PDA

View Full Version : ερώτηση για τα αισθηματικά μου

ntia
17-03-2005, 10:58 AM
καλημερα σας. ονομαζομαι ελευθερια και ειμαι γεννημενη στις 25/12/1985 και ωρα 6:30 πμ .θα ηθελα να μου πειτε αν θα φτιαξουν τα αισθηματικα μου και αν θα ειμαι για πολυ καιρο ακομα μονη μου.
ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο σας

Λίλιαν Σίμου
18-03-2005, 12:53 AM
Αγαπητή ntia

Το ερώτημα έχει τεθεί πριν λίγο καιρό και ήδη σας δόθηκε απάντηση, σας παρακαλούμε να ψάξετε πιο πάνω στις απαντήσεις αυτού του φόρουμ.

Έχω αν θέλετε να σας προσθέσω, πως πρέπει να είστε περισσότερο κοινωνική φέτος, να κάνετε επαφές, να επικοινωνείτε, για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημοτικότητα μέσα στον κύκλο σας και να φέρετε κοντά σας άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σας. Η αστρολογία δεν δίνει μαγικές συνταγές, απλά συμβουλεύει την συμπεριφορά μας και την έκφρασή μας κατά περιόδους. Εσείς φέτος διαθέτετε ένα μαγνητισμό, αλλά νοιώθετε αρκετά μόνη κι ίσως αυτό το εκπέμπετε, απομακρύνοντας τους άλλους από κοντά σας. Δείχνετε μία μελαγχολία που πηγάζει από αυτή την αίσθηση της μοναχικότητας. Γίνετε πιο προσιτή κι ευχάριστη, πιο επικοινωνιακή. Αυτό θα σας βοηθήσει.
Έχω την αίσθηση όμως, πως κάτι ουσιαστικό για σας, θα συμβεί γύρω στο 2007, δηλαδή σε μία διετία. Είστε πολύ νέα κι η ζωή είναι μπροστά σας!

φιλικά
Λίλιαν Σίμου