PDA

View Full Version : ΕΡΩΤΗΣΗ

lalala
30-03-2005, 10:46 PM
Αγαπητή κυρία Σίμου,
θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου εξηγήσετε αν σας είναι εφικτό τι συμβαίνει στο σύμπαν και αισθάνομαι ότι με περιβάλλει αρνητική ενέργεια-εκτός κι αν την κουβαλάω εγώ η ίδια- καθώς οι κατραπακιές έρχονται η μία μετά την άλλη,τσακώνομαι με τους πάντες και πριν λίγο καιρό δεν μπορούσα να ησυχάσω από τους εφιάλτες.Τι να περιμένω μετά από όλα αυτά;Τα χειρότερα ή τα καλύτερα;Και αν ευθύνεται ο κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό μου,μετά τον Ιούλιο θα συνεχίσει να με επηρεάζει που θα μπει στο ζώδιο του ωροσκόπου μου;Εχω γεννηθεί στις 12-7-1973 στο Τορόντο του Καναδά και ώρα 8.30π.μ.

Θερμά ευχαριστώ

Λίλιαν Σίμου
31-03-2005, 12:06 AM
Αγαπητή lalala

Θα ήταν ανώφελο να πω πως έχετε δίκιο, πράγματι η τελευταία χρονιά σας κι αυτή που ισχύει ως τα επόμενα γενέθλια είχαν αρκετές δυσκολίες και ταλαιπωρίες. Εδώ και δύο με τρία χρόνια, υπάρχει μία πορεία με δύσβατα μονοπάτια για σας. Βέβαια, είναι μία πορεία ωριμότητας και ξεκαθαρίσματος, αλλά σίγουρα κοπιαστική. Έχετε ένα χάρτη που δείχνει πως έχετε πολλές εσωτερικές εντάσεις, οι οποίες πιέζονται αυτό το διάστημα που περιγράφω. Είναι επόμενο να μιλάτε κάπως αντιδραστικά ή επαναστατικά, προκαλώντας διαμάχες ή αντιπαραθέσεις. Είστε ένα ευαίσθητο άτομο και πληγώνεστε, με αποτέλεσμα, η όλη αυτή περίοδος να σας κουράζει και να σας αποδυναμώνει. Διαθέτετε ένα ιδιαίτερο τρόπο σκέψης κι αντίληψης, με έμπνευση και διαισθητική ικανότητα, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσετε για όλα αυτά, απλά και κατανοητά στους άλλους.
Απογοητεύεστε, παρ' ότι έχετε πολύ αγάπη να δώσετε και αντιδράτε πάλι, απορρίπτοντας την επικοινωνία. Σε κάποιο βαθμό, το κίνητρο είναι και η ανασφάλεια που νοιώθετε. Γενικά μπορεί να έχετε τάση απαισιοδοξίας και αναστολής.
Η επόμενη χρονιά έχει κι αυτή ιδιαιτερότητες (από τα γενέθλιά σας και μετά) και ειλικρινά θα σας συμβούλευα να ενημερωθείτε από κάποιο αστρολόγο της επιλογής σας, όπου θα μπορούσε να δει τις λεπτομέρειες και με ένα ραντεβού να σας εξηγήσει τι πρέπει να κάνετε.
Με τον Κρόνο στον Λέοντα, από το καλοκαίρι, δεν ησυχάζετε, καθώς θα περάσει όχι μόνο από τον Ωροσκόπο, αλλά και από πλανήτες όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη και από τον 12ο οίκο σας, που είναι το υποσυνείδητό μας και άλλα πολλά. Θα ήταν καλό να σας καθοδηγήσει κάποιος και να μάθετε τις τάσεις σας.
Έχετε μεταφυσικές ικανότητες, γι' αυτό και βλέπετε όνειρα. Το ότι είναι αρνητικά, ίσως φταίει και η δύσκολη φάση που περνάτε και το άγχος σας. Αλλά είναι δυνατόν να είναι και αναμνήσεις από παλιά. Η μεταφυσική μελέτη, η εσωτερική φιλοσοφία θα σας βοηθούσαν να κατανοήσετε πολλά και να περάσετε εποικοδομητικά τα επόμενα δύο χρόνια σας (τουλάχιστον- γιατί η γνώση είναι ατέρμονη). Αλλά θα λύνατε πολλές απορίες σας. Η επόμενη χρονιά (από τα γενέθλιά σας) βοηθά πολύ για φιλοσοφική αναζήτηση και γνώση.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου