View Full Version : μεταιχμιο μεταξύ τοξότη και σκορπιού
matina_
23-06-2008, 01:43 PM
Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή θέση για να θέσω την απορία μου, πάντως εδώ με έστειλαν.
Γεννήθηκα στις 04/01/1984 στις 04:10πμ, οπότε έχω ωροσκόπο τοξότη, αν δεν κάνω λάθος. Αν όμως είχα γεννηθεί 2-3 λεπτά νωρίτερα, θα είχα ωροσκόπο σκορπιό. Με επηρεάζει αυτό και αν ναι, με ποιό τρόπο.
ευχαριστώ πολύ
Μητσάκος
23-06-2008, 02:01 PM
Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή θέση για να θέσω την απορία μου, πάντως εδώ με έστειλαν.
Γεννήθηκα στις 04/01/1984 στις 04:10πμ, οπότε έχω ωροσκόπο τοξότη, αν δεν κάνω λάθος. Αν όμως είχα γεννηθεί 2-3 λεπτά νωρίτερα, θα είχα ωροσκόπο σκορπιό. Με επηρεάζει αυτό και αν ναι, με ποιό τρόπο.
ευχαριστώ πολύ
Τα υποθετικά σημαίνουν ότι δεν υπάρχει σιγουριά για την ώρα ή ότι όντως έχεις γεννηθεί τη συγκεκριμένη ώρα και θα ήθελες να δεις αν διαχέονται και σκορπίσια χαρακτηριστικά στον ωροσκόπο σου;
BlackOrWhat
23-06-2008, 02:06 PM
Καλημέρα,
έχοντας κάνει μια μικρή έρευνα ως προς αυτό...αν η ώρα είναι σωστή τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ωροσκόπος σου είναι Τοξότης...και μάλιστα ισχυρότατος εφόσον βρίσκεται στις πρώτες μοίρες...από την άλλη αν υπάρχει περίπτωση η ώρα να είναι 2-3 λεπτά νωρίτερα και πιάνει τις τελευταίες μοίρες του σκορπιού...τότε ενώ ο ωροσκόπος σου θα είναι σκορπιός, ωστόσο μάλλον θα επιρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις διελεύσεις των πλανητών από τον Τοξότη μιας και το μεγαλύτερο μέρος του ωροσκόπου καλύπτεται από αυτο το ζώδιο...κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι...
..αν κάποιος ξέρει περισσότερα ή μπορεί να τα διατυπώσει καλύτερα...ελπίζω να βοήθησα...:wacko:
Toksotaki
23-06-2008, 06:57 PM
Αν η διαφορα ειναι 2-3 μοιρες πριν,στα τελη σκορπιου επηρεαζεσαι και απο τα δυο ζωδια...παντος για προβλεψεις ωροσκοπου οπως και να εχει διαβαζε καλυτερα τον τοξοτη...
matina_
25-06-2008, 09:44 PM
Τα υποθετικά σημαίνουν ότι δεν υπάρχει σιγουριά για την ώρα ή ότι όντως έχεις γεννηθεί τη συγκεκριμένη ώρα και θα ήθελες να δεις αν διαχέονται και σκορπίσια χαρακτηριστικά στον ωροσκόπο σου;
Πράγματι, δεν είναι βέβαιο οτι γεννήθηκα ακριβώς 04:10 πμ. Η μητέρα μου μου είπε πως ειναι προσεγγιστικά κατα 2-3 λεπτά πάνω κάτω. Η ανάλυση δηλαδή εάν κατάλαβα καλά κλίνει κυρίως προς τον τοξότη, αλλά με κάποια στοιχεία σκορπιού?
τα λέω καλά?:embarrest
BlackOrWhat
26-06-2008, 09:53 AM
Πράγματι, δεν είναι βέβαιο οτι γεννήθηκα ακριβώς 04:10 πμ. Η μητέρα μου μου είπε πως ειναι προσεγγιστικά κατα 2-3 λεπτά πάνω κάτω. Η ανάλυση δηλαδή εάν κατάλαβα καλά κλίνει κυρίως προς τον τοξότη, αλλά με κάποια στοιχεία σκορπιού?
τα λέω καλά?:embarrest
Από εκεί και πέρα...και εφόσον δεν γνωρίζεις ώρα ακριβώς...πρέπει να σκεφτείς κι εσύ πώς αισθάνεσαι...εσύ θεωρείς ότι συγκεντρώνεις στοιχεία σκορπιού??!!:weird: Αν ναι, τότε μάλλον πρόκειται για ωροσκόπο έστω και στις τελεταίες μοίρες (βέβαια θα μπορούσαν να παίζουν κι άλλοι παράγοντες που δίνουν σκορπίσια αίσθηση)...κανείς δεν σε γνωρίζει καλύτερα από τον εαυτό σου οπότε είσαι και το καταλληλότερο άτομο να βγάλει συμπέρασμα...
...τέλος αν εσύ δεν μπορείς να αποφανθείς...ένας καλός αστρολόγος, θα μπορούσε να το βρεί χρησιμοποιόντας κάποιες μεθόδους που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί στο σάιτ...λίγο ψάξιμο θέλει...
...καλή συνέχεια:cheesy: