PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Απλανείς Αστέρες - Algol

Ε. Σούρδη-Ζάχαρη
14-06-2008, 04:12 PM
Οι απλανείς αστέρες είναι ουράνια σώματα, οι σπουδαιότεροι των οποίων (Α', Β', Γ' και Δ' μεγέθους) είναι ορατοί με γυμνό οφθαλμό. Αυτός είναι ο λόγος που είναι γνωστοί από την αρχαιότητα. Δεν μετακινούνται εύκολα στις ζωδιακές μοίρες γιΆ αυτό τους λαμβάνουμε σοβαρά υπΆόψιν μας. Από αυτή τη στήλη θα σας παρουσιάσουμε τους σπουδαιότερους απλανείς και θα σας συμβουλεύσουμε για το πώς αυτοί εκφράζονται αστρολογικά σε έναν γενέθλιο χάρτη. Η ανοχή σε όψεις για τους απλανείς του Α' μεγέθους είναι 6ο, του Β' μεγέθους 5ο , του Γ' 4ο και του Δ' 3 μοίρες.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Απλανείς Αστέρες - Algol (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-148/%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-algol-12866/)

vikou
03-10-2009, 07:57 PM
Έχω τον Αλγκόλ σε αντίθεση (απόκλιση 2 μοιρών) με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με την Αφροδίτη. Σαν να κινδυνεύω από παράφορο έρωτα μου φαίνεται :love:
:)

Μητσάκος
04-10-2009, 08:39 AM
Έχω τον Αλγκόλ σε αντίθεση (απόκλιση 2 μοιρών) με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με την Αφροδίτη. Σαν να κινδυνεύω από παράφορο έρωτα μου φαίνεται :love:
:)
Μπορεί και να είναι έτσι, αλλά μάλλον όχι εξαιτίας του Αλγκόλ, καθώς με τους απλανείς υπολογίζουμε όνο τη σύνοδ, αν δεν κάνω λάθος :cheesy:

ATTARTH
08-11-2009, 08:22 PM
Καλησπερα σας. Μπορειτε να μου πειτε που εχω τον ΑΛΓΚΟΛ ειμαι γεννηθεις 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 1959 00.20 Ευχαριστω!!!!!!!

ScP
08-11-2009, 08:27 PM
Αλγκόλ (Algol) 26ο 02΄ Ταύρου (η θέση του στον ζωδιακό το 1990)

MESTA
11-05-2011, 03:15 PM
Γεια σας. Ειμαι μαθήτρια της Αστρολογίας. Στην ηλιακή επιστροφή φέτος ο ASC μου ειναι στην 26η Ταύρου. Με τον Δία και την Σελήνη στο 12ο. Η ημερομηνία γέννησης μου ειναι 23.07.1964 και ώρα 4.35 απόγευμα. Αθήνα. Πως εσείς το μεταφράζεται σε σχέση με τον ALGOL? Γιατι είανι αλήθεια ό,τι με φοβίζει αυτό εδώ και καιρό. Αν μπορείτε απαντήστε μου.

SAGIVI
12-05-2011, 08:04 AM
Γεια σας. Ειμαι μαθήτρια της Αστρολογίας. Στην ηλιακή επιστροφή φέτος ο ASC μου ειναι στην 26η Ταύρου. Με τον Δία και την Σελήνη στο 12ο. Η ημερομηνία γέννησης μου ειναι 23.07.1964 και ώρα 4.35 απόγευμα. Αθήνα. Πως εσείς το μεταφράζεται σε σχέση με τον ALGOL? Γιατι είανι αλήθεια ό,τι με φοβίζει αυτό εδώ και καιρό. Αν μπορείτε απαντήστε μου.
Γεια σου. Πριν στεναχωρηθεις, ειναι καλυτερα να ελεγξεις το προοδευτικο και το ηλιακο τοξο. Δεν το λεω αυτο για να σε παρηγορησω, αλλα μου εχει γινει μαθημα, να μην εμπιστευομαι μονο ενα προγνωστικο συστημα, ουτε στα καλα, ουτε στ αρνητικα.:bigsmile:
Μην ξεχασεις και τις διελευσεις.

anastazia
19-09-2011, 12:14 AM
Καλησπέρα!Να ρωτήσω και γω κάτι σχετικό....Ωροσκόπος ηλιακού τόξου σε σύνοδο με τον Algol τι μπορεί να υποδηλώνει;Ίσως μια βίαιη προσωπικότητα ή καταστάσεις βίας που υπάρχει πιθανότητα να βιώσει το άτομο;

SAGIVI
19-09-2011, 05:24 PM
Καλησπέρα!Να ρωτήσω και γω κάτι σχετικό....Ωροσκόπος ηλιακού τόξου σε σύνοδο με τον Algol τι μπορεί να υποδηλώνει;Ίσως μια βίαιη προσωπικότητα ή καταστάσεις βίας που υπάρχει πιθανότητα να βιώσει το άτομο;

Θα επαναλαβω την πιο πανω απαντηση που ετυχε να δωσω παλι εγω.:bigsmile:

Για να επιβεβαιωθει αυτο που ρωτας, θα πρεπει να υποδεικνυεται απο το γενεθλιο.
Επιπροσθετως, θα πρεπει παρομοιες ενδειξεις να εμφανιζονται και στο προοδευτικο.(μερα-χρονος).

Διαφορετικα, αδικα σε προβληματιζει.