Log in

View Full Version : Ζήλια σκορπιού..

dinula
04-06-2008, 11:11 AM
Εχω μια απορία η αφροδίτη σε σκορπιό ειναι όντωσ τόσο ζηλιάρα??
γιατι ειμαι με καποιον που εχει αφροδίτη σε σκορπιό κ δεν εκφράζεται κ τοσο.. βεβαια ειναι νωρις ακομη...
κ εχω διαβασει οτι η αφροδίτη σε σκορπιο στην αρχή ειναι επιφυλακτική για να μην πλυγωθεί..
εκτός αν φταίει που εχει κ αρη σε ζυγο..
παιζει ο αρης ρόλο καθόλου στη ζήλια?
μηπως τα'χω μπερδέψει?:wacko::love:

επίσης.. αν κ ασχετο αλλα πολυ ωραιο το κανατε το καινουριο.. περιβαλλον του myhoroscope :bigsmile:

may
04-06-2008, 01:39 PM
Γεια σου!!

Πολύ γενικά θα σου πω ότι η Aφροδίτη στον Σκορπίο θα μπορούσε να δώσει μια μορφή ζήλιας, πάθους κ διεκδίκησης. Aντίθετα με τον Aρη στο Zυγό που είναι αρκετά χαμηλών τόνων με αφού διπλωματικότητα, ισορροπία κ ηρεμία προσπαθεί να συμβιβάσει όλες τις πλευρές. Σε τέτοιο σημείο που χαρακτηρίζεται αρνητικά, ως άτολμος κ αναβλητικός στις αποφάσεις.

Shillia
04-06-2008, 01:53 PM
Αγαπητή!

Η ερώτησή σας με άγγιξε στα τρίσβαθα της τυραννισμένης μου αφροδίτης η οποία στον σκορπιό ευρίσκεται! Αφήστε την ζήλια κατά μέρος και λάβετε υπόψιν σας το ότι δεν εκφράζεται...εκεί είναι το ζουμί! προσπαθώντας να κατανοήσω τι στο καλό κάνω λάθος στις σχέσεις μου...αστρολογικά βρήκα την απάντηση: αφροδίτη στον σκορπιό (πλείστα τα θετικά, θα τα ανακαλύψετε και μόνη σας, καλή διασκέδαση σας εύχομαι, είναι βέβαιο, θα περάσετε καλά!) το πρόβλημα είναι ότι αυτή η πλανητική συγκυρία (από μόνη της για άλλες περιπλοκές δεν γνωρίζω, δηλώνω και αθώα και άσχετη με την αστρολογία εκ την μικρής πικρής μου πείρας σας ομιλώ και εκ των απαντήσεων που μόνη έψαξα να βρω μιας και διάθεση να πάω σε ψυχολόγο δεν είχα) δημιουργεί το εξής πρόβλημα. Συναισθήματα...υπάρχουν...πο λλά....αλλά ποτέ δεν εκφράζονται..χαχα...με έναν μαγικό τρόπο, περιμένεις να τα μαντέψει΄ο άλλος τηλεπαθητικά! Αν έχετε ανεπτυγμένη αυτή την ικανότητα μην φοβάστε τίποτα, προχωρήστε ακάθεκτη! Αν όχι...αρχίστε διαλογισμό αμέσως...βοηθάει! Μπορεί και πάλι να μην καταφέρετε να μαντέψετε...αλλά τουλάχιστον θα διατηρήσετε το δικό σας νευρικό σύστημα σε καλή φόρμα!
Α ! επίσης..άνθρωποι σαν εμάς - με αφροδίτη στον σκορπιό δηλαδή- ταυτίζουμε τα ερωτικά μας με τα υπαρξιακά μας!!! τι μπέρδεμα και αυτό...εξ αυτού ίσως να προκύψει ζήλεια...μπορεί δεν ξέρω...ίσως...η οποία όμως δεν θα εκφραστεί ποτέ!! οπότε την επόμενη φορά που θα δειτε σκοτεινό βλέμμα και ρωτήσετε "τι έχεις μωρό μου" η απάντηση σίγουρα θα είναι"τίποτα" καλείστε λοιπόν να μαντέψετε τι έχει στο μυαλό του αυτός ο άνθρωπος! άδικος κόπος....Η φιλική συμβουλή μου σε αυτήν την περίπτωση είναι η εξής: βουτήξτε τον από τον σβέρκο...και δείξτε του πόσο μοναδικός και υπέροχος είναι...ικανοποιώντας την ακόρεστη δίψα του σκορπιού...για επιβεβαίωση μέσω της ηδονικής οδού!!!
Σας ασπάζομαι...και σας εύχομαι καλή τύχη!

ryssa
04-06-2008, 03:42 PM
Έχω μείνει άφωνη Shillia.....!!!!
έπεσεs μέσα σε ΟΛΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axeman
04-06-2008, 04:29 PM
πολυ καλη η περιγραφη αλλα γιατι μου θυμιζει περιγραφη σκορπιου που εχει συνοδο αφροδιτης-πλουτωνα και συνοδο αφροδιτης-κρονου (και τα 2 στον ζυγο) ? ειναι λογικο ?

BlackOrWhat
04-06-2008, 04:39 PM
πολυ καλη η περιγραφη αλλα γιατι μου θυμιζει περιγραφη σκορπιου που εχει συνοδο αφροδιτης-πλουτωνα και συνοδο αφροδιτης-κρονου (και τα 2 στον ζυγο) ? ειναι λογικο ?

Διότι το ίδιο ή παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να παραχθεί με παραπάνω από έναν τρόπους...:bigsmile:

Shillia
04-06-2008, 04:44 PM
Ευχαριστώ για τα ευχαριστώ σας!

Αγαπητέ axeman...είμαι παρθένος...είστε τοξότης! Είναι απολύτως λογικό! Συμφωνείτε με αυτά που περιγράφω αλλά σας θυμίζουν κάτι άλλο το οποίο περιγράφετε σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνω! Σας ευχαριστώ πολύ....περιγράψατε επ' ακριβεία τις σχέσεις μου με τους τοξότες!!!

ZorZeta
04-06-2008, 05:10 PM

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Blackorwhite. Ο Πλούτωνας σαν κυβερνήτης του Σκορπιού σε όψη με την Αφροδίτη είναι λογικό να βγαζει παρόμοιες τάσεις. Η οψη όμως Αφροδίτης-Κρόνου δεν μου κάνει και πολύ ίδια με Αφροδίτη στο Σκορπιό. Κατά την αποψή μου πάντα -αν έχω λάθος διορθώστε με- όντας η Αφροδίτη ένας πλανήτης που συμβολίζει το αίσθημα της αγάπης και κάθε τι που μας ευχαριστεί και με το οποίο νιώθουμε ωραία, όταν είναι στον Σκορπιό το αίσθημα αυτό γίνεται πιο βαθύ αλλά και πιο εσωστρεφές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδηλωθει και να μην ευχαριστιέται γιατί υπάρχει.
Αν τώρα μια Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω ή κάνει όψη με τον Κρόνο το αίσθημα της αγάπης τίθεται κάτω απο περιορισμό απο το ίδιο το άτομο και αυτός ο αυτοέλεγχος τείνει να εξαλείψει το συναίσθημα και όχι να το θάψει. Οπότε και αυτή η Αφροδίτη δεν ευχαριστιέται αλλά για διαφορετικούς λόγους.

axeman
04-06-2008, 05:16 PM
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Blackorwhite. Ο Πλούτωνας σαν κυβερνήτης του Σκορπιού σε όψη με την Αφροδίτη είναι λογικό να βγαζει παρόμοιες τάσεις. Η οψη όμως Αφροδίτης-Κρόνου δεν μου κάνει και πολύ ίδια με Αφροδίτη στο Σκορπιό. Κατά την αποψή μου πάντα -αν έχω λάθος διορθώστε με- όντας η Αφροδίτη ένας πλανήτης που συμβολίζει το αίσθημα της αγάπης και κάθε τι που μας ευχαριστεί και με το οποίο νιώθουμε ωραία, όταν είναι στον Σκορπιό το αίσθημα αυτό γίνεται πιο βαθύ αλλά και πιο εσωστρεφές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδηλωθει και να μην ευχαριστιέται γιατί υπάρχει.
Αν τώρα μια Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω ή κάνει όψη με τον Κρόνο το αίσθημα της αγάπης τίθεται κάτω απο περιορισμό απο το ίδιο το άτομο και αυτός ο αυτοέλεγχος τείνει να εξαλείψει το συναίσθημα και όχι να το θάψει. Οπότε και αυτή η Αφροδίτη δεν ευχαριστιέται αλλά για διαφορετικούς λόγους.

τελικα ομως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...ειτε λογω αυτοελεγχου είτε αδυναμιας εκδηλωσης

BlackOrWhat
04-06-2008, 06:12 PM
τελικα ομως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...ειτε λογω αυτοελεγχου είτε αδυναμιας εκδηλωσης

Ας πούμε ότι έγινε μπέρδεμα και ας το ξεμπερδέψουμε λέγοντας ότι Αφροδίτη στον Σκορπιό και Αφροδίτη (όπου) τετράγωνο Πλούτωνα, έχουν πολύ βαθιά συναισθήματα σε βαθμό που δυσκολεύονται να εκφράσουν...

...πάντως υπάρχει τρόπος έκφρασης γι' αυτούς που δεν μπορούν να λαλίσουν...

..από την άλλη δεν μπορώ να κατατάξω στην ίδια κατηγορία ένα τετράγωνο Αφρούλας με Κρόνο για τον πολύ απλό λόγο ότι αν η πρώτη δεν βρίσκεται στον Σκορπιό, που έτσι κι αλλιώς κατατάσσεται σε παραπάνω κατηγορία, δεν έχει κανένα σκορπίσιο και σκοτεινό στοιχείο...

ZorZeta
04-06-2008, 06:34 PM

Αρα η δική σου διαπίστωση πριν, ήταν, ΟΧΙ σε ότι αφορά την περιγραφή της Αφροδίτης στον Σκορπιό αλλά σε ότι αφορά την μη καλοπέραση της Αφροδίτης, δηλαδή του αποτελέσματος.
Παρόλο που πολλές φορές ασπάζομαι την άποψη ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, εδώ το βλέπω λίγο διαφορετικά και θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα που μόλις μου ήρθε. Κάποιος δεν φοράει κόκκινου χρώματος μπλούζα και την έχει στο συρτάρι επειδή θεωρεί ότι δεν του πάει το χρώμα, και κάποιος άλλος δεν φοράει κόκκινη μπλούζα γιατί δεν την αγόρασε ποτε. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο και στις δύο περιπτώσεις, κανείς απο τους δύο δεν φοράει κόκκινη μπλόύζα. Αν όμως ποτέ χρειαστεί να την βάλουν έστω και για να παραστήσουν τον κλόουν ο ένας ξέρει ότι έχει και θα την ανασύρει απο το συρτάρι και ο άλλος θα ψάχνει γύρω του να βρεί τι κόκκινο υπάρχει να το ρίξει πάνω του.
Αυτό που κάνει δύο ανθρώπους να ξεχωρίζουν δεν είναι το αν θα κάν ουν το ίδιο πράγμα αλλά οι αποκλειστικά προσωπικές επιλογές και ενέργειες του καθενός για να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα.
Ετσι εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι την αστρολογία και αν δεν ξεχωρίσουμε τις διαφορές αυτές που διαχωρίζουν την μια προσωπικότητα απο την άλλη πως θα φτάσουμε στο να αντιμετωπίζουμε την κάθε οντότητα σαν μια αποκλειστικά μεμονωμένη ύπαρξη? Αυτές οι διάφορες διαφορετικές ενώσεις δεν είναι που τελικά συνθέτουν μια μονοσήμαντη μονάδα ατόμου?

Το παράδειγμά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά η δική μου Αφροδίτη έχει μια τάση στην υπερβολή:cheesy:

BlackOrWhat
04-06-2008, 06:39 PM
Πάντως εγώ μπερδεύτηκα χειρότερα...:cry::wacko::toung:

offcloud
04-06-2008, 06:43 PM
Το παράδειγμά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά η δική μου Αφροδίτη έχει μια τάση στην υπερβολή:cheesy:

πολύ παραστατικό το παράδειγμά σου, με βοήθησε πολύ να καταλάβω τη διαφορά :love:

ZorZeta
04-06-2008, 06:54 PM
πολύ παραστατικό το παράδειγμά σου, με βοήθησε πολύ να καταλάβω τη διαφορά :love:

....πλάκα μου κάνεις? thanks πάντως:embarrest

Πάντως εγώ μπερδεύτηκα χειρότερα...:cry::wacko::toung:

χαχαχαχαχαχαχαχα. που να καταλάβουν οι προχωρημένοι την γλώσσα των αρχαρίων:laugh:

offcloud
04-06-2008, 07:02 PM
....πλάκα μου κάνεις?

κάθε άλλο! :bigsmile:

BlackOrWhat
04-06-2008, 07:02 PM
χαχαχαχαχαχαχαχα. που να καταλάβουν οι προχωρημένοι την γλώσσα των αρχαρίων:laugh:

Ε όχι δα και προχωρημένη:embarrest:wacko:...πάντ ως διαβάζοντας και 2η και 3η και αν χρειαζόταν και 4η (:toung:) φορά κατάλαβα ότι απλά προσπαθούσες να βοηθήσεις τον κ. Axeman

...η δική μου αρχική απάντηση ήθελε να τον επαναφέρει στο θέμα..εχμμμ!! Δεν το ανέφερα?? Παράληψης..:toung:

...αρχάρια είμαι κι εγώ...:embarrest

Fotini Christodoulou
04-06-2008, 07:04 PM
Αν και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με την Zorzeta:love: να πώ κι εγω την άποψη μου(ως κάτοχος συνοδου αφροδίτης-κρόνου:weird:)

Η όψη με πλουτωνα ή θέση της αφροδίτης στον Σκορπιό πιστευω θα προσπαθήσει να μην δείξει τι νιώθει για να μην φανεί ευάλωτη(παραδοσιακός κυβερνητης άρης άλλωστε).Το αισθημα θα υπάρχει και θα εξελίσσεται -κάποτε και διογκώνεται -αλλά υπόγεια και θα εκφράζεται...χρησιμοποιώντ ς το πολυ ζωντανό σου παράδειγμα, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες οτι το κοκκινο είναι μαύρο ή αδιάφορο γκρι, μέχρι σε μια έκρηξη να δείξει σε όλους ότι ..έχει χτυπήσει κόκκινο.Η θα εκφραστεί το αίσθημα μεσω της κτητικότητας ή και της ίδιας της "στημενης"αδιαφορίας ή κάποτε και μέσω της ζήλιας , που ειναι και το αρχικό μας θέμα.

Σε σχέση με τον Αιγόκερο και Κρόνο,απο την άλλη δειχνει οτι θα προσπαθεί να εκλογικεύσει το αίσθημα και θα συγκρατεί τις αντιδράσεις ώστε να μην χαλάσει την εικόνα της στα μάτια του κοσμου:laugh:.Θα προβάλλει το πρέπει, αντί της επιθυμίας.Εδω θα προσπαθει το άτομο να πεισει τον εαυτό του πρώτα απόλα ότι το μπλουζάκι είναι οτιδηποτε λογικό και καθωσπρέπει, εκτος απο προκλητικό κοκκινο.

Ελπίζω να μην σας μπερδεψα περισσότερο με την άποψη μου:bigsmile::embarrest

ZorZeta
04-06-2008, 07:07 PM
Ε όχι δα και προχωρημένη:embarrest:wacko:...πάντ ως διαβάζοντας και 2η και 3η και αν χρειαζόταν και 4η (:toung:) φορά κατάλαβα ότι απλά προσπαθούσες να βοηθήσεις τον κ. Axeman

...η δική μου αρχική απάντηση ήθελε να τον επαναφέρει στο θέμα..εχμμμ!! Δεν το ανέφερα?? Παράληψης..:toung:

...αρχάρια είμαι κι εγώ...:embarrest

δεν είδα τι είχες γραψει, γιατί εκείνη την ώρα έγραφα και εγω.:cheesy:

τωρα για το αν ο Axeman κατάλαβε.........:toung: και δεν μπερδευτήκαμε περισσότερο, θα δείξει.:cheesy::cheesy:

BlackOrWhat
04-06-2008, 07:14 PM
Αν και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με την Zorzeta:love: να πώ κι εγω την άποψη μου(ως κάτοχος συνοδου αφροδίτης-κρόνου:weird:)

Η όψη με πλουτωνα ή θέση της αφροδίτης στον Σκορπιό πιστευω θα προσπαθήσει να μην δείξει τι νιώθει για να μην φανεί ευάλωτη(παραδοσιακός κυβερνητης άρης άλλωστε).Το αισθημα θα υπάρχει και θα εξελίσσεται -κάποτε και διογκώνεται -αλλά υπόγεια και θα εκφράζεται...χρησιμοποιώντ ς το πολυ ζωντανό σου παράδειγμα, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες οτι το κοκκινο είναι μαύρο ή αδιάφορο γκρι, μέχρι σε μια έκρηξη να δείξει σε όλους ότι ..έχει χτυπήσει κόκκινο.Η θα εκφραστεί το αίσθημα μεσω της κτητικότητας ή και της ίδιας της "στημενης"αδιαφορίας ή κάποτε και μέσω της ζήλιας , που ειναι και το αρχικό μας θέμα.

Σε σχέση με τον Αιγόκερο και Κρόνο,απο την άλλη δειχνει οτι θα προσπαθεί να εκλογικεύσει το αίσθημα και θα συγκρατεί τις αντιδράσεις ώστε να μην χαλάσει την εικόνα της στα μάτια του κοσμου:laugh:.Θα προβάλλει το πρέπει, αντί της επιθυμίας.Εδω θα προσπαθει το άτομο να πεισει τον εαυτό του πρώτα απόλα ότι το μπλουζάκι είναι οτιδηποτε λογικό και καθωσπρέπει, εκτος απο προκλητικό κοκκινο.

Προσωπικά μιλώντας πάντα...να συμπληρώσω πως δεν την νοιάζει να φανεί ευάλωτη αν και μόνο αν εισπράξει το ίδιο και στην ίδια ένταση από την άλλη μερία...

...για το τετράγωνο Αφρούλας Πλούτω, δεν γνωρίζω λεπτομέριες, αν και σίγουρα μπορούμε να βρούμε διαφορές από την ¶φρο στον Σκορπιό...αλλά εγώ τα λέω έτσι επειδή την έχω και κυβερνήτη ωροσκόπου και στον 1ο!!:wacko:

black moon
04-06-2008, 07:14 PM

Εγω πάντως, βρίσκω σωστότατη την διάκριση, που παραθέτεις.....Perfect

ZorZeta
04-06-2008, 07:21 PM

είναι νομίζω η πιο καλή τοποθέτηση στο θέμα και η πιο κατανοητή:love:

offcloud
04-06-2008, 07:25 PM

σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα (και Ουρανού) από εδώ και με εκφράζεις πολύ με όσα λες.
Αυτό το ...μπλουζάκι, για μένα τουλάχιστο, είναι πολύ εύγλωττο! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

zeta1987
04-06-2008, 08:28 PM
Αυτό το θέμα είναι ότι πρέπει για εμένα!!!
Λοιπόν εγώ παιδιά έχω από όλα!!!
Και σκορπιός είμαι και έχω μια σύνοδο του κυβερνήτη του 7ου οίκου (ερμή) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον όγδοο οίκο και επίσης έχω την Αφροδίτη μου σε σύνοδο με Κρόνο και λίγο με Ουρανό.Σαν σκορπιός με αφροδίτη στον τοξότη,ήμουν υπέρ της ανεξαρτησίας,της ατομικότητας κλπ κλπ... Και όμως τελικά βγήκε το πραγματικό μου κομμάτι.Πολύυυυ ζήλια,πολύ κτητικότητα σε βαθμό που να φτάνει να γίνεται παράλογο ειλικρινά και έξω από τα ανθρώπινα όρια και λογική.Ο πλούτωνας καλώς ή κακώς απεχθάνεται την επιφάνεια,επιθυμεί την πλήρη ένωση ως το κόκκαλο.Και σκέφτεται χίλια δυο για να το καταφέρει.Φτάνει στην υπερβολή και αλλά και εκεί που δεν πάει άλλο.Τα θέλει όλα ή τίποτα.Είναι πιστός αρκεί να μην τον πληγώσεις.Ίσως κάποια πράγματα να μην τα δείχνει αλλά δεν τα δείχνει γιατί είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα δείχνεις κάθε μέρα,είναι πολύ βαθιά και ίσως να μην τα καταλάβει κάποιος εύκολα.Ο σκορπιός έχει τον δίκό του τρόπο που αγαπάει.Που κάποιες φορές αρκετοί άνθρωποι δεν μπορούν να τον εξηγήσουν.Επίσης ότι αγαπάει το θέλει αποκλειστικά για εκείνον και καταντάει λίγο υπερβολικό.Δεν μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό με το οποίο έχει "ενωθεί" το έχει και άλλος.Όσοι έχουν Αφροδίτη στον σκορπιό ίσως αρκετά από τα παραπάνω να τα εμφανίζουν εκτός και άν άλλες επιρροές ή όψεις τα μετριάζουν.
Τώρα για σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου,είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.Απλά μπορώ να πώ πως πολλές φορές αρκετά πράγματα τα αμφισβητώ ή συνέχεια βρίσκω κάτι που με κάνει να νομίζω πως υστερώ.Ο κρόνος θέλει αυστηρότητα και μετριοπάθεια κάτι που δεν ταιριάζει και πολύ με την φύση της Αφροδιτούλας μας.Ευτυχώς έχω και τρίγωνο Δία-Αφροδίτης και κάπως μετριάζεται.

Αυτά.:love::bigsmile:

axeman
04-06-2008, 10:08 PM
Αργησα ν' απαντησω αλλα τα σχολια ηταν κατατοπιστικοτατα

starfish
05-06-2008, 11:01 AM
Φανταστειτε την περιπτωση [υπαρκτη] συνοδου Κρονου-Αφροδιτης στον Σκορπιο, σε 1ο οικο, και σε ανδρικο χαρτη! Τι εχετε να πειτε γι αυτο;:cheesy:

BlackOrWhat
05-06-2008, 11:27 AM
Φανταστειτε την περιπτωση [υπαρκτη] συνοδου Κρονου-Αφροδιτης στον Σκορπιο, σε 1ο οικο, και σε ανδρικο χαρτη! Τι εχετε να πειτε γι αυτο;:cheesy:

Χμμμμ!! Και Αφρούλα κυβερνάει, 12ο και 7ο??! Ή έχει κανέναν άλλο περίεργο συνδιασμό??

...πάντως εκτός από την πτώση της Αφρούλας εκεί...υπάρχει επιπλέον περιορισμός για το κατά πόσο το άτομο θα έπρεπε να έχει τόσο έντονα συναισθήματα, ενοχές ίσως, ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια...ίσως απαξίωση των συναισθημάτων και τάση να τα εκλογικεύσει...και όλα αυτά συνειδητότατα :nuts: ή και μη αν μιλάμε για κυβερνήτη 12ου:wacko: και επιρεάζεται και ο 7ος?? Αναρωτιέμαι τί άλλο!!:unsure:

Εχμμμμ!! Η αφρούλα σε αντρικό χάρτη και στον 1ο δεν είναι ό,τι καλύτερο πάντως!!:toung: (αν δεν υπάρχουν άλλες στηρικτικές όψεις, τον κάνει πολύ χαριτωμένο ένα πράμα? :embarrest)

starfish
05-06-2008, 11:39 AM
Χμμμμ!! Και Αφρούλα κυβερνάει, 12ο και 7ο??! Ή έχει κανέναν άλλο περίεργο συνδιασμό??

...πάντως εκτός από την πτώση της Αφρούλας εκεί...υπάρχει επιπλέον περιορισμός για το κατά πόσο το άτομο θα έπρεπε να έχει τόσο έντονα συναισθήματα, ενοχές ίσως, ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια...ίσως απαξίωση των συναισθημάτων και τάση να τα εκλογικεύσει...και όλα αυτά συνειδητότατα :nuts: ή και μη αν μιλάμε για κυβερνήτη 12ου:wacko: και επιρεάζεται και ο 7ος?? Αναρωτιέμαι τί άλλο!!:unsure:

Εχμμμμ!! Η αφρούλα σε αντρικό χάρτη και στον 1ο δεν είναι ό,τι καλύτερο πάντως!!:toung: (αν δεν υπάρχουν άλλες στηρικτικές όψεις, τον κάνει πολύ χαριτωμένο ένα πράμα? :embarrest)

Κυβερναει 8ο και 12ο. Δεν ειναι υποστηρικτικη θεση η συνοδος της με τον Κρονο;;; Και η συνοδος της με την Λιλιθ.
Οχι, τον κανει πολυ γοητευτικο αλλα οχι χαριτωμενο. Εχει και αλλα "μαξιλαρακια" στον χαρτη του! :toung::toung:
Το θεμα ειναι ομως η ζηλεια ... Αλλα αστο καλυτερα...:unsure:

BlackOrWhat
05-06-2008, 11:44 AM
Κυβερναει 8ο και 12ο. Δεν ειναι υποστηρικτικη θεση η συνοδος της με τον Κρονο;;; Και η συνοδος της με την Λιλιθ.
Οχι, τον κανει πολυ γοητευτικο αλλα οχι χαριτωμενο. Εχει και αλλα "μαξιλαρακια" στον χαρτη του! :toung::toung:
Το θεμα ειναι ομως η ζηλεια ... Αλλα αστο καλυτερα...:unsure:

Χαχαχαχχαχα!! Πάλι καλά...:cheesy:

Δεν ξέρω αν είναι υποστηρικτική...μάλλον είναι γιατί η άφρο στον Σκορπιό τείνει να έχει υπερβολικά συναισθήματα...αλλά από την άλλη εγώ δεν το θεωρώ ιδιαίτερα κακό αυτό...να μπορείς να νιώσεις κάτι σε τέτοιο βαθμό...ίσως απλά το βλέπω υποκειμενικά:cheesy:

Ο Κρόνος φαντάζομαι θα περιορίζει την έκφραση ζήλειας, πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο την ενισχύει??!!:unsure:

black moon
05-06-2008, 11:46 AM

Μια διορθωση φιλενάδα....η Αφροδίτη δεν ριναι σε πτώση στον Σκορπιό....η Σελήνη είναι!:cheesy:

BlackOrWhat
05-06-2008, 11:53 AM
Χμμμμ!! Δεκτή η παρατήρηση...απλά είναι σε εξορία δίς:cry::wacko: και από ζώδιο και από οίκο...

black moon
05-06-2008, 12:24 PM
Χμμμμ!! Δεκτή η παρατήρηση...απλά είναι σε εξορία δίς:cry::wacko: και από ζώδιο και από οίκο...

OK!Σωστή.....:love::love:

Αλλα το οτι ο 1ος δεν είναι καλός για την Αφροδίτη,φαντάζομαι το βγαζετε επειδή αντιστοιχεί στο ζώδιο του Κριού.Εγω το μόνο κακο που βρίσκω σ'αυτό, είναι οτι μπορεί να αναλώνεται σε ασκοπες αισθηματικές περιπέτειες, οτι μπορεί να δινει μεγαλύτερη σημασια απ'οτι πρεπει στον αισθηματικό τομέα(τον οποίο ενίοτε να συγχέει με τον ερωτικό),και μια σχετική ωραιοπάθεια και σπατάλη....Γενικά στον 1ο θα έλεγα οτι χρωματίζει όλο του τον χαρτη η Αφροδίτη -και με τα αρνητικά της-αν δεν ήταν σε σύνοδο με τον Κρόνο.Εκει ειναι το μπέρδεμα.Αν δεν ηταν ο Κρόνος πιστευω οτι θα εβρισκε διεξοδο των εντονων συναισθημάτων του, εστω μεσα απο την ερωτική πράξη.Ο κρόνος στον Σκορπιό πιθανόν να μπλοκάρει κι αυτής της μορφής διέξοδο.Και το πιθανότερο πάντως είναι να "βγάζει" προς τα έξω την εικόνα κάποιου που μπορεί και εκλογικεύει με ευκολία τα αισθηματά του. Ίσως στην πραγματικότητα να δυσκολεύεται και να αγωνίζεται να τα διαχειριστει και να τα βάλει σε μία τάξη μέσα του-ίσως αυτη τη εσωτερ. πάλη να του δημιουργεί αυτή η σύνοδος στον 1ο και Σκορπιό.

BlackOrWhat
05-06-2008, 12:31 PM
OK!Σωστή.....:love::love:

Αλλα το οτι ο 1ος δεν είναι καλός για την Αφροδίτη,φαντάζομαι το βγαζετε επειδή αντιστοιχεί στο ζώδιο του Κριού.Εγω το μόνο κακο που βρίσκω σ'αυτό, είναι οτι μπορεί να αναλώνεται σε ασκοπες αισθηματικές περιπέτειες, οτι μπορεί να δινει μεγαλύτερη σημασια απ'οτι πρεπει στον αισθηματικό τομέα(τον οποίο ενίοτε να συγχέει με τον ερωτικό),και μια σχετική ωραιοπάθεια και σπατάλη....Γενικά στον 1ο θα έλεγα οτι χρωματίζει όλο του τον χαρτη η Αφροδίτη -και με τα αρνητικά της-αν δεν ήταν σε σύνοδο με τον Κρόνο.Εκει ειναι το μπέρδεμα.Αν δεν ηταν ο Κρόνος πιστευω οτι θα εβρισκε διεξοδο των εντονων συναισθημάτων του, εστω μεσα απο την ερωτική πράξη.Ο κρόνος στον Σκορπιό πιθανόν να μπλοκάρει κι αυτής της μορφής διέξοδο.Και το πιθανότερο πάντως είναι να "βγάζει" προς τα έξω την εικόνα κάποιου που μπορεί και εκλογικεύει με ευκολία τα αισθηματά του. Ίσως στην πραγματικότητα να δυσκολεύεται και να αγωνίζεται να τα διαχειριστει και να τα βάλει σε μία τάξη μέσα του-ίσως αυτη τη εσωτερ. πάλη να του δημιουργεί αυτή η σύνοδος στον 1ο και Σκορπιό.

Κάπως έτσι τα έχω κι εγώ στο μυαλό μου...σαφώς και η διατύπωσή σου μακραααααααααααααν καλύτερη...Perfect

black moon
05-06-2008, 12:37 PM
Κατσε να περιμένουμε, μη φάω χυλόπιτα απο την Starfishhhhhhhh.......:amazed: :toung: :lol:

starfish
05-06-2008, 12:55 PM
Κατσε να περιμένουμε, μη φάω χυλόπιτα απο την Starfishhhhhhhh.......:amazed: :toung: :lol:

Και γιατι καλη μου να ριξω χυλοπιτα; Τις αποψεις μας καταθετουμε με κοσμιο τροπο! Μ αρεσει, ειτε συμφωνω, ειτε διαφωνω.
Στην προκειμενη, συμφωνω ως προς τον αυτοπεριορισμο της συναισθηματικης εκφρασης και τα υπολοιπα που εγραψες.:bigsmile:

axeman
05-06-2008, 01:10 PM
Να επιστρεψω λιγο στον αρχικο τιτλο περι ζηλιας ?

Ασχετως θεσης αφροδιτης, πλουτωνα και κρονου, ποια ειναι τελικα η αιτια που οι σκορπιοι ζηλευουν τοσο ?

ανασφαλεια ? αν και δειχνουν παντα σιγουροι ?
υπερβολικο παθος ? φοβουμενοι μηπως καουν και οι ιδιοι ?
κατι αλλο ?

aries engineer
05-06-2008, 01:30 PM

Ασχετως θεσης αφροδιτης, πλουτωνα και κρονου, ποια ειναι τελικα η αιτια που οι σκορπιοι ζηλευουν τοσο ?

κατι αλλο ?

Οι Σκορπιοι ζηλευουν γιατι θελουν αυτο που εχεις εσυ,να το ειχαν αυτοι...sorry guys..:bigsmile:..και προχωρανε και παραπερα... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!!!:bigsmile:

Fotini Christodoulou
05-06-2008, 01:37 PM

κατι αλλο ?

Νομίζω είναι μέσα στα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Έτσι πιστευω θεωρούν ότι δείχνουν τα συναισθήματα τους και ενδιαφέρον τους. Ενας ας πούμε Καρκινος θα μαγείρευε το αγαπημένο φαγητό κάποιου για να το δείξει, ένας Λέων θα εκανε μια γκράντε κίνηση ενώ ενας Σκορπιός θα ζήλευε και όχι μόνο,για να είμαστε δίκαιοι:bigsmile:.

Νομίζω έχει να κάνει με την γενικότερη φύση του ζωδίου.Θεωρητικά εστω, είναι κτητικοί και ζηλευουν ακριβώς για να προφυλλάξουν από πραγματικούς ή φανταστικούς κινδύνους αυτό που θεωρούν δικό τους.
Σε ψυχολογικό επίπεδο θεωρώ ότι όταν αποφασίσουν να αφοσιωθούν σε κάτι, αφοσιώνονται με τέτοιο πάθος και απόλυτο τρόπο,ταυτίζονται ίσως με αυτό, που φοβούνται- ίσως και δικαίως- μην προδωθούν.Γι'αυτό και παρακολουθούν στενά ότι πραγματικά τους ενδιαφέρει , προσπαθώντας να προστατέψουν τον εαυτό τους, είναι θέμα επιβίωσης.

may
05-06-2008, 01:39 PM
Οι Σκορπιοι ζηλευουν γιατι θελουν αυτο που εχεις εσυ,να το ειχαν αυτοι...sorry guys..:bigsmile:..και προχωρανε και παραπερα... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!!!:bigsmile:
Συμφωνώ απόλυτα!!! :nuts:
(και από εμένα σορρυ!! :blink:)

και κάτι ακόμα... βλέπουν παντού μα παντού συνωμοσίες, ότι ολοι πάνε να τους τη φέρουν, ότι όλοι τους απατούν κ τους κοροίδεύουν... K πάλι σόρρυ!!

aries engineer
05-06-2008, 01:47 PM
Συμφωνώ απόλυτα!!! :nuts:
(και από εμένα σορρυ!! :blink:)

και κάτι ακόμα... βλέπουν παντού μα παντού συνωμοσίες, ότι ολοι πάνε να τους τη φέρουν, ότι όλοι τους απατούν κ τους κοροίδεύουν... K πάλι σόρρυ!!

Και πληρως συνειδητοποιημενοι, ετσι..????Ουτε θολωνει το μυαλο, να πεις βρε παιδι μου, σε κατασταση πανικου και και ..οχι οχι!!!Συνειδητοποιημενοι και αμετανοητοι...
:bigsmile:

Υ.Γ Στο παραπανω σχολιο σου περι συνομωσιας που ειπες..απλα πεφτουν στην παγιδα του ¨κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια"..:bigsmile:δηλ.επειδη σκεφτονται ετσι αυτοι για τους αλλους ,σημαινει οτι και οι αλλοι ειναι ετσι:bigsmile:

dinula
05-06-2008, 03:39 PM
αχ σ'ευχαριστω πολυ Shillia!! όλα όσα είπες τον περιγράφουν απόλυτα!!!:)

may
05-06-2008, 05:42 PM
Και πληρως συνειδητοποιημενοι, ετσι..????Ουτε θολωνει το μυαλο, να πεις βρε παιδι μου, σε κατασταση πανικου και και ..οχι οχι!!!Συνειδητοποιημενοι και αμετανοητοι...

Υ.Γ Στο παραπανω σχολιο σου περι συνομωσιας που ειπες..απλα πεφτουν στην παγιδα του ¨κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια"..:bigsmile:δηλ.επειδη σκεφτονται ετσι αυτοι για τους αλλους ,σημαινει οτι και οι αλλοι ειναι ετσι:bigsmile:

Πλήρως συνειδητοποιημένοι!!! :cheesy: Bέβαια!! :cheesy: Εννοείται!! :cheesy: Είναι έτοιμοι μάλιστα να βγουν γυμνοί στην πλατεία Συντάγματος μόνο κ μόνο για να πείσουν τους υπολοίπους!! :laugh:

K κάπως έτσι καταλήγουμε στις... εμμονές... !! !! :weird:

skorpion
05-06-2008, 08:40 PM
Σιγα μην εβγαινε ενας σκορπιος γυμνος στη πλατεια Συνταγματος για να πεισει τους υπολοιπους.......αλλα μερικοι δεν εχουν το ΅΅βαθος΅΅ των σκορπιων και αδυνατουν και να το κατανοησουν....Τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη..η επιφανεια ουτως ή αλλως κυριαρχει στις μερες μας...αλλα εχει ο καιρος γυρισματα....

:nuts::toung:

ZorZeta
05-06-2008, 08:42 PM

κατι αλλο ?

Οι σκορπιοί χρειάζονται να γνωρίζουν πολύ καλά κάποιον και έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι μπορούν να τον διαχειριστούν όπως αυτοί θέλουν. Πρέπει να νιώθουν ότι έχουν πλήρη έλεγχο πάνω του. Τρέφονται μέσα από την φαινομενική έλειψη ικανότητας του άλλου να τα καταφέρει μόνος. Ενισχύεται η δική τους δύναμη θεωρώντας "αδύναμο" τον άλλο. Αυτό τους κρατάει ώστε να είναι πάντα παρόν σε ένα σκοπό και παίρνει νόημα η υπαρξή τους. Ετσι δεν μπορούν να δεχτούν ότι το αντικείμενο ελέγχου τους αρχίζει να γλιστράει από την δική τους κυριαρχία. Αυτός είναι ένας λόγος -που κατά την προσωπική μου πάντα άποψη- γεννάει το αίσθημα της ζήλειας. Χάνοντας τον άλλον, νιώθουν, ότι χάνουν και όλα αυτά που απαρτίζουν τον "σκοπό" της υπαρξής τους.

dinula
05-06-2008, 09:54 PM
Οι σκορπιοί χρειάζονται να γνωρίζουν πολύ καλά κάποιον και έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι μπορούν να τον διαχειριστούν όπως αυτοί θέλουν. Πρέπει να νιώθουν ότι έχουν πλήρη έλεγχο πάνω του. Τρέφονται μέσα από την φαινομενική έλειψη ικανότητας του άλλου να τα καταφέρει μόνος. Ενισχύεται η δική τους δύναμη θεωρώντας "αδύναμο" τον άλλο. Αυτό τους κρατάει ώστε να είναι πάντα παρόν σε ένα σκοπό και παίρνει νόημα η υπαρξή τους. Ετσι δεν μπορούν να δεχτούν ότι το αντικείμενο ελέγχου τους αρχίζει να γλιστράει από την δική τους κυριαρχία. Αυτός είναι ένας λόγος -που κατά την προσωπική μου πάντα άποψη- γεννάει το αίσθημα της ζήλειας. Χάνοντας τον άλλον, νιώθουν, ότι χάνουν και όλα αυτά που απαρτίζουν τον "σκοπό" της υπαρξής τους.

εχεις πάρα πολυ δίκιο.. τελικά έτσι λειτουργει ο σκορπιος.. ειδικά αυτο με τον έλεγχο.. ! μπράβο-μπράβο!:bigsmile:

zeta1987
05-06-2008, 09:59 PM
Aυτό που είπε η roadrunner θα μπορούσα να δώσω ως τον κύριο λόγο για τον τρόπο έκφρασης.Την ταύτιση που έχει ένας σκορπιός με το ταίρι του...Δεν θέλει αυτό που είναι κομμάτι από εκείνον να τον προδώσει..Ο Σκορπιός με κάτι τέτοια αυτοκαταστρέφεται παιδιά....

dinula
05-06-2008, 10:11 PM
Aυτό που είπε η roadrunner θα μπορούσα να δώσω ως τον κύριο λόγο για τον τρόπο έκφρασης.Την ταύτιση που έχει ένας σκορπιός με το ταίρι του...Δεν θέλει αυτό που είναι κομμάτι από εκείνον να τον προδώσει..Ο Σκορπιός με κάτι τέτοια αυτοκαταστρέφεται παιδιά....

δηλαδή πως αυτοκαταστρέφεται μεσα σε μια σχέση ο σκορπιός?? τι μπορει να κάνει?

kiaRRa
05-06-2008, 10:16 PM

Δίνει υπερβολικά πολλά στον σύντροφο του. Χαρίζεται:unsure:

zeta1987
05-06-2008, 10:18 PM

Απλώς όταν ένας σκορπιός,πληγωθεί τότε συνήθως (και σε πολύ γενικές γραμμές,ο καθένας μας είναι μοναδικός) "τιμωρεί" και τον εαυτό του που δώθηκε σε κάτι που τελικά δεν άξιζε και μετά γίνεται πολύ καχύποπτος και δεν αφήνεται σε τίποτα.Δεν αφήνει ελεύθερο τον εαυτό του...Είναι πολύπλοκο το θέμα...:cry:

penguin
05-06-2008, 10:23 PM
Γεια σας! Εχω ωροσκοπο και Σεληνη Σκορπιο....Απλα πιστευω οτι για να φτασει καποιος Σκορπιος να θεωρει καποιον δικο του ανθρωπο, εχει περασει πολλα μαζι του, τον εμπιστευεται απολυτα και τον θεωρει κομματι του εαυτου του- τον δενει με την υπαρξη του. Ειναι σουπερ-πιεστικος (αυτο μαλλον φαινεται ως ζηλια) αλλα αυτο που προσφερει ως ανταλλαγμα ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ... Πολυ απλα, θα εδινε και τη ζωη του για καποιον που αγαπαει πολυ. Γι αυτο και του στοιχιζει τοσο οταν χωριζει. Χανει ενα κομματι απο τον εαυτο του... Τυρανναει τον αλλο αλλα ο ιδιος υποφερει στο δεκαπλασιο- αρρωταινει (και σωματικα).

Γενικα, νομιζω οτι ενας Σκορπιος εκδικειται γιατι ΟΝΤΩΣ εχει πληγωθει πολυ, ακομη και απο κατι που καποιοι αλλοι ουτε θα το λαμβαναν υποψιν τους. Δεν σημαινει οτι ειναι σωστο το πώς λειτουργουν...αλλα ετσι ειναι, δεν αλλαζουν!!!!:love::embarrest:love::embarre st

dinula
05-06-2008, 10:36 PM
Γεια σας! Εχω ωροσκοπο και Σεληνη Σκορπιο....Απλα πιστευω οτι για να φτασει καποιος Σκορπιος να θεωρει καποιον δικο του ανθρωπο, εχει περασει πολλα μαζι του, τον εμπιστευεται απολυτα και τον θεωρει κομματι του εαυτου του- τον δενει με την υπαρξη του. Ειναι σουπερ-πιεστικος (αυτο μαλλον φαινεται ως ζηλια) αλλα αυτο που προσφερει ως ανταλλαγμα ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ... Πολυ απλα, θα εδινε και τη ζωη του για καποιον που αγαπαει πολυ. Γι αυτο και του στοιχιζει τοσο οταν χωριζει. Χανει ενα κομματι απο τον εαυτο του... Τυρανναει τον αλλο αλλα ο ιδιος υποφερει στο δεκαπλασιο- αρρωταινει (και σωματικα).

Γενικα, νομιζω οτι ενας Σκορπιος εκδικειται γιατι ΟΝΤΩΣ εχει πληγωθει πολυ, ακομη και απο κατι που καποιοι αλλοι ουτε θα το λαμβαναν υποψιν τους. Δεν σημαινει οτι ειναι σωστο το πώς λειτουργουν...αλλα ετσι ειναι, δεν αλλαζουν!!!!:love::embarrest:love::embarre st

όντως πληγώνεται πολύ!! κ φένεται πολύ βαθύ λες κ χανει οτι έχει κ δεν έχει στη γη!!
αλλά έχω κ μια άλλη απορία μοιάζει η αφροδίτη λεων με αφροδίτη σκορπιό??:unsure: διότι έχω αφροδίτη σε λέων κ όταν χαλάσει μια σχέση κ πληγώνομαι - δλδ το παίρνω τόσο βαριά..που δε λέγεται.. και επίσης αν με πληγώσουν.. με προδώσουν αφού πληγωθώ μετά θέλω να εκδικηθώ!-αν κ δεν το'χω κάνει ποτε..:cheesy:
εκτος αν η ευαισθησία βγαίνει απ'την σελήνη σε ιχθείς..:love:

ioni
05-06-2008, 10:40 PM
η γνώμη μου για τους σκορπιους δεν είναι η καλήτερη
εχω ερμή στον σκορπιό σκέτο διλητήριο
αφού νιώθω την γεύση του στο στόμα μου
περίεργοι......κακία πολύ,πλυγώνουν αυτούς που αγαπούν..........μυστικοπαθείς ..........

dinula
05-06-2008, 10:43 PM
η γνώμη μου για τους σκορπιους δεν είναι η καλήτερη
εχω ερμή στον σκορπιό σκέτο διλητήριο
αφού νιώθω την γεύση του στο στόμα μου
περίεργοι......κακία πολύ,πλυγώνουν αυτούς που αγαπούν..........μυστικοπαθείς ..........

αφού τους αγαπούν όμως γιατί τους πληγώνουν??

ioni
05-06-2008, 10:56 PM
ίσως αθελά τους..............ίσως γιάτι φοβούνται να δίξουν ότι είναι και αυτοί ανθρωποι με αισθήματα.....................
ίσως γιατί θεωρούν αδυναμία να δίξουν τη νιώθουν................
και εμείς που τους αγαπάμε ...φεύγουμε.................
ίσως γιατι δεν μπορούμε πλεον να προσπαθούμε να τους πίσουμε ότι τους αγαπάμε και να μην το πιστεύουν.................
σκορπιος μόνο φίλος όχι εραστής

ZorZeta
05-06-2008, 10:59 PM
όντως πληγώνεται πολύ!! κ φένεται πολύ βαθύ λες κ χανει οτι έχει κ δεν έχει στη γη!!
αλλά έχω κ μια άλλη απορία μοιάζει η αφροδίτη λεων με αφροδίτη σκορπιό??:unsure: διότι έχω αφροδίτη σε λέων κ όταν χαλάσει μια σχέση κ πληγώνομαι - δλδ το παίρνω τόσο βαριά..που δε λέγεται.. και επίσης αν με πληγώσουν.. με προδώσουν αφού πληγωθώ μετά θέλω να εκδικηθώ!-αν κ δεν το'χω κάνει ποτε..:cheesy:
εκτος αν η ευαισθησία βγαίνει απ'την σελήνη σε ιχθείς..:love:

dinula,
και εγώ έχω Αφροδίτη στο Λιοντάρι, καμία ομοιότητα δεν έχει με την Αφροδίτη στο σκορπιό. Αυτά που νιώθεις τα νιώθω και εγώ και οι περισσότεροι απο μας νομίζω, αλλά συμπράτουν και άλλες θέσεις ή όψεις στο χάρτη που σου δημιουργούν την αίσθηση της ομοιότητας αυτής. Αν όμως εξετάσεις τα χαρακτηριστικά της μιας Αφροδίτης με την άλλη μεμονωμένα, θα δεις ότι είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.
Δεν θα πω τίποτε άλλο όμως γιατί εδώ το θέμα μας είναι η ζήλεια του σκορπιού. Σε κάποιο άλλο θέμα ίσως.
Να ξέρεις πάντως ότι στην αρχή τα μπέρδευα και εγώ όλα μαζί και ακόμη το κάνω βέβαια, αλλά περνώντας ο καιρός εδώ στο forum έχω αρχίσει σιγά σιγά να ξεχωρίζω κάποιες διαφορές που πριν δεν μπορούσα καν να τις αντιληφθώ.:embarrest

dinula
05-06-2008, 11:00 PM
ίσως αθελά τους..............ίσως γιάτι φοβούνται να δίξουν ότι είναι και αυτοί ανθρωποι με αισθήματα.....................
ίσως γιατι δεν μπορούμε πλεον να προσπαθούμε να τους πίσουμε ότι τους αγαπάμε και να μην το πιστεύουν.................

γιατι μονο φίλος ..?? μη με απογοητεύεις.. :cry:

ZorZeta
05-06-2008, 11:03 PM

συμφωνώ και επαυξάνω:bigsmile::bigsmile: και να σκεφτείς ότι τους τραβάω πολύ. δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, και επειδή είμαι υποψιασμένη μόλις τους αναγνωρίσω φεύγω με την μία. χαχαχαχαχαχαχαχ

dinula
dinula,
και εγώ έχω Αφροδίτη στο Λιοντάρι, καμία ομοιότητα δεν έχει με την Αφροδίτη στο σκορπιό. Αυτά που νιώθεις τα νιώθω και εγώ και οι περισσότεροι απο μας νομίζω, αλλά συμπράτουν και άλλες θέσεις ή όψεις στο χάρτη που σου δημιουργούν την αίσθηση της ομοιότητας αυτής. Αν όμως εξετάσεις τα χαρακτηριστικά της μιας Αφροδίτης με την άλλη μεμονωμένα, θα δεις ότι είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.
Δεν θα πω τίποτε άλλο όμως γιατί εδώ το θέμα μας είναι η ζήλεια του σκορπιού. Σε κάποιο άλλο θέμα ίσως.
Να ξέρεις πάντως ότι στην αρχή τα μπέρδευα και εγώ όλα μαζί και ακόμη το κάνω βέβαια, αλλά περνώντας ο καιρός εδώ στο forum έχω αρχίσει σιγά σιγά να ξεχωρίζω κάποιες διαφορές που πριν δεν μπορούσα καν να τις αντιληφθώ.:embarrest

¨

να'σαι καλα.. ευχαριστω!! εε θα ψάξω κ θα μάθω..έχει τόσα πολλά θέματα.. κ ότι άλλη απορία έχω θα σας ξαναπω..:cheesy:

penguin
Παιδια...νομιζω με παρομοιο τροπο φερονται και σε φιλους, και σε συγγενεις και στη σχεση τους...Απλα σε σχεση τα πραγματα γινονται ουτως ή αλλως εντονοτερα.... Αλλα και σε διαλυση φιλιας πληγωνονται ΠΑΡΑ πολυ...

Fotini Christodoulou
05-06-2008, 11:14 PM
Η αποψη μου...
Νομίζω οτι αδικως δαιμονοποιήθηκε το ζώδιο της συζήτησης. Μπορεί να ειναι δύσκολο να κατανοήσουμε συμπεριφορές ενός Σκορπιού - αλλοι περισσοτερο άλλοι λιγότερο-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίσουμε και την πλευρά με χαρίσματα που όπως ΟΛΟΙ μας έχουμε εχουν και οι Σκορπιοί.

Σε οποιουδήποτε είδους σχέση ξέρεις ,αν είναι με το μέρος σου, ότι θα είναι μέχρι τέλους ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι ενδεχομένως θα εχουν εγκαταλείψει. Σε δοκιμάζουν μέν, αλλά αν τους αποδείξεις ότι αξιζεις το ρίσκο, θα δοθούν ολοκληρωτικά.Αν μη τι άλλο είναι σπάνιο χάρισμα στις μέρες μας.

Και τέλος, κανένας δεν είναι απόλυτα Σκορπιός ή τόσο καθαρό καποιο άλλο ζώδιο, είμαστε ενα σύνολο των οικων,πλανητων, ζωδίων οψεων....Ολοι εχουμε ποιότητες σκορπιού καπου στον χάρτη μας, αρα πιστευω απορρίπτοντας τον, απορρίπτουμε ενα κομμάτι του εαυτού μας.

ioni
05-06-2008, 11:14 PM
Παιδια...νομιζω με παρομοιο τροπο φερονται και σε φιλους, και σε συγγενεις και στη σχεση τους...Απλα σε σχεση τα πραγματα γινονται ουτως ή αλλως εντονοτερα.... Αλλα και σε διαλυση φιλιας πληγωνονται ΠΑΡΑ πολυ...

συνφωνώ
και για εμένα πιο ιερή ειναι φιλία
γιατί τους φίλους τους διαλέγεις
ενώ συγγένείς και εραστές(βάλε χημεία)δεν τους διαλέγεις

dinula
05-06-2008, 11:25 PM
Η αποψη μου...
Νομίζω οτι αδικως δαιμονοποιήθηκε το ζώδιο της συζήτησης. Μπορεί να ειναι δύσκολο να κατανοήσουμε συμπεριφορές ενός Σκορπιού - αλλοι περισσοτερο άλλοι λιγότερο-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίσουμε και την πλευρά με χαρίσματα που όπως ΟΛΟΙ μας έχουμε εχουν και οι Σκορπιοί.

Σε οποιουδήποτε είδους σχέση ξέρεις ,αν είναι με το μέρος σου, ότι θα είναι μέχρι τέλους ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι ενδεχομένως θα εχουν εγκαταλείψει. Σε δοκιμάζουν μέν, αλλά αν τους αποδείξεις ότι αξιζεις το ρίσκο, θα δοθούν ολοκληρωτικά.Αν μη τι άλλο είναι σπάνιο χάρισμα στις μέρες μας.

Και τέλος, κανένας δεν είναι απόλυτα Σκορπιός ή τόσο καθαρό καποιο άλλο ζώδιο, είμαστε ενα σύνολο των οικων,πλανητων, ζωδίων οψεων....Ολοι εχουμε ποιότητες σκορπιού καπου στον χάρτη μας, αρα πιστευω απορρίπτοντας τον, απορρίπτουμε ενα κομμάτι του εαυτού μας.

μπορώ να θέσω κ μια ακόμη απορία??:wacko:
εάν καποιος δείξει τα συναισθήματά του σε μια σχέση με κάποιον σκορπιό ή με αφροδίτη σκορπιό υπάρχει περιπτωση να "τρομάξει" ο άλλος?? τώρα δε ξέρω αν έγινα κατανοητή.. ελπίζω πως ναι..

penguin
05-06-2008, 11:29 PM
Ενας Σκορπιος δεν θα φοβηθει...ισα-ισα...επιζητα τα εντονα συναισθηματα!!! Συνηθως ο Σκορπιος τρομαζει τους αλλους με το ποσο εντονα συναισθηματα εχει!

ZorZeta
05-06-2008, 11:29 PM
Η αποψη μου...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, αλλά θα ήθελα να κάνω την εξής διευκρίνηση. Η φύση του θέματος που όλοι μας τώρα συζητάμε είναι τέτοια που παραπέμπει σε αυτή την λιγότερο καλή πλευρά του σκορπιού. Καμία πρόθεση δεν υπάρχει τουλάχιστον απο μένα να δαιμονοποιήσουμε το ζώδιο. Αν το θέμα ήταν η φιλία του σκορπιού π.χ θα είχαμε όλοι μας να πούμε κάτι καλό.:cheesy:

ZorZeta
05-06-2008, 11:37 PM
Ενας Σκορπιος δεν θα φοβηθει...ισα-ισα...επιζητα τα εντονα συναισθηματα!!! Συνηθως ο Σκορπιος τρομαζει τους αλλους με το ποσο εντονα συναισθηματα εχει!

εδώ θα τοποθετηθώ κάπως διαφορετικά. Ενας σκορπιός που εκφράζεται σκορπινίστικα δεν θα τρομάξει ποτέ τον άλλον γιατί απλούστατα δεν θα τον αφήνει να το δεί. Κάποιος όμως με σκορπινίστικα χαρακτηριστικά που εκφράζεται μέσω κάποιου άλλου ζωδίου, θα τρομάξει αρκετούς.

penguin
05-06-2008, 11:56 PM
εδώ θα τοποθετηθώ κάπως διαφορετικά. Ενας σκορπιός που εκφράζεται σκορπινίστικα δεν θα τρομάξει ποτέ τον άλλον γιατί απλούστατα δεν θα τον αφήνει να το δεί. Κάποιος όμως με σκορπινίστικα χαρακτηριστικά που εκφράζεται μέσω κάποιου άλλου ζωδίου, θα τρομάξει αρκετούς.

Σωστηηηηηηη........

axeman
06-06-2008, 12:26 AM

Πρωτα απ ολα ξεκαθαριζω οτι θεωρω τον σκορπιο απο τα πιο παρεξηγημενα ζωδια, ισως αυτη η μυστικοπαθεια, ισως τα σκοτεινα κινητρα τους να φταινε για την κακια φημη. Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι ειναι μεγαλοι δασκαλοι, τουλαχιστον για τους αλλους, ελπιζω και για τον εαυτο τους

Στο θεμα μας...
Μήπως αυτο τελικα λεγεται ανασφαλεια ?

axeman
06-06-2008, 12:31 AM

κι αυτο ειναι αυτοκαταστροφη ? γιατι ? επειδη εβγαλε αυτο που ειχε μεσα του ή επειδη ειναι τοσο εγωιστης ωστε να πιστευει οτι μονο αυτος μπορει να νοιωσει τοσο εντονα συναισθηματα ?

ναι αλλα γιατι οταν τα δειχνουμε η πρωτη αντιδραση ειναι συνηθως να μαζευτουν στο καβουκι τους ? ξεκιναει η αναλυση ? ή είναι τοσο δυσπιστοι αν πραγματικα το εννοουμε ?

και τι γινεται οταν ο 2ος ανοιξει τα χαρτια του στον 1ο ?

ZorZeta
06-06-2008, 01:57 AM
και τι γινεται οταν ο 2ος ανοιξει τα χαρτια του στον 1ο ?

Δεν σε κατάλαβα. Ειναι και η ώρα καπως περασμένη:toung:

black moon
06-06-2008, 02:06 AM
Δεν σε κατάλαβα. Ειναι και η ώρα καπως περασμένη:toung:

Εννοεί προφανώς τι γίνεται εαν κάποιος με σκορπινίστικα χαρακτηριστικά που εκφράζεται μέσω κάποιου άλλου ζωδίου,δείξει τα αισθηματα του πρώτος σ'εναν σκορπιό που εκφράζεται σκορπινίστικα..... για να χρησιμοποιήσω τα δικά σου λόγια ZorZeta :love:

ZorZeta
06-06-2008, 02:12 AM
Εννοεί προφανώς τι γίνεται εαν κάποιος με σκορπινίστικα χαρακτηριστικά που εκφράζεται μέσω κάποιου άλλου ζωδίου,δείξει τα αισθηματα του πρώτος σ'εναν σκορπιό που εκφράζεται σκορπινίστικα..... για να χρησιμοποιήσω τα δικά σου λόγια ZorZeta :love:

Θα τον βάλει στην καρδιά του μεν, αλλά θα την "κάνει" δε.:cheesy:

skorpion
06-06-2008, 02:23 AM
Η αποψη μου...

Συμφωνω σε ολα μα ολα!!!

aries engineer
06-06-2008, 09:22 AM

Εγω εχω καταλαβει οτι οι Σκορπιοι ..γενικα παντα μιλαω...κανουν σχεσεις "σαλατες"..θελουν με το ζορι να γινουν ενα με τον αλλον..ξεχνανε οτι ο αλλος εχει προσωπικο χωρο δεν σεβονται τα ορια του αλλου ...τον κανιβαλλιζουν....μια γυναικα Σκορπιος μου φαινεται πολυ λογικο να ανοιγει τις τσαντες του αντρα της..να κοιταει κρυφα τα ιμειλ του ..να παιρνει κρυφα το κινητο και να τσεκαρει κλησεις κλπ κλπ ..η ακομα και να βαζει ντετεκτιβ να τον παρακολουθουν..μπορουν να κανουν τα ΠΑΝΤΑ προκειμενου να κρατησουν το συντροφο τους..αλλα μπορουν να κανουν και τα ΠΑΝΤΑ για να μην τον εχει και καμμια αλλη...:bigsmile::bigsmile:
Και βρε παιδι μου δεν εχουν τον καλως εννοουμενο εγωισμο που εχει πχ ενα Κριαρι..που αμα του κανει κουτσουκελες ο συντροφος τους,το πολυ πολυ να του χωσουν ενα μπινελικι να πουνε και απο μεσα τους "ε σιγα τον πολυελαιο,παμε για αλλα"...αυτοι εκειιιι κολλημενοι μεχρι θανατου ..Σας ξαναεχω πει την ιστορια μιας γυναικας Σκορπιου με ωροσκοπο Σκορπιο ,που προκειμενου να μην ξεπορτιζει ο δικος της τα Σαββατα,εκανε την αρρωστη..και στο τελος παιδια ..εκανε και εναν καρκινο στον εαυτο της...και αν θελετε πιστεψτε το ..χαιροταν με αυτο γιατι ηταν συνεχεια μαζι της ο δικος της ...και ταξιδια στο εξωτερικο κλπ κλπ κλπ..Μπορει να μου πειτε οτι ειναι τυχαιο αυτο..αλλα τι μου λεει εμενα οτι αυτη η λυσσα και η μανια να τον εχει μονο δικο της,δεν προκαλεσε κατι τετοιο στον εαυτο της ....εστω και αν εμεινε ο αλλος μαζι της απο λυπηση!!!!!!!!!!Τραγικο....

BlackOrWhat
06-06-2008, 09:33 AM
μπορώ να θέσω κ μια ακόμη απορία??:wacko:
εάν καποιος δείξει τα συναισθήματά του σε μια σχέση με κάποιον σκορπιό ή με αφροδίτη σκορπιό υπάρχει περιπτωση να "τρομάξει" ο άλλος?? τώρα δε ξέρω αν έγινα κατανοητή.. ελπίζω πως ναι..

Αν ο ηλιακός Σκορπιός έχει όντως αισθήματα για τον άλλο θα πέσει hardcore testing...κι όποιος αντέξει!!:nuts:<code>:toung:</code>

...σιγά μην πιστέψει ότι και ο άλλος έχει αισθήματα...:cry::nuts::toung:

may
06-06-2008, 11:45 AM
Aries Engineer και BlackOrWhat με έχετε καλύψει απόλυτα στις τελευταίες σας δημοσιεύσεις. :bigsmile:

aries engineer
06-06-2008, 11:54 AM
Αν ο ηλιακός Σκορπιός έχει όντως αισθήματα για τον άλλο θα πέσει hardcore testing...κι όποιος αντέξει!!:nuts:<code>:toung:</code>

Χαχαχαχαχαχ...σωστο σωστο...ακομα και ο θαυμασμος που μπορει να εχει για το συντροφο του..να ενεχει σπερμα ζηλιας..."γαμ..το γιατι να μην ειμαι ετσι"????ή "και αν δεν γινω ετσι πως θα καταφερω να τον ριξω απο εκει που ειναι,για να γινουμε ισοι"......:bigsmile::bigsmile:

Ενω εχουν ενστικτο..που ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα που πρεπει να διαθετει ενας ανθρωπος για να γλυτωνει απο κακοτοπιες on time,δεν ειναι σε θεση να συνειδητοποιησουν το αντιτιμο που πρεπει να πληρωσουν για τις εκαστοτε πραξεις τους ..Σου λεει η αλλη "ας πεθανω αρκει να ειμαστε μαζι".....Ελα Χριστε και μπουκωνε και εμενα μη μου δινεις!!!!!!!

BlackOrWhat
06-06-2008, 12:27 PM

Δεν κρίνω κανέναν περισσότερο απ' ότι τον εαυτό μου...

Χαχαχαχαχαχ...σωστο σωστο...ακομα και ο θαυμασμος που μπορει να εχει για το συντροφο του..να ενεχει σπερμα ζηλιας..."γαμ..το γιατι να μην ειμαι ετσι"????ή "και αν δεν γινω ετσι πως θα καταφερω να τον ριξω απο εκει που ειναι,για να γινουμε ισοι"......:bigsmile::bigsmile:

Εύκολα...πέρνα το τέστ...;)

may
06-06-2008, 12:45 PM
και αν δεν γινω ετσι πως θα καταφερω να τον ριξω απο εκει που ειναι,για να γινουμε ισοι"......:bigsmile::bigsmile:

Υπέροχη διατύπωση....!!! :blink::blink::blink:

axeman
06-06-2008, 12:47 PM
να κανω τον δικηγορο ?

ολοι σχολιαζουν τελικα την ζηλια του η οποια μερικες φορες ειναι υπερβολικη αλλα πως θα σας φαινοταν αν δεν ζηλευε καθολου ? μηπως εδω ισχυει το take it or leave it ?

skorpion
06-06-2008, 01:17 PM
Πω τι ειναι αυτα ρε παιδια! Η υπερβολη στο μεγαλειο της! Oi σκορπιοι ζηλευουν τα παντα και τους παντες μετα μανιας μπορουν και να σκοτωσουν ακομα αν νιωθουν οτι χανουν,αν δε πειθουν ή αν δεν εχουν τον ελεγχο κλειδωνουν τον αλλο στην υπογα και αφου πεθανει αυτοκτονουν για να ενωθουν με τον αλλο! Τιποτα αλλο?

Να μην αρχισω κι ανοιγω το στομα μου για τα κριαρια κτλ...Αντε γιατι το παρακαναμε νομιζω......
Οποιος εχει τοοοσο μεγαλα προβληματα με ατομο που τυχαινε να ειναι σκορπιος να παει σε κανα ψυχολογο να τα λυσει....

Dell Piero
06-06-2008, 01:19 PM
ΕΙΠΑΜΕ...... εσύ με Σελήνη και ωροσκόπο στους Διδύμους μόνο Σκορπιός δεν είσαι. Τι σε νοιάζει τι λένε; :toung:

:love:

Πω τι ειναι αυτα ρε παιδια! Η υπερβολη στο μεγαλειο της! Oi σκορπιοι ζηλευουν τα παντα και τους παντες μετα μανιας μπορουν και να σκοτωσουν ακομα αν νιωθουν οτι χανουν,αν δε πειθουν ή αν δεν εχουν τον ελεγχο κλειδωνουν τον αλλο στην υπογα και αφου πεθανει αυτοκτονουν για να ενωθουν με τον αλλο! Τιποτα αλλο?

Να μην αρχισω κι ανοιγω το στομα μου για τα κριαρια κτλ...Αντε γιατι το παρακαναμε νομιζω......
Οποιος εχει τοοοσο μεγαλα προβληματα με ατομο που τυχαινε να ειναι σκορπιος να παει σε κανα ψυχολογο να τα λυσει....

skorpion
06-06-2008, 01:27 PM
ΕΙΠΑΜΕ...... εσύ με Σελήνη και ωροσκόπο στους Διδύμους μόνο Σκορπιός δεν είσαι. Τι σε νοιάζει τι λένε; :toung:

Χα χα! Να τα παλι! και συ??? Δε θα μου αφαιρεσετε εσεις το ζωδιο μου!!!xa xa xa!

Ασε που εκτος απ αυτο εχω κ τονισμενο ζυγο και τοξοτη! Οποτε πρεπει να υπερασπιστω τους αδικημενους ! χα χα!

Dell Piero
06-06-2008, 01:34 PM
Δεν λέω άλλα προσωπικά δεδομένα αλλά ο ¶ρης σου είναι ολίγΟΝ (άσχετα αν κατ' ανάγκΗΝ πρέπει να τον υπερασπιστείς.

Τέλος, εχθές διάβασα ότι τραβάει νεκρές και ο Ερμής σου (τρώει Ουρανό στο κρανίο)
¶σχετα εάν και μέσα από αυτή την όψη μπορεί να επέλθει η αυτοπραγμάτωση της αυτοεξελικτικής αυτοέκφρασης...

Πάρε μια :love:

¶ντε κι άλλη :love:

Χα χα! Να τα παλι! και συ??? Δε θα μου αφαιρεσετε εσεις το ζωδιο μου!!!xa xa xa!

Ασε που εκτος απ αυτο εχω κ τονισμενο ζυγο και τοξοτη! Οποτε πρεπει να υπερασπιστω τους αδικημενους ! χα χα!

ZorZeta
06-06-2008, 01:34 PM

Μαράκι, μπορούμε να ανοίξουμε ένα θεμα και για την Ταυρίσια ζήλεια αν θες:toung:
Να δούμε κάτω από ποιές συνθήκες εκδηλωνεται και αυτή η ζήλεια.
Για τους Παρθένους δεν λέω τίποτε, γιατί άπειρες φορές μέσα σε αυτό το φορουμ μας κρεμάσατε κουδουνάκια αδίκως και με τάση στην υπερβολή.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Εξάλλου παραδέξου, πως τον τελευταιο καιρό, οι απανωτές συζητήσεις σε διάφορα θέματα, με όλα τα παρελκόμενα του πλούτωνα μάλλον σας εξυψώνει για κάποιο λόγο. ΟΛΟΙ ασχολούμαστε μαζί σας. Τι άλλο θέλετε, φίλοι σκορπιοί? χαρείτε το:love:

black moon
06-06-2008, 01:35 PM
Αστα Scorpion κι εμένα Καρκίνα με το ζορι πανε να με βγάλουν!!!!:toung:
Οχι οτι δεν εχω μεγάλη επιρροή απο Καρκίνο, όπως και απο Σκορπιό........:bigsmile::bigsmile: και ειμαι περήφανη γι'αυτό......Perfect:wink2:

black moon
06-06-2008, 01:38 PM
Αστα Scorpion κι εμένα Καρκίνα με το ζορι πανε να με βγάλουν!!!!:toung:
Οχι οτι δεν εχω μεγάλη επιρροή απο Καρκίνο, όπως και απο Σκορπιό........:bigsmile::bigsmile: και ειμαι περήφανη γι'αυτό......Perfect:wink2:

ΥΓ.Το ίδιο και για τον Αρη στον Ζυγό
ΠΑΡΕ ΜΙΑ :love:

skorpion
06-06-2008, 01:49 PM
Δεν λέω άλλα προσωπικά δεδομένα αλλά ο ¶ρης σου είναι ολίγΟΝ (άσχετα αν κατ' ανάγκΗΝ πρέπει να τον υπερασπιστείς.

Τέλος, εχθές διάβασα ότι τραβάει νεκρές και ο Ερμής σου (τρώει Ουρανό στο κρανίο)
¶σχετα εάν και μέσα από αυτή την όψη μπορεί να επέλθει η αυτοπραγμάτωση της αυτοεξελικτικής αυτοέκφρασης...

Πάρε μια :love:

¶ντε κι άλλη :love:

Οι πλανητες μου ειναι μια χαρα και σε χαιρετουν! Ουρανος Διας και ερμης που ειναι και πακετο.......χα χα χα! τα υπολοιπα ειναι απλα κακοηθειες χα χα χα! Η ετεροπραγματωση της ετεροεξελικτικης ετεροεκφρασης περιμενω να επελθει γιατι νιωθω μοναξιες εδω πανω!!!Αργειτε αργειτε???

Καλη μνημη εχεις παντως εγω τις δικες σου δε τις θυμαμαι...αν τις εχεις αναφερει κιολας...

ryssa
06-06-2008, 02:08 PM
Σαν σκορπιόs με ωροσκόπο σκορπιό και με τρείs πλανήτεs στον σκορπιό, νομίζω οτι έχω το δικαίωμα να εκφέρω κάποιεs απόψειs ,(προσωπικέs χωρίs να αποτελούν δείγμα σκέψηs των υπολοίπων με ομοιεs όψειs.)
Θεωρώ οτι παλεύουμε το μεγαλύτερο μέροs τηs ζωήs μαs να βρούμε τον απόλυτο έρωτα...να νοιώσουμε και να βιώσουμε το πάθοs πέρα απο φραγμούs και όρια, να αγγίξουμε το θείο μέσω τηs ερωτικήs επαφήs και των συναισθημάτων που θέλουμε να αφήσουμε να γεννηθούν όταν αποφασίζουμε οτι βρήκαμε επιτέλουs αυτό το πρόσωπο το μοναδικό για μαs.......
δεν βρίσκειs αυτό το ταίρι καθημερινά.....αν είσαι τυχερόs ,μπορείs να τον συναντήσειs μία φορά, άντε και δύο, στην καλύτερη των περιπτώσεων.....όταν λοιπόν νομίζειs οτι βρήκεs αυτόν τον άνθρωπο που σε ολοκληρώνει , κάνειs τα πάντα γι΄αυτόν....μπορείs να φτάσειs στο φεγγάρι, να το βάλειs στο τσεπάκι και να του το δωρίσειs , αν αυτό θέλει ή αν νομίζειs οτι το θέλει.......με λίγα λόγια κάνειs τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να είναι ευτυχισμένο το άλλο σου μισό, και με αυτήν την ευτυχία γίνεσαι και εσύ ευτυχισμένοs ,γιατί πιστεύειs οτι άλλοs δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ, θα είναι για πάντα δίπλα σου.....
η πραγματικότητα όμωs είναι πολύ διαφορετική......δεν αντέχει κάποιοs αυτήν την αγάπη......
ελάχιστοι άνθρωποι, και ειδικά στιs μέρεs μαs , μπορούν να κατανοήσουν και να αντέξουν αυτό το συναισθηματικό βάθοs......μιλούν για καπίεση, ζήλια ,κακία ......αυτό μπορεί να φαίνεται.....κάτω απο την επιφάνεια όμωs κρύβεται ανασφάλεια, ο φόβοs τηs απώλειαs, o φόβοs τηs λάθοs επιλογήs και απίστευτοs, αδιανόητοs σε πολλούs πόνοs....ίσωs το ανθρώπινο κορμί όταν πεθαίνει να υποφέρει λιγότερο.......νομίζω οτι αυτό που φαίνεται στουs άλλουs ωs κακιοσύνη είναι έναs τρόποs άμυναs και αυτόs........προσπαθείs να αποδείξειs στον εαυτό σου οτι αυτόs που του δώθηκεs, τελικά δεν 'αξιζε ( προκαλώνταs του συμπεριφορέs αντίδρασηs στην φαινομενική ζήλια και κακία ), προκειμένου να μειώσειs τον πόνο μέσα σου.......όταν ο καιρόs περνάει το άτομο που του δώθηκεs ψυχή τε και σώματι, σε θεωρεί παρανοηκό, άρρωστο, κακιασμένο....εσύ όμωs μέσα σου ακόμα έχειs συναισθήματα γι΄αυτόν, όσο καιρόs και αν έχει περάσει, τα δίωχνειs όμωs, τα κρύβειs βαθεία βλέπονταs αυτήν την αντιπετώπιση, προκειμένου να προχωρήσειs στην ζωή σου και να συμβιβαστείs με τα δεδομένα τηs εποχήs σου....

και η φήμη σε ακολουθεί, εν μέρη προστατεύονταs σε απο την σαχλότητα..........

axeman
06-06-2008, 02:40 PM
ryssa, παραιτουμαι...

aries engineer
06-06-2008, 03:28 PM

Χαχαχαχαχαχ!!!!!!Ετσι ετσι.....:laugh::laugh:

zeta1987
06-06-2008, 08:01 PM
H αλήθεια είναι ότι η αγάπη με τα σκορπίσια χαρακτηριστικά είναι δύσκολο να επιβιώσει στις μέρες μας.Γιατί δεν κοιτάμε το εσωτερικό αλλά μόνο το εξωτερικό.Την επιφάνεια και όχι το βάθος.Τη Ζήλια του σκορπιού θα την μετέφραζα ως επιβεβαίωση ότι έχει βρεί το σωστό άτομο επιτέλους,το άλλλο του μισό...

axeman
06-06-2008, 09:38 PM
H αλήθεια είναι ότι η αγάπη με τα σκορπίσια χαρακτηριστικά είναι δύσκολο να επιβιώσει στις μέρες μας.Γιατί δεν κοιτάμε το εσωτερικό αλλά μόνο το εξωτερικό.Την επιφάνεια και όχι το βάθος.Τη Ζήλια του σκορπιού θα την μετέφραζα ως επιβεβαίωση ότι έχει βρεί το σωστό άτομο επιτέλους,το άλλλο του μισό...

συμφωνω με οσα λες αλλα εκει με την επιβεβαιωση κατι δεν μου παει καλα...

την εχει βρει ή νομιζει οτι εχει βρει ? ή προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι την εχει βρει ? γιατι ως γνωστό ειστε τοσο σταθεροι και ξεροκεφαλοι σε καποια πραγματα που μπορει να βλεπετε μαύρο και να επιμενετε οτι ειναι άσπρο ενω βαθεια μεσα σας γνωριζετε οτι ειναι μαυρο αλλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε...σε σημειο που προσπαθειτε να πεισετε ακομα και την υπαρξη σας οτι ειναι ασπρο...

επισης καλο θα ηταν να μετρησετε τις 10 σελιδες που εχουν γραφτει με τα 91 post και το χρονικο διαστημα ωστε να μπει καλα στο μυαλο σας οτι το να ασχολειται τοσος κοσμος μαζι σας δεν ειναι κατ αναγκη κακο...το εχετε σκεφτει ?

με καμια κακια ή διαθεση για ειρωνεια :bigsmile:

omo
06-06-2008, 10:50 PM

Χμμμμ... δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι μένουμε στην επιφάνεια και δεν βλέπουμε ό,τι υπάρχει στο βάθος. ¶σε που θα απογοητευτώ πολύ αν ανακαλύψω ότι όλος ο κόσμος γύρω μου λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. ¶λλωστε είναι γενικά παραδεκτό ότι η πρώτη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων έχει να κάνει με εξωτερικά χαρακτηριστικά και γνωρίσματα. Όσο για τη ζήλια του Σκορπιού πολλά γράφτηκαν, αλλά εγώ προσωπικά δεν την έχω ζήσει και μιας και είμαι ταύρος μάλλον δεν πρέπει να σχολιάσω!!! :bigsmile:

zeta1987
07-06-2008, 01:34 PM
συμφωνω με οσα λες αλλα εκει με την επιβεβαιωση κατι δεν μου παει καλα...

την εχει βρει ή νομιζει οτι εχει βρει ? ή προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι την εχει βρει ? γιατι ως γνωστό ειστε τοσο σταθεροι και ξεροκεφαλοι σε καποια πραγματα που μπορει να βλεπετε μαύρο και να επιμενετε οτι ειναι άσπρο ενω βαθεια μεσα σας γνωριζετε οτι ειναι μαυρο αλλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε...σε σημειο που προσπαθειτε να πεισετε ακομα και την υπαρξη σας οτι ειναι ασπρο...

επισης καλο θα ηταν να μετρησετε τις 10 σελιδες που εχουν γραφτει με τα 91 post και το χρονικο διαστημα ωστε να μπει καλα στο μυαλο σας οτι το να ασχολειται τοσος κοσμος μαζι σας δεν ειναι κατ αναγκη κακο...το εχετε σκεφτει ?

με καμια κακια ή διαθεση για ειρωνεια :bigsmile:

Αυτό που λές,ότι ο σκορπιός ξέρει ότι κάτι πχ δεν είναι άσπρο και είναι μάυρο αλλά επιμένει να λέει ότι είναι άσπρο για να πείσει τον εαυτό του,δεν το νομίζω καθόλου.Ένας γνήσιος σκορπιός (και από αυτά που έχω και εγώ ως σκορπιός) ποτέ δεν θέλει να παραπλάνεται.Θέλει αυτό που βλέπει αυτό να είναι.Αυτό που λές μου θυμίζει λιγο Ποσειδώνια επιρροή.Ο σκορπιός δεν θέλει ποτέ να τον κοροιδέψουν ή τα συναισθήματα που έχει να μην τα εκτιμήσουν οι γύρω του και για αυτό έχει ώς τρόπο άμυνας την ζήλια,κάτι που μην νομίζετε τον καταστρέφει και τον φθείρει καταβάθος,αλλά όταν τα συναισθήματα έχουν πολύ ένταση δεν κάνουν πάντα καλό.

Χμμμμ... δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι μένουμε στην επιφάνεια και δεν βλέπουμε ό,τι υπάρχει στο βάθος. ¶σε που θα απογοητευτώ πολύ αν ανακαλύψω ότι όλος ο κόσμος γύρω μου λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. ¶λλωστε είναι γενικά παραδεκτό ότι η πρώτη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων έχει να κάνει με εξωτερικά χαρακτηριστικά και γνωρίσματα. Όσο για τη ζήλια του Σκορπιού πολλά γράφτηκαν, αλλά εγώ προσωπικά δεν την έχω ζήσει και μιας και είμαι ταύρος μάλλον δεν πρέπει να σχολιάσω!!! :bigsmile:

Αυτό το είπα γενικά,ότι μένουμε στην επιφάνεια.Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.Απλώς τα πρότυπα της εποχής που προωθούνται βασίζονται σε επιφανειακά και όχι ουσιαστικά χαρίσματα.:embarrest

omo
07-06-2008, 06:14 PM
Αυτό το είπα γενικά,ότι μένουμε στην επιφάνεια.Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.Απλώς τα πρότυπα της εποχής που προωθούνται βασίζονται σε επιφανειακά και όχι ουσιαστικά χαρίσματα.:embarrest[/QUOTE]

Κι εγώ γενικά το είπα. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει ωριμάσει αρκετά ώστε να ξέρει τι θέλει, τι χρειάζεται και τι μπορεί να δώσει, θα μείνει στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, δηλ. στην επιφάνεια, άσχετα με τα πρότυπα της εποχής, γιατί μάλλον δεν θα είναι ευτυχισμένος. Θεωρώ ότι οι Σκορπιοί ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Η ζήλια είναι άλλο καπέλο. Να μην έχουν και κανένα κουσουράκι;

axeman
07-06-2008, 06:29 PM
Αυτό που λές,ότι ο σκορπιός ξέρει ότι κάτι πχ δεν είναι άσπρο και είναι μάυρο αλλά επιμένει να λέει ότι είναι άσπρο για να πείσει τον εαυτό του,δεν το νομίζω καθόλου.Ένας γνήσιος σκορπιός (και από αυτά που έχω και εγώ ως σκορπιός) ποτέ δεν θέλει να παραπλάνεται.Θέλει αυτό που βλέπει αυτό να είναι.Αυτό που λές μου θυμίζει λιγο Ποσειδώνια επιρροή.Ο σκορπιός δεν θέλει ποτέ να τον κοροιδέψουν ή τα συναισθήματα που έχει να μην τα εκτιμήσουν οι γύρω του και για αυτό έχει ώς τρόπο άμυνας την ζήλια,κάτι που μην νομίζετε τον καταστρέφει και τον φθείρει καταβάθος,αλλά όταν τα συναισθήματα έχουν πολύ ένταση δεν κάνουν πάντα καλό.

Ισως να μην το διατυπωσα σωστα, δεν εννοω οτι κανει τα στραβα ματια για να μην δει το μαυρο αλλα γιατι κατι που ξεκιναει σαν ασπρο και καταληγει μαυρο ειναι αρκετα δυσβασταχτο αν εχει δωσει τα παντα σ' αυτό, οποτε δεν θελει ή δεν μπορει να το δεχτει μεχρι να δει οτι δεν μπορει να κανει κατι διαφορετικο. Προφανως και δεν παραπλανιεται, γνωριζει πολυ καλα την διαφορα αν και πιστευω οτι θα συνεχισει να το βλεπει ασπρο μεχρι να βεβαιωθει οτι δεν μπορει να κανει το μαυρο ασπρο.

Οσο για τα συναισθηματα εχω μια απορια, γιατι ενω τα αναζηταει τοσο εντονα, οταν τα λαμβανει καταμουτρα βραχυκυκλωνει ? ή προσπαθει να δει αν ειναι πραγματικα ?

black moon
07-06-2008, 06:38 PM
Ισως να μην το διατυπωσα σωστα, δεν εννοω οτι κανει τα στραβα ματια για να μην δει το μαυρο αλλα γιατι κατι που ξεκιναει σαν ασπρο και καταληγει μαυρο ειναι αρκετα δυσβασταχτο αν εχει δωσει τα παντα σ' αυτό, οποτε δεν θελει ή δεν μπορει να το δεχτει μεχρι να δει οτι δεν μπορει να κανει κατι διαφορετικο. Προφανως και δεν παραπλανιεται, γνωριζει πολυ καλα την διαφορα αν και πιστευω οτι θα συνεχισει να το βλεπει ασπρο μεχρι να βεβαιωθει οτι δεν μπορει να κανει το μαυρο ασπρο.

Οσο για τα συναισθηματα εχω μια απορια, γιατι ενω τα αναζηταει τοσο εντονα, οταν τα λαμβανει καταμουτρα βραχυκυκλωνει ? ή προσπαθει να δει αν ειναι πραγματικα ?

Αxeman μιας κι απ'ότι εχω καταλάβει μιλάς για καποιο συγκεκριμένο ατομο....μηπως εκτος απο Πλουτώνιο είναι και Ουράνιο. Δεν νομιζω οτι ενα καθαρά Πλουτώνιο ατομο βραχυκυκλωνει ποτέ, οταν του εκδηλωθούν δυνατα αισθήματα προς το ατομό του, απο κάποιον που τον ενδιαφέρει. Εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά.

Αυτό το μπέρδεμα που περιγράφεις το παθαίνουν κατα την γνώμη μου περισσότερο τα Ουράνια ατομα...όπου δηλαδή παρότι ενδιαφέρονται για κάποιον, μπροστά στον φόβο της δέσμευσης τα χάνουν και οπισθοχωρούν...

axeman
07-06-2008, 06:45 PM
Αxeman μιας κι απ'ότι εχω καταλάβει μιλάς για καποιο συγκεκριμένο ατομο....μηπως εκτος απο Πλουτώνιο είναι και Ουράνιο. Δεν νομιζω οτι ενα καθαρά Πλουτώνιο ατομο βραχυκυκλωνει ποτέ, οταν του εκδηλωθούν δυνατα αισθήματα προς το ατομό του, απο κάποιον που τον ενδιαφέρει. Εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά.

Αυτό το μπέρδεμα που περιγράφεις το παθαίνουν κατα την γνώμη μου περισσότερο τα Ουράνια ατομα...όπου δηλαδή παρότι ενδιαφέρονται για κάποιον, μπροστά στον φόβο της δέσμευσης τα χάνουν και οπισθοχωρούν...

Δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενο ατομο αλλα σε γεγονοτα που ημουν ο ακροατης, αλλα ναι, η μια περιπτωση ειχε συνοδο ηλιου-ουρανου και πλουτωνα στον ζυγο, αν αυτο παιζει καποιο ρολο

black moon
07-06-2008, 06:57 PM
Α!Ωραία....σαν και μένα δηλαδη!!!:toung:

Και τι το κακό ειχε τελικά?

axeman
07-06-2008, 07:06 PM
Α!Ωραία....σαν και μένα δηλαδη!!!:toung:

Και τι το κακό ειχε τελικά?

δεν ειναι θεμα κακου ή καλου, εχει να κανει με την διαχειριση των συναισθηματων που λαμβανε, απλως βραχυκυκλωνε με απαθεια

black moon
07-06-2008, 07:13 PM
δεν ειναι θεμα κακου ή καλου, εχει να κανει με την διαχειριση των συναισθηματων που λαμβανε, απλως βραχυκυκλωνε με απαθεια

Ο Ουρανός φταιει γι' αυτό παντως....το με απάθεια! Η αποστασιοποίηση ειναι Ουράνιο χαρακτηριστικό.
Σιγουρα ο Πλούτωνας χαρακτηρίζεται απο έντονα πάθη, που ζητάνε μια μικρή ευκαιρία για να ξεσπάσουν! Δεν φταιει κι αυτός για όλα!!!

axeman
07-06-2008, 07:34 PM
Ισως γιατι ηταν παραξενη απαθεια, δεν ειχε καμια σχεση με αδιαφορια. Βγηκαμε λιγο εκτος αν και παλι για σκορπιο μιλαγαμε

black moon
07-06-2008, 07:51 PM
Όχι .... δεν βγηκαμε εκτός.....ίσα-ίσα που ξεκαθαρίσαμε οτι αυτό δεν είναι ιδιότητα του Πλούτωνα ;)

flame
08-06-2008, 08:41 AM
Καλημέρα σε όλους! Η ζήλια του σκορπιού αφορά μόνο την αφροδίτη του; Αν και ο Ερμής και ο ποσειδώνας εκτος από τον ήλιο και τον ωροσκόπο είναι στο σκορπιό σημαίνει ότι σκοτώνει άνθρωπο η έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει;;;

black moon
08-06-2008, 09:41 AM
Πολλά παίζουν ρολο Flame!Εχεις δικιο σ'αυτό.

Προσωπικά πιστευω οτι η θεση του Ερμή και της Ηρας ειναι πολυ σημαντικότερα για την υπαρξη της ζηλειας, και την εκδηλωση της ή μη. Αλλα και σε τι σχεση ειναι σε μια συναστρια, αφου με καποιους μπορει να εκδηλωθει, ενω με καποιους άλλους όχι.

zeta1987
08-06-2008, 01:30 PM
Πάντως και εγώ πιστεύω ότι δεν θα βραχυκύκλωνε,αλλά και άν έβλεπε ότι το άσπρο δεν είναι μαύρο τελικά,θα έχανε την εμπιστοσύνη του και θα έφευγε τελικά.Και πάλι αυτό που λές ότι να δεί άν μπορεί να το αλλάξει,ποσειδώνια επιρροή μου θυμίζει λίγο.Αλλά όλοι είμαστε μοναδικοί επομένως άν υπάρχουν και άλλες επιρροές,αλλάζουν τα δεδομένα.Απλώς εγώ άν "ποντάρω" σε κάποιον αλλά τελικά δεν το εκτιμήσει ή αποδειχτεί διαφορετικός,χάνω την εμπιστοσύνη μου και πληγώνομαι πάρα πολύ.