ηλιος.

* ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ : Asc - Σεληνη + Ηλιος.

skorpion
15-10-2008, 10:39 PM
Περα απ αυτο νομιζω οτι ο φιλος θελει περισσοτερο να μαθει για το ερμηνευτικο/σημασιολογικο κομματι αυτου του κληρου...την ισχυ του...ανοχες κτλ......Κατα ποσο υπαρχουν αστρολογοι που τα προσμετρουν σε μια αναλυση ας πουμε?
Αυτα δεν ειναι και τοσο γνωστα

white diamond
15-10-2008, 10:51 PM
είναι λίγο παράξενο ποστ αλλά ενδιαφέρον ...δεν ξέρω να σε βοηθήσω ...
θα περιμένω και γω να δω τις απαντήσεις που θα ακολουθήσουν...

cancerian
15-10-2008, 10:53 PM
Καλησπέρα σε ολους. Πραγματικά, δεν ήξερα πως αλλιως να διατυπώσω το θέμα αυτο. Η απορία μου, ισως ακουστεί χαζή, είναι ενας μετά τον θάνατο, συνεχίζει να 'λειτουργεί', να γίνονται προβλέψεις ή την στιγμή εκείνη πάυει? Για παράδειγμα κάπου διάβασα οτι το χρονικό με το δυστήχημα της Νταιάνα, για παράδειγμα το μεσουράνημα της ήταν στις 000 μοίρες και ο πλανήτης ¶ρης έκανε τετράγωνο με τον Κλήρο του Θανάτου. Τι ακριβώς είναι ο κλήρος του θανάτου? Ευχαριστώ πολυ.

H πληροφορια σου ειναι λαθος . Αρχικα χαρτης που σχηματισαν ανηκει στην Αστρολογια του Γεγονοτος και δειχνει την δραση των πλανητων την δεδομενη στιγμη ελαβε μερος το ατυχημα . Εδω τα πραγματα μπορει να περιπλακουν καπως γιατι τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχει καποιος ο οποιος να "κρατα" ρολοι την διαρκεια ενος ατυχηματος.

Μεσα απο το βιβλιο της κυριας Γιαννακοπουλου η οποια αναλυει το ατυχημα με βαση την αστρολογια του γεγονοτος , η ωρα του ατυχηματος γινεται στις 12.28.
Το MC ειναι στις 16,01 του υδροχοου και οχι στις 00,00 , ο κληρος του θανατου (μεσαιωνικος τυπος) στις 16,44 της παρθενου αδυνατει να τετραγωνισει τον Αρη διοτι βρισκεται στον Σκορπιο .

Θα ηθελα να προσθεσω οτι ο κληρος του θανατου ειναι οντως μια φραση που τρομαζει , αλλα δεν θα πρεπει να παρακινδυνολογουμε .... (διχως παρεξηση :) )

parisk87
15-10-2008, 11:18 PM
ή λάθος διατύπωσα το ερώτημα μου, ή εχετε σταθεί περισσότερο στο κομμάτι-παράδειγμα που έδωσα με την πριγκίπισσα Νταιάνα. η ερώτηση ήταν, εκτος απο την σημασία του κλήρου θάνατου. αν παράδειγμα, πεθάνω αυριο, αν μεθαύριο μπορεί κάποιος να διαβάσει τον χάρτι μου και να λέει για παράδειγμα οτι θα εχω μια ήρεμη μέρα, κτλ ενώ εγω θα είμαι ήδη νεκρός. μπορεί να ακούγεται παράλογο. αλλά οσο πιο απλα μπορώ να το διατυπώσω, αν διαβάσω εναν χάρτι, άσχετο, κάποιου που δν ξέρω που όμως εχει πεθάνει εδω και χρόνια, θα συνεχίσει να μου λεει οτι τις επόμενες μέρες θα τα πάει καλα στα επαγγελματικά του, κτλ ή θα καταλάβω απο τις διάφορες πλανητικές διελεύσεις κτλ οτι το συγκεκριμένο άτομο είναι νεκρό. ευχαριστώ και πάλι.

Μητσάκος
15-10-2008, 11:21 PM
ή λάθος διατύπωσα το ερώτημα μου, ή εχετε σταθεί περισσότερο στο κομμάτι-παράδειγμα που έδωσα με την πριγκίπισσα Νταιάνα. η ερώτηση ήταν, εκτος απο την σημασία του κλήρου θάνατου. αν παράδειγμα, πεθάνω αυριο, αν μεθαύριο μπορεί κάποιος να διαβάσει τον χάρτι μου και να λέει για παράδειγμα οτι θα εχω μια ήρεμη μέρα, κτλ ενώ εγω θα είμαι ήδη νεκρός. μπορεί να ακούγεται παράλογο. αλλά οσο πιο απλα μπορώ να το διατυπώσω, αν διαβάσω εναν χάρτι, άσχετο, κάποιου που δν ξέρω που όμως εχει πεθάνει εδω και χρόνια, θα συνεχίσει να μου λεει οτι τις επόμενες μέρες θα τα πάει καλα στα επαγγελματικά του, κτλ ή θα καταλάβω απο τις διάφορες πλανητικές διελεύσεις κτλ οτι το συγκεκριμένο άτομο είναι νεκρό. ευχαριστώ και πάλι.
Αν αυτός που εξετάζει τον χάρτη δεν ξέρει ότι το άτομο στο οποίο ανήκει ο χάρτης έχει αποβιώσει, δεν πρόκειται να καταλάβει ότι το άτομο έχει αποβιώσει. :bigsmile:

parisk87
15-10-2008, 11:25 PM
δν είναι ομως παράξενο αυτό? κάπως αντιφατικό? ενας χάρτης, μας μιλάει για την ζωή μας, ποιος ο λόγος να "συνεχίζει" και μετα απ αυτή? δεν υπάρχει λόγος, σωστά? απ την άλλη δν είμαι μαγικό να εξαφανιστεί αλλα θα μπορούσε να δώσει κάποια 'σημάδια' πχ με θέσεις πλανητών κτλ

cancerian
15-10-2008, 11:26 PM

Θα συμφωνησω απολυτα με τον Μιτσακο αλλα θα σου πω το εξης. Μπορεις μεσα απο απο την Αστρολογια να δεις αν ζει ή οχι το ατομο και να μαθεις πολλα στοιχεια γυρω απο τον θανατο του. ( Μην σου πω μεχρι και που ειναι θαμμενος !!! :bigsmile: ).
Σκιαχτικο ε ???? :cheesy:

parisk87
15-10-2008, 11:30 PM
Αρκετά ενδιαφέρων θα έλεγα :) ΟΚ και αφού το λύσαμε αυτό ας περάσουμε καλα μου παιδιά στο΄δεύτερο σκέλος, τι είναι ο κλήρος θανάτου που έψαξα και δεν βρήκα πληροφοριες στην σελίδα. μονο για τον κλήρο της τύχης.

Μητσάκος
15-10-2008, 11:57 PM
δν είναι ομως παράξενο αυτό? κάπως αντιφατικό? ενας χάρτης, μας μιλάει για την ζωή μας, ποιος ο λόγος να "συνεχίζει" και μετα απ αυτή? δεν υπάρχει λόγος, σωστά? απ την άλλη δν είμαι μαγικό να εξαφανιστεί αλλα θα μπορούσε να δώσει κάποια 'σημάδια' πχ με θέσεις πλανητών κτλ
Ο χάρτης μιλά και για τη ζωή μας. Ο γενέθλιος Κρόνος που ήταν για εμένα στην 22η μοίρα του Υδροχόου, ήταν στην 22η μοίρα του Υδροχόου και για όλους όσοι γεννήθηκαν 1-2 ημέρες πριν και μετά τη γέννησή μου. Ο Ήλιος μου βρισκόταν στην 15η μοίρα του Καρκίνου όταν γεννήθηκα εγώ αλλά είναι στην ίδια μοίρα και ζώδιο για όλους όσοι γεννήθηκαν την ίδια ημέρα. Όπως και για οτιδήποτε γεννήθηκε εκείνη την ημέρα, είτε αυτό ήταν γέννηση ανθρώπου, είτε ήταν γέννηση κάποιου άλλου ζώου, είτε ήταν η γέννηση ενός γεγονότος, οποιουδήποτε γεγονότος. Ο προσωπικός μας χάρτης απεικονίζει μια κατάσταση στην οποία υπάρχουμε και εμείς. Δεν είμαστε εκεί μόνον εμείς. Απλώς εμείς απομονώνουμε τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν.

Λευκή
16-10-2008, 12:35 AM
Βρε με τις Σκορπίσιες ανησυχίες βραδιάτικα...:bigsmile:
Ο Κλήρος του Θανάτου είναι ένα απ τα πάμπολλα αραβικά σημεία που κανείς δεν ξέρει να τα χρησιμοποιεί και καθένας γράφει και μια δική του ερμηνεία,και υπολογίζεται θεωρητικά απ τον τύπο Κ.Τ.Θ.= Ωροσκόπος + Κορυφή 8ου Οίκου - Σελήνη
(ο κληρος της τύχης δίνεται από Κ.Τ.Τ.= Ωροσκόπος + Σελήνη - Ήλιος)

trelogaurina
31-05-2011, 04:41 PM
Να ρωτησω κατι αλλο εγω..,πως σε ενα χαρτη μπορουμε να καταλαβουμε ποτε θα πεθανει καποιος!Ευχαριστω!

doukas
31-05-2011, 05:11 PM
αν κάνεις τον χάρτη ενός μεγάλου γλωσσολόγου μας , θα δεις κάτι τετράγωνα που κάνει , για να μην πω ότι είναι κάργα στα τετράγωνα και μάλιστα στον Κρόνο και στον Ουρανό . Και αισίως πάει στα 106. Μήπως δεν προγιγνώσκει τον θάνατο η αστρολογία αλλά κάποιες τάσεις που έχει άτομο , κάποιες ροπές;

maria76
01-06-2011, 01:59 AM
Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές αναλύσεις επωνύμων που δεν ζουν πια,και σ'αυτές βλέπουμε ότι οι παράγοντες για να πάθει κάποιος κάτι είναι πολλοί,δεν συμβαίνει μόνο μια όψη.Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολλές πιθανές ημερομηνίες"εξόδου"για τον καθένα μας,και είναι φυσιολογικό.Πόσες φορές δεν την γλιτώσαμε παρά τρίχα οδηγώντας για παράδειγμα?

Τις προάλλες κοντινό μου πρόσωπο έπεσε κάτω μόνο του,κι έσπασε το χέρι του,τελείως όμως.Και μου λέει,"και την τάδε φορά που είχα χτυπήσει εκεί...Μάιος ήταν πάλι"!Είπα να το κοιτάξω λίγο,και ανακάλυψα τα εξής..
Ο γενέθλιος Ηλιος του,στους Διδύμους και στον 8ο οίκο,όπως και ο διελαύνων.
Ηλιος και Ουρανός σε όψη χιαστί με Ποσειδώνα(νερό,γλίστρησε στη βροχή).Επίσης ο Ποσειδώνας τριγωνίζει τον γενέθλιο,πες αργός πλανήτης,οκ.Αλλά..
Ο διελαύνων Β.Δεσμός είναι στον Τοξότη ανάδρομος στον 2ο(ενεργοποιείται δλδ ο άξονας 2ου-8ου τελικά),σε σύνοδο με τον Κρόνο του ατόμου,που πέφτει επίσης ανάδρομος στον 12ο οίκο(νοσοκομείο).
Ο γενέθλιος Δίας ανάδρομος στον 12ο οίκο και τώρα πέφτει στον 6ο(υγεία-εργασία),το ατύχημα έγινε εν ώρα εργασίας.
Αυτά μπόρεσα να καταλάβω και εντυπωσιάστηκα για ακόμα μια φορά.:blink:

paraskeyh
10-06-2011, 12:35 AM
[QUOTE=maria76;127761]Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές αναλύσεις επωνύμων που δεν ζουν πια,και σ'αυτές βλέπουμε ότι οι παράγοντες για να πάθει κάποιος κάτι είναι πολλοί,δεν συμβαίνει μόνο μια όψη.Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολλές πιθανές ημερομηνίες"εξόδου"για τον καθένα μας,και είναι φυσιολογικό.Πόσες φορές δεν την γλιτώσαμε παρά τρίχα οδηγώντας για παράδειγμα?

Συμφωνώ απολύτως και υπάρχουν τόσες θεωρίες όπως για παράδειγμα με την ηλιακή επιστροφή και τον ωροσκόπο που πέφτει στον γενέθλιο 8ο κτλ.Εμένα περυσι που έπεφτε εκεί δεν έπαθα απολύτως τίποτα,άλλες θεωρίες θέλουν τον Κρονο σε καλή όψη με τον Ηλιο να δίνουν μακροζωία κ.α.,έχω δει τετράγωνα μεταξύ των δυο σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας (άνω των 80) πολλά,κάπου όμως διάβασα κάτι που μου φάνηκε πολύ πιο σημαντικό και για αυτό πιστεύω οτι όλοι λίγο πολύ την έχουμε <<γλυτώσει>>,αυτό υποστηρίζει οτι αν δεν έχεις κάτι να σε κρατάει ή έχεις εκπληρώσει τον σκοπό σου τότε μόνο φεύγεις.Και σε αυτό που είπε η Μαρία για τον γνωστό της και τον Μαιο ισχυει και για μένα λόγω του 8ου που τους καλοκαιρινούς μήνες κάνουν παρέλαση οι πλανήτες και τα στραβα και ανάποδα τότε μου βγαίνουν όλα.

jungle
10-06-2011, 02:02 AM
Γεια σας!
Εχω διαβασει,- αλλα δεν το εχω ερευνησει κ διασταυρωσει ακομα-,
οτι στις εξοδους, τις περισσοτερες φορες, συμμετεχει ενεργα ο ποσειδωνας
ως ο πτυχιουχος ψυχοπομπος....κ μαλιστα οχι σε ασχημες οψεις μονο.
Μπορει να φυγει καποιος δηλ. υπο την επηρεια μιας ευχαριστης διαβασης
του Ποσειδωνα προς την Αφροδιτη ή τον Δια. Ή απο καποια επιρροη του
Ουρανου, που σημαινει δυσαρεστη ή ευχαριστη εκπληξη!
Θα το ερευνησω απο χαρτες γνωστων για να διασταυρωσω.....
ή κ για να διαψευσω....

Λευκή
10-06-2011, 02:47 AM
Γεια σας!
Εχω διαβασει,- αλλα δεν το εχω ερευνησει κ διασταυρωσει ακομα-,
οτι στις εξοδους, τις περισσοτερες φορες, συμμετεχει ενεργα ο ποσειδωνας
ως ο πτυχιουχος ψυχοπομπος....κ μαλιστα οχι σε ασχημες οψεις μονο.
Μπορει να φυγει καποιος δηλ. υπο την επηρεια μιας ευχαριστης διαβασης
του Ποσειδωνα προς την Αφροδιτη ή τον Δια. Ή απο καποια επιρροη του
Ουρανου, που σημαινει δυσαρεστη ή ευχαριστη εκπληξη!
Θα το ερευνησω απο χαρτες γνωστων για να διασταυρωσω.....
ή κ για να διαψευσω....

Με αφορμή αυτο το ποστ να μου επιτρεψετε να κάνω μια παρένθεση που τη θεωρώ σχετική...Διαβάζοντας τη δημοσίευση της jungle μου ήρθε στο νου αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=nI9_BTm41MI)
Μια ερώτηση τώρα,με αυτό το σκεπτικό ένας (ενεργοποιημένος)Δίας σε διέλευση απ τον 8ο ή και τον 12ο οίκο...τι μπορεί να σημαίνει ? :unsure:

kassy
10-06-2011, 01:51 PM
Τελικά μπορεί να προβλεφθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου μελετώντας το ωροσκόπιό του; Και αν ναι, θα μπορούσε να αποφύγει το θάνατό του;

jungle
10-06-2011, 09:45 PM
Με αφορμή αυτο το ποστ να μου επιτρεψετε να κάνω μια παρένθεση που τη θεωρώ σχετική...Διαβάζοντας τη δημοσίευση της jungle μου ήρθε στο νου αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=nI9_BTm41MI)
Μια ερώτηση τώρα,με αυτό το σκεπτικό ένας (ενεργοποιημένος)Δίας σε διέλευση απ τον 8ο ή και τον 12ο οίκο...τι μπορεί να σημαίνει ? :unsure:

Λευκη!!! αυτο το βιντεακι μου θυμισε την ταινια =αορατος εραστης=...την ειδες?

κ οσον αφορα την διελευση του Δια απο τον 8ο, θα σου πω προσωπικες εμπειριες.
Εχω τον ηλιο μου στον 8ο, κ την προτελευταια φορα που περασε ο Διας απο εκει
κ εκανε συνοδο με τον ηλιο μου, προκυψανε θεματα κληρονομικα (πεθανε
ο πατερας μου). Την τελευταια δε φορα που περασε προκυψανε θεματα
γυναικολογικα. Το τι επεισοδια θα φερει λοιπον μια διελευση Δια απο τον 8ο,
εξαρταται πιστευω κ απο τις οψεις που θα κανουν κ οι υπολοιποι πλανητες
απο τους υπολοιπους οικους. Κ σε τι φαση θα βρισκονται κ τα προχωρημενα.
Παντως σε μενα κ τις δυο φορες προκυψανε θεματα του 8ου......

jungle
10-06-2011, 09:59 PM
Τελικά μπορεί να προβλεφθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου μελετώντας το ωροσκόπιό του; Και αν ναι, θα μπορούσε να αποφύγει το θάνατό του;

Οπως εχω διαβασει πολλες φορες εδω μεσα, ο χαρτης μας σε συνδιασμο με τις διελευσεις προβλεπει απλως τασεις, ευχαριστων ή δυσαρεστων περιοδων στη ζωη μας. Δεν πιστευω οτι μπορει καποιος να προβλεψει στα σιγουρα......
ΝΑΙ....ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....χεχε!
Οποτε γι αυτο δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να αποφυγει και
την ...εξοδο του Μεσολογγιου του!

maria76
11-06-2011, 03:04 AM
jungle,έτυχε στα δικά μας παραδείγματα να έχει να κάνει ο Ποσειδώνας,δεν σημαίνει ότι εμπλέκεται κάθε φορά.Τώρα που το λες όμως,αν οι συνθήκες σχετίζονται με"ποσειδώνιες"καταστάσεις(αλκοόλ-νερό γενικά κτλ),από κάπου θα φαίνεται.Τι εννοώ..αλλο είναι να σπάσουμε ένα πόδι επειδή πέσαμε με τη μηχανή,και άλλο πέσαμε με τη μηχανή επειδή είχαμε πιει.Ετσι δεν είναι?Πάντως και ο 12ος που είπε η Λευκή,παρατηρώ ότι συνήθως δεν φέρνει καλά νέα,και εννοείται ο 8ος!Μπρρρρρρρρρρρρρρ...:cheesy:

SAGIVI
11-06-2011, 09:18 PM
Τι νοημα εχει να γνωριζουμε ποτε θα φυγουμε απο την ζωη?
Οι ανθρωποι ειμαστε το δυστυχεστερο πλασμα της γης, ακριβως γιατι εχουμε την γνωση, οτι ειμαστε φθαρτοι και καποτε θ αποχωρησουμε απο εδω.
Δεν ειμαστε <προγραμματισμενοι> να γνωριζουμε το τελος μας, διαφορετικα η φυση θα μας ειχε χαρισει αυτη την γνωση. Ομως εχει προνοησει για το αντιθετο ακριβως.

Οσον αφορα στη διελευση του Δια απο τον 8ο οικο μου, συναντησε την γενεθλια συνοδο ηλιου-πλουτωνα. Εκεινη τη εποχη, οι γονεις μου προχωρησαν σε συμβολαιογραφικη πραξη γονικης παροχης και οταν η διελευση ενεργοποιησε με ακριβεια την συνοδο που ανεφερα πριν, χωρισα απο μια σοβαρη σχεση τετραετιας, χωρις ομως ν αφησει τελικα πληγες.

kassy
12-06-2011, 11:43 PM
Πάντως έχω διαβάσει κάπου ότι ο ουρανός στον 8ο μπορεί να σημαίνει και αιφνίδιο θάνατο. Όντως έτσι είναι;

paraskeyh
13-06-2011, 01:07 AM
Συνήθως ναι ή περίεργο όπως κάνοντας ένα περίεργο σπορ ή ηλεκτροπληξία κα.

maria76
13-06-2011, 02:01 AM
Πάντως έχω διαβάσει κάπου ότι ο ουρανός στον 8ο μπορεί να σημαίνει και αιφνίδιο θάνατο. Όντως έτσι είναι;
Kι αν δεν είναι αιφνίδιος θάνατος και είναι αιφνίδια κληρονομιά?Η μια μεταβίβαση,θα περιμένουμε εμείς ωστόσο να πεθάνουμε?

taurine
13-06-2011, 02:03 AM
Βρε παιδιά, τι λέμε νυχτιάτικο?

Η μικρή μου εχει ηλιο ουρανό σε 8ο, μη με τρομάζετε έτσι!:sad:

Altec
13-06-2011, 02:12 AM

Εμενα με ξεχασε τοτε.....:toung:
Εχει και παρεα τον πλουτο εκει και εχουν πιασει ψιλοκουβεντα :bigsmile:

maria76
13-06-2011, 02:17 AM
Βρε παιδιά, τι λέμε νυχτιάτικο?

Η μικρή μου εχει ηλιο ουρανό σε 8ο, μη με τρομάζετε έτσι!:sad:
Μην τρομάζεις φιλενάδα.Επαγγελματικό μου ακούγεται αυτό.Από συμβολαιογράφος,μέχρι και γραφείο τελετών ή πνευματίστρια!Θα το ψάχνει γενικά το ποιοι είμαστε που πάμε,μπορεί και ερασιτεχνικά.

taurine
13-06-2011, 02:25 AM
Αχ μη μου το χαλάτε!
Εχει ακμή 10ου στην 1ο του Ταύρου!

katiakiss
13-06-2011, 02:25 AM
Ο Ουρανός στον 8ο μπορεί να δείχνει και έναν ξαφνικό θάνατο κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και άλλες γενέθλιες όψεις… Και… Και…. Και… Ένα σωρό! Δεν είναι τόσο απλό… Μπορείτε να πάτε για νάνι άφοβα!

kassy
13-06-2011, 10:33 AM
Μα κι εμένα ο ουρανός είναι στον 8ο στον ζυγό!!!:blink::blink::blink:

να δούμε τι θα γίνει όταν ο πλούτωνας κάνει τετράγωνο με τον ουρανό μου:scared:

katiakiss
13-06-2011, 01:17 PM
Μα κι εμένα ο ουρανός είναι στον 8ο στον ζυγό!!!:blink::blink::blink:

να δούμε τι θα γίνει όταν ο πλούτωνας κάνει τετράγωνο με τον ουρανό μου:scared:Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι είναι τουλάχιστον ανόητο να φοβόμαστε μία δύσκολη γενέθλια όψη ή έστω μία δύσκολη διέλευση.
Για να το ξεκαθαρίσουμε ας το πάρουμε από την αρχή. Για να συμβεί οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός στη ζωή μας πρέπει να συνηγορούν πολλά.

Πρέπει να υπάρχει γενέθλια προδιάθεση με κάποιο τρόπο.
Πρέπει ο προοδευμένος χάρτης μας να δείχνει ενεργοποίηση της γενέθλιας προδιάθεσης.
Πρέπει η ηλιακή μας επιστροφή να υπόσχεται ανάλογες δυσκολίες.
Πρέπει κάπως να υπάρχει ανάλογη υπόνοια στο Ηλιακό τόξο.
Πιθανά να υπάρχει ενεργοποίηση από μια σειρά εκλείψεων.

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, ανατρέχοντας σε παρελθοντικές καταστάσεις, εκεί όπου μπορούμε πρακτικά να δούμε την επιρροή των αστρολογικών δεδομένων, αλλά και να κρίνουμε καλύτερα τις συνθήκες στο σύνολό τους, είδα ότι στα μεγάλα γεγονότα της ζωής συνηγορούσαν όλες οι αστρολογικοί παράμετροι.
Ενεργοποίηση υπήρχε σε όλα τα προγνωστικά συστήματα!

Αυτό που θα ήθελα πάντως να πω, είναι ότι μερικοί αστρολόγοι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις γενέθλιες θέσεις, θεωρώντας ότι οι προοδευμένες είναι αυτές που παίζουν τον σημαντικό ρόλο. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό. Και όχι μόνο δεν το πιστεύω, αλλά θεωρώ ότι είναι και εντελώς αβάσιμο.
Είναι σαν να υπάρχει σε μία οικογένεια ιστορικό ζαχαροδιαβήτη και ο γιατρός να τον αποκλείει επειδή ο ασθενής γυμνάζεται. Δεν γίνεται αυτό. Η γενέθλιες θέσεις παίζουν πρωταρχικό ρόλο και είναι κάτι σαν την κυτταρική μας δομή. Αν υπάρχει προδιάθεση να γεννηθείς ψηλός θα γεννηθείς ψηλός και καμία όψη, πρόοδος ή διέλευση δεν θα σου μειώσει το ύψος, ακόμα και αν χρειαστεί να περπατάς σκυφτός.

kassy
13-06-2011, 09:23 PM
Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι είναι τουλάχιστον ανόητο να φοβόμαστε μία δύσκολη γενέθλια όψη ή έστω μία δύσκολη διέλευση.
Για να το ξεκαθαρίσουμε ας το πάρουμε από την αρχή. Για να συμβεί οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός στη ζωή μας πρέπει να συνηγορούν πολλά.

Πρέπει να υπάρχει γενέθλια προδιάθεση με κάποιο τρόπο.
Πρέπει ο προοδευμένος χάρτης μας να δείχνει ενεργοποίηση της γενέθλιας προδιάθεσης.
Πρέπει η ηλιακή μας επιστροφή να υπόσχεται ανάλογες δυσκολίες.
Πρέπει κάπως να υπάρχει ανάλογη υπόνοια στο Ηλιακό τόξο.
Πιθανά να υπάρχει ενεργοποίηση από μια σειρά εκλείψεων.

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, ανατρέχοντας σε παρελθοντικές καταστάσεις, εκεί όπου μπορούμε πρακτικά να δούμε την επιρροή των αστρολογικών δεδομένων, αλλά και να κρίνουμε καλύτερα τις συνθήκες στο σύνολό τους, είδα ότι στα μεγάλα γεγονότα της ζωής συνηγορούσαν όλες οι αστρολογικοί παράμετροι.

Ενεργοποίηση υπήρχε σε όλα τα προγνωστικά συστήματα!

Αυτό που θα ήθελα πάντως να πω, είναι ότι μερικοί αστρολόγοι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις γενέθλιες θέσεις, θεωρώντας ότι οι προοδευμένες είναι αυτές που παίζουν τον σημαντικό ρόλο. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό. Και όχι μόνο δεν το πιστεύω, αλλά θεωρώ ότι είναι και εντελώς αβάσιμο.
Είναι σαν να υπάρχει σε μία οικογένεια ιστορικό ζαχαροδιαβήτη και ο γιατρός να τον αποκλείει επειδή ο ασθενής γυμνάζεται. Δεν γίνεται αυτό. Η γενέθλιες θέσεις παίζουν πρωταρχικό ρόλο και είναι κάτι σαν την κυτταρική μας δομή. Αν υπάρχει προδιάθεση να γεννηθείς ψηλός θα γεννηθείς ψηλός και καμία όψη, πρόοδος ή διέλευση δεν θα σου μειώσει το ύψος, ακόμα και αν χρειαστεί να περπατάς σκυφτός.

Thanx Κάτια. :love:
και εγώ επίσης πιστεύω ότι αυτο το συμβάν ειναι της μοίρας μας γραμμένο.

godis
13-06-2011, 11:07 PM
καλησπέρα σε όλους!!
αυτο το σκεφτόμουνα πολύ καιρό να το ρωτήσω...,
είχα 2 φίλες δίδυμες και πριν 5 χρόνια σκοτώθηκε η μια σε ατύχημα με αυτ/το ενώ η αδερφή της που ήταν και αυτή το αυτ/το δεν 'επαθε τίποτα!!! πως το εξηγείται αυτό?

katiakiss
14-06-2011, 12:07 AM
καλησπέρα σε όλους!!
αυτο το σκεφτόμουνα πολύ καιρό να το ρωτήσω...,
είχα 2 φίλες δίδυμες και πριν 5 χρόνια σκοτώθηκε η μια σε ατύχημα με αυτ/το ενώ η αδερφή της που ήταν και αυτή το αυτ/το δεν 'επαθε τίποτα!!! πως το εξηγείται αυτό?Εγώ τυχαίνει να έχω αδέλφια δίδυμα και έχω να σου πω ότι τα δίδυμα μπορεί να είναι γεννημένα με διαφορά ώρας ακόμα και ωρών, οπότε μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στον γενέθλιο χάρτη.

Δεν θα προσπαθήσω ούτε για αστείο να το καταθέσω αυτό ως επιχείρημα. Προσωπικά πιστεύω ότι στη ζωή συμβαίνουν πράγματα που έχουν την βάση τους στο στατιστικό και στο τυχαίο. Δεν είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως αν είχε καλύτερη Σελήνη κάποιος, θα είχε επιλέξει να κάθεται από την αριστερή μεριά του αυτοκινήτου που τράκαρε, ενώ με την λιγότερο καλή έκατσε στην δεξιά. Μην λέμε ότι θέλουμε. Υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της απλής σύμπτωσης.

Επίσης, προσωπικά αναρωτιέμαι και για το νόημα του όλου θέματος. Τι θα πει αν ο χάρτης σταματάει όταν πεθαίνουμε; Να το πω αλλιώς. «Η καρδιά σταματάει όταν πεθαίνουμε;» Και βέβαια σταματάει.
Τώρα αν θέλουμε να φτιάξουμε το ποτάκι μας και να αμπελοφιλοσοφούμε παίζοντας πιάνο στο πληκτρολόγιο, πάω πάσο.

Σε ένα τέτοιο επίπεδο καταθέτω ότι έχω μια υποψία ότι μπορεί η ψυχή να επιλέγει την πορεία της στο πέρασμά της από αυτόν τον κόσμο. Υποψία μόνο! Όλα είναι υπό αμφισβήτηση. Ο θεός, η αστρολογία, ακόμα και εμείς οι ίδιοι.
:bigsmile:

dvork
22-07-2011, 03:00 PM
Η ζωή μας είναι ένα μείγμα της μοίρας και της ελεύθερη βούλησης. Το κλειδί για να ανακαλύψουμε τι μέλλει γενέσθαι βρίσκεται στο ποσοστό της ικανότητας να κατανοήσουμε ποιο είναι μείγμα της μοίρας και της ελεύθερης βούλησης σε κάθε συγκεκριμένη κατάσταση.
Η αστρολογία αναλύει την δυναμική των αστρολογικών παραγόντων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε αν μια υποσχόμενη εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα συμβεί ή υπάρχει η ευκαιρία να την αλλάξουμε.

Πολλές φορές στην αστρολογία τίθεται εξής συλλογισμός ΅Άαν όλα είναι προσχεδιασμένα κάτω από ένα συμπαντικό σχέδιο η ελεύθερη βούληση δεν υφίσταται και απλά είμαστε έρμαια της τύχης μας και των συνθηκώνΆΆ. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχει ελεύθερη βούληση δεν είναι δυνατόν να προγνώσουμε καταστάσεις σε έναν αστρολογικό χάρτη.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι ένα φιλοσοφικό ερώτημα που κάθε άνθρωπος που ασχολείται με την αστρολογία θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει.
Στη δύση, αισθανόμαστε πολύ άβολα με την ιδέα της μοίρας ή πεπρωμένου και επιθυμούμε τις ιδέες που μας δίνουν την ευκαιρία να πιστέψουμε ότι έχουμε πλήρη ελευθερία και τελικά εμείς ορίζουμε ολοκληρωτικά την μοίρα μας.
Ωστόσο, είναι μια επιφανειακή προσέγγιση αυτή θαρραλέα η στάση. Από την άλλη πλευρά έχουμε την μοιρολατρία που δέχεται την άποψη ότι όλα είναι προσχεδιασμένα και δεν είναι δυνατόν να αλλάξουμε την τύχη μας, που και αυτή δεν είναι σωστή.

Για να κατανοήσουμε τα όρια του κάρμα (πεπρωμένου) και της ελεύθερης βούλησης θα πρέπει μεταφορικά να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας, γεωργούς, που ιδιοκτησία μας είναι ένα χωράφι. Εμείς σπέρνουμε, εμείς θερίζουμε, ωστόσο η σοδιά εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.
Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι η ελεύθερη βούληση έχει όρια και εξαρτάται επίσης από το πόσο καλά διαχειριζόμαστε την ελευθερία μας.

Από την προοπτική ενός αστρολογικού χάρτη:
1) Πολλές αρνητικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν αμετάκλητο κάρμα (πεπρωμένο).
2) Αρνητικές αλλά και ταυτόχρονα θετικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν το κάρμα (πεπρωμένο), που δύναται να αλλάξει , μετά από σημαντική προσπάθεια μας.
3) Ελάχιστες αρνητικές και ταυτόχρονα πολλές θετικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν το κάρμα (πεπρωμένο), που δύναται να αλλάξει , πολύ εύκολα, δηλαδή με ελάχιστη προσπάθεια.

Ελπίζω να βοήθησα με την παρέμβαση μου
Καλές διακοπές

Atrapos
22-07-2011, 04:58 PM
Από την προοπτική ενός αστρολογικού χάρτη:
1) Πολλές αρνητικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν αμετάκλητο κάρμα (πεπρωμένο).
2) Αρνητικές αλλά και ταυτόχρονα θετικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν το κάρμα (πεπρωμένο), που δύναται να αλλάξει , μετά από σημαντική προσπάθεια μας.
3) Ελάχιστες αρνητικές και ταυτόχρονα πολλές θετικές ενδείξεις σε ένα σημείο μας δείχνουν το κάρμα (πεπρωμένο), που δύναται να αλλάξει , πολύ εύκολα, δηλαδή με ελάχιστη προσπάθεια.

Ελπίζω να βοήθησα με την παρέμβαση μου
Καλές διακοπές

Ουσιαστικά μας λες ότι το κάρμα (πεπρωμένο) είναι πάντα αρνητικό και εκφράζεται με τις «αρνητικές ενδείξεις» στον χάρτη. Φαντάζομαι εννοείς τις «σκληρές» όψεις. Επίσης θεωρείς ότι η δυνατότητα άσκησης της ελεύθερης βούλησης, η ανθρώπινη προσπάθεια, φαίνεται από τις «θετικές ενδείξεις», που μάλλον εννοείς τις «εύκολες» όψεις.
Εγώ πάλι νομίζω ότι οι «θετικές ενδείξεις» συχνά οδηγούν στην αδράνεια και το τέλμα ενώ οι «αρνητικές ενδείξεις» είναι η πρόκληση να πετύχουμε κάτι παραπάνω στη ζωή μας. Είναι προφανώς θέμα οπτικής αν μια δύσκολη όψη θα την δούμε σαν ένα σταυρό που πρέπει να σηκώνουμε ή σαν μια μόνιμη πηγή έντασης που μας ωθεί να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.
Ίσως το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο αλλά η στάση μας έχει σημασία.

Καλές διακοπές και σε σένα

katiakiss
22-07-2011, 09:20 PM
Το πρόβλημα με την ελεύθερη βούληση και το προδιαγεγραμμένο μέλλον μας, δεν είναι άλλο, από την αποδυνάμωση της πίστης και της θετικής ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θαύματα, εκεί που βλέπουμε την συγκέντρωση των δυσαρμονιών.

Αγαπητέ dvork, δεν έχω σοβαρούς λόγους να διαφωνήσω, μια και με πετυχαίνεις σε φάση αναζήτησης των ορίων της ελεύθερης βούλησης και του μοιραίου.
Ωστόσο θα συμφωνήσω με την λογική που λέει ότι όπου δυσαρμονία, ίσον πρόοδος. Με την μόνη διαφορά, ότι η πάρα πολύ δυσαρμονία , έχω δει ότι πράγματι είναι κακό προηγούμενο. Υπάρχει το είδος της γενέθλιας υπόσχεσης που η εκπλήρωσή της λαμβάνει χώρα την στιγμή της γέννησης.

Με την ευκαιρία αυτή, να τοποθετηθώ και προσωπικά.
Τελευταίως έχω διαβάσει διάφορες «επιστημονικές» τοποθετήσεις και ευτυχώς που δεν έχω κοτσίδες για να τις τραβήξω.
Μία οικογενειακή φίλη, το 1987 γέννησε εντελώς πρόωρα ένα κοριτσάκι. Η ελλιπής του ανάπτυξη ως έμβρυο, στοίχησε σοβαρό πρόβλημα στα μάτια. Σήμερα έχει χάσει -μη αναστρέψιμα- το 80% της όρασής της και έχει και κάποια δυσπλασία στα μάτια. Στο χάρτη της είναι ορατό από την πρώτη ματιά ότι κάτι «σκληρό» ακολουθεί το άτομο. Το κορίτσι αυτό δεν ζει μια φυσιολογική ζωή με την έννοια του δικαιώματος στην χαρά και την ευτυχία. Πάνω σε αυτό, δεν μπορώ να ακούω για ψυχική ανταπόκριση, προσωπική βούληση και παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Είναι γνωστό ότι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέμε.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν και καταστάσεις που ξεπερνούν την ελεύθερη βούληση. Όταν δεν βλέπω για να βγω στον δρόμο και να κάνω μια απλή βόλτα, η ελεύθερή μου βούληση, φτάνει μέχρι την απόφαση να μάθω να κινούμε με το ειδικό μπαστούνι. Να την βράσω για ελεύθερη βούληση και να πιω και το ζουμί της!
Ο πρώτος μου ξάδελφος, πριν 4 χρόνια, έμεινε –μη αναστρέψιμα- παράλυτος σε ένα καρότσι , αποτέλεσμα ενός τροχαίου που κάποιος χωρίς δίπλωμα έπεσε πάνω του, ενώ εκείνος περίμενε –σταματημένος- να ανάψει το πράσινο και φορούσε και κράνος και όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Η ελεύθερή του βούληση, φτάνει μέχρι την απόφαση να πάψει να αισθάνεται μίζερος και θλιμμένος, αλλά να βρει την εσωτερική δύναμη να δει τι άλλες χαρές του άφησε η κατά τα άλλα ωραία ζωή. Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά το παιδί αυτό είναι σήμερα 30 χρονών και είχε τελειώσει την γυμναστική ακαδημία, αν σας λέει κάτι αυτό. Να την βράσω λοιπόν για ελεύθερη βούληση και να πιω και το ζουμί της! ( δις! ).

Η μοιρολατρία είναι η δικαιολογία των ανάξιων, αλλά και ο ισχυρισμός μιας απόλυτα ελεύθερης βούλησης, είναι άδικη για εκείνους που στερούνται επιλογών και ύβρις προς τον συμπαντικό νόμο των πιθανοτήτων. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!

dvork
23-07-2011, 02:08 PM
Η ελεύθερη βούληση και το μοιραίο αποτελούν ενιαίο κεφάλαιο στην αστρολογία, που σίγουρα δεν μπορεί να καλυφτεί με δυο ή τρεις κουβέντες.
Σε μια δεύτερη προσπάθεια μου, ώστε να μην παρεξηγηθεί ο όρος κάρμα (ότι δηλαδή σημαίνει αποκλειστικά κάτι το αρνητικό), θα ήθελα να διορθώσω ότι λόγω του θέματος αντιλήφθηκα ότι αναφερόμασταν σε ένα αρνητικό κάρμα. ¶λλωστε, χρησιμοποιούμε την φράση ΅Ά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατοΆΆ στις περιπτώσεις που αναφερόμαστε σε κάτι δυσάρεστο.

Το αρνητικό κάρμα εκφράζεται στον χάρτη συνήθως με αρνητικές ενδείξεις και αυτές οι ενδείξεις έχουν διαβαθμίσεις.
Το πώς εκφράζει αυτές τις ενδείξεις ο καθένας μας, στον αστρολογικό χάρτη, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, αρκεί να μπορεί να τις εντοπίσει και να αξιολογήσει το ποσοστό της αρνητικότητας και της θετικότητας που προϋποθέτουν.
Το σίγουρο είναι ότι όλα μπορούν να διαπιστωθούν μέσω της αστρολογίας, ακόμη κι οι πιο ακραία δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή μας.

Ομολογώ αγαπητή φίλη Katiakiss ότι δεν ξέρω πως να διαχειριστώ τις δύσκολες καταστάσεις που μας περιγράφεις. Προσωπικά, σε περίπτωση που διαπιστώσω κάτι δυσάρεστο σε έναν χάρτη, συνήθως, δεν το αναφέρω.

Πολλοί νεόφυτοι στην αστρολογία θέτουν το εξής ερώτημα: «Μπορεί να διαπιστωθεί ο θάνατος μέσω της αστρολογίας;». Η απάντηση είναι ναι, αλλά αποφεύγεται, γιατί η γνώση της επέλευσής του, δεν προφέρει τίποτα σημαντικό.
Επίσης, στο αρχικό ερώτημα του θέματος δηλ. αν μπορεί να διαπιστωθεί σε έναν χάρτη, ότι κάποιος έχει ήδη αποχωρήσει από την ζωή, η απάντηση είναι και πάλι ναι. Το έχουν επιτύχει μερικοί αστρολόγοι που ασχολήθηκαν με το θέμα. Σίγουρα όμως δεν είναι και το ιδανικότερο θέμα για να ασχοληθούμε.

katiakiss
23-07-2011, 02:34 PM
Γεια σου dvork,

Διάβασα προσεχτικά τα όσα γράφεις και θα συμφωνήσω, υπό την έννοια ότι για όσους πιστεύουν στην θεωρεία του κάρμα, οι δυσμενείς όψεις έχουν την σημασία που περιγράφεις και την ανάλογη διαβάθμιση σύμφωνα και με την φύση τον πλανητών.

Αυτό που λες, ότι δεν αναφέρεις μια έντονη δυσμένεια, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Το ίδιο κάνω κι εγώ σε φίλους που με βάζουν να δω τον χάρτη τους. Ο λόγος είναι απλός. Δεν βοηθά ο πανικός και η προκατάληψη. Ακόμα χειρότερα η αυθυποβολή!

Σχετικά με το αν μπορεί να προβλεφθεί ο θάνατος, τι να σου πω; Δεν είμαι σίγουρη. Ξέρω ανθρώπους που κατέχουν εξαιρετικά καλά την γνώση της αστρολογίας και επί δέκα χρόνια αγχώνονται ότι πότε πεθαίνει η μητέρα τους… Πότε ο πατέρας τους… Και πότε οι ίδιοι. Ωστόσο, είναι όλοι ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότητα!:laugh:

Γνώμη μου είναι, χωρίς να αποκλείω τίποτα, ότι ο θάνατος ίσως να είναι το μόνο που δεν προβλέπεται.