PDA

View Full Version : ΦΛΕΡΤ-ΖΩΔΙΑ

KALIANA
07-07-2008, 11:54 PM
Καλησπέρα σε όλους !!
είχα μια συζήτηση σήμερα με συναδέλφους και μου γεννήθηκε η ιδέα για αυτό το θέμα. πως φλερτάρουν τα ζώδια? έψαξα αν έχει δημοσιευθεί κάτι παρόμοιο αλλά δεν βρήκα κάτι ,συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω παλιό θέμα. η εμπειρία μου είναι μόνο με ζυγό και δεν ξέρω αν πέφτω έξω αλλά πιστεύω πως φλερτάρουν διακριτικά με στυλ και φινέτσα μπορεί βέβαια να μην είμαι και αντικειμενική. περιμένω και τις δικές σας απόψεις.
φιλιά!!!!!

Μητσάκος
08-07-2008, 12:19 AM
Καλησπέρα σε όλους !!
είχα μια συζήτηση σήμερα με συναδέλφους και μου γεννήθηκε η ιδέα για αυτό το θέμα. πως φλερτάρουν τα ζώδια? έψαξα αν έχει δημοσιευθεί κάτι παρόμοιο αλλά δεν βρήκα κάτι ,συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω παλιό θέμα. η εμπειρία μου είναι μόνο με ζυγό και δεν ξέρω αν πέφτω έξω αλλά πιστεύω πως φλερτάρουν διακριτικά με στυλ και φινέτσα μπορεί βέβαια να μην είμαι και αντικειμενική. περιμένω και τις δικές σας απόψεις.
φιλιά!!!!!
Καλό το θέμα :bigsmile:
Εγώ απλώς μια άποψη να καταθέσω για τους Ζυγούς. Το φλερτ τους είναι διακριτικό και φινετσάτο γιατί συνήθως δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, εξαιτίας της αναποφασιστικότητας ή, πιο ακραία, της δειλίας που τους χαρακτηρίζει. Αφού λοιπόν δεν μπορούν να είναι πιο διεκδικητικοί, προβάλλουν τον ήπιο και διπλωματικό τρόπο προσέγγισης και αν κάτσει, έκατσε :toung:

black moon
08-07-2008, 12:56 AM
Εγώ απλώς μια άποψη να καταθέσω για τους Ζυγούς. Το φλερτ τους είναι διακριτικό και φινετσάτο γιατί συνήθως δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, εξαιτίας της αναποφασιστικότητας ή, πιο ακραία, της δειλίας που τους χαρακτηρίζει. Αφού λοιπόν δεν μπορούν να είναι πιο διεκδικητικοί, προβάλλουν τον ήπιο και διπλωματικό τρόπο προσέγγισης και αν κάτσει, έκατσε :toung:

Μπαααα!!!! Εδώ θα διαφωνήσουμε. Οι Ζυγοί συνήθως φλερτάρουν μόνο και μόνο για την χαρά του φλερτ.....εξάλλου τα εύσημα τους αποδίδονται ως προς το σπόρ, περισσότερο απο οποιοδήποτε αλλο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου......ως γνωστόν :nuts: ¶μα θέλουν πραγματικά κάποιον όμως δεν πολυφλερτάρουν, απλά παιρνουν αυτο που θέλουν...και συνήθως το παίρνουν φίλε Μητσακο, γιατί έχουν τον τρόπο!!! Εξακριβωμένο, καθότι πολυάριθμοι οι Ζυγοι στην οικογένεια. :bigsmile:

ΥΓ. Δεν παίρνουν ποτε οτι τους κατσει, αλλα οτι αυτοί επιλέγουν!!!

Zυγος talking....

athinoula85
08-07-2008, 01:08 AM
Ας βαλουμε λιγο χιουμορακι στην ζωη μας :bigsmile:
Πως προσεγγιζουν τα 12 ζωδια το φλερτ !!!!

Φιλικα ...
..............Αθηνά

:love::love::love:

ScP
08-07-2008, 01:18 AM
Μην χρησιμοποιείτε τέτοιες τακτικές στο myHoroscope

Ας βαλουμε λιγο χιουμορακι στην ζωη μας :bigsmile:
Πως προσεγγιζουν τα 12 ζωδια το φλερτ !!!!

Φιλικα ...
..............Αθηνά

athinoula85
08-07-2008, 01:23 AM
Μην χρησιμοποιείτε τέτοιες τακτικές στο myHoroscope

Συγγνωμη !!!:love:

skorpion
08-07-2008, 05:55 AM
Μπαααα!!!! Εδώ θα διαφωνήσουμε. Οι Ζυγοί συνήθως φλερτάρουν μόνο και μόνο για την χαρά του φλερτ.....εξάλλου τα εύσημα τους αποδίδονται ως προς το σπόρ, περισσότερο απο οποιοδήποτε αλλο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου......ως γνωστόν :nuts: ¶μα θέλουν πραγματικά κάποιον όμως δεν πολυφλερτάρουν, απλά παιρνουν αυτο που θέλουν...και συνήθως το παίρνουν φίλε Μητσακο, γιατί έχουν τον τρόπο!!! Εξακριβωμένο, καθότι πολυάριθμοι οι Ζυγοι στην οικογένεια. :bigsmile:

Zυγος talking....

Μια που εχω Αρη και Αφροδιτη στο ζυγο κ μαλιστα στον 5ο πρεπει να συμφωνησω!:toung::laugh::laugh:

friary
08-07-2008, 09:26 AM
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια, μιας κι έχω πέσει στα χέρια πολλών Ζυγίνων "φιλενάδων". Αυτό που αποκόμισα από την παρέα μαζί τους, είναι το στενό μαρκάρισμα στο αντικείμενο του "πόθου" τους, κι αν θέλει ας μην "κάτσει" :toung: Τώρα ανάλογα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους, κατα περιπτώσει έχουμε διαβαθμίσεις, από πολύ επιθετικό φλέρτ, του στυλ εδώ είμαι κοιτάχτε με ΟΛΟΙ, μέχρι το πιο διακριτικό αλλά επίμονο.
Για τους Ιχθύες τι να σας πω, αν κρίνω απο εμένα, δεν πρέπει να φλερτάρουνε ποτέ, μέχρι να πέσει καμια κοτρώνα στο κεφάλι και ξυπνήσουμε. Αντε να ρίξουμε καμια δεύτερη ματιά :weird:
Οι Δίδυμοι, είναι θαρραλέοι και επι της ουσίας, θα παρλάρουν ώρες και όλο και κάτι θα γίνει. Οι Ταύροι εξαιρετικά επίμονοι, και αναλόγως ή πετυχαίνουν το στόχο τους ή γίνονται ενοχλητικοί. Οι Σκορπιοί προκειμένουν να πετύχουν το σκοπό τους δεν χαμπαριάζουν τίποτα, θα δίξουν και με το παραπάνω το ενδιαφέρον τους. Γενικά πιστεύω πως οι υπόλοιποι σε φυσιολογικά πλαίσια κινούνται. Τώρα αν οι Καρκίνοι σου χαμογελάσουν και σε κοιτάξουν λίγο παραπάνω ναζιάρικα, ή οι Λέοντες τινάξουν το μαλλί του στυλ εδώ είμαι κοίτα, ε όλοι έχουμε κάτι απο όλα τα ζώδια και κατα περίπτωση και συνθήκες κινούμαστε :cheesy:

ioni
08-07-2008, 12:25 PM

ενώ εμείς οι τοξότες όταν στρέψουμε τοβέλος και στοχεύουμε....................... καμιά φόρα μόνο αστοχούμε αλλάδεν μας χαλάει..........................

black moon
08-07-2008, 12:31 PM
Δεν ειναι τιποτα....λιγη παραπανω εξασκηση στην τοξοβολία χρειαζεται!!!!!!!!!:toung::toung:

ioni
08-07-2008, 12:37 PM
Δεν ειναι τιποτα....λιγη παραπανω εξασκηση στην τοξοβολία χρειαζεται!!!!!!!!!:toung::toung:

καλή ιδέα
ευχαριστώ

kritikia
08-07-2008, 12:52 PM

Zυγος talking....

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα! Σε κάποια θέματα είμαστε ιδιαιτέρως αποφασιστικοί και ενίοτε αρκετά γρήγοροι.

Ζυγός talking (επίσης)!!:bigsmile:

emmalene
08-07-2008, 04:10 PM
η μεγαλυτερη ικανοτητα ενος Ζυγου ειναι να δημιουργει σωστες και αρμονικες σχεσεις με τους αλλους αλλωστε αυτο θεωρει οτι ειναι και το νοημα της ζωης μιας και ετσι επιβεβαιωνει το ρολο του οχι μονο απεναντι στον εαυτο του αλλα και στους αλλους...Αρα το φλερτ ειναι το εργαλειο να επιτυχει τον στοχο ζωης του...να μην ειναι καλος λοιπον???:love:

may
08-07-2008, 04:12 PM
Προσωπικά θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με το Mητσάκο όσον αφορά το φλέρτ των Zυγών.. το έχω περάσει κ ξέρω... οι λοιπές εικόνες δεν ταιριάζουν σε Zυγό καθαρό, αλλά σε Zυγό που κάτι παίρνει από Σκορπιό.

Ειναι πάντως γεγονός ότι οι άντρες Zυγοί είναι απίστευτα γλυκείς, ευγενικοί και gentlemen.

axeman
08-07-2008, 04:48 PM
οι λοιπές εικόνες δεν ταιριάζουν σε Zυγό καθαρό, αλλά σε Zυγό που κάτι παίρνει από Σκορπιό.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη ?

may
08-07-2008, 04:52 PM
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη ?

κατά τη γνώμη μου ο Zυγός φλερτάρει με φινέτσα, ευγένια κ διπλωματία. O σκορπιός είναι πιο μαχητικός κ διεκδικητικός στο φλερτ. O Zυγός δεν θέλει να αδικεί κανέναν με την τελική του επιλογή γι'αυτό και χαρακτηρίζεται ως αναποφάσιστος και αργός. Θα διαλέξει το καλύτερο για εκείνον ανάμεσα από πολλά. Aντίθετα ο Σκορπίος δεν καταλαβαίνει κ πολλά.

(παρακαλω μην αρχίσετε τα "η κολλητή μου είναι Zυγός αλλά είναι απίστευτα μαχητική και προκλητική στο φλερτ")...

kritikia
08-07-2008, 05:12 PM
Aντίθετα ο Σκορπίος δεν καταλαβαίνει κ πολλά.

Που να δεις τι συμβαίνει όταν έχει Κριό στον χάρτη.. Αρχίζουν να κοντράρονται οι διαφορές των δυο ζωδιών και όποιο καταφέρει επικρατεί (στο φλέρτ εννοώ). Βέβαια, τώρα που το σκέπτομαι, καμιά φορά βγαίνει και σε καλό αυτό γιατί σε πολλές περιπτώσεις αν δεν πιάσει το φλερτ του Ζυγού έχεις του Κριού και τούμπαλιν...:bigsmile::bigsmile:

emmalene
08-07-2008, 05:16 PM
Εγω παλι ειμαι Ταυρος και θεωρω οτι φλερταρω μαλλον διακριτικα....αν δεν εχω ομως δειγματα οτι το αντικειμενο του φλερτ(ατομο ειναι το σωστο αλλαμεχρι σημερα αντικειμενα μου εβγαιναν και δη κασπω....)θα υποκυψει...δεν φλερταρω καθολου η το κοβω!:toung:

nanstenka
08-07-2008, 06:01 PM
Προσωπικά θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με το Mητσάκο όσον αφορά το φλέρτ των Zυγών.. το έχω περάσει κ ξέρω... οι λοιπές εικόνες δεν ταιριάζουν σε Zυγό καθαρό, αλλά σε Zυγό που κάτι παίρνει από Σκορπιό.

Ειναι πάντως γεγονός ότι οι άντρες Zυγοί είναι απίστευτα γλυκείς, ευγενικοί και gentlemen.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Μητσάκο σε ό,τι αφορά τους Ζυγούς, κυρίως τους άνδρες...οι γυναίκες μπορεί να συγκεντρώνουν τα άλλα χαρακτηριστικά περισσότερο...
Αν μιλάμε όμως για φλερτ, νομίζω πως τρία είναι τα ζώδια τοπ και όσοι βέβαια έχουν νευραλγικούς πλανήτες σ' αυτά.

¶ξονας Διδύμου Τοξότη και Υδροχόος!Μακραν οι πεταλουδίτσες του ζωδιακού...αυτοί φλερτάρουν για να φλερτάρουν!

skorpion
08-07-2008, 06:47 PM
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Μητσάκο σε ό,τι αφορά τους Ζυγούς, κυρίως τους άνδρες...οι γυναίκες μπορεί να συγκεντρώνουν τα άλλα χαρακτηριστικά περισσότερο...
Αν μιλάμε όμως για φλερτ, νομίζω πως τρία είναι τα ζώδια τοπ και όσοι βέβαια έχουν νευραλγικούς πλανήτες σ' αυτά.

¶ξονας Διδύμου Τοξότη και Υδροχόος!Μακραν οι πεταλουδίτσες του ζωδιακού...αυτοί φλερτάρουν για να φλερτάρουν!

Αξονας διδυμου και Τοξοτη ναι( χα κ κει εχω πολλα κοιτα να δεις! ευτυχως που ειμαι σκορπιος στο ζωδιο αυτο με σωνει αλλιως....χα χα χα:laugh::laugh::laugh:!) Υδροχοος παντως δε θα το λεγα...μαλλον θα διαφωνουσα

Dell Piero
08-07-2008, 06:50 PM
Έχουμε ξαναπεί τι ζώδιο είσαι διδυμίνα μην επανερχόμαστε :toung:

Αξονας διδυμου και Τοξοτη ναι( χα κ κει εχω πολλα κοιτα να δεις! ευτυχως που ειμαι σκορπιος στο ζωδιο αυτο με σωνει αλλιως....χα χα χα:laugh::laugh::laugh:!) Υδροχοος παντως δε θα το λεγα...μαλλον θα διαφωνουσα

skorpion
08-07-2008, 06:54 PM
Έχουμε ξαναπεί τι ζώδιο είσαι διδυμίνα μην επανερχόμαστε :toung:

:wacko::laugh::laugh::laugh::toung::toung::toung:: toung:

:love::love:

Dell Piero
08-07-2008, 06:57 PM
Ανταποδίδω :love::love:

Θα κλειδώσω που θα κλειδώνσω τα 3/4 των chat σήμερα οπότε ότι προβάλουμε :toung:

:wacko::laugh::laugh::laugh::toung::toung::toung:: toung:

:love::love:

skorpion
08-07-2008, 07:04 PM
Ανταποδίδω :love::love:

Θα κλειδώσω που θα κλειδώνσω τα 3/4 των chat σήμερα οπότε ότι προβάλουμε :toung:

Α γι αυτο τ αφησατε κ ξεχειλωσε σημερα...ειπα κ γω! Αφου ουτε εμενα μ αρεσε που μ αρεσουν τα chatakia :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Να παρε κι αλλα πολλα :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love:

Dell Piero
08-07-2008, 07:07 PM
Πού έχεις τον αστεροειδή νικολάκι 4466; :embarrest:embarrest:embarrest

Α γι αυτο τ αφησατε κ ξεχειλωσε σημερα...ειπα κ γω! Αφου ουτε εμενα μ αρεσε που μ αρεσουν τα chatakia :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Να παρε κι αλλα πολλα :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love:

skorpion
08-07-2008, 07:11 PM
Πού έχεις τον αστεροειδή νικολάκι 4466; :embarrest:embarrest:embarrest

Αχ ποιος ειναι αυτος ο νικολάκις γλυκε μου και δεν τον ξερω εγω;;;; :embarrest:embarrest:embarrest :laugh::laugh::laugh:

Δείμων
08-07-2008, 07:19 PM
Επειδή είναι λίγο άκυρο να κλειδώνονται και να χάνονται -κατά τα άλλα- ενδιαφέροντα θέματα, υπάρχουν και «χλωρά» μηνύματα μέσα τους, πόσο εφικτό είναι να γίνεται μόνον μερικός καθαρισμός τους? :)

Dell Piero
08-07-2008, 07:35 PM
Φαντάζομαι εάν το αφεντικό μας δώσει μια αυξησούλα θα το παλέψουμε :toung:

ΑΛΛΛΛΛΛΛΑ δεν θα δώσει :cry:

Επειδή είναι λίγο άκυρο να κλειδώνονται και να χάνονται -κατά τα άλλα- ενδιαφέροντα θέματα, υπάρχουν και «χλωρά» μηνύματα μέσα τους, πόσο εφικτό είναι να γίνεται μόνον μερικός καθαρισμός τους? :)

black moon
09-07-2008, 10:58 AM

Kαι πόσοι Ζυγοί παίρνουν κάτι απο Σκορπιό????
Μήπως παααααάρα πολλοί????:toung:

may
09-07-2008, 12:00 PM
Kαι πόσοι Ζυγοί παίρνουν κάτι απο Σκορπιό????
Μήπως παααααάρα πολλοί????:toung:

Στατιστικά πρέπει να είναι πάρα πολλοί... αλλά εμένα μου τυχαίνουν όλοι με stellium στο Zυγό... :unsure:

Pirate Jenny
09-07-2008, 12:34 PM
Στατιστικά πρέπει να είναι πάρα πολλοί... αλλά εμένα μου τυχαίνουν όλοι με stellium στο Zυγό... :unsure:

Αχά! Σαν και μένα δηλαδή!:nuts:
Τυχερούλα, τα καλύτερα παιδιά σου τυχαίνουν!:toung:

black moon
09-07-2008, 12:38 PM

Και τι σημαινει αυτο? Γιατι υποπτευομαι πως εχω κι εγω εκει ενα! :blink:

Pirate Jenny
09-07-2008, 12:41 PM
Και τι σημαινει αυτο? Γιατι υποπτευομαι πως εχω κι εγω εκει ενα! :blink:

Υποπτεύεσαι;:unsure:: Δεν ξέρεις αν είναι stellium;

black moon
09-07-2008, 12:45 PM
Υποπτεύεσαι;:unsure:: Δεν ξέρεις αν είναι stellium;

Εξαρτάται απο το ποια θα ειναι η γνώμη σου, για την πολυαστρία στον Ζυγό!!:bigsmile: :nuts:

Pirate Jenny
09-07-2008, 12:51 PM
Εξαρτάται απο το ποια θα ειναι η γνώμη σου, για την πολυαστρία στον Ζυγό!!:bigsmile: :nuts:

Αστειεύσαι; Μια χαρά την βρίσκω...ειδικά αφού είναι και στον πέμπτο...
Κάτι λέγαμε για.. shopping therapy;;;!!!!:bigsmile::bigsmile::toung:

ioni
09-07-2008, 12:53 PM
σαν τοξότης μου αρέσει το παιχνίδι του φλερτ
αλλά ως εκει
ακόμα και ελευθερη όταν το πράγμα πήγενε να σοβαρέψει την έκανα
λέτε να φταιει ο αρης στο ζυγό ή ο ωροσκόπος μου υδροχόος ή η αφροδήτη στον τοξότη
που ειναι παιχνιδιάρα

black moon
09-07-2008, 12:54 PM
Αστειεύσαι; Μια χαρά την βρίσκω...ειδικά αφού είναι και στον πέμπτο...
Κάτι λέγαμε για.. shopping therapy;;;!!!!:bigsmile::bigsmile::toung:

Στον 4ο...στον 5ο ειναι του επόμενου ζωδίου αλλη μια.......:embarrest

emmalene
09-07-2008, 12:54 PM
αλλά ως εκει
λέτε να φταιει ο αρης στο ζυγό ή ο ωροσκόπος μου υδροχόος ή η αφροδήτη στον τοξότη
που ειναι παιχνιδιάρα

Μαλλον ολα τα παραπανω ΜΑΖΙ....:bigsmile:

Pirate Jenny
09-07-2008, 01:11 PM
Στον 4ο...στον 5ο ειναι του επόμενου ζωδίου αλλη μια.......:embarrest

Εεεεελα τώρα τι παραπονιέσαι! Δεν λες καλά που γλύτωσες στο παρατσάκ την σύνοδο ήλου-πλούτωνα...τι να πούμε και μεις!! ....εγώ ειδικά...με την ιδιομοιρία...:scared::scared:

may
09-07-2008, 03:15 PM

:love::love::love: μόνο που το δικό μου στέλλιουμ στον Kριό τους πέφτει δύσπεπτο τελικώς...!! ... :blink::blink:

:love::love::love::love::love::love::love:

αλλά ως εκει
λέτε να φταιει ο αρης στο ζυγό ή ο ωροσκόπος μου υδροχόος ή η αφροδίτη στον τοξότη
που ειναι παιχνιδιάρα

ώπα... εδώ είσαι...
και αν ήσουν άνδρας θα ήσουν το αλλο μου μισό... :laugh:

athinoula85
09-07-2008, 04:31 PM
Εεεεε ας πουμε για τα αγαπημενα .. τα μαχητικα και παρορμητικα Κριαρακια μας .. !!! :cheesy: Εχοντας ακμη 5ου στον Κριο οφειλω να πω οτι τα εντονα βλεμματα στο φλερτ δεν λειπουν , επισης ολο αυτο το παιχνιδι του φλερτ ισως για μενα να λεει περισσοτερα απο οτι ο σκοπος ή το αποτελεσμα .. ( τωρα αυτο δεν ξερω αν εχει να κανει με την ακμη του 5ου , αλλα λεμε τωρα :embarrest )
Επισης γνωριζοντας αρκετους εκπροσωπους του ζωδιου αυτου , μπορω να πω οτι ειναι ευθεις στο φλερτ τους , απαξ και εβαλαν κατι στο ματι ( Κριος - κυνηγος ) , μεχρι να το αποκτησουν δεν θα ησυχασουν . . . :nuts:
Για τους ζυγους παλι που λετε δεν μπορω να εκφερω και αποψη , αλλα εναν καποτε που ειχα γνωρισει ( ωραιο παλικαρι ) , καθε φορα που περνουσα μπροστα απο το σπιτι του ( εμενε στο πιο κατω στενο απο μενα ) ελεγε - Μιλας μας και μην μας αγαπας !!! Τωρα αν αυτο ειναι φλερτ , εμενα παλι δεν μ αρεσε , μετα συγχωρησεως κιολας για ολους τους εκπροσωπους του ζωδιου :bigsmile: !!!!!! Ε και σιγουρα δεν σημαινει οτι ειναι κακοι στο φλερτ ... :love:

Αλλα ας μην μιλησουμε και για τους Παρθενους ... :laugh:

may
09-07-2008, 06:08 PM
Αλλα ας μην μιλησουμε και για τους Παρθενους ... :laugh:

Aς μη μιλήσουμε.. :toung::toung: δίκιο έχεις!!! :toung::toung:

emmalene
09-07-2008, 06:11 PM
Και ομως θεωρω οτι απο τα καλυτερα φλερτ το κανουν οι Παρθενοι..Αν εκτιμας το σαρκαστικο χιουμορ περνας πολυ ωραια και δεν ειναι το τετριμμενο "μου αρεσει η γυναικα πχ να εχει μυαλο"!!(εφοσον στανταρ εχει δυο μετρα γαμπα και μπλε ματια..:toung:)

aries engineer
09-07-2008, 06:11 PM
χαχαχααχχ....οι Παρθενοι δεν φλερταρουν ετσι χυμα...κοζαρουν ενα ατομο ας πουμε που τους αρεσει..μετα ρωτανε φιλους και γνωστους τι γνωριζουν γι αυτο το ατομο...(πρεπει δηλαδη να περασει απο κοσκινο το ολο σκηνικο)...ε και μετα ορμανε!:toung::toung::toung:

Τα κριαρια οταν θελουν καποιον κατι ..... τον θελουν χθες...οχι αυριο και θα δουμε και και και.....βουρρρρρρρρρρρρ στο πατσα!!!!!!!!!!!!!!!

voulatain
09-07-2008, 06:13 PM
Ας μιλησουμε και για παρθενους...γιατι οχι,τι συμβαινει με αυτους επιτελους;

emmalene
09-07-2008, 06:14 PM
Αυτος ο πατσας ειναι το θεμα μου....αν εισαι βουρ...:toung:

athinoula85
09-07-2008, 06:44 PM
Ας μιλησουμε και για παρθενους...γιατι οχι,τι συμβαινει με αυτους επιτελους;
Εγω παντως πιστευω οτι οι παρθενοι στο φλερτ , εεεεεε δεν ειναι και η καλυτερη τους :toung: !!! Παντως καποτε που ετυχα να με φλερταρει παρθενος , τρια χρονια εκανε ο ανθρωπος να μου εκδηλωθει ... και μετα απο τρια χρονια πηρε το θαρρος να ερθει :embarrest και να μου μιλησει και τα πε ολα μαζι μαζεμενα , ολα τοσο γρηγορα , με τοση εμφαση που στο τελος τρομαξα :cry: :toung:
Παντως καποιο ζωδιο το οποιο πιστευω οτι θα αργησει επισης να εκδηλωθει ειναι ο Καρκινος . Θα δυσκολευτει να πλησιασει :embarrest . Αν θελετε πλησιαστε τον εσεις :toung:

:love:

Fotini Christodoulou
09-07-2008, 06:48 PM
Αν θελετε πλησιαστε τον εσεις :toung:

αν είστε εμβολιασμένοι για λύσσα γιατί συχνά δαγκώνουν χωρίς προειδοποιηση:toung:

OFF TOPIC και ζητώ συγγνώμηΝ:)

voulatain
09-07-2008, 06:52 PM

Εγω παντως πιστευω οτι οι παρθενοι στο φλερτ , εεεεεε δεν ειναι και η καλυτερη τους :toung: !!! Παντως καποτε που ετυχα να με φλερταρει παρθενος , τρια χρονια εκανε ο ανθρωπος να μου εκδηλωθει ... και μετα απο τρια χρονια πηρε το θαρρος να ερθει :embarrest και να μου μιλησει και τα πε ολα μαζι μαζεμενα , ολα τοσο γρηγορα , με τοση εμφαση που στο τελος τρομαξα :cry: :toung:
Παντως καποιο ζωδιο το οποιο πιστευω οτι θα αργησει επισης να εκδηλωθει ειναι ο Καρκινος . Θα δυσκολευτει να πλησιασει :embarrest . Αν θελετε πλησιαστε τον εσεις :toung:

Με εναν παρθενο πολλα χρονια τωρα στη ζωη μου,λεω οτι ναι το φλερτ δεν ειναι το καλυτερο τους...:embarrest