Lam
24-07-2008, 05:30 PM
Γεια σας και πάλι. Ειμαι γεννημενος 12-7-76 05:45 π.μ. στην Αθήνα. Λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω:
Η σελήνη μου είναι στις 27 & 06 μοίρες του Αιγόκερω.
Η αφροδίτη μου είναι στις 26 & 28 μοίρες του Καρκίνου.
Ο δίας μου είναι στις 24 & 11 μοίρες του ταύρου.
Το Βέρτεξ μου ειναι στις 29 & 27 μοίρες του Σκορπιού.
Η λίλιθ μου είναι στις 28 & 18 μοίρες του Αιγόκερω.
3ος οίκος στις 26 μοιρες περίπου του λέωντα.
4ος οίκος στις 24,39 μοιρες περίπου της παρθένου.
9ος οίκος στις 26 μοιρες περίπου του υδροχόου.
Το μεσουράνημα μου είναι στις 24 & 39 μοίρες των ιχθύων.
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Οταν ενας πλανήτης, σημείο ή οίκος βρίσκεται μετα τις 24 μοιρες ενος ζωδίου, μέχρι ποια μοιρα ο πλανήτης ή το σημείο ερμηνευεται λαμβάνοντας υπόψη το ζωδίο στο οποίο βρίσκεται και μόνο αυτό? και μετά απο ποια μοίρα διαβάζουμε την ερμηνεία του λαμβάνοντας υπόψη μόνο το επόμενο ζώδιο ??
Δηλαδή, εγώ θα μελέτησω την σελήνη μου σύμφωνα με τα χαρακτησιστικά του ζωδίου του αιγόκερω ή του υδροχόου? Την αφροδίτη με αυτά του καρκίνου ή του λέωντα? του 3ου οίκου συμφωνα με τα χαρακτησιστικά του λέωντα ή της παρθένου? (αν και ο τρίτος έχει τον άρη μέσα)
Η σελήνη μου είναι στις 27 & 06 μοίρες του Αιγόκερω.
Η αφροδίτη μου είναι στις 26 & 28 μοίρες του Καρκίνου.
Ο δίας μου είναι στις 24 & 11 μοίρες του ταύρου.
Το Βέρτεξ μου ειναι στις 29 & 27 μοίρες του Σκορπιού.
Η λίλιθ μου είναι στις 28 & 18 μοίρες του Αιγόκερω.
3ος οίκος στις 26 μοιρες περίπου του λέωντα.
4ος οίκος στις 24,39 μοιρες περίπου της παρθένου.
9ος οίκος στις 26 μοιρες περίπου του υδροχόου.
Το μεσουράνημα μου είναι στις 24 & 39 μοίρες των ιχθύων.
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Οταν ενας πλανήτης, σημείο ή οίκος βρίσκεται μετα τις 24 μοιρες ενος ζωδίου, μέχρι ποια μοιρα ο πλανήτης ή το σημείο ερμηνευεται λαμβάνοντας υπόψη το ζωδίο στο οποίο βρίσκεται και μόνο αυτό? και μετά απο ποια μοίρα διαβάζουμε την ερμηνεία του λαμβάνοντας υπόψη μόνο το επόμενο ζώδιο ??
Δηλαδή, εγώ θα μελέτησω την σελήνη μου σύμφωνα με τα χαρακτησιστικά του ζωδίου του αιγόκερω ή του υδροχόου? Την αφροδίτη με αυτά του καρκίνου ή του λέωντα? του 3ου οίκου συμφωνα με τα χαρακτησιστικά του λέωντα ή της παρθένου? (αν και ο τρίτος έχει τον άρη μέσα)