PDA

View Full Version : διαζυγιο....

argy29
05-08-2008, 05:51 PM
τι οψεις πρεπει να κανει ο ποσειδωνας, πλουτωνας, κρονος σε ενα ωροσκοπιο για να λεμε πως ενας απο αυτους εχει εξεχουσα θεση σε ενα χαρτη?
Εγω που εχω τον ουρανο στον σκορπιο (εξαρση) σημαινει πως επηρρεαζομαι πιο πολυ απο αυτον τον πλανητη?????(επισης ειναι κυβερνητης του 5ου)

Λίλιαν Σίμου
05-08-2008, 09:41 PM
Αγαπητή φίλη

Ένας πλανήτης που είναι σε κυριαρχία ή έξαρση είναι σίγουρα σε δυνατή θέση, ή σε οίκο της κυριαρχίας ή της έξαρσής του. Μετά από αυτό, υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες που αφορούν μοίρες, δεκανούς και λοιπά στοιχεία που δίνουν μία δύναμη στον πλανήτη.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

argy29
06-08-2008, 05:36 PM
Δηλαδη? Ενα παραδειγμα???

Λίλιαν Σίμου
06-08-2008, 06:16 PM
Ο Ήλιος στον Κριό είναι σε έξαρση, άρα λειτουργεί δυναμικά.

argy29
06-08-2008, 06:21 PM
και ο Ουρανος στον Σκορπιο ειναι σε εξαρση...αν ειναι κυβερνητης του 5ου αυτο σημαινει ξαφνικους χωρισμους, πολλες σχεσεις??????????Προσπαθω να καταλαβω...

Λίλιαν Σίμου
06-08-2008, 06:38 PM
Αγαπητή φίλη

Σας έχω εξηγήσει και αλλού, μία μεμονωμένη όψη ή θέση δεν λέει τίποτα. Το σύνολο της προσωπικότητας και πολλά άλλα στοιχεία δίνουν την εικόνα. Μπορεί να συμβούν αλλαγές αλλά να σας αρέσουν, αφού είναι σε έξαρση ή να κάνουν καλό. Αλλά κι αυτό που λέω μόνο από ένα πλανήτη δεν εξηγεί τον οίκο.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

argy29
06-08-2008, 06:42 PM
Ειχα διαβασει παλαιοτερα οτι η "εξεχουσα θεση Ποσειδωνα, Κρονου και Πλουτωνα και Ουρανου" οδηγει σε χωρισμους.....
Δεν καταλαβαινω τι οψεις πρεπει να υπαρχουν για να θεωρειται καποιος "ποσειδωνιος" τυπος ή "ουρανιος"......Αρκει μονο να ειναι ενας απο αυτους τους πλανητες σε εξαρση ή πρεπει να κανουν οψεις αρνητικες/θετικες με αλλους πλανητες?????????

Λίλιαν Σίμου
07-08-2008, 08:14 PM
Αγαπητή φίλη

Ρωτάτε λεπτομέρειες που δεν εξηγούνται με δύο λόγια. Για να χαρακτηριστεί κάποιος Ποσειδώνιος, Ουράνιος κλπ, είναι μία σειρά από μελέτες του γενέθλιου χάρτη. Δεν μπορώ να απαντήσω σε δύο γραμμές. Δεν είναι μία απλή διεργασία έξαρσης ή όψεων. Είναι κι άλλοι υπολογισμοί στο σύνολο ενός χάρτη.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

argy29
08-08-2008, 02:16 PM
Ευχαριστω για τον χρονο σας...:bigsmile: