PDA

View Full Version : Διελεύσεις Ουρανού

vicky65
14-10-2008, 10:39 PM
καλησπερα σας.Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σχετικα με τη διελευση Ουρανου απο τη γενεθλια σεληνη μου;Η σεληνη ειναι στον πρωτο οικο μου και ειναι σε αντιθεση με τον γενεθλιο ουρανο και πλουτωνα στον εβδομο .Ουρανος και πλουτωνας σε συνοδο.:wacko::wacko::wacko:

Λίλιαν Σίμου
15-10-2008, 01:32 AM
Αγαπητή φίλη

Διανύετε την κρίση των 40, όπου σημαντικές όψεις σχηματίζονται και μας ωθούν να αλλάξουμε πορεία, να ανατρέψουμε ισορροπίες. Αυτό συμβαίνει σε όλους από τα 40 ως τα 45 και θέλει προσοχή, γιατί έχουμε μία έντονα επαναστατική διάθεση. Δεν αφορά μόνο τον ψυχισμό, αλλά όλη την προσωπικότητά σας. Θέλει υπομονή και περίσκεψη, για να μην αντιδράσετε απρόβλεπτα και παρορμητικά.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

vicky65
15-10-2008, 08:29 AM
Κυρια Σιμου σας ευχαριστω για την απαντηση σας.Το νοιωθω οτι κατι θα συμβει και προσπαθω να προετοιμασω τον εαυτο μου.Ειναι πολυ παραξενη αυτη η αισθηση.:unsure::unsure::unsure:

Μητσάκος
15-10-2008, 09:12 AM
Κυρια Σιμου σας ευχαριστω για την απαντηση σας.Το νοιωθω οτι κατι θα συμβει και προσπαθω να προετοιμασω τον εαυτο μου.Ειναι πολυ παραξενη αυτη η αισθηση.:unsure::unsure::unsure:
Υπάρχει ένα άρθρο από τον Σωκράτη Παπαγεωργίου, που είναι πιο εκτενές για τον κύκλο του Ουρανού αλλά δεν το βρίσκω. Αν μπορεί κάποιος από τη διαχείριση να στο υποδείξει, θα σε βοηθούσε να δημιουργήσεις πληρέστερη εικόνα :bigsmile:

Επιστροφή του Ουρανού - Τα Χρυσά μας Χρόνια (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-149/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%C E%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-12005/)

konstantina318
17-10-2008, 10:58 AM
Ο διελαύνων Ήλιος κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό μου.Εκτός απο τα γενικά χαρακτηριστικά αυτής της όψης,πώς θα μπορούσα να έχω μια πιο εξειδικευμένη εικόνα του τι μπορεί να δώσει ?Για τον τομέα που αφορά αυτή η σύνοδος θα πρέπει να κοιτάξω τον οίκο που βρίσκεται ο Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη μου?
Και πόσο διαρκεί μπορεί να διαρκέσει μια τέτοια όψη?:unsure:

sorry για τη διάρκεια της όψης μπερδεύτηκα...

leoma
17-10-2008, 11:06 AM
Ο διελαύνων Ήλιος κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό μου.Εκτός απο τα γενικά χαρακτηριστικά αυτής της όψης,πώς θα μπορούσα να έχω μια πιο εξειδικευμένη εικόνα του τι μπορεί να δώσει ?Για τον τομέα που αφορά αυτή η σύνοδος θα πρέπει να κοιτάξω τον οίκο που βρίσκεται ο Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη μου?

Εκτός από τον οίκο του γενέθλιου Ουρανού, πρέπει να κοιτάξεις επίσης τον οίκο που κυβερνάει ο Ουρανός στο χάρτη σου καθώς και τον οίκο που κυβερνάει ο Ήλιος. Και τις όψεις του γενέθλιου Ήλιου. Κατά τα άλλα, οι διελεύσεις του Ήλιου αφορούν τη γενικότερη ενέργεια και ζωτικότητά σου, την ακτινοβολία σου ας πούμε, υπολόγισε δυο τρεις μέρες και δες αν ενεργοποιεί και όψεις με άλλους πλανήτες.

Μητσάκος
17-10-2008, 11:08 AM

Κοιτάς Οίκους.
Ο Ήλιος κινείται με 1 μοίρα τη μέρα. Στις διελεύσεις παίζουν αποκλίσεις +- 2 μοίρες. Επειδή έχουμε "φως", υπολόγισε και κάτι παραπάνω. Υπολόγισε βέβαια ότι με μια διέλευση μόνο οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επισφαλέστατη :bigsmile:

konstantina318
17-10-2008, 11:19 AM
Εκτός από τον οίκο του γενέθλιου Ουρανού, πρέπει να κοιτάξεις επίσης τον οίκο που κυβερνάει ο Ουρανός στο χάρτη σου καθώς και τον οίκο που κυβερνάει ο Ήλιος. Και τις όψεις του γενέθλιου Ήλιου. Κατά τα άλλα, οι διελεύσεις του Ήλιου αφορούν τη γενικότερη ενέργεια και ζωτικότητά σου, την ακτινοβολία σου ας πούμε, υπολόγισε δυο τρεις μέρες και δες αν ενεργοποιεί και όψεις με άλλους πλανήτες.

Οπότε Ουρανός 4ος (οικογένεια).. Ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο...Ήλιος 12ος (δοκιμασίες) σε τετράγωνο με Ουρανό4ου και Χείρωνα(10ου)κ σε σύνοδο με Κρόνο (12ου)..Ίσως προκύψει κάτι που θα έχει σχέση μ αυτούς τους τομείς σωστά?

giannas
17-10-2008, 11:43 AM
Οπότε Ουρανός 4ος (οικογένεια).. Ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο...Ήλιος 12ος (δοκιμασίες) σε τετράγωνο με Ουρανό4ου και Χείρωνα(10ου)κ σε σύνοδο με Κρόνο (12ου)..Ίσως προκύψει κάτι που θα έχει σχέση μ αυτούς τους τομείς σωστά?

Μηπως δεν καταλαβενω κατι?Ηλιος-κρονος κανουν συνοδο στον 12 ?Ο ουρανος στον 4 τετραγωνο με ηλιο-κρονο και αντιθεση με χειρωνα(10)?
και κατι ασχετο μπορει ο ηλιος να βγαζει γεγονοτα καθε χρονια,αφου περναει καθε χρονο απο τα ιδια σημεια?Ειναι αξιος σημασιας?

konstantina318
17-10-2008, 12:01 PM
Μηπως δεν καταλαβενω κατι?Ηλιος-κρονος κανουν συνοδο στον 12 ?Ο ουρανος στον 4 τετραγωνο με ηλιο-κρονο και αντιθεση με χειρωνα(10)?
και κατι ασχετο μπορει ο ηλιος να βγαζει γεγονοτα καθε χρονια,αφου περναει καθε χρονο απο τα ιδια σημεια?Ειναι αξιος σημασιας?

Ο Ηλιος ΄κ ο Κρόνος (κ ο Ερμής) ειναι σον 12ο.Ο Ηλιος κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό 4ου (αλλά ο Κρόνος όχι λόγω μοιρών). και τετράγωνο με τον Χείρωνα (Κριός 10ος)..

leoma
17-10-2008, 12:14 PM

Αν και είμαι οπτικός τύπος, προσπαθώ...:embarrest

Για να έχεις ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο, σημαίνει ότι ακμή 1ου και 2ου είναι στο Λέοντα, άρα ο Ήλιος κυβερνάει 1ο/2ο και ο Ουρανός 7ο/8ο. Γενέθλιος Ήλιος στο 12ο, διελαύνων στον 4ο, άρα κάπου έχεις αποτραβηχτεί και ασχολείσαι με πολύ προσωπικά πράγματα. Το πεδίο δράσης της διέλευσης είναι στα οικογενειακά, τα του σπιτιού, και ανάλογα τι προκύπτει από αυτά επηρεάζονται 1ος, 2ος, 7ος και 8ος. Λίγα είναι αυτά;; Για να μην πούμε για την ενεργοποίηση και του Τ-τετραγώνου (Χείρωνας στο 10ο).

Τώρα, για το αν επαναλαμβάνονται τα ίδια κάθε χρόνο που λέει η giannas, σίγουρα επαναλαμβάνεται η διέλευση, οι καταστάσεις όμως έχουν αλλάξει γιατί εσύ δεν είσαι εντελώς η ίδια που ήσουν πέρσι, πρόπερσι κλπ.

giannas
17-10-2008, 12:31 PM
Εγω παλι θα κοιταγα που περναει ο ουρανος ο transit και οχι ο ηλιος γιατι συγκριτικα ουρανου-ηλιου ο πρωτος μπορει να δωσει πιο πολλες αλλαγες.Και αφου περναει απο τον 9 σου μηπως πρεπει να δεις τα ζητηματα του 9?Σπουδες,μακρινα ταξιδια ,τιποτα ξεχασμενες νομικες υποθεσεις,μηπως αλλαγες και επανασταση στο θεωριτικο κομματι της ζωης σου?

konstantina318
17-10-2008, 12:32 PM
Αν και είμαι οπτικός τύπος, προσπαθώ...:embarrest

Για να έχεις ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο, σημαίνει ότι ακμή 1ου και 2ου είναι στο Λέοντα, άρα ο Ήλιος κυβερνάει 1ο/2ο και ο Ουρανός 7ο/8ο. Γενέθλιος Ήλιος στο 12ο, διελαύνων στον 4ο, άρα κάπου έχεις αποτραβηχτεί και ασχολείσαι με πολύ προσωπικά πράγματα. Το πεδίο δράσης της διέλευσης είναι στα οικογενειακά, τα του σπιτιού, και ανάλογα τι προκύπτει από αυτά επηρεάζονται 1ος, 2ος, 7ος και 8ος. Λίγα είναι αυτά;; Για να μην πούμε για την ενεργοποίηση και του Τ-τετραγώνου (Χείρωνας στο 10ο).

Τώρα, για το αν επαναλαμβάνονται τα ίδια κάθε χρόνο που λέει η giannas, σίγουρα επαναλαμβάνεται η διέλευση, οι καταστάσεις όμως έχουν αλλάξει γιατί εσύ δεν είσαι εντελώς η ίδια που ήσουν πέρσι, πρόπερσι κλπ.

Aν όμως αντιστρέψουμε τα πράγματα?
Τι γίνεται στην περίπτωση που ο διελαύνων Ουρανός σχηματίζει σκληρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες κ με άλλα σημαντικά σημεία ενός χάρτη?Θα σημάνει μια μακροχρόνια περίοδο αλλαγών ,λόγω της φύσης του και της αργής πορείας του?
(Γιατί αν δεν κάνω λάθος κάπου μέσα στο 2010 μπαίνει στον Κριό,οπότε θα ενεργοποιήσει τετράγωνα κ συνόδους στο χάρτη μου :eek:) εν καιρώ..
Υ.Γ. Αλήθεια κάθε πότε(?) αλλάζει μοίρα ο Ουρανός?

leoma
17-10-2008, 01:04 PM
Εγω παλι θα κοιταγα που περναει ο ουρανος ο transit και οχι ο ηλιος γιατι συγκριτικα ουρανου-ηλιου ο πρωτος μπορει να δωσει πιο πολλες αλλαγες.Και αφου περναει απο τον 9 σου μηπως πρεπει να δεις τα ζητηματα του 9?Σπουδες,μακρινα ταξιδια ,τιποτα ξεχασμενες νομικες υποθεσεις,μηπως αλλαγες και επανασταση στο θεωριτικο κομματι της ζωης σου?

Αυτό είναι περισσότερο στο θέμα:laugh: Αλλά η Κωνσταντίνα ρώτησε για τη διέλευση του Ήλιου. Αν θέλουμε πιο βαριές διελεύσεις κοιτάμε και τους άλλους. Και ο Κρόνος, λίγος πέφτει; :wacko:

konstantina318
17-10-2008, 01:15 PM

Μια διαφορετική θεώρηση για τη ζωή μου την έχω δεν μπορώ να πώ.Κάπως έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι καταστάσεις και πράγματα..Δεν ξέρω ίσως τώρα που πισωγυρίζει να δώσει το στίγμα του..:bigsmile:

giannas
17-10-2008, 01:15 PM
Αυτό είναι περισσότερο στο θέμα:laugh: Αλλά η Κωνσταντίνα ρώτησε για τη διέλευση του Ήλιου. Αν θέλουμε πιο βαριές διελεύσεις κοιτάμε και τους άλλους. Και ο Κρόνος, λίγος πέφτει; :wacko:

Γι αυτο ρωτησα αν ο ηλιος (ως transit) ειναι αξιος σημασιας, για να υποψιαστει η konstantina318 οτι υπαρχουν πιο σημαντικες διελευσεις.
Ο κρονος δεν πεφτει λιγος ,ειδικα τωρα που κανει αντιθεση με ουρανο.:wacko:

konstantina318
17-10-2008, 01:22 PM
Έχετε και οι δυο δίκιο το ξέρω:embarrest
Αλλά βρε κορίτσια είναι τόσα πολλά :nuts:

leoma
17-10-2008, 01:27 PM
Έχετε και οι δυο δίκιο το ξέρω:embarrest
Αλλά βρε κορίτσια είναι τόσα πολλά :nuts:

Ε, κουράγιο και ένα-ένα. Και με σειρά προτεραιότητας, από τους πιο βαρείς στους πιο ελαφρούς, από αυτούς που ενεργοποιούν σχηματισμούς του χάρτη κλπ. στους υπόλοιπους. Δεν ξέρω αν η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού που παίζει τώρα ενεργοποιεί κάποιο σημείο (κοίτα τα μεταβλητά).

konstantina318
17-10-2008, 02:41 PM
Ε, κουράγιο και ένα-ένα. Και με σειρά προτεραιότητας, από τους πιο βαρείς στους πιο ελαφρούς, από αυτούς που ενεργοποιούν σχηματισμούς του χάρτη κλπ. στους υπόλοιπους. Δεν ξέρω αν η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού που παίζει τώρα ενεργοποιεί κάποιο σημείο (κοίτα τα μεταβλητά).

Ενεργοποιεί Β.Δ ,βέρτεξ κ Αφροδίτη μου:(
Έχεις κάποια γνώμη πάνω σ αυτό?

Kαι Σελήνη ..την ξέχασα!

ryssa
17-10-2008, 07:52 PM
Μια και μιλάμε για τον Ουρανούλη , πωs θα μπορούσε να ερμηνευτεί μια όψη χιαστή του διελάυνοντα Ουρανού στον 4ο με τον γεννέθλιο Πλούτωνα στον ζυγό και στον 11ο οίκο?????

προβλήματα στο σπίτι..?κατι ξαφνικο και αναπάντεχο που προκαλούν άλλοι...??μήπωs λέω χαζομάρεs???κανα πιο έμπειροs μπορεί να μου πει???

α, ο Ουρανούληs κάνει και τρίγωνο με τον ωροσκόπο στον Σκορπιό, δεν ξέρω αν είναι σχετικό , απλά το αναφέρω.......!!!!!

vicky65
06-11-2008, 09:41 AM
Αγαπητή φίλη

Διανύετε την κρίση των 40, όπου σημαντικές όψεις σχηματίζονται και μας ωθούν να αλλάξουμε πορεία, να ανατρέψουμε ισορροπίες. Αυτό συμβαίνει σε όλους από τα 40 ως τα 45 και θέλει προσοχή, γιατί έχουμε μία έντονα επαναστατική διάθεση. Δεν αφορά μόνο τον ψυχισμό, αλλά όλη την προσωπικότητά σας. Θέλει υπομονή και περίσκεψη, για να μην αντιδράσετε απρόβλεπτα και παρορμητικά.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Κυρια Σιμου διαπιστωνω αν και αρχαρια στη μελετη της αστρολογιας οτι γνωριζωντας τις δυσκολιες που μπορει να φερνει μια διελευση ενεργοποιωντας δυσκολες οψεις στο γενεθλιο χαρτη μου προσπαθησα να προετοιμαστω για αυτο.δεν μπορεις να αποφυγεις τα γεγονοτα.Ειναι μαγικος ο τροπος που ενω ολα ειναι ησυχα και πιστευεις οτι ουφ ευτυχως την εχω γλυτωσει ερχεται το γεγονος να επιβεβαιωσει οτι τελικα η αστρολογια λειτουργει.:cry::cry::cry: Η αντιθεση κρονου ουρανου ενεργοπειει την αντιθεση σεληνης ουρανου και πλουτωνα στον γενεθλιο χαρτη μου.:cry::cry::cry:ΠΟΝΕΣΑ αλλα σκεφτηκα οτι δεν μπορουμε να εμποδισουμε τα γεγονοτα να συμβουν.Απλα σκεφτομαστε οτι ειναι μια δυσκολη οψη που καποια στιγμη θα τελειωσει.Και απο οτι εχω διαβασει θα συμβει καποιες φορες ακομη.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ λοιπον:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

atrium
13-04-2010, 07:39 PM
Καλησπέρα σε όλους!!!
Προσωπικά, η διέλευση του Ουρανού από τον 7ο με τσάκισε :cry::wacko:
Τρίτη του Πάσχα χώρισα, όταν ο διελαύνων Ουρανός ήταν σε αντίθεση ακριβείας με την γεννέθλια σελήνη μου ........ Μου ήρθε ο Ουρανός σφοντίλι :wacko:
Ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες :unsure:

aygerinos
11-05-2010, 06:18 PM
..καλησπέρα..αν και είμαι κάμποσο καιρό μέλος λίγες φορές παίρνω το θάρρος και στέλνω μνμ..κι αυτό γιατί δε θέλω να σας κουράζω..θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω γιατί το ωροσκόπιο μου είναι αρκετά περίεργο.κι εγω δε γνωρίζω τόσα για να ξέρω..είμαι παρθένος(6ος) με ωροσκόπο κριό που είναι σε σύνοδο ακριβείας με Κρόνο στο Κριό και τρίγωνο με Αρη στο λέων (5ος)..Τα προηγούμενα λοιπόν επτά χρόνια που πέρασαν με τον Ουρανό να με ΣΚΙΖΕΙ στη κυριολεξία περνώντας απ' το 12ο..τα είδα όλα..οτι είχα μέσα μου λές και μου έσκαψε το σώμα και βγήκε έξω με ορμή!! Είχα πάρα πολύ δύσκολες εσωτερικές εμπειρίες..είχα όμως και πολύ όμορφες..καθώς άλλαξε ολόκληρη η κοσμοθεωρία μου..Αυτό τώρα που θα ήθελα να ρωτήσω είναι..τώρα που ο Ουρανός περνά στον Κριό και μάλιστα με το που μπαίνει κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα μου στη 1η μοίρα..και ενώ θα συνεχίζει πάλι για μένα να είναι 12ος οίκος καθως ο ωροσκόπος μου ξεκινά στις 17ο μοίρες του κριού..θα υπάρξει κάποια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν μεν στον 12ο για μένα αλλά στους ιχθείς..??Αν μπορείτε λύστε μου την απορία..Σας ευχαριστώ..:unsure:

Μητσάκος
11-05-2010, 09:00 PM
..καλησπέρα..αν και είμαι κάμποσο καιρό μέλος λίγες φορές παίρνω το θάρρος και στέλνω μνμ..κι αυτό γιατί δε θέλω να σας κουράζω..θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω γιατί το ωροσκόπιο μου είναι αρκετά περίεργο.κι εγω δε γνωρίζω τόσα για να ξέρω..είμαι παρθένος(6ος) με ωροσκόπο κριό που είναι σε σύνοδο ακριβείας με Κρόνο στο Κριό και τρίγωνο με Αρη στο λέων (5ος)..Τα προηγούμενα λοιπόν επτά χρόνια που πέρασαν με τον Ουρανό να με ΣΚΙΖΕΙ στη κυριολεξία περνώντας απ' το 12ο..τα είδα όλα..οτι είχα μέσα μου λές και μου έσκαψε το σώμα και βγήκε έξω με ορμή!! Είχα πάρα πολύ δύσκολες εσωτερικές εμπειρίες..είχα όμως και πολύ όμορφες..καθώς άλλαξε ολόκληρη η κοσμοθεωρία μου..Αυτό τώρα που θα ήθελα να ρωτήσω είναι..τώρα που ο Ουρανός περνά στον Κριό και μάλιστα με το που μπαίνει κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα μου στη 1η μοίρα..και ενώ θα συνεχίζει πάλι για μένα να είναι 12ος οίκος καθως ο ωροσκόπος μου ξεκινά στις 17ο μοίρες του κριού..θα υπάρξει κάποια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν μεν στον 12ο για μένα αλλά στους ιχθείς..??Αν μπορείτε λύστε μου την απορία..Σας ευχαριστώ..:unsure:

Κυρίως εξαρτάται από τις όψεις που μπορεί να σχηματίσει και το ρόλο που παίζουν οι πλανήτες που θα παίξουν σε αυτές τις όψεις. Τουτέστιν, χωρίς ολοκληρωμένο χάρτη,κομματάκι δύσκολο να σου πει κάποιος.
Ο δε Χείρωνας σε γενικές γραμμές είναι υπό διερεύνηση ακόμα :bigsmile:

toniateddybear
13-11-2011, 01:18 AM
Καλησπερα σε ολους,
θα ηθελα να ρωτησω το εξης: μιας και ο προσωπικος μας χαρτης ειναι αυτος που ξερουμε καλυτερα και συνηθως σε αυτον βασιζομαστε για να μαθουμε αστρολογια, παρατηρησα ότι έχω τον ήλιο μου στην 1η μοιρα του αιγοκερω και τον ουρανο στην 1η μοιρα αιγοκερω, στο γενεθλιο ωροσκοπιο αμφοτεροι. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που θα πρέπει να γνωρίζω, οταν δημιουργούνται συνοδοι με αλλους πλανητες κατα τη διελευση του ουρανου (σε΄λιγο θα πραγματοποιηθει συνοδος του διελαυνοντα ουρανο με τον γενεθλιο αρη μου στον 1 οικο), όταν εχω συνοδο ακριβειας στους δυο προαναφερομενους γενεθλιους πλανητες....?:confused:

*alkmini
13-11-2011, 01:37 AM
Καλησπερα σε ολους,
θα ηθελα να ρωτησω το εξης: μιας και ο προσωπικος μας χαρτης ειναι αυτος που ξερουμε καλυτερα και συνηθως σε αυτον βασιζομαστε για να μαθουμε αστρολογια, παρατηρησα ότι έχω τον ήλιο μου στην 1η μοιρα του αιγοκερω και τον ουρανο στην 1η μοιρα αιγοκερω, στο γενεθλιο ωροσκοπιο αμφοτεροι. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που θα πρέπει να γνωρίζω, οταν δημιουργούνται συνοδοι με αλλους πλανητες κατα τη διελευση του ουρανου (σε΄λιγο θα πραγματοποιηθει συνοδος του διελαυνοντα ουρανο με τον γενεθλιο αρη μου στον 1 οικο), όταν εχω συνοδο ακριβειας στους δυο προαναφερομενους γενεθλιους πλανητες....?:confused:

Πού βρίσκεται ο γενέθλιος Άρης σας (οίκο, μοίρες, ζώδιο)?

...., παρατηρησα ότι έχω τον ήλιο μου στην 1η μοιρα του αιγοκερω και τον ουρανο στην 1η μοιρα αιγοκερω, στο γενεθλιο ωροσκοπιο αμφοτεροι. ....confused:

Ο Ουρανός από διέλευση σχηματίζει όψη τετραγώνου με τη σύνοδο που αναφέρετε για δεύτερη φορά. Το τετράγωνο του Ουρανού με τη γενέθλια θέση του πραγματοποιείται όταν είμαστε περίπου 21 χρονών .

toniateddybear
13-11-2011, 01:53 AM
καταρχην, Αλκμηνη, να σε ευχαριστησω γιατι παντα προθυμα βοηθας! ο γενεθλιος αρης μου ειναι στις 15 κριου. αλλα, δεν με ενδιαφερει τι γινεται με τον αρη μου. αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι αν η γενεθλια συνοδος ακριβειας ηλιου-ουρανου, επηρεαζει τις οψεις που σχηματιζονται απο τον διελαυνοντα ουρανο. αν δηλαδη, το γεγονος του τοοοσο στενου δεσιματος των δυο γενεθλιων πλανητων δημιουργει κατι ιδιαιτερο για τις οψεις που σχηματιζει ο διελαυνων ουρανος (θα μπορουσε για παραδειγμα ο διελαυνων ουρανος στο δικο μου ωροσκοπιο με τη συνοδο ηλιου ουρανου, να εχει πιο εντονη επιδραση στην καθημερινοτητα μου μεσω τον οψεων που θα σχηματιζονται απο τη διελευση του ή η γενεθλια συνοδος ηλιου-ουρανου, δεν παιζει κανενα ρολο στη διελευση του ουρανου..?)

*alkmini
13-11-2011, 10:11 AM
Η γενέθλια σύνοδος πάνω απ' όλα σας επηρεάζει εσάς προσωπικά σαν άτομο. Ο Ουρανός σας προσδίδει τις ιδιότητές του.
Ένας Ήλιος στον Αιγόκερω ζητά κοινωνική καταξίωση, αξιοπρέπεια, κριτική και αξιολόγηση, υπευθυνότητα, αυτοέλεγχο και άλλα πολλά... Σε σύνοδο με τον Ουρανό τροποποιείται και παύει να είναι ο κλασσικός τύπος, αποκτά κάτι πιο προχωρημένο, ιδιόρρυθμο, ανατρεπτικό στοιχείο. (Εξετάζουμε μόνο τη σύνοδο, πιθανόν και άλλα στοιχεία να διαφοροποιούν τον Ήλιο σας).

Η διέλευση του Ουρανού από τη συγκεκριμένη θέση είναι από μόνη της πολύ-πολύ σημαντική κατά την προσωπική μου άποψη, το ότι αγγίζει και τον Ήλιο σας , την κάνει σπουδαιότερη. Τονίζονται περισσότερο τα στοιχεία της ανεξαρτησίας και της απελευθέρωσης, το σπάσιμο κάποιου "κατεστημένου" για σας.
Οι αλλαγές επηρεάζουν τον οίκο που βρίσκεται η συγκεκριμένη σύνοδος και τους οίκους που κυβερνούν Ήλιος και Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη σας(πιθανόν 5ο και 11ο).

Το ίδιο διάστημα που ο Ουρανός βρισκόταν στην 1η μοίρα του Αιγόκερου βρισκόταν και ο Κρόνος περίπου στην 4η μοίρα. Το ίδιο και ο Ποσειδώνας στην 9η μοίρα. Δεν γνωρίζω κατά πόσο εφάπτεται αυτό του χάρτη σας.

katiakiss
13-11-2011, 11:30 AM
Κατ’ αρχάς, βροχερή, Κυριακάτικη καλημέρα σε όλους…:)

Τόνια, θα πρέπει να ξέρεις ότι κάθε όψη του χάρτη μας που υπερτονίζεται από μια διέλευση, ενός εκ των δύο ή και περισσότερων πλανητών που βρίσκονται σε όψη, αμέσως η διέλευση αυτή αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία. Στην περίπτωσή σου, έχεις την πιο δυνατή όψη που υπάρχει (σύνοδος) και μάλιστα ιδιομοιρίας. Στην όψη αυτή, συμμετέχει ο Ήλιος, που έτσι κι αλλιώς δίνουμε μεγάλη σημασία στις όψεις που κάνουν τα φώτα μας. Είναι και ο λόγος που η διέλευση του Ουρανού από αυτές τις μοίρες του Κριού , αποκτά για σένα ιδιαίτερη σημασία. Διαφορετικά, θα λέγαμε ότι ανήκει στις όψεις γενιάς και η επιρροή μπορεί να μην ήταν άμεσα αντιληπτή.
Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις περάσει και χειρότερα. Έχεις περάσει το τετράγωνο του Κρόνου από τον Ζυγό, και ακόμα πιο καθοριστικά, έχεις περάσει την σύνοδο του Πλούτωνα. Νομίζω πως ότι κι αν σημαίνει για το σύνολο του ωροσκοπίου σου αυτή η σύνοδος, έχεις πάρει ήδη τόσα μαθήματα και έχεις αποκτήσει τόση εξοικείωση στους τομείς που ενεργοποιούνται, που σίγουρα το τετράγωνο του Ουρανού, παρά την ανατρεπτική και αιφνίδια φύση του, δεν θα καταφέρει να σε πτοήσει τόσο που να μην μπορείς να το διαχειριστείς. Άλλωστε, με τον Ουρανό σε σύνοδο με τον Ήλιο σου από γενέθλια θέση, είσαι σε θέση να διαχειριστείς την Ουράνια ενέργεια καλύτερα από κάποιον που δεν έχει καμία εξοικείωση.

toniateddybear
13-11-2011, 02:18 PM
καλημερα καλημερα!
ευχαριστω πολυ και τις δύο που με υπομονη, αφιερωνετε χρονο να μου απαντησετε και μαλιστα τοσο εμπεριστατωμενα! αναφορικα με οσα γραψατε για το προσωπικο μου ωροσκοπιο, ειστε αμφοτερες ακριβεις. νομιζω, ομως, οτι στο μεγαλο ερωτημα μου, πηρα απαντηση. οι διελευσεις ενος πλανητη, λοιπον, εχουν περισσοτερη δυναμικη, όταν ο διελαυνων πλανητης εχει ιδιαιτερη βαρυτητα (η οποια στην περιπτωση μου δημιουργειται λογω οψης με τον ηλιο), στο γενεθλιο ωροσκοπιο, ως γενεθλιος πλανητης εκει. θα εξετασω τις διελευσεις του ουρανου (ο οποιος ηδη εχει μπει στον κριο και τον 1 οικο μου) αλλα και του αρη (που διελαυνει τον 7 οικο) και ελπιζω να βγαλω χρησιμα συμπερασματα για τη συμπεριφορα του ουρανου, τα οποια πολυ προθυμα θα μπορουσα να μοιραστω.:d:d:d

*alkmini
13-11-2011, 02:33 PM
καλημερα καλημερα!
ευχαριστω πολυ και τις δύο που με υπομονη, αφιερωνετε χρονο να μου απαντησετε και μαλιστα τοσο εμπεριστατωμενα! αναφορικα με οσα γραψατε για το προσωπικο μου ωροσκοπιο, ειστε αμφοτερες ακριβεις. νομιζω, ομως, οτι στο μεγαλο ερωτημα μου, πηρα απαντηση. οι διελευσεις ενος πλανητη, λοιπον, εχουν περισσοτερη δυναμικη, όταν ο διελαυνων πλανητης εχει ιδιαιτερη βαρυτητα (η οποια στην περιπτωση μου δημιουργειται λογω οψης με τον ηλιο), στο γενεθλιο ωροσκοπιο, ως γενεθλιος πλανητης εκει. θα εξετασω τις διελευσεις του ουρανου (ο οποιος ηδη εχει μπει στον κριο και τον 1 οικο μου) αλλα και του αρη (που διελαυνει τον 7 οικο) και ελπιζω να βγαλω χρησιμα συμπερασματα για τη συμπεριφορα του ουρανου, τα οποια πολυ προθυμα θα μπορουσα να μοιραστω.:d:d:d

Θεωρώ χρήσιμο να ρίξετε μια ματιά και στο άρθρο του κ. Άρχου για τους πλανήτες εκτός ορίων.
Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1%CF%82-35/declinations-%CE%B7-%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%C E%AE-%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82-10464/)

Έχω την εντύπωση ότι ο Ουρανός σας είναι εκτός ορίων.

genoula
14-11-2011, 09:14 PM
και μια και θιξατε το θεμα συνοδος-διελευση ουρανου,να ρωτησω και εγω.εκτος οικος στον κριο,αρησ συνοδος κρονος[αρησ 13,28 κρονος11,38]τον κριο.η διελευση του ουρανου απο τον κριο πως θα μπορουσα να την ερμηνευσω.οταν θα κανει συνοδο ο ουρανοσ με αρη π.χ.ατυχημα.

*alkmini
14-11-2011, 10:51 PM
και μια και θιξατε το θεμα συνοδος-διελευση ουρανου,να ρωτησω και εγω.εκτος οικος στον κριο,αρησ συνοδος κρονος[αρησ 13,28 κρονος11,38]τον κριο.η διελευση του ουρανου απο τον κριο πως θα μπορουσα να την ερμηνευσω.οταν θα κανει συνοδο ο ουρανοσ με αρη π.χ.ατυχημα.

Για να δούμε το αποτέλεσμα της διέλευσης του Ουρανού από τη σύνοδο Άρη-Κρόνου, πρέπει πρώτα να δούμε πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη σύνοδος στο γενέθλιο χάρτη σας καθώς και τις όψεις με τους άλλους πλανήτες.

astrotrella
15-11-2011, 12:18 AM
Οταν ο διελαυνων ουρανος στον 11ο κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο απο τον 8ο και τον Δια απο τον 2ο τι συμβαινει?και οταν ο Διελαυνων Πλουτωνας στον 8ο κανει συνοδο με τον γενεθλιο Ουρανο και αντιθεση με τον γενεθλιο Δια τοτε?

*alkmini
15-11-2011, 09:07 AM
Οταν ο διελαυνων ουρανος στον 11ο κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο απο τον 8ο και τον Δια απο τον 2ο τι συμβαινει?και οταν ο Διελαυνων Πλουτωνας στον 8ο κανει συνοδο με τον γενεθλιο Ουρανο και αντιθεση με τον γενεθλιο Δια τοτε?

Εσείς έχετε μία γενέθλια αντίθεση Δία-Ουρανού και στους οίκους 2ο-8ο. Πώς βιώνετε αυτή την αντίθεση σε προσωπικό επίπεδο? Εννοώ μ' αυτό, έχετε βρει τη χρυσή τομή της αντίθεσης?

Όταν από διέλευση ο Ουρανός θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την αντίθεση θα δημιουργηθεί Τ-τετράγωνο και θα κληθείτε να τη διαχειριστείτε . Με λίγα λόγια ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας χρειάζεται κάποιες αναπροσαρμογές. Το ίδιο δηλώνει και ο Πλούτωνας στον 8ο.

katiakiss
15-11-2011, 11:46 AM
Astrotrella καλημέρα σου. Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι μία αντίθεση στον άξονα 2ου\8ου , σαφώς και είναι σχετική με τα οικονομικά , όπως σωστά επεσήμανε η alkmini , αλλά ο άξονας αυτός σχετίζεται και με άλλες σοβαρές πτυχές της ζωής μας, ίσως και πιο σημαντικές. Λαμβάνοντας υπόψη μου τις θέσεις των πλανητών σου, θα πρέπει να είσαι 21 χρονών. Η λογική μου , μου λέει ότι σε αυτή την ηλικία δεν είναι οι οικονομικοί πόροι , η ασφάλεια η κάποιο δάνειο που θα σε απασχολήσουν.

Για να μιλήσουμε σοβαρά, θα πρέπει να έχουμε μπροστά μας τον χάρτη σου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η γενέθλια αντίθεση έχει μια αχαλίνωτη σφοδρότητα και υπόσχεται μια ποικιλία εμπειριών γύρω από τα θέματα που κυβερνά ο άξονας 2ου \8ου . Ο Ουρανός στον 8ο είναι μία θέση που μπορεί να δείχνει ότι έχεις να βιώσεις κάποιες ιδιόμορφες εσωτερικές αποκαλύψεις και μεταστροφές. Κάποιες ασυνήθιστες εμπειρίες. Ο Δίας στον 2ο είναι μια ευνοϊκή θέση, που σε βοηθά να έχεις μια καλή σχέση με τις αξίες, τον υλικό κόσμο και τις απολαύσεις. Ο συνδυασμός της αντίθεσης των δύο πλανητών, μας ειδοποιεί, πιθανόν, για κάποιου είδους υπερβολής ή έστω για κάποια μπλοκαρίσματα στην διαχείριση των θεμάτων του άξονα.

Βάσει της ηλικίας σου, νομίζω πως είναι περισσότερο η στιγμή που θα έρθεις σε πιο στενή επαφή με την παρόρμηση της λιμπιντικής σου ενέργειας και τον κόσμο των εντελώς προσωπικών κατευθύνσεων στον τομέα αυτό. Ο διελαύνον Ουρανός από τον 11ο και Κριό, σχηματίζοντας ταυ-τετραγώνου προς την αντίθεση Δία\Ουρανού σε 2ο\8ο και σε συνδυασμό με τα 21 σου χρόνια, θα έλεγα ότι σηματοδοτούν μια περίοδο καθοριστικών αλλαγών σε σχέση με τον εαυτό σου, τις αξίες σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες σου και τον εσώτερο εαυτό σου. Τον τρόπο που όλα αυτά τα προβάλεις ή τα διαχειρίζεσαι στον χώρο που κοινωνικοποιείσαι.

genoula
15-11-2011, 11:56 AM
οι οψεισ με τουσ αλλουσ πλανητες ειναι κρονοσ εξαγωνο βετρεξ και τριγωνο μεσουρανημα και αρης
εξαγωνο ερμη,αφροδιτη,βερτεξ.ερμησ αφροδιτη στον 4 οικο υδροχοο,βερτεξ στον 8 και στους διδυμους,μεσουρανημα στον λεοντα.

*alkmini
15-11-2011, 01:22 PM
οι οψεισ με τουσ αλλουσ πλανητες ειναι κρονοσ εξαγωνο βετρεξ και τριγωνο μεσουρανημα και αρης
εξαγωνο ερμη,αφροδιτη,βερτεξ.ερμησ αφροδιτη στον 4 οικο υδροχοο,βερτεξ στον 8 και στους διδυμους,μεσουρανημα στον λεοντα.

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου δημιουργεί κάποια ένταση στα θέματα του 6ου και του οίκου που κυβερνά ο Κρόνος σας, πιθανόν τον 3ο οίκο σας(επικοινωνία προφορική ή γραπτή, αδέλφια αν υπάρχουν, μάθηση ...).

Ο Κρόνος μπλοκάρει τον Άρη σας(δράση, πρωτοβουλία, θάρρος,...). Σκέφτεστε να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα (Άρης στον Κριό) και ο Κρόνος σας φωνάζει : "Πού πας? Είσαι έτοιμη? Μπορείς να αναλάβεις κάτι τέτοιο?". Και να σταματάτε πριν καν ξεκινήσετε.

Ίσως να συμβαίνει και ακριβώς το αντίθετο, να μπαίνετε με φόρα σε νέα σχέδια χωρίς να υπολογίσετε κάποια εμπόδια που ίσως παρουσιαστούν.

Ο Άρης σας είναι πιο ισχυρός από τον Κρόνο και μάλλον υπερισχύει των εμποδίων που ορθώνονται μπροστά σας.

Ο Ουρανός με τη διέλευσή του προσπαθεί , κατά τη γνώμη μου, να σας ξεσηκώσει, να κάνετε κάτι διαφορετικό απ' ότι συνηθίζατε μέχρι σήμερα. Σε όλα βέβαια με μέτρο.

Οι θετικές όψεις της συνόδου δείχνουν ότι, αν διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια του Ουρανού, θα έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα.

astrotrella
15-11-2011, 11:33 PM
Astrotrella καλημέρα σου. Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι μία αντίθεση στον άξονα 2ου\8ου , σαφώς και είναι σχετική με τα οικονομικά , όπως σωστά επεσήμανε η alkmini , αλλά ο άξονας αυτός σχετίζεται και με άλλες σοβαρές πτυχές της ζωής μας, ίσως και πιο σημαντικές. Λαμβάνοντας υπόψη μου τις θέσεις των πλανητών σου, θα πρέπει να είσαι 21 χρονών. Η λογική μου , μου λέει ότι σε αυτή την ηλικία δεν είναι οι οικονομικοί πόροι , η ασφάλεια η κάποιο δάνειο που θα σε απασχολήσουν.

Για να μιλήσουμε σοβαρά, θα πρέπει να έχουμε μπροστά μας τον χάρτη σου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η γενέθλια αντίθεση έχει μια αχαλίνωτη σφοδρότητα και υπόσχεται μια ποικιλία εμπειριών γύρω από τα θέματα που κυβερνά ο άξονας 2ου \8ου . Ο Ουρανός στον 8ο είναι μία θέση που μπορεί να δείχνει ότι έχεις να βιώσεις κάποιες ιδιόμορφες εσωτερικές αποκαλύψεις και μεταστροφές. Κάποιες ασυνήθιστες εμπειρίες. Ο Δίας στον 2ο είναι μια ευνοϊκή θέση, που σε βοηθά να έχεις μια καλή σχέση με τις αξίες, τον υλικό κόσμο και τις απολαύσεις. Ο συνδυασμός της αντίθεσης των δύο πλανητών, μας ειδοποιεί, πιθανόν, για κάποιου είδους υπερβολής ή έστω για κάποια μπλοκαρίσματα στην διαχείριση των θεμάτων του άξονα.

Βάσει της ηλικίας σου, νομίζω πως είναι περισσότερο η στιγμή που θα έρθεις σε πιο στενή επαφή με την παρόρμηση της λιμπιντικής σου ενέργειας και τον κόσμο των εντελώς προσωπικών κατευθύνσεων στον τομέα αυτό. Ο διελαύνον Ουρανός από τον 11ο και Κριό, σχηματίζοντας ταυ-τετραγώνου προς την αντίθεση Δία\Ουρανού σε 2ο\8ο και σε συνδυασμό με τα 21 σου χρόνια, θα έλεγα ότι σηματοδοτούν μια περίοδο καθοριστικών αλλαγών σε σχέση με τον εαυτό σου, τις αξίες σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες σου και τον εσώτερο εαυτό σου. Τον τρόπο που όλα αυτά τα προβάλεις ή τα διαχειρίζεσαι στον χώρο που κοινωνικοποιείσαι.

αληθεια ειναι πως πιστευα και εγω οτι πιο πολυ θα με επηρεασουν αυτες οι οψεις κυριως σε θεματα αξιων αυτοπεποιθησης 2ος οικος και στον ψυχισμο μου στην σεξουαλικοτητα αλλα και τα οικονομικα μεσω αλλως παιζουν κυριως των γονιων μου..Μετα οι αλλαγες οσων αφορα εμενα, του εαυτου μου (και οχι γεγονοτων στην ζωη μου πιο πολυ) εχουν ξεκινησει απο το 2008 με την εισοδο του Πλουτωνα στον 8ο οικο μου, μετεπειτα με το τετραγωνο του Πλουτωνα με την Αφροδιτη μου και τωρα με την συνοδο του Ουρανου με την Αφροδιτη μου, και μεσα στο 2012 θα γινουν αυτες οι οψεις που σας ειπα που πιστευω θα κορυφοσουν ολο αυτο το πραγμα.Μετα απο αυτες τις διελευσεις μεσα σε λιγα χρονια νομιζω οτι εχω γινει μια αλλη, οτι ανακαλυψα τα Πλουτωνια χαρακτηριστικα που εχω στο ωροσκοπιο μου και που δεν ειχα καταλαβει οτι ειχα..Αλλα κατι αλλο θα ηθελα να σας ρωτησω με ολες αυτες τις δυσκολες οψεις θα μπορεσω να θεμελιωσω μια σταθερη κατασταση τα επομενα χρονια, μια δουλεια ,μια σχεση,σχεδια,νεα ξεκινηματα?

astrotrella
15-11-2011, 11:45 PM
Εσείς έχετε μία γενέθλια αντίθεση Δία-Ουρανού και στους οίκους 2ο-8ο. Πώς βιώνετε αυτή την αντίθεση σε προσωπικό επίπεδο? Εννοώ μ' αυτό, έχετε βρει τη χρυσή τομή της αντίθεσης?

Όταν από διέλευση ο Ουρανός θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την αντίθεση θα δημιουργηθεί Τ-τετράγωνο και θα κληθείτε να τη διαχειριστείτε . Με λίγα λόγια ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας χρειάζεται κάποιες αναπροσαρμογές. Το ίδιο δηλώνει και ο Πλούτωνας στον 8ο.

Πιστευω οτι περισσοτερο αυτη η οψη στο συγκεκριμενο αξονα δειχνει μια αντιφατικοτητα προς στον τροπο που διαχειριζομαι τα θεματα 2ου/8ου απ την μια ακρατη γεναιοδωρια ,ξαφνικες σπαταλες αγαπη για την πολυτελεια και απ την αλλη φοβερη τσιγκουνια, ανασφαλεια, και ολα αυτα και σε υλικο και σε συναισθηματικο επιπεδο..Απ την μια διαθεση για αυτονομηση οικονομικη και συναισθηματικη ,απ την αλλη εξαρτηση απ τους αλλους.Εκρηκτικος ερωτισμος, ξαφνικες ερωτικες επιθυμιες ,γουστα που δεν εξωτερικευεται αν δεν αισθανθω πρωτα ασφαλης με τον αλλον..Περιεργια πειραματισμος στο σεξ, διαστηματα με υπερβολικη ενασχοληση μαζι του και αλλα διαστηματα με μεγαλη αποχη..Ταση προς την Ιντριγκα

genoula
16-11-2011, 02:36 PM
Eυχαριστω παρα πολλη γα τον χρονο που αφιερωσες για την απαντηση,ηαληθεια ειναι οτι αυτη η σνοδος λειτουργει οπως το αναφερεις χαρακτηριστικα.η κανω γαιδουρινη υπομονη[κρονος]η δεν υπολογιζω τιποτα[αρης]αυτην την συνοδο την βιωνω στην καθημερινοτητα μου,και οσο και να θελω να την διαχειριστω καλυτερα δεν τα καταφερνω.και καμια φορα και ταυτοχρονα,π.χ.σε ενα ζητημα κανω πισω στην αρχη ενω θελω να ξεσπασω......και νιωθω ασηκωτο το βαρος τησ συγκρατησης και μετα ξεσπαω γιατι δεν αντεχω.δηλ.καλωσ τον ουρανο να λεω!!!!!!!!

PAPINO
04-12-2011, 07:59 PM
Καλησπερα
θα ηθελα να ρωτησω οταν ο διελαυνων ουρανος κανει συνοδο με την γεννεθλεια αφροδιτη στον κριο στον 11ο τι να περιμενεις δεδομενου οτι η αφροδιτη κανει τις εξης οψεις εξαγωνω με αρη, ο αρης ειναι στους διδυμους στον 1 οικο σε συνοδο με τον οροσκοπο , τετραγωνω με ποσειδωνα στον αιγ. στον 8ο ανοχη οψης 6μ κ τελως εξαγωνω με μεσουρανιμα στον υδροχοο στον 10ο οικο κ τελος ο ουρανος στον γεννεθλιο χαρτη ειναι στον τοξοτη στον 7 σε συνοδο με την σεληνη!!

errikaki
05-12-2011, 01:51 PM
ρ
Καλησπερα
θα ηθελα να ρωτησω οταν ο διελαυνων ουρανος κανει συνοδο με την γεννεθλεια αφροδιτη στον κριο στον 11ο τι να περιμενεις δεδομενου οτι η αφροδιτη κανει τις εξης οψεις εξαγωνω με αρη, ο αρης ειναι στους διδυμους στον 1 οικο σε συνοδο με τον οροσκοπο , τετραγωνω με ποσειδωνα στον αιγ. στον 8ο ανοχη οψης 6μ κ τελως εξαγωνω με μεσουρανιμα στον υδροχοο στον 10ο οικο κ τελος ο ουρανος στον γεννεθλιο χαρτη ειναι στον τοξοτη στον 7 σε συνοδο με την σεληνη!!

χωρίς να είμαι σίγουρη και με τα λίγα που ξέρω, μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό κεραυνοβόλο έρωτα μέσα από τις παρέες ή διάφορες κοινωνικές ομάδες :icon_twisted:

ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα!!! αν παίζει παιχνίδι και ο κρόνος θα έχει και διάρκεια :icon_confused: με τις ευχές μου!

PAPINO
05-12-2011, 02:07 PM
ααα ευχαριστω παρα πολυ οι οψεις αυτες ανηκουν στον συντροφο μου...απλα ηταν η πρωτη φορα που ασχοληθηκα με διελευσεις και ειπα να ξεκηνισω απο τον δικο του χαρτη.....αυτος θα παρει δωρο τον καινουργιο ερωτα για τα χριστουγεννα κ εγω τα κερατα:cry::cry::cry:
Εγω να σου πω την αληθεια απο τα λιγα που ξερω μου φαινοταν σε ξαφνικο καινουργιο επαγκελματικο ξεκινημα ισως με καποια συνεργασια η βοηθεια απο φιλικο προσωπο...

errikaki
05-12-2011, 02:11 PM
ωχχχχ επλίζω να μην έκανα καμιά βλακεία!!:o

κοίτα η αφροδίτη σχετίζεται και με τα χρήματα, οπότε μπορεί να έχει ξαφνικά έσοδα ή κέρδη από συνεργασία με άλλους ανθρώπους!!

εεε??? :)
katiakiss, πες... το 'σωσα??:)

PAPINO
05-12-2011, 02:18 PM
xaxaxaxaxa....καμια βλακεια δεν εκανες αλλωστε θα δουμε μεχρι τοτε...θελει λιγο καιρο ακομα να γινει συνοδος....ουτε στην τουαλετα δεν θα πηγενει μονος του....απο πισω κ εγω...:lol:

katiakiss
05-12-2011, 02:31 PM
ααα ευχαριστω παρα πολυ οι οψεις αυτες ανηκουν στον συντροφο μου...απλα ηταν η πρωτη φορα που ασχοληθηκα με διελευσεις και ειπα να ξεκηνισω απο τον δικο του χαρτη.....αυτος θα παρει δωρο τον καινουργιο ερωτα για τα χριστουγεννα κ εγω τα κερατα:cry::cry::cry:
Εγω να σου πω την αληθεια απο τα λιγα που ξερω μου φαινοταν σε ξαφνικο καινουργιο επαγκελματικο ξεκινημα ισως με καποια συνεργασια η βοηθεια απο φιλικο προσωπο...Μην κλαις τόσο πολύ, με τρεις φατσούλες! Ο σύζυγός σου έχει Αφροδίτη στον 11ο και Ουρανό στον 7ο , κάτι που το έχω κι εγώ στον χάρτη μου (σε άλλα ζώδια βέβαια) και πραγματικά συνήθως τέτοιες καταστάσεις έχω βιώσει με αντίστοιχες διελεύσεις. Το like πιο πάνω, το έβαλα πιο πολύ ως ευχή να σου συμβεί κάτι τόσο όμορφο , όσο ένας καινούργιος έρωτας, αλλά και γιατί ήταν ένα σωστό ενδεχόμενο ερμηνείας, όσο σωστό μπορεί να είναι χωρίς την αξιολόγηση ολόκληρου του χάρτη . Όμως για να είμαι ειλικρινής, πολύ καλά το σκέφτηκες ότι μπορεί να πρόκειται για ένα ευχάριστο επαγγελματικό άνοιγμα, οπότε άσε τις κλαμένες φατσούλες και επικεντρώσου σε αυτό που σε κάνει να ανησυχείς. Αν δεν υπάρχουν κενά στη σχέση σου, δεν μπορεί να χωρέσει κανείς, γιατί δεν υπάρχει χώρος.

Ουφ! :DΤο έσωσα ή θα την πληρώσει ο σύζυγος; :lol:

ΥΓ: Σε άνθρωπο με Ουρανό στον 7ο, δεν το βρίσκω επιτυχημένη ιδέα να αρχίσεις το στενό μαρκάρισμα. Πνιγόμαστε πολύ εύκολα.

PAPINO
05-12-2011, 02:53 PM
ο συζηγος την πληρωνει καθε μερα βλεπεις εμενα ο Ποσειδωνας μου αντι να με κανει να τα βλεπω με ροζ γυαλια και ολα ωραια τα βλεπω ολα καχυποπτα και κανω την ζωη του αλλου μαυρη...εκτος αν το πολυ νερο που εχω στον χαρτη κ ο πολυς πλουτωνας μου στελνουν τα μηνυματα τους και εγω δεν τα λαμβανω δεδομενου οτι εχω γενεθλια οψη Ηλιος αντιθεση Ποσειδ. και αυτος αφρο τετρ. ποσειδ..συν οτι σαν οψεις ειναι αμφιδρομες...ο ποσειδειδωνας μου τετρα. την αφροδιτη του και ο ποσειδ. του κανει αντιθεση με τον ηλιο μου!!!αχ και ξανα αχ...:lost:δεινω και δευτερη εκδοχη να κανει τις απιστιουλες του να μου αραδιαζει ενα ματσο ψεμματα και να νιωθω και ασχημα απο πανω που κανω στην αγαπη μου που εχει ματια μονο για μενα την ζωη δυσκολη με την καχυποψια μου ......οποτε errikaki αν ισχυει τελικα και συμβει αυτο που σκεφτηκες ..στο καλο να παει δεν μας χρειαζονται ατομα τετοια στην ζωη μας αν παλι συμβει το καινουργιο επαγελματικο θα μηνει με το κεφαλι του στην θεση του....:lol:

*alkmini
05-12-2011, 04:20 PM
Μπορείς να εξετάσεις και τον προοδευτικό του χάρτη, να δεις τι γίνεται !

errikaki
05-12-2011, 05:14 PM
xaxaxaxaxa....καμια βλακεια δεν εκανες αλλωστε θα δουμε μεχρι τοτε...θελει λιγο καιρο ακομα να γινει συνοδος....ουτε στην τουαλετα δεν θα πηγενει μονος του....απο πισω κ εγω...:lol:

Να σου πω την αλήθεια καλά θα το κάνεις!! (για καλό και για κακό):) πάντως με τόσο νερό στο χάρτη σου όπως λες, αν σου κάνει καμιά απατεωνιά θα τη διαισθανθείς για να μη σου πως μπορεί να το δεις και όνειρο!

απλά θα σου πρότεινα να μην κάνεις τέτοιες σκέψεις... γιατί οι σκέψεις είναι μαγνητικές και ελκύουν αυτά που σκεφτόμαστε κατά κάποιο τρόπο..

οι γυναίκες πάντα καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά (είναι η κατασκευή μας τέτοια;))
απλά τείνουμε να δικαιολογούμε στον εαυτό μας καθετι ύποπτο που αντιλαμβανόμαστε.

....είναι που ο έρωτας πολλές φορές υποχρεώνει τον άλλο να καταλάβει... :)
(παιδιά ένα ένα τα like εδώ:D)

οπότε απόλαυσε τη ζωή με τον άνθρωπό σου χωρίς αρνητικές σκέψεις...απλά έχε τις κεραίες τεντωμένες για να αντιληφθείς αν χρειαστεί τα μηνύματα απο το σύμπαν..

με αγάπη μια τοξότης με ουρανό στον 1ο :D