Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα νομικής φύσεως και θα ήθελα να μου πείτε ποια θα είναι η εξελιξη του και κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει το γάμο μου,καθώς ο σύζυγος μου δε το γνωρίζει !!! :(
Έχω γεννηθεί 31/07/1975 ,μεταξύ 20:50 με 21:00, στη Λάρισα !!!
Λίλιαν Σίμου
30-03-2005, 02:37 AM
Αγαπητή jots
Για αυτό που μας ρωτάτε, δεν έχουμε επαρκή στοιχεία (το θέμα της δικαστικής διαμάχης, πότε άρχισε κλπ), αλλά ούτε και το περιθώριο χρόνου να κάνουμε όλα τα προγνωστικά συστήματα για να μελετήσουμε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Εκείνο που μπορώ μόνο να δω από το ετήσιο που διανύετε (ως τα επόμενα γενέθλια), είναι πως περνάτε μία χρονιά επαναπροσδιορισμού στη ζωή σας και αυτό είναι σημαντικό. Ενδεχόμενα υπάρχει το ζήτημα αυτό για να σας κάνει να σκεφθείτε τη πορεία σας και να μελετήσετε την έννοια της ασφάλειας στο μέλλον. Αποφύγετε τις διενέξεις, αν και προς το παρόν φαίνεται να μη βλάπτεται ο γάμος σας. Αλλά, όπως σας εξήγησα, δεν έχω κάνει όλες τις μελέτες για να έχω μία βεβαιότητα (στα πλαίσια του δυνατού πάντα). Προσπαθήστε να έχετε μία αισθηματική επικοινωνία στο σπίτι σας, καθώς φαίνεται μία τάση να αποτραβιέται ο ένας σύντροφος από τον άλλο. Θα ήταν καλό να μην τελείτε υπό σύγχυση ή να μην εξαπατάτε μέλη της οικογένειας με λόγια. Αποφύγετε την κριτική, γιατί μπορεί να φέρει ρήξεις. Νοιώθετε πως δοκιμάζεστε, αλλά μην αποθαρρύνεστε, κάνετε υπομονή και προσπαθήστε να διδαχθείτε από τα λάθη σας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου