PDA

View Full Version : Το myhoroscope στην Ψηφιακή Ελλάδα



ScP
29-07-2008, 11:51 AM
To myhoroscope.gr αποδέχθηκε πρόσκληση παρουσίασης από την εκπομπή της ΕΤ1, Ψηφιακή Ελλάδα, μιας εκπομπής που προσεγγίζει το internet, τις μικροσυσκευές και τις νέες τεχνολογίες, από την πλευρά του απλού χρήστη.
Εκπρόσωπός μας ήταν ο Δημήτρης Μέλλος, διευθυντής του αστρολογικού περιοδικού Ζωή & Ζώδια.

Ευχαριστούμε τον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Βασιλάκο και την δημοσιογραφική ομάδα.


R1Mko7BsIlE

leoma
29-07-2008, 01:34 PM
Το είδα κι εγώ...:bigsmile:

*Astropeleki*
29-07-2008, 02:57 PM
Είδα από το youtube την παρουσίαση του φόρουμ μας :) Πιστεύω ότι πλέον θα αρχίσει να μπαίνει το νερό στ' αυλάκι και να δοθεί στο αντικείμενο αυτό μεγαλύτερη "αξία" και να προωθηθεί όπως του αξίζει! Αν και θεωρώ ότι ένα μόνο 5λεπτο δεν είναι καθόλου αρκετό για να παρουσιαστεί ένα τόσο καλοφτιαγμένο φόρουμ αστρολογίας καθώς και η πλούσιες λειτουργίες και βιβλιοθήκες του :toung: Εύχομαι να ξαναγίνει κάτι τέτοιο σύντομα!!!!

allen
29-07-2008, 03:05 PM
To internet αποτελεί μεγάλη δύναμη και θα έχει στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη. Όσο προσπαθούμε όλοι - νέοι αλλά και μεγαλύτεροι - να μάθουμε να το χειριζόμαστε, θα κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή μας σε θέμα τουλάχιστον πληροφοριών. Πολύ ωραία η παρουσίαση του myhoroscope στην Ψηφιακή Ελλάδα!
Θα συμφωνήσω ότι μέσα σε πέντε λεπτά δεν θα μπορούσε με καμιά δύναμη να παρουσιαστούν όλες οι λειτουργίες, τα υπολογιστικά προγράμματα, τα θέματα του myhoroscope, αλλά είναι μια καλή αρχή για μελλοντική δεύτερη παρουσίαση μας.
Μπράβο σε όλους τους συντελεστές που κάνουν το φόρουμ τόσο φιλικό και λειτουργικό σε όλους τους χρήστες... εγγεγραμένα μέλη αλλά και επισκέπτες του myhoroscope.gr
Ευχαριστούμε και τον Δ. Μέλλο για την εκπροσώπιση.

zeta1987
30-07-2008, 01:19 AM
Και εγώ ειλικρινά χάρηκα απίστευτα όταν είδα την παρουσίαση στο youtube,δυστυχώς δεν κατάφερα να το δώ live στην ετ1...Αν και η παρουσίαση ήταν πολύ λίγη σε σχέση με όλα όσα υπάρχουν στην σελίδα μας,πιστεύω πως έστω και αυτά τα 5 λεπτά ήταν αρκετά ουσιώδη και μεστά!:bigsmile:

ArialMind
30-07-2008, 02:12 AM
Πολύ ωραία όλα αυτά που ειπώθηκαν απο τον κ. Μελλο αλλα πραγματικά για κάποιον που δεν γνωρίζει πολλα απο αστρολογία, θα χρειαζόταν επιπλέον χρόνος για να καταλάβει πoια ηταν τα εργαλειάκια πιστευω....και να αναφερθει και η αναλυση του γενεθλιου και των διελευσεων που υπάρχουν. και ο παρουσιαστής φαινόταν πολύ αγχωμενος με τον λίγο χρόνο που εμφανώς διέθετε.

Fotini Christodoulou
30-07-2008, 05:45 PM
Δεδομένου του λίγου χρόνου που μπορούσε να αφιερωθεί στο θέμα και στο σάιτ μας ,θεωρώ ότι έγινε η καλύτερη δυνατή παρουσίαση απο τον κο Μέλλο, τον οποίο θα ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου για την εκπροσώπηση!:bigsmile:

Πάντα τέτοια:bigsmile:

Maroulita
30-07-2008, 10:57 PM
Μπράβο μας, μπράβο μας! :bigsmile:

Οκ, που και που, ας ευλογάμε τα γένια μας με τα δάχτυλα που μας αρμόζουν... :toung::toung:

laziali
30-07-2008, 11:10 PM
Πάντα τέτοια αγαπημένο myhoroscope!!!!!!!!!!! :love:
Συγχαρητήρια για την παρουσίαση!!!!!

voulatain
31-07-2008, 05:26 PM
Τωρα ειδα το βιντεακι και πραγματικα βρηκα οτι ηταν μια αξιοπρεπης,αξιολογη παρουσιαση.Και εις ανωτερα λοιπον!

skorpion
02-08-2008, 05:05 PM
Μια χαρα τα πε ο Δημητρης...

Μπραβο και εις ανωτερα ευχομαι στο myhoroscope!

Βασιλης Παπαδολιας
04-08-2008, 09:24 AM
Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά στο MyHoroscope από την Ψηφιακή Ελλάδα. Παλιότερα είχε γίνει επίσης αναφορά στο site το οποίο είχε προταθεί ως το καλύτερο site αστρολογίας στην Ελλάδα. Η τότε αναφορά βεβαίως δεν είχε πάρει τέτοια δημοσιότητα, αλλά προσωπικά είχα στείλει σχετικό συγχαρητήριο μήνυμα στη διαχείριση του site.

ZorZeta
04-08-2008, 08:05 PM
Συγχαρητήρια στο site, το άξιζε εξάλλου γιατί η καλή δουλειά πάντα πρέπει να αναγνωρίζεται. Πάντα τέτοια. Τα συγχαρητήριά μου και στον κο Μέλλο, όχι μόνο γιατί γράφει καλά στο φακό:bigsmile: αλλά για την πολύ καλή παρουσίαση του site χωρίς υπερβολές και φανφάρες, θέτοντας τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, κρατώντας ήπιους τόνους χωρίς όμως να στερεί απο την παρουσίαση τις πολλές δυνατότητες που παρέχονται στο myhoroscope.
συγχαρητήρια και πάλι.

evazoe3
04-08-2008, 08:39 PM
κ εγώ είμαι νέο μέλος και από αυτή την εκπομπή έμαθα για το myhoroscope! πρέπει να γίνει γνωστη η υπαρξή του γιατι υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται αλλα δε γνωριζουν την υπαρξή του. κανετε εξαιρετική δουλεια!

Dell Piero
04-08-2008, 10:31 PM
Ο Βασιλάκος είναι έμπειρος παρουσιαστής. Παρόλ'αυτά είχε περισσότερο άγχος από τον Μέλλο.

Ως μέλος του site θεωρώ ότι του άξιζε περισσότερος χρόνος. Όντας ένας εμπορικό μαΓΑΖΗ θα έπρεπε να προβάλλει όλα τα προϊόντα του και τις πολλές δωρεάν υπηρεσίες του.

Δυστυχώς η δημοσιογραφική ομάδα του Βασιλάκου δεν έκανε καλό ρεπορτάζ. Όλοι εμείς οι χρήστες που χτίσαμε και συνεχίζουμε να χτίζουμε το myhoroscope, εκφράζουμε την λύπη μας...

black moon
04-08-2008, 10:51 PM
Περίμενα κι εγω τον Κωστή για να τοποθετηθώ.......

Να πω στην Scorpio οτι όντως μια χαρα τα πε ο Δημητρης... για τον χρόνο που διέθετε.

Να πώ στην ZorZeta ότι, όντως ο κ. Μέλλος μπορεί να ήταν ενας απο τους λίγους που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τον ελαχιστο χρόνο που ειχαν στην διαθεση τους, ετσι ωστε να στερήσει οσο το δυνατόν λιγότερα απο την παρουσίαση των πολλών δυνατοτήτων που παρέχονται στο myhoroscope.

Να πω στην evazoe ότι, θα γινόταν γνωστη η ύπαρξή του σε περισσότερους απο αυτους που ενδιαφερονται αλλα δε γνωριζουν την υπαρξή του, αν ειχε δωθει περισσότερος χρόνος. Εν ολίγης εισαι μάλλον τυχερή!

Και τέλος συμφωνώ απόλυτα με τον Κωστή, καθότι μερικές φορες μια κάποια ποσότητα ειναι αναγκαία και για την ποιότητα! Τα άλλα που λέγονται ειναι μυθοπλασίες :bigsmile:

evazoe3
04-08-2008, 11:04 PM
ναι είμαι τυχερή! μέσα σε λίγες μέρες έμαθα πολλά και έλυσα αρκετές απορίες! αυτο είναι κάτι που εμένα προσωπικά με γεμίζει οσο τίποτα άλλο! είμαι ευγνώμων για τη γνώση...

Δ.Μέλλος
05-08-2008, 07:31 AM
.....
Δυστυχώς η δημοσιογραφική ομάδα του Βασιλάκου δεν έκανε καλό ρεπορτάζ. Όλοι εμείς οι χρήστες που χτίσαμε και συνεχίζουμε να χτίζουμε το myhoroscope, εκφράζουμε την λύπη μας...
Γεια σας και από εμένα :bigsmile:
Το κομβικό στοιχείο της τελικής εικόνας, έτσι όπως αυτή παρουσιάστηκε, έχει τη βάση του σε αυτό που αναφέρθηκε από τον Dell piero. Θα μπορούσε δλδ η έρευνα που έγινε από τους συντελεστές της εκπομπής και προηγήθηκε αυτής να είναι πιο επισταμένη και ενδελεχής. Είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω άγνοιας του θέματος, είτε λόγω ελαφρότητας στην προσέγγιση, είτε λόγω πίεσης χρόνου, αυτό δεν έγινε.

Αποτέλεσμα ήταν, όταν διαπιστώθηκε από την πλευρά μας η παρουσία στο πάνελ και δύο άλλων ατόμων που κατά την εκτίμησή μας δεν θα βοηθούσαν και τόσο στην παρουσίαση του θέματος (αστρολογία και διαδίκτυο) αλλά και ότι η προσέγγισή τους αναφορικά με την αστρολογία δεν συνέπιπτε με τη δική μας, να τεθεί θέμα αποχώρησής μου από την εκπομπή.

Μετά από μια δεύτερη σκέψη όμως και σε άμεση συνεννόηση με τον ScP, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε, διατηρώντας όμως αποστάσεις από τους άλλους 2 καλεσμένους, όπως και έγινε, έστω και αν αυτό υποχρεωτικά οδηγούσε σε δραματική μείωση του χρόνου συμμετοχής -άρα και προβολής του site.

Το γεγονός ότι στην ερώτηση για το ποια υπολογιστικά προγράμματα χρησιμοποιούν οι αστρολόγοι η απάντηση ήταν "οι αστρολόγοι χρησιμοποιούν ...πολλά προγράμματα", ή ότι "στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόγραμμα στο διαδίκτυο που να προσφέρει αναλυτικά στοιχεία ή προβλέψεις, αλλά υπάρχει μόνο επ' αμοιβή διάθεση κάποιων τυποποιημένων αναλύσεων" (μεταφέρω τη γενική ιδέα εδώ και όχι κατά λέξη την πρόταση που ειπώθηκε), είναι δύο μόνο ενδεικτικά σημεία ανάμεσα σε πολλά άλλα που ειπώθηκαν από τους άλλους δύο καλεσμένους και τα οποία κατέδειξαν την περιορισμένη γνώση τους σε σχέση με το θέμα της εκπομπής. Μια απλή ματιά στην επάνω δεξιά πλευρά της πρώτης σελίδας του My Horoscope αποδεικνύει περίτρανα του λόγου μου το αληθές (καθώς μάλιστα είναι και δωρεάν).

Εν πάση περιπτώσει, μπορεί η παρουσία του My Horoscope να συρρικνώθηκε (από επιλογή μας) και να περιορίστηκε σε ένα πεντάλεπτο περίπου (με λογική συνέπεια την αντικειμενική αδυναμία σωστής παρουσίασης του site και των δυναμικών του παραμέτρων), αλλά η ουσιαστική συζήτηση μεταξύ εμού και του κ. Βασιλάκου που ακολούθησε εκτός κάμερας και κράτησε πολύ περισσότερο, εκτιμώ ότι έβαλε τις βάσεις για μια πιο καλή προσέγγιση από τον ίδιο -και κυρίως από τους συνεργάτες του- του θέματος "αστρολογία & διαδίκτυο", πράγμα που θα φανεί λίγο αργότερα και κάτω από πιο ευνοϊκές συνθήκες.

sagimoon
05-08-2008, 01:51 PM
Πολύ καλό, πράγματι !!!
¶ντε και σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων !!! :bigsmile:

Μητσάκος
06-08-2008, 07:08 AM
Πολύ καλό, πράγματι !!!
¶ντε και σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων !!! :bigsmile:
Είναι γνωστό σε πιο παλιούς ότι έχει ήδη γίνει αυτό, πιο παλιά και σχεδόν σε ...διακαναλική σύνδεση :toung:

Δείμων
06-08-2008, 05:31 PM
Είναι γνωστό σε πιο παλιούς ότι έχει ήδη γίνει αυτό, πιο παλιά και σχεδόν σε ...διακαναλική σύνδεση :toung:

Τώρα και στους νεότερους :cheesy: