View Full Version : Εύρεση παλιού συστήματος όσον αφορά γενέθλειο χάρτη
LEITZ
29-06-2008, 05:30 PM
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε πού μπορώ να βρω το παλιό σύστημα που υπήρχε στο site, το οποίο αφορά την εύρεση πλανητών και γενικότερα του γενέθλειου χάρτη. Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά το έχασα πάλι :embarrest:embarrest:wacko:. Νομίζω ότι εκείνο το σύστημα ήταν πιο έγκυρο. Στο καινούριο αλλάζουν οίκους μερικοί πλανήτες και πλανητοειδής και με έχει μπερδέψει λίγο. Επίσης δεν αναφέρει τη θέση της Ήρας. Ευχαριστώ πολύ.
Dell Piero
29-06-2008, 05:38 PM
Καταρχήν γράφουμε στη σωστή θεματική ενότητα :toung:
Δεύτερον: Τα νέα υπολογιστικά προγράμματα είναι εγκυρότατα και έχουν αξιολογηθεί από ειδικούς. Το να γράφετε "το παλιό είναι πιο έγκυρο" δεν είναι σωστό.
Αν κάνετε σωστή χρήση θα έχετε και τα σωστά αποτελέσματα.
Αυτό που ζητάτε είναι εδώ (http://www.myhoroscope.gr/index.php?page=natal-chart)
LEITZ
29-06-2008, 05:54 PM
Del pierro σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τα συστήματα σίγουρα είναι όλα έγκυρα και πάρα πολύ καλά. Απλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο το παλιό. Αυτό εννοούσα. Δεν είπα ότι δεν είναι έγκυρο. Επίσης μιας και το έθεσες. Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί λίγο με τις θεματικές ενότητες και δεν καταλαβαίνω πού πρέπει να απαντώ ή γενικότερα πού να κάνω σχόλια. Συγνώμη αλλά δεν είμαι ενεργό μέλος. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει και παίρνω μπρος.:blink:
Dell Piero
29-06-2008, 05:59 PM
Οκ :toung:
Νομίζω ότι εκείνο το σύστημα ήταν πιο έγκυρο.
Δεν είπα ότι δεν είναι έγκυρο.