View Full Version : Σχετικά με το επάγγελμα...
stabie
29-09-2008, 01:11 PM
Γεια σας,
θα ήθελα τη βοηθειά σας σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα.
Δεν θέλω να ακολουθήσω το αντικείμενο που σπουδάζω αλλά από την άλλη δεν ξέρω και ποιο να επιλέξω ανάμεσα σε 3!
Μου αρέσουν και τα τρία!
Η βοήθεια που σας ζητώ είναι να μου πείτε πως μπορεί να φανεί αστρολογικά κάποια τάση ή έφεση που έχω! Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά νιώθω πως μπορώ να ανταπεξέλθω και στα τρία...
Σας ευχαριστώ!!
Pirate Jenny
29-09-2008, 01:20 PM
Stabie, μήπως θα ήθελες να παραθέσεις και ορισμένα αστρολογικά στοιχεία, η θα αρκεστείς στο κληρονομικό μας χάρισμα;:bigsmile:
Μητσάκος
29-09-2008, 01:31 PM
Γεια σας,
θα ήθελα τη βοηθειά σας σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα.
Δεν θέλω να ακολουθήσω το αντικείμενο που σπουδάζω αλλά από την άλλη δεν ξέρω και ποιο να επιλέξω ανάμεσα σε 3!
Μου αρέσουν και τα τρία!
Η βοήθεια που σας ζητώ είναι να μου πείτε πως μπορεί να φανεί αστρολογικά κάποια τάση ή έφεση που έχω! Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά νιώθω πως μπορώ να ανταπεξέλθω και στα τρία...
Σας ευχαριστώ!!
Με Ήλιο στους Δίδυμους, ε, τι θα έλεγες, κάν' τα και τα τρία! :nuts:
stabie
29-09-2008, 01:49 PM
Stabie, μήπως θα ήθελες να παραθέσεις και ορισμένα αστρολογικά στοιχεία, η θα αρκεστείς στο κληρονομικό μας χάρισμα;:bigsmile:
ωχ ναι έχεις δίκιο!!!:embarrest:embarrest:bigsmile:
είμαι γεννημένη 13/6/1985 1:00πμ Αθηνα
stabie
29-09-2008, 01:49 PM
Με Ήλιο στους Δίδυμους, ε, τι θα έλεγες, κάν' τα και τα τρία! :nuts:
Αυτό είναι κατάρα!!! Δεν μπορώ να πάρω καμμιά απόφαση πωπωπω:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
giannas
29-09-2008, 06:35 PM
είμαι γεννημένη 13/6/1985 1:00πμ Αθηνα[/QUOTE]
Αρχικα συνοδος 10 οικου με ουρανο θα ειναι δυσκολο οχι μονο να αποφασησεις αλλα και να διατητησεις την αποφαση σου για ολη την επαγγελματικη ζωη σου.Ο αναδρομος ουρανος διχνει οτι μπορει να κανεις και τις αλλαγες μονο για την αλλαγη χωρις παραπερα απεκτασει καποιου σχεδιου.
Απο την αλλη ο ποσειδωνας, αναδρομος και αυτος, δεν βοηθα να εχεις σαφη εικονα για τι πραγματικα θελεις και ετσι δεν μπορεις να προσεγγισεις τον στοχο.
Η ακμη του 10 ειναι στον τοξοτη και απο εκει διχνει οτι εισαι ενας ανθρωπος με ανεπτυγμενο και ευρη φασμα ιδεων περι των επαγγελματικων σου.
Ο κρονος στον 9 αναδρομος διχνει οτι μπορει να σταματησεις τις σπουδες σου και να συνεχισεις σε μεγαλητερη ηλικια καθως και μαζεμενη γνωση και φιλοσοφια απο προηγουμενες ζωες.
Κατα την γνωμη μου προσπαθησε να καταλαβεις πιο απο τα τρια επαγγελματα ειναι πιο κοντα στις πεποιθησεις σου και ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις ή να παρεις και 2 πτυχειο.
ΥΣ επεισης πρεπει να προσεξεις την αντιθεση ποσειδωνα με αρη-ερμη η ποια αν την εκμεταλευτεις σωστα μπορει να σου δωσει πολλα καλλιτεχνικα χαρισματα.Γιατι οπως λεει και ενα μελος του site :ο σοφος κυβερνα τα αστρα του!!!
stabie
29-09-2008, 06:44 PM
μου έκανες τηνκαρδια περιβόλι...:wacko::weird:
παντως τα 2 εκ των 3 θελουν φοβερο διαβασμα εχω ελπιδες??? θεωρώ πως το θεμα διαβασματος το εχω μου αρεσει να μαθαινω απλα η μια επιλογη παει πολυ μακρια μεχρι να εχω καρπους και αυτη ενω μου αρεσει με φοβιζει...
Σε ευχαριστώ!!!!!:bigsmile:
leoma
29-09-2008, 08:59 PM
μου έκανες τηνκαρδια περιβόλι...:wacko::weird:
παντως τα 2 εκ των 3 θελουν φοβερο διαβασμα εχω ελπιδες??? θεωρώ πως το θεμα διαβασματος το εχω μου αρεσει να μαθαινω απλα η μια επιλογη παει πολυ μακρια μεχρι να εχω καρπους και αυτη ενω μου αρεσει με φοβιζει...
Σε ευχαριστώ!!!!!:bigsmile:
Αγαπητή περιβόλι ... εε stabie ήθελα να πω. :bigsmile:
Να πω την αμαρτία μου δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά θα βοηθούσε να κατονομάσεις αυτές τις τρεις επιλογές που σε έχουν βάλει σε ... τρίλημμα (με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε?). Για πολλούς ανθρώπους το να προσδιορίσουν από νωρίς τι θα κάνουν στο υπόλοιπο της ζωής τους επαγγελματικά είναι ένα δυσβάσταχτο φορτίο, πόσω μάλλον για έναν πολυπράγμονα δίδυμο (χαίρω πολύ) με Ουρανό καβάλα στο Μεσουράνημα!! Περιμένω με περιέργεια να μάθω ποιες είναι οι επιλογές και πόσο ... εκκεντρικές είναι!
Για να σοβαρευτούμε όμως, επειδή ο Ουρανός είναι απέναντι από τον Ήλιο σου, στον άξονα MC/IC και δη σε μεταβλητά ζώδια, θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι στην πορεία της ζωής σου, εκτός από τις αμφιταλαντεύσεις μεταξύ οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων, θα αλλάξεις γνώμη ξανά και ξανά, για να είσαι προετοιμασμένη όταν οι κατάλληλες διελεύσεις (όπως του Κρόνου και του Ουρανού και όχι μόνο) θα ενεργοποιούν αυτή σου την προδιάθεση.
Όπως λέει κι ο Μητσάκος παραπάνω, μέσα από το όποιο χιούμορ, μην αποκλείσεις καμία από αυτές τις επιλογές αν πιστεύεις ότι τις θέλεις. Την αβεβαιότητα αυτή την έχεις -- κατά την ταπεινή μου γνώμη -- λόγω της χιαστί μεταξύ Ήλιου και Κρόνου, γι' αυτό χαλάρωσε λίγο.
Τελικά ασχολήθηκα...:wacko: είναι να μη μπω στο τριπάκι.
stabie
29-09-2008, 09:56 PM
οι επιλογές είναι νομική (που με ψιλοφοβίζει το μακροχρόνιο των σπουδών...), η μετάφραση (που με προβληματίζει επειδή απ'ότι ξέρω δεν είναι καλοπληρωμένη στην Ελλάδα και ειμαι και λίγο υλίστρια...και πρακτικη...) και τρίτον δεν έχω σταθεροποιηθεί αλλά θα είναι σίγουρα κατι σχετικό με μετακινήσεις, ταξίδια, το ψάχνω αλλά σαν τομέα ακόμα τουλάχιστον τον προτιμω... Ωστόσο αν μπορούσα θα έκανα και τρία...αλλά ακόμα δεν μπορώ να τελειώσω την καταραμένη τη γαλλική φιλολογία...
αυτά....ε όχι και εκκεντρικά!!
leoma
29-09-2008, 10:07 PM
οι επιλογές είναι νομική (που με ψιλοφοβίζει το μακροχρόνιο των σπουδών...), η μετάφραση (που με προβληματίζει επειδή απ'ότι ξέρω δεν είναι καλοπληρωμένη στην Ελλάδα και ειμαι και λίγο υλίστρια...και πρακτικη...) και τρίτον δεν έχω σταθεροποιηθεί αλλά θα είναι σίγουρα κατι σχετικό με μετακινήσεις, ταξίδια, το ψάχνω αλλά σαν τομέα ακόμα τουλάχιστον τον προτιμω... Ωστόσο αν μπορούσα θα έκανα και τρία...αλλά ακόμα δεν μπορώ να τελειώσω την καταραμένη τη γαλλική φιλολογία...
αυτά....ε όχι και εκκεντρικά!!
Βλέπω εδώ μια super executive Γαλλικού ομίλου τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στις δημόσιες σχέσεις ή στο νομικό τμήμα. Μια χαρά συνδυάζονται :laugh:
Η νομική είναι όπως το παντεσπάνι στην τούρτα -- από πάνω μπαίνουν τα άλλα προσόντα. ¶λλωστε ταιριάζει και στο Δίδυμο (για το μπλα μπλα) και στον Τοξότη (δικαιοσύνη -- κι ο Δίας στο 12ο!). Προχώρα και μη φοβάσαι!!
annakriari
29-09-2008, 10:10 PM
χαίρεται!!!:cheesy:
θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα πάνω στα επαγγελματικά... αν και σπουδάζω φιλολογία αυτόν τον καιρό, μπορώ να πω, όπως κι η φίλη stabie, ότι μου αρέσουν πολλά πράγματα ταυτόχονα και δυσκολέυτηκα αρκετά στο να πάρω ορισμένες αποφάσεις... εκτός από τις σπουδές μου με ενδιαφέρει επίσης και ό,τι έχει σχέση με καλλιτεχνικά... και όχι μόνο...
θα ήθελα απλά να μου πείτε τί κλίσεις τυχαίνει να έχω σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη και τί επαγγέλματα θα μου ταίριαζαν περισσότερο... είμαι γεννημένη στις 25/3/1990, στις 7:20 το πρωί στη sochi ρωσσίας... ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
stabie
29-09-2008, 10:22 PM
μμμ ωραια!!
οποτε έχω επιλέξει 3 πραγματα που μου ταιριάζουν...ωραία!!!
δεν προλαβαίνω να τα κανω όλα!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-09-2008, 12:30 AM
μμμ ωραια!!
οποτε έχω επιλέξει 3 πραγματα που μου ταιριάζουν...ωραία!!!
δεν προλαβαίνω να τα κανω όλα!!!!
Μια διδυμος ολα τα προλαβαινει :bigsmile:
Roxanne
30-09-2008, 08:38 PM
κ μια φιλη μ εχει προβλημα προσανατολισμου..αναμεσα σε ηλεκτρολογια,γραφιστικη κ τουριστικα 12.1.87 9.10 π.μ αθηνα
μπορειτε να βοηθησετε???
leoma
01-10-2008, 10:05 AM
κ μια φιλη μ εχει προβλημα προσανατολισμου..αναμεσα σε ηλεκτρολογια,γραφιστικη κ τουριστικα 12.1.87 9.10 π.μ αθηνα
μπορειτε να βοηθησετε???
Με ωροσκόπο Υδροχόο και τον κυβερνήτη του στο 10ο καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για την ηλεκτρολογία! :bigsmile:
Περισσότερο, βλέπω μια Αφροδίτη στον Τοξότη σε σύνοδο με το Μεσουράνημα που αγαπά τα ταξίδια και την ελευθερία της γενικότερα και της αρέσει να αναλαμβάνει ηγετικό και οργανωτικό ρόλο στην κοινωνία και στις επιχειρήσεις. Είναι και σε τρίγωνο με τον ¶ρη, που της δίνει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια να κυνηγήσει το στόχο της . Επιπρόσθετα, ο Δίας, λάτρης κι αυτός της ελευθερίας και των ταξιδιών, σαν κυβερνήτης του Μεσουρανήματος και στον 1ο οίκο δείχνει ένα άτομο που έχει φιλοδοξίες και ηγετικές τάσεις, καθώς και μια έφεση να δουλεύει με το ευρύ κοινό, μόνο που είναι σε τετράγωνο με μια πολύ επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους στον 4ο οίκο κι αυτό το τελευταίο δείχνει δεσμούς με το οικογενειακό περιβάλλον και σίγουρα έχει ανάγκη από τη στήριξή του. Επιπλέον, η Αφροδίτη κυβερνάει και τον 3ο οίκο, γεγονός που ενισχύει την επικοινωνιακή προσωπικότητα που θέλει να προβληθεί προς τα έξω.
Πέρα από τα παραπάνω που κατά τη γνώμη μου υποστηρίζουν μια φιλόδοξη και επικοινωνιακή προσωπικότητα με πάθος για την ελευθερία και τα ταξίδια, έχει έναν Ήλιο στον Αιγόκερω σε στενή σύνοδο με τον Ερμή στο 12ο και σε εξάγωνο με το Δία στους Ιχθείς. Εδώ υπάρχει έμφαση στο στοιχείο 12ος/Ιχθείς, που εκφράζει κάτι πιο ανιδιοτελές και εσωστρεφές, το οποίο, αν δείχνει αντιφατικό με τα παραπάνω, δείχνει ότι το άτομο έχει ανάγκη την ηρεμία του για να μπορεί να σκεφτεί και να εκφραστεί, ίσως μέσω της γραφιστικής που είναι μια τέχνη που ευνοείται από την απομόνωση.
Μια σημείωση για το 12ο: παρόλο που θεωρείται ένα μυστικό βασίλειο όπου οι δυνάμεις αποσύρονται από τα εγκόσμια, υπάρχουν πολλά παραδείγματα διασημοτήτων, ειδικά του καλλιτεχνικού χώρου, με τον Ήλιο στο 12ο. Είχα διαβάσει κάποτε ότι όταν ο Ήλιος ή η Σελήνη βρίσκονται κοντά στον ορίζοντα κατά τη στιγμή που ανατέλλουν (αλλά και κατά τη δύση τους) φαίνονται μεγαλύτεροι και λαμπρότεροι (αν και κάπως μελαγχολικοί μέσα στα χρώματα της αυγής ή του σούρουπου) κι αυτό τους δίνει μια μεγαλοπρέπεια.
Η ηλεκτρολογία σαν χόμπι μοιάζει μια χαρά! Δεν μου'ρχεται τίποτα άλλο τώρα στο μυαλό.
:love:
black moon
01-10-2008, 06:24 PM
Συμφωνώ με όλα, μόνο να προσθέσω μια σκέψη. Και η γραφιστική εχει να κάνει με χειρισμό Η/Υ, επομένως ενασχόληση με τεχνολογία = Ουρανός, 10ος.
Νομίζω πως καμια απο τις 3 κλίσεις τελικά, δεν ειναι τυχαίες.
giannas
01-10-2008, 08:33 PM
Συμφωνώ με όλα, μόνο να προσθέσω μια σκέψη. Και η γραφιστική εχει να κάνει με χειρισμό Η/Υ, επομένως ενασχόληση με τεχνολογία = Ουρανός, 10ος.
Νομίζω πως καμια απο τις 3 κλίσεις τελικά, δεν ειναι τυχαίες.
Πιστευω ομως οτι χρειαζετε και λιγο απο ποσειδωνα γιατι η γραφιστικη εχει και το καλλιτεχνικο-δημιουργικο κομματι.Δεν εχω δει τον χαρτη αλλα χρειαζετε και κατι ιχθειακο νομιζω.
black moon
01-10-2008, 08:39 PM
Πιστευω ομως οτι χρειαζετε και λιγο απο ποσειδωνα γιατι η γραφιστικη εχει και το καλλιτεχνικο-δημιουργικο κομματι.Δεν εχω δει τον χαρτη αλλα χρειαζετε και κατι ιχθειακο νομιζω.
Τα ανέφερε αυτα τα στοιχεία η Leoma παραπάνω ;)
annakriari
01-10-2008, 09:52 PM
εμένα θα μου απαντήσει κανείς...? :cry: :cry: μαλλον κανείς δεν πρόσεξε το μήνυμά μου...
Roxanne
06-02-2009, 01:34 AM
καλημερα
τι επαγγελμα του ταιριαζει με ακμη 10 οικου στον ιχθυς,αδειος ο 10 οικος
κυβερνητης διας η ποσειδωνας?τεσπα ποσειδωνας αναδρομος 6οικο στο τοξοτη
διας στο ζυγο στο 4 οικο
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τη/τον stabie,απλα ειμαι αναμεσα σε δυο επαγγελματα,αλλα και τομεισ σπουδων!μπορείτε να με βοηθήσετε?ειμαι γεννημένη στην Αθήνα,27/02/1985 01:45.
Ευχαριστω πολυ!