PDA

View Full Version : πως διαβαζω εναν γεματο οικο?

fisherman_
15-09-2008, 11:10 AM
εχω καταλαβει πως διαβαζουμε εναν αδειο οικο. τα περισσοτερα ποστς αλλωστε, αναφερονται σε αυτο. δεν εχω καταλαβει ομως πως διαβαζουμε εναν γεματο οικο! και θελω να φερω ενα παραδειγμα οικου που με ενδιαφερει αμεσα! η ακμη του δευετρου οικου μου, ειναι στο ζυγο. μεσα στον οικο υπαρχει ο ουρανος, ο οποιος ουρανος ομως, βρισκεται στο επομενο ζωδιο, στις πρωτες μοιρες του σκορπιου!! πως ερμηνευεται ολο αυτο, σε συνδιασμο με το οτι εχω τον ουρανο στο κεφαλι μου,στα ψαρια?? μια απαντηση θα με διαφωτισει, και για την ερμηνεια των υπολοιπων οικων και πλανητων! σας ευχαριστω πολυ!!!!

fisherman_
15-09-2008, 12:23 PM
καλα...η τωρινη θεση του ουρανου στα ψαρια, μας παει ενα βημα παραπερα στην ερμηνεια. και για να πω και την αληθεια, ναι μεν θελω να μαθω να διαβαζω καλυτερα το χαρτη μου αλλα ναι, με καιει το ζητημα ουρανος, δε! και παλι ευχαριστω!..

Μητσάκος
15-09-2008, 12:40 PM
εχω καταλαβει πως διαβαζουμε εναν αδειο οικο. τα περισσοτερα ποστς αλλωστε, αναφερονται σε αυτο. δεν εχω καταλαβει ομως πως διαβαζουμε εναν γεματο οικο! και θελω να φερω ενα παραδειγμα οικου που με ενδιαφερει αμεσα! η ακμη του δευετρου οικου μου, ειναι στο ζυγο. μεσα στον οικο υπαρχει ο ουρανος, ο οποιος ουρανος ομως, βρισκεται στο επομενο ζωδιο, στις πρωτες μοιρες του σκορπιου!! πως ερμηνευεται ολο αυτο, σε συνδιασμο με το οτι εχω τον ουρανο στο κεφαλι μου,στα ψαρια?? μια απαντηση θα με διαφωτισει, και για την ερμηνεια των υπολοιπων οικων και πλανητων! σας ευχαριστω πολυ!!!!
Το ζώδιο του Σκορπιού στην προκειμένη περίπτωση ονομάζεται "εμπεριεχόμενο". Τα "εμπεριεχόμενα" ζώδια δεν χρωματίζουν εύκολα τον πλανήτη που έχουν μέσα τους, καθώς υπερισχύει το ζώδιο όπου βρίσκεται η ακμή του οίκου. Έτσι, ο Ουρανός σου θα λειτουργεί περισσότερο μέσα στο πλαίσιο του Ζυγού και λιγότερο του Σκορπιού αναφορικά με τα θέματα του 2ου οίκου σου :bigsmile:

fisherman_
15-09-2008, 01:10 PM
ενα λεπτακι..ο ουρανος εδω, ...διισταται! μια τον διαβαζω σαν ουρανο στον δευτερο οικο στο ζυγο, και μια σαν ουρανο στο ζωδιο του σκορπιου, ανεξαρτητως οικου...ναι?

giannas
15-09-2008, 01:27 PM
Eγω καταλαβα οτι η ακμη του 2 ειναι στον ζυγο και η ακμη του 3 στον σκορπιο και οχι στον τοξοτη.Δεν καταλαβα για εμπεριεχομενο ζωδιο.Σωστα?
Απλα ο ουρανος ειναι στον σκορπιο στον 2 .Καταλαβα σωστα?

fisherman_
15-09-2008, 01:44 PM
μια χαρα καταλαβες!!!!!!!!!!! ο ουρανος ειναι στο σκορπιο, στο δευτερο, ο οποιος δευτερος ομως, εχει ακμη στο ζυγο!

giannas
15-09-2008, 01:57 PM
Εξεταζεις τον ζυγο σαν ακμη του οικου ,την αφροδυτη σαν κυβερνητη του ζυγου,το ζωδιο τον οικο καθως και της οψεις της αφροδυτης και τελος ουρανο ζωδιο(αν και επειδη ειναι μεγαλος πλανητης και καλυπτει γενια λιγα χαρακτηριστικα μπορεις να παρεις σε προσωπικο επιπεδο) καθως επεισης και τις οψεις του ουρανου.

fisherman_
15-09-2008, 02:21 PM
σε ευχαριστω πολυ!! :):)

ouranos76
15-10-2008, 10:07 AM
καλημερα. και πως διαβαζεις εναν οικο που εχει 5 πλανητες? ειναι λιγο μπερδεμα. για παραδειγμα εγω εχω ακμη 8 οικου στον ζυγο που εμπεριεχεται και ο σκορπιος. ο ηλιος μου εχει συζυγια με πλουτωνα στον ζυγο -4 μοιρες- ο αρης ειναι και αυτος στον ζυγο και η αφροδιτη με βορειο-ουρανο συζυγια -1 μοιρα- ειναι στον σκορπιο. ολοι αυτοι στον 8 οικο. σχεδον καταλαβαινω πως ερμηνευονται οι υπολοιποι οικοι που ειναι αδειοι αλλα ο 8 οικος που ειναι γεματος πως?

GIRL
15-10-2008, 03:02 PM
οταν υπάρχει πολυαστρία σ΄έναν οίκο τότε τα αιτήματα του είναι κυρίαρχα
ο 8ος οίκος έχει χρώμα σκορπιού αν έχει και πλανήτες στο σκορπιό είναι ακόμη πιό έντονο το σκορπίσιο στοιχείο
δείχνει άτομο με έντονα συναισθήματα και που οι δυσκολίες της ζωής το ¨ατσαλώνουν¨.
γεννιέται εκ της τέφρας του

ouranos76
15-10-2008, 10:40 PM
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η΄ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ?

giannas
16-10-2008, 08:34 AM
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η΄ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ?

Μηπως θα επρεπε να εξετασεις λιγο και τον 11 που διχνει τους στοχους, τα σχεδια και την προσωπικες επιδειωξεις μεσα απο τις ομαδες καθως και τον 5 που δειχνει την δημιουργηκοτητα σου.Τους οικους τους εξεταζουμε παντα ως διπολα.

ouranos76
23-10-2008, 10:20 AM
Καλημέρα.ο 11 οίκος ειναι αδειος με ακμήστις25ο και κατι του τοξοτη, του οποίου ο δίας βρίσκετε ανδρομος στις 1ο των διδύμων στον 3 οίκο κοντα όμως στην ακμή του 4 οίκου (αποσταση 3ο). Από την άλλη η σελήνη είναι στον 10ο οικο συζυγία με τον 11 οίκο. Ο 5 οίκος είναι άδειος με ακμή στους διδύμους, του οποίου ο έρμης είναι αναδρομος στον 7 οίκο στην παρθένο.
Μπορεί να βοηθήσει καποιος?

giannas
23-10-2008, 05:43 PM
Καλημέρα.ο 11 οίκος ειναι αδειος με ακμήστις25ο και κατι του τοξοτη, του οποίου ο δίας βρίσκετε ανδρομος στις 1ο των διδύμων στον 3 οίκο κοντα όμως στην ακμή του 4 οίκου (αποσταση 3ο). Από την άλλη η σελήνη είναι στον 10ο οικο συζυγία με τον 11 οίκο. Ο 5 οίκος είναι άδειος με ακμή στους διδύμους, του οποίου ο έρμης είναι αναδρομος στον 7 οίκο στην παρθένο.
Μπορεί να βοηθήσει καποιος?

Ανάδρομοι πλανήτες - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2)
Διαβασε αρχικα για τους αναδρομους και μετα το ξανασυζηταμε.

Ο τοξοτης στον 11 ,ισως δειχνει και μια υπεραισιοδοξια απεναντι στις δυνατοτητες σου και αυτο να ειναι μια πεποιθηση που εχει δημιουργηθει απο την οικογενεια σου.
Ο διας αναδρομος στους διδυμους δειχνει οτι σε προυγουμενη ζωη ειχες σπαταλησει ωρες σε επιφανιακη γνωση αφου σου αρεσε να καταπιανεσε με διαφορα θεματα χωρις βαθος.Ο αναδρομος σου δεινει τα πρωτα βηματα της γνωσης που αν τα χειριστεις σωστα θα πετηχεις τους στοχους σου αφου πρωτα συγκεντρωθεις και μελετησεις τις δυνατοτητες σου προσπαθοντας να αποκολληθεις απο τα πιστευω της οικογενειας σου.