View Full Version : Απορία για εύρεση ωροσκόπου
ονειρο4
01-07-2008, 05:27 PM
παρολο που εχω ρωτησει θα ηθελα μια σχετικη βοηθεια μηπως μπορω και τα καταφερω μονη μου εχω γεννηθει 27/12/66 ωρα μεταξυ 2,30 και 3,30 θελω να βρω τον ωροσκοπο μου σε τι στοιχεια πρεπει να επικεντρωθω ωστε βασει καποιων σημαντικων γεγονοτων στη ζωη μου να τον βρω ακριβως?:embarrest
zeta1987
01-07-2008, 10:07 PM
παρολο που εχω ρωτησει θα ηθελα μια σχετικη βοηθεια μηπως μπορω και τα καταφερω μονη μου εχω γεννηθει 27/12/66 ωρα μεταξυ 2,30 και 3,30 θελω να βρω τον ωροσκοπο μου σε τι στοιχεια πρεπει να επικεντρωθω ωστε βασει καποιων σημαντικων γεγονοτων στη ζωη μου να τον βρω ακριβως?:embarrest΄
Δυστυχώς είναι δύσκολο να τα κατεφέρεις μόνη σου.Είναι μία πολύ επίπονη και λεπτή διαδικασία και θα ήταν καλό να συμβουλευτείς κάποιο σύμβουλο αστρολογίας για να υπάρχει ένα έγκυρο αποτέλεσμα και μία έγκυρη απάντηση.Συνήθως,ελέγχουν κάποια σημαντικά γεγονότα της ζωής σου,αλλά την υπόλοιπη διαδικασία δεν την γνωρίζω.
Ελπίζω να σε βοήθησα!
Φιλικά!:bigsmile:
Μητσάκος
01-07-2008, 10:51 PM
παρολο που εχω ρωτησει θα ηθελα μια σχετικη βοηθεια μηπως μπορω και τα καταφερω μονη μου εχω γεννηθει 27/12/66 ωρα μεταξυ 2,30 και 3,30 θελω να βρω τον ωροσκοπο μου σε τι στοιχεια πρεπει να επικεντρωθω ωστε βασει καποιων σημαντικων γεγονοτων στη ζωη μου να τον βρω ακριβως?:embarrest
Επί της ουσίας η Ζέτα1987 έχει δίκιο, αν και εγώ μόνος μου, αναλύοντας τα στοιχεία του χάρτη μου κατέληξα ότι η ώρα γέννησής μου ήταν η 13.45, ενώ το δεδομένο ήταν 13 .00 με 14.00. Σιγά σιγά, και δοκιμάζοντας υποθετικές ώρες γέννησης, αναλύοντας το πού πέφταν οι ακμές, αν αλλάζαν οι όψεις και όλα αυτά, με το ρυθμό και τις γνώσεις που είχα, μου πήρε έναν χρόνο. Βέβαια, μου έκανε πολύ καλό.
Από την άλλη, επαγγελματίας αστρολόγος στον οποίο απευθύνθηκα, κατέληξε στις 13.50, μετά από ενασχόληση μίας ώρας περίπου :toung:
ονειρο4
04-07-2008, 04:45 PM
ευχαριστω για τις απαντησεις σας, αλλα πεστε μου τωρα τι κάνω εγω που με τρωει να μαθω ακριβως την ωρα?:blink::dizzy:
Μητσάκος
04-07-2008, 05:05 PM
ευχαριστω για τις απαντησεις σας, αλλα πεστε μου τωρα τι κάνω εγω που με τρωει να μαθω ακριβως την ωρα?:blink::dizzy:
Ή απευθύνεσαι σε επαγγελματία αστρολόγο, ή στρώνεις τον πισινό σου και προσπαθείς να το κάνεις μόνη σου, απλώς :bigsmile:
ονειρο4
04-07-2008, 05:26 PM
χα ευκολο να το λες (να στρωσω τον πισινο μου) δεν ειμαι τεμπελα , προτιμω τον αστρολογο την ευκολη λυση.... καποιος βρε παιδια... :idea:
*Astropeleki*
06-07-2008, 10:18 PM
2.30 με 3.30 το μεσημέρι ή το ξημέρωμα;
Εάν είναι μεσημέρι, τότε κυμαίνεσαι στον ωροσκόπο ανάμεσα σε Ταύρο ή Διδύμους. Εάν είναι το ξημέρωμα, τότε κυμαίνεσαι ανάμεσα σε Ζυγό και Σκορπιό.
Τουλάχιστον από κάποια χαρακτηριστικά των παραπάνω ωροσκόπων, ίσως θα μπορούσες να τον βρεις στο περίπου. Διαφορετικά ένα τηλεφώνημα στο ληξιαρχείο για να σου πουν λίγο πιο ακριβή ώρα γεννήσεως.
2.30 με 3.30 το μεσημέρι ή το ξημέρωμα;
Εάν είναι μεσημέρι, τότε κυμαίνεσαι στον ωροσκόπο ανάμεσα σε Ταύρο ή Διδύμους. Εάν είναι το ξημέρωμα, τότε κυμαίνεσαι ανάμεσα σε Ζυγό και Σκορπιό.
Τουλάχιστον από κάποια χαρακτηριστικά των παραπάνω ωροσκόπων, ίσως θα μπορούσες να τον βρεις στο περίπου. Διαφορετικά ένα τηλεφώνημα στο ληξιαρχείο για να σου πουν λίγο πιο ακριβή ώρα γεννήσεως.
ή το βιβλιάριο που μας δίνουν απο το μηευτήριο
γράφουν την ώρα
ή το βιβλιάριο που μας δίνουν απο το μηευτήριο
γράφουν την ώρα
αυτό δεν είναι πάντα αξιόπιστο.. συνήθως είναι έξω 10 με 15 λεπτά.. :embarrest
Εκτός από τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής σου που θα τα δεις από τον 1ο και από τον κυβερνήτη του, θα μπορούσες να κοιτάξεις και τις υπόλοιπες γωνιακές ακμές. Για παράδειγμα το μεσουράνημα ή η ακμή του 7ου, μπορούν να σε κατευθύνουν ως προς τον ωροσκόπο. Mετά μπορείς να συγκρίνεις το πότε και αν πέρασες στο πανεπιστήμιο ή πότε και αν παντρεύτηκες ή απέκτησες παιδί.
Mετά θα πρέπει να δουλέψεις πιο εντατικά για να βρείς ακριβώς τα λεπτά της ώρας.
Bonne chance! :love:
ονειρο4
09-07-2008, 04:34 PM
αυτο με τα βιβλιαρια το εχω υποψιασθει γιατι οταν γεννησα τα παιδια μου στον πρωτο θυμαμαι οτι οταν ξεκινησε ο τοκετος ηταν 10,30 το πρωϊ και στο βιβλιαριο εγραψαν 11,00 παρολο που πιστευω οτι δεν κρατησε πανω απο 20' λ. παντως σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και που να επικεντρωθω ωστε να βρω τον ωροσκοπο μου, το παλευω, αν και πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειχα ξανασχοληθει με το τι αντιπροσωπευει ο καθε πλανητης και το τι ειναι τετραγωνα και εξαγωνα κλπ. αλλο απο το ζωδιο να διαβασω σε καποιο περιοδικο,το παλευω βεβαια αν σκεφτει κατι αλλο καποιος που να βοηθαει, ευπροσδεκτο:love:
emmalene
09-07-2008, 04:45 PM
αυτό δεν είναι πάντα αξιόπιστο.. συνήθως είναι έξω 10 με 15 λεπτά.. :embarrest
Εκτός από τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής σου που θα τα δεις από τον 1ο και από τον κυβερνήτη του, θα μπορούσες να κοιτάξεις και τις υπόλοιπες γωνιακές ακμές. Για παράδειγμα το μεσουράνημα ή η ακμή του 7ου, μπορούν να σε κατευθύνουν ως προς τον ωροσκόπο. Mετά μπορείς να συγκρίνεις το πότε και αν πέρασες στο πανεπιστήμιο ή πότε και αν παντρεύτηκες ή απέκτησες παιδί.
Mετά θα πρέπει να δουλέψεις πιο εντατικά για να βρείς ακριβώς τα λεπτά της ώρας.
Bonne chance! :love:
Ναι?διοτι εμενα γραφει δεκα και πεντε και θεωρησα οτι δειχνει ακριβεια....
αυτο με τα βιβλιαρια το εχω υποψιασθει γιατι οταν γεννησα τα παιδια μου στον πρωτο θυμαμαι οτι οταν ξεκινησε ο τοκετος ηταν 10,30 το πρωϊ και στο βιβλιαριο εγραψαν 11,00 παρολο που πιστευω οτι δεν κρατησε πανω απο 20' λ. παντως σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και που να επικεντρωθω ωστε να βρω τον ωροσκοπο μου, το παλευω, αν και πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειχα ξανασχοληθει με το τι αντιπροσωπευει ο καθε πλανητης και το τι ειναι τετραγωνα και εξαγωνα κλπ. αλλο απο το ζωδιο να διαβασω σε καποιο περιοδικο,το παλευω βεβαια αν σκεφτει κατι αλλο καποιος που να βοηθαει, ευπροσδεκτο:love:
Πολύ καλά κάνεις που προσπαθείς..!! Δεν νομίζω ότι έχει κάποιος να σου πει κάτι συγκεκριμένο σε αυτή τη φάση. Kαλύτερα όταν κολλήσεις κάπου να ρωτήσεις από μόνη σου. Σίγουρα θα σου πούμε όλοι μια γνώμη.
Kαλή συνέχεια στη μελέτη σου!!
Ναι?διοτι εμενα γραφει δεκα και πεντε και θεωρησα οτι δειχνει ακριβεια....
Mπορεί με τα 5 ή τα 10 λεπτά να μη δεις διαφορά στις ακμές των οίκων σου άρα κ στους κυβερνήτες. Σίγουρα όμως θα βρεις διαφορά στα προοδευμένα συστήματα ή στην Hλιακή Επιστροφή, όπου κάποιες μοίρες ισοδυναμούν με χρόνια στην εκδήλωση ενός γεγονότος. Kάνε μια απόπειρα μόνη σου να διορθώσεις το ωροσκόπιό σου.
emmalene
09-07-2008, 04:54 PM
Mπορεί με τα 5 ή τα 10 λεπτά να μη δεις διαφορά στις ακμές των οίκων σου άρα κ στους κυβερνήτες. Σίγουρα όμως θα βρεις διαφορά στα προοδευμένα συστήματα ή στην Hλιακή Επιστροφή, όπου κάποιες μοίρες ισοδυναμούν με χρόνια στην εκδήλωση ενός γεγονότος. Kάνε μια απόπειρα μόνη σου να διορθώσεις το ωροσκόπιό σου.
Αμ δινει....ακμη 5ου δινει 29 ζυγου....και σεληνη ακμη 6ου συνοδο Ποσειδωνα...
Η αληθεια ειναι οτι παντα πιστευα οτι κατι ειναι λαθος αλλα θεωρησα οτι το και 5 δειχνει μαι αξιοπιστια...:weird:
Θα διορθωσω εχεις δικιο....:love:
ονειρο4
24-07-2008, 08:31 PM
σε ποιον οικο φαινεται η πατρικη οικογενεια και η σχεση με τους γονεις απο ποιους πλανητες προκυπτει? ευχαριστω εκ των προτερων:love:
*Astropeleki*
24-07-2008, 08:51 PM
σε ποιον οικο φαινεται η πατρικη οικογενεια και η σχεση με τους γονεις απο ποιους πλανητες προκυπτει? ευχαριστω εκ των προτερων:love:
Ο πατέρας, παραδοσιακά συνδέεται με τον 10ο οίκο και τον Κρόνο. Γενικά όμως, το οικογενειακό περιβάλλον εξετάζεται από τον 4ο και 10 οίκο. Κυβερνήτης 4ου η Σελήνη.
ονειρο4
29-07-2008, 04:03 PM
τι σημαινει οταν εχεις τον βερτεξ στον 8ο οικο?
*Astropeleki*
29-07-2008, 04:10 PM
τι σημαινει οταν εχεις τον βερτεξ στον 8ο οικο?
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5384-vertex-%FC%F4%E1%ED-%F0%F1%DD%F0%E5%E9-%ED%E1-%F0%F1%EF%F3%DD%F7%E5%E9%F2-%F4%E9-%E5%FD%F7%E5%F3%E1%E9.html?garpg=1