Log in

View Full Version : νότιος δεσμός και μεσουράνημα

lizy
12-06-2008, 12:28 AM
Η σύνοδος του νότιου δεσμού με το μεσουράνημα θεωρείται άτυχη θέση για τα θέματα του 10ου; θέλω να πω μπορεί να φέρει πολλές δυσκολίες και εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων;
κι αν η σύνοδος (3 μοιρών) γίνεται από τα τέλη του 9ου; αλλάζει πολύ η ερμηνεία;
εννοείται δε ζητάω ερμηνεία των δεσμών στους οίκους.

Λίλιαν Σίμου
12-06-2008, 01:32 AM
Αγαπητή lizy

Δεν υπάρχουν ατυχίες στο ωροσκόπιό μας. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες μέχρι να τις κατανοήσουμε και να τις χειριστούμε καλά.
Ο Ν. Δεσμός μπορεί να δείξει ένα επάγγελμα που ήδη έχει επεξεργαστεί η ψυχή από το παρελθόν. Μία γνωστή κατάσταση. Επισης την ανάγκη να στραφεί στον Β. Δεσμό, δηλαδή στη δημιουργία οικογένειας και λιγότερο στη καριέρα. Αυτό προέχει για την εξελικτική πορεία.
Η σύνοδος ως 5 μοίρες από τις γωνίες του ωροσκοπίου είναι εφικτή. Ο Δεσμός κάνει καθαρά σύνοδο με την ακμή του Μεσουρανήματος.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

lizy
12-06-2008, 11:14 AM
Ευχαριστώ πολύ κυρία Σίμου για την τόσο άμεση απάντηση! να προσθέσω όμως μια μικρή ερώτηση;
ο 9ος οίκος δηλαδή δεν επηρεάζεται καθόλου; διότι εγώ πάντα ερμήνευα τους δεσμούς μου σε 3ο-9ο και συμπληρωματικά μόνο τις συνόδους τους με τις γωνίες MC και IC.

Λίλιαν Σίμου
12-06-2008, 09:50 PM
Αγαπητή μου φίλη

Αν είναι ακριβής η ώρα γέννησής σας ανήκει στο Μεσουράνημα, λόγω του ότι οι γωνιακοί οίκοι δέχονται όψη ως 5 μοίρες. Οι άλλοι έως 3 μοίρες. Αν πάλι δείτε πως σας αντιπροσωπεύει ο 3ος/9ος οίκος, μπορεί να έχετε μία απόκλιση στην ώρα γέννησης.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου