Log in

View Full Version : Asteroid....Centaur....

Γεράκι
28-07-2008, 01:22 PM
Παίρνοντας αφορμή από το άρθρο της κ Λίλιαν Σίμου “Εκλείψεις Αυγούστου….. στις 20/7/2008, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τον αστεροειδή Κένταυρο Πήλιον. Σύμφωνα πάντα με το άρθρο αυτός λοιπόν θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό μου στη μηδενική με πρώτη μοίρα του Κριού και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Πόσο θα διαρκέσει αυτή η όψη?? Τι θα μπορούσε να μου φέρει Διότι συμμετέχει και η λίλιθ (γενέθλια ) από την 29η μοίρα των διδύμων. Γενικά γνωρίζω ελάχιστα για τους αστεροειδείς. Π.Χ αν επηρεάζουν και κατά πόσο τους γενέθλιους χάρτες. Δηλαδή αν μας δίνουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πόσο επηρεάζουν οι όψεις τους την καθημερινότητα μας. Αν υπάρχει κάπου μέσα στο site περισσότερες λεπτομέρειες ας μου τις υποδείξουν για να ψάξω. Μόνο για τον αστεροειδή Toro έχω διαβάσει.

Γεράκι
28-07-2008, 02:10 PM
Ξέχασα να σημειώσω ότι θα συμμετέχει και ο γεννέθλιος χείρων ο οποίος είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο β.δεσμό.

Λίλιαν Σίμου
28-07-2008, 06:58 PM
Αγαπητή φίλη

Χαίρομαι για το ενδιαφέρον σας για τους Κενταύρους, αλλά κατ' αρχάς δεν απαντώνται αναλύσεις επί προσωπικού επιπέδου και χάρτη στην ενότητα αυτή, όπως θα διαβάσετε στην αρχή της. Είναι καθαρά για επεξήγηση γενικών αστρολογικών θεμάτων ή άρθρων.

Ωστόσο και να ήθελα, δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε όλα αυτά, καθώς ζητάτε ανάλυση σχεδόν ενός ολόκληρου χάρτη. Αν σας ενδιαφέρουν οι Κένταυροι θα ήταν καλό να μελετήσετε το βιβλίο "Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων" που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες και απαντά στις απορίες σας. Είναι αποτέλεσμα έρευνας από μελέτη πολλών σημαντικών αστρολόγων.

Συνοπτικά θα σας πω πως ο Κένταυρος Πήλιον δηλώνει μεταξύ άλλων ένα δύσκολο μονοπάτι στη ζωή, που μοιάζει ανηφορικό και επίφοβο, αλλά τελικά, οδηγεί στο φως. Θέλει προσοχή όμως για τους κινδύνους που κρύβει, μεταξύ των οποίων είναι και η χειραγώγηση της μάζας όπως αναφέρω στο άρθρο.

Για κάποιους αστεροειδείς έχουμε ήδη άρθρα στο φόρουμ και μπορείτε να τα βρείτε. Η όψη εξαρτάται από την ταχύτητά τους. Στον Πήλιον θα διαρκέσεις μήνες. Τα χαρακτηριστικά του καθενός διαφέρουν και χρειάζεται να μάθετε τον καθένα ξεχωριστά.

Σε ό,τι αφορά τους Κενταύρους, έχω βεβαιωθεί πως αναδεικνύουν σημαντικά σημεία του ψυχισμού και δίνουν την εικόνα των τραυμάτων ή δυσάρεστων εμπειριών μας στην πορεία των χρόνων. Υπάρχει ένα κείμενο εισαγωγικό-ενημερωτικό στις βιβλιοπαρουσιάσεις του σάιτ, που μπορεί να σας δώσει μία εικόνα,

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Γεράκι
28-07-2008, 07:10 PM
Αν σας ενδιαφέρουν οι Κένταυροι θα ήταν καλό να μελετήσετε το βιβλίο "Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων" που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες και απαντά στις απορίες σας. Είναι αποτέλεσμα έρευνας από μελέτες πολλών σημαντικών αστρολόγων.

Ναι θα με ενδιέφερε το συγκεκριμένο βιβλίο. Μετά το τέλος του καλοκαιριού θα το ζητήσω σίγουρα.

Με εκτίμηση!!!

Λίλιαν Σίμου
28-07-2008, 10:26 PM
Να είστε καλά και σας εύχομαι καλή ξεκούραση!

φιλικά
Λίλιαν Σίμου