View Full Version : αισθηματικά
taria
23-03-2005, 02:50 PM
Γειά σας!Είμαι γεννημένη 21/10/1966 01.50 στην Κολωνία Γερμανίας.Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε την πορεία των αισθηματικών μου για κάτι καινούργιο ή αν θα υπάρξει επανασύνδεση με τον γεννημένο 19/08/70 09.00 στην Αθήνα.Ευχαριστώ
Βασιλική Κόντη
24-03-2005, 09:24 PM
Αγαπητή φίλη taria
Τα στοιχεία που μας παραθέσατε δεν επαρκούν για να σας δώσουμε πρόβλεψη. Χρειάζεται να μας πείτε αν οι ώρες είναι πρωινές και που ζείτε τώρα, στην Ελλάδα ή στη Γερμανία και που κάνατε γενέθλια πέρισυ. Επίσης η σχέση αυτή πότε τελείωσε και πόσο διάστημα διήρκεσε.
Ευχαριστώ πολύ
Βασιλική Κόντη
taria
28-03-2005, 03:33 PM
Γειά σας
επειδή τα στοιχεία δεν ήταν κατατοπιστικά σας τα γράφω αναλυτικά
είμαι γεννημένη 21/10/66 01.50 πμ στην Κολωνία Γερμανίας αλλά ζώ στην Αθήνα πολλά χρόνια και το πρόσωπο που με ενδιαφέρει γεννήθηκε στις 19/08/70 09.00 πμ στην Αθήνα και ζει στην Αθήνα.Η σχέση μας κράτησε 2,5 χρόνια η δίάσταση ξεκίνησε πριν οχτώ μήνες και η τελευταία μας επαφή ήταν πριν 40 μέρες .Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή αν θα υπάρξει κάτι καινούργιο στην αισθηματική μου ζωή.
Σας ευχαριστώ πολύ
Βασιλική Κόντη
29-03-2005, 11:02 PM
Αγαπητή φίλη
Μελέτησα το ωροσκόπιό σας και ομολογώ ότι δεν βρήκα κάτι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό να σας γράψω για τη δεδομένη στιγμή και για τη συγκεκριμένη σχέση. Παρόλο που δεν φαίνεται να ξεκόβει τελείως και θα ξαναβρεθείτε κάποια στιγμή μέσα στο Μάιο δεν προχωράει σαν σχέση, και θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτική σε μια πιθανή προσέγγιση.
Ο τομέας των αισθηματικών σας και ότι σχετίζεται με το άλλο φύλο δεν ευνοείται μέχρι και το τέλος του Ιουνίου 2005. Θα κάνετε υπομονή γιατί μια νέα και πολύ καλή γνωριμία θα έρθει στη ζωή σας φέτος το Σεπτέμβρη που κυριολεκτικά θα απογειώσει την αισθηματική σας ζωή και θα θυμηθείτε πως είναι να ερωτεύεστε ξανά....
Φιλικά
Βασιλική Κόντη