PDA

View Full Version : επαναυποβολή λόγω συμπλήρωσης..

Lam
30-07-2008, 05:45 PM
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση κα Σιμου. Πραγματικά οι απαντήσεις σας είναι ουσιαστικές και πολύτιμες.

Ελπίζω να μου απαντήσετε και στα παρακάτω. Θα με διαφωτίσετε.

-Ας υποθέσουμε ότι ένας οίκος καταλαμβάνει μοίρες από δύο ζώδια, του υδροχόου και των ιχθύων – με την ακμή του φυσικά στον υδροχόο- και είτε εμπεριέχει είτε όχι έναν πλανήτη. Εμείς εκτός του ότι υπολογίζουμε τις όψεις που κάνει ο ουρανός αλλά και ο πλανήτης που εμπεριέχεται (αν εμπεριέχεται) στο συγκεκριμένο οίκο, λαμβάνουμε υπόψη μας και τον ποσειδώνα σαν συγκυβερνήτη? (είτε ο οίκος καταλαμβάνει τις μισές περίπου μοίρες του ποσειδώνα , είτε τις περισσότερες? Είτε τις λιγότερες? )
- Στην περίπτωση που ο ανωτέρω οίκος εμπεριέχει πχ το πλανήτη άρη ή πλουτωνα , αλλά βρίσκεται στο ζώδιο των ιχθύων και όχι στο ζώδιο της ακμής του οίκου που είναι ο υδροχόος, τότε λαμβάνουμε υπόψη ποιον πλανήτη (πέρα από τον άρη ή τον πλούτωνα)? Τον ουρανό λόγω ακμής οίκου? τον ποσειδώνα στις μοίρες του οποίου βρίσκεται είτε ο άρης είτε ο πλούτωνας? Και τους δύο συν το πλανήτη που εμπεριέχεται?

- Όσον αφορά τους πλανήτες στους οίκους τώρα, μέχρι πόσες μοίρες πριν την ακμή ενός οίκου, λέμε ότι ο πλανήτης κάνει σύνοδος με την ακμή αυτού του οίκου και συνεπώς επηρεάζει και τα θέματά του? Σε αυτήν την περίπτωση, ο συγκεκριμένος πλανήτης θα επηρεάζει και τα θέματα του οίκου στον οποίο βρίσκεται? έστω και αν είναι στις τελευταίες μοίρες του?

- Επίσης θα ήθελα να μου δώσετε μια ερμηνεία σε ότι αφορά την ερμηνεία του πλούτωνα στα παρακάτω:

Ο 6ος οίκος μου οίκος έχει την ακμή του στο τοξότη (8 και 55 μοίρες) σε σύνοδο με ανάδρομο ποσειδώνα εντός οίκου (11 και 38 μοίρες τοξότη - ανοχή 3 μοιρών περίπου ) και ο 12ος μου οίκος έχει την ακμή του στους διδύμους (8 και 55 μοίρες) με κανένα πλανήτη μέσα του. Ο πλούτωνας (9 και 05 ζυγού) κάνει ακριβές τρίγωνο με την ακμή του 12 ου οίκου (με πιθανή** όψη τετραγώνου με τον Ερμή-ο πλουτωνας στις 9&05 μοιρες του ζυγού ενώ ερμής 15&41 μοίρες καρκίνου ) και ακριβές εξάγωνο με την ακμή του 6 ου οίκου και εξάγωνο με τον ανάδρομο ποσειδώνα. Με τον Δία δεν κάνει όψη ούτε ο πλούτωνας ούτε ο ανάδρομος ποσειδώνας. Πως επηρεάζει τα θέματα των δύο αυτών οίκων ο πλούτωνας? (το θέμα αυτό το υπέβαλα και στους εραστές τις αστρολογίας γιατι δεν ημον σίγουρος αν είναι εκτός ενότητας ή οχι)
Επίσης, γενικά έχουν δυνατή ισχύ οι ακριβείς όψεις πλανητών με τις όποιες ακμές οίκων? Να τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την καθοδήγησή σας.

** το αστρολογικό πρόγραμμα του myhoroscope δεν μου βγάζει όψη τετραγώνου, ενώ το πρόγραμμα ενός συγκεκριμένου ξένου site μου δίνει όψη τετραγώνου. Δεν γνωρίζω ποια ένδειξη είναι η σωστή.

Το ίδιο site μου δίνει επιπλέον τις παρακάτω όψεις (ενώ το myhoroscope οχι) και θα ήθελα να μου πείτε αν θα πρέπει να τις υπολογίζω στην ερμηνεία του προσωπικού μου χάρτη ή όχι? και αυτό επειδή είναι πολλές.
πάντως επειδή υπάρχει σύγχυση με τις ανοχές όψεων, εγώ σαν αρχάριος κρατώ τις όψεις του myhoroscope γιατι νομίζω πως του ξένου site είναι οι παρακάτω λάθος(χρησιμοποιούσα το ξένο site πριν το myhoroscope εντάξει τον αστρολογικό χάρτη στο site του και μου μείνε η συνήθεια να το επισκέπτομαι )

Ερμής (15 και 41 καρκίνου) σε τετράγωνο με Πλούτωνα (9 και 05 ζυγού)
¶ρης (3 και 07 παρθένου) σε τετράγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα(11 και 38 τοξότη)
¶ρης (3 και 07 παρθένου) σε τετράγωνο με Δία (24 και 11 ταύρου)
Κρόνος (4 και 19 λέοντα) σε τρίγωνο με ανάδρομο ποσειδώνα (11 και 38 τοξότη)