PDA

View Full Version : ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ

fox1
30-03-2005, 03:37 PM
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 27.11.1971 ΣΤΙς 17.15μ.μ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ Ή ΙΣΩΣ ΠΑΛΙΑ) ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ΑΝ ΠΑΛΙ, ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

retrograde
30-03-2005, 04:14 PM
Αγαπητή φίλη fox1
Τα στοιχεία που χρειάζονταια οι Αστρολόγοι μας για να σας απαντήσουν μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ --> http://horoscope.gr/showthread.php?t=135
Σας παρακαλώ την επόμενη φορά να μας γράφετε με πεζούς χαρακτήρες και όχι κεφαλαίους.

Σας ευχαριστώ και σας καλωσορίζουμε στο Horoscope.gr

fox1
30-03-2005, 04:47 PM
Εχω γεννηθεί στις 27.11.1971 ώρα 17.15.μ.μ στην Καλαμάτα.
Ο άνθρωπος που με ενδιαφέρει ακόμα, αν και έχουμε χωρίσει αρκετό καιρό, έχει γεννηθεί στις 21.12.1971 στην Αθήνα γύρω στις 22.00μ.μ.
Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε?
Ή πρόκειται να γνωρίσω κάτι άλλο στην ζωή μου σε ότι αφορά την πορεία μου στα αισθηματικά μου?
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας

Λίλιαν Σίμου
30-03-2005, 11:45 PM
Αγαπητή fox1

Από μία σύντομη ματιά, όσο μας επιτρέπει ο χώρος και ο χρόνος για το φόρουμ, μπορώ να σας ενημερώσω, πως η χρονιά που διανύετε, είναι μία χρονιά που θα ήταν καλό να επαπροσδιορίσετε τους στόχους και κάθε τομέα της ζωής σας. Να κάνετε μία ανακεφαλαίωση και να βρείτε τι θα θέλατε να κάνετε. Κάτω από αυτό το πρίσμα πρέπει να κινηθείτε. Υπάρχουν ενδείξεις πως μέσα από τον τρόπο που αγαπάτε κι επιλέγετε τα φλερτ σας, έχετε να διδαχθείτε πολλά. Επίσης, μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή με άτομο που γνωρίζατε από το παρελθόν (αλλά βέβαια στον χάρτη σας δεν μπορούμε να διευκρινίσουμε το ποιος είναι), όμως σας σημειώνω πως θα σας φέρει κοντά μάλλον ένα πάθος που ενδεχόμενα να σας δημιουργήσει επανάληψη λαθών και μία ταλαιπωρία. Θα ήταν καλό να προσέχετε.
Μέσα στη χρονιά αυτή, η σκέψη σας αλλάζει και τα επόμενα δύο χρόνια, είναι χρόνια που μπορείτε δημιουργικά να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας, να βρείτε αυτό που θέλετε σαν προσωπικότητα και το τι ζητάτε από την αγάπη. Είστε σε μία περίοδο αλλαγών.
Ενώ εσείς αναζητάτε περισσότερο την προσωπική σας έκφραση, ο νεαρός που σας ενδιαφέρει περνά τη δική του πορεία ωρίμανσης, αλλάζοντας περισσότερο σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι. Είναι πιο πληθωρικές οι δικές του αλλαγές κι ίσως πιο κουραστικές καθώς τον ωθούν να είναι διασπαστικός ή αντιδραστικός με τις σχέσεις του. Έχει ανάγκη να επαναστατήσει. Υπάρχουν καλά στοιχεία στη συναστρία σας, αλλά δεν ξέρω αν είναι σε θέση να κάνει κάτι σταθερό αυτή τη περίοδο.

Μία επίσκεψη σε αστρολόγο της επιλογής σας, θα μπορούσε να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες, καθώς θα εξετάσει όλα τα προγνωστικά σύστήματα για να δει σε βάθος τις προοπτικές σας. Διαφορετικά, μπορείτε ίσως να επιλέξετε κάποια από τις προσφερόμενες αναλύσεις του φόρουμ. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

φιλικά
Λίλιαν Σίμου