Log in

View Full Version : ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

white diamond
01-07-2008, 02:38 AM
καλησπέρα .

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;

τι να περιμένω από τη διέλευση του δία στον 1 οίκο...
δεν υπάρχουν πλανήτες σ'αυτόν τον οίκο εκτός από τη λίλιθ...στον 7 που πιθανότατα θα επηρεάσει υπάρχει το σημείο βερτεξ....

ευχαριστω...

emmalene
01-07-2008, 12:30 PM
Αγαπητη White Diamond γενικα η διελευση του Δια απο τον 1ο οικο φέρνει επεκταση.Ομως ειναι σημαντικες οι θεσεις και των λοιπων πλανητων στο χαρτη οποτε δεν απαντιεται με μεγαλη ακριβεια η ερωτηση σου!κρατα την επεκταση λοιπον σαν ενα δειγμα.:bigsmile:

white diamond
01-07-2008, 03:50 PM
ευχαριστώ πολύ!

ο 1 οίκος έχει να κάνει και με το ''εγώ" και την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας; σωστά; αρα μπορεί να κλείσουν κάποια θέματα σχετικά ;ή απλά να υπάρξει μια διευκόλυνση λόγω δια;

Toksotaki
01-07-2008, 04:08 PM
lol!επεκταση σε ολα τα επιπεδα,ισως αυξηση κιλων...καινουργιες φιλοσοφιες,θα νιωθεις σαν να εχουν κανει ενεση αισιοδοξιας,θα φαινεσαι πιο αγαπητη στους αλλους,τι οψεις κανει?

kelp
01-07-2008, 05:28 PM
Καλησπερα!!

θα μπορουσε καποιος να μου πει οταν ο διελαυνων Διας απο τον πρωτο οικο σχηματιζει τετραγωνο με τη γενεθλια Σεληνη, που ειναι κυβερνητης του εβδομου, τι μπορει να φερει? Αυτη η οψη υπαρχει και στο γενεθλιο ωροσκοπιο, αλλα εκει ειναι ο Διας στον 12ο οικο..

Ευχαριστω πολυ

Μητσάκος
01-07-2008, 09:45 PM
Καλησπερα!!

θα μπορουσε καποιος να μου πει οταν ο διελαυνων Διας απο τον πρωτο οικο σχηματιζει τετραγωνο με τη γενεθλια Σεληνη, που ειναι κυβερνητης του εβδομου, τι μπορει να φερει? Αυτη η οψη υπαρχει και στο γενεθλιο ωροσκοπιο, αλλα εκει ειναι ο Διας στον 12ο οικο..

Ευχαριστω πολυ
Κατά πάσα πιθανότητα, τίποτε :bigsmile: