PDA

View Full Version : Δίας & 7ος Οίκος

Εμα
13-10-2008, 11:27 PM
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου λύσει την εξής απορία: Έχω τον 7ο οίκο μου στον Σκορπιό και έχω και τον Δία στον ίδιο οίκο. Αυτό δείχνει οπωσδήποτε πολλούς γάμους ή μπορεί ναι δείχνει και κάτι άλλο? Διότι με Αφροδίτη στον Αιγόκερω νομίζω οτι είναι λίγο εώς πολύ δύσκολο για πάνω απο έναν γάμο! :blush:

Μητσάκος
13-10-2008, 11:38 PM
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου λύσει την εξής απορία: Έχω τον 7ο οίκο μου στον Σκορπιό και έχω και τον Δία στον ίδιο οίκο. Αυτό δείχνει οπωσδήποτε πολλούς γάμους ή μπορεί ναι δείχνει και κάτι άλλο? Διότι με Αφροδίτη στον Αιγόκερω νομίζω οτι είναι λίγο εώς πολύ δύσκολο για πάνω απο έναν γάμο! :blush:
Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις περισσότερο το πώς μπορείς να ωφεληθείς επαγγελματικά μέσω των συνεργασιών. Οι γνωριμίες σου θα είναι πολλές, όπως και οι σχέσεις σου. Λογικά θα πρέπει να κερδίζεις από αυτές, αν οι όψεις ευνοούν.
Αν πάλι σε ενδιαφέρει το θέμα "γάμος", σκέφτομαι ότι δεν θα ήταν καθόλου άσχημο για εσένα να κερδίζεις και μέσα από τους ενδεχόμενους γάμους σου. Δεν είναι κακό να κάνεις πολλούς γάμους (έως τρεις θρησκευτικούς και πολιτικούς κάτι παραπάνω) αρκεί να υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι ό,τι πρέπει για αυτό: μετρημένη και γήινη. Για σκέψου το και έτσι :bigsmile:

kiaRRa
14-10-2008, 12:57 AM

Ένας Δίας στον Σκορπίο μπορεί -κατά τη γνώμη μου- να δείχνει και μια τάση να ερευνάς απόκρυφες γνώσεις. Να έχεις τέτοια ενδιαφέροντα.
Μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει ένα ατομο προσεκτικό, ίσως και καχύποπτο στα συναισθηματα του. Είναι πιστή και, μόλις νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευτεί το σύντροφο της, δίνεται. Δεν αποκλείει τον δεύτερο γάμο, απλά δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την ποιότητα στη σχέση της.

konstantina318
14-10-2008, 12:26 PM

Ο Δίας στον 7ο δείχνει οτι είσαι καλό άτομο για συνεργασία κ για γάμο,αλλά μην ξεχνάμε οτι είναι κ ο πλανήτης της υπερβολής οπότε..απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες που σχηματίζει.'Ισως να έχεις μια τάση για ... σκανδαλιές:toung:
Ο Δίας στο Σκορπιό (να υποθέσω?) δίνει δυνατή θέληση κ μεγάλη επιδεξιότητα στα θέματα του οίκου που βρίσκεται.Αγαπάς βαθιά τόσο τους άλλους όσο κ την ίδια τη ζωή.Σε αρνητικές όψεις μπορεί να είσαι απο καχύποπτη έως υπεροπτική στις σχέσεις σου:bigsmile:
Βέβαια όλα αυτά πρέπει να τα κοιτάμε σε σχέση με το σύνολο του χάρτη,γιατί μπορεί να υπάρχουν γωνίες που τα ενισχύουν ή τα αποδυναμώνουν!!