PDA

View Full Version : Έλευση απο γενέθλια θέση.

white diamond
03-06-2008, 11:53 AM
καλημέρα! τι μπορεί να περιμένει κάποιος όταν η αφροδίτη πρόκειται να περάσει από τη γενέθλια θέση της ;

Maroulita
03-06-2008, 12:11 PM
Γενικά μιλώντας, οι διελεύσεις της Αφροδίτης συνήθως δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα, αν και σύντομο γιατί είναι γρήγορος σχετικά πλανήτης, που μπορεί ωστόσο να επηρεάσει προς το καλύτερο την ψυχολογία μας. Βέβαια, παίζει ρόλο και ποιον πλανήτη ή σημείο διελαύνει... και κυρίως εκεί θέλει προσοχή, για το πώς ίσως διαχειριζόμαστε την καλή διάθεση που υπάρχει και δεν οδηγούμαστε σε επιπολαιότητες ή ίσως ανασφάλειες....

Αν σκεφτείς ποιες είναι οι λέξεις-κλειδιά για το συγκεκριμένο πλανήτη, θα μπορέσεις ίσως να πάρεις και μία ιδέα για το τί μπορεί να δηλώνει και μία διέλευσή της από τη γενέθλια θέση της. Ως πλανήτης του έρωτα, του φλερτ και της αγάπης, μπορεί η διέλευση αυτή να δηλώσει μία τέτοια ευκαιρία για την αισθηματική μας ζωή. Μπορεί δηλαδή να δηλώσει το ξεκίνημα μιας σχέσης, ίσως όμως πιο πιθανά τη δημιουργία της ανάλογης διάθεσης από την πλευρά μας. Νιώθουμε δηλαδή περισσότερο ερωτεύσιμοι, έχουμε μία έντονη επιθυμία για φλερτ και ρομάντζο, για εξωτερίκευση τέτοιου είδους συναισθημάτων.

Πέρα όμως από αυτό, μπορεί και να δηλώνει και μία επιθυμία για να προσέξουμε περισσότερο την εξωτερική μας εμφάνιση, να περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας, να χαρούμε όμορφες στιγμές με φίλους, να διασκεδάσουμε....

Και όλα αυτά πάντα σε σχέση με τη γενέθλια θέση της (ζώδιο και οίκο), τις όψεις που ενεργοποιούνται...

may
03-06-2008, 12:40 PM
καλημέρα! τι μπορεί να περιμένει κάποιος όταν η αφροδίτη πρόκειται να περάσει από τη γενέθλια θέση της ;

Εγώ θα έλεγα να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις μια ανανέωση εξωτερική κ να γίνεις πιο όμορφη!!! :embarrest

Aπό την άλλη, πρόσεξε μην πάρεις... κιλάκια!! :embarrest

black moon
03-06-2008, 01:06 PM
Και τις σπατάλες που τις πάς, Οεο????:toung:

white diamond
03-06-2008, 01:10 PM
Εγώ θα έλεγα να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις μια ανανέωση εξωτερική κ να γίνεις πιο όμορφη!!! :embarrest

Aπό την άλλη, πρόσεξε μην πάρεις... κιλάκια!! :embarrest

κιλακια να μην παρω απο την καλοπεραση ε;!! παντως αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι η ανανεωση!

ευχαριστω!!

Μητσάκος
03-06-2008, 01:17 PM
Εμένα η διελεύνουσα Αφροδίτη μπήκε στον 2ο μου οίκο κάνοντας εξάγωνο με τον γενέθλιο Δία και τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο και αντίθεση με τον Ήλιο μου.
Αυτές οι όψεις έχουν καρμικό στοιχείο, βοηθούν στην αυτοπραγμάτωσή μου; Η αντίθεση με τον Ήλιο μου (8ος) θα με βοηθήσει μέσω απωλειών να συνειδητοποιήσω καλύτερα τη θέση μου;
Εσείς, παιδιά, τι λέτε για αυτό;:toung:

white diamond
03-06-2008, 01:19 PM
Εμένα η διελεύνουσα Αφροδίτη μπήκε στον 2ο μου οίκο κάνοντας εξάγωνο με τον γενέθλιο Δία και τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο και αντίθεση με τον Ήλιο μου.
Εσείς τι λέτε, παιδιά, για αυτό :toung:

δεν εχω ιδεα

Fotini Christodoulou
03-06-2008, 01:22 PM
Εσείς τι λέτε, παιδιά, για αυτό; Αυτές οι όψεις έχουν καρμικό στοιχείο, βοηθούν στην αυτοπραγμάτωσή μου; Η αντίθεση με τον Ήλιο μου (8ος) θα με βοηθήσει μέσω απωλειών να συνειδητοποιήσω καλύτερα τη θέση μου;

Χάλια χάλιααααα.............

για μας που δεν έχουμε το ίδιο:cry:

:toung:

black moon
03-06-2008, 01:22 PM
Εσείς τι λέτε, παιδιά, για αυτό; Αυτές οι όψεις έχουν καρμικό στοιχείο, βοηθούν στην αυτοπραγμάτωσή μου; Η αντίθεση με τον Ήλιο μου (8ος) θα με βοηθήσει μέσω απωλειών να συνειδητοποιήσω καλύτερα τη θέση μου;

Εσυ πές μας.
Τι σας μαθαίνουν στην ομάδα?????:toung:

Μητσάκος
03-06-2008, 01:30 PM
Εσυ πές μας.
Τι σας μαθαίνουν στην ομάδα?????:toung:

Δεν κάναμε ακόμα διελεύσεις :cheesy:

white diamond
03-06-2008, 01:33 PM
Αυτές οι όψεις έχουν καρμικό στοιχείο, βοηθούν στην αυτοπραγμάτωσή μου; Η αντίθεση με τον Ήλιο μου (8ος) θα με βοηθήσει μέσω απωλειών να συνειδητοποιήσω καλύτερα τη θέση μου;

η αφροδιτη που μπηκε στον 2 οικο σου και εκανε εξαγωνο με δια θα μπορουσε να σημαινει οτι ειχες καποια εσοδα ...σωστα;

για τα υπολοιπα δεν ξερω..

Dell Piero
03-06-2008, 01:34 PM
Η γενιά μας έχει καρμικό ωροσκόπιο. ΤΕΛΟΣ μη βασανίζεσαι

Από την άλλη θλίβομαι που δεν ανανεώθηκε το βασικό μας θέμα.

Εσείς παιδιά τι λέτε;

:offtopic:

ZorZeta
03-06-2008, 01:35 PM

και εγω το ιδιο πρόβλημα εχω. Ξοδευω χρήματα ασκοπα,:bigsmile:

black moon
03-06-2008, 01:36 PM
Δεν κάναμε ακόμα διελεύσεις :cheesy:

Ε! Δεξου την πρόταση της Μαίρης...να πέφτουν στα χέρια σου νωρίτερα!:toung:

may
03-06-2008, 01:37 PM

αν είναι να σπαταλήσει για να γίνει πιο όμορφη κ πιο θελκτική... ας το κάνει!!! :toung:

white diamond
03-06-2008, 01:38 PM
μη λετε για σπαταλες σε ταυρινα!!!

black moon
03-06-2008, 01:39 PM
και εγω το ιδιο πρόβλημα εχω. Ξοδευω χρήματα ασκοπα,:bigsmile:

Καλοοοοοοοοοο ε?

Μην το παίρνεις προσωπικά,μια πλάκα κάναμε για τους Παρθένους....:cheesy:

may
03-06-2008, 01:39 PM

και εγώ ταυρίνα είμαι!!! Nομίζω ότι μπορούμε να καλομάθαίνουμε λίγο τον εαυτό μας παραπάνω!!! :blink:

black moon
03-06-2008, 01:40 PM

Έλα τοτε να σε φτιάξω εγω τσαμπα.
Για το αποτέλεσμα δεν ξέρω...:unsure:

black moon
03-06-2008, 01:43 PM
Η γενιά μας έχει καρμικό ωροσκόπιο. ΤΕΛΟΣ μη βασανίζεσαι

Από την άλλη θλίβομαι που δεν ανανεώθηκε το βασικό μας θέμα.

Εσείς παιδιά τι λέτε;

:offtopic:

Και πια είναι η γενιά σας....γιατί το μόνο κοινο χαρακτηριστικό που διακρίνω, ειναι να κρύβετε τη χρονολογία γέννησής σας.......:toung:

white diamond
03-06-2008, 01:43 PM
λεω να παω καπου εμπιστευομαι σιγουρα!!

εχω και πολλη γη στο χαρτι μου, θελω να νιωθω ασφαλεια!!

ZorZeta
03-06-2008, 01:46 PM

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Αφροδίτη δεν έχει να κάνει με τόσο εσωτερικές καταστάσεις, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για αυτοπραγμάτωση. Εξάλλου κάπου έχω διαβάσει ότι η Αφροδίτη αν δεν είναι ανάδρομη στο γενέθλιό μας δεν βγάζει καρμικά θέματα. Η διέλευση της Αφροδίτης έχει να κάνει με πιό ανάλαφρα θέματα, και συμφωνώ απόλυτα με την DrMaroulita. Ασε που περνάμε και μια περίοδο "τεμπελιάς" με την Αφροδιτούλα και μόνο όρεξη για ιδιαίτερες εμβαθύνσεις δεν έχουμε. Εγώ προσωπικά με την Αφροδίτη στον 2ο μου πήρα χρήματα απο δική μου εργασία, αλλά όταν συμβαίνει όψη Αφροδίτης με Δια ούτε που καταλαβαίνω πότε τα ξοδεύω.

white diamond
03-06-2008, 01:57 PM
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Αφροδίτη δεν έχει να κάνει με τόσο εσωτερικές καταστάσεις, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για αυτοπραγμάτωση. Εξάλλου κάπου έχω διαβάσει ότι η Αφροδίτη αν δεν είναι ανάδρομη στο γενέθλιό μας δεν βγάζει καρμικά θέματα. Η διέλευση της Αφροδίτης έχει να κάνει με πιό ανάλαφρα θέματα, και συμφωνώ απόλυτα με την DrMaroulita. Ασε που περνάμε και μια περίοδο "τεμπελιάς" με την Αφροδιτούλα και μόνο όρεξη για ιδιαίτερες εμβαθύνσεις δεν έχουμε. Εγώ προσωπικά με την Αφροδίτη στον 2ο μου πήρα χρήματα απο δική μου εργασία, αλλά όταν συμβαίνει όψη Αφροδίτης με Δια ούτε που καταλαβαίνω πότε τα ξοδεύω.

αναδρομη δεν ειναι...ειναι ομως στον 5 οικο (κανα αμορε;;!
)αλλα κανει ενα τριγωνο με πλουτωνα που ειναι στον 9 οικο ( θα παρω το πολυποθητο πτυχιο ;;!)

θα δειξει!!

ScP
03-06-2008, 01:58 PM
http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2/1651-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%E7.html

white diamond
03-06-2008, 02:01 PM
ευχαριστω!