Log in

View Full Version : Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη

bianca1993
09-07-2008, 06:51 AM
Διαβαζα την ερμηνεια της οψης αυτής επειδή βρίσκεται στον χαρτη μου, αλλα δεν θα έλεγα οτι με εκφρεζει.
Μαλλον ειμαι ακριβως το αντιθετο!! :blink:

Και αναρωτιόμουν που μπορεί να οφειλεται αυτό μιας που ούτε η Αφροδιτη ο'υτε ο Ηλιος κανουν ασχημες οψεις με καποιον πλανητη.
Το μονο ασχημο είναι οτι βρισκονται στον Αιγοκερω και στον 12ο οικο...:wacko:
Μπορεί αυτο να εξηγεί την διαφορα?

{οψεις Ηλιου:εξαγωνο με Αρη [στον Σκορπιο - 9/10ος οικος] , συνοδο με ωροσκοπο [υδροχοος], τριγωνο με Λιλιθ [ Ταυρος - 4ος] και εξαγωνο με ΜΣ [Σκορπιος] ---
οψεις Αφρο: οι ιδιες εκτος απο αυτή με τον ωροσκοπο}

Δεν ειναι κακες. Ειναι? :unsure:

black moon
09-07-2008, 10:11 AM
Ποσες ομοιότητες βρίσκεις στην φυση του Αρη και της Αφροδίτης?

emmalene
09-07-2008, 01:54 PM
Ποσες ομοιότητες βρίσκεις στην φυση του Αρη και της Αφροδίτης?

Τι εννοεις Ρανια μου?λογω ομοιοτητας οψεων?

black moon
09-07-2008, 02:15 PM
Η bianca αμφισβητει την ερμηνεία της συνοδου Αφροδίτης- Ηλιου. Δεν βρίσκει τιποτα ιδιο στον εαυτο της λεει. Σωστα ?

Εχει όμως ενα εξαγωνο Ηλιου-Αρη, επίσης. Θέλω να μου πει τι πιστευει οτι αυτες οι δυο όψεις, χρησιμοποιώντας την συνδυαστική του μυαλού και οχι των διαφορων προγραμμάτων, θα μπορουσε να μας δωσει ώς αποτελεσμα. Μόνο αυτων των δυο για αρχή!

may
09-07-2008, 02:18 PM
Προσωπικά κρατάω το "κάψιμο" της Aφροδίτης από τον Hλιο... :bigsmile:

emmalene
09-07-2008, 02:21 PM
να ρωτησω κατι...τι διαβασες ακριβως και θεωρεις οτι δεν ταιριαζει με τον χαρακτηρα σου?η με την φυση που εχει η οψη?

black moon
09-07-2008, 02:31 PM
Εδώ (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5482-o%F8%E5%E9%F2-%E1%F1%E7-%EA-%E1%F6%F1%EF%E4%E9%F4%E7%F2.html#post55385) ο φίλος μας ο Γιάννης κόντεψε να κανει ολόκληρη αναλυση, η οποία βέβαια και ηταν ολόσωστη....αλλα χωρις να προσπαθούμε να βλέπουμε συνδυαστικά τις ενεργειες όλων των όψεων που εμπλέκονται, bianca μου δουλειά δεν γίνεται!

Μητσάκος
09-07-2008, 03:10 PM
Ίσως αν ανέβαινε ο χάρτης να τον δουλεύαμε καλύτερα :bigsmile:
Επιπλέον, είμαστε σίγουροι ότι τα στοιχεία είναι σωστά και δεν χρειάζεται κάποια διόρθωση :unsure:

black moon
09-07-2008, 03:16 PM
Ή ισως να την αφήσουμε να σκεφτεί και λίγο μόνη της :bigsmile:

bianca1993
09-07-2008, 06:32 PM
Λοιπον , λοιπον για οψη Ηλιου - Αφροδιτης εχω διαβάσει οτι αντιστοιχεί σε αρκετά κοινωνικο ατομο με ευκολια στις φιλιες, που εχει την ταση να λεει στοθς αλλους αυτά που θέλουν να ακουσουν {για αυτό αλλωστε ειναι και κοινωνικο}. Επισης και ατομο καλλιτεχνικο.

Προσωπικά δεν θεωρώ τον ευτό μου ιδιαιτερα κοινωνικό και σιγουρα δεν ειμαι απο τα ατομα που γλυκαινουν τα αυτια των άλλων, ή δεν θα μιλησω ΄΄η αν μιλησω θα πω αυτό που πραγματικά πιστευω για τον αλλο ανεξάρτητα αν θα του αρεσει ή οχι.
Με τραβούσαν πάντα ατομα καλλιτεχνικά και πάντα θαύμαζα τέτοια ατομα και μου αρέσει να εχω εποφες μαζί τους, αλλα δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλλιτεχνικό, ειμαι πολυ "λογικό" ατομο - father Saturn :cheesy:.

Για συνδυασμο των 2 οψεων, Αφροδιτη Αρη με Ηλιο, θα κατέληγα πάλι στο συμπέρεσμα του κοινωνικού ατόμου και απο Αφροδίτη και απο Αρη που δίνει ενεργητικό ατομο, δυναμικό, ηγετικό και εντονα καλλιτεχνικό. Δηλαδη για μένα από αυτά που εχω διαβάσει ο συνδυασμος αυτων των οψεων θα με οδηγουσε να φανταστω οτι το ατομο ειναι curator kαποιας εκθεσης, γκαλερυ κατι τετοιο. Θεωρητικα παντα μιλώντας.

{για χαρτη 16/1/86 - 08:05}

Toksotaki
09-07-2008, 06:44 PM
Σε ποιον οικο εχουμε την συνοδο Ηλιου-Αφροδιτης..?γιατι ρε παιδια δεν παραθετε χαρτες?:unsure:

bianca1993
09-07-2008, 06:51 PM
Καλε δεν λεω στο πρωτο ποστ οτι ειναι στον 12ο στον Αιγοκερω?:bigsmile:

Και εχω δωσει ημερομηνια στο προηγουμενο ποστ

black moon
09-07-2008, 07:05 PM
Λοιπόν...η συνοδος Αφροδίτης-Ηλιου δεν λεει οτι ειμαστε σωνει και ντε καλλιτέχνες, αλλα οτι εκτιμαμε σωστα τις τέχνες, οτι ειμαστε λάτρεις των τεχνών ή οτι μπορεί να εχουμε καλό γουστο ή οτι θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε ως εκτιμητες εργων τεχνης ή ως μακιγιεζ, μανικιουριστ, διακοσμητες, γραφιστες κλπ,κλπ,κλπ.

Ο Ηλιος εξαγωνο Αρης πιστευεις οτι σε κάνει διπλωματική? Τι κάνει αυτη η οψη στην διπλωματικότητα της Αφροδιτης σου που προφανώς εξαγωνιζει και η ιδια τον Αρη? Απορία..............

athinoula85
09-07-2008, 07:43 PM
Μηπως επειδη ακριβως αυτη η συνοδος γινεται στον 12 οικο , δεν λειτουγει και σε ολο της το μεγαλειο ? Δλδ μπορει να ειναι μια συνοδος ( για την συνοδο Ηλιου - Αφροδιτη λεω ) σχετικα ευνοικη , να δινει κοινωνικοτητα , φιλους κτλ κτλ ... οτι ειπωθηκε και πιο πριν ... αλλα αφου ειναι στον 12ο πως να εκφραστει ? Πως να βγει στο φως ? Μηπως ο 12ος οικος την περιοριζει ? :embarrest

Τωρα διπλωματικοτητα , σε σχεση με τον Ηλιο εξαγωνο Αρη , θα συμφωνησω με την Ρανια . Δεν νομιζω να δινει κατι τετοιο αυτη η οψη . Μαχητικοτητα ισως , ναι ! Επισης βρε bianca ο Αρης σου κανει εξαγωνο με την Αφροδιτη και τον Ερμη σου ( οι οποιοι Ερμης και Αφρο ειναι και αυτοι στον 12ο οικο και μην ξεχναμε οτι ειναι και στον Αιγοκερω , συν και ο κυβερνητης του αιγοκερω που δινει ενα ταδε περιορισμο .. ) Επομενως , τι λεμε ? :unsure: :blink:

bianca1993
09-07-2008, 07:47 PM
Ο Ηλιος εξαγωνο Αρης πιστευεις οτι σε κάνει διπλωματική? Τι κάνει αυτη η οψη στην διπλωματικότητα της Αφροδιτης σου που προφανώς εξαγωνιζει και η ιδια τον Αρη? Απορία..............

Βασικα όπως ανέφερα και πιο πριν δεν ειμαι ιδιαιτερα διπλοματικό άτομο.
Μπορει αρκετές φορες να ακουω αυτά που λένε οι αλλοι και να μην διαφωνώ αλλα απο μέσα μου να σκέφτομαι "τι μαλ@κιες μου λεει αυτος τωρα..." , 'οταν 'ομως μιλησω α πω αυτό που έχω να πω ωμα.
Αλλα σαν οψη Ηλιος * Αρης δειχνει διπλοματικοτητα?

[να υπαρχει και Αρης * Αφρο]

black moon
09-07-2008, 07:52 PM

Εγω σε ρωτησα να μου πεις εσυ τι πιστευεις. Μη με ξαναρωτάς :bigsmile:

emmalene
09-07-2008, 07:55 PM
Βασικα όπως ανέφερα και πιο πριν δεν ειμαι ιδιαιτερα διπλοματικό άτομο.
Μπορει αρκετές φορες να ακουω αυτά που λένε οι αλλοι και να μην διαφωνώ αλλα απο μέσα μου να σκέφτομαι "τι μαλ@κιες μου λεει αυτος τωρα..." , 'οταν 'ομως μιλησω α πω αυτό που έχω να πω ωμα.

καπως ετσι λειτουργει ο δωδεκατος σου...:bigsmile:

bianca1993
09-07-2008, 07:59 PM
Α, χμ... χεχε:bigsmile:

Τωρα σε πιανω.
Να σου πω την αληθεια, αφου Ηλιος * Αρης κανει το ατομο δραστήριο και ενεργητικό, θεωρω οτι έχει και αρμονικη οψη με Αφρο τότε θα έπρεπε να τονώνει την κοινωνικότητα που θα έπρεπε να υπήρχε απο σύνοδο Αφρο - Ηλιος.Νο?

black moon
09-07-2008, 08:07 PM
Α, χμ... χεχε:bigsmile:

Τωρα σε πιανω.
Να σου πω την αληθεια, αφου Ηλιος * Αρης κανει το ατομο δραστήριο και ενεργητικό, θεωρω οτι έχει και αρμονικη οψη με Αφρο τότε θα έπρεπε να τονώνει την κοινωνικότητα που θα έπρεπε να υπήρχε απο σύνοδο Αφρο - Ηλιος.Νο?

Νομίζω οτι σ'αυτην σου την απαντηση λειτουργησε ο Ερμής στον 12ο σου!Εκτος κι αν ειμαι καχύποπτη....:bigsmile:

bianca1993
09-07-2008, 08:13 PM
Νομίζω οτι σ'αυτην σου την απαντηση λειτουργησε ο Ερμής στον 12ο σου!Εκτος κι αν ειμαι καχύποπτη....:bigsmile:

Aχ σε εχασα παλι.....:blink:

Τι εννοεις? Τι έχει η απάντηση?

black moon
09-07-2008, 08:16 PM
Παμε απο την αρχή.

Ποσες ομοιότητες βρίσκεις στην φυση του Αρη και της Αφροδίτης? :nuts:

bianca1993
09-07-2008, 08:28 PM
Παμε απο την αρχή.

Ποσες ομοιότητες βρίσκεις στην φυση του Αρη και της Αφροδίτης? :nuts:

:embarrest
Γενικα δεν βρισκω. Θεωρω τον αρη ενεργητικο και μαχητικο και ισως την αφροδιτη πιο παθητικη. Αλλα αφου κανουν αρμονικες οψεις και μεταξυ τους και με ηλιο δεν ενισχυει ο ένας τον αλλον? Σωστα?

emmalene
09-07-2008, 08:31 PM
η συνοδος συμβαινει στον 12ο οικο αρα η κοινωνικοτητα ειναι οντως περιορισμενη..εχεις ομως μια ικανοτητ ανα υπαρχεις εντονα στον χωρο αν και δεν μιλας πολυ..Αυτο ισχυει??:nuts:

may
09-07-2008, 08:57 PM
Kαι με μια Aφροδίτη στο 12ο που κολλάει στο παρελθόν κ δεν το αφήνει..!! :nuts:

cancerian
09-07-2008, 08:59 PM
Βασικα αυτο που πιστευω ειναι το εξης. Θελει λιγο δουλιτσα μεσα σου για να πιασεις λιγο το νοημα των οψεων. Το λαθος που κανουμε βασικα πολυ συχνα ειναι να αντιμετωπιζουμε τις οψεις πολυ επιφανειακα ... Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι ..
Πρεπει να αντιμετωπισεις τις οψεις δουλευοντας τις μεσα σου .

Το οτι πιστευεις οτι η οψη αυτη δεν ταιριαζει με την ιδιοσυγκρασια σου μιας και ειναι οντως οψη κοινωνικοτητας εχει να κανει οτι μαλλον θα εχεις παραλειψει καποια στοιχεια κλειδια .

Κοιτα το ζωδιο στο οποιο σχηματιζεται , Αιγωκερος , φυση ψυχρη ..
Τον οικο , 12ος , οικος της απομονωσης και της αποσυρσης
σχηματιζουν οψη με το MC ( οικος του Αιγωκερο ) αρα οσο παει και σοβαρευει ....
Οι φυσεις των ζωδιων που κανει οψεις ειναι παθητικες ! ( Αρης σκορπιο , Lilith στον Ταυρο )

Δες το σαν ολοτητα και οχι σαν μεμονωμενη οψη σε εναν οικο και σε ενα ζωδιο :bigsmile:

Ελπιζω να σε βοηθησα μικρη μου !!!!!

black moon
09-07-2008, 09:18 PM
Πολύ ωραια αυτά που λες Γιαννη, (σε ποιανου την φυση ειναι περισσοτερο να ικανοποιει επιθυμίες δεν ξέρω)..αλλα εγω θα επιμείνω.

Αφου το εξαγωνο ειναι κανάλι ομαλης ενεργειας, αυτο θα πει οτι η ενεργεια δυο ουσιαστικά αντιθετων πλανητων κυλάει ομαλα απο τον εναν στον άλλο.ΟΚ?
Και η ταχυτητα οξυθυμιας του Αρη που πάει? Στην διπλωματικότητα της Αφροδίτης μηπως? Λεω εγω τωρα...Ή το αντιθετο? Ή μηπως συμβαίνει μια το ενα μια το άλλο, κι αναλογα απο τις διελεύσεις ενισχύεται μια ο ενας και μια ο αλλος.

Περα απο την αναλυση του γενεθλιου χαρτη bianca εχουμε και πολυ ωραια αρθρα.
Διαβασε το ¶ρης, ο πλανήτης της δράσης (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/3308-%DC%F1%E7%F2-%EF-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E7%F2-%F4%E7%F2-%E4%F1%DC%F3%E7%F2.html) και προσεξε και τι λεει στο τελος για τις αρμονικές οψης του Αρη, που αλλιως λεγεται και κακοποιός πλανήτης..........

emmalene
09-07-2008, 09:25 PM
Αρα αυτο που εννοεις black moon ειναι οτι λογω των οψεων του Αρη ενω στην ουσια πετυχαινει οτι θελει δεν εκδηλωνεται η κοινωνικοτητα της Αφροδιτης λογω της εντονης εμφανισης του Αρη...ΛογικοΝ:bigsmile:

cancerian
09-07-2008, 09:30 PM
Πολύ ωραια αυτά που λες Γιαννη, (σε ποιανου την φυση ειναι περισσοτερο να ικανοποιει επιθυμίες δεν ξέρω)..αλλα εγω θα επιμείνω.

Αφου το εξαγωνο ειναι κανάλι ομαλης ενεργειας, αυτο θα πει οτι η ενεργεια δυο ουσιαστικά αντιθετων πλανητων κυλάει ομαλα απο τον εναν στον άλλο.ΟΚ?
Και η ταχυτητα οξυθυμιας του Αρη που πάει? Στην διπλωματικότητα της Αφροδίτης μηπως? Λεω εγω τωρα...Ή το αντιθετο? Ή μηπως συμβαίνει μια το ενα μια το άλλο, κι αναλογα απο τις διελεύσεις ενισχύεται μια ο ενας και μια ο αλλος.

Περα απο την αναλυση του γενεθλιου χαρτη bianca εχουμε και πολυ ωραια αρθρα.
Διαβασε το ¶ρης, ο πλανήτης της δράσης (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/3308-%DC%F1%E7%F2-%EF-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E7%F2-%F4%E7%F2-%E4%F1%DC%F3%E7%F2.html) και προσεξε και τι λεει στο τελος για τις αρμονικές οψης του Αρη, που αλλιως λεγεται και κακοποιός πλανήτης..........

Ρε συ αυτο προσπαθουσα να πω οτι ολα κυλανε αρμονικα. Απλα η ερμηνεια μου ηταν σχετικα με την κοινωνικοτητα πανω στην οποια στηριξε την ερωτηση της . Φυσικα και δεν χανετε η Αρια φυση , ουτε τα αποτελεσματα της Αφροδιτης !!!! Ποτε δεν θα ημουν καθετος για κατι τετοιο . Απλα ολα μιξαρονται αρμονικα .

black moon
09-07-2008, 09:41 PM
Πιστευω οτι υπάρχει επιθυμια για εντονη κοινωνικοποίηση, ισως μαλιστα αυτη η επιθυμία να θάβεται λογω 12ου και απο το ιδιο το συνειδητό της, και να θεωρει πως δεν της ειναι απαραιτητο. Όμως υπάρχει και έλλειψη διπλωματίας που την εμποδίζει στις κοινωνικές τις σχέσεις απο οτι μας λεει. έπειτα αν η Αφροδίτη ειναι κατω απο τις ακτίνες του Ηλιου οπως πολυ σωστα ειπε η May και ταυτόχρονα κανει εξάγωνο με Αρη....τότε αυτός ο Ηλιος τι λεπτότητα στους χειρισμους των κοινωνικών της σχεσεων μπορεί να δωσει, στην Αφροδίτη μεσα απο την συνοδό τους?

Εγω ετσι το βλέπω.....για να μην πω και οτι ο Αιγόκερως ειναι η εξαρση του Αρη, και υπάρχει και η πιθανότητα καποιος προσωπικος να ειναι στην απόλυτη εξαρση του........αλλα επειδη ειναι λιγες οι πιθανότητες πιστευω, οτι πλανητες οπως η Αφροδίτη δεν λειτουργουν καλα εκει.

may
10-07-2008, 01:44 PM
Bέβαια δεν έχω καταλάβει αν είναι "καμμένη" η Aφροδίτη ή cazimi...

Συμφωνώ και με την τελευταία φράση σου, black moon..

black moon
10-07-2008, 01:54 PM
Oυτε εγω μπορω να ξερω οπως και πολλα αλλα, αφου δεν εχουμε την δυνατοτητα να δουμε μοιρες με ακριβεια και ετσι σε πολλα υποθεσεις κανουμε...αλλα προσπαθω να της δωσω να καταλαβει πως να ειναι ευελικτη, στον τροπο σκεψης της και να μη κολλαει σε τυποποιημένες ερμηνειες. Γιατι πολυ την εχει απασχολήσει το οτι αυτη η συνοδος, δεν λειτουργει οπως θα επρεπε!

may
10-07-2008, 02:28 PM
Oυτε εγω μπορω να ξερω οπως και πολλα αλλα, αφου δεν εχουμε την δυνατοτητα να δουμε μοιρες με ακριβεια και ετσι σε πολλα υποθεσεις κανουμε...αλλα προσπαθω να της δωσω να καταλαβει πως να ειναι ευελικτη, στον τροπο σκεψης της και να μη κολλαει σε τυποποιημένες ερμηνειες. Γιατι πολυ την εχει απασχολήσει το οτι αυτη η συνοδος, δεν λειτουργει οπως θα επρεπε!

Ξαναγυρνάμε στο ότι η Aφροδίτη στον 12ο και δη στον Aιγόκερω... "κολλάει". Συμφωνώ μαζί σου!

bianca1993
10-07-2008, 05:27 PM
Ξαναγυρνάμε στο ότι η Aφροδίτη στον 12ο και δη στον Aιγόκερω... "κολλάει". Συμφωνώ μαζί σου!

:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Ε, χμ, να.... ε εχεις απόλυτο δικιο!!!!

:embarrest

Αλλά νομίζω οτι δίνει και πεισμα που είναι καλό μερικές φορες να υπάρχει. Νο?

may
10-07-2008, 07:06 PM
Αλλά νομίζω οτι δίνει και πεισμα που είναι καλό μερικές φορες να υπάρχει. Νο?

Aπό τη φύση του ο Aιγόκερος είναι πεισματάρης (και άλλα πολλά και καλά και κακά βέβαια!). Aν και σύνήθως το πείσμα ή η ξεροκεφαλία μπορεί να φαίνεται από Ερμή ή από Aρη.