View Full Version : ΒΔ σύνοδος με ωροσκόπο
Κοιτάζω μια συναστρία και ο ΒΔ του ενός είναι στις 15° 14' 56" του Ζυγού , ενώ ο ωροσκόπος του άλλου είναι στις 21° 57' 52" του Ζυγού. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί σύνοδος? Αν ναι, πώς ερμηνεύεται?
Λίλιαν Σίμου
02-08-2008, 05:46 PM
Αγαπητό μέλος
Οι όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 4 με 5 μοίρες. Επειδή εδώ δεν έχουμε πλανήτη, αλλά σημείο, καλύτερα να μην θεωρηθεί ως σύνοδος.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας κυρία Σίμου.
piccola
06-08-2008, 01:56 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι αντίστοιχο και ελπίζω να είμαι στο σωστό σημείο...!:unsure: Σε μία συναστρία, όταν ο ωροσκόπος μου είναι το ίδιο ζώδιο με το ΒΔ του άλλου ατόμου και το αντίστροφο για το άλλο άτομο (δλδ. ο ωροσκόπος του είναι ο ΒΔ μου) μπορεί να θεωρηθεί θετική όψη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:bigsmile:
black moon
06-08-2008, 07:23 PM
Piccola η κ.Σιμου απαντησε σ'αυτο που ρωτας μόλις!
Οι δεσμοι όπως και ο Ωροσκόπος ειναι σημεία, και όχι πλανήτες. Εδωσε 4-5 μοιρες για σημειο με πλανήτη, αλλα αν κατάλαβα σωστα καμια ισχυ μεταξυ 2 σημείων.
piccola
06-08-2008, 08:08 PM
Black moon ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μάλλον χρειάζομαι περισσότερο διάβασμα...δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω ακριβώς...:unsure:
θα πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο για να απαντηθεί το ερώτημά μου; (πλανήτη, όψη κτλ)
black moon
06-08-2008, 08:36 PM
Σε μία συναστρία, όταν ο ωροσκόπος μου είναι το ίδιο ζώδιο με το ΒΔ του άλλου ατόμου και το αντίστροφο για το άλλο άτομο (δλδ. ο ωροσκόπος του είναι ο ΒΔ μου) μπορεί να θεωρηθεί θετική όψη;
Οψεις ειναι τα τριγωνα,τετράγωνα, συνόδοι κλπ...εσυ λες οτι απλα ειναι στο ίδιο ζώδιο...αρα δεν ξερουμε κάν αν κάνουν κάποια όψη. Μιλάς για ΒΔ και Ωροσκόπο αυτά δεν ειναι πλανήτες, ειναι γεωμετρικά σημεία. Για να ισχύει ειπε η κ.Σίμου όψη μεταξύ ενός σημείου και ενος πλανήτη η ανοχη πρέπει να ειναι 4-5 μοίρες. Οι όψεις μεταξύ σημείων στην συναστρία αν κατάλαβα σωστά, δεν λαμβάνονται σοβαρα υπ' όψη.
Θα βρείς στο φόρουμ θεματα για τους πλανήτες, τους οίκους, τις όψεις και τις ανοχές. Θα βοήθαγε αν τα διάβαζες!