View Full Version : Πλανητες στον 7ο οίκο
axeman
27-06-2008, 09:19 PM
Διάβασα σε ξενο site για τους πλανητες στον 7ο οικο, οτι δείχνουν τα χαρακτηριστικά του συντρόφου που υποσυνειδητα επιθυμούμε γιατί είναι η προβολή των στοιχείων που μας λείπουν.
Ισχυει αυτη η θεωρία ? Κι αν ισχύει τι γίνεται οταν καποιος εχει 2 πλανητες διαφορετικης φύσης οπως κρονο και δία ?
kiaRRa
27-06-2008, 09:32 PM
Ο 7ος οίκος αφορά γενικά τις σχέσεις μας. Δείχνει τι είναι αυτό που μας "λείπει" και αναζητάμε στον σύντροφο μας. Φανερώνεται έτσι και το πόσο εύκολα ή δύσκολα το εκάστοτε άτομο δίνεται στις σχέσεις του και πώς μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες του για συνύπαρξη με το σύντροφο του. Πρόκειται για τον οίκο που θα δείξει τι στοιχεία μας ελκύουν ερωτικά αλλά και αν μπορούμε να προσαρμοστούμε και εμείς στα θέλω και τις ανάγκες του συντροφου μας.
Ο Κρόνος τώρα στον 7ο δείχνει ότι το άτομο θέλει σοβαρές και σταθερές σχέσεις. Δεν παίρνει αψήφιστα αυτό το ζήτημα ενώ παράλληλα είναι άτομο που διατίθεται να κάνει ότι μπορεί για να είναι ικανοποιημένο το ταίρι του (Δίας στον 7ο). Εκπέμπει λοιπόν πέρα από την δέουσα σοβαρότητα (Κρόνος) και μια ευχάριστη αύρα (Δίας).
Δεν είναι λοιπόν και τόσο αντίθετης δράσης πλανήτες.:embarrest
Maroulita
27-06-2008, 09:36 PM
Βέβαια, ο 7ος δεν αφορά μόνο αυτό το είδος των σχέσεων, γι' αυτό και η όποια παρουσία πλανητών σε αυτόν δεν είναι απαραίτητο να σχετίζεται με το σύντροφο ή το πώς εμείς αντιμετωπίζουμε το σύντροφο...
Πάντως, αν θέλουμε να εστιάσουμε στις σχέσεις, συμφωνώ με την Αγγελική. Νομίζω πως η σχέση αυτών των δύο πλανητών (αν πχ σχηματίζουν σύνοδο), αλλά και η παρουσία τους στον 7ο θα λειτουργεί εξισορροπιστικά...
axeman
27-06-2008, 09:36 PM
Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου στην πρωτη παραγραφο, "Δείχνει τι είναι αυτό που μας "λείπει" και αναζητάμε στον σύντροφο μας", οποτε με κρονο και δια, τι τυπο συντροφου ζηταμε ?
και για να καταλαβω την διαφορα, ενα πλουτωνας στον 7ο μονος του τι θα εδειχνε ?
ευχαριστω
axeman
27-06-2008, 09:38 PM
Νομίζω πως η σχέση αυτών των δύο πλανητών (αν πχ σχηματίζουν σύνοδο), αλλά και η παρουσία τους στον 7ο θα λειτουργεί εξισορροπιστικά...
ναι, σχηματιζουν συνοδο, ειναι αυτη η συνοδος κρονου-δια που συμβαινει καθε 20 χρονια νομιζω
Maroulita
27-06-2008, 09:39 PM
Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου στην πρωτη παραγραφο, "Δείχνει τι είναι αυτό που μας "λείπει" και αναζητάμε στον σύντροφο μας", οποτε με κρονο και δια, τι τυπο συντροφου ζηταμε ?
και για να καταλαβω την διαφορα, ενα πλουτωνας στον 7ο μονος του τι θα εδειχνε ?
ευχαριστω
Παίζει ρόλο και το ζώδιο και η ακμή του οίκου και ο κυβερνήτης του οίκου. Γενικά πάντως, ένας Πλούτωνας στον 7ο μπορεί να δηλώσει πάθος σε σχέσεις, συνεργασίες, ριζική αναδιάρθρωση, μια τάση για σχέσεις που θα φέρουν βαθιές αλλαγές...
axeman
27-06-2008, 09:43 PM
Παίζει ρόλο και το ζώδιο και η ακμή του οίκου και ο κυβερνήτης του οίκου. Γενικά πάντως, ένας Πλούτωνας στον 7ο μπορεί να δηλώσει πάθος σε σχέσεις, συνεργασίες, ριζική αναδιάρθρωση, μια τάση για σχέσεις που θα φέρουν βαθιές αλλαγές...
Αν και η ερωτηση ηταν γενικη παιρνω την ευκαιρια που μου δινεις για να σου πω οτι στην περιπτωση του κρονου-δια μιλαμε για ατομο σκορπιο με ακμη 7ου στον Λεοντα και κρονος-διας στο τελος του 7ου μεσα στον ζυγο, ο παρθενος ειναι εμπεριεχομενο. Οποτε ο κυβερνητης του 7ου ειναι στον σκορπιο και μαλιστα σε συνοδο με ουρανο
οσο για την περιπτωση του πλουτωνα αναφερομαι σε τοξοτη, με ακμη 7ου στον παρθενο και ο πλουτωνας στον ζυγο, ο κυβερνητης του 7ου ειναι στον τοξοτη σε συνοδο με ηλιο, ποσειδωνα, β.δεσμο και MC
bianca1993
29-06-2008, 02:52 PM
Και αν στον 7ο [ακμη στον Λεοντα] υπαρχει μονο το Βερτεξ, τοτε τι?
Σημαινει οτι το ατομο δεν ψαχνει τιποτα?
kiaRRa
29-06-2008, 02:59 PM
Ένα κείμενο που μου άρεσε πολύ και είναι και αρκετά κατατοπιστικό είναι αυτό (http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5384-vertex-%FC%F4%E1%ED-%F0%F1%DD%F0%E5%E9-%ED%E1-%F0%F1%EF%F3%DD%F7%E5%E9%F2-%F4%E9-%E5%FD%F7%E5%F3%E1%E9.html)
Δες το για να καταλάβεις και τη φύση του Vertex
black moon
29-06-2008, 03:01 PM
Αν και δεν κατάλαβα απο πιο post βγάζεις αυτό το πόρισμα...........αν ρωτάς βασισμένη πανω στον δικό σου χάρτη...........για να ρωτάς θα πεί οτι κάτι ψάχνεις!!!
Μητσάκος
29-06-2008, 04:29 PM
Ε, ψάχνει δεν ψάχνει, κάτι θα βρει, κάτι θα το βρει, έτσι είναι αυτά :bigsmile:
LEITZ
29-06-2008, 08:50 PM
Μιααα χαρααααά!!!!!!! Εγώ πάντως έχω ¶ρη (Παρθένος), Δία (Σκορπιός), Κρόνο (Ζυγός) και Πλούτωνα (Ζυγός) στον έβδομο οίκο. Μα τι συνωστισμός είναι αυτός :cheesy::toung::blink: Από αυτά που έχω διαβάσει καλό μου φαίνεται...
cancerian
29-06-2008, 09:05 PM
Ε ενταξει , τοσος συνωστισμος δεν ειναι και απαραιτητα καλος :bigsmile: σορρυ κιολας διωτι ισως να ειναι ενδειξη συγκρουσεων αν κανουν οψη με asc :cry:
cancerian
29-06-2008, 09:06 PM
Ε ενταξει , τοσος συνωστισμος δεν ειναι και απαραιτητα καλος :bigsmile: σορρυ κιολας αλλα ισως να ειναι ενδειξη συγκρουσεων αν κανουν οψη αντιθεσης με asc :cry:
Μητσάκος
29-06-2008, 10:03 PM
Ε ενταξει , τοσος συνωστισμος δεν ειναι και απαραιτητα καλος :bigsmile: σορρυ κιολας διωτι ισως να ειναι ενδειξη συγκρουσεων αν κανουν οψη με asc :cry:
Θα έλεγα ότι γενικά δεν είναι καλός ο συνωστισμός...:bigsmile:
cancerian
29-06-2008, 10:09 PM
Θα έλεγα ότι γενικά δεν είναι καλός ο συνωστισμός...:bigsmile:
Eξαρταται ρε Μητσακο , στην αστρολογια φοβιζει ο συνωστισμος , στην ζωη απλα τον απολαμβανεις :laugh:
LEITZ
29-06-2008, 11:40 PM
Αγγελική μου μια χαρά τα λές. Εγώ πάλι έχω τον έβδομο οίκο στην Παρθένο και μέσα σε αυτόν υπάρχει ο ¶ρης (Παρθένος), ο Κρόνος (Ζυγός), ο Πλούτωνας (Ζυγός) και ο Δίας (Σκορπιός). Μα τι συνωστισμός είναι αυτός :blink::cry::cheesy:. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο συντροφός μου επιθυμώ να έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, δηλαδή να τα συνδυάζει όλα. Όπως επίσης και εγώ στις σχέσεις μου παίρνω χαρακτηριστικά από όλους αυτούς τους πλανήτες. Γενικά οι σχέσεις, κοινωνικές και ερωτικές, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου.
LEITZ
29-06-2008, 11:47 PM
Μη ζητάς συγνώμη Μητσάκο, τώρα είδα την απάντησή σου. Δεν τρέχει τίποτα, δεν παρεξηγώ :bigsmile::bigsmile::bigsmile:. Απλά είμαι πολύ τυχερούλα σε αυτον τον τομέα, για αυτό είπα ότι είναι καλός ο συνωστισμός (τουλάχιστον σε αυτό τον οίκο).
δηλαδή εγω που ο 7ος μου αρχήζει απο το λιονταρι και τελειώνει στον ζυγό και έχω πλούτονα,ουρανό και βέρτεξ τοην παρθένο και οι τρις τη να πω...............
και απο τετράγωνα και αντιθεσεις αστα να πάνε?????????????
LEITZ
30-06-2008, 12:03 AM
Διονυσία μου από ότι ξέρω όταν υπάρχουν δύο πλανήτες στον οίκο του γάμου και ο ένας εκ των δύο είναι ο Ουρανός, υπάρχει περίπτωση να παντρευτείς δύο φορές και μάλιστα ο δεύτερος σύζυγος να έχει τα χαρακτηριστικά του δεύτερου πλανήτη. Στην δική σου περίπτωση του Πλούτωνα (μπορεί να είναι και Σκορπιός). Θα το ξέρεις σίγουρα. Εντάξει βέβαια δεν συμβαίνει πάντα αυτό:wacko::toung:. Τι να κάνουμε......υπομονή:bigsmile:
black moon
30-06-2008, 12:05 AM
Διονυσία μου από ότι ξέρω όταν υπάρχουν δύο πλανήτες στον οίκο του γάμου και ο ένας εκ των δύο είναι ο Ουρανός, υπάρχει περίπτωση να παντρευτείς δύο φορές και μάλιστα ο δεύτερος σύζυγος να έχει τα χαρακτηριστικά του δεύτερου πλανήτη. Στην δική σου περίπτωση του Πλούτωνα (μπορεί να είναι και Σκορπιός). Θα το ξέρεις σίγουρα. Εντάξει βέβαια δεν συμβαίνει πάντα αυτό:wacko::toung:. Τι να κάνουμε......υπομονή:bigsmile:
Κι αμα έχεις πέντε ???? :blink::blink:
ο αντρας μου ειναι σκορπιος οπότε ............................
όπως είπες κάνω υπομονή
LEITZ
30-06-2008, 12:26 AM
Σαν και εμένα που έχω τέσσερις:bigsmile::bigsmile::bigsmile:. Αυτό έλεγα πριν. Απλά όταν βρίσκεται ο Ουρανός μέσα σίγουρα θα υπάρχουν ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές (διαζύγια κ.α.)'Οταν είναι διαφορετικοί πλανήτες δεν τρέχει τίποτα:laugh:
gianspe
30-06-2008, 01:55 PM
Na rotisw kati?H selini kai o ermis ston 7 oiko ti akrivws deixnoun kai pou yparxzei analysh akrivws gai 7 oiko?eimai new diafwtiste me...eyxaristw poly:)
gianspe
30-06-2008, 01:57 PM
A kai exw 7 oiko ston toksoti me planites Selini kai ermi?please diafwtiste me
Fotini Christodoulou
30-06-2008, 02:00 PM
Αν βάλετε τα στοιχεία σας εδω (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php) θα σας εμφανίσει τον γενέθλιο σας χάρτη, τις όψεις καθώς και την ερμηνεία όλων των θέσεων και όψεων.:bigsmile:
Θα παρακαλέσω όμως να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες:bigsmile:
gianspe
30-06-2008, 02:04 PM
Οκ ευχαριστώ απλά είμαι καινούρια και δεν ξέρω πολλά...
emmalene
30-06-2008, 07:16 PM
Κι αμα έχεις πέντε ???? :blink::blink:
Το πέντε είναι ενα σοβαρο θέμα και πρέπει να μελετηθεί σε συνάρτηση με τον ογδοο οίκο....:)
black moon
30-06-2008, 07:44 PM
Το πέντε είναι ενα σοβαρο θέμα και πρέπει να μελετηθεί σε συνάρτηση με τον ογδοο οίκο....:)
Τον 8ο ή τον 5ο ? Ο 8ος νομίζω εχει περισσότερα περιθώρια :cheesy: .
emmalene
30-06-2008, 07:50 PM
Τον 8ο ή τον 5ο ? Ο 8ος νομίζω εχει περισσότερα περιθώρια :cheesy: .
Ναι αλλα είναι που είναι πέντε...να μην δούμε τι εχουμε να παιρνουμε???ταυρος ειμαι!!:bigsmile:
black moon
30-06-2008, 07:57 PM
Ναι αλλα είναι που είναι πέντε...να μην δούμε τι εχουμε να παιρνουμε???ταυρος ειμαι!!:bigsmile:
Σωστηηηηηηή!!!! ;)
emmalene
30-06-2008, 08:02 PM
Τωρα βέβαια πέραν του χιούμορ σαφώς και πολλοι πλανήτες μέσα στον 7ο δηλώνουν απο μπέρδεμα στο τι ακριβώς θέλουμε για σύντροφο μέχρι και πολλούς συντρόφους.Εξαρταται απο την φύση την θέση και τις όψεις των πλανητών πάντα.:bigsmile:
black moon
30-06-2008, 08:22 PM
Τωρα βέβαια πέραν του χιούμορ σαφώς και πολλοι πλανήτες μέσα στον 7ο δηλώνουν απο μπέρδεμα στο τι ακριβώς θέλουμε για σύντροφο μέχρι και πολλούς συντρόφους.Εξαρταται απο την φύση την θέση και τις όψεις των πλανητών πάντα.:bigsmile:
Συμφωνώ ιδιως επειδή βλέπω την δευτερη προταση.:bigsmile:
Markisia
01-07-2008, 12:02 AM
Πάντως όλα αυτά δεν είναι standard, δηλ. αν έχεις Κρόνο ψάχνεις σοβαρή σχέση κλπ. Εγώ έχω Κρόνο στον 7, η ακμή σε Ταύρο, πιο σοβαρό δε γίνεται λοιπόν. Η κολλητή μου έχει επίσης Κρόνο στον 7, ακμή σε Ταύρο, και το μονο που δε ζητάει είναι σοβαρότητα στις σχέσεις (πλανήτης άλλος δεν υπάρχει στον 7), αντίθετα ζητάει μονο την περιπέτεια. Αυτό πως εξηγείται?
kiaRRa
01-07-2008, 12:13 AM
Δεν κοιτάμε μεμονωμένους παράγοντες και δεν τα θεωρούμε όλα δεδομένα. Σε κάποιο χ άτομο μπορεί να ταιριάζει, σε κάποιο ψ άτομο όχι. Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες και στοιχεία που επηρεαζουν. Αυτά που διαβάζουμε -μην ξεχνάμε- ότι δείχνουν τάσεις.
Markisia
01-07-2008, 12:18 AM
Δηλαδή τι άλλο εκτος από τον 7?
emmalene
01-07-2008, 12:10 PM
Δηλαδή τι άλλο εκτος από τον 7?
Ο Ηλιος η Αφροδιτη οι οψεις της με πλανητες και παρα πολλα αλλα Μαρκησια μου.Αυτη ειναι και η μαγεια, ο καθενας ειναι ξεχωριστος ακομα και αν εχει κοινα στοιχεια με αλλους.:bigsmile:
bianca1993
08-07-2008, 01:44 PM
Και βρε παιδια αν ενα ατομο εχει κενο τον7ο?
Μονο τοΒερτεξ βλεπω.
Τι ψαχνει? Η μηπως δεν ψαχνει επειδη νιωθει πληρότητα?
Maroulita
08-07-2008, 01:49 PM
Και βρε παιδια αν ενα ατομο εχει κενο τον7ο?
Μονο τοΒερτεξ βλεπω.
Τι ψαχνει? Η μηπως δεν ψαχνει επειδη νιωθει πληρότητα?
Όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω (αν δεν απατώμαι) αν ένας οίκος είναι κενός από πλανήτες, παίρνουμε πληροφορίες από το ζώδιο της ακμής και τη θέση (σε οίκο και ζώδιο) του κυβερνήτη του.
Π.χ. έχεις ακμή 7ου στον Αιγόκερω; Θα δεις σε ποιον οίκο και σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Κρόνος που είναι ο κυβερνήτης.
bianca1993
08-07-2008, 01:56 PM
Χμμμ βλεπω ακμή 7ου στον Λέοντα , κυβερνητης ηλιος, ηλιος στον12ο στον Αιγοκερω.
Που θα πει???
emmalene
08-07-2008, 02:49 PM
Χμμμ βλεπω ακμή 7ου στον Λέοντα , κυβερνητης ηλιος, ηλιος στον12ο στον Αιγοκερω.
Που θα πει???
θες να μας πεις και οψεις Ηλιου με αλλους πλανητες?:bigsmile:
Πάντως όλα αυτά δεν είναι standard, δηλ. αν έχεις Κρόνο ψάχνεις σοβαρή σχέση κλπ. Εγώ έχω Κρόνο στον 7, η ακμή σε Ταύρο, πιο σοβαρό δε γίνεται λοιπόν. Η κολλητή μου έχει επίσης Κρόνο στον 7, ακμή σε Ταύρο, και το μονο που δε ζητάει είναι σοβαρότητα στις σχέσεις (πλανήτης άλλος δεν υπάρχει στον 7), αντίθετα ζητάει μονο την περιπέτεια. Αυτό πως εξηγείται?
τότε προφανώς κάτι παίζει με Kρόνο κ Aφροδίτη της!!!...
bianca1993
08-07-2008, 03:50 PM
θες να μας πεις και οψεις Ηλιου με αλλους πλανητες?:bigsmile:
Συνοδος με Αφρο, εξαγωνο με Αρη [Σκορπιος - 9ος] , συνοδο με Ωροσκόπο και εξάγωνο με μεσουράνημα...
emmalene
08-07-2008, 04:02 PM
Συνοδος με Αφρο, εξαγωνο με Αρη [Σκορπιος - 9ος] , συνοδο με Ωροσκόπο και εξάγωνο με μεσουράνημα...
Δεν τον λες και κακο το χαρτη σου απο πλευρας συνεργασιων....:bigsmile:
bianca1993
08-07-2008, 04:06 PM
Συνεργασιες με ποιον? ??
Δεν ειμαι και το ποιο συνεργασιμο ατομο...
Το αντιθετο θα έλεγα.:blink:
Απο που το καταλαβες αυτο?
emmalene
08-07-2008, 04:13 PM
Συνεργασιες με ποιον? ??
Δεν ειμαι και το ποιο συνεργασιμο ατομο...
Το αντιθετο θα έλεγα.:blink:
Απο που το καταλαβες αυτο?
Ο 7ος ειναι ο οικος των συνεργασιων γενικα και του γαμου κατα πολλους αστρολογους ειδικοτερα.Οι θετικες οψεις του κυβερνητη του οπως τις ειπες δειχνουν οτι οι σχεσεις σου εστω και αν ειναι κατα καποιο τροπο "εν κρυπτω" ειναι θετικες.αν καταλαβα σωστα τις θεσεις παντα..:bigsmile:
bianca1993
08-07-2008, 04:25 PM
Oh , yes, I see....
Θα το ψαξω λίγο αυτο το εν κρυπτω γιατι μπορει να κρυβονται και απο μενα:toung:
Anyways, thanx για τις πληροφοριες!:bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
emmalene
08-07-2008, 04:28 PM
Oh , yes, I see....
Θα το ψαξω λίγο αυτο το εν κρυπτω γιατι μπορει να κρυβονται και απο μενα:toung:
Anyways, thanx για τις πληροφοριες!:bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
:bigsmile::bigsmile:
Toksotaki
09-07-2008, 02:38 AM
Οταν ο κυβερνητης 7 συμμετεχει σε στελλιουμ...???καλο η κακο?οσες φορες και αν διαβασω για τα στελλιουμ ακρη δεν εβγαλα...
ZorZeta
09-07-2008, 10:15 AM
Οταν ο κυβερνητης 7 συμμετεχει σε στελλιουμ...???καλο η κακο?οσες φορες και αν διαβασω για τα στελλιουμ ακρη δεν εβγαλα...
Toksotaki, εγω το stellium το αντιλαμβάνομαι σαν μια δυναμική που δυσκολεύεται να ελευθερωθεί. Ο κάθε πλανήτης ξεχωριστά και όλοι μαζί προκειμένου να μπορέσουν να εκφραστούν, ασκούν μια πίεση πάνω σε μια μπλοκαρισμένη ενέργεια που τους περιβάλλει, η οποία ενέργεια αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ενέργεια του διπλανού πλανήτη που ασκείτε πάνω σε αυτόν και αυτός με την σειρά του πάνω στον άλλο. Νομίζω επίσης ότι ίσως παιζει ρόλο η θέση που κατέχει ο συγκεκριμένος πλανήτης σε αυτή την σειρά των πλανητών. Αν μου πείς τώρα εμένα την θέση του πλανήτη που σε ενδιαφέρει δεν θα μπορέσω να σου το ερμηνεύσω, απλά σου το αναφέρω σαν μια πιθανότητα που ίσως παίζει το ρόλο της και αν σε ενδιαφέρει εξετασέ το και αυτό.
black moon
09-07-2008, 10:50 AM
Είναι δηλαδή πανω απο 4-5 πλανήτες μαζι σε ζωδιο ή οικο?
Παντως εγω δεν νομιζω να δυσκολευεται παντα η εκφραση των πλανητων, γιατι πολυ απλά μπορει να ειναι παρόμοιας φυσης ή που τουλάχιστον δένουν μεταξύ τους....αν οχι παλι νομιζω οτι το ατομο παρουσιαζει μια πολυπλευρη προσωπικότητα, που προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες.Aυτο το κάνει ενα ατομο με αρκετους θαυμαστες αλλα λιγους πραγματικούς φίλους.
Η όποια ενεργεια της πολυαστρίας (αναλογα με τον συνδυασμό των πλανητών) όμως δεν εκφραζεται σε όλους τους τομεις της ζωής του, επειδη συνήθως το stellium πέφτει σε εναν ή αναμεσα σε δύο οικους, ουτε με τον ιδιο τροπο γιατι πεφτει σε ενα ζωδιο ή ανάμεσα σε δυο ζωδια.
Απ' την αλλη σημαινει μεγάλα σκαμπανεβάσματα και εναλλαγες καταστασεων που τις βιωνει πιο εντονα το ατομο.Ή απανωτες καρπαζιες ή απανωτη ευνοια της τύχης. Τυγχάνουν ετσι τα ατομα αυτα κατα περιοδους στη ζωη τους ή μεγαλης αποδοχής και δημοτικότητας ή το αντίθετο.Αυτο φυσικα γιατι με καθε διέλευση, χτυπιόνται στη σειρα οι πλανήτες της πολυαστρίας. Και καποιες φορες διελαυνουν και δυο και τρεις πλανητες απο ενα ζώδιο........εκει γινεται ο χαμος :cry: :dizzy:
,Απ' την αλλη σημαινει μεγάλα σκαμπανεβάσματα και εναλλαγες καταστασεων που τις βιωνει πιο εντονα το ατομο.Ή απανωτες καρπαζιες ή απανωτη ευνοια της τύχης. Τυγχάνουν ετσι τα ατομα αυτα κατα περιοδους στη ζωη τους ή μεγαλης αποδοχής και δημοτικότητας ή το αντίθετο.Αυτο φυσικα γιατι με καθε διέλευση, χτυπιόνται στη σειρα οι πλανήτες της πολυαστρίας. Και καποιες φορες διελαυνουν και δυο και τρεις πλανητες απο ενα ζώδιο........εκει γινεται ο χαμος :cry: :dizzy:
με αυτό συμφωνώ. :cheesy: