PDA

View Full Version : Το Μάτι του Ταύρου...ή ???

Γεράκι
25-07-2008, 04:02 PM
:(Έχω ακούσει για το μάτι του ταύρου ή Αλτενμπαραν αν το γράφω και σωστά. Σε ποιά μοίρα του ζωδιακού βρίσκεται?? Τι ακριβώς είναι?? και τι μπορεί να προσδώσει στον γεννέθλιο χάρτη μας. Πώς μπορούμε να βρούμε για τον καθένα μας να δούμε που βρίσκεται μέσα στον χάρτη μας??? Εγώ έχω γεννηθεί 9/3/1969 ώρα 3 με 5 το πρωΐ στο Κιλκίς

:weird::weird::weird::weird:

Λίλιαν Σίμου
25-07-2008, 07:12 PM
Αγαπητή φίλη

Σε ό,τι αφορά τον Αλντεμπαράν, είναι σταθερός αστέρας, δηλαδή βλέπουμε μία κίνηση μίας μοίρας από την θέση του κάθε περίπου 72 χρόνια. Αν έχετε στο σημείο αυτό πλανήτη ή ακμή, δίνει (θεωρητικά) τιμή και δόξα, δηλώνει μία ετοιμοπόλεμη φύση στο σημείο που αγγίζει και θεωρείται Βασιλικός αστέρας. Είναι της φύσης του ¶ρη και βρίσκεται στην εποχή μας στις 9 Διδύμων 47'. Λέω "θεωρητικά" διότι είναι λάθος να πιστεύουμε πως ένα σημείο προσφέρει τα πάντα σε ένα χάρτη και δίνει το χρώμα του χάρτη. Στην παγίδα αυτή πέφτουν συχνά οι μελετητές που δεν έχουν εμπειρία. Η εικόνα διαφαίνεται από το σύνολο και τη σύνθεση ενός χάρτη.

Η όψη με τους σταθερούς αστέρες πρέπει να είναι κατ' εξοχήν σύνοδος ή σε λιγότερο βαθμό διάμετρος και τετράγωνο. Ουσιαστικά μετρά η σύνοδος, κατά την άποψή μου. Η ανοχή είναι λιγότερο της μίας μοίρας. Σπανίως σε δυνατούς (βασιλικούς) αστέρες κάποιοι αστρολόγοι δέχονται λίγο περισσότερο, δηλαδή 2-3 μοίρες προ και μετά.
Συνήθως αυτό ισχύει για τον Ρέγκουλους, αλλά μπορείτε να το θεωρήσετε σε ένα βαθμό για τον Αλντεμπαράν επίσης, ή αλλιώς Λαμπαδία.

Σε εσάς δεν υπάρχει πλανήτης σε όψη, ίσως να έχετε ακμή, αλλά δεν δίνετε σαφή ώρα γέννησης. Μόνο με ακριβή ώρα θα το γνωρίζετε αυτό.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Γεράκι
25-07-2008, 09:46 PM
Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση...!!!!!
Διευκρηνίστηκαν κάποια πράγματα γιατί τα είχα σκόρπια. Και η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

:bigsmile::bigsmile::bigsmile: