PDA

View Full Version : Ηλιακή επιστροφή, ωροσκοπου, ερμή και vertex

axeman
12-07-2008, 08:06 PM
Φτιάχνοντας για πρωτη φορα τον χάρτη ηλιακης επιστροφης για το τρεχον ετος, παρατηρησα καποιες εντονες ομοιοτητες με τον γενεθλιο χαρτη. Συγκεκριμενα εκτος απο τον ηλιο που ειναι προφανες οτι ειναι στην ιδια θεση, εχω επιστροφη ερμη, vertex και ωροσκοπου οποτε εχω και τους ίδιους ακριβως οικους με τον γενεθλιο.

Η χρονιά αυτή έχει κάποια ιδιαιτερη σημασια ή οι επιστροφες πλανητων και οικων είναι κάτι που συμβαινει συχνα ?

Ευχαριστω

Λίλιαν Σίμου
13-07-2008, 12:45 AM
Αγαπητέ φίλε

Αν έχουμε ίδιο ωροσκόπο, θα έχουμε και ίδιο Βέρτεξ. Επομένως το Βέρτεξ που είναι σημείο και όχι πλανήτης, δεν έχει επιστροφή. Συνδυάζει τις συντεταγμένες του χάρτη για να προκύψει. Ο Ήλιος θα είναι πάντα στην ίδια θέση εφ' όσον μιλάμε για Ηλιακή επιστροφή. Ο Ερμής συχνά είναι κοντά στη γενέθλια θέση του, αλλά εδώ έχετε μία επανάληψη των δεδομένων της γέννησης στο ζήτημα του Ερμή (ενισχύει την γενέθλια προδιάθεση). Η Αφροδίτη και ο Ερμής ακολουθούν τον Ήλιο και μπορούν να είναι αρκετά εύκολα κοντά στην γενέθλια θέση.

Σχετικά με τον ωροσκόπο, αν δεν έχετε αλλάξει τόπο διαμονής, είναι φυσικό οι οίκοι να είναι σχεδόν ίδιοι, αφού ο ετήσιος ωροσκόπος συμπίπτει. Θεωρήστε, για να δώσω μία σύντομη απάντηση, πως πρέπει να δείτε τη χρονιά αυτή ικανή να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε θέματα της ζωής σας. Το σύνολο θα δώσει εξηγήσεις και λεπτομέρειες.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

axeman
13-07-2008, 01:30 AM
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα ισως να μην εχω καταλαβει κατι ή να μην το διατυπωσα σωστα.

Εστω οτι γεννηθηκα στις 10/10/1970 και θελω να φτιαξω τον χαρτη ηλιακης επιστροφης για το 2008, απ οσα διαβασα κι εφοσον ο χαρτης εχει ισχυ για 1 χρονο, εβαλα στο ημερομηνια 10/10/2007 και οπως περιεγραψα εκτος του ηλιου, ο ερμης, ο ωροσκοπος, οι οικοι και το vertex ηταν στην ιδια θεση με την γενεθλια.

Μου λετε οτι Σχετικά με τον ωροσκόπο, αν δεν έχετε αλλάξει τόπο διαμονής, είναι φυσικό οι οίκοι να είναι σχεδόν ίδιοι, αφού ο ετήσιος ωροσκόπος συμπίπτει.

Τοτε γιατι οταν βαζω 10/10/2006 ο ωροσκοπος ειναι διπλα στο MC και οι οικοι του χαρτη της επιστροφης διαφορετικοι απο τους γενεθλιους ?

Ευχαριστω

Λίλιαν Σίμου
13-07-2008, 11:15 PM
Αγαπητέ φίλε

Ίσως σας μπέρδεψα λίγο με την διατύπωσή μου. Αν θέλετε το τρέχον ετήσιο, είστε ακόμη στη διάρεια του 2007 ως τον Οκτώβριο. Η οικοθεσία θα είναι παρεμφερής αν η γέννησης και ο τόπος του ετησίου είναι ίδιος, εφ' όσον έχετε στο συγκεκριμένο ετήσιο ίδιο ωροσκόπο με τον γενέθλιο.
Αυτό εννοώ. Κάθε χρονιά δεν έχουμε τον ωροσκόπο στο ίδιο σημείο, υπάρχει εναλλαγή ζωδίων και μία περιφορά στον ζωδιακό.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

axeman
13-07-2008, 11:21 PM
Ευχαριστώ, οποτε κραταω την αποψη σας Θεωρήστε, για να δώσω μία σύντομη απάντηση, πως πρέπει να δείτε τη χρονιά αυτή ικανή να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε θέματα της ζωής σας η οποια δείχνει πολυ πραγματικη.