PDA

View Full Version : Πλουτώνιοι χαρακτήρες

white diamond
10-08-2008, 12:37 AM
ποια είναι η γνώμη σας για τους σκοτεινούς (πλουτώνιους) χαρακτήρες; σας έλκουν ή μένετε μακριά τους;

πχ εγώ όταν ακούω για σκορπιοσελήνες την κάνω με ελαφρά !!:nuts::bigsmile::wacko::cry:

Λευκή
10-08-2008, 12:58 AM
Εννοείς σκορπιούς;με δυνατές γωνίες πλούτωνα;με τονισμένο όγδοο;
Με δυνατές γωνίες πλούτωνα δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή κανένα γνωστό μου.Με τονισμένο όγδοο κάτι θυμάμαι και δε θα έλεγα ότι είναι κάτι επικίνδυνο:toung: Είναι πιο δύσκολο για το ίδιο το άτομο με αυτήν την οικοθεσία μάλλον. Όσο για τους σκορπιούς,τους έχω μια συμπάθεια.Είναι πολύ "δυνατό" ζώδιο και σίγουρα πολύ παρεξηγημένο (σε μερικούς τομείς και υπερτιμημένο:toung: )
Γενικά,φοβού τους ποσειδώνιους και όχι τους πλουτώνιους:cry:

leoma
10-08-2008, 01:05 AM
Τι τα θες, τι τα γυρεύεις;:embarrest

Θα'χεις φάει κανένα πακετάκι - ειδικά η Σελήνη στο Σκορπιό είναι ένα ολόκληρο topic από μόνο του!!! (το'χω ζήσει στο πετσί μου, έχοντας μια αθώα Σεληνούλα στο Ζυγό).

Τώρα, σαν ωροσκόπος Σκορπιός, τους πλουτώνειους τους αντιλαμβάνομαι με τη "μυρωδιά". Δεν μπορώ να πω ότι με έλκουν ή με απωθούν, απλά έχω κάποιου είδους επικοινωνία μαζί τους, τηρώντας πάντα αποστάσεις ασφαλείας... γιατί μπορεί "να φάμε τα μουστάκια μας". :unsure:

leoma
10-08-2008, 01:07 AM
Γενικά,φοβού τους ποσειδώνιους και όχι τους πλουτώνιους:cry:

Αυτό ξαναπέστο!!!:clapping:

white diamond
10-08-2008, 01:13 AM
κοιτα ...γενικα πιο πολυ σκάλωμα έχω φάει με την σκορπιοσελήνη! δεν παλεύεται!και έχω αρκετες όψεις με πλούτωνα όπως και μεσουράνημα...αλλά αυτή η άτιμη η σκορπιοσελήνη...είναι να μην διαλέξει άτομο με κοφτερή γλώσσα!ή μάλλον αυτή είναι που προσδίδει τις κοφτερές ιδιότητες!
δεν τα χω τόσο με όσους έχουν ήλιο στο σκορπιο...ούτε νομιζω όσοι έχουν τονισμένο 8 οίκο είναι κάπως "σκοτεινοί"...απλά στη σκορπιοσελήνη βγαινει πολυ δυνατο το συναισθημα και οι χρωματισμοι της...το ιδιο νομιζω και στον ωροσκοπο...εκτος αν υπαρχει κατι άλλο να μαλακωσει το σκορπιοεφέ..καμια ζυγοσεληνη όπως είπες!

αυτο με τους ποσειδώνιους δεν μου χει τυχει...αλλά εχω αφρο αντιθεση ποσειδωνα..αρα με αφορα !για πειτε , για πειτε!:nuts::nuts::wacko:

cancerian
10-08-2008, 02:21 AM
Μακρια απο τους τυπους που συνδιαζουν Πλουτωνια με Ποσειδωνια στοιχεια !!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχε :smile
(Προσφατα εμαθα οτι εχω και εγω αυτη την "ασθενεια" χεχεχε!!!! :smile)

white diamond
10-08-2008, 02:26 AM
κλαψ!! και γω εχω εξαγωνο ποσειδωνα -πλουτωνα! τι σημαινει ακριβως ;;;;!ειμαι σοβαρα γιατρε μου;!:embarrest:cry::cry:

cancerian
10-08-2008, 02:31 AM
Κοιτα , απο τον γενεθλιο και συμφωνα με ωροσκοπο , οικοθεσιες και οψεις παντα ηξερα οτι ημουν Πλουτωνιο ον. Μιας και ωροσκοπος Σκορπιος , Ηλιος στον 8ο και Πλουτωνας σε γωνια με Ηλιο , Σεληνη , Ερμη , Αφροδιτη .... Αλλα προσφατα εμαθα οτι εξαιτιας δυνατων οψεων προσωπικων πλανητων με Ποσειδωνα + Διας στους Ιχθυς + εναν καραμπινατο Πλουτωνα στον 12ο λειτουργω και σαν Ποσειδωνιος χαρακτηρας !!!

Οποτε βραστα!!!!!! :laugh:

white diamond
10-08-2008, 02:34 AM
αν τα βρασω θα μου ρθουν πιο ευκολα και να τα χωνεψω!!

δεν εχω καποιο πλανητη στον 8...αλλα ο πλουτωνας μου χει ..."βατέψει" (!):embarrest:embarrest τους΄πιο πολλούς πλανήτες! και απο ποσειδωνα εχω..δοξα τω Θεω!

το καλυτερο βεβαια ειναι η οψη κρονου-πλουτωνα που εχω!!:nuts::nuts:δε βαριεσαι!

cancerian
10-08-2008, 02:37 AM
Σωστα !!! Καλα τα λες !!! Αλλωστε την τελειοτητα την βαριουνται ολοι ..... :cheesy: :bigsmile:

white diamond
10-08-2008, 02:39 AM
:bigsmile::κοιτα..δεν θα με χαλαγε να μην ειχα σεληνη στο 12..
και χειρωνα στον 4...ουτε ακμη 8 στην παρθενο..αλλα ..αυτα μας ελαχαν...μαυτα πορευομεθα!!!!!!:cry::cry::toung:

xry45
10-08-2008, 03:36 AM
Σεληνη στο σκορπιο:cry::cry::cry:σε ανδρα που το εχω ζησει...ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.......Ουτε γεια δεν θα πω!!!!Σε γυναικα, που παλι εχω ζησει, ολα καλα ειναι!!!Τι να πω, δυσκολη θεση για σεληνη οπως και στον αιγοκερω θεωρω(αυτη την ζω τωρα:wacko:)

giannas
10-08-2008, 07:28 AM
Καλημερα, εγω παλι πιστευω με την ελαχιστη γνωση που εχω οτι οι ποσειδωνιοι ανθρωποι ειναι οι χειροτεροι.Τον πλουτωνα καπως τον καταφερνεις τον ποσειδωνα ομως?Τι ρομαντικοι και συναισθηματικοι.Αρκει μονο η αφροδυτη ή η σεληνη στους ιχθεις για να μην ξερεις που να φυγεις.Τετοια διπλοπροσωπια δεν εχω ξανασυναντισει.

leoma
10-08-2008, 09:32 AM
κλαψ!! και γω εχω εξαγωνο ποσειδωνα -πλουτωνα! τι σημαινει ακριβως ;;;;!ειμαι σοβαρα γιατρε μου;!:embarrest:cry::cry:

Ψυχραιμία, αυτό το εξάγωνο το έχει σχεδόν όλος ο Κόσμος:cheesy::cheesy::laugh: (πώς λέμε, Όμορφος Κόσμος, Αγγελικά Πλασμένος!!)

gargoyle
10-08-2008, 11:43 AM
Μια παρατήρηση όσον αφορά το συσχετισμό "πλουτώνιων" και "ποσειδώνιων"¨τύπων (τώρα βέβαια, ποιές και πόσες όψεις σε ένα ωροσκόπιο χρειάζονται για να εντάξουν κάποιον τουλάχιστον σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, αυτό είναι ένα άλλο θέμα):

Οι λεγόμενοι "Πλουτώνιοι" (κοινώς έξαρση ιδιοτήτων 8ου οίκου) μπορεί να κάνουν τη λαδιά, εν γνώσει τους, αλλά αφενός ξέρουν πως κάνουν λαδιά και αφετέρου σε αφήνουν να το καταλάβεις κάποια στιγμή πολύ πολύ σύντομα.

Οι λεγόμενοι "ποσειδώνιοι" (κοινώς έξαρση ιδιοτήτων 12ου οίκου), κάνουν τη λαδιά, τη δικαιολογούν στον εαυτό τους μέσω συλλογιστικών του παραλόγου, τη διαιωνίζουν επ' άπειρον αν είναι δυνατόν, και αν κάτι συμβεί και γίνουν αντιληπτοί, επιστρατεύουν όλων των ειδών τα σοφίσματα για να σε πείσουν για την αθωότητά τους και το καλό των προθέσεών τους. Κάτι που οι "Πλουτώνιοι" δεν καταδέχονται να κάνουν.

gargoyle
10-08-2008, 11:45 AM
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, τουλάχιστον για την Σελήνη και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, τείνω να συμφωνήσω πως, ελλείψει κάποιου στιβαρού Κρόνου, μάλλον ευθύνονται για μια πιθανή κατάταξη στους "ποσειδώνιους"...

Λευκή
10-08-2008, 12:52 PM
Τώρα μια και αναφέρθηκε εγώ έχω μια άλλη απορία (για να χρυσώσω λίγο και το χάπι των καημένων των πλουτώνιων αφού αποτελούν το κυριότερο μέρος της συζήτησης):

Λένε ότι οι πλουτώνιοι έχουν τάση προς το έγκλημα και ότι αυτό το έγκλημα μπορεί να είναι αποτρόπαιο.Ρωτάω εγώ τώρα:ποιος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσει στο έγκλημα ,ο πλουτώνιος που έχει πλήρη έλεγχο του εαυτού του ή ο ποσειδώνιος που δεν ξέρει να ξεχωρίσει πολλές φορές την φαντασία απ την πραγματικότητα ;Ο πλουτώνιος θα σε σκοτώσει επειδή κάτι του έκανες ή επειδή σε ποθεί πολύ:toung: Ο ποσειδώνιος όμως;θα σε σκοτώσει για να φυλακίσει την ψυχή σου στο σώμα του ώστε να ζήσετε για πάντα μαζί,για να σε σώσει απ την κακία του κόσμου τούτου και άλλα τέτοια ρομαντικά.Σ αυτήν την περίπτωση,ψηφίζω πλουτώνιους!:toung:

Δεν καταλαβαίνω πάντως το κόλλημα με τη σελήνη στον σκορπιό...μια χαρά τη βρίσκω και σίγουρα είναι πιο εντάξει από μια αντίστοιχη στους ιχθείς (καλά βέβαια δεν είναι και σαν του καρκίνου:blink: αλλά λέμε τώρα...:love:)

cancerian
10-08-2008, 02:39 PM
Αγαπημενη Λευκη

Πολλες φορες ενα εγκλημα εχει μια πιο εσωτερικη και μεταφορικη προσεγγιση και αυτο συμβαινει ιδιαιτερα με τα ερωτικα εγκληματα. Ο θυτης σκοτωνοντας το θυμα του , αλληγορικα σκοτωνει τον ιδιο του τον εαυτο γιατι ασυνειδητα θελει να αποδεσμευτει απο το προσωπο που εχει απεναντι του και δεν βρισκει αλλο τροπο.
Αυτο θεωρω οτι ισχυει και με τους Πλουτωνιους χαρακτηρες , μιας και κυβερνα τον Σκορπιο με αποτελεσμα η ενεργεια να γυρνα πισω σε αυτους σαν ειδος αυτοτιμωριας. Εχω ακουσει πολλους Σκορπιους που θελησαν να τερματισουν μια σχεση , ενω στην ουσια "τραυματιζαν" τον ιδιο τους τον εαυτο. Συνηθως οι Πλουτωνιοι χαρακτηρες εχουν μια ταση για σαδομαζοχισμο ειτε περνοντας τον ρολο του σαδιστη , ειτε του μαζοχιστη. Αλλα στην πλειοψηφια των περιπτωσεων αρεσκονται στον ρολο του μαζοχιστη μιας και αυτος ο ρολος (σαν παθητικος ρολος) τους βοηθα να ελεγχουν καλυτερα τα θυματα τους!

Σε οτι αφορα την Σεληνη αν και σε πτωση στον Σκορπιο δεν την θεωρω τοσο χαλια οσο την περιγραφουν , απλα λειτουργει με εναν διαφορετικο τροπο , καπως πιο υπογειο και πιο δυνατο συναισθηματικα.
Η Σεληνη στο ζωδιο του Αιγοκερω πιστευω οτι ειναι χειροτερη απο εκεινη στο ζωδιο του Σκορπιου μιας και αποτελει την συναισθηματικη ψυχρανση και συνηθως ειναι αμειλικτη και τρομερα σκληρη .
Δηλαδη στον Σκορπιο θα απελευθερωσει καποιο συναισθημα , στον Αιγοκερω δεν θα απελευθερωσει ..

white diamond
10-08-2008, 03:53 PM
καλησπέρα!

θα συμφωνήσω για τη σελήνη στον αιγόκερω..αν και την εχω και η ίδια...ευτυχως ειναι σε υδατινο οικο και κανει εξαγωνο με ποσειδωνα..
αλλα την εχω ζήσει σε μια φ'ιλη μου...που είναι λεων με ωροσκοπο σκορπιο...και δεν εχει τονισμενους υδατινους οικους καθολου...εκει να δειτε !ο χιτλερ σε μετενσαρκωση!!!

σε αντρα εχω ζησει ...ηλιθο ιχθυ και σεληνη ιχθυ...my cosmos ...outer space εντελως!και όχι τιποτα αλλο..τα πλεκουν σε ένα ρομαντικό πεπλο τα ψέμματα!

η σκορπιοσελήνη βασικά ειναι αναλογα τι αλλα χαρακτηριστικα εχει στο χάρτη...στην καλυτερη περιπτωση μπορει να προσδωσει βαθος στα συναισθηματα...στη χειροτερη...αστο!

Fotini Christodoulou
10-08-2008, 04:14 PM
Μιλωντας καθαρά απο άποψη ζωδιακής θέσης, ίσως είναι λίγο ζόρικη, η Σεληνη στον Σκορπιό. Όμως θεωρώ γενικά ότι έχει γίνει για κάποιον λόγο θετική ή αρνητική διαφήμιση και έχει μυθοποιηθεί το θέμα των Πλουτώνιων- εάν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Είναι σαν εμάς:laugh:Δεν έχουν ουρές, μαστίγια, ή σώνει και καλά αυτοκαταστροφικές,μαζοχισ ικές ή ο θεός ξέρει τι άλλες τάσεις τους αποδίδονται απο μιά καψερή θεσούλα Σελήνης ή απο μια όψη του Πλούτωνα.

Μια Σελήνη στον Σκορπιό, ειναι βαθιά και ουχί επιπόλαια ,συναιθηματική. Σταθερή, αναζητά την ασφάλεια και να βιώνει έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα. Πιστή, αφοσιωμένη στον στόχο της, με ασύγκριτη θέληση και δυναμισμό. Ψυχοφθόρα΄ως προς τον εαυτό της πρώτα, καθώς είναι καχύποπτη πολύ.

Πως ορίζεται ο Πλουτώνιος τύπος;Συνεχίζω να απορώ. Εχω Σελήνη, Ήλιο και Δία σε συνοδο στον Καρκίνο.Τρίγωνα με Ουρανό, τετράγωνα με Πλούτωνα. Είμαι Καρκινος;Είμαι Πλουτώνια;Είμαι Ουράνια; Είναι τόσο εύκολο να βάλουμε ταμπέλα σε κάποιον;

Επίσης κατά την προσωπική μου άποψη μια Σελήνη απο μόνη της δεν μπορεί να χαρακτηρίσει μια ολοκληρη προσωπικότητα που βγαίνει απο το συνολο ενός χάρτη.Τι όψεις σχηματίζει;Σε ποιον οίκο βρίσκεται; Ποια είναι τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη;
Δεν μπορώ να δεχτώ με λίγα λόγια ότι μια Σελήνη στον Σκορπιό κάνει εναν άνθρωπο Πλουτώνιο- και Πλουτώνιος δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι καλό, ή κακό.

Θεωρώ επίσης όπως είπε και η Λευκή, η οποία με κάλυψε απόλυτα ,πολύ πιο "ζόρικη " την Σελήνη στον Ιχθυ ή τον έντονο Ποσειδώνα.

Σχετικά με την Σελήνη στον Αιγόκερο, την θεωρώ δύσκολη περισσότερο όμως για το ίδιο το άτομο...σκεφτείτε ενώ νιώθετε χίλια δυό πράγματα να σας θεωρούν όλοι ψυχρό!Η να παλεύεις μονίμως να μην αφήσεις να φανούν τα συναισθήματα σου;Εξαιρετικά ψυχοφθόρο!

Φιλικά,
Φωτεινή

cancerian
10-08-2008, 04:58 PM
Μιλωντας καθαρά απο άποψη ζωδιακής θέσης, ίσως είναι λίγο ζόρικη, η Σεληνη στον Σκορπιό. Όμως θεωρώ γενικά ότι έχει γίνει για κάποιον λόγο θετική ή αρνητική διαφήμιση και έχει μυθοποιηθεί το θέμα των Πλουτώνιων- εάν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Είναι σαν εμάς:laugh:Δεν έχουν ουρές, μαστίγια, ή σώνει και καλά αυτοκαταστροφικές,μαζοχισ ικές ή ο θεός ξέρει τι άλλες τάσεις τους αποδίδονται απο μιά καψερή θεσούλα Σελήνης ή απο μια όψη του Πλούτωνα.

Μια Σελήνη στον Σκορπιό, ειναι βαθιά και ουχί επιπόλαια ,συναιθηματική. Σταθερή, αναζητά την ασφάλεια και να βιώνει έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα. Πιστή, αφοσιωμένη στον στόχο της, με ασύγκριτη θέληση και δυναμισμό. Ψυχοφθόρα΄ως προς τον εαυτό της πρώτα, καθώς είναι καχύποπτη πολύ.

Πως ορίζεται ο Πλουτώνιος τύπος;Συνεχίζω να απορώ. Εχω Σελήνη, Ήλιο και Δία σε συνοδο στον Καρκίνο.Τρίγωνα με Ουρανό, τετράγωνα με Πλούτωνα. Είμαι Καρκινος;Είμαι Πλουτώνια;Είμαι Ουράνια; Είναι τόσο εύκολο να βάλουμε ταμπέλα σε κάποιον;

Επίσης κατά την προσωπική μου άποψη μια Σελήνη απο μόνη της δεν μπορεί να χαρακτηρίσει μια ολοκληρη προσωπικότητα που βγαίνει απο το συνολο ενός χάρτη.Τι όψεις σχηματίζει;Σε ποιον οίκο βρίσκεται; Ποια είναι τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη;
Δεν μπορώ να δεχτώ με λίγα λόγια ότι μια Σελήνη στον Σκορπιό κάνει εναν άνθρωπο Πλουτώνιο- και Πλουτώνιος δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι καλό, ή κακό.

Θεωρώ επίσης όπως είπε και η Λευκή, η οποία με κάλυψε απόλυτα ,πολύ πιο "ζόρικη " την Σελήνη στον Ιχθυ ή τον έντονο Ποσειδώνα.

Σχετικά με την Σελήνη στον Αιγόκερο, την θεωρώ δύσκολη περισσότερο όμως για το ίδιο το άτομο...σκεφτείτε ενώ νιώθετε χίλια δυό πράγματα να σας θεωρούν όλοι ψυχρό!Η να παλεύεις μονίμως να μην αφήσεις να φανούν τα συναισθήματα σου;Εξαιρετικά ψυχοφθόρο!

Φιλικά,
Φωτεινή

Aγαπητη Φωτεινη ,

Ο ορισμος Πλουτωνιου , Ποσειδωνιου Κρονιου κτλ οριζεται απο την συνολικη και ολικη κυριαρχια καπου πλανητη στο γενελθιο χαρτη σου. Συνηθως λεγεται οτι ο κυβερνητης του ωροσκοπου οριζεται σαν γενικος κυβερνητης αλλα προσωπικα δεν συμφωνω.

Ο πλανητης αυτος θα κανει δυνατες γωνιες με τα φωτα και τους προσωπικους πλανητες σου. Συνηθως βρισκεται σε εξεχουσα θεση μεσα σε καποιον οικο και σε καποιο ζωδιο. Η θεση αυτη ειτε οικου ειτε ζωδιου θα ειναι θεση εξαρσης ή κυριαρχιας. Ακομα θα κυβερνα καποιον συμαντικο πλανητη με επισης εξεχουσα θεση.
Ελπιζω να σε βοηθησα με τα ολιγα που γνωριζω.

Με εκτιμηση , Cancerian

Λευκή
10-08-2008, 05:33 PM
Πολλες φορες ενα εγκλημα εχει μια πιο εσωτερικη και μεταφορικη προσεγγιση και αυτο συμβαινει ιδιαιτερα με τα ερωτικα εγκληματα. Ο θυτης σκοτωνοντας το θυμα του , αλληγορικα σκοτωνει τον ιδιο του τον εαυτο γιατι ασυνειδητα θελει να αποδεσμευτει απο το προσωπο που εχει απεναντι του και δεν βρισκει αλλο τροπο.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά εντάξει,δεν είπα να αναλύσουμε την εγκληματολογία γενικότερα,όσο ενδιαφέρουσα κι αν είναι(big smile)Εκεί που ήθελα να σταθώ και μάλλον δεν έγινα σαφής,είναι ότι αδίκως κατηγορούνται οι καημένοι οι σκορπιοί και οι πλουτώνιοι ως σχεδόν αποκλειστικοί υποψήφιοι εγκληματίες.Γι αυτό παρέα με το σκεπτικό του πλουτώνιου που ανέλυσες καλύτερα,προσπάθησα να παραθέσω και το σκεπτικό ενός ποσειδώνιου υποψήφιου εγκληματία.¶σε που (στα ερωτικά εγκληματα πάντα)εκεί που ο καημένος ο πλουτώνιος το κάνει για να αποδεσμευθεί(θάνατος-καινούρια γέννηση),ο ποσειδώνιος το κάνει για να μείνει για πάντα μαζί με το πρόσωπο(η αιωνιότητα της θέωσης και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να χει στο μυαλό του ο ποσειδώνιος).Ποιος είναι πιο επικίνδυνος;Αυτός που αγωνιωδώς προσπαθεί να δώσει ένα τέλος έχοντας πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας ή αυτός που φτάνει στο έγκλημα προσπαθώντας να κάνει την αρχή σε κάτι που υπάρχει μόνο στη φαντασία του;

cancerian
10-08-2008, 05:47 PM
Ποιος είναι πιο επικίνδυνος;Αυτός που αγωνιωδώς προσπαθεί να δώσει ένα τέλος έχοντας πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας ή αυτός που φτάνει στο έγκλημα προσπαθώντας να κάνει την αρχή σε κάτι που υπάρχει μόνο στη φαντασία του;

Αμα σου πω οτι αυτο εχει να κανει καθαρα με τις ηθικα σταθμα του καθε ενα μας ... θα μου πεις οτι κανω αναλυση παλι :bigsmile: :love:
Συνηθως ομως απο την σκεψη μεχρι την πραξη εχουμε τεραστια διαφορα ετσι δεν ειναι ? Αρα και των δυο το αποτελεσμα ειναι επιβαρυντικο !

Λευκή
10-08-2008, 06:05 PM
Δεν αντιλέγω ότι είναι φρικτό σε όλες τις περιπτώσεις.Ο θάνατος δεν παύει να είναι στην καθημερινή ζωή απώλεια ενός προσώπου,επομένως με ό,τι τρόπο και να περιέλθει,με οποιοδήποτε σκεπτικό και μορφή γίνει ένα φονικό,είναι τραγικό.Απλά αναρωτιέμαι τι ωθεί μερικούς ανθρώπους να σκοτώσουν έναν άλλον συνάνθρωπο και πιστεύω πως πολλοί απ αυτούς έχουν μια σύγχυση στο κεφάλι τους,ποσειδώνιας φύσης,επομένως αν δεν υπήρχε αυτή η σύγχυση το έγκλημα θα είχε αποφευχθει.Δεν έχεις δει ποτέ X-files;:toung:Δεν έχεις διαβάσει αγκάθα κρίστι;
Και μια και αναφέραμε τους ποσειδώνιους,μια ταινία που μιλάει για έναν καθαρά ποσειδώνιο χαρακτήρα είναι η ισπανική "μίλα της",που προσωπικά μου άρεσε πολύ:)
Και για όποιον δεν κατάλαβε είμαι ΟΝ τόπικ:toung: ακριβώς επειδή προσπαθώ να υπερασπίσω τους σκορπιούς,τις σελήνες στον σκορπιό και όλα τα συναφή(και με την ευκαιρία να αποκαλύψω τους ιχθείς ,τις σελήνες στους ιχθείς και τα επίσης συναφή)

Fotini Christodoulou
10-08-2008, 06:25 PM
Και για όποιον δεν κατάλαβε είμαι ΟΝ τόπικ:toung: ακριβώς επειδή προσπαθώ να υπερασπίσω τους σκορπιούς,τις σελήνες στον σκορπιό και όλα τα συναφή(και με την ευκαιρία να αποκαλύψω τους ιχθείς ,τις σελήνες στους ιχθείς και τα επίσης συναφή)

Μόλις το έσωσεςςςςςςς:laugh::laugh:

Ας επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα:bigsmile:

xry45
10-08-2008, 08:05 PM
Πραγματικα η σεληνη στον αιγοκερω ειναι πολυ δυσκολη,στον σκορπιο ειναι σαφως καλυτερη,το θεμα ειναι για ποσο και φυσικα εξαρταται απο το συνολο του χαρτη..Απο προσωπικη εμπειρια θεωρω οτι ειναι μια καταπιεστικη σεληνη που δεν αφηνει το ατομο να ζησει αυτο που θελει,αυτο που ονειρευεται...ειδικα αν εχει και ηλιο στο αιγοκερω...δυσκολευουν πολυ τα "θεματα"και το κερασακι....αφροδιτη στο σκορπιο....:nuts::nuts:Υπερπαραγω γη!!!!!Αλλα η δικη μου σεληνη στον ταυρο το παλευει η δολια....οσο για τους ποσειδωνιους.....δυστυχως θα συμφωνησω...:love::love::love::love:

xry45
10-08-2008, 08:56 PM
Και για να "βοηθησω" λιγο...Σεληνη στο Σκορπιο...Μ αγαπας?.. :love:Ναι αγαπη μου...:love:Απαντας εσυ...και σκεφτεται...λες να λεει αληθεια,:blink: η μηπως το ειπε γιατι, κατι αλλο εχει στο μυαλο της,:nuts: και αφου μ αγαπαει γιατι πριν δυο χρονια που τσακωθηκαμε μου ειπε οτι δεν την καταλαβαινω...και τοτε που ειδε την ξαδερφη της γιατι την φιλησε πρωτα και μετα με συστησε,:evil:και τωρα που το ειπε γιατι κοιτουσε πανω αριστερα....αλλα δεν τρεχει μια...σημασια εχει οτι εγω την θελω,λιωνω...μα γιατι δεν με θελει?Ε!!θα βγω να πιω να ξεχαστω,να γυρισω 5 τα ξημερωματα,να με ψαχνει για να δει την γλυκα..και γιατι εδω που τα λεμε εχω να δω και τα φιλαρακια μου πολυ καιρο εξαιτιας της:nuts::nuts:......Σεληνη στον Αιγοκερω...Δεν σε ρωταει ΠΟΤΕ!!!Εννοειτε οτι σ αγαπαει και δεν χρειαζονται επαναληψεις και ολα αυτα τα σαχλα που δηλωνουν αδυναμιες(αλλα πεθαινει να τ ακουει,να τα νιωθει χωρις να το δειχνει ομως)Οποτε το λες εσυ...:love::love::love:..και ενω κοκκινιζουν τ αυτακια της...χτυπαει η καρδουλα της....σε κοιταει ευθεια στα ματια με ενα παγερα αδιαφορο βλεμμα...και σου κανει την χαρη να σε παρει αγκαλια..Ευτυχως που δε σου χτυπαει και τον ωμο:wacko:και σκεφτεται....ΚΑΙ ΓΩ Σ ΑΓΑΠΑΩ ...ΣΕ ΘΕΛΩ...Σ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.......αλλα μεχρι να τα πει....σ εχει παρει ο υπνος στην καλυτερη...τα χρονια στη χειροτερη:toung:....Φιλικα και παντοτε με την καλυτερη διαθεση....love::love:

KALIANA
10-08-2008, 10:14 PM
Και για να "βοηθησω" λιγο...Σεληνη στο Σκορπιο...Μ αγαπας?.. :love:Ναι αγαπη μου...:love:Απαντας εσυ...και σκεφτεται...λες να λεει αληθεια,:blink: η μηπως το ειπε γιατι, κατι αλλο εχει στο μυαλο της,:nuts: και αφου μ αγαπαει γιατι πριν δυο χρονια που τσακωθηκαμε μου ειπε οτι δεν την καταλαβαινω...και τοτε που ειδε την ξαδερφη της γιατι την φιλησε πρωτα και μετα με συστησε,:evil:και τωρα που το ειπε γιατι κοιτουσε πανω αριστερα....αλλα δεν τρεχει μια...σημασια εχει οτι εγω την θελω,λιωνω...μα γιατι δεν με θελει?Ε!!θα βγω να πιω να ξεχαστω,να γυρισω 5 τα ξημερωματα,να με ψαχνει για να δει την γλυκα..και γιατι εδω που τα λεμε εχω να δω και τα φιλαρακια μου πολυ καιρο εξαιτιας της:nuts::nuts:......Σεληνη στον Αιγοκερω...Δεν σε ρωταει ΠΟΤΕ!!!Εννοειτε οτι σ αγαπαει και δεν χρειαζονται επαναληψεις και ολα αυτα τα σαχλα που δηλωνουν αδυναμιες(αλλα πεθαινει να τ ακουει,να τα νιωθει χωρις να το δειχνει ομως)Οποτε το λες εσυ...:love::love::love:..και ενω κοκκινιζουν τ αυτακια της...χτυπαει η καρδουλα της....σε κοιταει ευθεια στα ματια με ενα παγερα αδιαφορο βλεμμα...και σου κανει την χαρη να σε παρει αγκαλια..Ευτυχως που δε σου χτυπαει και τον ωμο:wacko:και σκεφτεται....ΚΑΙ ΓΩ Σ ΑΓΑΠΑΩ ...ΣΕ ΘΕΛΩ...Σ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.......αλλα μεχρι να τα πει....σ εχει παρει ο υπνος στην καλυτερη...τα χρονια στη χειροτερη:toung:....Φιλικα και παντοτε με την καλυτερη διαθεση....love::love:

πολύ καλό!!:toung::cheesy:και η σελήνη στον κριό???τι γίνεται με αυτή?

libraD
10-08-2008, 11:56 PM
Πραγματικα η σεληνη στον αιγοκερω ειναι πολυ δυσκολη,στον σκορπιο ειναι σαφως καλυτερη,το θεμα ειναι για ποσο και φυσικα εξαρταται απο το συνολο του χαρτη..Απο προσωπικη εμπειρια θεωρω οτι ειναι μια καταπιεστικη σεληνη που δεν αφηνει το ατομο να ζησει αυτο που θελει,αυτο που ονειρευεται...ειδικα αν εχει και ηλιο στο αιγοκερω...δυσκολευουν πολυ τα "θεματα"και το κερασακι....αφροδιτη στο σκορπιο....:nuts::nuts:Υπερπαραγω γη!!!!!Αλλα η δικη μου σεληνη στον ταυρο το παλευει η δολια....οσο για τους ποσειδωνιους.....δυστυχως θα συμφωνησω...:love::love::love::love:

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα...'Ηλιος στο Ζυγό στον 7ο, Σελήνη στο Αιγόκερω στον 10ο, Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 7ο, Δίας στον Αιγόκερω στον 10ο, Κρόνος στο Σκορπιό στον 8ο(πώς μου ξέφυγε ο 7ος εδώ χα χα χα) και Πλούτωνας στο Σκορπιό στον 7ο. Τί να σου κάνει κι ο Asc στον Κριό στον 1ο, τί να σώσει. Ωραίο το ταυ που σχηματίζω, έτσι δεν είναι;Μακάρι να ήξερα τί ήθελα...οικογένεια ή καριέρα?ιδού η απορία...:wacko:

libraD
10-08-2008, 11:58 PM
¶σε που λειτουργώ στα συναισθηματικά σαν έχω πιει το αμίλητο νερο... χα χα χα:toung:

xry45
11-08-2008, 12:03 AM
Μερος 2ο σεληνη στον κριο(εχετε βαλθει να με πεθανετε:wacko:ο σκορπιοσεληνος ειναι κριος οποτε και εδω εχω αποψη...τι τοξοτης θα ημουν αλλωστε:laugh::laugh:)Μ αγαπας ρωταει η σεληνη στον κριο....Σιγα μη και προλαβεις να απαντησεις...εχει απαντησει μονη της....σ αγαπω γιατι εισαι δικη μου επιλογη:nuts: σ αγαπω γιατι ετσι...το γιατι το ψαχνει αναλογα τα φεγγαρια του:toung: σ αγαπω δυναμικα σε διεκδικω παρορμητικα...α! α! α! μη μιλας δεν εχεις αποψη ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ...:wacko:Θα κανουμε παιδια αυριο,θα παντρευτουμε μεθαυριο ομως γιατι παιζει ο γαυρος...Μετα απο μια εβδομαδα...ΝΕΥΡΑ ΑΓΧΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ..(Πως λεμε φως,νερο,τηλεφωνο...)Μα γιατι με καταπιεζεις:mad:Τι ειπαμε?Μα τι μουτρα ειναι αυτα:suspiciou Λοιπον...ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ...Ας με παρει τηλεφωνο σιγα μη κατσω να σκασω...και καθως φευγει κοπαναει...οχι την πορτα...αλλα στην πορτα:wacko:κριαρι παιδι μου..(εχω και αδερφο κριο με κριο ωροσκοπο και σεληνη στον Λεοντα τις εχει τσουρουφλησει τις δολιες):love::love::love:

xry45
11-08-2008, 12:22 AM
¶σε που λειτουργώ στα συναισθηματικά σαν έχω πιει το αμίλητο νερο... χα χα χα:toung:

Αυτο ξανα πεστο...με το ζορι μια κουβεντα..αντε δυο στις γιορτες...ευτυχως που λογω ζωδιου...τα προσπερναω...χλατς χλατς χλατς(ειναι τα εμποδια που βαζεται κιολας:wacko:)και τα λεω μονη μου:laugh::laugh:Ευτυχως ακουτε καλα:wink2:

white diamond
11-08-2008, 12:36 AM

σ'αυτό ίσως συμβάλλει και ο ήλιος σου...εμένα πάντως ροδάνι πάει η άτιμη !
τι όψεις κάνει , η δική σου αν μου επιτρέπεις;

aries engineer
11-08-2008, 12:50 AM
Μερος 2ο σεληνη στον κριο(εχετε βαλθει να με πεθανετε:wacko:ο σκορπιοσεληνος ειναι κριος οποτε και εδω εχω αποψη...τι τοξοτης θα ημουν αλλωστε:laugh::laugh:)Μ αγαπας ρωταει η σεληνη στον κριο....Σιγα μη και προλαβεις να απαντησεις...εχει απαντησει μονη της....σ αγαπω γιατι εισαι δικη μου επιλογη:nuts: σ αγαπω γιατι ετσι...το γιατι το ψαχνει αναλογα τα φεγγαρια του:toung: σ αγαπω δυναμικα σε διεκδικω παρορμητικα...α! α! α! μη μιλας δεν εχεις αποψη ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ...:wacko:Θα κανουμε παιδια αυριο,θα παντρευτουμε μεθαυριο ομως γιατι παιζει ο γαυρος...Μετα απο μια εβδομαδα...ΝΕΥΡΑ ΑΓΧΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ..(Πως λεμε φως,νερο,τηλεφωνο...)Μα γιατι με καταπιεζεις:mad:Τι ειπαμε?Μα τι μουτρα ειναι αυτα:suspiciou Λοιπον...ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ...Ας με παρει τηλεφωνο σιγα μη κατσω να σκασω...και καθως φευγει κοπαναει...οχι την πορτα...αλλα στην πορτα:wacko:κριαρι παιδι μου..(εχω και αδερφο κριο με κριο ωροσκοπο και σεληνη στον Λεοντα τις εχει τσουρουφλησει τις δολιες):love::love::love:

χαχχχααχαχαχχαχα!!!!!!Πολυ καλο!!!το αδερφακι σου πρεπει να ειναι αστερι παντως...καπως ετσι ειμαι και εγω..αλλα με Σεληνη στον Υδροχοο....:laugh::laugh:

xry45
11-08-2008, 12:58 AM
χαχχχααχαχαχχαχα!!!!!!Πολυ καλο!!!το αδερφακι σου πρεπει να ειναι αστερι παντως...καπως ετσι ειμαι και εγω..αλλα με Σεληνη στον Υδροχοο....:laugh::laugh:

Ε!!!!Οχι να το παινευτω αλλα ειναι ο ατιμος...ΚΟΥΚΛΟΣ(Αφροδιτη στον ταυρο)Το μονο σιγουρο ειναι οτι μαζι σας κανεις δεν βαριεται, δεν πειναει:toung:..απιστευτο χιουμορ...αλλα ταλαιπωρειτε κοσμο:laugh::laugh:αρεσετε παιδι μου αρεσετε πως να το κανουμε.....

leoma
11-08-2008, 01:27 AM
Ε!!!!Οχι να το παινευτω αλλα ειναι ο ατιμος...ΚΟΥΚΛΟΣ(Αφροδιτη στον ταυρο)Το μονο σιγουρο ειναι οτι μαζι σας κανεις δεν βαριεται, δεν πειναει:toung:..απιστευτο χιουμορ...αλλα ταλαιπωρειτε κοσμο:laugh::laugh:αρεσετε παιδι μου αρεσετε πως να το κανουμε.....

Τελικά το θέμα πάει για ψηφοφορία του τύπου "Πού έχετε τη Σελήνη σας" ή "Περιγράψτε τη Σελήνη σας". Φαίνεται ότι το θέμα των Πλουτώνειων εξαντλήθηκε γρήγορα, αφού πήραν τη σκυτάλη οι Ποσειδώνειοι και μετά οι Κρόνιοι κ.ο.κ.:wacko:

xry45
11-08-2008, 01:37 AM
Τελικά το θέμα πάει για ψηφοφορία του τύπου "Πού έχετε τη Σελήνη σας" ή "Περιγράψτε τη Σελήνη σας". Φαίνεται ότι το θέμα των Πλουτώνειων εξαντλήθηκε γρήγορα, αφού πήραν τη σκυτάλη οι Ποσειδώνειοι και μετά οι Κρόνιοι κ.ο.κ.:wacko:

Λογικα ετσι πρεπει να γινει...:bigsmile:Συμφωνω..εχει "ψωμι "η σεληνη..

Pirate Jenny
11-08-2008, 01:37 AM

Οντως!! Δεν έχω καταλάβει... η σύνοδος ήλιου-πλούτωνα αρκει για να χαρακτηριστεί κάποιος πλουτώνιος;;;
πές ΟΟΟΟΧΙ οχι !!

white diamond
11-08-2008, 01:43 AM
νομίζω πως θα είχε ενδιαφέρον να πουμε και για τις όψεις καθώς και τον οίκο που βρίσκεται η σελήνη μας...:nuts::nuts:

leoma
11-08-2008, 01:54 AM
νομίζω πως θα είχε ενδιαφέρον να πουμε και για τις όψεις καθώς και τον οίκο που βρίσκεται η σελήνη μας...:nuts::nuts:

Παρούσα!:cheesy:

Καημένη μου Σελήνη στο Ζυγό αγκαλίτσα (σύνοδο) με τον ¶ρη στον 11ο σε αντίθεση με τον Κρόνο (Κριός-5ος) και τετράγωνο με Ερμή (Καρκίνος-8ος). Καταλάβατε, ε; Ένα ωραιότατο Ταυ τετραγώνου:cry:

xry45
11-08-2008, 02:38 AM
Σεληνη στον Ταυρο στον 11ο..

cancerian
11-08-2008, 03:20 AM
Xμμ Το θεμα εγινε τελικα " Πες μου την Σεληνη σου να σου πω ποιος εισαι " ε?

Μια Σεληνη στον Αιγοκερω στον 2ο οικο . Σε συνοδο με τον Ποσειδωνα , αντιθεση με τον Ηλιο ( Πανσεληνος ) , εξαγωνο με Πλουτωνα και μια ψυχοφθορα χιαστη με Αφροδιτη ... :bigsmile:

aries engineer
11-08-2008, 05:37 AM

Aχ και εγω Αφροδιτη στο Ταυρο!!!!!!!!!!!!Ναι ναι ταλαιπωρουμε,,,:bigsmile::bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-08-2008, 10:39 AM
:bigsmile:Σεληνη στον 8ο στους διδυμους διαισθητικη και παιχνιδιαρα:bigsmile:

KALIANA
11-08-2008, 10:44 AM
σελήνη στον κριό στον 8!
καλημέρα

evazoe3
11-08-2008, 02:13 PM
Σελήνη στον καρκίνο στο 10ο τετράγωνο με ουρανο (1ο) κ αντίθεση με δια (4ο)

alexb
11-08-2008, 03:27 PM
Σεληνούλα στον Σκορπιό στον 8ο αγκαλιά με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα από τη μια μεριά και αγκαλιά με αφροδίτη στο Σκορπιό από την άλλη.

Τι λέτε γι' αυτό?

Το συναίσθημα κινητήριος δύναμη!!

Δείμων
11-08-2008, 08:49 PM
Xμμ Το θεμα εγινε τελικα " Πες μου την Σεληνη σου να σου πω ποιος εισαι " ε?

http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/huh.gif Δηλαδή να αρχίσουμε να αραδιάζουμε σελήνες? http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/huh.gif Και πάνω που έψαχνα κατάλληλο θέμα!!! :laugh: (http://www.myhoroscope.gr/62172-post33.html)

xry45
11-08-2008, 09:07 PM
Μερος 3ο.......Σεληνη στον ταυρο....(για να με "κραξω"και λιγο:toung:) Μ αγαπας ρωταει η σεληνη στον ταυρο?σε κοιταει καλα καλα και περιμενει..(τα ρουθουνια παιζουν...για παν ενδεχομενο..:nuts:) Μα φυσικα απαντας εσυ...τι ερωτηση ειναι αυτη?ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....απαντας αμεσως ΝΑΙ και σε συνοπτικες διαδικασιες παντοτε με πραξεις( κουλο:blink:)και αρχιζουν τα παρατραγουδα:cry::cry:Η ξεροκεφαλη κτητικη και πεισματαρα σεληνη τωρα θα σου βγαλει το λαδι-εκεινη δεν παθαινει τιποτα οταν σου σπαει τα νευρα ειρωνικα και ψυχραιμα....Μιλαμε για τεραστιο ψυχικο σθενος-ο,τι και να πεις θα χρησιμοποιηθει εναντιον σου...Συμβουλη πρωτη...Μη μιλας μασα καλυτερα κατι μπας και συγκινηθει...Συμβουλη δευτερη...καλυτερα να δειχνεις μετανιωμενος...:sorry:η καλυτερα πολυ μετανιωμενοςVerneigungVerneigungVernei gung...και αφου σε παρει και σε σηκωσει:wacko::wacko:σου πει 500 φορες τι εισαι για εκεινη(τις υποχρεωσεις σου αντε και τα δικαιωματα σου)ΦΕΥΓΕΙ........Αγερωχα και παει την βολτα της...αγοραζει και κατι για να καλμαρει.......Το νου σου επιστρεφει παντα:nuts::nuts:Εσυ κοιτας:huh: και καλα κανεις...Μα γιατι δεν εφαγες σε ρωταει?Με περιμενες αγαπη μου ε?:love::love:Τρως... κανεις το σταυρο σου και η ζωη συνεχιζεται.......:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-08-2008, 09:15 PM
Μερος 3ο.......Σεληνη στον ταυρο....(για να με "κραξω"και λιγο:toung:) Μ αγαπας ρωταει η σεληνη στον ταυρο?σε κοιταει καλα καλα και περιμενει..(τα ρουθουνια παιζουν...για παν ενδεχομενο..:nuts:) Μα φυσικα απαντας εσυ...τι ερωτηση ειναι αυτη?ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....απαντας αμεσως ΝΑΙ και σε συνοπτικες διαδικασιες παντοτε με πραξεις( κουλο:blink:)και αρχιζουν τα παρατραγουδα:cry::cry:Η ξεροκεφαλη κτητικη και πεισματαρα σεληνη τωρα θα σου βγαλει το λαδι-εκεινη δεν παθαινει τιποτα οταν σου σπαει τα νευρα ειρωνικα και ψυχραιμα....Μιλαμε για τεραστιο ψυχικο σθενος-ο,τι και να πεις θα χρησιμοποιηθει εναντιον σου...Συμβουλη πρωτη...Μη μιλας μασα καλυτερα κατι μπας και συγκινηθει...Συμβουλη δευτερη...καλυτερα να δειχνεις μετανιωμενος...:sorry:η καλυτερα πολυ μετανιωμενοςVerneigungVerneigungVernei gung...και αφου σε παρει και σε σηκωσει:wacko::wacko:σου πει 500 φορες τι εισαι για εκεινη(τις υποχρεωσεις σου αντε και τα δικαιωματα σου)ΦΕΥΓΕΙ........Αγερωχα και παει την βολτα της...αγοραζει και κατι για να καλμαρει.......Το νου σου επιστρεφει παντα:nuts::nuts:Εσυ κοιτας:huh: και καλα κανεις...Μα γιατι δεν εφαγες σε ρωταει?Με περιμενες αγαπη μου ε?:love::love:Τρως... κανεις το σταυρο σου και η ζωη συνεχιζεται.......:bigsmile:

Αγαπημενη περιμενω με αγωνια για την σεληνη στους διδυμους:nuts::nuts:

Dell Piero
11-08-2008, 09:41 PM
Παράκληση

Η υπερβολική χρήση emoticons καλύτερα να αποφεύγεται από όλους μας

xry45
12-08-2008, 03:52 AM
Αγαπημενη περιμενω με αγωνια για την σεληνη στους διδυμους:nuts::nuts:

Αγαπητη Δεσποινα..κατι εχω και για την σεληνη στους Διδυμους..φιλη και ξαδερφο(ειναι και τοξοτης)..θα τους "πιασω"και αυτους που διαβαζανε την σεληνη στον αιγοκερω και γελαγανε...τα πουλακια μου:laugh::laugh:και οπως ειπαμε, η αναλυση ειναι μια ευγενικη προσφορα της καλης διαθεσης και του "καυστικου"χιουμορ Α.Ε...:love::love:

starfish
12-08-2008, 11:42 AM
Παντως οι "Πλουτωνιοι" εχουν μεγαλη περαση... εστω και ως αφορμη για κατι αλλο!! Αν το ψαξετε λιγο, θα βρειτε ενα σωρο θεματα που εχουν ανοιξει απο μελη, που ειτε ειχαν εξ αρχης αυτο το θεμα, ειτε "ξωκειλαν" σ αυτο!! :toung::bigsmile:

Βασιλης Παπαδολιας
12-08-2008, 12:18 PM
Νομίζω ότι το κλου του θέματος μέχρι τώρα ήταν οι αναλύσεις της Σελήνης. Μπράβο Xry45 (αν και το τραβήξαμε).

Γενικά έχω διαφωνίες για την άποψη ότι ο ποσειδώνιος είναι πιο επικίνδυνος από τον πλουτώνιο. Νομίζω ότι αυτά κατά βάθος τα διαδίδουν οι πλουτώνιοι...

Επίσης έχω πολύ μεγάλες αμφιβολίες για το αν οι πλουτώνιοι σου κάνουν κάτι και σου το πουν. Πολύ μεγάλες... Μάλλον τους μπερδεύουμε με τους Κρόνιους που θέλουν να σε "εκπαιδεύσουν".

Προσωπικά δεν είχα ιδιαίτερη εκτίμηση στους πλουτώνιους παλιά. Τελευταία εκτιμώ τη ντομπροσύνη τους (που την απευθύνουν όμως είτε πολύ επιλεκτικά, είτε σαρωτικά), συνεχίζω όμως να μένω μακριά τους καθώς έχουν τη δύναμη οδοστρωτήρα (δε βάζω emoticon και το κάνω too much).

Ωστόσο, μιλώντας γενικά, για τους πλουτώνιους τύπους έχουμε γράψει και άλλα θέματα, έτσι δεν είναι; Γιατί επαναλαμβανόμαστε; Γράψτε τίποτα για τους άριους ή τους μερκούριους...

starfish
12-08-2008, 12:55 PM
Προφανως, το σκοτεινο ειναι που ελκυει και που προκαλει τρομο...:cheesy::cheesy:
Ενας Αριος θα ηταν επικινδυνος βεβαιως, αλλα ορατος. [Χανει ...στα σημεια!:cheesy:]
Οσο για τους Μερκουριους, τα μεγαλα πνευματα τα θαυμαζουμε απο μακρια γιατι ζαλιζομαστε...:cheesy:

skorpion
12-08-2008, 02:21 PM
Σεληνη στους διδυμους σε συνοδο με ωροσκοπο k βορειο δεσμο, αντιθεση με Δια,με Ερμη κ Ουρανο, εναμιση τετραγωνο με πλουτωνα, τριγωνο ακριβειας με αφροδιτη και τριγωνο με mc...
Φουλ η σεληνουλα...

Λευκή
12-08-2008, 02:31 PM
Βασίλη,μήπως θα ήθελες να αιτολογήσεις αυτό που ισχυρίζεσαι περί επικινδυνότητας και μη ντομπροσύνης; :) ¶σε που οι πλουτώνιοι δεν έχουν ανάγκη να διαδίδουν ψευδείς φήμες.Ασχολούνται όλοι μαζί τους και αυτό τους αρέσει!:toung:(σε αντίθεση με τους ποσειδώνιους που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι)
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω για τις προσωπικότητες που ανήκουν και σε άλλους πλανήτες.Πιάστε κανέναν ουράνιο,κανέναν αφροδίσιο ή ερμήσιο!

Βασιλης Παπαδολιας
12-08-2008, 02:46 PM
Βασίλη,μήπως θα ήθελες να αιτολογήσεις αυτό που ισχυρίζεσαι περί επικινδυνότητας και μη ντομπροσύνης; :) ¶σε που οι πλουτώνιοι δεν έχουν ανάγκη να διαδίδουν ψευδείς φήμες.Ασχολούνται όλοι μαζί τους και αυτό τους αρέσει!:toung:(σε αντίθεση με τους ποσειδώνιους που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι)
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω για τις προσωπικότητες που ανήκουν και σε άλλους πλανήτες.Πιάστε κανέναν ουράνιο,κανέναν αφροδίσιο ή ερμήσιο!

Δεν ξέρω αν έχει και νόημα να το δικαιολογήσω ακριβώς, γιατί μπαίνει και θέμα ερμηνείας εδώ, πώς αντιλαμβάνεται καθένας τον πλουτώνιο. Αλλά ο πλουτώνιος για μένα είναι επικίνδυνος γιατί έχει μάθει να ασκεί δύναμη κι όχι διάλογο. Δεν τον ενδιαφέρει το consensus αλλά η επιβολή. Δε συγχωρεί, ανέχεται. Έχει primal κίνητρα. Τον ενδιαφέρει η φυλή, η οικογένεια, το σεξ, το χρήμα. Δε δίνει δεκάρα για τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου (ακόμη κι αν πιστεύει σε τέτοιες ιδεολογίες, τις υποστηρίζει με πλουτώνιο τρόπο, οπότε παρασέρνει τα πάντα και στην πράξη αναιρεί τα λόγια του).

Ο Ποσειδώνιος είναι αρκετά πιο ακίνδυνος, καταρχήν γιατί δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας. Πρέπει να τον πιάσεις από το χεράκι και να του δείξεις πού να πάει. Μπορεί να κάνει όντως μεγάλη καταστροφή αλλά εν τη αφελεία του. Συνήθως παραμυθιάζεται από κάποιον πλουτώνιο και μπαίνει μπροστά για να παρασύρει τον κόσμο (αυτά τα έχουμε ξαναγράψει σε άλλη συζήτηση).

ΥΓ: Starfish, οι μερκούριοι τύποι είναι αρκετά ενδιαφέροντες. ¶λλωστε στο site έχουμε και πολλούς Παρθένους...

Λευκή
12-08-2008, 03:21 PM
Το πώς αντιλαμβάνεται καθείς τον Πλουτώνιο και κάθε "πλανητήσιο" τύπο είναι όντως ένα θέμα και το έθεσε πολύ ωραία η Φωτεινή.Ωστόσο δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για τους πλουτώνιους.Δηλαδή τους άλλους ανθρώπους δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα,το σεξ,η οικογένεια;Απλά ασχολούνται με περισσότερο πάθος με οτιδήποτε,επομένως και μ αυτά.Όσο για τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου,τους ενδιαφέρουν αλλά σε δευτερεύουσα φάση.Όταν αρχίσουν να θίγονται οι ίδιοι,και αυτό είναι παρατηρημένο σε σκορπιούς που ξέρω.Στο κάτω κάτω ο Ουρανός έχει έξαρση στον Σκορπιό :) Από κει και πέρα βέβαια,το τι θα πεί ο καθένας εξαρτάται κι απ τις εμπειρίες που έχει από ορισμένους ανθρώπους,τους οποίους κατατάσσει αστρολογικά σε διάφορες κατηγορίες.Εσύ πχ δείχνεις να έχεις "καεί" από πλουτώνιους ,οπότε διαμορφώνεις κάποιες απόψεις.Λογικό :)

Σχετικά με τους ποσειδώνιους,ακριβώς επειδή δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά (πολλές φορές και στους εαυτούς τους)και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι πρέπει να τους πιάσεις απ το χεράκι να τους δείξεις που να πάνε.Να τους πιάσεις απ το χεράκι για να τους δείξεις που να πάνε και τελικά αυτοί δολίως να σε πάνε εκεί που θέλουν αυτοί κι εσύ να μην πάρεις χαμπάρι,μπορεί.

Εν τέλει,κανέναν διάσημο Μερκούριο ξέρουμε για να κάνουμε κάποια αρχή;:bigsmile:

Βασιλης Παπαδολιας
12-08-2008, 03:32 PM
Εσύ πχ δείχνεις να έχεις "καεί" από πλουτώνιους ,οπότε διαμορφώνεις κάποιες απόψεις.Λογικό :)

Όχι ακριβώς. Είμαι κι εγώ εν μέρεις Πλουτώνιος αλλά το έχω ενοχοποιήσει... :)

Να τους πιάσεις απ το χεράκι για να τους δείξεις που να πάνε και τελικά αυτοί δολίως να σε πάνε εκεί που θέλουν αυτοί κι εσύ να μην πάρεις χαμπάρι,μπορεί.

Αυτή είναι και η ένσταση μου... Από τις περιγραφές πιο πάνω δίνουμε συμφεροντολογικό κίνητρο στους Ποσειδώνιους. Εκεί διαφωνώ. Πιστεύω ότι το συμφεροντολογικό κίνητρο είναι πλουτώνιο στοιχείο.

Εν τέλει,κανέναν διάσημο Μερκούριο ξέρουμε για να κάνουμε κάποια αρχή;:bigsmile:

Ξέρω ένα συνάδελφο του χώρου αλλά μήπως πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα;

skorpion
12-08-2008, 03:57 PM
Εγω παντως δε ξερω τι ειμαι,η σεληνη (μαζι με τον ωροσκοπο) εχει πολλες οψεις και αρκετοι πλανητες οπως ο ερμης η αφροδιτη(η οποια ειναι στο ζυγο) ο Διας(ο οποιος ειναι στο τοξοτη) κτλ...αρησια παντως σιγουρα δεν ειμαι ουτε και κρονεια μονο αυτο ξερω!

Λευκή
12-08-2008, 03:57 PM
Ο χειρότερος εχθρός πάντα αγίου πρόσωπο έχει...:bigsmile:
Ας ανοίξουμε άλλο ένα θέμα λοιπόν.Αφιερωμένο στους Διδύμους και Παρθένους του φόρουμ:nuts:

starfish
13-08-2008, 09:41 AM
Ας ανοίξουμε άλλο ένα θέμα λοιπόν.Αφιερωμένο στους Διδύμους και Παρθένους του φόρουμ:nuts:

Εκλιπαρω σας!!! Οχιιιιιι!! Οχι για τους Παρθενους παλιιιι!! Πιαστε τους Ζυγουληδες και τα Ταυρακια.........:nuts::cheesy:

aries engineer
13-08-2008, 01:12 PM

χεχεχεχεεεχε...Οχι μωρε ενταξει ..αρκετα τους εχουμε πει...Παντως την εχω δει λιγο Τζοκερ τελευταια με τα Παρθενακια..τους χαλαω ισορροπιες, προγραμματα....τους γλενταω..:laugh::laugh:

Δείμων
13-08-2008, 01:29 PM

..Το σκεφτήκατε καλά να ανοίξετε «μέτωπο» με όλους τους ασκούς του Αιόλου μαζί? :nuts::nuts::nuts:

argy29
13-08-2008, 08:27 PM
Οι Διδυμοι (για μενα) ειναι η χαρα της ζωης....:love::love::nuts:
Οι παρθενοι....χμμμμ....εχουν καυστικο χιουμορ.......και φοβιες......αλλα ενταξει με κυβερνητη τον ερμη....περνας καλα.....

ioni
17-08-2008, 08:53 PM
σελήνη και αρης στο ζυγό
αρης σε πτώση σε αυτό το ζωδιο μα όλοι με λένε δυναμηκή...........κατι που εγω δεν παρεδεχώμουν γιατί δεν μου αρέσουν οι κρίνιες και οι καυγάδες αλλά οταν κατι φτάσει στο αμην ορμάω
και η απορία μου λύθηκε κια οι δυο μου πλανήτες στο σπίτι του σκορπιού ένας στην αρχή ο άλλος προς το τέλος
αυτό καλό μου κάνει γιατί δεν καταλαβαίνουν απο διπλοματεία

ioni
17-08-2008, 08:59 PM
όσο για τους δίδυμους (ο ένας γιός μου)καλά παιδά λίγο στην κοσμάρα τους πανέξυπνοι πάντα θέλουν να τους προσέχεις
με τους παρθένους έχω και καλές και κακιές εμπιρίες όσο για χιούμορ και οι δυο που ξέρω καλά,αντρας-γυναίκα,δεν παίζονται ο ένας συνάδελφος η αλλή φίλη

stellitsa12
17-08-2008, 09:43 PM
Σελήνη στον τοξότη,στον 1ο οίκο σε σύνοδο με τον ποσειδώνα :wacko:

nanstenka
18-08-2008, 01:25 AM
Να κάνω μια ερώτηση...εγώ που έχω Πλούτωνα σε 1ο οίκο ας πούμε θεωρούμαι
Πλουτώνιος τύπος ή πρέπει να υπάρχουν κι άλλα για να μπορεί να το πει κανείς αυτό?

giannas
18-08-2008, 07:18 AM
Απο οτι ξερω οποιος πλανητης υπαρχει στον 1 δινει πολυ χρωμα στον χαρακτηρα του ατομου.Οποτε σαφως θα συμπεριφερεσε σαν πλουτωνια εκτος αν υπαρχουν και αλλες οψεις μεσα στον χαρτη πιο δυνατες

luna123
18-08-2008, 06:47 PM
καλησπέρα!

θα συμφωνήσω για τη σελήνη στον αιγόκερω..αν και την εχω και η ίδια...ευτυχως ειναι σε υδατινο οικο και κανει εξαγωνο με ποσειδωνα..
αλλα την εχω ζήσει σε μια φ'ιλη μου...που είναι λεων με ωροσκοπο σκορπιο...και δεν εχει τονισμενους υδατινους οικους καθολου...εκει να δειτε !ο χιτλερ σε μετενσαρκωση!!!

σε αντρα εχω ζησει ...ηλιθο ιχθυ και σεληνη ιχθυ...my cosmos ...outer space εντελως!και όχι τιποτα αλλο..τα πλεκουν σε ένα ρομαντικό πεπλο τα ψέμματα!

η σκορπιοσελήνη βασικά ειναι αναλογα τι αλλα χαρακτηριστικα εχει στο χάρτη...στην καλυτερη περιπτωση μπορει να προσδωσει βαθος στα συναισθηματα...στη χειροτερη...αστο!

θα συμφωνησω μαζι σου για την σεληνη στον αιγοκερω. συνηθως δειχνει σκληροτητα και πεισμα. ειδικα αν το εχει τοξοτινα.
αλλα για τους πλουτωνιους τυπους ξερω οτι ειναι ακρως εκδικητικοι.
οσο για την εγκληματικη φυση:cry: δεν ξερω...
αλλα εχει αρχισει να με τρομαζει

BlackOrWhat
18-08-2008, 11:17 PM
Μακρια απο τους τυπους που συνδιαζουν Πλουτωνια με Ποσειδωνια στοιχεια !!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχε :smile
(Προσφατα εμαθα οτι εχω και εγω αυτη την "ασθενεια" χεχεχε!!!! :smile)

Αν αρχικά την παλέψεις με τον εαυτό σου τότε μπορεί να την παλέψουν και οι άλλοι μαζί σου, και για το πρώτο ο Πλούτω στον 12ο είναι τρελό δωράκι...:nuts:

...οι δύο επιδράσεις μαζί είναι σκότωμα (??)...για σκότωμα (??)...κρίνετε εσείς...:toung:

Λευκή
19-08-2008, 01:19 PM
Να κάνω μια ερώτηση...εγώ που έχω Πλούτωνα σε 1ο οίκο ας πούμε θεωρούμαι
Πλουτώνιος τύπος ή πρέπει να υπάρχουν κι άλλα για να μπορεί να το πει κανείς αυτό?
Ανάλογα.Αν υπάρχει κάποιος άλλος πλανήτης όπως η σελήνη ή η αφροδίτη πχ που να ενεργοποιείται περισσότερο,ένας Πλούτωνας από μόνος του στον 1ο οίκο προφανώς δε φτάνει για έναν τέτοιο χαρακτηρισμό,ειδικά αν δεν κάνει όψεις.Βέβαια το πως το ερμηνεύει ο καθένας είναι και υποκειμενικό.

Audit01
19-08-2008, 02:58 PM
ποια είναι η γνώμη σας για τους σκοτεινούς (πλουτώνιους) χαρακτήρες; σας έλκουν ή μένετε μακριά τους;

πχ εγώ όταν ακούω για σκορπιοσελήνες την κάνω με ελαφρά !!:nuts::bigsmile::wacko::cry:

Ti kollhma trabate merikes me tous Skorpious-ploutonious :blink: ???
Efoson tin kanene elafria opws dhlwnete tote ti katheste kai anoigetai themata mporeite na mou peite??

Giati kathesai kai asxoleisai mazi mas efoson den sou kanoume mboreis na mou peis ??
Mhpws to oti thn kaneis elafra den to ennoeis kai to les mono apo peisma...

Se xalaei pou den eimaste probata san kati allous kai den kanoyme tis xares sas kai den trexoyme pisw apo ta foystania sas san ta skylakia...
Sas xalaei pou eimaste dyskoloi gia sas...

Afhste mas sthn hsyxia mas emas tous Skorpious-ploutonious kai stamathste na mas koutsompoleuete merikes efoson den mas goustarete...
Ante bravo koutsompoles...:suspiciou

leoma
19-08-2008, 03:05 PM
Ti kollhma trabate merikes me tous Skorpious-ploutonious :blink: ???
Efoson tin kanene elafria opws dhlwnete tote ti katheste kai anoigetai themata mporeite na mou peite??

Giati kathesai kai asxoleisai mazi mas efoson den sou kanoume ??

Afhste mas sthn hsyxia mas emas tous Skorpious-ploutonious kai stamathste na mas koutsompoleuete efoson den mas goustarete...
Ante bravo koutsompoles...:suspiciou

Στους κανονισμούς αυτού του φορουμ είναι να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δείμων
19-08-2008, 03:18 PM
Και ευγενικά.

Κατά τ' άλλα καλωσόρισες.

Audit01
19-08-2008, 03:33 PM
Στους κανονισμούς αυτού του φορουμ είναι να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.

Kαι το να εισαι offtopic επισης και να παριστανεις τον Moderator.

Και ευγενικά.

Κατά τ' άλλα καλωσόρισες.

Eυχαριστω οσο ευγενικα γινεται...

starfish
19-08-2008, 03:42 PM
Κατα σειρα προτεραιοτητας ειναι: η ελληνικη γραμματοσειρα, η ευγενεια...
**Σε γενικες γραμμες, μικρο το κακο για ενα offtopic στην ενοτητα ¨Συζητησεις γενικες και offtopic θεματα".
**Καλως ορισες! Οταν διαφωνουμε το αντιμετωπιζουμε με επιχειρηματα ή χιουμορ..:bigsmile:

Audit01
19-08-2008, 03:56 PM
Κατα σειρα προτεραιοτητας ειναι: η ελληνικη γραμματοσειρα, η ευγενεια...
**Σε γενικες γραμμες, μικρο το κακο για ενα offtopic στην ενοτητα ¨Συζητησεις γενικες και offtopic θεματα".

Απο την στιγμη που σου ριχνουν λασπη (και ας μην ειναι σε εντελως προσωπικο επιπεδο) δεν γινεται να απαντησεις με ευγενεια ;)

**Καλως ορισες! Οταν διαφωνουμε το αντιμετωπιζουμε με επιχειρηματα ή χιουμορ..:bigsmile:

Ευχαριστω
Δεν βλεπω κανενα επιχειρημα απο το μελος white diamond οσο για το τι ειναι χιουμορ για τον καθενα ειναι λιγακι σχετικο

starfish
19-08-2008, 04:10 PM
Απο την στιγμη που σου ριχνουν λασπη (και ας μην ειναι σε εντελως προσωπικο επιπεδο) δεν γινεται να απαντησεις με ευγενεια ;)

Ευχαριστω
Δεν βλεπω κανενα επιχειρημα απο το μελος white diamond οσο για το τι ειναι χιουμορ για τον καθενα ειναι λιγακι σχετικο

Εχει συμβει σε ολους εδω μεσα σε οποιο ζωδιο κι αν ανηκουν. Δεν τα ακουνε μονο οι Σκορπιοι να εισαι σιγουρος! Κανενα ζωδιο δεν εχει γλυτωσει. Μην το παιρνεις προσωπικα!! Ξερεις ποσους Σκορπιους εχουμε εδω περα?? Και ποσους Πλουτωνιους?:cheesy:
Κανε μια περιηγηση στα forums και θα βρεις ενα σωρο θεματα!!
*Σιγουρα το χιουμορ ειναι σχετικο και ουτε λειπουν οι αντιπαραθεσεις, αλλα κανουμε οτι μπορουμε...
*Επισης [παρ οτι σε πολλα θεματα εχουμε σελιδες επι σελιδων απαντησεις] ριχνε πρωτα μια ματια στο τι εχουν γραψει και οι αλλοι ωστε να μπαινεις λιγο στο πνευμα του θεματος. :bigsmile::bigsmile:
Καλη περιηγηση και συμμετοχη στις συζητησεις!

Audit01
19-08-2008, 05:02 PM
Εχει συμβει σε ολους εδω μεσα σε οποιο ζωδιο κι αν ανηκουν. Δεν τα ακουνε μονο οι Σκορπιοι να εισαι σιγουρος! Κανενα ζωδιο δεν εχει γλυτωσει. Μην το παιρνεις προσωπικα!! Ξερεις ποσους Σκορπιους εχουμε εδω περα?? Και ποσους Πλουτωνιους?:cheesy:
Κανε μια περιηγηση στα forums και θα βρεις ενα σωρο θεματα!!

*Eνταξει και εγω εχω κακη γνωμη για διαφορα ζωδια σε γενικα πλαισια

Οι ταυροι ειναι χοντροι που σκεφτονται μονο το φαι και τα υλικα αγαθα και την καλοπεραση τους.
Οι διδυμοι ειναι πολυλογαδες, κουτοπονηροι, ανηθικοι και ανωριμοι.
Οι λεοντες ειναι αλαζονες, επιδειξιες, μεγαλομανης, γυαλιστεροι τενεκεδες .
Οι τοξοτες χαζοχαρουμενοι , εξαρτωμενοι στο τσιγαρο η στο ποτο και αλλες καταχρησεις, ουτοπιστες
κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Την κανω και εγω με ελαφρα πηδηματακια στις περιπτωσεις ζωδιων που μολις περιεγραψα

Aλλα δεν καθομαι να ανοιγω νεα θεματα μεσα σε ενα φορουμ για να το διαλαλισω.
Γιατι οι υπευθυνοι του φορουμ δεν κλεινετε τα θεματα οσων προσπαθουν να δημιουργησουν συκοφαντιες κατα αλλων ζωδιων οπως και στην περιπτωση της White diamond και οχι μονο??

Δείμων
19-08-2008, 05:13 PM
Οι ταυροι ειναι χοντροι που σκεφτονται μονο το φαι και τα υλικα αγαθα και την καλοπεραση τους.
Οι τοξοτες χαζοχαρουμενοι , εξαρτωμενοι στο τσιγαρο η στο ποτο και αλλες καταχρησεις, ουτοπιστες
κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

Για περιέγραψέ μας τώρα και τον εαυτό σου? :)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-08-2008, 02:39 AM
κλπ κλπ κλπ κλπ

Μετα απο χαζοχαρουμενα γελια :cheesy:[σαν χαζοχουρουμενο που ειμαι]και 5 πακετα τσιγαρα που καπνισα και οτι ειμαι'' ντιρλα''στο μεθυσι αφου κατεβασα ολη την καβα ,καθομαι και σκεφτομαι :wacko:σ το ενα χερι κραταω το τσιγαρο και το αλλο μου χερι το μπουκαλι [τι μπεκρα τοξοτης θα ημουν αλλωστε:toung:;] πινω ,καπνιζω και συλογιζομαι ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ κλπ,κλπ κλπ κλπ;;;;;;;;ΕΕΕΕΕ;;;:nuts::nuts::nuts:

BlackOrWhat
20-08-2008, 11:27 AM
κλπ κλπ κλπ κλπ

Ο Ποσειδώνας φταίει που είχε στογγυλοκαθήσει από το 1970 στον Τοξότη...:suspiciou

:toung:

...ξέχασες τα ναρκωτικά...αλλά με τέτοιο Ποσειδώνα...ποιός τα χρειάζεται?!! ΟΛΕ!!! :nuts:

white diamond
20-08-2008, 05:07 PM
αγαπητέ Audit01...δεν χρειάζεται να σας απαντήσω...μια χαρά τα καταφέρνετε και μόνος σας στο να ενισχύσετε την αρχική μου άποψη...
μια συζήτηση είναι απλά...ψάξτε να βρείτε την πηγή της ευαισθησίας σας...
έχω και εγώ αρκετό πλουτωνα στον χάρτη μου....σε όψεις με προσωπικούς πλανήτες και ως μεσουράνημα....και στην αρχή του ποστ αν δείτε μιλάω και για τον εαυτό μου και για δυσκολες θέσεις του χαρτη μου...όλοι δεν έχουμε;

δεν θα δώσω καμία απάντηση περαιτέρω....

libraD
21-08-2008, 01:46 AM

κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Την κανω και εγω με ελαφρα πηδηματακια στις περιπτωσεις ζωδιων που μολις περιεγραψα

Γιατι οι υπευθυνοι του φορουμ δεν κλεινετε τα θεματα οσων προσπαθουν να δημιουργησουν συκοφαντιες κατα αλλων ζωδιων οπως και στην περιπτωση της White diamond και οχι μονο??

Αγαπητέ Audit01,

Καλως όρισες κι από μένα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι γιατί τόση πικρία και γιατί βάζεις ταμπέλες στα κακόμοιρα τα ζωδιάκια. Δεν αντιλέγω ότι κάποια από αυτά που λες να ισχύουν αλλά δες και την καλή πλευρά του κάθε ζωδίου. Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος έχει την καλή και την κακή του πλευρά.Και για να αναφέρω την καλή πλευρά σημειώνω τα εξής :
Ταύροι-->Όταν αισθανθούν ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική μπορούν να δώσουν τα πάντα στους ανθ΄ρωπους που αγαπούν, γίνονται πολύ δοτικοί.Σαν τη μάνα-Γη (και μη μου αναφέρεις τα όσπρια 3Α χα χα χα :toung:)
Δίδυμοι-->Στην καλή τους πλευρά, πολυπράγμονες και εύστροφοι.Πολύ καλοί φίλοι.Και στο λέω εγώ που είμαι καμμένη από φίλο Δίδυμο...
Λέοντες-->Μπορούν να εκπέμψουν μεγαλείο, μπορούν να σε προστατέψουν χωρίς να φοβηθούν τίποτα και ιδιαίτερα για τους άνδρες του ζωδίου μπορούν να σε λατρέψουν και να σε έχουν σαν μπιμπελό (όχι σαν το γνωστό λαϊκό άσμα!!!) ενώ οι γυναίκες του ζωδίου--> σκέψου λίγο τις λέαινες, πώς προστατεύουν τα μικρά τους, πώς τα φροντίζουν και τα τρέφουν...Αυτό το ξέρω από προσωπική εμπειρία, η μαμά μου είναι Λέων.
Τοξότες-->Γιατί χαζοχαρούμενοι;;;Ξέρεισ πόσες φορές με έχει κάνει μια συγκεκριμένη Τοξοτίνα φίλη μου να ανέβω και να αποκτήσω ξανά αυτοπεποίθηση?Μην ξεχνάς ότι κυβερνήτης τους είναι ο Δίας, ο πλανήτης της αισιοδοξίας και της επέκτασης.
Κι όσο για σένα (που δεν έχω τίποτα με το ζώδιο σου, αφού μπορεί να είμαι Ζυγός αλλά έχω πολλά στοιχεία Σκορπιού κι Αιγόκερου) στην καλή σας πλευρά αγαπάτε με πάθος, είστε πολύ καλοί πατεράδες (ο μπαμπάς μου είναι Σκορπιός) και έχετε την ικανότητα της αναγέννησης από τις στάχτες σας. Αλλά στην άσχημη πλευρά σας, γίνεστε ασφυκτικά ζηλιάρηδες και παιδεύεστε τόσο που από τη λύσσα σας μπορεί να καταφέρετε όντως να καταστρέψετε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά μετά να καταστραφείτε κι εσείς οι ίδιοι.Τέλος αν σκεφτείς το συμβολισμό του ζωδίου σας, σκέψου τη διττή σας φύση (κι ας με συγχωρήσουν τα υπόλοιπα διπλά ζώδια για αυτό τον όρο που δανείστηκα).Συμβολίζεστε από ένα φίδι που έρπεται (το m) και ένα τόξο που στοχεύει προς τα πάνω, πτος την ένωση με το Θείο. Οπότε η επιλογή είναι δική σας, είτε θα είστε μια ζωή μέσα στο sex, τα ναρκωτικά, το ποτό και γενικά τις σαρκικές απολάυσεις είτε θα επιλέξετε την ένωση με το Θείο και θα απομακρυνθείτε από όλα.
Εξάλλου, αν ανατρέξεις στις βιογραφίες μεγάλων συνθετών της κλασσικής μουσικής, οι περισσότεροι εξ αυτών είναι είτε Ιχθύες είτε Σκορπιοί. Φοβερό;

Συγγνώμη αν σου φάνηκα ότι σε έκρινα σε κάτι, αλλά καλό είναι να αποδεχόμαστε τους άλλους όπως είναι γιατί όπως κι εμείς κι εκείνοι έχουν αδυναμίες και φόβους. Κι αν κάποιος "στη λέει" δεν πειράζει...καλή καρδιά κι εκείνος χάνει εσύ ξέρεις την αξία σου και προχωράς μπροστά...Κάνω λάθος; :bigsmile: :toung:

libraD
21-08-2008, 01:49 AM
Επίσης, νομίζς ότι πέσαμε όλοι καταπάνω στον κακομοίρη τον Audit01 να τον φάμε...χα χα χα :toung:
Μη μασάς εσύ ξέρεις καλύτερα... χα χα χα :laugh:

aries engineer
21-08-2008, 09:45 AM

κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

Και ετσι οπως σε βλεπω στα κεφια σου..για κανε και σχολιακι για τα υπεροχα φανταστικα εκπληκτικα αναντικαταστατα ΚΡΙΑΡΙΑ...Δεν ειμαστε οι καλυτεροι???για πες για πες....:bigsmile: