PDA

View Full Version : ερωτηση σχετικά με το άρθρο για την παχυσαρκια

jennoula
17-03-2005, 04:44 PM
καλησπέρα! Σήμερα διάβασα το άρθο σας σχετικά με την παχυσαρκία και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το χάσιμο κάποιων παραπανίσιων κιλών μου..Δεν είμαι παχύσαρκη αλλα προσπαθώ εδω και ένα χρόνο περίπου να χάσω 5 κιλά αλλα δεν τα καταφέρνω, χωρίς να τρωω πολύ..
Ειμαι γεννημένη στις 16/07/1977 στις 12.50 το μεσημέρι στην Αθήνα και θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας..

Σύγχαρητήρια για το site και τα θέματα!!!

Λίλιαν Σίμου
18-03-2005, 12:05 AM
Αγαπητή jennoula

Το άρθρο που σας κίνησε το ενδιαφέρον δεν γράφτηκε από εμένα κι ενδεχόμενα ο retrogate θα σας απαντήσει στο μέλλον. Αν θέλετε, μπορείτε να έχετε όμως την άποψή μου (μέσω της αστρολογικής έρευνας) και να σας κάνω κάποιες επισημάνσεις σύμφωνα με τα στοιχεία του χάρτη σας.
Υπάρχει στον χάρτη σας μία τάση να ενσωματώνετε τις επιρροές του περιβάλλοντος και αυτές να συσσωρεύονται στον κοιλιακό σας χώρο ή να κάνετε κατακράτηση υγρών. Πρέπει να προσέχετε λοιπόν, όταν τρώτε, να είστε ήρεμη κι όχι να αισθάνεστε νευρικότητα ή άγχος, για να αποφεύγεται η κακή λειτουργία της πέψης. Επίσης, εκείνο που φαίνεται να σας δημιουργεί προβλήματα είναι η ζάχαρη, ή το ποτό. Και τα δύο, είναι δυνατόν να φέρουν μία αύξηση βάρους, ιδιαίτερα κατά το τρέχον έτος.
Από το φθινόπωρο και μετά, ιδιαίτερα προς το τέλος του έτους, αστρολογικά εμφανίζονται δυνατότητες μεγαλύτερες για δίαιτα. Φυσικά, μπορείτε να ξεκινήσετε μία δίαιτα και νωρίτερα, με αποφυγή ζάχαρης, αμύλου ή αλκοόλ, όταν υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες, για παράδειγμα να είναι η Σελήνη στην Παρθένο ή σε ένα ζώδιο που δεν έχει ιδιαίτερα δυνατή θέση και σε φθίνουσα πορεία.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου