View Full Version : Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
Μητσάκος
07-08-2008, 03:59 PM
Ζητώ συγνωμη από τους διαχειριστές, αλλά αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος, επέλεξα αυτόν εδώ. Μπορεί το θέμα μου αρχικά να φαίνεται κάπως, αλλά σας πληροφορώ ότι εντάσσεται πλήρως σε όσα υπαγορεύει και η προμετωπίδα: Συζητήσεις γενικές και Off topic θέματα Θέματα και συζητήσεις που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες αλλά που δεν έχουν μεγάλη απόκλιση από τα θέματα που πραγματεύεται το myHoroscope.
Αφορμή στάθηκε η απορία μου σχετικά με την διοργάνωση μιας εκδρομής με την αγαπημένη μου. Είχαμε ένα κενό τριήμερο και επειδή και οι δύο θα έχουμε τονισμένο 9ο και 11ο, είπαμε να συνδυάσουμε το τριήμερο με επιμορφωτική εκδρομή :nuts:
Έχετε κάτι υπόψη σας, αλλά να είναι ποιότητας; Μας βολεύει κατά το τέλος Σεπτεμβρίου :cheesy:
Καλό θα ήταν στο εν λόγω event να προβλέπεται και διατροφολόγος, καθότις προσέχουμε και τη σιλουέτα μας :love:
sagimoon
07-08-2008, 07:41 PM
Για την περίοδο που σε ενδιαφέρει, πήρε το αυτί μου(το δεξιό που είναι 2 χιλιοστά μεγαλύτερο) ότι θα γίνει ένα συνέδριο αστρολογικό στην Ερέτρια. Θα μιλήσουν αστρολόγοι από Ν. Ευρώπη. Το <menu> δεν ξέρω αν είναι στα μέτρα σου, καθώς ακόμα δεν έχει καθοριστεί το ...πόσες θερμίδες θα συμπεριλαμβάνει, και τί περιεκτικότητα σε χοληστερόλη θα έχει.
Τώρα, σαν Τοξότης εσύ , ελπίζω να μπήκες στον πειρασμό..:toung:
Μητσάκος
07-08-2008, 09:12 PM
Για την περίοδο που σε ενδιαφέρει, πήρε το αυτί μου(το δεξιό που είναι 2 χιλιοστά μεγαλύτερο) ότι θα γίνει ένα συνέδριο αστρολογικό στην Ερέτρια. Θα μιλήσουν αστρολόγοι από Ν. Ευρώπη. Το <menu> δεν ξέρω αν είναι στα μέτρα σου, καθώς ακόμα δεν έχει καθοριστεί το ...πόσες θερμίδες θα συμπεριλαμβάνει, και τί περιεκτικότητα σε χοληστερόλη θα έχει.
Τώρα, σαν Τοξότης εσύ , ελπίζω να μπήκες στον πειρασμό..:toung:
Αλήθεια ; :nuts:
Μήπως ξέρεις αν διοργανώνεται κάποια εκδρομή και σε ποιο ξενοδοχείο είναι;
Maroulita
07-08-2008, 09:14 PM
Αν έχει φαΐ θα πας; Και τί θα κάνεις μετά που θα σε λένε όλοι κοιλιόδουλο; Ε;;
Μητσάκος
07-08-2008, 09:18 PM
Αν έχει φαΐ θα πας; Και τί θα κάνεις μετά που θα σε λένε όλοι κοιλιόδουλο; Ε;;
Έτσι κι αλλιώς θα πάρουμε μαζί μας τον ατμομάγειρα για καλό και για κακό :bigsmile:
Και να με λένε κοιλιόδουλο θα κάνω μια προβολή στον Μπραντ Πιτ σε συνδυασμό με μια μετατροπή του τετραγώνου της προοδευτικής Σελήνης με τον γενέθλιο Δία σε τρίγωνο και καθάρισα :nuts:
Εσύ τι λες;
Maroulita
07-08-2008, 09:23 PM
Ναι, χαλαρά. Όταν έχεις δε επίγνωση της μετάλλαξης των συγκλινουσών όψεων σε αποχωρίζουσες, τότε να δεις τί έχει να γίνει. Μέχρι και προβολή ταινίας γίνεται με Dolby Surround ήχο και ποκ κορν διαίτης παρακαλώ! :nuts:
Μητσάκος
07-08-2008, 09:25 PM
Ναι, χαλαρά. Όταν έχεις δε επίγνωση της μετάλλαξης των συγκλινουσών όψεων σε αποχωρίζουσες, τότε να δεις τί έχει να γίνει. Μέχρι και προβολή ταινίας γίνεται με Dolby Surround ήχο και ποκ κορν διαίτης παρακαλώ! :nuts:
Διαπιστώνω ότι θα μπορούσες επάξια να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στο συνέδριο, αφού οι γνώσεις σου είναι προχωρημένες, της 5ης χιλιετίας τουλάχιστον :nuts:
Σε ποιο μάθημα είσαι πια, στο 100ο;
skorpion
07-08-2008, 09:30 PM
Καλα να περασετε οπου και να πατε!!!
Maroulita
07-08-2008, 09:31 PM
Διαπιστώνω ότι θα μπορούσες επάξια να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στο συνέδριο, αφού οι γνώσεις σου είναι προχωρημένες, της 5ης χιλιετίας τουλάχιστον :nuts:
Σε ποιο μάθημα είσαι πια, στο 100ο;
Δεν γίνεται γαμώτο, έχω άλλο εκείνη την περίοδο (και δεν κάνω πλάκα! :embarrest:embarrest). Ελπίζω στο επόμενο να μην υπάρξει κώλυμα....
Πάντως, για να μην είμαστε οφ τόπικ, τί λέτε για νησάκια αργοσαρωνικού; Για ολιγοήμερες διακοπές είναι μια χαρά. Υδρα, Πόρος, Σπέτσες....
Μητσάκος
07-08-2008, 09:32 PM
Δεν γίνεται γαμώτο, έχω άλλο εκείνη την περίοδο (και δεν κάνω πλάκα! :embarrest:embarrest). Ελπίζω στο επόμενο να μην υπάρξει κώλυμα....
Πάντως, για να μην είμαστε οφ τόπικ, τί λέτε για νησάκια αργοσαρωνικού; Για ολιγοήμερες διακοπές είναι μια χαρά. Υδρα, Πόρος, Σπέτσες....
Γίνονται και εκεί αστρολογικά συνέδρια;
Μα πόσα τέλος πάντων :wacko:
Είναι και αυτά διεθνή; :unsure:
Maroulita
07-08-2008, 09:36 PM
Είναι Διαβαλκανικά αυτά. Ξέρεις, Τούρκοι, Σέρβοι, Ρουμάνοι... Ελλάς απούσα. Ματσεντόνια, ντεν γκνωρίζει!
Dell Piero
07-08-2008, 09:48 PM
Διακρίνω εριστικές συμπεριφορές. ΚΑΙ κατά 99,9% ξέρω τα ονόματα σας :nuts:
Να γράφετε επώνυμα από τούδε.....
:toung:
Fotini Christodoulou
07-08-2008, 10:01 PM
Περί εκδρομής....Ε ΟΧΙ να τραβάς την αγαπημένη σου στα συνέδριαα.(κι ας είναι και αστρολογίας)....ενώ κάλλιστα σε 3 μερούλες πάς, Φλωρεντία ή Πράγα ή Βουδαπέστη για παράδειγμα χαλαρότατα.Μετά το,φαί ρίχνεις και μια βόλτα αλά σάιτσήινγκ και καις τις θερμίδες:cheesy:
Εναλλακτικά, βρίσκεστε εξαιρετικά κοντά όπως είπε και το μαρουλάκι σε πανέμορφα νησάκια.:bigsmile:
Περί επιθέτων, υπομονή....προσεχώς που θα έχω δύο και θα τα αλλάζω αναλογα με την περίπτωση:toung:
Maroulita
07-08-2008, 10:18 PM
Διακρίνω εριστικές συμπεριφορές. ΚΑΙ κατά 99,9% ξέρω τα ονόματα σας :nuts:
Να γράφετε επώνυμα από τούδε.....
:toung:
Είστε λιποβαρής αγαπητέ. Οπότε αφήστε τα σάπια και πιάστε κανά σουβλάκι. :nuts:
Μητσάκος
08-08-2008, 07:51 AM
Περί εκδρομής....Ε ΟΧΙ να τραβάς την αγαπημένη σου στα συνέδριαα.(κι ας είναι και αστρολογίας)....ενώ κάλλιστα σε 3 μερούλες πάς, Φλωρεντία ή Πράγα ή Βουδαπέστη για παράδειγμα χαλαρότατα.Μετά το,φαί ρίχνεις και μια βόλτα αλά σάιτσήινγκ και καις τις θερμίδες:cheesy:
Εναλλακτικά, βρίσκεστε εξαιρετικά κοντά όπως είπε και το μαρουλάκι σε πανέμορφα νησάκια.:bigsmile:
Περί επιθέτων, υπομονή....προσεχώς που θα έχω δύο και θα τα αλλάζω αναλογα με την περίπτωση:toung:
Δεν με προσέχεις, δεν με προσέχεις...:cry:
Τι θες να κάνω για να με προσέξεις;
Να μιλήσω επώνυμα;
Να σταματήσω την εριστική μου συμπεριφορά;
Να σου ζητήσω συγνώμη;
Να γίνω θυρωρός σε ομοσπονδία αστρολόγων;
Πες μου τι θες και θα το κάνω :nuts:
Αφού γράφω στην αρχή ότι έχουμε τονισμένους 9ο και 11ο! Θα μου πεις ότι και εκεί μπορούμε να διαφωτιστούμε μέσω συλλογικών διαδικασιών, αλλά η Φλωρεντία είναι ακριβή οι δε Πράγα και Βουδαπέστη έχουν τα "αβάδιστα στο χώρο σου" που δεν τα κάνει καθόλου κέφι η γυναίκα μου για τους ευνόητους λόγους που έχουν αναφερθεί σε άλλη ενότητα. Θα κλονιστεί ο γάμος μας και δεν έχουν και σουβλάκια :nuts:
black moon
08-08-2008, 10:08 AM
Στις Γενικές συζητήσεις και off topic θεματα επιτρεπεται η εριστική συμπεριφορα και το καυστικό χιουμορ? Αν ναι, πες το μου να πω οτι εχω να πω, και θα ζητήσω μετα και συγνώμη επώνυμα!:toung: Τωρα απο ποιον απ'όλους θα την ζητήσω...δεν ξέρω.....:nuts:
Μητσάκος
08-08-2008, 11:25 AM
Στις Γενικές συζητήσεις και off topic θεματα επιτρεπεται η εριστική συμπεριφορα και το καυστικό χιουμορ? Αν ναι, πες το μου να πω οτι εχω να πω, και θα ζητήσω μετα και συγνώμη επώνυμα!:toung: Τωρα απο ποιον απ'όλους θα την ζητήσω...δεν ξέρω.....:nuts:
Καταθέσεις εκφράσεων συγνώμης ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ δικαιούται :nuts:
Ο ΜΕΓΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προστάτης των απανταχού κατατρεγμένων αστρολόγων, ο Ρομπέν των Συγκλινουσών!!!!
(αν και τώρα πρέπει να είναι αφοσιωμένος στα οργανωτικά/εκτελεστικά και παρουσίασης καθήκοντα του Πανδιαστημικού Συνεδρίου Αστροσυνταξιούχων που θα λάβει χώρα στον α' του Κενταύρου και στο οποίο θα συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες από τη Ρεντίνα Καρδίτσας, τον Ορχομενό Βοιωτίας, τον Μπλίκοξ της Ανδρομέδας, η ενδεκάδα της Γαλατά Σεράι και ο Μάρβιν, το μανιοκαταθλιπτικό ρομπότ.
Οπότε κάνε την καρδιά σου πέτρα και περίμενε 2 αστρικά έτη, γιατί τότε θα τελειώσουν όλα και θα μπορέσεις να εκφράσεις την ταπεινή σου συγνώμη :love: )
black moon
08-08-2008, 12:27 PM
Πρόβλημα!!!!!!!
Αν επι δυο αστρικά ετη, θα πρεπει αναμένοντας να ειμαι καλό παιδί (:cry:), θα βάλω τουλάχιστον περι τα 15-20 κιλά....ιδίως μετα τα βιντεακια της Kia οπου βλέπω ψησταριά και όχι μόνο,θα κατσικώνομαι (σιγα μη με αποθάρρυναν οι φωτο των ευτραφών κυριών-μπρος στην απολαυση της μάσας....)! Και μετα όχι τιποτα αλλο.... θα πρέπει να παχύνω και τον αντρα μου :nuts:
*Astropeleki*
08-08-2008, 12:38 PM
Να σου ζητήσω συγνώμη;
Αν ναι, πες το μου να πω οτι εχω να πω, και θα ζητήσω μετα και συγνώμη επώνυμα!:toung: Τωρα απο ποιον απ'όλους θα την ζητήσω...δεν ξέρω.....:nuts:
Παρακαλώ, οι συγνώμες στο ανάλογο θέμα :toung: :laugh:
Δείμων
08-08-2008, 04:35 PM
Και μετα όχι τιποτα αλλο.... θα πρέπει να παχύνω και τον αντρα μου :nuts:
Το ενδεχόμενο να σε ευγνωμονεί για αυτό το σκέφτηκες? :nuts: («Όχι άλλη δίαιτα!!!»)
Ξέρω, σκάω. :embarrest
Μητσάκος
08-08-2008, 04:46 PM
Το ενδεχόμενο να σε ευγνωμονεί για αυτό το σκέφτηκες? :nuts: («Όχι άλλη δίαιτα!!!»)
Ξέρω, σκάω. :embarrest
Μη σκας, απλώς πρέπει να παχύνεις επώνυμα και δεν τρέχει μία :cheesy:
Fotini Christodoulou
08-08-2008, 04:54 PM
Δεν με προσέχεις, δεν με προσέχεις...:cry:
Τι θες να κάνω για να με προσέξεις;
Να μιλήσω επώνυμα;
Να σταματήσω την εριστική μου συμπεριφορά;
Να σου ζητήσω συγνώμη;
Να γίνω θυρωρός σε ομοσπονδία αστρολόγων;
Πες μου τι θες και θα το κάνω :nuts:
Αφού γράφω στην αρχή ότι έχουμε τονισμένους 9ο και 11ο! Θα μου πεις ότι και εκεί μπορούμε να διαφωτιστούμε μέσω συλλογικών διαδικασιών, αλλά η Φλωρεντία είναι ακριβή οι δε Πράγα και Βουδαπέστη έχουν τα "αβάδιστα στο χώρο σου" που δεν τα κάνει καθόλου κέφι η γυναίκα μου για τους ευνόητους λόγους που έχουν αναφερθεί σε άλλη ενότητα. Θα κλονιστεί ο γάμος μας και δεν έχουν και σουβλάκια :nuts:
ΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ:cry:
Βέβαια μιας και προσφέρθηκες....και δηλαδή έχω κι ένα Πλούτωνα που χάρηκε με τις προτάσεις....κάνε και όλα τα παραπάνω στις ανάλογες ενότητες και μετά θα στραφεί ΟΛΗ η προσοχή μου σ εσενα.Και κερνάω και σουβλάκι:laugh::cheesy:
Κοιταξε 9ος είναι τα μακρινά ταξίδια εκτός απο διαφωτισμός:laugh: και μου λές εχετε 3 μέρες!ΑΡΑ πρότεινα κοντινούς προορισμούς. 11ος ομαδικές δραστηριότητες.
Πάρτε ένα βουνό μαζί με άλλους(11ος:laugh:), περπατήστε το να καούν και οι θερμίδες με μηδέν εξοδα (αιγόκερος :toung:)και να μάθετε κιολας για την περιοχή(9ος). Ικανοποιεί όλους τους οίκους!
Ορίστεεεεεε σου τα έλυσα ΟΛΑ τι άλλο θέλειςςςς;;;;;;!!!!
ZorZeta
08-08-2008, 05:34 PM
ΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ:cry:
Βέβαια μιας και προσφέρθηκες....και δηλαδή έχω κι ένα Πλούτωνα που χάρηκε με τις προτάσεις....κάνε και όλα τα παραπάνω στις ανάλογες ενότητες και μετά θα στραφεί ΟΛΗ η προσοχή μου σ εσενα.Και κερνάω και σουβλάκι:laugh::cheesy:
Κοιταξε 9ος είναι τα μακρινά ταξίδια εκτός απο διαφωτισμός:laugh: και μου λές εχετε 3 μέρες!ΑΡΑ πρότεινα κοντινούς προορισμούς. 11ος ομαδικές δραστηριότητες.
Πάρτε ένα βουνό μαζί με άλλους(11ος:laugh:), περπατήστε το να καούν και οι θερμίδες με μηδέν εξοδα (αιγόκερος :toung:)και να μάθετε κιολας για την περιοχή(9ος). Ικανοποιεί όλους τους οίκους!
Ορίστεεεεεε σου τα έλυσα ΟΛΑ τι άλλο θέλειςςςς;;;;;;!!!!
αγαπητε Μητσάκο βρισκω την προταση της roadrunner πολύ καλή και μπορω κατά κάποιο τροπο να βοηθήσω σε αυτό. Μιας και την εποχή εκείνη θα βρίσκομαι στην Λειβαδιά, χαρά μου να φιλοξενήσω εσένα και την καλή σου ενα τριημεράκι, οπότε μπορείς να κάνεις διάφορες μικρές εξορμήσεις διαλέγοντας βουνό ή θάλασσα, μπορείς να συμμετέχεις σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες μιας και στην περιοχή σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις οχι μόνο ορειβασία ή αναρίχηση αλλά και αλεξίπτωτο πλαγιάς. Αν δεν σε ικανοποιεί κάτι απο όλα αυτά, υπόσχομαι υπέροχα σουβλάκια μιας και η περιοχή φημίζεται για αυτά.
Σε άλλη περίπτωση θα σου πρότεινα ενα ταξιδάκι στο Πήλιο, έτσι για να νιώσεις λίγο την ατμόσφαιρα στο βουνό των Κενταύρων.
Μια άλλη πρόταση απο μένα είναι τα Γιάννενα μιας και το φθινοπωρο ταιριάζει πολύ στο τοπίο, με μικρές βόλτες στα ζαγοροχώρια. Γενικά η περιοχή έχει πολλά μέρη να δείς αν και εγώ θα ξεχώριζα την βόλτα μιας περίπου ωρίτσας με τα πόδια απο το μικρό Πάπιγγο στην Δρακόλιμνη, η οποία παρουσιάζει και επιστημονικό ενδιαφέρον.
Ονειρο. Χαμηλές τιμές, ωραίο φαγητό, ομαδικές δραστηριότητες (ραφτινγκ στο Βοϊδομάτη), υπέροχο τοπίο, δυνατότητα για εξερεύνηση και μάθηση.
Οτι και να αποφασίσετε πάντως εγώ σας εύχομαι να περάσετε ΤΡΙκαλα.:love:
Λευκή
08-08-2008, 06:04 PM
9ος οίκος.Τι τα θέλεις.Το καλύτερο είναι το εξωτερικό σ αυτήν την περίπτωση,όσο κι αν ακούγεται κλισέ:bigsmile:
Η Τουρκία προφανώς απορρίπτεται διότι με κεμπάμπια ,μπακλαβάδες,σαραγλιά και συναφή θα γυρίσετε διπλάσιοι:cheesy:
Σχετικά με τον 11ο οίκο,θα σας πρότεινα Κούβα:bigsmile:
Μητσάκος
09-08-2008, 07:40 AM
9ος οίκος.Τι τα θέλεις.Το καλύτερο είναι το εξωτερικό σ αυτήν την περίπτωση,όσο κι αν ακούγεται κλισέ:bigsmile:
Η Τουρκία προφανώς απορρίπτεται διότι με κεμπάμπια ,μπακλαβάδες,σαραγλιά και συναφή θα γυρίσετε διπλάσιοι:cheesy:
Σχετικά με τον 11ο οίκο,θα σας πρότεινα Κούβα:bigsmile:
Εσύ τώρα γιατί ξύνεις πληγές :weird:
Τό 'χαμε τάμα να πάμε πριν μας αφήσει ο Κάστρο και γίνει της Πόπης και παρ' όλο που ο Φιντέλ κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει και κρατιέται με νύχια και με δόντια, μάλλον δεν το βλέπω να το εκπληρώνουμε το τάμα.
Τι τα θες, σε καμιά Εύβοια θα καταλήξουμε, με τίποτα αστρολόγους να συζητάμε για τη σύζευξη της αρχαίας ελληνικής αστρολογικής αντίληψης με την μεταμοντέρνα εξ Εσπερίας προσέγγιση, βασιζόμενοι στον Robert Hand και τρώγοντας κατσικάκι με μακαρόνια :nuts:
μυρσινη
09-08-2008, 09:41 PM
Μητσακο,σε μια αλλη συζητηση,αλλα ελεγες για τον συνδυασμο κατσικακιου και μακαρονιων:bigsmile:Βλεπω ομως πως αλλαξες γνωμη,αρα βρισκεσαι σε καλο δρομο!Αν πατε Κωσταντινουπολη και φατε βαρια(αν και για τα δικα μου γουστα ειναι "φημες"το βαρυ φαγητο που θα φαει καποιος οταν παει εκει,η θεια Ευρωπη εχει αγγιξει πια και τα τοπικα πιατα,εννοω πως τα καρυκευματα χρησιμοποιουνται πιο περιορισμενα)θα κανετε γυμναστικη μετα και θα τα καψετε!Τι ειναι τρεις μερες?Ενας ωραιος και κοντινος στην Αθηνα προορισμος ειναι οι Σπετσες η' Επιδαυρος και Ναυπλιο.Αν σκεφτω και κατι αλλο,θα σου πω!
Μητσάκος
09-08-2008, 09:50 PM
Μητσακο,σε μια αλλη συζητηση,αλλα ελεγες για τον συνδυασμο κατσικακιου και μακαρονιων:bigsmile:.....
..........
Απεναντίας, καλή μου :bigsmile:
για πρόσεξε καλύτερα:
για κατάντια μιλάω :cheesy:
Τι τα θες, σε καμιά Εύβοια θα καταλήξουμε....
.....τρώγοντας κατσικάκι με μακαρόνια
μυρσινη
09-08-2008, 10:02 PM
Νομιζω πως καταλαβα τι ηθελες να πεις:bigsmile:Κι εγω με χιουμοριστικη διαθεση απαντησα,κατι που δυστυχως:cry:δεν φαινεται παντα στις απαντησεις μας μιας και ο ηχος απουσιαζει...
Μητσάκο
για το συνεδριο ψάχνουν για τον 2ο Ελληνα ομιλητή
αφού θα πας εκεί μήπως είσαι ςσύ και μας το κρύβεις:idea:
Μητσάκος
10-08-2008, 12:03 AM
Μητσάκο
για το συνεδριο ψάχνουν για τον 2ο Ελληνα ομιλητή
αφού θα πας εκεί μήπως είσαι ςσύ και μας το κρύβεις:idea:
από ό,τι είδα, τον έχουν μάλλον βρει. Το θέμα είναι αν θα γίνει τελικά το ...συνέδριο :bigsmile:
Dell Piero
10-08-2008, 12:13 AM
Όποιος πάει πρώτος στο σούπερ να πάρει και σακούλες για μπάζα νάχουμε
Βασιλης Παπαδολιας
12-08-2008, 01:36 PM
Ρε Μητσάκο, για εκδρομή δεν ξεκίνησες; Πώς κατέληξες να μιλάς για συνέδρια; (emoticon). Δεν είπαμε ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει σε άλλα fora? Και κάθονται και σου γράφουν εκεί με ειλικρίνεια τις προτάσεις τους...Τς τς, ανεπίδεκτος είσαι... (ξανά emoticon)
Dell Piero
12-08-2008, 10:39 PM
Ετσι γίνεται με αυτά τα πράγματα. Εξελίσσονται οι καρμικές επιταγές... Ξεκινά για εκδρομή, στο δρόμο προκύπτει η παράσταση "ο καραγκιόζης και οι παρατρεχάμενοι" και καλύπτεται "ρεπορταζιακά" :toung:
Βασιλης Παπαδολιας
13-08-2008, 09:26 AM
Ετσι γίνεται με αυτά τα πράγματα. Εξελίσσονται οι καρμικές επιταγές... Ξεκινά για εκδρομή, στο δρόμο προκύπτει η παράσταση "ο καραγκιόζης και οι παρατρεχάμενοι" και καλύπτεται "ρεπορταζιακά" :toung:
:bigsmile:
Μητσάκος
18-08-2008, 01:15 PM
Ρε Μητσάκο, για εκδρομή δεν ξεκίνησες; Πώς κατέληξες να μιλάς για συνέδρια; (emoticon). Δεν είπαμε ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει σε άλλα fora? Και κάθονται και σου γράφουν εκεί με ειλικρίνεια τις προτάσεις τους...Τς τς, ανεπίδεκτος είσαι... (ξανά emoticon)
Φίλε μου, ανέφερα ότι παίζουν τονισμένοι 9ος και 11ος, οπότε είπαμε να συνδυάσουμε επιμόρφωση και εκδρομούλα :toung:
Όσον αφορά τα άλλα φόρα, πήρες φόρα και δεν είδες ότι δεν γίνεται ανα-φορα σε άλλα φόρα τς τς :toung:
Βασιλης Παπαδολιας
18-08-2008, 01:19 PM
Επιστρέψαμε ανανεωμένοι; :bigsmile:
Μητσάκος
18-08-2008, 01:29 PM
Επιστρέψαμε ανανεωμένοι; :bigsmile:
Μπα, εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε τις εξωτικές παραλίες του Μαυροβουνίου :nuts:
Από βδομάδα επιστρέφουμε :bigsmile:
μυρσινη
21-08-2008, 12:07 AM
Ξεκινησαμε απο Υδρα,Σπετσες,πετατηκαμε ως την Κουβα,ειδαμε και μια παρασταση στην Επιδαυρο και κατηφορησαμε στην Λακωνια?Εκει ξερω μια παραλια που λεγεται Μαυροβουνιο.Εκτος εαν υπαρχει και αλλου!
BlackOrWhat
21-08-2008, 12:42 PM
Μαυροβούνιο, έχω την εντύπωση πως είναι η νέα ονομασία της Πελοποννήσου μετά τις περσινές πυρκαγιές...:toung:
...ολίγον από μαύρο κι άραχνο χιούμορ να υποστηρίξουμε και το νίκ??:nuts::cry::toung: Καλά σκάω...
ΑΡΙΔΗΛΗ
21-08-2008, 05:47 PM
Μητσάκο σου προτείνω και Αιγαίο μια επίσκεψη στην "Παναγιά της Τήνου " όλο και κάποιο τάμα θα έχεις κάνει :embarrest
και μετά στο νησί με τον μοναδικό Μεσαιωνικό οικισμό έν ζωή, Ανω Σύρο
Την πατρίδα του φιλόσοφου Φερεκύίδη και αστρονόμου καθώς εφεύρε το ηλιοτρόπιο επίσης δάσκαλος του Μεγάλου Πυθαγόρα.
Πιστεύω ότι με τον πολιτισμό του νησιού ο 9ος σας οίκος θα ικανοποιηθεί και την σιλουέτα σας θα διατηρήσετε γιατί ως γνωστό τα λουκουμάκια μας είναι διαιτητικά καθώς δεν περιέχουν λιπαρά και καλύπτουν τις υπογλυκαιμικές μας τάσεις, και το νησί αυτή την εποχή θα είναι υπέροχο χωρίς το αδιαχώρητο του Αυγούστου:unsure:
Λευκή
21-08-2008, 11:24 PM
Μαυροβούνιο, έχω την εντύπωση πως είναι η νέα ονομασία της Πελοποννήσου μετά τις περσινές πυρκαγιές...:toung:
...ολίγον από μαύρο κι άραχνο χιούμορ να υποστηρίξουμε και το νίκ??:nuts::cry::toung: Καλά σκάω...
Κι εγώ που νόμιζα ότι είσαι φαν του Τζάκσον!:toung:
Μητσάκο μπορείτε να πάτε και Θάσο!Κουλτούρα βέβαια μην περιμένετε (9ος) ούτε συλλογικότητα από μέρους των κατοίκων (11ος)αλλά έχεις καλύτερες παραλίες απ της Καλλίστης:nuts:
οντως πήγα στο χωριό μου ορια ηλεια μεσηνία μαυρα χάλια
με έπιασε το κεφάλι μου
που ειναι το πρασινο?????????????????????
Μητσάκος
22-08-2008, 08:17 AM
Μητσάκο μπορείτε να πάτε και Θάσο!Κουλτούρα βέβαια μην περιμένετε (9ος) ούτε συλλογικότητα από μέρους των κατοίκων (11ος)αλλά έχεις καλύτερες παραλίες απ της Καλλίστης:nuts:
Είχα πάει παλιά και δεν μου έκανε κούκου :toung:
Εκτός αυτού, τριήμερο από την Αθήνα στη Θάσο, μας πέφτει κάπως βαρύ. Θέλουμε οδικώς και όχι πάνω από 100 χλμ από την Αθήνα. Θα κοιτάξω και σε κανένα άλλο φόρουμ να δω τι γίνεται, μπας και έχουν καμιά ιδέα :toung:
white diamond
22-08-2008, 11:14 AM
Μήλο ,Αγκίστρι ή και Γαλαξίδι!:bigsmile::bigsmile:
sagimoon
22-08-2008, 11:29 AM
Σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από Αθήνα, ούτε για μπάνιο δεν πάει κανείς, για τριήμερο θα πας? Εμείς για μονοήμερες πάμε καλάματα για γουρουνοπούλα και γυρνάμε το βράδυ, αφού περάσουμε και από τον Ταύγετο και την Σπάρτη μια βόλτα.
Τί σόι τοξότης είσαι του λόγου σου??
Μητσάκος
22-08-2008, 11:58 AM
Σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από Αθήνα, ούτε για μπάνιο δεν πάει κανείς, για τριήμερο θα πας? Εμείς για μονοήμερες πάμε καλάματα για γουρουνοπούλα και γυρνάμε το βράδυ, αφού περάσουμε και από τον Ταύγετο και την Σπάρτη μια βόλτα.
Τί σόι τοξότης είσαι του λόγου σου??
Με ωροσκόπο Ταύρο :toung:
sagimoon
22-08-2008, 02:32 PM
Εδώ πάω πάσο, χεχε
kritikia
22-08-2008, 02:55 PM
Πήγαινε Αίγινα. Είναι super για 3 ημερο
ZorZeta
22-08-2008, 06:11 PM
Μητσακο, εχω την υποψία ότι, κάτι άλλο θες να μας πεις. :toung:
BlackOrWhat
22-08-2008, 08:47 PM
Του Τζάκσον...γκούχου γκούχου...βεβαίως βεβαίως, αλλά ακριβώς όταν ήταν μαύρος!!! :toung:
Για να πώ την αλήθεια ήμουν μεταξύ Τζάκσον και Χέτφιλντ καιιιιιιιιι...διάλεξα Μπρίτνεϋ...;):toung: (είναι και Τοξότης τρομάρα της :cry:)
οντως πήγα στο χωριό μου ορια ηλεια μεσηνία μαυρα χάλια
με έπιασε το κεφάλι μου
που ειναι το πρασινο?????????????????????
Έχω καιρό να κατέβω Πελοπόννησο και η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να ψυχοπλακωθω!!! :cry:
Πήγαινε Αίγινα. Είναι super για 3 ημερο
Καλά...Μήτς...παράτατα όλα και πήγαινε Κρήτη για ρακιές!!! :nuts::toung: Δοκιμασμένα πράγματα...
flame
22-08-2008, 10:19 PM
Ξέρετε κσι πάλι για φέτος το πιο τρέντυ Χριστουγενιάτικο δέντρο θα είναι το μαύρο καψαλιζέ....:cheesy::nuts:
Δείμων
23-08-2008, 03:32 AM
Κρήτη για ρακιές!!! :nuts::toung: Δοκιμασμένα πράγματα...
...Και εγγυημένα! PerfectPerfect Αλλά για τριήμερο... Ούτε να ξεσουρώσεις δεν θα προφτάσεις! :laugh:
μυρσινη
23-08-2008, 04:02 AM
Με ωροσκόπο Ταύρο :toung:
Δικαιολογιες!!!!:laugh::laugh:Γιατ ι δεν πατε στο Ναυπλιο?Ειναι κοντα,πας με αυτοκινητο.