View Full Version : Ουρανός Συγία ¶ρης
Pinelopil
12-06-2008, 12:49 AM
Γεια σας !
Εχω μια απορια : Οταν το ουρανός κάνει σύνοδο σε διέλευση με τον Γενεθλιο ¶ρη , τι μπορεί να προκαλέσει?Στον 7οικο ?
Σας ευχαριστώ Πολυ για τον χρόνο σας!!
Πηνελόπη
kiaRRa
12-06-2008, 01:22 AM
Δείχνει κατά την ταπεινή μου γνώμη ένα άτομο που κινείται δυναμικά στον τομέα των σχέσεων του και που θέλει να παίρνει τον έλεγχο των καταστάσεων. Μπορεί να κάνει βεβιασμένες κινήσεις και να παίρνει βιαστικές αποφάσεις αναφορικά με τα συναισθηματικά του θέματα μιας και δίνει μεγάλη σημασία στην ελευθερία δράσης του. Μπορεί να διαλύει εύκολα και τις σχέσεις του ανεξαρτήτως τιμήματος.:embarrest
Pinelopil
19-06-2008, 01:03 AM
Σε ευχαριστω πολυ Kiarra για την απαντηση σου ! Και αν ειμαι είδη παντρεμένη μπορει η συγκεκριμένη διέλευση να επειρεάσει τον γάμο μου?
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου :)
Μητσάκος
19-06-2008, 06:25 AM
Σε ευχαριστω πολυ Kiarra για την απαντηση σου ! Και αν ειμαι είδη παντρεμένη μπορει η συγκεκριμένη διέλευση να επειρεάσει τον γάμο μου?
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου :)
Μπορεί, αν το δεις και σε συνδυασμό με το τετράγωνο που κάνει με τον Ήλιο σου και τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Πλούτωνας, αλλά για πιο συγκεκριμένα πράγματα θα έπρεπε να τα συνδυάσεις και με άλλες διελεύσεις, με προόδους και μια ηλιακή επιστροφή. Από ό,τι έχω διαβάσει με μια μόνη διέλευση δεν μπορείς ούτε σίγουρη να είσαι ούτε να ξέρεις :bigsmile:
Pinelopil
22-06-2008, 12:48 AM
Η επιστροφή τι ακριβώς είναι?Επισης ειδα πως κανει τετραγωνο εκτος απο τον ηλιο μου και με τον κρονο μου , μιας και ο Ηλιος μου ειναι σε συζυγια με τον κρονο μου ....
Και παλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου :))
Pinelopi
Μητσάκος
22-06-2008, 06:29 AM
Η επιστροφή τι ακριβώς είναι?Επισης ειδα πως κανει τετραγωνο εκτος απο τον ηλιο μου και με τον κρονο μου , μιας και ο Ηλιος μου ειναι σε συζυγια με τον κρονο μου ....
Και παλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου :))
Pinelopi
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτόν το σύνδεσμο: Ηλιακή επιστροφή (Solar return) - Αστρολογία για όλους (http://myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/3063-%E7%EB%E9%E1%EA%DE-%E5%F0%E9%F3%F4%F1%EF%F6%DE-solar-return.html)
και σε αυτόν: http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/30-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2.html
:bigsmile:
kiaRRa
22-06-2008, 03:04 PM
Γενικά είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να πει κάποιος ότι μια και μόνο διέλευση θα επηρεάσει έναν ολόκληρο τομέα της ζωής του. Οι επιρροές είναι πιο πολύπλοκες άλλα όχι και σίγουρες. Μπορεί κάποιον να τον επηρεάσει και με τις πράξεις του να μεγενθύνει την επιρροή, μπορεί κάποιον άλλον όχι.:bigsmile:
annita25
22-06-2008, 03:21 PM
ενας ουρανος πανω στον αρη σου θα βγαλει καποια επανασταση κατι διαφορετικο στον τροπο της δραστηριοτητας σου μεχρι σημερα... [μπορει να ειναι κ το διαφορετικο ντυσιμο] σε τετραγωνο με τον κρονο θα εχεις ενα θεμα με τις αξιες που εχεις μεχρι σημερα... ισως αναθεωρησεις κατι και σ αυτες... εξαρταται απο τα ζωδια και τους οικους...
συμφωνω κ εγω οτι μια διελευση πρεπει να εξεταζεται με τα προοδευτικα συστηματα κ την ηλιακη επιστροφη..
την όψη την έχω αυτη την εποχή και είναι ακριβείας τον 8ο νοιώθω πολλές φορές τα νεύρα τεντωμένα παρ΄ότι ο Αρης δεν κάνει άσχημες όψεις στο χάρτη μου και είναι κυβερνήτης 9ου που έχω Δια εκεί
νοιώθω πολλές φορές την επανάσταση να φουντώνει μέσα μου
για εκτόνωση το ρίχνω στη γυμναστική και το διάβασμα περιμένω να δω τι θα φέρει η όψη αυτή που η επιρροή της θα είναι περίπου ως το τέλος του 2008
annita25
22-06-2008, 10:51 PM
την όψη την έχω αυτη την εποχή και είναι ακριβείας τον 8ο νοιώθω πολλές φορές τα νεύρα τεντωμένα παρ΄ότι ο Αρης δεν κάνει άσχημες όψεις στο χάρτη μου και είναι κυβερνήτης 9ου που έχω Δια εκεί
νοιώθω πολλές φορές την επανάσταση να φουντώνει μέσα μου
για εκτόνωση το ρίχνω στη γυμναστική και το διάβασμα περιμένω να δω τι θα φέρει η όψη αυτή που η επιρροή της θα είναι περίπου ως το τέλος του 2008
πολυ καλος τροπος εκτονωσης της οψης με τον αρη, η γυμναστικη....
βοηθανε βεβαια κ οι καλες οψεις, οπως λες, του αρη
και το βγαζεις με δημιουργικους τροπους
η γυμναστικη απο τον αρη [ετσι αποφευγεις αυπνιες κ υπερενταση]
και το διαβασμα απο τον δια που ειναι του 9ου...