PDA

View Full Version : Ερώτηση για αισθηματικά

joyce
17-03-2005, 02:13 PM
Γειά σας!
Ενδιαφέρομαι να έχω την πρόβλεψή σας για τα αισθηματικά μου. Ονομάζομαι Χαρούλα και είμαι γεννημένη 8 Μαρτίου 1970, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:15πμ στην Αθήνα. Αυτή τη περίοδο δεν έχω σχέση και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αφιερώσετε λίγο απο τον χρόνο σας για μια δική σας πρόβλεψη σχετικά με το αν θα υπάρξει στο μέλλον κάποια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στη ζωή μου.
Θα χαρώ πολύ να λάβω απάντησή σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλό σας απόγευμα.

Joyce

Βασιλική Κόντη
17-03-2005, 06:15 PM
Γειά σας!
Ενδιαφέρομαι να έχω την πρόβλεψή σας για τα αισθηματικά μου. Ονομάζομαι Χαρούλα και είμαι γεννημένη 8 Μαρτίου 1970, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:15πμ στην Αθήνα. Αυτή τη περίοδο δεν έχω σχέση και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αφιερώσετε λίγο απο τον χρόνο σας για μια δική σας πρόβλεψη σχετικά με το αν θα υπάρξει στο μέλλον κάποια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στη ζωή μου.
Θα χαρώ πολύ να λάβω απάντησή σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλό σας απόγευμα.

Joyce
Αγαπητή φίλη,
μελέτησα το ωροσκόπιο σας και είδα ότι είστε ήδη κάτω από την επιρροή πολύ σημαντικών όψεων για να δημιουργήσετε κάτι πολύ σημαντικό για την συναισθηματική σας ζωή!Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία για έξοδο να πάει χαμένη, μην αρνηθείτε καμία πρόσκληση, όλα συναινούν για να έρθει ένας έρωτας στην ζωή σας αυτή τη στιγμή και μάξιμουμ μέχρι Μάιο μήνα.
Καλή επιτυχία
Βασιλική Κόντη

joyce
17-03-2005, 07:07 PM
Κυρία Κόντη,

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σας την οποία και έχω λάβει υπ'όψιν μου.
Και πάλι ευχαριστώ, να'στε καλά.

Καλό σας βράδυ.

Joyce