View Full Version : ΟΨΕΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑ
KALIANA
30-08-2008, 03:56 PM
καλησπέρα!!!
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει όταν ο χείρωνας σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο κάνει τις παρακάτω όψεις?
τετράγωνο με αφροδίτη,αντίθεση με το δία,χιαστί με κρόνο,αντίθεση με τον ουρανό,χιαστί με ποσειδώνα και πλούτωνα. είναι άσχημο όταν πολλές όψεις με σημαντικούς πλανήτες?
ευχαριστώ για την βοήθεια
giannas
30-08-2008, 04:28 PM
Αφροδυτη-χειρωνας :συναισθηματικη και ερωτικη απορριψη δυσκολευεσε να εισπραξεις την χαρα με αποτελεσμα να νιωθεις συναισθηματικη και ψυχικη μοναξια.Αν προσπαθησεις να πλησιασεις τους αλλους τα τραυματα της απορριψης θεραπευοντε
διας-χειρωνας :δυσκολια στην κατασταλαξη σου σαν προσωπικοτητα εχεις αμφιβολιες για το ποια εισαι και τι θελεις απο την ζωη σου.Ηενδοσκοπηση θα βοηθησει να βρεις τις αρχες σου
ουρανος-χειρωνας :επαναστατικο πνευμα με απολυτες αποψεις που συγκρουοντε με τις αποψεις των αλλων.πρεπει να αρχιοθετησεις τις αποψεις σου ωστε ναακουστουν και στους γυρο σου.
Οι υπολοιπες οψεις επειδη ειναι εσωτερικες δεν φαινοντε αμμεσα στον χαρακτηρα σου.
κρονος-χειρωνας: κριτικη διαθεση προς τους αλλους,συναισθηματα ανεπαρκειας.
ποσειδωνας-χειρωνας:τασεις φυγης,δυσκολια αντιμετωπισεις της καθημερινοτητας.
πλουτωνας-χειρωνας :εντονα και απολυτα συναισθηματα οδυνηρες εμπειριες απο το παρελθον.
Μάνος Μαντάς
30-08-2008, 04:32 PM
Θεωρώ ότι δεν θα πάρετε σαφείς απαντήσεις εάν δεν εξετάσετε καλύτερα τη θέση του Χείρωνα σε ζώδιο και οίκο.
Στα σίγουρα δεν είναι κακό να υπάρχουν πολλές όψεις του Χείρωνα με πλανήτες. Για κανέναν πλανήτη δεν είναι εξάλλου κακό.
Ενδεικτικά αλλά όχι απόλυτα:
Με την Αφροδίτη σε όψη, θα έχετε τη δυνατότητα να έλκετε άλλους κοντά σας. Ίσως να ψάχνετε το ιδεατό και να μην το έχετε, άρα να "πληγωθείτε"
Με τον Δία, μιας και είναι αρκετά συμβατή η σχέση, ίσως αναλάβετε μια σημαντική αποστολή (να διδάξετε ; )
Προσοχή στον ενθουσιασμό
Για τις 150αρες μη το σκέφτεστε καλύτερα. Ειδικά οι ερμηνείες τους με τους εξωκρόνιους είναι σαν λάστιχο ή άλλιώς ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
:bigsmile:
καλησπέρα!!!
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει όταν ο χείρωνας σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο κάνει τις παρακάτω όψεις?
τετράγωνο με αφροδίτη,αντίθεση με το δία,χιαστί με κρόνο,αντίθεση με τον ουρανό,χιαστί με ποσειδώνα και πλούτωνα. είναι άσχημο όταν πολλές όψεις με σημαντικούς πλανήτες?
ευχαριστώ για την βοήθεια
KALIANA
30-08-2008, 04:55 PM
Αφροδυτη-χειρωνας :συναισθηματικη και ερωτικη απορριψη δυσκολευεσε να εισπραξεις την χαρα με αποτελεσμα να νιωθεις συναισθηματικη και ψυχικη μοναξια.Αν προσπαθησεις να πλησιασεις τους αλλους τα τραυματα της απορριψης θεραπευοντε
διας-χειρωνας :δυσκολια στην κατασταλαξη σου σαν προσωπικοτητα εχεις αμφιβολιες για το ποια εισαι και τι θελεις απο την ζωη σου.Ηενδοσκοπηση θα βοηθησει να βρεις τις αρχες σου
ουρανος-χειρωνας :επαναστατικο πνευμα με απολυτες αποψεις που συγκρουοντε με τις αποψεις των αλλων.πρεπει να αρχιοθετησεις τις αποψεις σου ωστε ναακουστουν και στους γυρο σου.
Οι υπολοιπες οψεις επειδη ειναι εσωτερικες δεν φαινοντε αμμεσα στον χαρακτηρα σου.
κρονος-χειρωνας: κριτικη διαθεση προς τους αλλους,συναισθηματα ανεπαρκειας.
ποσειδωνας-χειρωνας:τασεις φυγης,δυσκολια αντιμετωπισεις της καθημερινοτητας.
πλουτωνας-χειρωνας :εντονα και απολυτα συναισθηματα οδυνηρες εμπειριες απο το παρελθον.
σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου!!!
KALIANA
30-08-2008, 04:58 PM
Θεωρώ ότι δεν θα πάρετε σαφείς απαντήσεις εάν δεν εξετάσετε καλύτερα τη θέση του Χείρωνα σε ζώδιο και οίκο.
Στα σίγουρα δεν είναι κακό να υπάρχουν πολλές όψεις του Χείρωνα με πλανήτες. Για κανέναν πλανήτη δεν είναι εξάλλου κακό.
Ενδεικτικά αλλά όχι απόλυτα:
Με την Αφροδίτη σε όψη, θα έχετε τη δυνατότητα να έλκετε άλλους κοντά σας. Ίσως να ψάχνετε το ιδεατό και να μην το έχετε, άρα να "πληγωθείτε"
Με τον Δία, μιας και είναι αρκετά συμβατή η σχέση, ίσως αναλάβετε μια σημαντική αποστολή (να διδάξετε ; )
Προσοχή στον ενθουσιασμό
Για τις 150αρες μη το σκέφτεστε καλύτερα. Ειδικά οι ερμηνείες τους με τους εξωκρόνιους είναι σαν λάστιχο ή άλλιώς ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
:bigsmile:
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησης σας και για τη συμβουλή σας! κοίταξα και ο χείρωνας είναι στους διδύμους στον 9 οίκο. τι σημαίνει αυτό? συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις
giannas
30-08-2008, 07:19 PM
• Ο Χείρων στους Διδύμους και τον 3ο οίκο
Μπορεί στα παιδικά σας χρόνια να νιώσατε ότι κανένας δεν σας άκουγε και γενικώς δεν πρόσεχε τα λεγόμενα σας. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείτε να εκφραστείτε σωστά ή να έχετε αυτή την αίσθηση συνεχώς (ίσως βάσιμα), ότι δεν μπορείτε να γίνετε κατανοητοί. Δεν υποδηλώνει απαραίτητα διαταραχές στον λόγο, παρά μια ανάγκη να ακουστεί ο λόγος σας. 'Όμως όσους ακροατές και να βρείτε να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι δεν σας ακούν πραγματικά. Αντιμετωπίζοντας τα παιδικά σας βιώματα, στον τομέα της επικοινωνίας, θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε υπέρ σας και υπέρ των συνανθρώπων σας, μια ο Χείρων σε αυτή την θέση μπορεί αναδείξει έναν χαρισματικό λογοθεραπευτή, δάσκαλο ορθοφωνίας κ.ά.
• Ο Χείρων στον Τοξότη και τον 9ο οίκο
Με αυτή την θέση μπορεί να γίνετε μανιώδεις ταξιδιώτες, μελετητές, σπουδαστές αλλά να μην πραγματοποιήσετε τίποτα και να παραμείνουν ευσεβείς πόθοι. Πιθανόν να ωθήσετε τα παιδιά σας να αποκτήσουν μια ανώτερη μόρφωση που εσείς δεν είχατε την ευκαιρία. Ή να τους επιβάλλετε να σπουδάσουν εκείνα που εσείς δεν καταφέρατε. Κι ακόμα υπάρχει η περίπτωση να προσπαθήσετε να αποτρέψετε την μόρφωσή τους επειδή τα ζηλεύετε. Επίσης μπορεί να θεωρείτε ότι γνωρίζετε τα πάντα, να μην δέχεστε συμβουλές ή να μην έχετε καθόλου σωστή κρίση. Όμως την ίδια θέση μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε θετικά, διδάσκοντας τις γνώσεις σας, είτε από σπουδές είτε από εμπειρίες, στους συνανθρώπους σας βοηθώντας τους. Και φυσικά ,να μάθετε να ακούτε! Μην ξεχνάμε ότι άλλο είναι η μόρφωση και άλλο η πνευματική καλλιέργεια και παιδεία.
αυτα τα σχολια τα βρηκα μεσα στο φορουμ αλλα δεν ξερω να σου στηλω την σελιδα.
skorpio
30-08-2008, 07:33 PM
Ένα πολύ καλό άρθρο για το Χείρωνα είναι αυτό (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/2675-%F7%E5%DF%F1%F9%ED-%E1%F0%FC%F8%E5%E9%F2-%EA%E1%E9-%E8%DD%F3%E5%E9%F2-%E3%E9%E1-%F4%E7-%F3%E7%EC%E1%F3%DF%E1-%F4%EF%F5-%ED%DD%EF%F5-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%EF%FD%F2.html).
Λέμε το ίδιο giannas; Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ κατατοπιστικό και βγαίνει άκρη.Καλή συνέχεια!!!:bigsmile:
mariage
19-11-2008, 04:29 PM
καλησπέρα Κύριε Μαντά . Βρήκα στο ωροσκόπιο μου κάποιες όψεις με τον Χείρωνα και θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε για δω τι σημαίνουν .
Χείρων Τρίγωνο Ήλιος 7.56
Χείρων Χιαστί Αφροδίτη 1.38
Χείρων Αντίθεση Ουρανός 3.76
Χείρων Χιαστί Ποσειδώνας 0.71
Χείρων Χιαστί Πλούτωνας 0.03
Χείρων Εξάγωνο Ωροσκόπος 0.03
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
zafiroula
17-01-2009, 04:00 PM
ο χείρων στον 7ο οίκο τι σημαίνει?
Μητσάκος
17-01-2009, 06:15 PM
ο χείρων στον 7ο οίκο τι σημαίνει?
διάβασε το ποστ αυτό Αστρολογία για όλους - View Single Post - ΟΨΕΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑ (http://www.myhoroscope.gr/63668-post7.html)
island
10-02-2009, 12:08 AM
. θα ηθελα να μαθω για τις οψεις του χειρωνα.
χειρων συνοδο με σεληνη, χειρων χιαστι με δια . χειρων αντιθεση με ουρανο, χειρων τριγωνο με ποσειδωνα, χειρων τετραγωνο με κληρο τυχης, χειρων τριγωνο με ωροσκοπο
οχειρωνας στον χαρτη μου βρισκεται στον κριο οικο 4
ευχαριστω προκαταβολικα
cancerian
10-02-2009, 12:26 PM
. θα ηθελα να μαθω για τις οψεις του χειρωνα.
χειρων συνοδο με σεληνη, χειρων χιαστι με δια . χειρων αντιθεση με ουρανο, χειρων τριγωνο με ποσειδωνα, χειρων τετραγωνο με κληρο τυχης, χειρων τριγωνο με ωροσκοπο
οχειρωνας στον χαρτη μου βρισκεται στον κριο οικο 4
ευχαριστω προκαταβολικα
Aγαπητη island
Αφοτου εχεις διαβασει μερικες απο τις ερμηνειες μου για τον Χειρωνα στις οψεις που δινεις , επειτα να διαβασεις το τι εστι Χειρωνας , γιατι χωρις την δικη σου κατανοηση περι Χειρωνα ο,τι και ναλεω εγω ....
Ο Χειρων σε συνοδο με την Σεληνη δειχνει ισως συναισθηματικες πληγες σε σχεση με την μητερα. Ισως η μητερα με τον ευθυ τροπο της ανεξαρτητης συμπεριφορας της ( Κριος) προκαλουσε πληγες στον χαρακτηρα σου. Δειχνει μια συναισθηματικη οντοτητα η οποια ειναι ευαισθητη σε καθε ειδους κριτικη , ειτε ακομα κ αν η κριτικη αυτη τις περισοτερες φορες δεν αποτελει κατι πραγματικο , αλλα μερος της δικης σου φαντασιας. Θεωρω οτι η ευαισθησια μεγαλωνει με αυτη την θεση του Χειρωνα και κανει το ατομο αρκετα ευαλωτο σε καθε ειδους επιθεση. Αποτελει ομως και ενα ιδανικο μειγμα , καλλιτεχνικης δημιουργειας , ειδικα σε θεματα που αφορουν την μουσικη.
Η αντιθεση του Ουρανου , μου ισχυροποιει την παραπανω ερμηνεια για μια ανεξαρτητη μητερα (Σεληνη ) απο την οποια ισως να εχεις δεχτει καποιο ειδος συναισθηματικης αποκληρωσης και αυτο να ειχε αποτελεσμα την "ευaλωτητα" του δικου σου ψυχισμου. .
Ο Χειρων ομως μπορει εκτος απο πληγη να αποτελεσει θεραπεια , ετσι λοιπον σε σχεση με το τριγωνο που αναφερεις προς τον Ωροσκοπο σου , η εικονα που προβαλεις στο περιβαλλον σου ισως εχει να κανει με εκεινη του θεραπευτη , οχι κυριολεκτικα , αλλα κυριως με την μεταφορικη σημασια. Σαν ενα ειδος μαγνητη προς τις πληγωμενες υπαρξεις.
. , χειρων τριγωνο με ποσειδωνα, χειρων τριγωνο με ωροσκοπο
Καλο θα ηταν να προστατεψεις τον εαυτο σου , απο ατομα (7ος/1ος) τα οποια εξιδανικευεις ( Ποσειδωνας )
και σου παρουσιαζονται (1ος/7ος) με την μορφη του πληγωμενου (Χειρων) . Ειτε στην περιπτωση που ο Ποσειδωνας βρισκεται στον 1ο ειτε σε εκεινη που βρισκεται στον 7ο. (διοτι αναφερεις τριγωνο χωρις να αναφερεις θεση οικου και υποθετω στην καλυτερη των περιπτωσεων οτι ειτε ο Ποσειδωνας θα ειναι στον 1ο ειτε στο 7ο )
με εκτιμηση
Cancerian
island
10-02-2009, 09:42 PM
σ ευχαριστω cancerian ο ποσειδωνας βρισκεται στον 12 οικο (να υποθεσω κακως?) οσο για την ερμηνεια του χειρωνα εχω διαβασει τα σχετικα αρθρα και νομιζω πως τα εχω κατανοησει.
και παλι σ ευχαριστω.
οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο.
island
10-02-2009, 09:56 PM
επισης επειδη ειμαι σχετικα αρχαρια θα ηθελα να μου ποια αρθρα θα πρεπει πρωτα να διαβασω (εκτος απο τον ηλιο στα ζωδια ,ανατελλων ζωδιο) ωστε να μπορω να βαλω τις γνωσεις και σκεψεις σε μια σειρα
ευχαριστω.
οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
cancerian
10-02-2009, 10:00 PM
σ ευχαριστω cancerian ο ποσειδωνας βρισκεται στον 12 οικο (να υποθεσω κακως?) οσο για την ερμηνεια του χειρωνα εχω διαβασει τα σχετικα αρθρα και νομιζω πως τα εχω κατανοησει.
και παλι σ ευχαριστω.
οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο.
Aγαπητη island
ελπιζω να εχεις δει την αποψη μου περι κακων και καλων στην Αστρολογια , μιας και ειμαι υποστηρικτης των τασεων και της ανθρωπινης βουλησεως ( Ο σοφος κυβερνα τα αστρα κ ποτε το αντιθετο ...)
Ο Ποσειδωνας στον 12ο οικο ειναι σε πολυ καλη θεση , μια θεση οικοθετικης κυριαρχιας καθως εκει ανηκει πλανητικα. Μεσα απο αυτη την θεση και με βαση των παραπανω ερμηνειων , θα ελεγα οτι υπαρχουν αρκετα δυναμικα φαντασιας και οραματισμου , που θα ηταν οτι καλυτερο αν μπορουσες να διοχετευσεις την "συμπονια " του Ποσειδωνα (12os) στην συναισθηματικη θεραπεια ( Χειρων - Σεληνη ) ατομων με "οικογενειακες" πληγες (Χειρων στον Κριο /(Aρης) στον 4ο ) μεσα απο κοινωνικα επαγγελματα .
με εκτιμηση
Cancerian ...
cancerian
10-02-2009, 10:16 PM
επισης επειδη ειμαι σχετικα αρχαρια θα ηθελα να μου ποια αρθρα θα πρεπει πρωτα να διαβασω (εκτος απο τον ηλιο στα ζωδια ,ανατελλων ζωδιο) ωστε να μπορω να βαλω τις γνωσεις και σκεψεις σε μια σειρα
ευχαριστω.
οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
Αγαπητη island
θα σου πω με τον τροπο που καποτε διαβαζα εγω ..
Ζωδια
Πλανητες
Οικοι
Πλανητες σε Ζωδια
Πλανητες σε Οικοι
Οψεις
Πλανητες σε Οψη
και τελος ολα αυτα συνδιαστικα .. Αν στον ελευθερο χρονο τα διαβαζεις για εναν μηνα χαλαρα και με ελευθερο πνευμα παω στοιχημα οτι θα εισαι εξπερ ....
με εκτιμηση
Cancerian
island
11-02-2009, 12:18 AM
ναι εχω διαβασει σχετικα.Οσοφος κυβερναει τ αστρα ο ανοητος υποκυπτει σ αυτα.
οσον αφορα την βοηθεια που θα μπορουσα να προσφερω μεσα απο κοινωνικα επαγγελματα δεν ξερω πως μπορω να το κανω διοτι δεν εχω σπουδασει κατι σχετικα μαυτο και επιπλεον εχω κατασταλαξει επαγγελματικα.(ασχολουμαι με το εμποριο)
σ ευχαριστω και παλι.
LeLou
12-02-2009, 07:04 AM
ναι εχω διαβασει σχετικα.Οσοφος κυβερναει τ αστρα ο ανοητος υποκυπτει σ αυτα.
οσον αφορα την βοηθεια που θα μπορουσα να προσφερω μεσα απο κοινωνικα επαγγελματα δεν ξερω πως μπορω να το κανω διοτι δεν εχω σπουδασει κατι σχετικα μαυτο και επιπλεον εχω κατασταλαξει επαγγελματικα.(ασχολουμαι με το εμποριο)
σ ευχαριστω και παλι.
Καλημέρα. Σε περίπτωση που διαθέτεις ελεύθερο χρόνο και τη διάθεση να δεσμευτείς με τέτοιου είδους ενασχολήσεις, υπάρχουν δεκάδες οργανισμοί -κυβερνητικοί και μη- που δραστηριοποιούνται σε ποικίλους σχετικούς τομείς κοινωνικής προσφοράς. Παρέχουν δωρεάν επιμορφωτικά//εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες. Δε θα γίνεις, ασφαλώς, επαγγελματίας, σίγουρα όμως θα μπορέσεις έτσι να αξιοποιήσεις ιδανικά τη δυναμική των Ποσειδώνας/12ος και Χείρωνας τρίγωνο Ωροσκόπος, αν και πρόκειται για μεμονωμένες θέσεις του γενεθλίου σου (οπότε δεν ξέρω πώς λειτουργούν σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία)
mariage
17-10-2009, 12:50 PM
καλησπέρα Κύριε Μαντά . Βρήκα στο ωροσκόπιο μου κάποιες όψεις με τον Χείρωνα και θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε για δω τι σημαίνουν .
Χείρων Τρίγωνο Ήλιος 7.56
Χείρων Χιαστί Αφροδίτη 1.38
Χείρων Αντίθεση Ουρανός 3.76
Χείρων Χιαστί Ποσειδώνας 0.71
Χείρων Χιαστί Πλούτωνας 0.03
Χείρων Εξάγωνο Ωροσκόπος 0.03
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε έστω με κάποιες απ 'αυτές τις όψεις ?:love:
πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και τίποτα ...:unsure:
kiaRRa
17-10-2009, 01:18 PM
Ένας Ήλιος σε τρίγωνο με τον Χείρωνα θα μπορούσε να υποδηλώνε πως το άτομο ασχολείται επαγγελματικά με κάποιον τομέα ιατρικής ή θεραπευτικής υπηρεσίας. Δεδομένου του συσχετισμού του Ήλιου με τον πατέρα θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι πρόκειται για μια έντονη σχέση του ατόμου με τον πατέρα του, μέσα από την οποία διαμορφώνει και "θεραπεύει" τις υπόλοιπες σχέσεις του ακολουθώντας το πατρικό πρότυπο.
Όσον αφορά την όψη με την Αφροδίτη, ίσως πρόκειται για ένα άτομο που αυτό που αναζητά στις συναισθηματικές του σχέσεις είναι περισσότερο να θεραπεύσει τις πληγες του, να βρει καταφύγιο και ασφάλεια στον σύντροφο του.
Η αντίθεση με τον Ουρανό μάλλον κανει το άτομο λίγο εκκεντρικο, με μια τρικυμία εν κρανίω ως προς τις επιθυμίες και απόψεις του. Ωστόσο, μάλλον πρόκειται για πονόψυχο άτομο -δεδομένης της όψης με Ποσειδώνα- το οποίο πολλές φορές μπορεί να θυσιαστεί για το καλό των συνανθρώπων του. Μπορει να έχει κάποιες διορατικές ικανότητες και μεσα από αυτή την διαδικάσία να εξελίσσεται σαν προσωπικότητα.
Το χιαστί με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να δείχνει πώς το άτομο είναι έντονα ευαισθητοποιημένο όσον αφορά τις καταστροφές γύρω του, στο περιβάλλον, στην εξουσία. Θέλει να απαγκιστρωθεί από όλα αυτά.
Τέλος σχετικά με το εξαγωνο με τον ωροσκόπο, ίσως το άτομο αυτό έχει μεγάλο καρμικό φορτίο από το οποίο έχει πληγωθεί στο παρελθόν και στην παρούσα φάση προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του. Δείχνει ότι έχει την ικανότητα αυτο-ίασης και τελικά εξέλιξης.
mariage
17-10-2009, 01:35 PM
Αγγελική σ 'ευχαριστώ τόοοοοοοσο πολύ !!!!!
Να είσαι καλά που αφιέρωσες κάποιο απ'τον πολύτιμο χρόνο σου για να μου απαντήσεις !
Μακάρι το τρίγωνο με τον Ήλιο μου να διοχετευόταν σε ιατρικά θέματα όπως ήθελα να ακολουθήσω αλλά τελικά έχει δυστυχώς να κάνει με τον πατέρα και πως εγώ συσχετίζω τις σχέσεις μου μαζί του ....:wacko:
Πραγματικά σε όλη μου τη ζωή 'εως τώρα και ενώ δεν μου έχουν συμβεί τραγικά γεγονότα νιώθω φίλη με τον΄πόνο δεν τον φοβάμαι ,είναι στο πετσί μου (χιαστί με ωροσκόπο )
Ευχαριστώ και πάλι
¨εχεις σαν υπογραφή απόσπασμα απο το αγαπημένο μου ποίημα !!!
kiaRRa
17-10-2009, 01:41 PM
Το να είσαι "φίλος' με τον πόνο είναι δύσκολο πράγματι, ο πόνος όμως είναι αναποσπαστο μέρος της ζωής μας και δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε. Οπότε σκέψου το θετικά, είσαι πιο εκπαιδευμένη ως προς το πώς τον αντιλαμβάνεσαι!:embarrest
Το λατρεύω αυτό το κομμάτι που εχω υπογραφή :love:
mariage
17-10-2009, 01:51 PM
Ο πόνος ως λένε είναι φορέας συνείδησης και γιατί όχι υψηλής συνειδητότητας
μέσα απο αυτόν μαθαίνω λυτρώνομαι εξελίσομαι
είναι πολύ δύσκολο για μένα όλο αυτό (είμαι και παρθένος και έχουμε και τον Κρόνο στο κεφάλι μας ) σκέφτομαι πολλές φορές πόσο ακόμα μα είναι ανεξάντλητες οι χαρές που παίρνω και ανακαλύπτω μετά .
Το βλέπω θετικά ναι και πλέον θέλω να αφυπνίσω και τους γύρω μου να μη φοβούνται τον πόνο αλλά να τον δεχτουν .
Ευχαριστώ και πάλι Αγγελική
Υ.Γ-Τελικά μάλλον είναι τονισμένος ο Χείρωνας στο Ωροσκόπιο μου
white diamond
17-10-2009, 09:17 PM
απορία : η όψη συνόδου χείρωνα - σελήνης στον 1 οίκο σε αντρικό ωροσκόπιο μπορεί να δηλώνει ότι έλκεται από γυναίκες που έχουν μια δυσκολία στην τεκνοποίηση ή που δεν είναι εξοικειωμένες με τα μητρικά τους ένστικτα ;
Μητσάκος
17-10-2009, 09:31 PM
απορία : η όψη συνόδου χείρωνα - σελήνης στον 1 οίκο σε αντρικό ωροσκόπιο μπορεί να δηλώνει ότι έλκεται από γυναίκες που έχουν μια δυσκολία στην τεκνοποίηση ή που δεν είναι εξοικειωμένες με τα μητρικά τους ένστικτα ;
Δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο, απεναντίας κάποια γυναίκα (σύζυγος ή μητέρα το πιο πιθανό, χωρίς να αποκλείεται κάποια άλλη) μπορεί να λειτουργήσει "θεραπευτικά" και να αποβάλλει από τον κάτοχο της όψης κάποιες αναστολές του, ή να του τονώσει την αυτοπεποίθηση, η οποία είναι πιθανόν περιορισμένη εξαιτίας του φόβου της απόρριψης, εκτός των άλλων. :bigsmile:
white diamond
17-10-2009, 09:33 PM
Δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο, απεναντίας κάποια γυναίκα (σύζυγος ή μητέρα το πιο πιθανό, χωρίς να αποκλείεται κάποια άλλη) μπορεί να λειτουργήσει "θεραπευτικά" και να αποβάλλει από τον κάτοχο της όψης κάποιες αναστολές του, ή να του τονώσει την αυτοπεποίθηση, η οποία είναι πιθανόν περιορισμένη εξαιτίας του φόβου της απόρριψης, εκτός των άλλων. :bigsmile:
αυτή είναι μια αρκετά πιο θετική προσέγγιση θα έλεγα ! :bigsmile: ευχαριστώ!
Μητσάκος
17-10-2009, 10:32 PM
αυτή είναι μια αρκετά πιο θετική προσέγγιση θα έλεγα ! :bigsmile: ευχαριστώ!
Έχει και αρνητικά αυτή η όψη αλλά δεν τα έγραψα :toung:
white diamond
17-10-2009, 11:03 PM
Έχει και αρνητικά αυτή η όψη αλλά δεν τα έγραψα :toung:
για πες ...:blink:
Μητσάκος
18-10-2009, 07:19 AM
για πες ...:blink:
Μια αστάθεια στις συναισθηματικές σχέσεις του ατόμου είναι πιθανή, όπως και η περίπτωση "να αγαπά αλλά να μην αγαπιέται", οπότε να είναι μαζεμένο προκειμένου να αποφύγει μια ενδεχόμενη απόρριψη. Μπορεί, ακόμα, μεγαλώνοντας να έχει άσχημες μνήμες από τις ανολοκλήρωτες σχέσεις του και αυτό να τον ταλανίζει....:bigsmile:
Δημήτρης_Σ
18-10-2009, 10:02 AM
Πολύ συχνά άντρες με αυτή τη σύνοδο έλκουν πληγωμένες γυναίκες, αλλά έχουν και το μεγάλο προσόν να συμπάσχουν και να κατανοούν το συναισθηματικό πόνο των άλλων, και ειδικά στον 1ο οίκο συνήθως δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της "θεραπείας", δηλαδή όχι μόνο κατανοούν, αλλά θέλουν να κάνουν κάτι γι'αυτό. 'Ομως έχει παρατηρηθεί ακόμα ότι οι όψεις Σελήνης/Χείρωνα βρίσκονται συχνά σε Ωροσκόπια ανδρών που θέλουν να κυριαρχούν τις γυναίκες και μπορεί να γίνονται ακόμα και βίαιοι, ειδικά αν συμμετέχει και ο 'Αρης, λόγω προβλημάτων που είχαν στην πρόωρη σχέση με την ίδια τους τη μητέρα. 'Ενα παράδειγμα είναι ο Charles Manson που αν και η Σελήνη τριγώνιζε το Χείρωνά του, ήταν ονομαστός γκουρού μιας ομάδας που λεγόταν "Η οικογένεια", δηλαδή κάτι που παραπέμπει στη Σελήνη, ο ίδιος όμως μισούσε τις γυναίκες και πίστευε ότι δεν έχουν ψυχή και ότι έπρεπε να ναι σκλάβες των ανδρών. Αυτός ήταν μια αρνητική εκδήλωση Σελήνης/Χείρωνα. Υπάρχουν όμως και πολλά ανδρικά Ωροσκόπια που οι άντρες συμπάσχουν με τη γυναίκα και μπορεί να λειτουργήσουν ως θεραπευτές. Το πιο συχνό είναι να αποκτούν μια τρομακτική αίσθηση των συναισθηματικών αναγκών των άλλων.
athinoula85
18-10-2009, 02:31 PM
Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε και το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη( γιατί θα διαφοροποιηθεί η ερμηνεία της συνόδου με βάση την χροιά του ζωδιου ). Η όψη με Χείρωνα μπορεί να κρύβει και πληγές που κουβαλά πάνω του(1ος) το ατόμο, απο την μάνα(Σελήνη). Τις οποίες ίσως θα συναντήσει και στην συζυγο,αν μέχρι τότε δεν έχει λειτουργήσει θεραπευτικά ο Χείρων και δεν εχει αποβάλλει όλα όσα τον πλήγωναν/νουν. Επίσης δεν γνωρίζουμε ποιόν οίκο κυβερνά η Σελήνη και αυτό θα μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την πιθανή ερμηνεία της (μάνα/μητρότητα/συζυγος/διατροφή/συναίσθημα και όποια άλλη πιθανη ερμηνεία μπορεί να έχει).
Γιατί αν για παράδειγμα ο οίκος που κυβερνα η Σελήνη βρίσκεται στον 4ο γενέθλιο, στην προκειμένη η Σελήνη θα μας δώσει στοιχεία για τον πατέρα του ή μέσω της συνόδου με τον Χείρωνα , να μας πει οτι κάτι τον έχει πληγώσει σε σχέση με τον πατέρα του ή οτι στην θέση του πατέρα γνώρισε την μάνα και αυτό μπορεί να το κρατά ως πληγή πάνω του(1ος) ή μέσα του(Σελήνη-συναίσθημα).Θα πρέπει να εξεταστεί δλδ και ο οίκος τον οποίο κυβερνά η Σελήνη
.
Θέλω να πω , οτι δεν μπορούμε να δωσουμε μια απολυτη ερμηνεία στην συγκεκριμένη όψη, αν δεν γνωριζουμε το ζωδιο στο οποιο συντελείται η σύνοδος, αν δεν γνωρίζουμε ποιον οίκο κυβερνα η Σελήνη , αν ειναι σε κυριαρχία ή εξαρση ή άλλα χίλια δυο τα οποία πρέπει να εξεταστούν. Πάντα εξετάζουμε συνδιαστικά και όχι μεμονομένα. Αν εξετάσουμε μεμονομένα , σαφώς και το αποτελεσμα θα είναι ελλειπές ή πιθανόν και λάθος.
white diamond
18-10-2009, 05:32 PM
Μια αστάθεια στις συναισθηματικές σχέσεις του ατόμου είναι πιθανή, όπως και η περίπτωση "να αγαπά αλλά να μην αγαπιέται", οπότε να είναι μαζεμένο προκειμένου να αποφύγει μια ενδεχόμενη απόρριψη. Μπορεί, ακόμα, μεγαλώνοντας να έχει άσχημες μνήμες από τις ανολοκλήρωτες σχέσεις του και αυτό να τον ταλανίζει....:bigsmile:
ναι , έχεις δίκιο ... ειδικά αυτό που λες ότι νιώθει ότι δεν αγαπιέται ... αυτό που εξέλαβα εγώ γνωρίζοντας ένα τέτοιο άτομο , είναι ότι το αγαπούν αλλά δεν μπορεί να το αισθανθεί . Σ'ευχαριστώ.:bigsmile:
white diamond
18-10-2009, 05:53 PM
Πολύ συχνά άντρες με αυτή τη σύνοδο έλκουν πληγωμένες γυναίκες, αλλά έχουν και το μεγάλο προσόν να συμπάσχουν και να κατανοούν το συναισθηματικό πόνο των άλλων, και ειδικά στον 1ο οίκο συνήθως δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της "θεραπείας", δηλαδή όχι μόνο κατανοούν, αλλά θέλουν να κάνουν κάτι γι'αυτό. 'Ομως έχει παρατηρηθεί ακόμα ότι οι όψεις Σελήνης/Χείρωνα βρίσκονται συχνά σε Ωροσκόπια ανδρών που θέλουν να κυριαρχούν τις γυναίκες και μπορεί να γίνονται ακόμα και βίαιοι, ειδικά αν συμμετέχει και ο 'Αρης, λόγω προβλημάτων που είχαν στην πρόωρη σχέση με την ίδια τους τη μητέρα. 'Ενα παράδειγμα είναι ο Charles Manson που αν και η Σελήνη τριγώνιζε το Χείρωνά του, ήταν ονομαστός γκουρού μιας ομάδας που λεγόταν "Η οικογένεια", δηλαδή κάτι που παραπέμπει στη Σελήνη, ο ίδιος όμως μισούσε τις γυναίκες και πίστευε ότι δεν έχουν ψυχή και ότι έπρεπε να ναι σκλάβες των ανδρών. Αυτός ήταν μια αρνητική εκδήλωση Σελήνης/Χείρωνα. Υπάρχουν όμως και πολλά ανδρικά Ωροσκόπια που οι άντρες συμπάσχουν με τη γυναίκα και μπορεί να λειτουργήσουν ως θεραπευτές. Το πιο συχνό είναι να αποκτούν μια τρομακτική αίσθηση των συναισθηματικών αναγκών των άλλων.
καλησπέρα .Περιγράφετε ακριβώς ότι συναίσθημα μου προκάλεσε άτομο με αυτή τη σύνοδο. Η αστρολογία δεν σταματά να με ενθουσιάζει γιαυτό το λόγο . Με την επιφύλαξη ότι μεταφέρω δικά μου συναισθήματα και εντυπώσεις , ένα άτομο με αυτά τα χαρακτηριστικά στο ωροσκόπιό του , προκαλεί έντονα συναισθήματα , αρχικά φόβου και έντονης ανάγκης να ασκήσει εξουσία και έλεγχο , που όμως ταυτόχρονα είναι μια μεγάλη αγκαλιά , ένα ασφαλές μέρος για να αντιμετωπίσεις τα τραύματά σου . Όψη με άρη δεν υπάρχει , αλλά το η αίσθηση ότι θέλει να γιατρέψει εντείνεται νομίζω αν συνυπολογιστεί ωροσκόπος ιχθείς . Γενικά ο χείρωνας στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο είναι τονισμένος (χείρωνας εξάγωνο λίλιθ , τρίγωνο αφροδίτη και τετράγωνο με ερμή ) . Ευχαριστώ για την ανάλυση .
white diamond
18-10-2009, 05:58 PM
Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε και το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη( γιατί θα διαφοροποιηθεί η ερμηνεία της συνόδου με βάση την χροιά του ζωδιου ). Η όψη με Χείρωνα μπορεί να κρύβει και πληγές που κουβαλά πάνω του(1ος) το ατόμο, απο την μάνα(Σελήνη). Τις οποίες ίσως θα συναντήσει και στην συζυγο,αν μέχρι τότε δεν έχει λειτουργήσει θεραπευτικά ο Χείρων και δεν εχει αποβάλλει όλα όσα τον πλήγωναν/νουν. Επίσης δεν γνωρίζουμε ποιόν οίκο κυβερνά η Σελήνη και αυτό θα μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την πιθανή ερμηνεία της (μάνα/μητρότητα/συζυγος/διατροφή/συναίσθημα και όποια άλλη πιθανη ερμηνεία μπορεί να έχει).
Γιατί αν για παράδειγμα ο οίκος που κυβερνα η Σελήνη βρίσκεται στον 4ο γενέθλιο, στην προκειμένη η Σελήνη θα μας δώσει στοιχεία για τον πατέρα του ή μέσω της συνόδου με τον Χείρωνα , να μας πει οτι κάτι τον έχει πληγώσει σε σχέση με τον πατέρα του ή οτι στην θέση του πατέρα γνώρισε την μάνα και αυτό μπορεί να το κρατά ως πληγή πάνω του(1ος) ή μέσα του(Σελήνη-συναίσθημα).Θα πρέπει να εξεταστεί δλδ και ο οίκος τον οποίο κυβερνά η Σελήνη
.
Θέλω να πω , οτι δεν μπορούμε να δωσουμε μια απολυτη ερμηνεία στην συγκεκριμένη όψη, αν δεν γνωριζουμε το ζωδιο στο οποιο συντελείται η σύνοδος, αν δεν γνωρίζουμε ποιον οίκο κυβερνα η Σελήνη , αν ειναι σε κυριαρχία ή εξαρση ή άλλα χίλια δυο τα οποία πρέπει να εξεταστούν. Πάντα εξετάζουμε συνδιαστικά και όχι μεμονομένα. Αν εξετάσουμε μεμονομένα , σαφώς και το αποτελεσμα θα είναι ελλειπές ή πιθανόν και λάθος.
χμμμμ , έτσι λοιπόν μπορούμε να πάρουμε παραπάνω πληροφορίες . Η σελήνη είναι στον κριό και
κυβερνά τον 5 οίκο (ακμή καρκίνου στον 5 όμως σαν συνέχεια του καρκίνου από τον 4 )....
ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος που το κάνω συγκεκριμένο το παράδειγμα , απλά έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ χαρακτηριστικό και αξίζει να το δούμε , γιατί το άτομο αυτό έχει έντονα τα στοιχεία του θεραπευτή .
rozoulitsa
24-12-2009, 02:46 AM
θα ηθελα να μαθω για το τι σημαινει ο χειρων να βρισκεται σε τετραγωνο με το βερτεξ σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο σε αντιθεση με το μεσουρανημα επισης η αφροδιτη σε συνοδο με το χειρων και ο κρονος ο ουρανος και ο ποσειδωνας σε αντιθεση με το χειρων..? να σημειωσω οτι ο χειρων βρισκεται στον καρκινο στον 4 οικο..ευχαριστω...
cancerian
24-12-2009, 06:45 PM
θα ηθελα να μαθω για το τι σημαινει ο χειρων να βρισκεται σε τετραγωνο με το βερτεξ σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο σε αντιθεση με το μεσουρανημα επισης η αφροδιτη σε συνοδο με το χειρων και ο κρονος ο ουρανος και ο ποσειδωνας σε αντιθεση με το χειρων..? να σημειωσω οτι ο χειρων βρισκεται στον καρκινο στον 4 οικο..ευχαριστω...
Ο Χειρωνας στον 4ο και στον Καρκινο σχετιζεται κυριως με τις συναισθηματικες πληγες που δεχτηκε το ατομο απο νωρις στην ζωη του. Οντας σε ενα ζωδιο το οποιο εχει να κανει με τα συναισθηματα και την ασφαλεια που εχει αναγκη να νιωθει, ο Χειρωνας εδω αφορα κυριως την οικογενεια. Ισως το ατομο ενιωθε παραμελημενο μεσα στην οικογενεια του ή τα συναισθηματα απο την οικογενεια του και την οικογενειακη ζωη ειναι ανεπαρκη. Επειδη τονιζεται εδω το ζωδιο του Καρκινου ισως η μητερα δεν ανταποκριθηκε πληρως στα "μητρικα" της καθηκοντα και αυτο να οδηγησε το ατομο στην ανασφαλεια και στην αισθηση καποιου κενου.
Η Αφροδιτη αφου ειναι σε συνοδο με τον Χειρωνα αυτο σημαινει οτι ειναι και η ιδια στον 4ο οικο. Μια Αφροδιτη η οποια συμπεριφερεται στους εραστες της με καποιο ειδος μητροτητας. Το ατομο μεσα απο αυτο τον συνδιασμο θυσιαζεται στο ονομα της αγαπης. Εδω εμφανιζεται μια διαρκης προσφορα η οποια πηγαζει απο το γεγονος του φοβου της αποριψης. Η ανεπαρκεια του Χειρωνα παρασερνει και την Αφροδιτη. Βεβαια αυτη η οψη μπορει να φερει στη ερωτικη ζωη του ατομου ατομα τα οποια για καποιο λογο υποφερουν ή νιωθουν ανεπαρκη. Πιστευω δε οτι αυτη η συγκεκριμενη θεση του Χειρωνα ειναι ιδιαιτερα χρησιμη για καποιον που θελει να εξασκησει το επαγγελμα του Συμβουλου Σχεσεων ή Οικογενειας ή τελος παντων να βοηθησει ανθρωπους οι οποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα στην σχεση κ την οικογενεια τους.
με εκτιμηση
Cancerian.
rozoulitsa
25-12-2009, 03:38 PM
ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. πραγματι οσα περιεγραψες ειναι αληθεια... :cheesy:
zw_epimenontas
25-12-2009, 06:37 PM
οταν εχουμε χειρων εξαγωνω με αφροδιτη σεληνη δια και συνοδο με τον αρη αντιθεση με κρονο και χιαστι με ωροσκοπο και μεσουρανιμα!!?? τι σημενει?? θα ρωτησω και για την κολλητη μ ! ηλιοσ, ερμης διας λιλιθ εξαγωνο χειρων χιαστι με αφροδιτη τετραγωνο με σεληνη τριγωνο με κρονο ??? σεμενα ειναι στον 5 οικο και στην κολλητη μ ειναι στον 11! η σεληνη στον λεωντα και για τα 2 ατομα! σας παρακαλω μια απαντηση θα την προτημουσα !!! ευχαριστω θα ειμαι υποχρεη!1.
Δημήτρης_Σ
27-12-2009, 03:43 PM
οταν εχουμε χειρων εξαγωνω με αφροδιτη σεληνη δια και συνοδο με τον αρη αντιθεση με κρονο και χιαστι με ωροσκοπο και μεσουρανιμα!!?? τι σημενει?? θα ρωτησω και για την κολλητη μ ! ηλιοσ, ερμης διας λιλιθ εξαγωνο χειρων χιαστι με αφροδιτη τετραγωνο με σεληνη τριγωνο με κρονο ??? σεμενα ειναι στον 5 οικο και στην κολλητη μ ειναι στον 11! η σεληνη στον λεωντα και για τα 2 ατομα! σας παρακαλω μια απαντηση θα την προτημουσα !!! ευχαριστω θα ειμαι υποχρεη!1.
Πολύ δύσκολο αν δεν έχει κανείς οπτική εικόνα του χάρτη συνολικά να βγάλει συμπεράσματα, οπότε θα ήταν επιπόλαιο. Καταρχήν όμως μπορούμε να πούμε ότι η αντίθεση Κρόνου Χείρωνα είναι αρκετά δύσκολη όψη και επειδή ο Κρόνος είναι στον 11ο μπορεί να προκαλούνται προβλήματα με τους κανόνες και τους όρους που διέπουν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων. Τείνει το άτομο να μην αποδέχεται εύκολα τους όρους των άλλων με αποτέλεσμα να νοιώθει συχνά μια έντονη καταπίεση μέσα σε αυτές.
Η αντίθεση 'Αρη/Κρόνου έτσι κι αλλιώς δείχνει συγκρούσεις και αρκετά μπλοκαρίσματα της ζωτικής ενέργειας. Οι συγκρούσεις μπορεί να προκαλούνται με κάποια πρόσωπα "αυθεντίας" ή πρόσωπα εξουσίας. Τα εξάγωνα που αναφέρεις μπορούν να λειτουργήσουν, μπορεί και όχι, ανάλογα με τον υπόλοιπο χάρτη, πάντως αρμονικές όψεις Χείρωνα Αφροδίτης συνήθως δίνουν μια εξαίρετη και λεπτή αίσθηση των αναγκών του συντρόφου, συμπόνοια και συναίσθηση του.
Τα εξάγωνα 'Ηλιου - Ερμή - Δία με Χείρωνα συνήθως εξαιρετικά χαρισματικό άτομο στην επικοινωνία,στο γραπτό ή προφορικό λόγο με μια μικρή αίσθηση της διαφορετικότητας από τους υπόλοιπους. Το τετράγωνο Σελήνης Χείρωνα σημαδεύει συνήθως ανθρώπους με αρκετές συναισθηματικές απογοητεύσεις, μπορεί ενδεικτικά να πρόκειται για κάποιες σημαντικές απογοητεύσεις από φίλους.
Η Σελήνη στο Λέοντα εξαιρετικά δραματική και υπερευαίσθητη κατά την άποψή μου, σε σκληρή όψη με τον Χείρωνα δεν αποκλείω να υπάρχει μια υπερβολική αίσθηση της τιμής και της υπερηφάνειας ή να νοιώθει δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα σε κάποιες φάσεις πολύ ευάλωτη και επιρρεπής σε υποβιβασμό ή ταπείνωση. Υποθετικά μιλώντας πάντα αφού δεν έχω πλήρη εικόνα.
παλίρροια
27-12-2009, 07:35 PM
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!:Holly2: Είδα ότι αναφέρεστε στο Χείρωνα για τον όποιο έχω διαβάσει όλα τα σχετικά άρθρα σχετικά με ζώδια ,οίκουςκ.λ.π.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για μένα όπου έχω τον Χείρωνα στον 11ο Οίκο και σε Αντίθεση με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον 5ο οίκο μου στον ζυγό όπου και είναι η ακμή του οίκου....
Θα μπορούσε να μου πεί κανείς κάτι για αυτό?:wacko:
melancholy
28-12-2009, 12:22 AM
Χαίρεται και καλές γιορτές .Είδα την απορία του μέλους Κωνσταντίνα και διαπίστωσα πώς ο Χείρων στο γενέθλιο χάρτη μου κάνει όψεις με τον Ήλιο μου και την Αφροδίτη μου (μόνο με αυτά).Ο Χείρων στο χάρτη μου βρίσκετε στο Καρκίνο στο 12ο οίκο μου και κάνει και με τους 2 πλανήτες τρίγωνο .Τέλος,ο Ήλιος μου είναι στο Σκορπιό το ίδιο και η Αφροδίτη μου .Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει με την περίπτωσή μου ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.