View Full Version : Γονεις και εξωτερικο
athinoula85
04-07-2008, 10:57 PM
Καλησπερα ! :bigsmile:
Ποιοι δεικτες ή ισως ποιοι πλανητες και σε ποια οικοθεσια μπορουν να μας δειξουν γονεις οι οποιοι ειναι απο την αλλοδαπη ? οι οποιοι ειναι ξενοι ?
Λογικα υποθετω πως εχει να μας δειξει πολλα ο 9ος οικος , αλλα ποιοι πλανητες εκει θα μας δωσουν στοιχεια ?
Παρατηρησα σε καποιους χαρτες γνωστων , οι οποιοι εχουν την αφροδιτη στον 9ο οικο , οντως εχουν μητερα η οποια ειναι αλλης εθνικοτητας απο οτι ο πατερας . :embarrest
Επισης μου δημιουργηθηκε και η αλλη απορια ? Εγω πχ εχω 4 πλανητες στον 9ο οικο (Ηλιο, Ερμη , Αρη , Αφροδιτη) και ομως κανενας απο τους γονεις μου δεν ειναι ξενος , ειναι και οι δυο Ελληνες .
Αν μπορει καποιος να βοηθησει , θα του ημουν ευγνομων !
:love:
Μητσάκος
04-07-2008, 11:57 PM
Καλησπερα ! :bigsmile:
Ποιοι δεικτες ή ισως ποιοι πλανητες και σε ποια οικοθεσια μπορουν να μας δειξουν γονεις οι οποιοι ειναι απο την αλλοδαπη ? οι οποιοι ειναι ξενοι ?
Λογικα υποθετω πως εχει να μας δειξει πολλα ο 9ος οικος , αλλα ποιοι πλανητες εκει θα μας δωσουν στοιχεια ?
Παρατηρησα σε καποιους χαρτες γνωστων , οι οποιοι εχουν την αφροδιτη στον 9ο οικο , οντως εχουν μητερα η οποια ειναι αλλης εθνικοτητας απο οτι ο πατερας . :embarrest
Επισης μου δημιουργηθηκε και η αλλη απορια ? Εγω πχ εχω 4 πλανητες στον 9ο οικο (Ηλιο, Ερμη , Αρη , Αφροδιτη) και ομως κανενας απο τους γονεις μου δεν ειναι ξενος , ειναι και οι δυο Ελληνες .
Αν μπορει καποιος να βοηθησει , θα του ημουν ευγνομων !
Αν δεν κάνω λάθος, η μητέρα συμβολίζεται από τη Σελήνη :bigsmile:
Επιπλέον, με τονισμένο τον 9ό του (και την Αφροδίτη εκεί), ένα άτομο που γνωρίζω έχει ζήσει στο εξωτερικό, η μητέρα του ήταν αλλοδαπή, από άλλη χώρα από αυτήν που έζησε αυτός, η δε γυναίκα του (η πρώτη :toung: ) ήταν από το εξωτερικό και ο ίδιος έχει κάνει κάμποσα ταξίδια στο εξωτερικό :nuts:
Από ό,τι βλέπεις, δεν είναι μόνο οι γονείς (ή ο γονιός) που μπορεί να είναι από το εξωτερικό. Μπορεί να έχεις ζήσει εσύ στο εξωτερικό ή να ζεις εκεί, μπορεί να μην είναι οι γονείς σου από το εξωτερικό αλλά να έχουν ζήσει εκεί, μπορεί να μην είσαι στο εξωτερικό αλλά η εργασία σου να σε φέρνει σε επαφή με άτομα της αλλοδαπής, μπορεί, μπορεί, μπορεί...:cheesy:
Από ό,τι έχω καταλάβει, ο 9ος έχει να κάνει και με ό,τι είναι εκτός συνόρων γενικά. Τα επί μέρους στοιχεία είναι που θα δείξουν πιο συγκεκριμένα πράγματα...
athinoula85
05-07-2008, 12:11 AM
Αν δεν κάνω λάθος, η μητέρα συμβολίζεται από τη Σελήνη :bigsmile:
Επιπλέον, με τονισμένο τον 9ό του (και την Αφροδίτη εκεί), ένα άτομο που γνωρίζω έχει ζήσει στο εξωτερικό, η μητέρα του ήταν αλλοδαπή, από άλλη χώρα από αυτήν που έζησε αυτός, η δε γυναίκα του (η πρώτη :toung: ) ήταν από το εξωτερικό και ο ίδιος έχει κάνει κάμποσα ταξίδια στο εξωτερικό :nuts:
Από ό,τι βλέπεις, δεν είναι μόνο οι γονείς (ή ο γονιός) που μπορεί να είναι από το εξωτερικό. Μπορεί να έχεις ζήσει εσύ στο εξωτερικό ή να ζεις εκεί, μπορεί να μην είναι οι γονείς σου από το εξωτερικό αλλά να έχουν ζήσει εκεί, μπορεί να μην είσαι στο εξωτερικό αλλά η εργασία σου να σε φέρνει σε επαφή με άτομα της αλλοδαπής, μπορεί, μπορεί, μπορεί...:cheesy:
Από ό,τι έχω καταλάβει, ο 9ος έχει να κάνει και με ό,τι είναι εκτός συνόρων γενικά. Τα επί μέρους στοιχεία είναι που θα δείξουν πιο συγκεκριμένα πράγματα...
Καλησπερα . Δημητρη ευχαριστω που ασχοληθηκες !:bigsmile:
Σωστα τα λες ... :embarrest
Πχ στην δικη μου περιπτωση συμπιπτει οτι οι γονεις μου εχουν μεγαλωσει στο εξωτερικο και στην ουσια εχουν περασει το μεγαλυτερο μερος της ζωης τους στο εξωτερικο (γεννημενοι εκει κτλ ολα στο εξωτερικο δλδ) ( να σου πω την αληθεια την σκεφτηκα αυτη την υποθεση :embarrest που λες οτι μπορει να μην ειναι σωνει και καλα απο την αλλοδαπη , αλλα να εχουν ζησει στο εξωτερικο , οπως συμβαινει και στην δικη μου περιπτωση ) .
Τωρα οσο για την σεληνη που ειπαμε οτι συμβολιζει την μητερα ..... παρατηρησα οτι ο big brother μου εχει την σεληνη στον 9ο οικο του . Αλλα με τον μονο τροπο που μπορεσα να το συνδιασω αυτο , ειναι οτι η Σεληνη εκτος απο το οτι δειχνει την μητερα , δειχνει και για εναν αντρα την συζυγο . Και οντως η συζυγος του ειναι ξενη !:nuts:
Thanx ! :love::love::love:
skytree
05-07-2008, 01:43 PM
Στον χάρτη μιας φίλης υπάρχει Αφροδίτη, Ερμής και Χείρωνας στον 9ο. Και οι δύο γονείς της γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο εξωτερικό (σε διαφορετικές χώρες).Γνωρίστηκαν στη διάρκεια σπουδών τους σε άλλη χώρα.
Και η ίδια γεννήθηκε και έζησε τους πρώτους μήνες της ζωής της στο εξωτερικό, μέχρι που επέστρεψαν όλοι στην Ελλάδα.
(Μα θα μπορούσε να δείχνει όλα αυτά η Αφροδίτη στον 9ο;;
Ούτε που το είχα σκεφτεί..):embarrest
athinoula85
05-07-2008, 02:19 PM
Στον χάρτη μιας φίλης υπάρχει Αφροδίτη, Ερμής και Χείρωνας στον 9ο. Και οι δύο γονείς της γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο εξωτερικό (σε διαφορετικές χώρες).Γνωρίστηκαν στη διάρκεια σπουδών τους σε άλλη χώρα.
Και η ίδια γεννήθηκε και έζησε τους πρώτους μήνες της ζωής στο εξωτερικό, μέχρι που επέστρεψαν όλοι στην Ελλάδα.
(Μα θα μπορούσε να δείχνει όλα αυτά η Αφροδίτη στον 9ο;;
Ούτε που το είχα σκεφτεί..):embarrest
Εμ ? Ελα μου ντεεεεεε ............ :toung:
Βασικα η απορια ως προς αυτο μου δημιουργηθηκε , γιατι μου τεθηκε και ενα τετοιο ερωτημα απο μια φιλη , της οποια και κοιτουσα τον χαρτη . Με ρωτησε - '' λογικα θα φαινεται στον χαρτη μου οτι η μαμα μου ειναι ξενη '' . . Ε και εκει αρχισα να αναρωτιεμαι .!
Λογικα οτι εχει να κανει με το εξωτερικο , ταξιδια και λοιπα μας το δειχνει ο 9ος οικος . Σωστα ? ... Μετα σκεφτηκα οτι ισως οι κυβερνητες των οικων που μπορουν να δειχνουν τους γονεις (4ος και 10ος οικος ) το που βρισκονται ? σε ποιον οικο ? αν οχι στον 9ο ? τοτε αν δεχονται καποια οψη απο πλανητη που ειναι στον 9ο ή αν δεχονται οψη απο τον κυβερνητη του 9ου (πχ ακμη στον κριο - κυβερνητης Αρης , δλδ οψεις απο Αρη ) .....
Δεν ξερω αν ειναι λαθος ο τροπος με τον οποιο τα σκεφτηκα ..... :embarrest
Αλλα προσπαθω να καταλαβω ....
Λογικα ομως δεν θα φαινεται αυτο στον γενεθλιο ?
Δεν ξερω περαιτερω οψεις που μπορουν να μας το δειξουν αυτο :cry:
skytree
05-07-2008, 04:51 PM
Εμ ? Ελα μου ντεεεεεε ............ :toung:
Βασικα η απορια ως προς αυτο μου δημιουργηθηκε , γιατι μου τεθηκε και ενα τετοιο ερωτημα απο μια φιλη , της οποια και κοιτουσα τον χαρτη . Με ρωτησε - '' λογικα θα φαινεται στον χαρτη μου οτι η μαμα μου ειναι ξενη '' . . Ε και εκει αρχισα να αναρωτιεμαι .!
Λογικα οτι εχει να κανει με το εξωτερικο , ταξιδια και λοιπα μας το δειχνει ο 9ος οικος . Σωστα ? ... Μετα σκεφτηκα οτι ισως οι κυβερνητες των οικων που μπορουν να δειχνουν τους γονεις (4ος και 10ος οικος ) το που βρισκονται ? σε ποιον οικο ? αν οχι στον 9ο ? τοτε αν δεχονται καποια οψη απο πλανητη που ειναι στον 9ο ή αν δεχονται οψη απο τον κυβερνητη του 9ου (πχ ακμη στον κριο - κυβερνητης Αρης , δλδ οψεις απο Αρη ) .....
Δεν ξερω αν ειναι λαθος ο τροπος με τον οποιο τα σκεφτηκα ..... :embarrest
Αλλα προσπαθω να καταλαβω ....
Λογικα ομως δεν θα φαινεται αυτο στον γενεθλιο ?
Δεν ξερω περαιτερω οψεις που μπορουν να μας το δειξουν αυτο :cry:
Λογικοί μου φαίνονται οι συνειρμοί σου.Και διαφωτιστικοί επίσης!Από ότι είδα και στο χάρτη που προανέφερα, ο κυβερνήτης του 10ου βρίσκεται πράγματι στον 9ο καθώς και ο κυβερνήτης του 4ου δέχεται όψεις και από όλους τους πλανήτες του 9ου,ανάμεσά τους και από Αφροδίτη,Ερμή, οι οποίοι είναι κυβερνήτες του(9ου).
Αυταααααά
Τώρα για περαιτέρω όψεις δεν ξέρω περισσότερα ούτε γω..
athinoula85
06-07-2008, 02:25 PM
Ας κανω και γω μια προσεγγιση λοιπον ... για τον χαρτη της φιλης :bigsmile:
Ο 9ος οικος κανει ακμη στον Κριο(κυβερνητης Αρης) . Στον 9ο βρισκονται η Αφροδιτη και ο Ερμης .
Μετα θα κοιταξουμε τον αξονα 4ο-10ο για τους γονεις καθεαυτους . Ο 4ο οικος συμβολιζει τον γονιο του ιδιου φυλου με εμας , και ο 10ος οικος τον γονιο του αντιθετου φυλου με εμας . Και επειδη ο χαρτης που εξεταζουμε ειναι κοπελας ,εχουμε και λεμε :
Θα το παμε λιγο ανορθοδοξα ..
ΠΑΤΕΡΑΣ : Ο 10ος οικος κανει ακμη στον Ταυρο . Ο κυβερνητης του 10ου - Αφροδιτη , ειναι στον 9ο οικο της .! Με βαση το οτι ο 10ος οικος θα μας δωσει στοιχεια για τον πατερα της , οντως ο πατερας της εχει γεννηθει στο εξωτερικο και εχει ζησει αρκετα χρονια στο εξωτερικο .
ΜΗΤΕΡΑ : Ο 4ος οικος κανει ακμη στον σκορπιο ( στις τελευταιες μοιρες του σκορπιου ), ΑΛΛΑ εμπεριεχεται ολοκληρος ο Τοξοτης ( ο οποιος τοξοτης σχετιζεται αμεσα με το εξωτερικο ) . Ο κυβερνητης του 4ου οικου της , Πλουτωνας βρισκεται στον 3ο οικο στον ζυγο . Για εμας βοηθητικο ειναι που εμπεριεχεται ο τοξοτης γιατι ακριβως και μας δινει στοιχεια για την μητερα της η οποια ειναι ξενη ( αλλοδαπη ) .
Επισης ο 4ο οικος εκτος απο τον γονιο συνηθως του ιδιου φυλου με εμας , συμβολιζει και το σπιτι μας , και ο εμπεριεχομενος τοξοτης της κοπελας αυτης στον 4ο οικο της , ( πιστευω δλδ , δεν ειμαι και σιγουρη :unsure: ) μας λεει οτι η οικογενεια εδρεωθηκε στο εξωτερικο . Που οντως ετσι και εγινε !
ΟΨΕΙΣ ...
Βασικα επειδη οτι εχει να κανει με εξωτερικο ( και το εχω προαναφερει ) κοιταμε τον 9ο οικο . Επισης επειδη ο 9ος οικος ειναι του τοξοτη και κυβερνητης του ο Διας , παρατηρησα οτι :
Ο Διας της που βρισκεται στον 5ο οικος της στον αιγοκερω κανει
ενα τριγωνο με την αφροδιτη ( η οποια αφρο βρισκετσι στον 9ο της ) και ....
ενα τριγωνο με τον Αρη της ( ο Αρης - κυβερνητης του 9ου της , ακμη 9ου στον Κριο )
Επισης ο Πλουτωνας της ( κυβερνητης του 4ου οικου της ) κανει μια αντιθεση με τον Ερμη στον 9ο οικο της .
Αυτα ... !!!!
Δεν ξερω αν ειναι σωστη η προσεγγιση που εκανα :weird:
Ελπιζω αν καποιο μελος ξερει και μπορει να με διορθωσει αν εχει δει κατι λαθος στον τροπο που τα ανελυσα .. Ας το κανει παρακαλω
Παίξε με Hλιο ή/και Kρόνο για τον πατέρα, με Σελήνη για τη μητέρα.
Mε 4ο και 10ο οίκο για τους γονείς αλλά κ με τους κυβερνήτες τους. (εδώ ένα μικρό σχόλιο.. πολλά λέγονται για το ποιος πλανήτης είναι ποιος γονέας... προσωπικά δεν μένω σε κανόνες, ο γονέας που πραγματικά έχει επηρεάσει την εικόνα κ την εξέλιξη του ατόμου τοποθετείται στον 10ο).
Tέλος κοίτα τι έχει να σου πει ο 9ος κ ο κυβερνήτης του γενικά κ κατά πόσο ή όχι σχετίζεται με τους παραπάνω πλανήτες.
Επίσης, μια σελήνη στον 9ο δεν είναι απαραίτητα δείγμα ότι η μητέρα του ατόμου είναι από το εξωτερικό ή έχει ζήσει στο εξωτερικό, αλλά και ότι το ίδιο το άτομο (αν είναι γυναίκα) μπορεί να γίνει μητέρα στο εξωτερικό ή αν είναι άντρας να κάνει μια γυναίκα μητέρα στο εξωτερικό.
Είναι όλα θέμα συνδυασμών και φαντασίας!! :cheesy: