ζουζούνα1977
11-03-2005, 11:35 AM
:baby: Καλημέρα! Καταρχήν θέλω να σας εκφράσω την προσωπική μου άποψη για το site σασ. Πιστεύω πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχετε κάνει ά λ μ α τ α! Το εννοώ. Πολύ καλογραμμένο, προσεγμένο (βασικά στοιχεία). Το μόνο που -ίσως-κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι λίγο μονότονο είναι το χρώμα (στο φόντο), λίγο χρωματάκι -όχι κάτι έντονο και κουραστικό- να "φώτιζε". Ίσως, βέβαια, και να θέλετε να "κρατήσετε" ένα πιο "low profile" -προς το παρών βέβαια-, οπότε... ο.κ.
Λοιπόν, θα ήθελα να μου απαντήσετε, αν είναι εφικτό, στην εξής ερώτηση:
γεννήθηκα στις 15/6/1977, στην αθήνα, ώρα: 23.05μ.μ.
Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο μου υπολογίζεται με ζώνη: 2 ή 3???? Ισχύει η θερινή ώρα? Και όταν λέμε θερινή ώρα υπολογίζεται στην ζώνη, δηλ: 2 ή 3??? ή μήπως αφαιρούμε 1 ώρα από την ώρα γέννησης, δηλ: 22.05μ.μ.
Εγώ από τις "γνώσεις" που έχω πάρει από διάφορα βιβλία κ.λ.π. υπολογίζω το γενέθλιο με ζώνη :3 και ώρα: 23.05μ.μ. και υπολογίζω π.χ. τον Ωροσκόπο μου στον Υδροχόο (00°12'46''), σωστά?
Σας ζάλισα! Ουφ!
Αν μου απαντήσετε καλά θα είναι. Χιχι.
Καλή συνέχεια στο έ ρ γ ο σας!!!
Λοιπόν, θα ήθελα να μου απαντήσετε, αν είναι εφικτό, στην εξής ερώτηση:
γεννήθηκα στις 15/6/1977, στην αθήνα, ώρα: 23.05μ.μ.
Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο μου υπολογίζεται με ζώνη: 2 ή 3???? Ισχύει η θερινή ώρα? Και όταν λέμε θερινή ώρα υπολογίζεται στην ζώνη, δηλ: 2 ή 3??? ή μήπως αφαιρούμε 1 ώρα από την ώρα γέννησης, δηλ: 22.05μ.μ.
Εγώ από τις "γνώσεις" που έχω πάρει από διάφορα βιβλία κ.λ.π. υπολογίζω το γενέθλιο με ζώνη :3 και ώρα: 23.05μ.μ. και υπολογίζω π.χ. τον Ωροσκόπο μου στον Υδροχόο (00°12'46''), σωστά?
Σας ζάλισα! Ουφ!
Αν μου απαντήσετε καλά θα είναι. Χιχι.
Καλή συνέχεια στο έ ρ γ ο σας!!!