Log in

View Full Version : Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη

zania
07-10-2008, 04:58 PM
Σε μια συναστρία αν έχουμε τον Αρη της γυναίκας σε σύνοδο με την Αφροδίτη του αντρα (στον Σκορπιο) είναι καλό στοιχειο ή μπερδεύει λιγο τα πραγματα? Δεν θα ήταν καλύτερο να είχε ο χαρτης της γυναίκας την Αφροδίτη?
Βεβαια η Αφροδίτη της γυναίκας και ο Αρης του Αντρα βρίσκονται πάλι στο ιδιο ζωδιο (Αιγόκαιρω) αλλα δεν κάνουν όψη μεταξύ τους...:unsure:

Τι λέτε?:bigsmile:

giannas
07-10-2008, 05:26 PM
Στον χαρτη μιας γυναικας ο αρης δειχνει τον τυπο του αντρα που την ελκει ,ενω η αφροδυτη τον τροπο που αγαπαει.
Για τους αντρες ο αρης ειναι ο τροπος που εκφραζοντε σεξουαλικα ενω η αφροδυτη ο τυπος της ερωμενης που θελουν και οχι της συζηγου η οποια συμβολιζετε με την σεληνη.
Ετσι λοιπον εσυ ψαχνεις εναν αντρα με στοιχεια σκορπιου (και αφου εχει αφροδυτη σε ελκει) και αυτος μια ερωμενη με τα ιδια στοιχεια που τα βρισκει στον αρη σου.
Απο την αλλη ο τροπος που αγαπας ταυτιζετε με τον τροπο που εκφραζετε σεξουαλικα,επομενως θεωρω οτι ολα ειναι μια χαρα σε αυτον τον τομεα τουλαχιστον.

despk
07-10-2008, 06:11 PM
:bigsmile:

zania
07-10-2008, 06:38 PM
Diladi??????

bianca1993
09-10-2008, 02:54 AM
:love::love::love:
:nuts:
:love::love::love:

Μητσάκος
09-10-2008, 05:24 AM
Diladi??????

Δηλαδή, θεωρητικά και εξετάζοντας μόνο αυτήν την όψη, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει έντονη φυσική έλξη μεταξύ σας, ενίοτε ανταγωνισμός με υπερίσχυση του ¶ρη, κτητικότητα και ζήλιες και από τους δύο. Επειδή ο ¶ρης είναι ο ενεργητικός, θεωρητικά εσύ θα έχεις το πάνω χέρι στα θέματα ¶ρη - Αφροδίτης. Ελπίζω να μην κάνετε φασαρία :toung:

cielo
19-10-2008, 05:06 PM
καλησπερα..ο αρησ στον αιγοκερω κ στους δυο σε συναστρια ειναι θετικο?

Μητσάκος
19-10-2008, 05:58 PM
καλησπερα..ο αρησ στον αιγοκερω κ στους δυο σε συναστρια ειναι θετικο?
Είναι σχετικό :cheesy:
Στον Αιγόκερα είναι σε έξαρση :nuts: Αν είναι και σε σύνοδο, θα πρέπει να βρείτε κοινό μέτωπο να διοχετεύετε τη δυναμική που αναπτύσσεται.

WHITE.HORSE
19-10-2008, 06:57 PM
¶ρης και αφροδίτη κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι βγάζει μεν πάθος στην σχέση αλλά και πολλές εντάσεις .. αν δεν κάνω λάθος ...

φιλικά πάντα !

peponi96
20-10-2008, 01:29 AM
Proswpika, pistevw oti to kleidi se mia sxesi den einai mono to poso tairiazeis alla kai to poso mporeis na anexteis ta meiwnektimata tou allou... kai... afto den eimai sigouri kata poso mporei na fanei se mia synastria..

kiaRRa
20-10-2008, 01:40 AM
Mπορεί όμως να φανεί η ανεκτικότητα των συντρόφων και συνακόλουθα το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου η σχέση να είναι βιώσιμη!

Αγαπητή peponi96, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες!

zania
20-10-2008, 09:43 AM
¶ρης και αφροδίτη κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι βγάζει μεν πάθος στην σχέση αλλά και πολλές εντάσεις .. αν δεν κάνω λάθος ...

φιλικά πάντα !

Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, Ερμης, Αφροδιτη κ Ερμης τετραγωνο ερμης. Πολυ τετραγωνο, πολυ ενταση....:wacko:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-10-2008, 10:00 AM
Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, Ερμης, Αφροδιτη κ Ερμης τετραγωνο ερμης. Πολυ τετραγωνο, πολυ ενταση....:wacko:

Μα οι εντασεις και το παθος κραταν μια σχεση!!!αν ειναι ολα αρμονικα.... το ενδιαφερον σιγα σιγα χανεται ...
Επομενως καλο ειναι να αναβουν τα αιματα:laugh:με τετραγωνακια και αντιθεσουλες....:nuts:

WHITE.HORSE
20-10-2008, 11:27 AM
Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, , ....:wacko:

Το τετράγωνο μεταξύ των φώτων σε μια ερωτική συναστρία .. από όσα διάβασα .. δεν είναι απαραίτητα παρεμποδιστικό στην σχέση ίσα ίσα δηλώνει στενή επαφή μεταξύ των ατόμων που εμπλέκοντε και αν βγάζει ένταση είναι στο ίδιο το άτομο εσωτερικά και όχι μεταξύ των δύο.

παραθέτω τη σχετική αναφορά να φαίνετε η προοδός μου ότι μελετώ :love:

" Βασικά οποιαδήποτε ισχυρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο τον ένα χάρτη και στη Σελήνη στον άλλο (είτε αυτή η όψη είναι αρμονική είτε όχι) δείχνει την παρουσία ενός ισχυρού δεσμού ανάμεσα στους δυο συντρόφους. Ο Ήλιος σας σε τετράγωνο με τη Σελήνη του, για παράδειγμα, τείνουν να σας φέρνουν κοντά περισσότερο παρά να σας χωρίζουν - κάτι που μπορεί να μην το περιμένετε εάν λάβετε υπόψη σας την «παρεμποδιστική» φύση του τετραγώνου."

zania
20-10-2008, 11:58 AM
Ναι ομως δεν εχουμ εΗλιος τετραγωνο Σεληνη, αλλα Ηλιος τετρ. Ηλιος...

WHITE.HORSE
20-10-2008, 03:15 PM

..... γιατί φώτα δεν είναι και αυτά ηλιος με ήλιο
.... καλά μου έχουν αλλάξει τα φώτα .. :wacko:
τελικά το κάθε θέμα έχει τόσες συνιστώσες που πραγματικά μομονωμένο ένα στοιχείο δεν λέει και τίποτα ... με την λιγη μου ενασχόληση αυτό κατάλαβα ..

Μητσάκος
20-10-2008, 03:28 PM
..... γιατί φώτα δεν είναι και αυτά ηλιος με ήλιο
.... καλά μου έχουν αλλάξει τα φώτα .. :wacko:
τελικά το κάθε θέμα έχει τόσες συνιστώσες που πραγματικά μομονωμένο ένα στοιχείο δεν λέει και τίποτα ... με την λιγη μου ενασχόληση αυτό κατάλαβα ..

Βασικόννννν :bigsmile:

zania
20-10-2008, 07:32 PM
Το τετράγωνο μεταξύ των φώτων σε μια ερωτική συναστρία .. από όσα διάβασα .. δεν είναι απαραίτητα παρεμποδιστικό στην σχέση ίσα ίσα δηλώνει στενή επαφή μεταξύ των ατόμων που εμπλέκοντε και αν βγάζει ένταση είναι στο ίδιο το άτομο εσωτερικά και όχι μεταξύ των δύο.

παραθέτω τη σχετική αναφορά να φαίνετε η προοδός μου ότι μελετώ :love:

" Βασικά οποιαδήποτε ισχυρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο τον ένα χάρτη και στη Σελήνη στον άλλο (είτε αυτή η όψη είναι αρμονική είτε όχι) δείχνει την παρουσία ενός ισχυρού δεσμού ανάμεσα στους δυο συντρόφους. Ο Ήλιος σας σε τετράγωνο με τη Σελήνη του, για παράδειγμα, τείνουν να σας φέρνουν κοντά περισσότερο παρά να σας χωρίζουν - κάτι που μπορεί να μην το περιμένετε εάν λάβετε υπόψη σας την «παρεμποδιστική» φύση του τετραγώνου."

Για αυτο μιλουσα...:bigsmile:

tigre
20-10-2008, 08:54 PM
η αφροδιτη της γυναικας στο τοξοτη στο 10 κ ο αρης στο κριο στο 1
ενω η αφροδιτη του αντρα κ ο αρης στο παρθενο 5 κ 6 οικο αντιστοιχα

εδω εχουμε αρης του αντρα τετραγωνο με την αφροδιτη της γυναικας
και οι αφροδιτες δημιουργουν επισης τετραγωνο
δεν μου ακουγεται και τοσο καλο....τι θετικο μπορει να βγει??

Λευκή
21-10-2008, 12:16 AM

Καλύτερα έτσι.Γενικά καλό είναι η σελήνη να μη ζορίζεται πολύ με δύσκολες όψεις,ειδικά στη συναστρία.

tigre
21-10-2008, 12:40 AM
επισης μονο απο τις οψεις του αρη μπορουμε να δουμε αν καποιος εχει το πανω χερι σε μια σχεση?μπορειτε να μου πειτε καποιες ?

μπακαλιαράκι
21-10-2008, 12:53 AM
Συγγνώμη που χρησιμοποιώ το θέμα για προσπική απορία, αλλά πιστεύω οτι ταιριάζει με τον τίτλο και είναι κρίμα να δημιουργούνται 10 διαφορετικά θέματα ....

Τι σημαίνει το τετράγωνο Αφροδίτης - ¶ρη σε μια συναστρία?Συγκεκριμένα μεταξύ Υδροχοο-Αφροδίτης της γυναίκας και Ταυρο-¶ρη του άντρα ? Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?

Μητσάκος
21-10-2008, 05:38 AM
επισης μονο απο τις οψεις του αρη μπορουμε να δουμε αν καποιος εχει το πανω χερι σε μια σχεση?μπορειτε να μου πειτε καποιες ?

Απάντηση σε αυτό που ρωτάς βρίσκεται σε αυτό Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη (http://www.myhoroscope.gr/67541-post17.html), στα τονισμένα μαύρα :bigsmile:

Μητσάκος
21-10-2008, 06:12 AM
Συγγνώμη που χρησιμοποιώ το θέμα για προσπική απορία, αλλά πιστεύω οτι ταιριάζει με τον τίτλο και είναι κρίμα να δημιουργούνται 10 διαφορετικά θέματα ....

Τι σημαίνει το τετράγωνο Αφροδίτης - ¶ρη σε μια συναστρία?Συγκεκριμένα μεταξύ Υδροχοο-Αφροδίτης της γυναίκας και Ταυρο-¶ρη του άντρα ? Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?
Το τετράγωνο Αφροδίτης (Υδρ.) - ¶ρη (Ταυρ.) σε μια συναστρία σημαίνει "θα σπάσω κούπες για τα λόγια που 'πες", αν στραβώσει και πάρει σβάρνα ό,τι βρει μπροστά του ο ¶ρης. Και αυτό γιατί υπάρχει μια κρυόκωλη Αφροδίτη που ναι μεν αγαπάει αλλά όχι μόνον αυτόν και όπως θα ήθελε ο βραδύκαυστος αλλά άκρως ερωτικός και εν πολλοίς κτητικός ¶ρης. Αυτή μπορεί χαλαρά να "αγαπάει όλο τον κόσμο", πράγμα που ο ¶ρης εδώ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός "αγαπά τα πράγματά του". Το πάθος σε αυτόν είναι βασικό στοιχείο, ενώ αυτή θα ανοίξει λεξικό για να δει τι σημαίνει αυτή η λέξη. Επιπλέον, αυτός θα πρέπει να έχει τα μάτια του συνέχεια ανοικτά, αφού ο κάθε "φίλος" είναι εν δυνάμει και κάτι παραπάνω από φίλος. Για αυτήν δεν θα έχει σημασία, αλλά για αυτόν θα έχει.
Δεν ξέρω, αλλά μου ήρθε στο μυαλό η κλασική εικόνα ζεύγους σε ερωτική πράξη, στην ιεραποστολική στάση, με τη γυναίκα σε ύπτια θέση, το βλέμμα πάνω δεξιά στο ταβάνι και το δάχτυλο στο στόμα να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που κάνει και τον άντρα από πάνω να χτυπιέται ...ρουθουνίζοντας...
Φυσικά, όπως πάντα λέμε, από μια όψη συμπέρασμα δεν βγάζουμε και πρέπει να κοιτάμε το σύνολο του χάρτη, διαδικασία που είναι πιο σύνθετη όταν πρόκειται για συναστρία κλπ, κλπ, κλπ. :toung:

giannas
21-10-2008, 07:25 AM
Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?

Εκτος απο ολα αυτα που ανεφερε ο Μητσακος πολυ σωστα, ο αρης στον ταυρο βρησκετε σε πτωση αφου η κτητικη φυση του ζωδιου δεν αφηνει τον πλανητη να δρασει μεσα απο την αγωνιστικοτηακαι την παρορμηση και η 29 μοιρα του υδροχοου αναιρει την φυση του ζωδιου και δρα σαν να εχει εκπνευση η δυναμικη του.
Οποτε για εμενα το τετραγωνο δεν εκδηλωνετε με την ενταση που θα εκδηλωνοτανε σε αλλα ζωδια ,χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχει.

WHITE.HORSE
21-10-2008, 08:40 AM
Καλύτερα έτσι.Γενικά καλό είναι η σελήνη να μη ζορίζεται πολύ με δύσκολες όψεις,ειδικά στη συναστρία.

γιατί το λές αυτό έχεις υποψιν σου κάτι .. εγώ στην συναστρία μου με το άτομο που με ενδιαφέρει ... έχουμε πολλά τετράγωνα ... μεταξύ των φώτων και γενικότερα αν θυμάμαι καλά η σελήνη μου τετραγωνίζει και τον ηλιο του και την σεληνη του εννω ο ήλιος μου τετραγωνίζει την σεληνη του.. :wacko:

Μητσάκος
21-10-2008, 09:02 AM
γιατί το λές αυτό έχεις υποψιν σου κάτι .. εγώ στην συναστρία μου με το άτομο που με ενδιαφέρει ... έχουμε πολλά τετράγωνα ... μεταξύ των φώτων και γενικότερα αν θυμάμαι καλά η σελήνη μου τετραγωνίζει και τον ηλιο του και την σεληνη του εννω ο ήλιος μου τετραγωνίζει την σεληνη του.. :wacko:
Εννοείς πάνω από ...5 ας πούμε; :toung:
Πάντως με ...τόσα τετράγωνα θα μπορούσατε να εργάζεστε στην πολεοδομία και να παράγετε έργο:toung:

WHITE.HORSE
21-10-2008, 09:29 AM
Εννοείς πάνω από ...5 ας πούμε; :toung:
Πάντως με ...τόσα τετράγωνα θα μπορούσατε να εργάζεστε στην πολεοδομία και να παράγετε έργο:toung:

..... α σου έχω κάτι καλύτερο .. !! ετοιμαζόμαστε για βατοπέδι .. με τόσο τετράγωνο .. τι αξία έχουν 5 τετράγωνα ..!!

. δεν μας μελέτησες .. το κατάλαβα ..

giannas
21-10-2008, 08:08 PM

Που σε ενδιαφερει!Δεν εχει γινει ακομα σχεση????Απο απορια να μας πεις πως λειτουργειτε μαζι.

Μητσάκος
21-10-2008, 09:59 PM
Που σε ενδιαφερει!Δεν εχει γινει ακομα σχεση????Απο απορια να μας πεις πως λειτουργειτε μαζι.
Είδες πώς λειτουργεί η ρημάδα τελικά :bigsmile:
Με τόσα τετράγωνα, πού να γίνει σχέση :laugh:

giannas
21-10-2008, 10:15 PM

Μην βγαζεις τον αιγωκερο απο μεσα σου τρομαζει ο κοσμος ,ειδες τι γινετε σε αλλες συζητησεις!!!!!!:offtopic:

skorpion
21-10-2008, 10:38 PM
Χα χ α χα! Εγω νομιζω οτι αυτο ειναι χιουμορ και καλο μαλιστα!!! χα χ αχα! Ξερω ξερω οφ τοπικ! σορυ!

Μητσάκος
21-10-2008, 10:56 PM
Μην βγαζεις τον αιγωκερο απο μεσα σου τρομαζει ο κοσμος ,ειδες τι γινετε σε αλλες συζητησεις!!!!!!:offtopic:
Και πού να 'ξερες για τον Πλούτωνά μου στον 5ο :nuts:

(ξέρω, ξέρω, εκτός θέματος)

Njordin
21-10-2008, 11:00 PM
εν πολλοίς κτητικός ¶ρης. πράγμα που ο ¶ρης εδώ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός

"αγαπά τα πράγματά του"

Αυτα που λες δεν εχουν σχεση με τον Αρη στον Ταυρο, παρα με τον Ηλιο, την Σεληνη και τον Ωροσκοπο στο ζωδιο αυτο.

Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?

Ναι, παιρνει αρκετες ιδιοτητες και απ' το επομενο ζωδιο {οσο διαφορετικο και αν ειναι αυτο}.

skorpion
21-10-2008, 11:29 PM
Ο αρης γιατι τη γλιτωνει δηλαδη???? Δε νομιζω οτι τη γλιτωνει!

Οσο για το οτι η αφροδιτη που βρισκεται στο τελος ενος ζωδιου και γενικα πλανητης παιρνει τα χρωματα του αλλου αν και το υποψιαζομουν και γω τελικα εμαθα οτι δεν ισχυει...Βεβαια δε ξερω αν μεσα στους αστρολογικους χωρους οι αποψεις δυιστανται....Οποτε τι να πω.....Τωρα αν αυτη η μοιρα ειναι αναιρετικη κτλ αυτα δε τα θυμαμαι..ομως καπου μες στο φορυομ υπαρχει κατι σχετικο...ψαξε αν εχεις ορεξη...Κι αν παλι ξερει καποιος καλυτερα ας γραψει...χεχε!

Δείμων
22-10-2008, 12:30 AM
Kανείς πλανήτης δεν την γλυτώνει από τις ιδιότητες (τον «χρωματισμό») του συνδυασμού Οίκου - Ζωδίου που φιλοξενείται. Αυτό άλλωστε είναι και η συνδυαστική πεμπτουσία της Αστρολογίας. Μετά έρχονται οι όψεις, μετά οι αναδρομές....

Η 29° ή αλλοιώς Αναιρετική είναι μία από τις κρίσιμες περιοχές των Ζωδιακών περιοχών - όπως και η 0°. Πράγματι εκεί οι πλανήτες βρισκόμενοι στο μεταίχμιο δύο επιρροών εκδηλώνονται νευρικά και περίεργα. Πολλοί μελετητές θεωρούν ότι στο σημείο αυτό το Ζώδιο που περιέχει έναν πλανήτη βρίσκεται σε πλήρη εξασθένηση, άλλοι πιστεύουν ότι έχει φτάσει σε πλήρη ανάπτυξη (ωριμότητα, ενδυνάμωση) μετά ολόκληρη την πορεία μέσα σε αυτό. Όπως και να έχει, η εν λόγω Αφροδίτη χρωματίζεται σημαντικά και από τον Ιχθύ.

Για παραπάνω μελέτη και συζήτηση:

Η 29η μοίρα (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/6320-h-29%E7-%EC%EF%DF%F1%E1.html)

Η Μηδενική μοίρα (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5992-%EC%E7%E4%E5%ED%E9%EA%DE-%EC%EF%DF%F1%E1.html)

Η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα ενός Ζωδίου (http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%FC%E3%EF%F2-%F3%F4%EF-%F3%F0%DF%F4%E9-%F3%E1%F2/4473-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%F3%F4%E7%ED-%F4%E5%EB%E5%F5%F4%E1%DF%E1-%EC%EF%DF%F1%E1-%E5%ED%FC%F2-%E6%F9%E4%DF%EF%F5.html)

(http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%FC%E3%EF%F2-%F3%F4%EF-%F3%F0%DF%F4%E9-%F3%E1%F2/4473-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%F3%F4%E7%ED-%F4%E5%EB%E5%F5%F4%E1%DF%E1-%EC%EF%DF%F1%E1-%E5%ED%FC%F2-%E6%F9%E4%DF%EF%F5.html)

μπακαλιαράκι
22-10-2008, 12:49 AM
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!!
Θα το ψάξω και μόνη μου πάντως... μου δώσατε αρκετό υλικό παιδιά!
Μητσάκο...έχεις μια απίστευτη γλαφυρότητα στο να περιγράφεις τις όψεις!!!

Όσο για ητν 29η μοίρα...πιστεύω πως πράγματι στην περίπτωση μου συνδυάζει τα χαρακτηριστικά και των 2 ζωδίων. Απλά εύχομαι η ενδεχόμενη σύγκορουση που περιγράφεται από το Μητσάκο να αποφευχθεί γιατί έχω και εγώ ¶ρη στον Ταύρο :)

WHITE.HORSE
22-10-2008, 10:03 AM

... καλημέρα .. το πρόγραμμα στην πρώτη σελίδα .. εκεί που λέει ερωτική συναστρία .. έβαλα τα στοιχεία μας .. και ναι βγάζει πολλά τετράγωνα .. δεν είμαι ειδική να το ερμηνεύσω όλο αυτό .. αλλά μετά από 6 χρόνια κοινής συμβίωσης δεν έχει και νόημα .. πολύ δυνατή επικοινώνία και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν σε μία σχέση ..
όσον αφορά αυτό που με ρωτήσατε ..

Μητσάκος
22-10-2008, 10:16 AM
... καλημέρα .. το πρόγραμμα στην πρώτη σελίδα .. εκεί που λέει ερωτική συναστρία .. έβαλα τα στοιχεία μας .. και ναι βγάζει πολλά τετράγωνα .. δεν είμαι ειδική να το ερμηνεύσω όλο αυτό .. αλλά μετά από 6 χρόνια κοινής συμβίωσης δεν έχει και νόημα .. πολύ δυνατή επικοινώνία και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν σε μία σχέση ..
όσον αφορά αυτό που με ρωτήσατε ..

Εμένα με παρέσυρε η giannas και αυτή φταίει που νόμιζα ότι δεν έχετε σχέση :nuts:

Μητσάκος
22-10-2008, 10:31 AM
Αυτα που λες δεν εχουν σχεση με τον Αρη στον Ταυρο, παρα με τον Ηλιο, την Σεληνη και τον Ωροσκοπο στο ζωδιο αυτο.

Εδώ εμένα όμως μου λέει αυτά που λέω http://www.myhoroscope.gr/?page=planets :bigsmile:

Και επειδή είμαι ψιλοχοντροφατάλ :toung: για τις αναιρετικές προτιμώ την ερμηνεία του Παΐζη που λέει:
"Αναιρετική μοίρα ονομάζεται η 29η κάθε ζωδίου. Λέγεται έτσι γιατί αναιρεί το υπάρχων ζώδιο και προετοιμάζεται το επόμενο. Λέγεται επίσης αναιρετική γιατί αναιρέτης στην αρχαία αστρολογία είναι ο πλανήτης που αφαιρεί τη ζωή και βέβαια η τελευταία αυτή μοίρα δείχνει ολοκλήρωση εν παρακμή ( :scared: )

Σε καρμικό επίπεδο σημαίνει ότι κάποια ψυχή με πλανήτη σε αναιρετική μοίρα έχει εξαντλήσει στο καρμικό ταξίδι όλη τη δυναμική του πλανήτη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Όσο πιο πολλές αναιρετικές μοίρες έχει ένα ωροσκόπιο, τόσο πιο πολλές εμπειρίες έχει αποκτήσει η ψυχή...

Στην πολιτική αστρολογία, διαδοχικές Νέες Σελήνες σε αναιρετικές μοίρες δείχνουν τέλος καταστάσεων, ολοκλήρωση εν παρακμή..."

WHITE.HORSE
22-10-2008, 10:42 AM
Εμένα με παρέσυρε η giannas και αυτή φταίει που νόμιζα ότι δεν έχετε σχέση :nuts:

... μην ανισυχείς ..
αλλά το θέμα είναι άλλο .. προς μελέτη.. ότι πραγματικά υπάρχουν πολλά τετράγωνα .. τα οποία όμως στην πραγματική ζωή και οχι στους χάρτες δεν λειτουργούν καθόλου μα καθόλου αρνητικά .. το αντίθετο θα έλεγα ..

Njordin
22-10-2008, 01:32 PM
Εδώ εμένα όμως μου λέει αυτά που λέω http://www.myhoroscope.gr/?page=planets :bigsmile:

Ο αρης γιατι τη γλιτωνει δηλαδη???? Δε νομιζω οτι τη γλιτωνει!

Κατα πως ξερω ο Αρης ειναι ο πληνητης που δειχνει το τροπο δρασης και τη σεξουαλικη συμπεριφορα ενος ατομου. Αυτα τα δυο τι σχεση εχουν με το χαρακτηριστικο της κτητικοτητας.
Μητσακο, δεν εχω διαβασει πουθενα για "κτητικοτητα" στις περιγραφες του Αρη στον Ταυρο και ειλικρινα δεν μου κολλαει καν...

Kανείς πλανήτης δεν την γλυτώνει από τις ιδιότητες (τον «χρωματισμό») του συνδυασμού Οίκου - Ζωδίου που φιλοξενείται.

Αλλο χρωματισμος και αλλο ιδιοτητες. Δεν διαφωνω για τον χρωματισμο αλλα αν ο καθε πλανητης επαιρνε τις ιδιοτητες του ζωδιου στο οποιο βρισκεται τοτε θα μας ηταν αδιαφορο να ερμηνευσουμε τον καθενα με βαση τη θεση του: Εχεις Αρη στον ταυρο ; Διαβασε γενικοτερα για τον ταυρο. Ερμη στον Ζυγο ; Διαβασε για τον Ζυγο. Ωροσκοπο στο Λεοντα ; Διαβασε γενικοτερα για τον Λεοντα. Ε, οχι, δεν ειναι ετσι !
Αρης, Σεληνη, Ηλιος κ.λ.π στον Ταυρο μπορει να μοιαζουν πολυ αλλα δεν ειναι πανομοιοτυποι. Ιδιοτητες που εκφραζονται με τον ενα πλανητη δεν ειναι απαραιτητο να εκφραζονται και με τον αλλον.

Οσο για το οτι η αφροδιτη που βρισκεται στο τελος ενος ζωδιου και γενικα πλανητης παιρνει τα χρωματα του αλλου αν και το υποψιαζομουν και γω τελικα εμαθα οτι δεν ισχυει

Γιατι να ισχυει για τον Ηλιο {τα γνωστα και ως "cusps" - δεν ξερω το ονομα στα ελληνικα} και οχι για τους υπολοιπους προσωπικους πλανητες ; Εχοντας Αρη στις 29 μοιρες του Ταυρου λεω οτι ισχυει και παραισχυει.

giannas
22-10-2008, 05:21 PM

Συγγνωμη αλλα η WHITE.HORSE εγραψε : ο ανθρωπος που με ενδιαφερει,δεν εγραψε ο ανθρωπος που ειμαι μαζι.Εγω ρωτησα αν υπαρχει σχεση.
Δεν φταιω εγω Μητσακο αν εισαι φυση εξωστρεφης και ενδουσιωδης!!!!:toung:

giannas
22-10-2008, 05:39 PM
Κατα πως ξερω ο Αρης ειναι ο πληνητης που δειχνει το τροπο δρασης και τη σεξουαλικη συμπεριφορα ενος ατομου. Αυτα τα δυο τι σχεση εχουν με το χαρακτηριστικο της κτητικοτητας.
Μητσακο, δεν εχω διαβασει πουθενα για "κτητικοτητα" στις περιγραφες του Αρη στον Ταυρο και ειλικρινα δεν μου κολλαει καν....

Αυτο που μαλλον θελει να πει ο Μητσακος ειναι οτι ενας αρης στον ταυρο δεν δινει αν πρωτα δεν παρει,φενετε συναισθηματικα ή υλικα τσιγγουνης γιατι ειναι φυση σταθερο και παθητικο(μην ξεχναμε οτι ειναι σε πτωση).Η κτητηκοτητα φενετε βαση του οτι θελει ασφαλεια για να ανοιχτει και προσκολατε σε οποιοδηποτε δημιουργημα του δινοντας του την αξια του πολυτιμου αποκτηματος.

skorpion
22-10-2008, 06:23 PM
Γιατι να ισχυει για τον Ηλιο {τα γνωστα και ως "cusps" - δεν ξερω το ονομα στα ελληνικα} και οχι για τους υπολοιπους προσωπικους πλανητες ; Εχοντας Αρη στις 29 μοιρες του Ταυρου λεω οτι ισχυει και παραισχυει.

Για τις ιδιοτητες του αρη στο ταυρο κτλ με καλυψε η giannas...ο αρης δεν ειναι μονο σεξουαλικοτητα αλλα και τροπος δρασης...

Ναι τελικα μπορει να ισχυει αυτο με την αφροδιτη...απ οτι καταλαβα ομως υπαρχουν και αστρολογοι που δε το δεχονται αυτο...τεσπα δε ξερω...

Εγω που εχω ηλιο στις 28,46 δηλαδη τι?Δεν ειμαι τοσο σκορπιος?Ειμαι και λιγο απο τοξοτης?:wacko: Εχετε βαλθει να με αλλαξετε σ αυτο το σαιτ:nuts::nuts: Σκορπιος ειμαι τελος:nuts::nuts::nuts:
Αναιρετικη δεν ειναι απ οτι εχω καταλαβει γιατι αναιρετικη ειναι απο 29 εως 30 μαλλον κι οχι πριν...

Njordin
22-10-2008, 09:34 PM
Αυτο που μαλλον θελει να πει ο Μητσακος ειναι οτι ενας αρης στον ταυρο δεν δινει αν πρωτα δεν παρει,φενετε συναισθηματικα ή υλικα τσιγγουνης γιατι ειναι φυση σταθερο και παθητικο(μην ξεχναμε οτι ειναι σε πτωση).Η κτητηκοτητα φενετε βαση του οτι θελει ασφαλεια για να ανοιχτει και προσκολατε σε οποιοδηποτε δημιουργημα του δινοντας του την αξια του πολυτιμου αποκτηματος.

Γιατι ενα φυσει παθητικο και σταθερο ζωδιο να φαινεται συναισθηματικα ή υλικα τσιγγουνης και να χρειαζεται να παρει πριν δωσει ? Δεν μπορω να κανω τον συσχετισμο.
Οσον αφορα αυτη τη περιφημη αναγκη για ασφαλεια που αισθανονται οι Ταυροι, με τον Αρη σε αυτο το ζωδιο δεν εκφραζεται με κτητικοτητα παρα ως εξης: οταν βγαινεις εξω να αγορασεις ενα προιον του οποιου δεν γνωριζεις τη τιμη αλλα ξερεις πως δεν μπορει να κοστιζει πανω απο 10 ευρω, με λιγοτερα απο 20 ευρω ΔΕΝ το κουνας ρουπι. Θελεις να εισαι σιγουρος. Ακριβως ετσι εκφραζεται η αναγκη για σφαλεια με Αρη στον Ταυρο. Το παραδειγμα μου αν και απλοικο ειναι πιστευω αρκετα αντιπροσωπευτικο της συμπεριφορας του κοκκινου πλανητη σ' αυτο το ζωδιο.

Η αφροδιτη ή και η σεληνη στον Ταυρο θελουν ασφαλεια για να ανοιχτουν. Ο αρης θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει. Υπαρχει σημαντικη διαφορα...

αρης δεν ειναι μονο σεξουαλικοτητα αλλα και τροπος δρασης...

Γιατι, ειπα εγω κατι αλλο ;

Ναι τελικα μπορει να ισχυει αυτο με την αφροδιτη...απ οτι καταλαβα ομως υπαρχουν και αστρολογοι που δε το δεχονται αυτο...τεσπα δε ξερω...

Εγω που εχω ηλιο στις 28,46 δηλαδη τι?Δεν ειμαι τοσο σκορπιος?Ειμαι και λιγο απο τοξοτης?:wacko: Εχετε βαλθει να με αλλαξετε σ αυτο το σαιτ:nuts::nuts: Σκορπιος ειμαι τελος:nuts::nuts::nuts:
Αναιρετικη δεν ειναι απ οτι εχω καταλαβει γιατι αναιρετικη ειναι απο 29 εως 30 μαλλον κι οχι πριν...

Φυσικα, εφοσον εχεις γεννηθει τοσο κοντα στον ζωδιο του τοξοτη παιρνεις χαρακτηριστικα και απ΄αυτον.

Μητσάκος
22-10-2008, 09:38 PM
Βασικά, εγώ που είμαι Ταύρος, αν δεν είμαι σίγουρος και ...γεμάτος, δεν είμαι καλά. Για να είμαι χαλαρός πρέπει να έχω πράματα που μου δίνουν τη δυνατότητα να είμαι σίγουρος. Αν μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω κάποια από αυτά, με χαλάει. Για να μη ...χαλιέμαι κάνω πράματα που θα συμβάλλουν στην διατήρηση των αποκτημάτων μου. Επειδή είμαι και ψιλομπρούταλ, θεωρώ και τη γυναίκα απόκτημά μου. Αν τη χάσω θα ξενερώσω. Την θεωρώ κτήμα μου γιατί μου δίνει σιγουριά. Δεν σημαίνει ότι χάνω από τον αισθησιασμό, ούτε από την αγάπη που μπορεί να νιώθω για αυτήν. Αν βρεθεί όμως κάτι που θα καλύψει την ανασφάλειά μου, μπορεί να λυπηθώ, αλλά ας πάει και η γυναίκα. Αρκεί αυτό να μην γίνεται συχνά και με ξεβολεύει...
Ε;

giannas
22-10-2008, 09:48 PM
Ο αρης θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει. Υπαρχει σημαντικη διαφορα.
Φυσικα, εφοσον εχεις γεννηθει τοσο κοντα στον ζωδιο του τοξοτη παιρνεις χαρακτηριστικα και απ΄αυτον.

η φυση του αρη δεν θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει ,θελει ενθουσιασμο,τολμη,ζωντανια και δραση και αυτα δεν τα εχει ο ταυρος.Γι΄αυτο ειναι σε πτωση!!!!!
Αλλα παρολαυτα εγω σου λεω οτι εχεις αρη στον ταυρο στις 29 γιατι εισαι πεισματαρης σαν ταυρος και αντιδρας σπασμοδικα σαν την 29 μοιρα του ζωδιου σου.Αν ησουν με στοιχεια διδυμου θα ησουν πιο ευελικτος

ΥΣ ελπιζω να ξερεις οτι στην 29 του ταυρου βρησκετε το κεντρικο αστερι των πλειαδων:wacko:

Njordin
22-10-2008, 10:19 PM
η φυση του αρη δεν θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει ,θελει ενθουσιασμο,τολμη,ζωντανια και δραση και αυτα δεν τα εχει ο ταυρος.Γι΄αυτο ειναι σε πτωση!!!!!
Αλλα παρολαυτα εγω σου λεω οτι εχεις αρη στον ταυρο στις 29 γιατι εισαι πεισματαρης σαν ταυρος και αντιδρας σπασμοδικα σαν την 29 μοιρα του ζωδιου σου.Αν ησουν με στοιχεια διδυμου θα ησουν πιο ευελικτος

ΥΣ ελπιζω να ξερεις οτι στην 29 του ταυρου βρησκετε το κεντρικο αστερι των πλειαδων:wacko:

Ωραια ολα αυτα ρε Giannas αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν με οσα εγραψα:bigsmile:
Γνωριζω και τους λογους και το γεγονος οτι ο Αρης ειναι σε πτωση στον Ταυρο.
Οσον αφορα τις 29 μοιρες, που ξερεις ποσο ευελικτος ειμαι και ποσα στοιχεια των Διδυμων εχω ;

skorpion
23-10-2008, 12:17 AM

Τα χαρακτηριστικα του τοξοτη τα παιρνω απο τους πολλους πλανητες που εχω εκει..Οπως και να χει ειτε τελευταια μοιρα ειτε πρωτη ο ηλιος ειναι στο σκορπιο...Αρα ειμαι σκορπιος...Θελω δε θελω αυτο ειμαι.....Ασε που υπαρχουν και καποιοι που λενε οτι αφου ειναι σε τελευταιες μοιρες ο ηλιος ειναι σαν να εχει ζησει ολο το ζωδιο μεσα του...Κατι τετοιο....αλλοι λενε αυτο που λες εσυ...κι αλλοι λενε οτι ξερω γω ειναι μεν σκορπιος αλλα οχι δυνατος....Αλλιως να ξερω βρε παιδια να διαβαζω τοξοτη απο δω και περα...:unsure:.....:nuts::nuts::nuts: Εγω σκορπιος ειμαι που να χτυπιεστε!χα χ αχα!:nuts::nuts::nuts:

Η κα Σιμου μου χε πει καποτε οτι ειμαι μια σκορπιος με αρωμα τοξοτη....Αυτο μου αρεσει...χεχε!

Eleutheria
08-02-2009, 07:39 PM
Καλησπέρα σας...επειδή είμαι καινούργια....Μήπωσ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.???Εκανα την ερωτική συναστρία κ μου εβγαλε ήλιο εξάγωνο σελήνη(του) , ήλιο τετράγωνο αφροδίτη (του),Σελήνη τετράγωνο αφροδίτη (του), ουρανός σύνοδος ερμής (του)..κτλ.Θα ήθελα να μάθω αν θα γίνει η σχέση και αν υπάρχει κάτι σημαντικό ???ευχαριστώ

cancerian
08-02-2009, 09:06 PM
Καλησπέρα σας...επειδή είμαι καινούργια....Μήπωσ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.???Εκανα την ερωτική συναστρία κ μου εβγαλε ήλιο εξάγωνο σελήνη(του) , ήλιο τετράγωνο αφροδίτη (του),Σελήνη τετράγωνο αφροδίτη (του), ουρανός σύνοδος ερμής (του)..κτλ.Θα ήθελα να μάθω αν θα γίνει η σχέση και αν υπάρχει κάτι σημαντικό ???ευχαριστώ

Aγαπητη Eleutheria

παρατηρησε αλλα φορουμς στα οποια δινονται απαντησεις για το ειδος της ερωτησης που θετεις.

με εκτιμηση
Cancerian .

ailama_p
08-02-2009, 09:57 PM
Όταν σε συναστρία έχουμε σύνοδο αφρ-αρη διπλή - έστω στην μια περίπτωση με μεγάλη ανοχη - αυτό ενισχύει την ερμηνεία ή αλλάζουν τα δεδομένα;

sideways
12-02-2009, 01:57 AM
παιδια ψιλοασχετος εδω.
ρωταω λοιπον.
τι συμβαινει οταν εχω αρη στον κριο και η αλλη την αφροδιτη της εκει;
α, ειμαι καρκινος με ωροσκοπο τοξοτη και αυτη ιχθεις με ζυγο.
thanx προκαταβολικα.

Δείμων
12-02-2009, 03:17 AM

Ελευθερία οι συναστρίες δεν δείχνουν εάν μία σχέση ΘΑ γίνει, αλλά ξεκινάνε να ισχύουν ΑΦΟΥ η σχέση γίνει - και παύουν να ισχύουν όταν η σχέση τελειώσει. Το ίδiο και ο σύνθετος χάρτης (Composite). H μεν συναστρία δείχνει το πώς επιδρά ο ένας επάνω στον άλλον και πώς δέχεται ο κάθε σύντροφος την επίδραση του άλλου, γι αυτό κανονικά φτιάχνουμε και δύο συναστρίες όταν έχουμε πλήρη στοιχεία, μία για το κάθε άτομο (οι όψεις παραμένουν οι ίδιες αλλά αλλάζουν οι οίκοι), και ο σύνθετος δείχνει την πορεία της σχέσης καθ' εαυτής δηλαδή το πώς βιώνουν τη σχέση τα δύο άτομα, πώς την βλέπουν οι από έξω, και τη πιθανή πορεία & εξέλιξή της. Για το εάν πρόκειται να γίνει μία σχέση χρησιμοποιούνται άλλα προγνωστικά συστήματα (διελεύσεις, προοδευτικά, ωριαία κλπ.)

Sideways το ότι οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο δεν λέει και πολλά, γιατί το ζώδιο εκτείνεται σε 30° στον ζωδιακό αλλά η σύνοδος δηλαδή η μέγιστη γωνιακή απόσταση που δύο πλανήτες μπορεί να αλληλεπιδρούν όταν βρίσκονται κοντά είναι 8° άντε 10° το πολύ, οπότε... Επίσης τα ηλιακά ζώδια και οι ωροσκόποι είναι πολύ (μα πολύ!) γενικές ενδείξεις ταιριάσματος και δεν μπορεί να βγει ούτε από εκεί κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Τώρα για να βγάλεις μια καλύτερη άκρη σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις αλλά χρειάζεται κάμποση υπομονή, διάβασε τι λέει ο Μητσάκος στο παρακάτω μήνυμά του ειδικά εκεί προς το τέλος.

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7861-%E5%F0%E1%ED%E1%F3%FD%ED%E4%E5%F3%E7-%F4%E9-%ED%E1-%EA%EF%E9%F4%DC%EE%F9%3B.html#post79013

Μην απογοητευθείς από τη μελέτη και την αναζήτηση, γιατί στο τέλος θα βγεις πολύ κερδισμένος για όλη την υπόλοιπη ζωή σου.

Alaia
07-04-2009, 05:05 PM
Καλησπέρα, μια ερώτηση: σε προηγούμενο άρθρο ΄διάβασα ότι τα τετράγωνα σε μια ερωτική συναστρία είναι μάλλον "αρνητικές όψεις", δείχνουν αστάθεια και φέρνουν εμπόδια. παραπάνω ωστόσο διάβασα ότι μπορεί να φέρουν τους 2 πιο κοντά!!! τι γ΄νεται λοιπόν όταν σε μια ερωτικη΄συναστρία υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές όψεις, με τετράγωνο ανάμεσα στους ήλιους, ήλιο με σελήνη, ήλιο με ερμή, και η Αφροδίτη τετραγωνίζει με Χείρων, Λίλιθ και Ερμή του 2ου ατόμου? ( οι Αφριδίτες μας συμπίπτουν) α, και το σημαντικότερο, σύνοδος στον κλήρο της τύχης.....σημαίνει κατι? ευχαριστώ, αν και σας κου΄ρασα.....

Μητσάκος
07-04-2009, 07:12 PM
Καλησπέρα, μια ερώτηση: σε προηγούμενο άρθρο ΄διάβασα ότι τα τετράγωνα σε μια ερωτική συναστρία είναι μάλλον "αρνητικές όψεις", δείχνουν αστάθεια και φέρνουν εμπόδια. παραπάνω ωστόσο διάβασα ότι μπορεί να φέρουν τους 2 πιο κοντά!!! τι γ΄νεται λοιπόν όταν σε μια ερωτικη΄συναστρία υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές όψεις, με τετράγωνο ανάμεσα στους ήλιους, ήλιο με σελήνη, ήλιο με ερμή, και η Αφροδίτη τετραγωνίζει με Χείρων, Λίλιθ και Ερμή του 2ου ατόμου? ( οι Αφριδίτες μας συμπίπτουν) α, και το σημαντικότερο, σύνοδος στον κλήρο της τύχης.....σημαίνει κατι? ευχαριστώ, αν και σας κου΄ρασα.....

Τα τετράγωνα καλούνται και δύσκολες ή αρνητικές ή δυσαρμονικές όψεις επειδή μας παρακινούν να δράσουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάτι. Μας ...ξεβολεύουν κατά κάποιο τρόπο.
Αν το ξεβόλεμα μας οδηγήσει σε καλή διαχείριση του ζητήματος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, το αποτέλεσμα θα είναι τελικά θετικό για εμάς, καθώς θα έχουμε βγει πιο δυνατοί από μια δοκιμασία και πλουσιότεροι σε εμπειρίες.

Υπό αυτήν την έννοια, αν σε μια σχέση υπάρχουν τετράγωνα που διαχειριστούν με ωριμότητα από τα δύο άτομα, τότε η σχέση τους θα έχει περάσει τους σκοπέλους και θα συνεχίσει απτόητη, αφού θα έχει αποδείξει ότι δεν μασάει στα δύσκολα.
Αν τα άτομα δείξουν ανευθυνότητα και ανωριμότητα, λογικό είναι να μην αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να κοιτάξει ο καθένας την πάρτη του και η σχέση να πάρει την άγουσα για την ιστορία :bigsmile:

kanina
10-04-2009, 11:34 PM
στην σχεση η αφροδιτη με τον αρη σε διαφορες οψεις δειχνει την ελξη που μπορει να υπαρξει αναμεσα σε δυο ατομα το τετραγωνο πχ εχει πολυ παθος και πολυ ταλαιπωρια παλι να σκεφτουμε μια αφροδιτη στην παρθενο πχ και ενας αρης στον αιγοκαιρο ειναι το ιδιο η αφροδιτη οχι ιδιαιτερα σεξουαλικη και ο αρης πολυ παρ ολο που κανουν τριγωνο πιστευετε οτι θα εχουν μια πολυ ενεργη σεξουαλικοτητα σκεφτητε το

GIRL
10-04-2009, 11:40 PM
Αρης Αιγόκερος -Αφροδίτη Ταύρος όψη 135 μοιρών και οι δύο ζώδια της γής μπορούν να έχουν επικοινωνία

Μητσάκος
11-04-2009, 01:41 PM
Αρης Αιγόκερος -Αφροδίτη Ταύρος όψη 135 μοιρών και οι δύο ζώδια της γής μπορούν να έχουν επικοινωνία
Να ρωτήσουμε και τον Ερμή, για την επικοινωνία, να δούμε τι θα μας πει :bigsmile:

Toksotaki
11-04-2009, 10:34 PM
στην σχεση η αφροδιτη με τον αρη σε διαφορες οψεις δειχνει την ελξη που μπορει να υπαρξει αναμεσα σε δυο ατομα το τετραγωνο πχ εχει πολυ παθος και πολυ ταλαιπωρια παλι να σκεφτουμε μια αφροδιτη στην παρθενο πχ και ενας αρης στον αιγοκαιρο ειναι το ιδιο η αφροδιτη οχι ιδιαιτερα σεξουαλικη και ο αρης πολυ παρ ολο που κανουν τριγωνο πιστευετε οτι θα εχουν μια πολυ ενεργη σεξουαλικοτητα σκεφτητε το
Κανετε λαθος τυχαινει να ειχα σχεση με ατομο που ειχε Αρη στην παρθενο και εκανε τριγωνο με την Αφροδιτη μου στον Αιγοκαιρω,το οτι σε ειναι ζωδια της γης δν μειωνει την σημασια της οψης.

GIRL
11-04-2009, 11:51 PM
Να ρωτήσουμε και τον Ερμή, για την επικοινωνία, να δούμε τι θα μας πει :bigsmile:

Αφροδίτη Α΄με Ερμή Β΄ σε τρίγωνο , ενω Ερμής Α΄με Αρη Β΄σε τετράγωνο

Μητσάκος
12-04-2009, 11:06 AM
Όταν σε συναστρία έχουμε σύνοδο αφρ-αρη διπλή - έστω στην μια περίπτωση με μεγάλη ανοχη - αυτό ενισχύει την ερμηνεία ή αλλάζουν τα δεδομένα;
Την ενισχύουν.

παιδια ψιλοασχετος εδω.
ρωταω λοιπον.
τι συμβαινει οταν εχω αρη στον κριο και η αλλη την αφροδιτη της εκει;
α, ειμαι καρκινος με ωροσκοπο τοξοτη και αυτη ιχθεις με ζυγο.
thanx προκαταβολικα.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό αρχικά http://www.myhoroscope.gr/?page=planets

Αφροδίτη Α΄με Ερμή Β΄ σε τρίγωνο , ενω Ερμής Α΄με Αρη Β΄σε τετράγωνο
Σε θέματα επικοινωνίας, ο Α δείχνει να έχει πιο μεγάλη δυνατότητα έφρασης ή επιβολής των απόψεών του με μαλαγανιά ή πονηριά, ενώ ο Β θα δυσκολεύεται γιατί θα είναι από άμεσος έως προκλητικός/εριστικός ακόμα και εκεί που δεν πρέπει. Γενικά και χωρίς να υπολογίζουμε τις άλλες παραμέτρους :bigsmile:

GIRL
12-04-2009, 05:40 PM
Σε θέματα επικοινωνίας, ο Α δείχνει να έχει πιο μεγάλη δυνατότητα έφρασης ή επιβολής των απόψεών του με μαλαγανιά ή πονηριά, ενώ ο Β θα δυσκολεύεται γιατί θα είναι από άμεσος έως προκλητικός/εριστικός ακόμα και εκεί που δεν πρέπει. Γενικά και χωρίς να υπολογίζουμε τις άλλες παραμέτρους :bigsmile:

και χωρίς γενικά έτσι ακριβώς είναι........

Sassa11
12-04-2009, 06:55 PM
επειδη εχω ξανακουσει πωσ ο αρησ τησ γυναικασ δειχνει τον τυπο του αντρα που την ελκυει...πως μπορω να εξηγησω το γεγονος πωσ παρολο που εχω αρη στον ζυγο..ποτε δεν με τραβαγαν οι ζυγοι ουτε και εγω αυτους σε σημειο ομωσ που μου ειναι παγερα αδιαφοροι...
εξαρταται και απο αλλα πραγματα??

libraD
13-04-2009, 12:20 AM
επειδη εχω ξανακουσει πωσ ο αρησ τησ γυναικασ δειχνει τον τυπο του αντρα που την ελκυει...πως μπορω να εξηγησω το γεγονος πωσ παρολο που εχω αρη στον ζυγο..ποτε δεν με τραβαγαν οι ζυγοι ουτε και εγω αυτους σε σημειο ομωσ που μου ειναι παγερα αδιαφοροι...

Ίσως ο ¶ρης σου να είναι στις τελευταίες μοίρες ή στις αρχικές μοίρες του Ζυγού, οπότε και να ελκύεσαι τελικά περισσότερο από Παρθένους ή Σκορπιούς. Αυτό συμβαίνει και με 'μένα : Έχω ¶ρη στις 27 μοίρες του Τοξότη, αλλά ποτέ δε μου άρεσε κανένας Τοξότης, αντίθετα ο Αιγόκερως είναι το φόρτε μου!!!! :toung:

Φιλικά
libraD :love:

giannas
13-04-2009, 07:12 AM

Ίσως ο ¶ρης σου να είναι στις τελευταίες μοίρες ή στις αρχικές μοίρες του Ζυγού, οπότε και να ελκύεσαι τελικά περισσότερο από Παρθένους ή Σκορπιούς. Αυτό συμβαίνει και με 'μένα : Έχω ¶ρη στις 27 μοίρες του Τοξότη, αλλά ποτέ δε μου άρεσε κανένας Τοξότης, αντίθετα ο Αιγόκερως είναι το φόρτε μου!!!! :toung:

Φιλικά

Μηπως πρεπει να εξετασετε και τι οψεις κανει ο αρης; Καθως και τους υπολοιπους προσωπικους πλανητες; Ισως και τον 5 οικο...Δεν βρισκουμε μονο απο τον αρη τον τυπο του συντροφου που μας ελκυει....

Γιάννης Ριζόπουλος
13-04-2009, 11:19 AM
Αγαπητά μέλη
Η θέση του ¶ρη είναι βέβαια σημαντική σε θέματα σχέσεων, ιδιαίτερα επειδή συμμετέχει στα ποικίλα ...κεραυνοβολήματα του έρωτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο αποκλειστικός δείκτης, όπως σωστά επισημαίνει η Giannas. Εκτός αυτού δεν θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε τον "τύπο" του ερωτικού συντρόφου ως ζώδιο. Ο ¶ρης στο Ζυγό μπορεί να έλκει διανοούμενους η "υπό διεκδικήση" συντρόφους και ο ¶ρης στον Τοξότη σπορτίβ πολυπράγμονες η ...ολίγον ξενιτεμένους, που "δικαιούνται" να ανήκουν σε ...οποιοδήποτε ζώδιο. Η "λίστα" των ζωδιακών ιδιοτήτων είναι το κλειδί και σε αυτήν θα πρέπει να επικεντρώνεστε.
Όσο για την ...επιμονή των εκπροσώπων συγκεκριμένων ζωδίων, να μπλέκονται στις ζωές μας, ενδέχεται να είναι χαρακτηριστικό μιας περιόδου και όχι μιας ...αιωνιότητας. Οι προτιμήσεις αλλάζουν ανάλογα με το ποιούς πλανήτες λειτουργούμε για λογαριασμό μας και ποιούς προβαλλόμενους. Αν μια γυναίκα είναι 'Αρεια"είναι σχεδόν απίθανο να έλξει η να έλκεται από τύπους, που υποδηλώνει η ζωδιακή θέση του ¶ρη. Σε αυτήν την περίπτωση άλλοι πλανήτες αναλαμβάνουν να βγάλουν το ...φίδι από την τρύπα...

libraD
14-04-2009, 12:52 AM
Αγαπητά μέλη
Η θέση του ¶ρη είναι βέβαια σημαντική σε θέματα σχέσεων, ιδιαίτερα επειδή συμμετέχει στα ποικίλα ...κεραυνοβολήματα του έρωτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο αποκλειστικός δείκτης, όπως σωστά επισημαίνει η Giannas. Εκτός αυτού δεν θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε τον "τύπο" του ερωτικού συντρόφου ως ζώδιο. Ο ¶ρης στο Ζυγό μπορεί να έλκει διανοούμενους η "υπό διεκδικήση" συντρόφους και ο ¶ρης στον Τοξότη σπορτίβ πολυπράγμονες η ...ολίγον ξενιτεμένους, που "δικαιούνται" να ανήκουν σε ...οποιοδήποτε ζώδιο. Η "λίστα" των ζωδιακών ιδιοτήτων είναι το κλειδί και σε αυτήν θα πρέπει να επικεντρώνεστε.
Όσο για την ...επιμονή των εκπροσώπων συγκεκριμένων ζωδίων, να μπλέκονται στις ζωές μας, ενδέχεται να είναι χαρακτηριστικό μιας περιόδου και όχι μιας ...αιωνιότητας. Οι προτιμήσεις αλλάζουν ανάλογα με το ποιούς πλανήτες λειτουργούμε για λογαριασμό μας και ποιούς προβαλλόμενους. Αν μια γυναίκα είναι 'Αρεια"είναι σχεδόν απίθανο να έλξει η να έλκεται από τύπους, που υποδηλώνει η ζωδιακή θέση του ¶ρη. Σε αυτήν την περίπτωση άλλοι πλανήτες αναλαμβάνουν να βγάλουν το ...φίδι από την τρύπα...

Καλησπέρα,

Δεν κατάλαβα κάτι : ¶ρεια θεωρείται μια γυναίκα που ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπίου της είναι ο ¶ρης; Δηλαδή εγώ που έχω Ωροσκόπο στον Κριό, θεωρούμαι ¶ρεια;Διότι δε νιώθω καθόλου ως τέτοια...:embarrest

Φιλικά
libraD:love:

Μητσάκος
14-04-2009, 01:00 AM
Καλησπέρα,

Δεν κατάλαβα κάτι : ¶ρεια θεωρείται μια γυναίκα που ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπίου της είναι ο ¶ρης; Δηλαδή εγώ που έχω Ωροσκόπο στον Κριό, θεωρούμαι ¶ρεια;Διότι δε νιώθω καθόλου ως τέτοια...:embarrest

Φιλικά
Έλα που κάνεις και ντροπές :toung:
Παραδέξου, επιτέλους, τη φύση σου και βίωσε το ωροσκόπιό σου, για να το απολαύσεις κιόλας :laugh:

Γιάννης Ριζόπουλος
14-04-2009, 10:42 AM
Καλησπέρα,

Φιλικά

Αγαπητή Libra
"¶ρεια" θωρείται μια γυναίκα, που στο ωροσκόπιο της ο ¶ρης έίναι ιδιαίτερα ενεργός (από θέση η όψεις) και τον λειτουργεί στον χαρακτήρα και τον τρόπο της ζωής της.

εφη ταδε-ταδε εφη
14-04-2009, 08:13 PM
Το τετράγωνο Αφροδίτης (Υδρ.) - ¶ρη (Ταυρ.) σε μια συναστρία σημαίνει "θα σπάσω κούπες για τα λόγια που 'πες", αν στραβώσει και πάρει σβάρνα ό,τι βρει μπροστά του ο ¶ρης. Και αυτό γιατί υπάρχει μια κρυόκωλη Αφροδίτη που ναι μεν αγαπάει αλλά όχι μόνον αυτόν και όπως θα ήθελε ο βραδύκαυστος αλλά άκρως ερωτικός και εν πολλοίς κτητικός ¶ρης. Αυτή μπορεί χαλαρά να "αγαπάει όλο τον κόσμο", πράγμα που ο ¶ρης εδώ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός "αγαπά τα πράγματά του". Το πάθος σε αυτόν είναι βασικό στοιχείο, ενώ αυτή θα ανοίξει λεξικό για να δει τι σημαίνει αυτή η λέξη. Επιπλέον, αυτός θα πρέπει να έχει τα μάτια του συνέχεια ανοικτά, αφού ο κάθε "φίλος" είναι εν δυνάμει και κάτι παραπάνω από φίλος. Για αυτήν δεν θα έχει σημασία, αλλά για αυτόν θα έχει.
Δεν ξέρω, αλλά μου ήρθε στο μυαλό η κλασική εικόνα ζεύγους σε ερωτική πράξη, στην ιεραποστολική στάση, με τη γυναίκα σε ύπτια θέση, το βλέμμα πάνω δεξιά στο ταβάνι και το δάχτυλο στο στόμα να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που κάνει και τον άντρα από πάνω να χτυπιέται ...ρουθουνίζοντας...
Φυσικά, όπως πάντα λέμε, από μια όψη συμπέρασμα δεν βγάζουμε και πρέπει να κοιτάμε το σύνολο του χάρτη, διαδικασία που είναι πιο σύνθετη όταν πρόκειται για συναστρία κλπ, κλπ, κλπ. :toung:

Μητσάκο δεν σε ξέρω αλλά οι ατάκες σου είναι χαρισματικές..!!!!!!!:laugh::laugh:ο σαρκασμός στην καλύτερη (αγνή) μορφή του!!!!!!!το εννοώ..:bigsmile:

ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΑ
14-04-2009, 08:23 PM
Καλησπέρα! Ο σύντροφος μου έχει τον Αρη στον Καρκίνο όπου είναι ο ωροσκόπος μου και την Αφροδίτη του στον Κριό. Το ζώδιο μου είναι ζυγός! Τι θα πει αυτό? Παρακαλώ θέλω τις απαντήσεις σας!
Ευχαριστώ!

black moon
14-04-2009, 09:33 PM
Καλησπέρα! Ο σύντροφος μου έχει τον Αρη στον Καρκίνο όπου είναι ο ωροσκόπος μου και την Αφροδίτη του στον Κριό. Το ζώδιο μου είναι ζυγός! Τι θα πει αυτό? Παρακαλώ θέλω τις απαντήσεις σας!
Ευχαριστώ!

Είμαι επίσης Ζυγος με Ωροσκόπο Καρκίνο. Πιστευεις πως η συναστρια η δικια μου με του συντροφου σου, θα "ελεγε" τα ίδια με την δικιά σας συναστρία?....:nea:

ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΑ
14-04-2009, 10:41 PM
Ράνια ειλικρινά δεν ξέρω! Μάλλον έχει να κάνει και με τους άλλους πλανήτες μας που βρίσκονται! Ας μας πουν οι υπόλοιποι φιλοι μας!

black moon
15-04-2009, 12:46 AM
Και όχι μόνο με τους πλανήτες. Ήθελα να πω (:cry:) πως απο τα στοιχεια που δίνεις δεν μπορούμε παρα να πάρουμε καποιες μεμονωμένες πληροφορίες για τον καθένα κι αυτες ελλειπή. :sad:

ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΑ
15-04-2009, 03:53 AM
Δηλαδή? Τι αλλα στοιχεια χρειάζονται ? ενημέρωσε με σε παρακαλώ!:bigsmile: Δεν μου έδωσες την δική σου γνωμη στην ερωτηση μου!:bigsmile:

Μητσάκος
15-04-2009, 07:52 AM
Δηλαδή? Τι αλλα στοιχεια χρειάζονται ? ενημέρωσε με σε παρακαλώ!:bigsmile: Δεν μου έδωσες την δική σου γνωμη στην ερωτηση μου!:bigsmile:

Μαρία μου, μπορείς να ξεκινήσεις από αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/116-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E5%F2.html
να συνεχίσεις με αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html
για να πάρεις μια ιδέα, και στη συνέχεια να δεις αυτά http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/6800-t%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-1-a.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7051-%F4%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-2-a.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7165-%F4%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-3-a.html
προκειμένου να αναλύσεις τα αρχικά 2 βασικότερα στοιχεία της μεταξύ σας συναστρίας.
Από εδώ Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2) μπορείς γενικά να πάρεις κάποιες γνώσεις ψάχνοντας κάτι που σε ενδιαφέρει περισσότερο :bigsmile:

zoze
15-04-2009, 05:46 PM
Μαρία μου, μπορείς να ξεκινήσεις από αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/116-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E5%F2.html
να συνεχίσεις με αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html
για να πάρεις μια ιδέα, και στη συνέχεια να δεις αυτά http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/6800-t%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-1-a.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7051-%F4%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-2-a.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7165-%F4%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-3-a.html
προκειμένου να αναλύσεις τα αρχικά 2 βασικότερα στοιχεία της μεταξύ σας συναστρίας.
Από εδώ Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2) μπορείς γενικά να πάρεις κάποιες γνώσεις ψάχνοντας κάτι που σε ενδιαφέρει περισσότερο :bigsmile:

Καλά Μητσάκο δεν παίζεσαι!!!
Απ' έξω τους έχεις μάθει τους συνδέσμους και τα θέματα ή τα ψάχνεις για κάθε ερώτηση ξεχωριστά??
Εγώ λέω να σε ορίσουμε τουριστικό οδηγό στα φορουμ! :bigsmile:
Πάντως ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνεις στις ερωτήσεις κι απορίες των νέων μελών!

libraD
16-04-2009, 02:38 AM
Αγαπητή Libra
"¶ρεια" θωρείται μια γυναίκα, που στο ωροσκόπιο της ο ¶ρης έίναι ιδιαίτερα ενεργός (από θέση η όψεις) και τον λειτουργεί στον χαρακτήρα και τον τρόπο της ζωής της.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!! :bigsmile:

melchiar
16-04-2009, 05:24 PM
καλησπερα

σε δυο αστρολογικους χαρτες οι πιο δυνατοι συνδυασμοι για να δουμε αν αστρολογικα ταιριαζουν δυο ανθρωποι ειναι η αφροδιτη και ο αρης συνήθως τι οψεις πρεπει να κανουν μεταξυ τους ?.Υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που πρέπει να κοιτάξει κανείς ?Στην ερωτικη συναστροία δεν μπορώ να καταλάβω τους συνδυασμους που γινονται και δεν κατανοω τι είναι πιο σημαντικο να κοιτάξω.Αν γνωρίζει κανείς να μου εξηγησεί θα ήταν καλό .
ευχαριστώ

giannas
16-04-2009, 06:39 PM
καλησπερα

σε δυο αστρολογικους χαρτες οι πιο δυνατοι συνδυασμοι για να δουμε αν αστρολογικα ταιριαζουν δυο ανθρωποι ειναι η αφροδιτη και ο αρης συνήθως τι οψεις πρεπει να κανουν μεταξυ τους ?.Υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που πρέπει να κοιτάξει κανείς ?Στην ερωτικη συναστροία δεν μπορώ να καταλάβω τους συνδυασμους που γινονται και δεν κατανοω τι είναι πιο σημαντικο να κοιτάξω.Αν γνωρίζει κανείς να μου εξηγησεί θα ήταν καλό .
ευχαριστώ

Εχει δωσει την απαντηση ο Μητσακος....λιγα post ποιο πανω :wink2:

Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη (http://www.myhoroscope.gr/82553-post78.html)

ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΑ
24-04-2009, 11:21 PM
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!:bigsmile:

farfoulo
25-04-2009, 12:36 AM
Ο ¶ρης μου που είναι στον Αιγόκερω κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη του που είναι στο Ζυγό. Διάβασα την ερμηνεία τον θέσεων αυτών και κάπου στο site είχα διαβάσει ότι αυτή είναι και όψη έλξης.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εγώ είμαι μάλλον συγκρατιμένη όσον αφορά τα συναισθήματά μου, ενώ εκείνος είναι πιο "αγαπησιάρης", θέλει δηλαδή να του δείχνουν συναισθήματα και μάλλον είναι ευαίσθητος, αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ήλιος του είναι στο Σκορπιό και έχει οροσκόπο Ζυγό.
εγώ είμαι Κριός(στην 29 μοίρα) με οροσκόπο Αιγόκερω.
Καλά τα λέω ή τζάμπα διαβάζω τόσο καιρό; δώστε μου τα φώτα σας!

giannas
25-04-2009, 07:06 AM
Ο ¶ρης μου που είναι στον Αιγόκερω κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη του που είναι στο Ζυγό. Διάβασα την ερμηνεία τον θέσεων αυτών και κάπου στο site είχα διαβάσει ότι αυτή είναι και όψη έλξης.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εγώ είμαι μάλλον συγκρατιμένη όσον αφορά τα συναισθήματά μου, ενώ εκείνος είναι πιο "αγαπησιάρης", θέλει δηλαδή να του δείχνουν συναισθήματα και μάλλον είναι ευαίσθητος, αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ήλιος του είναι στο Σκορπιό και έχει οροσκόπο Ζυγό.
εγώ είμαι Κριός(στην 29 μοίρα) με οροσκόπο Αιγόκερω.
Καλά τα λέω ή τζάμπα διαβάζω τόσο καιρό; δώστε μου τα φώτα σας!

Πολύ σωστά για το τετράγωνο ¶ρη-Αφροδίτη…. όντως φέρνει ,αρχικά, σεξουαλική έλξη μεταξύ του ζευγαριού,, αν και καλύτερα θα ήταν να έχει ο άντρας τον ¶ρη και η γυναίκα την Αφροδίτη. Στην ανάποδη περίπτωση ,όπως εσείς , μπορεί να «μπερδευτούν» λίγο οι ρόλοι του αρσενικού και του θηλυκού , με την έννοια ότι μπορεί η γυναίκα να βγαίνει ποιο δυναμικά μέσα στην σχέση.(υπολογίζοντας μόνο αυτή την όψη)
Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια και παρατηρήσεις σου…πάλι έχεις πολύ δίκιο…αφού πρέπει πριν την συναστρία να έχουμε αναλύσει τους δυο χάρτες ξεχωριστά , ώστε να ξέρουμε πως λειτουργεί ο καθένας .:wacko:
Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές….αλλά επειδή είμαστε «ανυπόμονοι»… πάμε αμέσως στην συναστρία…. :embarrest:embarrest:embarrest

Aries&Libra
30-05-2009, 01:39 AM
Πολύ σωστά για το τετράγωνο ¶ρη-Αφροδίτη…. όντως φέρνει ,αρχικά, σεξουαλική έλξη μεταξύ του ζευγαριού,, αν και καλύτερα θα ήταν να έχει ο άντρας τον ¶ρη και η γυναίκα την Αφροδίτη. Στην ανάποδη περίπτωση ,όπως εσείς , μπορεί να «μπερδευτούν» λίγο οι ρόλοι του αρσενικού και του θηλυκού , με την έννοια ότι μπορεί η γυναίκα να βγαίνει ποιο δυναμικά μέσα στην σχέση.(υπολογίζοντας μόνο αυτή την όψη)
Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια και παρατηρήσεις σου…πάλι έχεις πολύ δίκιο…αφού πρέπει πριν την συναστρία να έχουμε αναλύσει τους δυο χάρτες ξεχωριστά , ώστε να ξέρουμε πως λειτουργεί ο καθένας .:wacko:
Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές….αλλά επειδή είμαστε «ανυπόμονοι»… πάμε αμέσως στην συναστρία…. :embarrest:embarrest:embarrest

Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό το σενάριο. Έχω Αφροδίτη στην 13η Ταύρου και ο άντρας μου ¶ρη στην 13η Υδροχόου. Η ερωτική έλξη δεν φεύγει (ειδικά από τον ¶ρη), όμως εν καιρώ δημιουργούνται πολλές προστριβές καθώς η Αφροδίτη αρχίζει να ενοχλείται από τον broutal ¶ρη, παρότι αυτό ήταν που την τράβηξε αρχικά. Μην ξεχνάτε οτι η Αφροδίτη είναι πιο αγαπησιάρα και γούτσου-γούτσου.

WHITE.HORSE
10-06-2009, 11:22 AM
όταν σε μια ερωτική συναστρία που έχω δει δεν υπήρχε καμία όψη μεταξύ άρης και αφροδίτη .. ???
αυτό είναι αρνητικό για μια ερωτική σχέση ?
την κάνει απαραίτητα αντισεξουαλική ??
ή πλατωνική (είδα σήμερα το θέμα για τους πλατωνικούς έρωτες και κάπου το αναφέρει το μέλος Δείμων)
συμπληρωματικά αναφέρω πως
τόσο η αφροδίτη όσο και ο άρης της γυναίκας κάνει
6γωνο με ήλιο σεληνη ερμή δία και ουρανό του άντρα και 3γωνο με χείρωνα

έχει γνώμη κάποιος για το παραπάνω θέμα ?:bigsmile:

εμένα μου φαίνετε πως ακόμα και αν λείπει η όψη μεταξύ αφροδίτης και άρη λειτουργουν οι υπόλοιπες .. συμπληρωματικά και εξίσου καλά ! έχω δίκιο ή είναι άλλο το ένα άλλο το άλλο ??:unsure: