PDA

View Full Version : Η αστρολογία στη ζωή μας

ioni
03-07-2008, 11:42 PM
Στην δουλειά μου ξέρουν οτι μου αρέσει και ασχολούμαι με την αστρολογία.
Αλλοι με δουλευουν και άλλοι με ρωτουν διάφορα,μερικοί θέλουν να τους πω διάφορα που δεν μπορώ γιατι με το ζώδιο μονο δεν γίνεται,αλλά και δεν ξέρω.
Οι πρωτοι θέλουν να με φέρνουν σε δύσκολη θέση κοροιδευοντάς με για το οτι ασχολούμαι με την αστρολογία.
θα ήθελα να μάθω τις δικέ σας εμπιρίες.................

Σε αυτους που τους αρέσει δίνω το σάιτ μας για μάθουν πως λειτουργεί η ασστρολογια

black moon
03-07-2008, 11:57 PM
Εμένα το ξέρουν μονο οι πολύ κοντινοι μου! Τους αλλους τους αναλυω χωρις να το ξέρουν :nuts::nuts::nuts::toung::toung:

ioni
04-07-2008, 12:04 AM
γιατί να μην το λέμε;
μερικοί μου λένε ότι είναι κακό με ότι αυτο σημαίνει η λέξη
εως και απιστη
και πολλοι έχουν ρωτήσει το μέλλον τους σε διαφορους μάντεις
χωρίς να τους κρίνω γιατι το έχω κάνει και εγώ
δεν καταλαβαίνω
τολέω χωρίς να ντρέπομε οτι μου αρέσει και θέλω να μαθαίνω πρώτα για μένα

*Astropeleki*
04-07-2008, 12:07 AM
Οι περισσότεροι, όταν τους αναφέρω ότι ασχολούμαι, συνήθως δεν με "κοροϊδεύουν" αλλά δεν μπορώ να πω ότι το παίρνουν και χαλαρά από την άποψη ότι όντως γνωρίζουν το αντικείμενο σοβαρά και όχι τσαρλατανίστικα.
Όταν αναφέρω ότι ασχολούμαι με το αντικείμενο, το κάνω πολύ σοβαρά, οπότε το άτομο που έχω απέναντί μου, παίρνει τα vibes και καταλαβαίνει ότι δεν αστιεύομαι. Συνήθως προσπαθώ να βρω το ζωδιό τους ή τον ωροσκόπο και ουκ ολίγες φορές, έχω ζητήσει ημερομηνία και ώρα γέννησης για να κάνω μια μικρή αναλυσούλα του χάρτη τους, την οποία θα τους δείξω μαζί με το χάρτη.

Για όσους δεν με παίρνουν στα σοβαρά, πολύ απλά, εφόσον δεν διατίθενται να συζητήσουν και αμέσως χλευάζουν ή αντιδρούν με άλλου τύπου συμπεριφορές που εμένα δεν μου αφήνουν και την καλύτερη εντύπωση, σταματώ να αναφέρομαι στο θέμα.

black moon
04-07-2008, 12:07 AM
γιατί να μην το λέμε;
μερικοί μου λένε ότι είναι κακό με ότι αυτο σημαίνει η λέξη
εως και απιστη
και πολλοι έχουν ρωτήσει το μέλλον τους σε διαφορους μάντεις
χωρίς να τους κρίνω γιατι το έχω κάνει και εγώ
δεν καταλαβαίνω
τολέω χωρίς να ντρέπομε οτι μου αρέσει και θέλω να μαθαίνω πρώτα για μένα

Μια πλακα καναμε! :bigsmile:
Οι περισσότεροι ρωτανε παντως παρα κοροιδευουνε.

*Astropeleki*
04-07-2008, 12:10 AM
γιατί να μην το λέμε;

Εγώ το λέω κανονικά και αφήνω τους άλλους να "κουρεύονται"!!! :laugh:
Το αντικείμενο έχει ενδιαφέρον και είναι ένα χόμπυ. Δεν καταλαβαίνω γιατί να το κρύβουμε... Συνήθως αυτό γίνεται γιατί όλοι-έστω οι περισσότεροι-θεωρούν την αστρολογία τσαρλατανισμό και κοροϊδία του απλού ανθρώπου για να τσεπώσουν οι άλλοι χρηματικά ποσά. Έχουσιν γνώση οι φύλακες όμως :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-07-2008, 12:12 AM
Και εμενα οι δικοι μου ανθρωποι ξερουν οτι αγαπω την αστρολογια,η οικογενεια μου με ρωταει διαφορα αν ξερω τους λεω και ποτε μα ποτε δεν κοροιδεψαν ισα-ισα με ενθαρεινουν.
Οσο για μερικους αλλους που ξερουν οτι διαβαζω αστρολογια μου λενε αντε βρε που πιστευεις αυτες τις σαχλαμαρες ..εκεινη την στιγμη μου ερχετε οτι εχω στο χερι μου να τους το κοπανησω στην ξερη τους την κεφαλα.

ioni
04-07-2008, 12:23 AM
οταν μερικοί μου ζητουν και εμένα να τους πω ή να τους βρω τους πλανήτες και ωροσκόπο καλά και τους τα βρήσκω αλλά όταν μου ζητούν να τους πω συναστρίες δεν το κάνω ή αν ταιριαζει με το τάδε ζωδιο δεν το κάνω γιατι δεν νομίζω οτι μπορώ και δεν έχω δικαίομα να λέω ασχετα πράγματα κάτι τέτοιοι δεν χαλάνε το όνομα άλλωστε της αστρολογίας
ασε να εξηγείς γωνοίες ,οίκους
γιατί όσο και να λες ότι δεν ειναι μόνο το ζωδιο αλλά και σελήνη κ.α. σου λένε είσαι έτσι απο τον ήλιο μόνο ή γιατί δεν είναι όλοι οι τοξότες,παράδειγμα,ίδιοι αφού ειναι τοξότες

lizy
04-07-2008, 12:38 AM
Δεν είναι τόσο εύκολο να το λες πάντα. έχω περάσει και απ' τα δύο στάδια, και να το λέω παντού και να το κρύβω, τελευταία έχω καταλήξει σε μέση λύση, δεν ανοίγω κουβέντα μόνη μου σε άτομα που δεν γνωρίζω αλλά αν ανοίξουν αυτά τότε οκ! πάντως δεν έχω καμιά διάθεση πλέον για διαμάχες- κι έχω κάνει πολλές- όταν κάποιος είναι αρνητικός του λέω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είναι δικαίωμά σου.

Προσωπικά έχω υποστεί πολύ κοροιδία και ρατσισμό και το χειρότερο είναι να ακούς μερικά τρομερά ανόητα επιχειρήματα εναντίον της αστρολογίας και να νομιζουν κιόλας ότι σ'έστειλαν! αναφέρω το το πιο χαζό όλων που άκουσα πέρισυ: ήθελα να ήξερα τι θα κάνετε τώρα που σας έβγαλαν τον πλούτωνα (!!!!), με ύφος άπειρης ειρωνίας και αυτοπεποίθησης ότι τους κατακεράυνωσα!
Επίσης έχω πετύχει κοπέλα που η αγαπημένη της ασχολία ήταν να λέει ψεύτικο ζώδιο και γενικά στοιχεία σε ανθρώπους που έβλεπε πως ασχολούνται για να της κάνουν ανάλυση κι αυτή από μέσα της να γελάει!! δεν είναι παρανοικό;;
Τέλος, με ενοχλεί πολύ και μου συμβαίνει συχνά να μου ζητάνε να τους πω πράγματα κι αφού τους πω ότι θέλουν, κι ότι μπορώ τέλος πάντων, να μου λένε καλά ούτως η άλλως εγώ δεν πιστεύω σε αυτά..

Γενικά όμως νομίζω ότι το πιο άσχημο είναι που μας συσχετίζουν πάρα πολλοί με καφετζούδες και χαρτορίχτρες - μελλοντολόγους της συμφορας που βλέπουν στα 090.
Κ ένα τελευταίο: προσωπικά έχω διάθεση να λέω πράγματα, δεν με πειράζει καθόλου, ωστόσο για να το κάνω αυτό, δεν γίνεται επιγραμματικά, προσπαθώ να δώσω κάποια παραπανω στοιχεία να επιχειρήσω μια ψυχολογική περιγραφή, να δώσω μια συμβουλή, στο βαθμό που γνωρίζω έτσι; αλλά δεν έχουν όρεξη να ακούσουν, σου λένε καλά πες μου τώρα για τα αισθηματικά μου ή πότε θα έχω λεφτά κτλ

voulatain
04-07-2008, 12:47 AM
Oσοι με γνωριζουν καλα,δεν παραξετευτηκαν καθολου που ασχολουμαι με την αστρολογια και ποτε βεβαια δεν κοροιδεψαν.Αντιθετα παντα με ρωτουν και ενδιαφερονται να μαθουν διαφορα,ασχετα αν συμφωνουν η διαφωνουν με την αστρολογια.Γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα να λεω σε γνωστους και ξενους ποσο με ενδιαφερει να ασχολουμαι με την αστρολογια,και μπορω να πω οτι σταθηκα τυχερη γιατι συνηθως ειχα να κανω με ανοιχτομυαλους ανθρωπους,που δεχονταν να ακουσουν τις αποψεις μου.

voulatain
04-07-2008, 12:50 AM
Oσοι με γνωριζουν καλα,δεν παραξετευτηκαν καθολου που ασχολουμαι με την αστρολογια και ποτε βεβαια δεν κοροιδεψαν.Αντιθετα παντα με ρωτουν και ενδιαφερονται να μαθουν διαφορα,ασχετα αν συμφωνουν η διαφωνουν με την αστρολογια.Γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα να λεω σε γνωστους και ξενους ποσο με ενδιαφερει να ασχολουμαι με την αστρολογια,και μπορω να πω οτι σταθηκα τυχερη γιατι συνηθως ειχα να κανω με ανοιχτομυαλους ανθρωπους,που δεχονταν να ακουσουν τις αποψεις μου.

Βεβαια λεξη''παραξετευτηκαν'' στα ελληνικα δεν υπαρχει ακομα,''παραξενευτηκαν'' υπαρχει ευτυχως!:laugh:

cancerian
04-07-2008, 01:32 AM
Mια μερα , ηταν καλοκαιρι καθομουν με την μητερα μου και επαιζα . Πρεπει να ημουν γυρω στα 13 με 14. Η μητερα μου απο οσο την θυμαμαι ηταν αναγνωστρια διαφορων περιοδικων αστρολογιας . Θυμαμαι χαρακτηριστικα την στιγμη εκεινη που της ειπα : "Μαμα , θα μαθω τα 12 ζωδια απ' εξω" :bigsmile: και θυμαμαι τις προσπαθειες που εκανα για να τα αποστηθησω και με την αστρολογικη τους σειρα :laugh:

Προσωπικα δεν γνωριζουν πολυ οτι ασχολουμαι με την αστρολογια και πολλες φορες μεσα στην παρεα κανω πως δεν ξερω παρα μονο 2 3 χαρακτηριστικα των ζωδιων :bigsmile: . Η αληθεια ειναι πως λογω επαγγελματος δεν μπορω να αποκαλυψω οτι εχω καμποσες γνωσεις , μιας και αυτο που κανω , ακυρωνει την υπαρξη της αστρολογιας :embarrest.

Σε φιλους θα κανω μια γενεθλια αναλυση , οπου θα τους αναλυω μεχρι και την τελευταια μοιρα του γενεθλιου και στους εξαιρετικα κοντινους ισως μια ωριαια αναλυση :cheesy: . Αντε να βρουμε κανενα χαμενο αντικειμενο , να δουμε μελλοντικη εκβαση σχεσεων , αν θα παντρευτει το ζευγος , τι παιδι θα κανει , ποια θα ειναι η επομενη κινηση καποιου κτλ κτλ ( σε δουλεια να βρισκομαστε ) ."Ι LOVE WILLIAM LILLY" :)

Η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι που ασχοληθηκα και συνεχιζω να ασχολουμε με την αστρολογια. Την θεωρω ενα αδιαψευστο μαρτυρα αυτογνωσιας τοσο του εαυτου μας οσο και των αλλων.

friary
04-07-2008, 08:44 AM
[QUOTE=cancerian;59141]Σε φιλους θα κανω μια γενεθλια αναλυση , οπου θα τους αναλυω μεχρι και την τελευταια μοιρα του γενεθλιου και στους εξαιρετικα κοντινους ισως μια ωριαια αναλυση :cheesy: . Αντε να βρουμε κανενα χαμενο αντικειμενο , να δουμε μελλοντικη εκβαση σχεσεων , αν θα παντρευτει το ζευγος , τι παιδι θα κανει , ποια θα ειναι η επομενη κινηση καποιου κτλ κτλ ( σε δουλεια να βρισκομαστε ) ."Ι LOVE WILLIAM LILLY" :)
[QUOTE]

Καλά τίποτα δεν γνωρίζεις εσύ απο αστρολογία, :toung: δεν αλλάζεις επάγγελμα καλύτερα :nuts:

cancerian
04-07-2008, 08:51 AM
Καλά τίποτα δεν γνωρίζεις εσύ απο αστρολογία, :toung: δεν αλλάζεις επάγγελμα καλύτερα :nuts:

Θα αου πω... αν δεν ειχα αυτον τον ρημαδι τον Πλουτωνα στον 12ο (κυβερνητη ωροσκοπου) να τριγωνιζει τον Ηλιο στον 8ο θα το σκεφτομουν !!!!
Τι να το κανω ομως που μου δινει ψυχαναλυτικα ταλεντα και με εδραιωνει στα νοσοκομεια !!!!! :) :) :)
(ειναι να αφηνεις τετοιες ευκαιριες ?????)

friary
04-07-2008, 09:00 AM
Κι εμένα το ξέρουν οτι ασχολούμαι με την αστρολογία. Μερικοί βέβαια με παίρνουν στο "ψιλό", του στυλ πως είναι δυνατόν να πιστεύεις πως οι πλανήτες μπορούν να μας επηρεάζουν, αλλά έχω ΤΗΝ απάντηση. "Αμφισβητείς λοιπόν πως η άμπωτη και η παλίρροια επηρεάζονται απο την σελήνη??? Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται κατα το μεγαλύτερο μέρος απο νερό, άρα δεν είναι αναμενόμενο να επηρεάζει και τον άνθρωπο??"
Εχεί με κοιτάν απορημένοι και μετά λένε, δεν ξέρω :cheesy:

Οι περισσότεροι πάντως θέλουν να τους πω "τι λένε για τους Λέοντες φέτος?" :toung: Κι εκει έχω την απάντηση βέβαια, "Θα παντρευτείτε, θα κάνετε παιδί και θα ζήσετε τρισευτυχισμένοι για το υπόλοιπΟΝ την ζωής σας" :nuts:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν η αντίδραση των γονιών μου, γιατίενώ δεν ανέφερα ποτέ οτι ασχολούμαι, καθώς δεν είναι φιλικά προσκείμενοι στο θέμα, όταν έπρεπε να δουλέψω εντατικά για το βιβλίο του myhoroscope, και ήμουν ολημερίς για καιρό με το laptop ανα χείρας, αντι να αντιδράσουν με καμάρι ανέφεραν πως "η Μαίρη γράφει βιβλίο" :laugh::laugh::laugh:

friary
04-07-2008, 09:05 AM
Θα αου πω... αν δεν ειχα αυτον τον ρημαδι τον Πλουτωνα στον 12ο (κυβερνητη ωροσκοπου) να τριγωνιζει τον Ηλιο στον 8ο θα το σκεφτομουν !!!!
Τι να το κανω ομως που μου δινει ψυχαναλυτικα ταλεντα και με εδραιωνει στα νοσοκομεια !!!!! :) :) :)

Ο συνδυασμός πάντως της αστρολογίας με αυτά τα επαγγέλματα, μπορεί να κάνει θαύματα, εξ άλλου, γιατρός (βάζουμε εμεις και τα παραπλήσια) χωρίς γνώσεις αστρολογίας δεν δικαιούται να λέγεται γιατρός, όπως είχε πει ο Ιπποκράτης.

Είσαι διπλά χρήσιμος πάντως, θα σε έχουμε υπόψην μας :love:

kmakri
04-07-2008, 09:27 AM
Στο γραφείο κάποιες φορές με πείραζαν λέγοντας μου πως είμαι πολύ απορροφημένη με τον κύκλο...
Συστηματικά διαβάζω οτιδήποτε σχετικό με την Αστρολογία και μόνο από το συγκεκριμένο site τα τελευταία δύο χρόνια.
Ένας ασφαλιστής που είχε ασχοληθεί λίγο σοβαρά με τον Γενέθλιο χάρτη, στάθηκε η αφορμή για να ψάξω..
Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κατανοήσω σε πρώτη φάση τον εαυτό μου, τον σύντροφό μου και προσπαθώ να κατανοήσω και τις κόρες μου.
Η Αστρολογία στην ζωή μου έχει έναν σημαντικό ρόλο.
Δυστυχώς η άγνοια και η ημιμάθια είναι αυτή που κάνει τον κόσμο στην καλύτερη περίπτωση να λειτουργεί κοροϊδευτικά απέναντι στον απλό μελετητή και στην χειρότερη να καταφεύγει στους μελλοντολόγους...

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

emmalene
04-07-2008, 12:26 PM
Εγω ζω εναν ερωτα με την Αστρολογια εδω και 8 χρονια.Οπως με καθε ερωτα, στην αρχη τον κρατησα κρυφο για να μην σκανδαλισω το κοινωνικο περιβαλλον μου απο το απρεπες αυτο μου αισθημα για ενα παρανομο και θολο αντικειμενο ποθου.Οταν καποιος δεν γνωριζει και πανω απο ολα δεν εχει διαθεση να μαθει η ακομα και να αποδεχτει απλα οτι δεν απορριπτω a priori κατι απλα γιατι δεν το κατανοω,θεωρει το αισθημα τουτο παραλογο!
Πρεπει να πω οτι ως χαρακτηρας ειμαι μαλλον υπεραναλυτικη οποτε μετα το πρωτο χρονικο διαστημα του κεραυνοβολου περασα στην προσπαθεια κατανοησης και πληρους αποδομησης του αντικειμενου του ποθου μου...Κακο συνηθειο αλλα οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα πληρως εκλογικευμενα!με το διαβασμα και την ανταλλαγη αποψεων με αλλους ομοιως ερωτευμενους, (εκεινοι αλλες φορες αγνα και αλλες φορες με ταση εκμεταλευσης του ερωτα τουτου),κατεληξα οτι ορθως επελεξα.Απο τοτε τον διατυμπανιζω τον ερωτα αυτο ο οποιος εχει αποκρυσταλλωθει σε αγαπη, που κατεχει ενα σημαντικο κομματι της καθημερινοτητας μου σε επιπεδο αυτογνωσιας και βοηθειας σε φιλους και γνωστους να κατανοησουν καλυτερα τον εαυτο τους.(αντε κανω και κανενα προοδευτικο αν τα πραγματα σκουρυνουν.η προσπαθεια μου αναγνωσης ωριαιου φερνει μαι επανασταση στις θεωρειες Lilly και John Frοwley)
Δεν θα ηθελα ποτε να κερδισω κατι απο την Αστρολογια ισως λογω του Ποσειδωνα μου στον 5ο συνοδο με Σεληνη που καθιστα ολους μου τους ερωτες πληρως πλατωνικους απο οτι λενε καποιοι...Αλλα μου αρεσει ,οσο και αν ο κοσμος μπορει και να αμφισβητει, αναλογα χαρακτηρα, ειτε μεσω ειρωνιας ειτε μεσω απαξιωσης καθοτι η θετικη κατευθυνση σπουδων μου κατα το "κοινως ρημασι" δεν συναδει με την μεταφυσικη και τα λοιπα μεντιουμιστικα με τα οποια συνδεεται το θεμα Αστρολογια(καλως κακως δεν ειμαι κριτικη ειπαμε,υπεραναλυτικη ειμαι!)
Αγαπω λοιπον οποτε πλεον οταν απαξιωνεται ο ερωτας μου καταληγω στο "αφες αυτοις ου γαρ ειδασι τι ποιουσι"
(παρακαλω να συγχωρεθουν και να διορθωθουν τα ορθογραφικα μου λαθη.Πρωτον ειμαι ερωτευμενη καργα και δευτερον ημουν πρωτη δεσμη!!:cheesy:)

Toksotaki
04-07-2008, 01:16 PM
Εμενα μου λενε αστρολογια τις βλακειες ειναι αυτες,τι ο Ερμης παλι αναδρομος ειναι??!!και κατι τετοια κ αφου μου κανουν ολοκληρο κυρηγμα καταληγουν να μου πουν για πες τι ξερεις για τους ζυγους?

skorpio
04-07-2008, 02:59 PM
Εγώ αν με ρωτήσει κάποιος του λέω ότι ασχολούμαι...:embarrest
Βέβαια, οι αντιδράσεις είναι συνήθως κοροϊδευτικές και με το ατράνταχτο επιχείρημα:"Τι βλακείες είναι αυτές;Καλά πιστεύεις ότι οι πλανήτες επηρεάζουν τη ζωή σου;τς τς τς".Αυτούς απλά τους αγνοώ και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω ότι η αστρολογία δε σου λέει "σε πέντε χρόνια θα κάνεις παιδί, σε λίγο θα βρείς έναν κούκλο με το όνομά του να ξεκινάει από Μ ή μεγάλο δρόμο θα διαβείς και...θα πάς στην ευχή του Θεού και θα μ'αφήσεις ήσυχη!!!:nuts:"
Έλεος πια!
Η Αστρολογία δείχνει τάσεις και μόνο, είναι στατιστική, έχει στοιχεία αρχαίας μυθολογίας, σου δίνει μια ευκαιρία να αναλύσεις τον εαυτό σου από άλλη οπτική γωνία, με άλλα λόγια είναι ένας άλλος κόσμος και επειδή είναι διαφορετικός δεν είναι και απαραιτήτως κατακριτέος...:notrust:
Στο κάτω κάτω, αν δε γνωρίσεις κάτι, πώς θα εκφέρεις άποψη;
Φυσικά αφού γελάσουν με τη ψυχή τους αρχίζουν οι ερωτήσεις για τα ερωτικά τους, τα επαγγελματικά τους και δε συμμαζεύεται...:dizzy:
Και τότε...:σφύριγμα
Αφήστε τους να λένε, αφού αρέσει σε μάς, δε θα μας κάνει κανείς να νιώθουμε άσχημα για κάτι που αγαπάμε,σωστά;:pleasantry:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-07-2008, 03:04 PM
''η το αλλο που λενε ρε ΄΄Δεσποινα δεν μας λες κανενα νουμερακι να κερδισουμε στο τζοκερ ειρωνικα ,ειρωνικα -τωρα αμεσως τους λεω κατσε να μασησω τα φυλλα δαφνης ωσαν ΠΥΘΙΑ και θα σας τα πω....βρε αντε απ ΄εδω ενας ,ενας ....

emmalene
04-07-2008, 03:06 PM
''η το αλλο που λενε ρε ΄΄Δεσποινα δεν μας λες κανενα νουμερακι να κερδισουμε στο τζοκερ ειρωνικα ,ειρωνικα -τωρα αμεσως τους λεω κατσε να μασησω τα φυλλα δαφνης ωσαν ΠΥΘΙΑ και θα σας τα πω....βρε αντε απ ΄εδω ενας ,ενας ....

Πες και εσυ βρε Δεσποινακι ενα νουμερακι.....λες και αν ηξερες δεν θα το κραταγες για σενα!!!:bigsmile:
παντωςΑΝ το ελεγες πας στοιχημα οτι θα το επαιζε??διοτι ολοι κραζουν αλλα αμφιβαλλουν!και αυτο ειναι καλο...:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-07-2008, 03:50 PM
Πες και εσυ βρε Δεσποινακι ενα νουμερακι.....λες και αν ηξερες δεν θα το κραταγες για σενα!!!:bigsmile:
παντωςΑΝ το ελεγες πας στοιχημα οτι θα το επαιζε??διοτι ολοι κραζουν αλλα αμφιβαλλουν!και αυτο ειναι καλο...:bigsmile:

θα γελασετε με αυτο ,μια φορα κοιταζα μιας γνωστης μου τον χαρτη κατι ο Διας σε διελευση ηρθε με τον γενεθλιο της Δια σε συνοδο κατι ο ουρανος να παιζει δυνατα πανω της και κατι αλλο δεν θυμαμαι τωρα ποιος αλλος πλανητης της λεω βρε Ελντα η σημερινη μερα ειναι πολυ τυχερη για σενα -Α!ναι!! μου λεει θα βρω αντρα;βρε ας τον αντρα δεν πας να παρεις ενα λαχειο -λες ρε Δεσποινα μου λεει; αν κερδισω κοριτσαρα μου θα σου δωσω τα μισα!!!!!
Κερδισε η Ελντα περιπου 1000 ευρω ετσι μου ειπε τουλαχιστον [ποτε δεν ειχε παρει λαχειο στην ζωη της]
Αν μου εδωσε τα μισα ;δεν επιτρεπονται οι βωμολοχειες αλλιως θα σας ελεγα...:embarrest
απο τα νευρα μου αρπαξα τις διελευσεις της και τις εφαγα:laugh::laugh:

Fotini Christodoulou
04-07-2008, 07:06 PM
Καθότι έτσι κι αλλιώς πάντα ήμουν λίγο "ασυνήθιστη," οι ανθρωποι που με ξέρουν καλά δεν σοκαρίστηκαν ούτε τους τους εξεπληξε η ενασχόληση μου με την αστρολογία.Όσοι πάλι δε με ηξεραν και τόσο καλά, προσπάθησαν να με κάνουν να απορριψω αυτή την ασχολία, χωρίς επιτυχία προφανώς(ερμής στον Λέων δεν αλλάζει με τίποτα αποψη:laugh:). Επιχειρήματα που προβάλλονται αναλογα με αυτά που γραψατε οι περισσοτεροι/ρες. Εγω πάντοτε απαντώ ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί πιστευω οτι λειτουργεί η αστρολογία κι αν θέλει κάποιος να εκφέρει αποψη θα πρέπει πρώτα ασχοληθεί,να διαβάσει, να εφαρμόσει κι εαν τότε εξακολουθεί να είναι αρνητικός....ας παραμείνει αρνητικός.:cheesy:
Κάποιοι στην πορεία αλλαξαν γνώμη κι αρχισαν μαλιστα να ρωτάνε για τον χάρτη τους ή ζητούσαν προβλέψεις τις οποίες αρνούμαι να κάνω πέραν μερικών εξαιρεσεων για εξάσκηση.Σκεπτικισμό εώς και άρνηση βεβαια αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω απο πολλούς αλλά η φιλοσοφία μου είναι ο καθένας να πιστευει ότι θέλει αρκεί να μην προσπαθεί να μου επιβάλλει την αποψή του και να με αφήνει να εξασκώ το δικαίωμα μου να εχω τις δικές μου απόψεις και πιστευω.
Τωρα αν λέω οτι ασχολούμαι ή όχι, συνηθως όχι.Οχι γιατί νιώθω άσχημα, αλλά γιατί γενικά δε μου αρέσει να΄αναφέρω σε τρίτους τις προσωπικές μου ασχολίες.:bigsmile:

ioni
04-07-2008, 08:06 PM
πάντως εγω σήμερα στην δουλεια ακουσα το ποιο απιστευτο απο 18αρι
λιονταρι ο νεαρος κατι λέγαμε για ζωδια τον ρωτάω αν ξέρη τον ωροσκόπο του ή την ώρα
γιατι εδεσε με τον γιο μου κριαρι και με εμένα, νεος στη δουλεια
α μου λέει δεν πιστευω σε ζωδια αυτα ειναι βλακιες εγω πιστευω σε χαρτορειχτρες
εμειναν ολοι τον κοιταζαν σαν χαζοί, μερικοι αρχισαν να τον πειράζουν αγρια αλλά δεν τον πείρεξε καθόλου
ευτυχως του λέω που διαχορίζεις το ένα απο το άλλο,αλλο μαντεια αλλο αστρολογια

tetraktis
04-07-2008, 08:57 PM
Θα έλεγα πως γενικώς οι άνθρωποι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και παίρνουν αξία χλευάζοντας και κοροϊδεύοντας αλλήλους. Τοποθετούμαι έτσι, καθώς κι εμένα μέσα από τα όσα τυχόν γνωρίζω περί αστρολογίας, το 90% των ανθρώπων που θα με ρωτήσουν θα είναι με σκοπό να ειρωνευτούν. Κυρίως δε οι "άντρες". Τα εισαγωγικά υποδηλώνουν σαφώς την "αυθύπαρκτη" και "υπέρμετρη" αρρενωπότητα τους σε αντίθεση -φυσικά- με όσους τυχόν ασχολούνται με την αστρολογία ή ότι άλλο δεν τους γεμίζει το -ούτως ή άλλως-, άδειο τους μάτι.
Έχω ακούσει για παράδειγμα το φρικαλέο "καλά ρε κοτζάμ άντρας με τέτοια ασχολείσαι; τι είσαι; γκόμενα; δεν πας να βρεις καμμιά...να...";
Και καλά να πεις πως σε χλεύασε γνωστός, ας πρόσεχες τις συναναστροφές σου. Όταν όμως κάποιος άγνωστος σε -υποτιθέμενα κοινή- παρέα της μιας βραδιάς πετάγεται από το απέναντι σημείο και διακρίνω στο πρόσωπο του το γνωστό ύφος βρήκαμε μ... να γελάσουμε, εκεί είναι που μου γυρίζει το μάτι!!!!!!!!
Παλαιότερα βεβαίως περισσότερο.
Σε κάποιον κάποια στιγμή είπα με χαμόγελο ειρωνίας: "άντε αγοράκι μου να δεις καμμιά μπάλα να κάνεις πιο πλούσιο τον "τάδε" που σε έχει μόνιμο πελάτη και ζει εις βάρος σου και άμα ξυπνήσεις άνοιξε και κάνα ρημάδι βιβλίο να μορφωθείς (ξεστραβωθείς). Οπότε η όρεξη του να με χλευάσει, μειώθηκε αισθητά.
Δεν θέλω να γίνομαι "κακούλης" αλλά όταν κάθε τυχάρπαστος ανίδεος που έχει άποψη για τα πάντα αποφασίζει να βγάλει το κόμπλεξ του επάνω μου, αναιρώ φορές, αυτό που συνήθως υπερασπίζομαι. Πως δεν με αφορά η μιζέρια των άλλων.
Συγνώμη, μακρηγόρησα :cheesy:

athinoula85
04-07-2008, 09:03 PM
Η αληθεια ειναι πως λογω επαγγελματος δεν μπορω να αποκαλυψω οτι εχω καμποσες γνωσεις , μιας και αυτο που κανω , ακυρωνει την υπαρξη της αστρολογιας :embarrest..................
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον Γιαννη , αφου ειμαστε και μελλοντικοι συναδελφοι :bigsmile: .! Ακριβως ετσι νιωθω και εγω .
Κακα τα ψεματα , εεεε θα σε γιουχαρουν λιγοοοοο :nuts: Αλλα δεν πτοουμαι ! Δεν παν' να λενε ... Εμενα μ αρεσει αυτο που κανω και απο εκει και επειτα το τι λεει ο καθε δευτερος και ο καθε μη γνωστης του αντικειμενου (αστρολογιας), δεν με απασχολει ιδιαιτερα . :bigsmile:

dominia77
04-07-2008, 09:04 PM
Συνήθως, όσοι δεν ξερουν, αντιμετωπίζουν το θεμα με ειρωνία και με διάθεση απόρριψης, και όλοι εδω μεσα λίγο ή πολυ, το εχουν βιώσει για τα καλά.
Μέχρι που ο προιστάμενος στη δουλειά μου ερχόταν και με ρωτούσε διάφορα μια μερα, και όταν του εφτιαξα το γενέθλιο χάρτη του και του εξήγησα 2-3 βασικά πραγματάκια..... δεν μου ξαναμίλησε! Φοβήθηκε! Του είπα οτι ο Ποσειδωνας στο Σκορπιό, στο 4ο σπίτι,σε τετράγωνο με τη Σελήνη είτε δείχνει προβλήματα στα υδραυλικά, ή προβλήματα αλκοολισμου με κάποιον στην οικογενεια, ή και τα δυο, ή τίποτε απο τα δύο.
Εμεινε κοκκαλο, μου είπε ότι ο πατερας του έπινε πολυ, και ότι τα ταβάνια στο πατρικό του σπίτι είχαν πρόβλημα με τη μούχλα!!!
Από τότε δεν μου ξαναμίλησε, δεν με ξαναζόρισε, και γενικά δεν μου ξαναέκανε τη ζωή δύσκολη! Χεχε!

GIRL
05-07-2008, 12:01 AM
άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας πριν 10 χρόνια όποιος με έβλεπε τότε με ειρωνευόταν,τι θέλεις και ασχολείσαι με τέτοιες βλακείες ήταν η πιό συνηθισμένη ατάκα
εμένα όμως με βοήθησε στην αυτογνωσία
οι κοντινοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν και μάλιστα σε περιόδους έντασεις μου λένε δεν κοιτάς το χάρτη μου.
στη δουλειά έχω μια συνάδερφο που ασχολείται και αυτή με την αστρολογία και συχνά τα λέμε .
αν καποιος ανοίξει συζήτηση δεν το κρύβω αν και οι μισοί ειρωνεύονται'
οι άλλοι μισοί όμως δείχνουν ενδιαφέρον

skorpion
05-07-2008, 10:32 PM
Καλε εγω τους εχω βαλει σχεδον ολους που ξερω στο κλιμα! χιχιχιχι! Με βαζουν να κοιταω και χαρτες χα χα χα! λες κ θα τα βρω ολα εγω μπου χα χα! τους το λεω αλλα επιμενουν ε και γω προσπαθω κ κανω οτι μπορω ΤΙ να κανω! χιχιχι!

athinoula85
05-07-2008, 11:56 PM
Στην ουσια η αντιμετωπιση των υπολοιπων που δεν ασχολουνται με την Αστρολογια , ειναι ακριβως επειδη δεν γνωριζουν το αντικειμενο αυτο , με τι ασχολειται και τι ειναι γενικα .. Ισως ολα αυτα ομως να προκυπτουν επειδη συνηθως οι περισσοτεροι ( οπως και εμεις αλλωστε καποτε ) θα ακουσαμε σε καποιο πρωιναδικο στην tv να λενε την καθημερινη προβλεψη για τα 12 ζωδια ή στο ραδιοφωνο στον αγαπημενο σταθμο που ακουμε καθε μερα πηγαινοντας στην δουλεια . Και συνειδητοποιησαν οτι οι προβλεψεις αυτες δεν βγαινουν κτλ ..
Φυσικα καποιος που ασχολειται ξερει οτι δεν πρεπει να ακουμε μονο το ζωδιο μας , αλλα και τον ωροσκοπο και φυσικα την προβλεψη για ολα τα ζωδια . :bigsmile:

:love:

pecora nera
05-07-2008, 11:59 PM

Να σε έχω υπόψη μου που έχεις τέτοιο ταλέντο και θα εδραιωθείς στα ιδρύματα γιατί εγώ στο 12ο έχω έναν Ποσειδώνα που με εδραιώνει ως πελάτισσά σου :bigsmile::bigsmile:

skorpio
06-07-2008, 12:02 AM
Συμφωνώ μαζί σου Αθηνά!:cheesy:

Κι εξάλλου το ωροσκόπιο του καθενός και η ανάλυσή του είναι αρκετά πολύπλοκη υπόθεση και απαιτεί βαθιά γνώση του αντικειμένου την οποία ελάχιστοι από τους τηλε-αστρολόγους διαθέτουν...:embarrest

Και δεν είναι δυνατόν σε πέντε λεπτά τηλεοπτικού χρόνου να δώσεις ολοκληρωμένες "προβλέψεις" όσο καλά και να το κατέχεις!!!:bigsmile:

may
07-07-2008, 05:47 PM
Πιστεύω ότι θα πρέπει να ξεκολλήσουμε επιτέλους από αυτήν την στάση που θέλει άτομα με πλανήτες στον 12ο να εργάζονται σε νοσοκομειακους ή ιδρυματικούς χώρους. Παράλληλα θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τον όρο "απομονωμένος". Προσωπικά έχω κυβερνήτη του 6ου στον 12ο, ίσως και στον ωροσκόπο τελικά και ουδέποτε έχω εργαστεί σε τέτοιους χώρους. Hμουν ανέκαθεν σε ερευνητικά κέντρα ή σε χώρους με πολύ υψηλό βαθμό ασφαλείας στην πρόσβασή τους. Nομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε και αυτό ως προς την ερμηνεία κάποια στιγμή.