View Full Version : ΝΕΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
eliza1981
19-03-2005, 02:23 PM
Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείτε πως θα πάει μια καινούρια γνωριμία που έχει γίνει τελευταία εγώ είμαι γεννημένη 11/10/81 και ώρα 00:10 στη Σπάρτη και εκείνος 14/05/75 ώρα δεν γνωρίζει :frown: στην Αθήνα...ξέρω πως είναι δύσκολο χωρίς να ξέρετε 'ωρα γέννησης..
ευχαριστώ για το χρόνο σας..
Λίλιαν Σίμου
21-03-2005, 02:26 AM
Αγαπητή eliza1981
Χωρίς ώρα γέννησης, μας λείπει ο ωροσκόπος που είναι σημαντικός και η οικοθεσία για να δούμε τον οίκο της αγάπης και του σχέσεων στον χάρτη του νεαρού. Αλλά με μία γενική ματιά, μπορώ να σας πω, πως μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα κοινά στοιχεία με τον άνθρωπο αυτό. Εκείνος θα φωτίσει τον εσωτερικό σας δάσκαλο κι ίσως γίνετε αιτία να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του. Η άποψη που έχει για την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, έχει στοιχεία της προσωπιότητάς σας, δηλαδή, την θέλει τρυφερή, προστατευτική και στοργική, κάτι που μπορείτε εσείς να του προσφέρετε. Αν θέλετε να τον ενθαρρύεντε για θέματα που επιδιώκει και φιλοδοξεί να πετύχει, προσέχετε να μην το κάνετε αρκετά δεικτικά ή πιεστικά, γιατί ενδέχεται να τον εκνευρίζετε και να έχετε διενέξεις. Επίσης, θα έχετε την τάση να επιμένετε μεταξύ σας, για πράγματα που γνωρίζετε. Εσείς ενδέχεται να έχετε πιο ισχυρή θέση κι εκείνος θα επιδιώξει, αν πληγωθεί να περιορίσει το "εγώ" σας και την προβολή σας. Αν και μπορεί να φαίνεται πρακτικός και σταθερός, είναι αρκετά ευαίσθητος κι είναι πολύ πιθανόν να πληγώνεται εύκολα.
Προς το καλοκαίρι, είναι ενδεχόμενο να βιώσει μία ουσιαστική αλλαγή στη ζωή του. Θα είναι θετική για εκείνον, κατά πάσα πιθανότητα, αλλά οι αλλαγές φέρνουν κι ανατροπές, γι' αυτό μην δένεστε ακόμη πολύ, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να γνωριστείτε καλύτερα.
Είναι όμως μία σχέση που μπορεί να προχωρήσει, χωρίς να γνωρίζω βέβαια την ώρα γέννησης για να έχω ένα πλήρη χάρτη.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
eliza1981
13-04-2005, 12:26 AM
Τελικά έχει γεννηθεί 12:45 το μεσημέρι..θα μου πείτε λιγα πράγματα σας παρακαλώ για τη πορεία της σχέσης; και συγνώμη κιόλας που σας ταλαιπωρώ!!
ευχαριστώ προκαταβολικά
Με εκτίμηση
eliza
Λίλιαν Σίμου
14-04-2005, 12:44 AM
Αγαπητή eliza1981
Σας έχω γράψει ήδη την γενική εικόνα, και δεν μπορώ να προσθέσω πολλά, λόγω περιορισμού χώρου και χρόνου στην ανοιχτή επικοινωνία. Με την ώρα που μου παραθέτετε, ο νέος αυτός έχει ωροσκόπο Καρκίνο. Αυτό ενισχύει την εντύπωση που μου προκάλεσε για ευαισθησία. ΠΕρνά μία κοπιαστική περίοδο με αρκετές ανασφάλειες και πιέσεις. Αν προσπαθήσετε να ορθώσετε ένα δυνατό "εγώ" να ξέρετε πως θα νοιώσει πως ταλαιπωρείται και περιορίζεται από εσάς. Στη σχέση επιζητά την επικοινωνία και μαζί σας θα θέλει να είναι ασφαλής. Αν δεν το πετυχαίνει, μπορεί να γίνεται λίγο επιθετικός. Αλλά, από όσα διαπιστώνω σε πρώτο βαθμό, για τα επόμενα δύο χρόνια έχει να περάσει πολλές εμπειρίες που θα τον ωριμάσουν συναισθηματικά, αλλά και θα τον ωθήσουν να κάνει επιλογές για την καριέρα και τα οικονομικά του. Εσείς πρέπει να έχετε κατανόηση.
Ενδεχόμενα ένας αστρολόγος, σε μία προσωπική επαφή, θα σας συμβούλευε με λεπτομέρειες για τις δυνατότητες που όντως έχετε, αλλά με διακριτικότητα, να χειριστείτε τη σχέση αυτή. Διαφορετικά, μπορείτε ίσως να επιλέξετε μία από τις αναλύσεις (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46) που προσφέρονται στο φόρουμ μας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου