Κατόπιν αναγνώσεως του ενδιαφέροντος άρθρου αναφορικά με τις σχέσεις Ήλιου-Δία -Ζενίθ (και εφόσον οι γνώσεις μου είναι ελλιπείς) ,θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχουν ενδείξεις επιτυχίας στο ωροσκόπιο μου.
Γεννήθηκα στην 1-10-1975,στις 05.00πμ.(ωροσκόπος Παρθένος,Δίας στον Κριό)
Ευχαριστώ πολύ για την οποιαδήποτε απάντηση σας.
Λίλιαν Σίμου
27-03-2005, 01:14 AM
Αγαπητή βήτα
Δεν μας αναφέρετε τον τόπο γέννησης, στον χάρτη που μελέτησα θεώρησα την Αθήνα, οπότε ο ωροσκόπος σας είναι στην 8η μοίρα της Παρθένου.
Ανήκω στους αστρολόγους που δεν θεωρούν μοιρολατρεία την αστρολογική μεθοδολογία στη γνώση, αλλά κατεύθυνση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις ευκαιρίες μας στη ζωή. Κάθε άνθρωπος έχει ευκαιρίες, άλλος ίσως πιο πολλές, άλλος πιο περιορισμένες, αλλά όλοι έχουν. Το πρόβλημα συνήθως βρίσκεται στο ότι δεν τις αντιλαμβάνονται εγκαίρως.
Εσείς, λοιπόν, από αυτά που μπορώ να διαπιστώσω σε συντομία στον χάρτη σας, έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία δυναμική κοινωνική προβολή, και μάλιστα σ' αυτό είναι δυνατόν να σας βοηθήσει κάποιο άτομο που θα συναντήσετε (δεν είναι απαραίτητο να είναι ερωτικός σύντροφος, μπορεί να είναι αυτό, μπορεί να είναι ένα παιδί, ένα αγαπημένο πρόσωπο ή ακόμη και κάποιος που θα σας διδάξει). Πρέπει όμως να ενεργοποιήσετε παράλληλα την θέλησή σας και την αποφασιστικότητά σας, ώστε να φέρετε ισορροπία στην αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεστε. Στον δρόμο της επιτυχίας, καλό είναι να έχετε μία δράση κυρίως διανοητική και να επιδιώκετε την γνώση και την οξύτητα του πνεύματος. Μπορείτε να συλλαμβάνετε εύκολα ιδέες και αυτό να είναι ρυθμιστικός παράγοντας στη πορεία σας.
Η ανάπτυξή σας, μπορεί να έρθει μέσα από την εσωτερική αναγέννηση, καθώς να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το βαθύτερο εσωτερικό σας κομμάτι, να αγαπήσετε το παρελθόν σας με όλα να θετικά και τα αρνητικά και να διδαχθείτε, ώστε να ξεφύγετε από τα εμπόδια ή την σύγχυση.
Δεν ξέρω ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας, αλλά αν ασχολείστε με κάθε είδους γνώση, σίγουρα αυτό είναι το καλύτερο για σας. Αν γράφετε ή κάποια στιγμή αποφασίσετε να το κάνετε, θα είναι επίσης κάτι θετικό.
Ο άνθρωπος χτίζει το αύριο κάθε στιγμή και σίγουρα μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να το αποφασίσει!
καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
<<Ο άνθρωπος χτίζει το αύριο κάθε στιγμή και σίγουρα μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να το αποφασίσει!>>
Πράγματι αυτή ακριβώς είναι και η δική μου θέση!
Παράλειψη μου ο τόπος γέννησης,ωστόσο ορθώς υπολογίσατε Αθήνα.
Οι διαπιστώσεις και οι παρατηρήσεις σας σχετικά με τις δράσεις μου,ήταν κάτι παραπάνω από εύστοχες.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Με εκτίμηση,βήτα.