PDA

View Full Version : Ποια περιοδικά αστρολογίας αγοράζετε;

Ζωή και Ζώδια
12-09-2008, 04:09 PM
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας με τους φίλους της αστρολογίας, σκεφτήκαμε να δούμε ποια αστρολογικά περιοδικά αγοράζετε.
Αν αγοράζετε παραπάνω από ένα, κάνετε κλικ σε όποια αγοράζετε.

Astra & Όραμα
Astrella
Astrolei
Αστρολογία Δυναμικά στο Μέλλον
Αστρολόγος
Astromagazine
Δίαστρον
Ζωή & Ζώδια
Jupiter
Starlife
Ωροσκόπιο
¶λλο

Επίσης δείτε και αυτή την ψηφοφορία (http://www.myhoroscope.gr/87-%E6%F9%DE-%EA%E1%E9-%E6%FE%E4%E9%E1/6887-%EB%FC%E3%EF%E9-%E1%E3%EF%F1%DC%F2-%E5%ED%FC%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%EF%FD-%F0%E5%F1%E9%EF%E4%E9%EA%EF%FD.html)

Maroulita
12-09-2008, 04:28 PM
Πρέπει να βάλετε και μία επιλογή "Κανένα"...

Dell Piero
12-09-2008, 04:41 PM
Ενεργοποίησες τον ωροσκόπο σου; :toung:

Maroulita
12-09-2008, 04:42 PM
Ενεργοποίησες τον ωροσκόπο σου; :toung:

Κάνω ό,τι μπορώ!! :nuts:

Μητσάκος
12-09-2008, 04:46 PM
Μάλλον είναι συνδυασμένο αυτό με την άλλη ψηφοφορία "Λόγοι αγοράς αστρολογικού περιοδικού", γιατί εκεί λέει "δεν αγοράζω" :bigsmile:

konstantina318
12-09-2008, 06:48 PM
Να σας πώ την αλήθεια ,απο τη στιγμή που έγινα μέλος στο site,δεν έχω ξαναπάρει ποτέ.Πρίν αρκετά χρόνια διάβαζα το ¶στρα και όραμα γιατί μόνο εκείνο υπήρχε:bigsmile:

skorpion
12-09-2008, 08:58 PM
Να σας πώ την αλήθεια ,απο τη στιγμή που έγινα μέλος στο site,δεν έχω ξαναπάρει ποτέ.Πρίν αρκετά χρόνια διάβαζα το ¶στρα και όραμα γιατί μόνο εκείνο υπήρχε:bigsmile:

Ωχ! μη τα λες αυτα!!!:unsure:
:nuts::nuts:

zania
12-09-2008, 10:21 PM
Kanena...:bigsmile:

Μητσάκος
13-09-2008, 07:20 AM
Kanena...:bigsmile:

Εύστοχος ο Δείμων :laugh:
Λακωνικότατη. Σαν εμένα ένα πράμα :nuts:

ΑΡΙΔΗΛΗ
13-09-2008, 12:50 PM
Παλαιότερα ήμουν ανάμεσα σε 2 πότε το ένα πότε το άλλο (Αστρολόγο-Αστρα και Όραμα) περισότερο για τα ένθετα, ετήσιο ημερολόγιο με τις όψεις των πλανήτων αφιέρωμα στη Ρεφλεξολογία κ.α
Ώσπου έγινα φανατική αναγνώστρια του Ζωή και Ζώδια και αυτού του ιστιοχώρου που βρίσκω πολύ περισσότερα "καλούδια"
Και ένα άξιο αναφοράς αστρολογικό περιοδικό που προμηθεύομαι είναι το "Αστρόπολις" αν και δεν συγκαταλέγεται στη λίστα πιστεύω γιατί είναι freepress περιοδικό :unsure:

Μητσάκος
13-09-2008, 08:33 PM
Να ρωτήσω πόσο χρονών είσαι; :toung:

ioni
14-09-2008, 02:03 AM

δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις

ανάλογα ποιο έχει θέμα που με ενδιαφέρει

Μητσάκος
14-09-2008, 06:58 AM
Μου δημιουργήθηκε μια απορία:
Το Jupiter κυκλοφορεί δωρεάν μέσω του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής και κατόπιν διανέμεται στα περίπτερα προς πώληση. Όσοι λένε ότι το αγοράζουν, το παίρνουν με τον Ε.Τ. ή το αγοράζουν όταν το βγάζουν στο περίπτερο λίγες ημέρες μετά;
Το λέω αυτό γιατί αν το παίρνουν με τον Ε.Τ. είναι άλλο και άλλο να το αγοράζουν απ το περίπτερο. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και το άλλο φρι πρες που κυκλοφορεί, το Αστρόπολις...
Αν πάλι το παίρνουν με τον Ε.Τ. δεν θα έπρεπε να το αναφέρουν, εκτός και αν αγοράζουν τον Ε.Τ. μόνο για το ένθετο.

Βασιλης Παπαδολιας
14-09-2008, 08:15 AM
Μήπως είναι λίγο ευνόητο ότι στα μέλη του myhoroscope το Ζωή και Ζώδια θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις; Θέλω να πω το δείγμα εδώ δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτιό. Εκτός αν έρευνα ψάχνει στην ουσία για το δεύτερο.

Μητσάκος
14-09-2008, 06:11 PM
Μήπως είναι λίγο ευνόητο ότι στα μέλη του myhoroscope το Ζωή και Ζώδια θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις; Θέλω να πω το δείγμα εδώ δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτιό. Εκτός αν έρευνα ψάχνει στην ουσία για το δεύτερο.
Χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον δεν είναι αυτός ο λόγος της όποιας έρευνας. Είναι ευνόητο ότι δεν ψάχνεται ποιος είναι πρώτος και ποιος είναι δεύτερος :bigsmile:

ονειρο4
14-09-2008, 06:32 PM
το αστρα και οραμα, οταν εχει γενεθλιο ωροσκοπιο, οσο για τα αλλα να πω την αληθεια μου δεν εδινα σημασια, ομως πραγματικα απο τοτε που μπηκα στο site αρχισα να προσεχω και το ζωη και ζωδια :embarrest

omo
14-09-2008, 10:45 PM
Τον Αστρολόγο 2 φορές το χρόνο. Στην αρχή του έτους για ετήσιες προβλέψεις και στον μήνα του ζωδίου μου. Αλλά θα τον κόψω γιατί δεν μου αρέσει αυτό που ήδη έχει σχολιαστεί. Το μισό περιοδικό είναι διαφημίσεις.

konstantina318
15-09-2008, 10:29 AM

Όταν λέω παλιά εννοώ πρίν 15 χρονάκια:bigsmile:Και απ ότι θυμάμαι,κυκλοφορούσε μόνο το Αστρα και Όραμα και λίγο αργότερα ο Αστρολόγος..
Μητσάκο..δεν ρωτάνε ποτέ μια κυρία την ηλικία της:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-09-2008, 01:09 PM
Το αστρα και οραμα για τις προβλεψεις για τις φασεις σεληνης περισσοτερο ,το μηνιαιο ωροσκοπιο ,και τον Αστρολογο γιατι -εγραφε -για το καθε ζωδιο του μηνα το ετησιο του μια καταπληκτικη αστρολογος ,μηνα- μηνα ,οι προβλεψεις της με αφηναν αφωνη ....,ομως τον Δεκεμβριο ηταν και η τελευταια φορα που εγραψε και δεν το ξανα αγορασα απο τοτε .
Οταν ανακαλυψα αυτο το φορουμ αρχισα να μην παιρνω και τα αλλα γιατι οτι θελω το βρισκω εδω και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα μερικα αρθρα της αγαπημενη μου αστρολογου εδω, ειδα και το περιοδικο- Ζωη και ζωδια -το οποιο λεω ας το αγορασω και αρθογραφουσε εκει :bigsmile: -καρμικη αστρολογια- αλλα δυστηχως σταματησε να αρθογραφει παλι και δεν το ξαναπηρα απο τοτε[τσαμπα η χαρα που πηρα]

dominia77
15-09-2008, 01:20 PM
Αν δεν κανω λάθος, το Αστρα και Οραμα κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1997!
Εχω ακόμη αυτό το πρωτο τευχος.

libraD
16-09-2008, 02:01 AM
Κι εγώ πολύ πιο παλιά αγόραζα το ¶στρα & Όραμα αλλά μετά το σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε που άρχισε να ξεφεύγει από την αστρολογία και να αναλύει περισσότερο θέματα ψυχολογίας και εσώτερου ψυχισμού.
:wacko:
Τώρα πλέον αγοράζω το Ζωή & Ζώδια και το Ωροσκόπιο της Καλογερά, τα βρίσκω μακράν πιο ενδιαφέροντα και έχουν αυτό ακριβώς που ζητάω-πλούσια θεματολογία γύρω από την αστρολογία και μόνο αυτό! :toung:

pecora nera
17-09-2008, 03:56 PM
Μου δημιουργήθηκε μια απορία:
Το Jupiter κυκλοφορεί δωρεάν μέσω του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής και κατόπιν διανέμεται στα περίπτερα προς πώληση. Όσοι λένε ότι το αγοράζουν, το παίρνουν με τον Ε.Τ. ή το αγοράζουν όταν το βγάζουν στο περίπτερο λίγες ημέρες μετά;
Το λέω αυτό γιατί αν το παίρνουν με τον Ε.Τ. είναι άλλο και άλλο να το αγοράζουν απ το περίπτερο. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και το άλλο φρι πρες που κυκλοφορεί, το Αστρόπολις...
Αν πάλι το παίρνουν με τον Ε.Τ. δεν θα έπρεπε να το αναφέρουν, εκτός και αν αγοράζουν τον Ε.Τ. μόνο για το ένθετο.

Εγώ που το επέλεξα στις προτιμήσεις μου το αγοράζω γιατί δε διαβάζω Ε.Τ.

pecora nera
17-09-2008, 03:59 PM

Αυτή την απορία και εγώ την είχα. Δηλαδή τι εξυπηρετεί αυτή η δημοσκόπηση αφού είναι φυσικό οι μισοί και παραπάνω από όσους μπαίνουν εδώ να αγοράζουν το Ζωή και Ζώδια.

pecora nera
17-09-2008, 04:01 PM
Επίσης και εγώ πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να λείπει το Αστρόπολις κι ας είναι free press με την ίδια λογική που συμμετέχει το Jupiter στη δημοσκόπηση

Dell Piero
17-09-2008, 04:15 PM
Αυτή την απορία και εγώ την είχα. Δηλαδή τι εξυπηρετεί αυτή η δημοσκόπηση αφού είναι φυσικό οι μισοί και παραπάνω από όσους μπαίνουν εδώ να αγοράζουν το Ζωή και Ζώδια.

Ε είπαμε ότι η ψηφοφορία δεν γίνεται επουδενί για να έχουμε συμπεράσματα πρωτιάς. Ξέρουμε τις κυκλοφορίες των περιοδικών.

Επίσης και εγώ πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να λείπει το Αστρόπολις κι ας είναι free press με την ίδια λογική που συμμετέχει το Jupiter στη δημοσκόπηση

Το Jupiter δεν είναι free press και αυτό είναι προφανές :toung:

roulachania
24-09-2008, 09:13 PM
Δεν ειναι ασχημο που το Jupiter ειναι μαζι με την εφημεριδα. Παιρνω το Jupiter και ο ανδρας μου διαβαζει την εφημεριδα. 2 σε 1. :toung:

GIRL
25-09-2008, 08:32 PM
το " Αστρα & Οραμα" γιατί γράφει αστρολόγος που θεωρώ κορυφαίο απο προσωπική εμπειρία και το ¨Ωροσκόπιο' της Καλογερά τα αγοράζω συχνά
το "Αστροπολις" το βρίσκω ενδιαφέρον οσο για το "Jupiter" τη μοναδική φορά που το διάβασα το βρήκα αρκετά πρόχειρο, ανέλυε το ωροσκόπιο της Καλομοίρας
με Ηλιο στον Υδροχόο σαν Αιγόκερω,κρίμα το μοντέρνο lay out