PDA

View Full Version : ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΗΡΟ ΤΥΧΗΣ?

eldia
18-07-2008, 06:36 PM
Είναι καλό να έχει κάποιος μεγάλο κλήρο τύχης? Επίσεις σε 1 ερωτική συναστρία που έκανα, βλέπω ότι βγαίνει μεγάλος αριθμός κλήρου τύχης! Συμαίνει ότι υπάρχει τύχη στη σχέση?

Μητσάκος
18-07-2008, 07:28 PM
Είναι καλό να έχει κάποιος μεγάλο κλήρο τύχης? Επίσεις σε 1 ερωτική συναστρία που έκανα, βλέπω ότι βγαίνει μεγάλος αριθμός κλήρου τύχης! Συμαίνει ότι υπάρχει τύχη στη σχέση?

Ε, κοίτα να δεις, υπάρχει η σχολή που υποστηρίζει ότι το μέγεθος μετράει. Από την άλλη όμως, πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι θέμα μεγέθους αλλά ποιότητας. Υπάρχει μεγάλη και ποιοτική βιβλιογραφία στην οποία μπορείς να ανατρέξεις...:bigsmile:

athinoula85
18-07-2008, 07:28 PM
Τι ακριβως εννοεις , λεγοντας οτι εχεις μεγαλο κληρο της τυχης ? :weird:

Αν και εχω την εντυπωση , οτι δεν εγραψες στην σωστη θεματικη ενοτητα :embarrest , αλλα αυτο ας το δουν οι ειδικοι και ας κρινουν ..... :toung:

emmalene
18-07-2008, 07:44 PM

Μεγαλο???κατι εχεις καταλαβει λαθος γλυκια μου..ο κληρος της τυχης βρισκεται σε καποιο οικο και ζωδιο οπως ολοι οι πλανητες στο χαρτη.Τι ακριβως εννοεις?:bigsmile:

black moon
18-07-2008, 07:59 PM
Aν κατάλαβα καλα νομίζω πως ρωτάει αν ειναι καλό που τον εχει στις τελευταίες μοιρες. Τι αλλο να σημαινει μεγάλο αριθμό? :wacko:

eldia
18-07-2008, 08:47 PM
Συγνώμη αν ρώτησα σε λάθος μέρος.... λοιπόν εννοώ οτι ο κλήρος τύχης μου είναι στον 6ο οίκο (Διδύμους) και του άλλου ατόμου στον 5ο (Αιγόκερω). Και οταν κάνω την ερωτική συναστρία, σε κάποιο σημείο λεει ανοχή 7.14 . Δηλαδή??? Συγνώμη και πάλι που σας ταλαιπωρώ...

ScP
18-07-2008, 08:49 PM
"Μεγάλος" αριθμός όψεων