PDA

View Full Version : ΚΑΡΜΑ και ζώδια

annakriari
13-10-2008, 09:25 PM
γειά σε όλους!!!:bigsmile: παίρνοντας ώς αφορμή κάτι που άκουσα τελευταία για το ότι οι υδροχόοι έχουν καρμική σχέση με καρκίνους και παρθένους (???), ήθελα να ρωτήσω το αντίστοιχο και για τους κριούς... με ποιά ζώδια δηλαδή μπορούν να έχουν ΄καρμική σχέση (αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο). ευχαριστώ:cheesy:

kiaRRa
13-10-2008, 09:30 PM
Εμένα αυτό μου ακούγεται κάπως γενικευμένο.
Οι καρμικές σχέσεις είναι πιο πολύπλοκες.

leoma
13-10-2008, 09:52 PM
Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό το αυθαίρετο "καρμικό" από αστρολόγα της τηλεόρασης. Βασικά εννοούσε τα ζώδια που είναι σε φυσική χιαστί όψη μεταξύ τους, αυτά που δεν έχουν τίποτα κοινό ως προς την πολικότητα, το στοιχείο ή την ποιότητα. Το σκεπτικό πίσω από το χαρακτηρισμό όμως δεν το εξήγησε...:wacko:

Έτσι δημιουργούνται οι εντυπώσεις...

annakriari
13-10-2008, 10:05 PM
μάλιστα κατάλαβα... σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που διαλύσατε την πλάνη μου!!!:bigsmile: καληνύχτα!

Λευκή
13-10-2008, 10:24 PM
Προφανώς εννοεί τον Σκορπιό και την Παρθένο,γιατί αυτά είναι που σχηματίζουν χιαστί με τον Κριό.Το "καρμικό" της υπόθεσης τώρα είναι μια άλλη μεγάλη και πολύπλοκη ιστορία...

annakriari
13-10-2008, 10:32 PM
δεν ξέρω λευκή αν αληθεύει αυτό που λές και γενικά δεν ξέρω πολλά για το κάρμα..., αλλά έχω παρατηρήσει ότι απ' όλα τα ζώδια, αυτά είναι με τα οποία δεν ταιριάζω καθόλου και δεν μου αρέσουν από πλευράς ιδιοσυγκρασίας ας πούμε...:weird: δεν ξέρω...

Μητσάκος
13-10-2008, 10:42 PM
δεν ξέρω λευκή αν αληθεύει αυτό που λές και γενικά δεν ξέρω πολλά για το κάρμα..., αλλά έχω παρατηρήσει ότι απ' όλα τα ζώδια, αυτά είναι με τα οποία δεν ταιριάζω καθόλου και δεν μου αρέσουν από πλευράς ιδιοσυγκρασίας ας πούμε...:weird: δεν ξέρω...
Όλες οι σχέσεις είναι καρμικές :bigsmile:

Λευκή
13-10-2008, 11:56 PM
Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό το αυθαίρετο "καρμικό" από αστρολόγα της τηλεόρασης. Βασικά εννοούσε τα ζώδια που είναι σε φυσική χιαστί όψη μεταξύ τους, αυτά που δεν έχουν τίποτα κοινό ως προς την πολικότητα, το στοιχείο ή την ποιότητα. Το σκεπτικό πίσω από το χαρακτηρισμό όμως δεν το εξήγησε...:wacko:

Έτσι δημιουργούνται οι εντυπώσεις...
Λογικό το βρίσκω αυτό που λες,βάσει και της επισήμανσης που έκανε η leoma.Το σκεπτικό πίσω απ τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό βασίζεται στο ότι για κάθε ζώδιο υπάρχει ένα "φυσικό όγδοο"και επίσης το ίδιο ζώδιο είναι το όγδοο ξεκινώντας να μετράμε από κάποιο άλλο συγκεκριμένο(8ος οίκος,Σκορπιός,μοίρα και λοιπά-έτσι νομίζω δλαδή ότι έχω διαβάσει,δεν το ασπάζομαι κιόλας...)

Λευκή
14-10-2008, 12:01 AM
τι έγραψα πάλι...στην ανακριαρι απευθύνομαι και εννοώ ότι βρίσκω λογικό αυτό που λέει ότι δεν ταιριάζει μ αυτά τα ζώδια κι ότι δεν της αρέσουν από πλευράς ιδιοσυγκρασίας,βάσει των γραφόμενων της leoma τα οποία παρέθεσα

gargoyle
14-10-2008, 12:11 AM
Όλες οι σχέσεις είναι καρμικές :bigsmile:

Βέεεεβαια! :bigsmile:

Μητσάκος
14-10-2008, 05:58 AM
Ένα ενδιαφέρον άρθρο βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/1165-%E6%FE%E4%E9%E1-%E6%F9%E4%E9%E1%EA%FC%F2-%EA%FD%EA%EB%EF%F2-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2.html

Δεν είναι βέβαια κάτι ακριβώς για το θέμα που έχει μπει, αλλά βοηθάει κάπως, ιδίως τα νεότερα μέλη, που μάλλον δεν το έχουν υπόψη τους. Είναι δε τόσο καλό, που αντιγράφτηκε σχεδόν κατά λέξη από περιοδικό που διανέμεται δωρεάν με εφημερίδα :toung:

gargoyle
14-10-2008, 09:05 AM
Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό...

Μητσάκος
14-10-2008, 09:09 AM
Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό...

Το ότι είναι ενδιαφέρον το άρθρο, το ότι δεν το ξέρουν τα νεότερα μέλη ή το ότι αντιγράφτηκε σχεδόν κατά λέξη; :unsure:

FLORAL
14-10-2008, 10:50 AM
ως γνήσια κριός με ήλιο,αφροδίτη και σελήνη,θεωρώ ότι καρμική σχέση παίζει με τους ιχθύες.σου αφήνουν σημάδι ανεξήτηλο!περαστικά με την πανσέληνο..

annakriari
14-10-2008, 12:27 PM
ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Μητσάκο για την ενδιαφέρουσα παράθεση (θα τη διαβάσω...)... !

επίσης, κι εγώ εύχομαι περαστικά στους κριούς... πανσέληνος είναι κι αυτή, θα περάσει......:cheesy:

gargoyle
15-10-2008, 08:35 AM
Το ότι είναι ενδιαφέρον το άρθρο, το ότι δεν το ξέρουν τα νεότερα μέλη ή το ότι αντιγράφτηκε σχεδόν κατά λέξη; :unsure:

Το περιεχόμενό του :cheesy: