PDA

View Full Version : Βοήθεια περί υγείας

sag_femme
19-06-2008, 01:19 PM
Καλημέρα σας.

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας λόγω του ότι είμαι σχετικά αρχάρια και δεν μπορώ ακόμα να κάνω σωστές ανάλυσεις...

Μου παρουσιάστηκε από χθες ένα πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με λεμφαδένες. Το ίδιο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και πριν 9 μήνες και ευτυχώς πέρασε από μόνο του αλλά ταλαιπωρήθηκα με νοσοκομεία. Τότε μου είπαν ότι αστρολογικά αυτό εξηγείται γιατί διελαύνει κάποιος κακεργέτης πλανήτης από τον 12 οίκο μου (ο Αρης συγκεκριμένα με αντίθεση με τον Ερμή - Δίδυμοι στον 12ο) μπορεί να φέρει προβλήματα υγείας και ακόμα εισαγωγή σε νοσοκομείο. Επίσης ότι ενεργοποιήθηκε και ο 6ος οίκος, από διελεύσεις ή προόδους (ο Πλούτωνας που έκανε αντίθεση με τη Σελήνη - Ωροσκόπος Καρκίνος). Με έσωσε ο Δίας - κυβερνήτης του 6ου μου που έκανε τρίγωνο με τον Αρη.

Επειδή παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και τώρα και επειδή έχω φοβηθεί λιγάκι (όσο πατά ο ελέφαντας δηλαδή...) μήπως είναι εύκολο σε κάποιον από εσάς που γνωρίζετε περισσότερα να μου πείτε τι συμβαίνει με τις διελεύσεις μου;

Γεννημένη 30/11/74, ώρα 20.20, Αθήνα.

Ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπονται τέτοιες αναλύσεις εδώ μέσα αλλά πραγματικά θα εκτιμούσα τη γνώμη σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

ScP
19-06-2008, 01:24 PM
Καλύτερα θα ήταν να συζητήσετε με τον γιατρό σας. Ιδανικά θα ήταν να συμβουλευτείτε περισσότερους από έναν.

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις μέσα στα φόρουμ δεν βοηθούν, ακόμα κι αν υπάρχει ανάγκη για μια ανακουφιστική/ελπιδοφόρα κουβέντα.