PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Μητέρες και γιοι - 4o Μέρος

Χρήστος Άρχος
25-09-2008, 11:38 PM
Συνεχίζουμε το τελευταίο μέρος της ανάλυσής μας για τη σχέση του γιου με τη Μητέρα αναλύοντας τη σημασία των Δεσμών της Σελήνης. Η σχέση της μητέρας με τον γιο της, έτσι όπως εκλαμβάνεται από αυτόν, δεν είναι ένα απομονωμένο νησί, εξαρτάται αρκετά από τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην μητέρα και τον πατέρα του παιδιού. Τη σχέση, λοιπόν, μεταξύ του παιδιού και της οικογένειάς του (αλλά σε ένα μεγάλο βαθμό και τη συμπεριφορά της μητέρας του) αστρολογικά μπορούμε να την καταλάβουμε από τη θέση των Δεσμών της Σελήνης μέσα στο ωροσκόπιο. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί και από την ίδια τη φυσική. Ο Βόρειος Δεσμός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα νοητό σημείο, ένα σημείο που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Μητέρες και γιοι - 4o Μέρος (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-148/%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B9-4o-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-13256/)

chandramani
30-01-2011, 05:47 PM
Παρόλο που η προσέγγιση του άρθρου μου κράτησε το ενδιαφέρον, οι χαρακτηρισμοί στο τέλος είναι μονοδιάστατοι και με βρίσκουν αντίθετη.

Μητσάκος
30-01-2011, 08:14 PM
Παρόλο που η προσέγγιση του άρθρου μου κράτησε το ενδιαφέρον, οι χαρακτηρισμοί στο τέλος είναι μονοδιάστατοι και με βρίσκουν αντίθετη.

Θα ήταν ενδιαφέρον και εποικοδομητικό να μάθουμε και το γιατί :bigsmile:

taurine
30-01-2011, 08:20 PM
Όμορφο το άρθρο σας.:bigsmile:
Δεν έχω γιο, και δεν ξέρω πως θα φερόμουν, με ΒΔ στο Ζυγό.
Υποψιάζομαι όμως πως θα τον παρότρυνα να προσπαθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αν έβλεπα πως είχε καλλιτεχνικές τάσεις και ανησυχίες.
:love:

chandramani
05-02-2011, 10:12 PM
Γιατί καλό είναι να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί τύπου αδίστακτη, μήδεια και άλλα τέτοια συναφή που τουλάχιστον εμένα μου θυμίζουν περιοδικά τύπου cosmopolitan!