View Full Version : ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
KALIANA
01-07-2008, 11:42 AM
Καλημέρα σε όλους!μπορεί να φανεί απο τον χάρτη αν υπάρχει πιθανότητα διαμονής στο εξωτερικό και μπορεί να φανεί και για ποιόν λόγο π.χ άν προκύπτει λόγω σπουδών ή για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους? έχω γεννηθεί 3/7/1983 στις 11 το πρωι στην Πάτρα. αν μπορεί καποίος ας μου απαντήσει. ευχαριστώ πολύ!
nanstenka
01-07-2008, 12:30 PM
Γειά χαρά!
Εκ πρώτης όψεως και με κάθε επιφύλαξη..όποιος θέλει με διορθώνει, θα έλεγα ότι ναι έχεις τέτοια στοιχεία στο χάρτη σου..
Αρχικά γιατί έχεις ένα επεκτατικό Δία στον Τοξότη που ούτως ή άλλως σου ανοίγει ορίζοντες και μάλιστα σε οίκο 3ο που θα μπορούσε να δείχνει αναζήτηση, μόρφωση και σπουδές στο εξωτερικό και μάλιστα ο Δίας σου βρίσκεται σε σύνοδο με Ουρανό στον Τοξότη με ακμή 4ου εκεί που ενδέχεται να δείχνει κάποια αστάθεια σε θέματα σπιτιου, μπορεί δηλ. να αλλάζεις κατοικία να μένεις στο εξωτερικό και μάλλον θα έλεγα εγώ ότι χαρακτηρίζεσαι από κάποιο τυχοδιωκτισμό.Θα μπορούσε δηλ. να φανεί αλλάγή κατοικίας στο εξωτερικό για σπουδές.Δεν αποκλείεται και για δουλειά με το Μc σου στους Διδύμους και σε σύνοδο με κλήρο της τύχης..Βέβαια υπάρχει και μια αντίθεση Δία και Ουρανού με μεσουράνημα που δείχνει ίσως αλλάγές σε θέματα δουλειάς ίσως και διλλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν αλλά για να μην πλατιάζω σε ό,τι αφορά αυτό που ρωτάς εγώ,με τις λίγες γνώσεις ή την άποψή μου αν θες , θεωρώ πως ναι υπάρχουν στοιχεία για εξωτερικό και σίγουρα πολλά άλλα που εγώ δεν βλέπω.
Οπότε καλό θα ήταν κάποιοι που έχουν περισσότερες γνώσεις ή και οι αστρολόγοι και να με διορθώσουν αν λέω ανακρίβειες και να σε διαφωτίσουν με μεγαλύτερη σιγουριά!
cancerian
01-07-2008, 12:56 PM
Συμφωνα με την δικη μου αποψη παντα πιστευω πως θα ηταν καλυτερο να εδραιωθεις εντος των συνορων μιας και σε διεπει μια παρορμιτικοτητα του χαρακτηρα . Αν αποφασισεις να επεκταθεις περα των συνορων ισως να μην υπολογιζεις το πραγματικο κοστος των εξοδων. Πιστευω οτι περισσοτερο θα ηθελες να πας παρα θελεις να πας. Ισως αυτο που θελεις να κανεις να εχει να κανει με καλλιτεχνικα , αλλα το ποιο πιθανο ειναι εντος συνορων....
επαναλαμβανω προσωπικη αποψη ... :bigsmile:
Addicted
01-07-2008, 02:06 PM
Συμφωνώ με τους δύο προλλαλήσαντες αλλά να προσθέσω την μετακίνηση του προοδευτικού Β.Δ. στον 9=ο οίκο εδώ και 3 περίπου χρόνια στο προοδευτικό ωροσκόπιο της kaliana πάντα στους Διδύμους.
Aυτό είναι ένα σοβαρό κίνητρο γιά μόρφωση και σπουδές στο εξωτερικό.
Επίσης η ακμή του 4ου στον Τοξότη και ο Δίας στον Τοξότη - έστω και ανάδρομος - σε ένα μεταβλητό ζώδιο δείχνουν σοβαρές προοπτικές για διαμονή στο εξωτερικό αλλά με αστάθεια και ανατροπές όπως παρατήρησε και η nanstenka.
Να προσθέσω και άλλη μία παράμετρο.Η διέλευση και η παρουσία του Ουρανού εδώ και κάποια χρόνια στους Ιχθείς που είναι ο 9=ος φυσικός για την kaliana φέρνει επαφές,γνωριμίες ίσως και κάποια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό.Και αν πάμε στο 2010 θα έχουμε και την ταυτόχρονη παρουσία του Δία στους Ιχθείς.
Πάντα προσωπικές απόψεις εκφράζουμε...
athinoula85
01-07-2008, 04:02 PM
.............. Η διέλευση και η παρουσία του Ουρανού εδώ και κάποια χρόνια στους Ιχθείς που είναι ο 9=ος φυσικός για την kaliana φέρνει επαφές,γνωριμίες ίσως και κάποια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό.Και αν πάμε στο 2010 θα έχουμε και την ταυτόχρονη παρουσία του Δία στους Ιχθείς.............
Και αυτο τι σημαινει ? Καλο ειναι ? :wacko::unsure:
Toksotaki
01-07-2008, 04:11 PM
λογικα βλεπεις τον 9 οικο και τον κυβερνητη του,ετσι φαινεται και ο λογος που ταξιδευεις,π.χ κυβερνητης του 9 ο Ερμης και στον 6 οικο για θεματα υγειας...
ararar
01-07-2008, 04:54 PM
Γεια σας παιδιά!!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας...με ενδιαφέρει και εμένα η διαμονή στο εξωτερικό και ήμουν για κάποιους μήνες σε άλλη χώρα για σπουδές. Μέσω του γενέθλιου μου χάρτη μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχουν προοπτικές να φύγω στο εξωτερικό αργότερα είτε για σπουδές είτε για εργασία;
Έχω γεννηθεί 13/12/1983 στις 21.15 στην Θεσ/νίκη. Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας..
pigasos
01-07-2008, 05:11 PM
Γεια σας παιδιά!!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας...με ενδιαφέρει και εμένα η διαμονή στο εξωτερικό και ήμουν για κάποιους μήνες σε άλλη χώρα για σπουδές. Μέσω του γενέθλιου μου χάρτη μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχουν προοπτικές να φύγω στο εξωτερικό αργότερα είτε για σπουδές είτε για εργασία;
Έχω γεννηθεί 13/12/1983 στις 21.15 στην Θεσ/νίκη. Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας..
Η προσωπική μου άποψη είναι πως έχεις τα φόντα να ταξιδεύεις είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό. Αν το θέλεις παρα πολύ μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να φέρεσαι υπεύθυνα ως προς τις αποφάσεις σου. :bigsmile:
Μητσάκος
01-07-2008, 11:12 PM
Γεια σας παιδιά!!!
Συμφωνώ με την pigasos, αλλά θα σου έλεγα να το ψάξεις και μόνος σου :bigsmile:
Δες, πχ, τη σημασία του 9ου οίκου και τι έχει ο δικός σου μαζεμένα εκεί :toung: , τη θέση του Δία σου, της Σελήνης σου και τις όψεις που κάνουν, και κυρίως δες το γενέθλιό σου από την εφαρμογή που είναι στην πρώτη σελίδα. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον έτσι :bigsmile: Για οίκους και πλανήτες, μια απλή αναζήτηση θα σου δώσει πολλά αποτελέσματα...
ryssa
02-07-2008, 01:55 AM
Μεs στο μυαλο μου είστε βρε παιδιά...!!!!εδώ και χρόνια προσπαθώ να φύγω εξωτερικό για σπουδέs και όλο αναποδιέs τυχαίνουν.....συμβιβάστηκα και έμεινα εδώ, αλλά πια ουτέ ταξίδι έξω δεν μπορώ να κάνω με την γκαντεμιά μου!!!!:weird:
τέλοs πάντωνμπορεί να είναι και συμπτώσειs......... αυτή η κακοδαιμονία μπορεί να φανεί κάπου???έχω ακμή 9ου στον καρκίνο, με τον Δία στο λιονταράκι, και την σελήνη στον αιγόκαιρο στον 2ο οίκο, όπου ακμή 2ου στον τοξότη.....
με τα λίγα που έμαθα ψάχνονταs καθε άλλο παρά αρνητικά φαίνονται για ταξίδια (νομίζω ) ,αλλά αs μου κάποιοs που ξέρει πιο πολλά.......!!!!!:weird::weird::weird:
KALIANA
02-07-2008, 01:27 PM
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια σας!!
KALIANA
02-07-2008, 01:50 PM
Συμφωνώ με τους δύο προλλαλήσαντες αλλά να προσθέσω την μετακίνηση του προοδευτικού Β.Δ. στον 9=ο οίκο εδώ και 3 περίπου χρόνια στο προοδευτικό ωροσκόπιο της kaliana πάντα στους Διδύμους.
Aυτό είναι ένα σοβαρό κίνητρο γιά μόρφωση και σπουδές στο εξωτερικό.
Επίσης η ακμή του 4ου στον Τοξότη και ο Δίας στον Τοξότη - έστω και ανάδρομος - σε ένα μεταβλητό ζώδιο δείχνουν σοβαρές προοπτικές για διαμονή στο εξωτερικό αλλά με αστάθεια και ανατροπές όπως παρατήρησε και η nanstenka.
Να προσθέσω και άλλη μία παράμετρο.Η διέλευση και η παρουσία του Ουρανού εδώ και κάποια χρόνια στους Ιχθείς που είναι ο 9=ος φυσικός για την kaliana φέρνει επαφές,γνωριμίες ίσως και κάποια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό.Και αν πάμε στο 2010 θα έχουμε και την ταυτόχρονη παρουσία του Δία στους Ιχθείς.
Πάντα προσωπικές απόψεις εκφράζουμε...
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει η ταυτόχρονη παρουσία του δία στους ιχθείς το 2010? είναι κάτι καλό ή όχι? θα επιφέρει αλλαγές στη ζωή μου?
Addicted
02-07-2008, 08:49 PM
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει η ταυτόχρονη παρουσία του δία στους ιχθείς το 2010? είναι κάτι καλό ή όχι? θα επιφέρει αλλαγές στη ζωή μου?
Η παρουσία του Δία στον 9=ο φυσικό σου οίκο εφόσον είσαι Καρκίνος δεν μπορεί παρά να είναι μία θετική παράμετρο.Ταυτόχρονα η παρουσία του στο 7=ο οίκο του ωροσκοπίου σου μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις γνωριμίες ή και κάποια συνεργασία - σχέση με άτομα ξένης κουλτούρας.Μπορεί να σημαίνει και συμβίωση.
Οσο και αν η παρουσία του Ουρανού τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχει φέρει τα πάνω - κάτω στους παραπάνω τομείς η σύνοδος του με τον Δία το 2010 θα σου ανοίξει την όρεξη για πιό τολμηρά βήματα.Εκμεταλεύσου την παρουσία του ειδικά το πρώτο τρίμηνο του 2010 καθώς θα τριγωνίζει τους πλανήτες σου από τον Καρκίνο πριν προχωρήσει αρκετά και αργότερα γυρίσει ανάδρομος.
Οπως και να το κάνεις το 2010 θα είναι χρονιά αλλαγών όχι μόνο γιά σένα αλλά για όλους μας λίγο-πολύ.Η άποψη μου είναι πως ο τολμών νικά!!:bigsmile:
KALIANA
03-07-2008, 11:41 AM
Η παρουσία του Δία στον 9=ο φυσικό σου οίκο εφόσον είσαι Καρκίνος δεν μπορεί παρά να είναι μία θετική παράμετρο.Ταυτόχρονα η παρουσία του στο 7=ο οίκο του ωροσκοπίου σου μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις γνωριμίες ή και κάποια συνεργασία - σχέση με άτομα ξένης κουλτούρας.Μπορεί να σημαίνει και συμβίωση.
Οσο και αν η παρουσία του Ουρανού τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχει φέρει τα πάνω - κάτω στους παραπάνω τομείς η σύνοδος του με τον Δία το 2010 θα σου ανοίξει την όρεξη για πιό τολμηρά βήματα.Εκμεταλεύσου την παρουσία του ειδικά το πρώτο τρίμηνο του 2010 καθώς θα τριγωνίζει τους πλανήτες σου από τον Καρκίνο πριν προχωρήσει αρκετά και αργότερα γυρίσει ανάδρομος.
Οπως και να το κάνεις το 2010 θα είναι χρονιά αλλαγών όχι μόνο γιά σένα αλλά για όλους μας λίγο-πολύ.Η άποψη μου είναι πως ο τολμών νικά!!:bigsmile:
Καλημέρα addicted! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου και συγγνώμη αν σε κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις μου. Σ'ευχαριστώ για την βοηθεία σου
_angel_
03-07-2008, 02:19 PM
Αχ παιδιά ρίξτε και μια ματιά για μένα,
27/05/82, 12.40 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη
Για μένα περισσότερο οι λόγοι είναι προσωπικοί χωρίς να αποκλείονται όμως και οι επαγγελματικοί.
_angel_
05-07-2008, 11:45 AM
Καμιά απάντηση;;; :unsure:
cancerian
05-07-2008, 04:48 PM
σου απαντησα μεσω πμ
ryssa
29-06-2009, 03:58 PM
Καλησπέρα...!!!!
λέω να μην ανοίξω νέο θέμα και να θέσω εδω την αποριά μου, μιαs και έχει άμεση σχέση..:weird:
λοιπόν ,απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θέλω να φύγω στο εξωτερικό , για σπουδέs κυρίωs , να ταξιδέψω, να γνωρίσω πολιτισμούs διαφορετικούs και άλλεs νοοτροπίεs...έχω προσπαθήσει πραγματικά πάρα πολύ να το καταφέρω, η ζωή όμωs συνεχώs και διαρκώs με ακυρώνει...
το πέρνω απόφαση και λέω οτι τουλάχιστον θα ταξιδεύω για αναψυχή , όμωs ούτε αυτό φαίνεται να είναι εφικτό...(μέχρι τώρα μόνο μία φορά πήγα εξωτερικό ,μετά κόπων και βασάνων και έπαθα και ένα μικρό ατύχημα εκεί , τι να πω πια..)...φέτοs πάλι , το κανόνιζα απο τον Φεβρουάριο, έψαξα τα πάντα, κανόνισα όλεs τισ λεπτομέρειεs , ακόμα και το ενδεχόμενο τυχον αναποδιάs, είχα υπολογίσει σχεδόν όλεs τιs περιπτώσειs...
σχεδόν όμωs.....
και αντί να είμαι αυτή την στιγμή σε άλλη ήπειρο να το παίζω γιαπωνεζούλα, είμαι πάλι για άλλη μια φορά εδώ....
το ξέρω οτι αυτά που σαs λέω μπορεί να φαντάζουν υπερβολικά για κάποιουs , ειδικά στην εποχή μαs , που οι προσβάσειs παντού είναι πιο εύκολεs , όμωs με κάθε ειλικρίνεια σαs λέω οτι είναι αλήθεια και πλέον άλλο δεν αντέχω....
προσπαθώ να βρω τι μπορεί πια να φταίει...
απο τα λίγα που έχω αστρολογικά καταλάβει οι θέσεισ των πλανητών που ευνοούν ταξίδια βρίσκονται σε "καλούσ" οίκουs, Δίασ στον 9ο και στον λέοντα....είναι βέβαια και οι όψεισ και τόσα άλλα...έχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο να ξέρω λάθοσ ώρα γέννησησ, καθώs περίπου μιση ώρα πιο πρίν απο αυτην που έχω ο κρόνοs μπαίνει στον 9ο οίκο...δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ..:cry:
το ξέρω οτι δεν πρέπει να απασχολούμε με προσωπικά μαs ζητήματα, όμωs γενικώs θα ήθελα κάποιοs να μου εξηγήσει και να μου πει, ποιέs είναι αυτέs οι όψειs σε γεννέθλιο και απο διέλευση που περιορίζουν έναν άνθρωπο να "κινηθεί"...:unsure::unsure:
ελπίζω να μη σαs κούρασα, αλλά απλά έχω αγανακτήσει....
ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί......:love: