PDA

View Full Version : ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

yls
13-07-2008, 12:48 PM
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ξέρω πως μπορώ, μέσα από την Αστρολογία, να υπολογίσω πότε είναι κατάλληλη εποχή για να συλλάβω παιδί. Γεννήθηκα 24/4/1971, ώρα 04:15 στην Αθήνα. Είμαι Τάυρος με ωροσκόπο Ιχθύ. Τί αστρολογικούς παράγοντες θα πρέπει να εξετάσω, ώστε να έχω καλή κύηση και υγιές παιδάκι?

athinoula85
13-07-2008, 01:06 PM
Αν θες γενικα να δεις , το θεμα '' παιδια '' , απο πλευρας αστρολογιας οπως λες , μπορεις να κοιταξεις τον 5ο οικο σου για αρχη .

Αλλα το ποτε να συλλαβεις , κατα την γμωνη μου , με ολο το σεβας - απευθυνσου σε εναν γυναικολογο , για να βρει τις γονιμες μερες σου . Δεν ξερω αν στο γενεθλιο χαρτη μπορει να φανει η περιοδος και η ωοθηλακιορρηξια και επισης η συνευρεση σου με τον συντροφο . :weird:

yls
13-07-2008, 01:08 PM
Ο πέμπτος οίκος μου βρίσκεται ο Καρκίνος και δεν έχω πλανήτη.

Μητσάκος
13-07-2008, 01:51 PM
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ξέρω πως μπορώ, μέσα από την Αστρολογία, να υπολογίσω πότε είναι κατάλληλη εποχή για να συλλάβω παιδί. Γεννήθηκα 24/4/1971, ώρα 04:15 στην Αθήνα. Είμαι Τάυρος με ωροσκόπο Ιχθύ. Τί αστρολογικούς παράγοντες θα πρέπει να εξετάσω, ώστε να έχω καλή κύηση και υγιές παιδάκι?

Έχει δίκιο η Αθηνούλα :bigsmile: Βασικά κοιτάζεις, μαζί με τον γυναικολόγο σου τις γόνιμες ημέρες και στη συνέχεια αυτός μπορεί να σε καθοδηγήσει καλύτερα.
Αν θες όμως, μπορείς συμπληρωματικά να πάρεις κάποια στοιχεία από το άρθρο που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/5860-a%ED%F4%E9%F3%FD%EB%EB%E7%F8%E7-%EA%E1%E9-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html
και να τα έχεις υπόψη σου.
Με το καλό :bigsmile: