View Full Version : Ζωδια και ημερα γεννησης
Leovirgo
01-09-2008, 03:14 PM
Ηθελα να εκφράσω μια απορία μου,όσο αφελής κι αν ακουστεί..γιατι δινουμε ζώδια αναλογα με ημέρα γεννησης κι οχι με το διαστημα της σύλληψης ενός ανθρώπου? Αν το δουμε θεολογικά η ψυχή εισέρχεται στι σώμα την τρίτη βδομάδα της εγκυμοσύνης..δε μετράει αυτό αστρολογικά? δε σημαινει τιποτα το διαστημα συλληψης μπροστα στη μερα γεννησης που εξάλλου στις μέρες μας καθορίζεται απ΄τη μητέρα με ιατρικά ραντεβού--όχι και τόσο ''μοιραία'' δηλαδή?:unsure::unsure:
giannas
01-09-2008, 03:59 PM
Απο οτι ξερω υπαρχει και η δραγωνιος αστρολογια που βγαινει ενας αστρολογικος χαρτης για την ημερα συλληψης και δινει παρα πολλες πληροφοριες για την ψυχη που κατεβενει ,αλλα για περισσοτερες πληροφοριες στους ειδικους
skytree
01-09-2008, 04:54 PM
Ηθελα να εκφράσω μια απορία μου,όσο αφελής κι αν ακουστεί..γιατι δινουμε ζώδια αναλογα με ημέρα γεννησης κι οχι με το διαστημα της σύλληψης ενός ανθρώπου? Αν το δουμε θεολογικά η ψυχή εισέρχεται στι σώμα την τρίτη βδομάδα της εγκυμοσύνης..δε μετράει αυτό αστρολογικά? δε σημαινει τιποτα το διαστημα συλληψης μπροστα στη μερα γεννησης που εξάλλου στις μέρες μας καθορίζεται απ΄τη μητέρα με ιατρικά ραντεβού--όχι και τόσο ''μοιραία'' δηλαδή?:unsure::unsure:
Είχε γίνει μια ανάλογη συζήτηση εδώ (http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/6799-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DC-%E4%E9%EB%DE%EC%EC%E1%F4%E1-%F3%F4%E7%ED-%F0%F1%DC%EE%E7.html) που ενδεχομένως να σου λύσει τις απορίες
Λίλιαν Σίμου
04-09-2008, 11:49 PM
Αγαπητή Leovirgo
Εκτός από το Δραγώνιο ωροσκόπιο υπάρχει το ωροσκόπιο σύλληψης. Μαζί με το γενέθλιο και τα τρία δίνουν την εικόνα της ενσαρκωμένης ψυχής και μέρος του σκοπού της ενσάρκωσης. Αυτό ανήκει πλέον στην καρμική αστρολογία όμως και έχει την δική του αποκωδικοποίηση.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
αγλαια
13-11-2008, 01:27 PM
δεν βρηκσ το αντιστοιχο topic και θα ηθελα να μαθω σχετικα με τον αστρολογικο μου χαρτη. Αν μπορει καπιος να με βοηθησει.Ευχαριστω πολυ
athinoula85
13-11-2008, 01:36 PM
δεν βρηκσ το αντιστοιχο topic και θα ηθελα να μαθω σχετικα με τον αστρολογικο μου χαρτη. Αν μπορει καπιος να με βοηθησει.Ευχαριστω πολυ
Φυσικά και να βοηθήσουμε ! :cheesy:
Σε αυτό το link μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να έχεις τον γενέθλιο χάρτη σου http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
Επισης , για να ψάχνεις κάθε φορά το link ... :embarrest να σου πω , πως στην αρχική σελίδα του site , εκει που γράφει ''Αστρολογία Επιλογές '' , θα βρείς αυτά που θέλεις .
αγλαια
14-11-2008, 09:49 AM
σε ευχαριστω πολυ , με βοηθησες ,ειναι σιγουρο οτι θα ξανα χρειαστω βοηθεια.Καλημερα σου:bigsmile:[/[SIZE="3"]
athinoula85
16-11-2008, 10:51 PM
σε ευχαριστω πολυ , με βοηθησες ,ειναι σιγουρο οτι θα ξανα χρειαστω βοηθεια.Καλημερα σου:bigsmile:[/[SIZE="3"]
Καλέέέ τώρα το είδα :dizzy: Στο προηγούμενο ποστ μου.. εννοώ ''για να ΜΗΝ ψαχνεις καθε φορα το λινκ'' ..............
Για ότι χρειαστείς , μας λές ;)