PDA

View Full Version : H 29η μοίρα....!

Pirate Jenny
28-05-2008, 09:12 PM
Αναιρετική μοίρα (29η) (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-109/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%C E%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CF%81%CE%B1-29%CE%B7-12478/)

Κατά καιρούs έχω διαβάσει ότι οι πλανήτεs στην 29η μοίρα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία,
(για κάποιο λόγο που δεν έχω ακόμα καταλάβει:wacko::wacko::wacko:
εκτόs αυτού, συμβαίνει το ίδιο όταν κάποιοs έχει ωροσκόπο σε αυτήν την μοίρα??
για παράδειγμα κάποιοs που έχει ωροσκόπο στην 29η μοίρα του ζυγού θα πρέπει να προσπαθεί να ερμηνεύει με άλλο μάτι τιs όψειs του ωροσκόπου του?????:wacko::wacko::wacko::weird:

Η 29η μοιρα ,μονο των μεταβλητων ζωδιων ομως,ειναι οντως κρισιμη και συνδεεται με τα μοιραια γεγονοτα , απ οσο ξερω τουλαχιστον.Φανταζομαι θα σε κατατοπισουν και οι πιο ενημερωμενοι απο μενα..!

Fotini Christodoulou
28-05-2008, 09:55 PM
Επίσης θεωρείται ότι έχει ιδιότητες Λέοντα.
:embarrest

Αν θα ήταν εύκολο θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιατί πρωτη φορά το συναντώ αυτό σαν ερμηνεία;

Ευχαριστώ:bigsmile:

may
28-05-2008, 10:06 PM
Αν θα ήταν εύκολο θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιατί πρωτη φορά το συναντώ αυτό σαν ερμηνεία;

Ευχαριστώ:bigsmile:

Kάθε μοίρα παίρνει χαρακτηριστικά από ζώδιο. Επίσης υπάρχει κ η λεγόμενη Cabala (ή Cabalistic) που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!!

Pirate Jenny
28-05-2008, 10:07 PM
Kάθε μοίρα παίρνει χαρακτηριστικά από ζώδιο. Επίσης υπάρχει κ η λεγόμενη Cabala (ή Cabalistic) που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!!

Τι ναι τουτο παλι?

may
28-05-2008, 10:08 PM
Τι ναι τουτο παλι?

Ψάξ'το λίγο... αξίζει τον κόπο!!! :love:

Pirate Jenny
28-05-2008, 10:11 PM
Aπ' όσο ξέρω -κι αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος- η 29η αναιρετική ή καρμική μοίρα, αφορά μονο πλανήτες (και όχι σημεία) τοποθετημένους σ'αυτή.Αφορά κάθε ζώδιο και ασχέτως οίκου, και υποτίθεται οτι δίνει καποια μαθήματα της φύσεως του πλανήτη.Υποτίθεται πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πιο σωστά την ενέργεια αυτου του πλανήτη, γιατί δεν το εχουμε κάνει ως τωρα.

Ναι εχεις δικιο εγω εκανα λαθος,δεν αφορα μονο τα μεταβλητα,ισχυει για ολα τα ζωδια.

Pirate Jenny
28-05-2008, 10:17 PM
Ψάξ'το λίγο... αξίζει τον κόπο!!! :love:
Μηπως θα μπορουσες να μας δωσεις εσυ λιγες πληροφοριες?Αναφερεσαι παντα στην29η μοιρα?

may
28-05-2008, 10:20 PM
Μηπως θα μπορουσες να μας δωσεις εσυ λιγες πληροφοριες?Αναφερεσαι παντα στην29η μοιρα?

όχι...:embarrest η Cabala είναι μια διαφορετική θεωρία κ δίνει μια περιγραφή σε μια πρόταση για τα χαρακτηριστικά κάθε μιας από τις μοίρες του ζωδιακού. Υπάρχουν κ τα sabian symbols επείσης πολύ εύστοχα. Aυτά αφορούν 360 διαφορετικές αλληγορίες ή περιγραφές μιας εικόνας μια για κάθε μοίρα. Για παράδειγμα για την 23η του Tαύρου λέει A JEWELLERY SHOP FILLED WITH THE MOST MAGNIFICENT JEWELS. ή για την 10η των Ψαριών λέει AN AVIATOR IN THE CLOUDS

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να παραθέσω σύνδεσμο...

artemis06
28-05-2008, 10:24 PM
σ αυτο υπαρχει καποια ανοχη σε μοιρες?? γιατι εχω αφροδιτη ιχθυες 27'42 και αρη 28'20 και χειρωνα 29'41.....

δηλαδη αν καταλαβα καλα συμφωνα μ αυτο στα ερωτικα, οικονομικα (αφροδιτη), πρωτοβουλιες, δραση (αρη), για χειρωνα δεν ξερω και πολλα, εχω να παρω παρω καποια μαθηματα οπως του τυπου να χρησιμοποιησω σωστα την ενεργεια αυτων των πλανητων...???:unsure:

Pirate Jenny
28-05-2008, 10:29 PM
όχι...:embarrest η

Λαλιστατη σε βρισκω!!!
artemis μιλαμε συγκεκριμενα για την 29η ,οχι για την 27 ουτε την28.Μονο τον χειρωνα σου υπολογιζεις δηλαδη.

may
28-05-2008, 10:30 PM
σ αυτο υπαρχει καποια ανοχη σε μοιρες?? γιατι εχω αφροδιτη ιχθυες 27'42 και αρη 28'20 και χειρωνα 29'41.....

δηλαδη αν καταλαβα καλα συμφωνα μ αυτο στα ερωτικα, οικονομικα (αφροδιτη), πρωτοβουλιες, δραση (αρη), για χειρωνα δεν ξερω και πολλα, εχω να παρω παρω καποια μαθηματα οπως του τυπου να χρησιμοποιησω σωστα την ενεργεια αυτων των πλανητων...???:unsure:

δεν υπάρχη καμία ανοχή... το 27 είναι 27 το 29 είναι 29. ο Xείρωνας στο παράδειγμα που αναφέρεις είναι στην αναιρετική μοίρα.

may
28-05-2008, 10:32 PM
Λαλιστατη σε βρισκω!!!

και είμαι... :embarrest αν κ μετά από 12 ώρες 3γλωσση εργασία, δικαιούμαι να πατάω κ κανένα λάθος κουμπάκι... :cheesy:

chandramani
29-05-2008, 12:26 AM
Δηλαδή η 29η μοίρα αφορά τα μεταβλητά ζώδια και δίνει κάτι από λέοντα;;;και αν ναι , γιατί συμβαίνει αυτό; και γενικά μπερδεύτηκα. Η 29η μοίρα και κάτι παίζει; δηλαδή 29 .40 ή 28.60;;;:weird:

chandramani
29-05-2008, 02:06 AM
Ευχαριστώ πολύ.

white diamond
29-05-2008, 09:00 AM
άλλες κρίσιμες μοιρες ;

υπάρχουν κάποιε ς άλλες κρισιμες μοιρες ; για παραδειγμα οι πιο πολλοι πλανητες μου βρισκονται στην 27 , ή 28 μοιρα καποιων ζωδιων...πχ ποσειδωνας που ειναι στην 28 και 58 μοιρα του τοξοτη και στον 11 οικο...

καλημερα σε ολους..

Marianina
29-05-2008, 10:23 AM
Aπ' όσο ξέρω -κι αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος- η 29η αναιρετική ή καρμική μοίρα, αφορά μονο πλανήτες (και όχι σημεία) τοποθετημένους σ'αυτή.Αφορά κάθε ζώδιο και ασχέτως οίκου, και υποτίθεται οτι δίνει καποια μαθήματα της φύσεως του πλανήτη.Υποτίθεται πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πιο σωστά την ενέργεια αυτου του πλανήτη, γιατί δεν το εχουμε κάνει ως τωρα.

Αυτο ξερω κι εγω.Επι πλεον νομιζω οτι ''αναιρετικη''σημαινει το να εχει παρει καποιος μια αποφαση αλλα να μην την τηρει ποτε.

Toksotaki
29-05-2008, 12:48 PM
Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα!

skorpion
29-05-2008, 01:11 PM
Εχω τον κληρο της τυχης στις 29,35 και τον ηλιο στις 28,49....στο σκορπιο....Ο κληρος της τυχης ειναι δηλαδη ασχημα τοποθετημενος αφου αυτη τη μοιρα στο σκορπιο ειναι σαν να τη κυβερναει ο Μπουνγκουλα σωστα? και τι σημαινει αυτο? επισης ο ηλιος που ειναι κατι λεπτα πριν την 29 μοιρα και σε συνοδο με τον κληρο της τυχης επηρεαζεται κι αυτος κι αν ποια η σημασια? καπου ειχα διαβασει οτι ο κληρος της τυχης σε συνοδο με τον ηλιο στο ζωδιο του σκορπιου ειναι ουτως ή αλλως κακη οψη ισχυει κι αυτο?

artemis06
29-05-2008, 06:36 PM
Αγαπητή artemis06

Ο Χείρωνας στη συγκεκριμένη μοίρα βρίσκεται σε ένα θολό τοπίο, στο νεφέλωμα των Πλειάδων και συγκεκριμένα στην Αλκυόνη. Δείχνει πως κάποιες ευαισθησίες που προβάλει ως ιδιότητα, λόγω ζωδίου, οίκου και όψεων, θα δημιουργούν θλίψη και μία σύγχυση, μέχρι να τον κατανοήσετε. Ο Χείρωνας είναι σημαντικό στοιχείο του γενέθλιου χάρτη και προβάλλει ψυχικά τραύματα που αιμορραγούν μέχρι να τα θεραπεύσουμε.

φίλικά
Λίλιαν Σίμου

Κα Σιμου σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σας...

Ο χειρωνας μου ειναι στον 5ο οικο... στον 5ο επισης ειναι και η σεληνη μου στους διδυμους(07'04) και ο ΒΔ μου στους διδυμους(7'38) και κανουν συνοδο με χειρωνα με ανοχη περιπου 8 μοιρων...

οποτε αυτο μαλλον εντεινει την κατασταση που προαναφερατε και μαλιστα οσον αφορα τις διασκεδασεις, τα φλερτ κτλ...??? (αν βοηθαει να γινει πιο ξεκαθαρη η εικονα να πω οτι ο χειρωνας κανει αντιθεση με αρη με ανοχη 1'21 (ο αρης ειναι στον 10ο)....)

ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας...

Addicted
29-05-2008, 07:09 PM

Δηλαδή έχεις την Αφροδίτη σου στην απόλυτη έξαρση της που είναι η 27 των Ιχθύων.Αυτό καλό μου ακούγεται...

artemis06
29-05-2008, 07:24 PM
Δηλαδή έχεις την Αφροδίτη σου στην απόλυτη έξαρση της που είναι η 27 των Ιχθύων.Αυτό καλό μου ακούγεται...

ναι καλο ακουγεται...βεβαια αν σου πω οτι και με τον ηλιο σε εξαρση και τον αρη σκορπιο(τριγωνο αφροδιτη), πλουτωνα επισης στο σκορπιο δε σου ακουγεται υπερβολικο??? εγω παντως το νιωθω... πολλες φορες προσπαθω να κρατησω τον εαυτο μου για οτι νιωθω ειναι παντα σε υπερβολικο βαθμο, το ιδιο βεβαια και οι αντιδρασεις μου...

Addicted
29-05-2008, 07:59 PM
ναι καλο ακουγεται...βεβαια αν σου πω οτι και με τον ηλιο σε εξαρση και τον αρη σκορπιο(τριγωνο αφροδιτη), πλουτωνα επισης στο σκορπιο δε σου ακουγεται υπερβολικο??? εγω παντως το νιωθω... πολλες φορες προσπαθω να κρατησω τον εαυτο μου για οτι νιωθω ειναι παντα σε υπερβολικο βαθμο, το ιδιο βεβαια και οι αντιδρασεις μου...

Και ο Αρης στη θέση του και η Αφροδίτη σε έξαρση και μάλιστα σε τρίγωνο.Ο οίκος που είναι η Αφροδίτη θα σου πει πολλά γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται κάποιο ταλέντο,κάποια ικανότητα και σίγουρα κάποιες ευκαιρίες.Επίσης ποιούς οίκους κυβερνάει΄. Εδώ η Αφροδίτη χορηγείται απο τον Ποσειδώνα άρα κοίτα και τη θέση του Ποσειδώνα
Οσο για τον Ηλιο είναι σε έξαρση στο Κριό αλλά η απόλυτη έξαρση είναι στις 19 του Κριού.

athinoula85
29-05-2008, 10:51 PM
Εχω το ιδιο ερωτημα με την ryssa .. ( εν μερει ) τι συμβαινει οταν βρισκεται στην 29 36' μοιρα στο υδροχοο ? ( υδροχοος - ωροσκοπος )

artemis06
29-05-2008, 11:38 PM
Και ο Αρης στη θέση του και η Αφροδίτη σε έξαρση και μάλιστα σε τρίγωνο.Ο οίκος που είναι η Αφροδίτη θα σου πει πολλά γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται κάποιο ταλέντο,κάποια ικανότητα και σίγουρα κάποιες ευκαιρίες.Επίσης ποιούς οίκους κυβερνάει΄. Εδώ η Αφροδίτη χορηγείται απο τον Ποσειδώνα άρα κοίτα και τη θέση του Ποσειδώνα
Οσο για τον Ηλιο είναι σε έξαρση στο Κριό αλλά η απόλυτη έξαρση είναι στις 19 του Κριού.

ναι δικιο εχεις για τον κριο το ειδα μετα...εμενα ειναι στην 16'21...απεχει καποιες μοιρες απ την απολυτη εξαρση...

η αφροδιτη ειναι στον 2ο, αλλα μαλλον με τα οικονομικα δεν εχω καλη σχεση...ειμαι αρκετα σπαταλη οταν με πιασει. και με πιανει συχνα...μηπως στο να ξοδευω εχω ταλεντο???:bigsmile:... (μπορει να φταιει το τετραγωνο ηλιου-Δια??)

λοιπον, εδω περιπλεκεται το πραγμα γιατι η αφροδιτη ειναι σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα στον αιγοκερω (ο οποιος ειναι στον 12ο!)...

Αφροδίτη
30-05-2008, 10:42 AM
Καλημέρα!!
Και εγω που έχω τον Χείρωνα στην 29 μοίρα τι σημαίνει????

axeman
30-05-2008, 11:46 AM
Εχω ψιλοχαθει με τα παραπανω οποτε ας ρωτησω. Ο ¶ρης στην 29ο39' του σκορπιου τι επιρροη εχει ?

GIRL
30-05-2008, 05:35 PM
εχω Ηλιο στις 28,58 Ιχθύων στον 8ο και Κρόνο στον 7ο και 29 Υδροχόου
δλδ σε αναιρετική μοίρα 2 δυνατά σημεία στο χάρτη μου να ανησυχώ πολύ;

Λίλιαν Σίμου
30-05-2008, 08:06 PM
Αγαπητή ryssa

Έχει απαντηθεί σε δύο μου ποστ το θέμα αυτό και σας παρακαλώ να διαβάσετε τι έγραψα στις προηγούμενες σελίδες. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ισχύουν οι μοίρες και για ακμές, πόσο μάλλον αυτή του ωροσκόπου, όπως και για άλλα σημεία του χάρτη. Σίγουρα πιο έντονα φαίνονται σε πλανήτες βέβαια.

Αγαπητοί Αφροδίτη, GIRL, axeman

Παρακαλώ να δείτε κι εσείς αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω γιατί ήδη έχουν δοθεί απαντήσεις για τις αναιρετικές μοίρες, που δεν πρέπει να λαμβάνονται σαν μοίρες που φοβίζουν.
Το ωροσκόπιο δεν σχηματίζεται να φοβίζει κανένα, οι όποιες ευαισθησίες θέλουν λεπτό χειρισμό και προσοχή στη χρήση. Ίσα-ίσα που ένα ευαίσθητο σημείο μας, μας κάνει πιο γνώστες, πιο δυνατούς και πιο ικανούς στη πορεία, γιατί μας προκαλεί να το προσέξουμε.

Και κάτι ακόμη, αν και έχει διατυπωθεί πιο πάνω: άλλο κρίσιμη μοίρα άλλο αναιρετική. Αν και οι αναιρετικές θεωρούνται κρίσιμα σημεία στον χάρτη, δεν είναι όμως οι΄κρίσιμες μοίρες πχ 0, 12' 51' κλπ

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Toksotaki
31-05-2008, 02:28 PM
Εχω παρατηρησει ..οταν ο ωροσκοπος ειναι στις τελευταιες μοιρες οι προβλεψεις του επομενου ζωδιου τατυτιζονται πολυ περισσοτερο και δνε μιλω μονο για 29 μοιρα..π.χ ωροσκοπος 27ιχθυ...οι προβλεψεις Κριου επειδη καταλαμβανει ολο τον 1 οικο ειναι πιο αξιοπιστες κατα την γνωμη μου

skorpion
31-05-2008, 08:27 PM
Εχω παρατηρησει ..οταν ο ωροσκοπος ειναι στις τελευταιες μοιρες οι προβλεψεις του επομενου ζωδιου τατυτιζονται πολυ περισσοτερο και δνε μιλω μονο για 29 μοιρα..π.χ ωροσκοπος 27ιχθυ...οι προβλεψεις Κριου επειδη καταλαμβανει ολο τον 1 οικο ειναι πιο αξιοπιστες κατα την γνωμη μου

Ισως επειδη στο παραδειγμα που εθεσες ο δευτερος οικος θα ειναι στο ταυρο ενω αν παρεις τον ιχθυ ο δευτερος οικος θα ειναι ο Κριος πραγμα που δεν ισχυει οποτε οταν θα λεει π.χ σε μια γενικη προβλεψη με βαση τον ωροσκοπο η αφροδιτη βρισκεται στον 2 οικο σας θα ειναι στο δευτερο οικο μονο αν ειναι στο ταυρο κι οχι στο κριο.....κατι τετοιο τεσπα

Toksotaki
02-06-2008, 10:09 PM
Ισως επειδη στο παραδειγμα που εθεσες ο δευτερος οικος θα ειναι στο ταυρο ενω αν παρεις τον ιχθυ ο δευτερος οικος θα ειναι ο Κριος πραγμα που δεν ισχυει οποτε οταν θα λεει π.χ σε μια γενικη προβλεψη με βαση τον ωροσκοπο η αφροδιτη βρισκεται στον 2 οικο σας θα ειναι στο δευτερο οικο μονο αν ειναι στο ταυρο κι οχι στο κριο.....κατι τετοιο τεσπα
Αν ειναι στο τελος του 1 οικου συγκαταλεγεται οπως και να εχει στον 2..

Βασιλης Παπαδολιας
03-06-2008, 09:57 AM
Ωραίο θέμα παιδιά. Ίσως να άξιζε μία αρθρογραφία γύρω από τις διάφορες θεωρίες για τις μοίρες. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Και για να συγκρίνουμε τις διαφορετικές απόψεις των διαφόρων ερευνητών που ανέφερε πιο πάνω αναλυτικά η Κα Σίμου.

spicy
04-06-2008, 08:28 PM
Αν και διάβασα όλα τα παραπάνω posts το ερώτημα μου δεν λύθηκε... Εχω τον ήλιο μου ακριβώς στην 29η μοιρα του Αιγόκερου... καποια στιγμή μου είχαν πει οτι αυτο σημαινει κακοτυχία και πολλα προβλήματα... Ισχύει αυτό? Η τοποθετηση του Ηλιου στην 29η μοιρα και ειδικά του Αιγοκερου δείχνει κάτι που αν τελικά το κατανοήσω θα φερει καποια ισσοροπια στη ζωη μου ή απλα θα πρεπει να αντιμετωπιζω καθε φορα τις κακοτυχιες και τις όποιες ταλαιπωρίες προκύπτουν?

Aries&Libra
04-06-2008, 09:19 PM
Η 29η μοίρα και ανάλογα με τον πλανήτη που βρίσκεται εκεί, δείχνει ένα ιδιαίτερο μάθημα που πρέπει να πάρει ένα άτομο, προκειμένου να εξελιχθεί. Εγείρει επίσης θέματα αποφάσεων. Ένας ¶ρης για παράδειγμα, μπορεί τη μία μέρα να σκεφτεί πως να ενεργήσει, και την επόμενη μέρα να δράσσει αντίθετα. Είναι αυτό που λένε, μπρός-πίσω. Γιατί όντως άλλο ζώδιο βρίσκεται μπροστά και άλλο πίσω. Με ποιό από τα δύο θα κινηθεί;
Στο σπίτι έχω έναν άντρα με Ηλιο στην 29.54 της Παρθένου και Πλούτωνα στην 29,33 του ίδιου ζωδίου και ένα γιό με Ήλιο στην 29.23 του Υδροχόου. Έχουν και οι δύο μια εσωτερική πάλη που φαίνεται εντονότατα στην προσωπικότητα τους. Ταλαιπωρία θα έλεγα. Ειδικά ο Ήλιος στην 29η μοίρα δείχνει πρόβλημα με την ταυτότητα, την εξουσία και την πατρική φιγούρα.

GIRL
05-06-2008, 06:44 PM
Η 29η μοίρα και ανάλογα με τον πλανήτη που βρίσκεται εκεί, δείχνει ένα ιδιαίτερο μάθημα που πρέπει να πάρει ένα άτομο, προκειμένου να εξελιχθεί. Εγείρει επίσης θέματα αποφάσεων. Ένας ¶ρης για παράδειγμα, μπορεί τη μία μέρα να σκεφτεί πως να ενεργήσει, και την επόμενη μέρα να δράσσει αντίθετα. Είναι αυτό που λένε, μπρός-πίσω. Γιατί όντως άλλο ζώδιο βρίσκεται μπροστά και άλλο πίσω. Με ποιό από τα δύο θα κινηθεί;
Στο σπίτι έχω έναν άντρα με Ηλιο στην 29.54 της Παρθένου και Πλούτωνα στην 29,33 του ίδιου ζωδίου και ένα γιό με Ήλιο στην 29.23 του Υδροχόου. Έχουν και οι δύο μια εσωτερική πάλη που φαίνεται εντονότατα στην προσωπικότητα τους. Ταλαιπωρία θα έλεγα. Ειδικά ο Ήλιος στην 29η μοίρα δείχνει πρόβλημα με την ταυτότητα, την εξουσία και την πατρική φιγούρα.

εχω Ηλιο και Κρόνο σε 29η μοίρα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την πατρική φιγούρα και την εξουσία ,οι όψεις που κάνουν οι πλανήτες αυτοί στο χάρτη μου το αντίθετο δείχνουν. με την μητρική φιγούρα έχω πρόβλημα καθώς η Σελήνη μου αν και είναι στην 11η μοίρα των Διδύμων κάνει τετράγωνα με όλους τους εξωκρόνιους πλανήτές.
ότι υπάρχει μια αμφιταλάντευση όμως στη δράση είναι γεγονός πολλές φορές εκφράζω την ενέργεια του ζωδίου που βρίσκεται μπροστά

Marianina
05-06-2008, 10:51 PM
0σα λεει η Aries&Libra για τις αναιρετικες μοιρες τα εχω βιωσει πολυ εντονα(ΔΙΑΣ 29η μοιρα 50' στον Καρκινο και ΕΡΜΗΣ 29η μοιρα του Ζυγου).

ιουστινη
09-06-2008, 12:39 PM
Δηλαδή Κρόνος στην 29.35 του Ταύρου στον 10 οίκο μου και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μου είναι αρνητικό;

pigasos
09-06-2008, 12:51 PM
Να ρωτήσω κάτι; Όταν η σελήνη βρίσκεται στις 29' 55'' στους Ιχθείς είναι αναιρετική μοίρα ή σε κρίσιμη ή και τα δυο;

Λίλιαν Σίμου
09-06-2008, 02:41 PM
Πρόκειται για την τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδιακού, είναι ένα κρίσιμο σημείο, αλλά όχι με την έννοια των κρισίμων μοιρών που γνωρίζουμε από άρθρα που ήδη υπάρχουν στο σάιτ.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ιουστινη
10-06-2008, 10:16 AM
Κυρία Σίμου, εμένα γιατί με προσπεράσατε και δεν μου απαντήσατε;

Λίλιαν Σίμου
10-06-2008, 10:38 AM
Δηλαδή Κρόνος στην 29.35 του Ταύρου στον 10 οίκο μου και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μου είναι αρνητικό;

Αγαπητή Ιουστίνη

Δεν είδα το ερώτημα, αν και απαντώ εμβόλιμα, διότι ήδη έχω καταθέσει την άποψή μου και νοιώθω πως επαναλαμβάνομαι.
Δεν πιστεύω στα αρνητικά ενός χάρτη με την γενική έννοια του όρου. Εδώ η φαντασία προσπαθεί να μπει σε φόρμα και αυτό γίνεται με πόνο και απογοητεύσεις. Αυτό θα έλεγα, αλλά μία μόνο όψη δεν εξηγεί την προσωπικότητά μας.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

SONIA64
10-06-2008, 09:04 PM
καλησπερα.
θα μπορουσα να θεσω μια ερωτηση στην κα.Σιμου σχετικα?
Ουρανος στις 29,49 στον Ζυγο στον 10 οικο τι μπορει να σημαινει?
Ευχαριστω πολυ

ιουστινη
13-06-2008, 08:28 AM
ευχαριστώ κα Σίμου,

νομίζω πως είναι πράγματι έτσι.

nanstenka
05-08-2008, 05:29 PM
Μια ερώτηση...Αν έχουμε ακμές οίκων στην 29η προσωπικά έχω ακμή 2ου στο Ζυγό σε 29'54 και ακμή 8ου στον Κριό στην ίδια μοίρα πως θα μπορούσε να ερμηνευθεί η αναβλητικότητά τους?

Κοιτάμε ζώδιο ακμής οίκου,ζώδιο οίκου,συμβολισμό οίκου,πλανήτες σε οίκο, τί?Η΄συνδυαστικά?κ βέβαια με άλλες όψεις?

Kartia
05-08-2008, 08:37 PM
κυρία Σίμου, ο Κρόνος μου βρίσκεται στην 29η (και κάτι...ψιλά) των Ιχθύων και κάνει τετράγωνο με τον Αρη ( στους Διδύμους). Θα είχατε να πειτε κατι γι αυτό;

SELZI
12-09-2008, 10:25 AM
καλημέρα

ο ήλιος μου βρίσκεται στην 29° 33', στον ταύρο, από ότι κατάλαβα αυτό σημαίνει ότι έχω πολλά στοιχεία και από τους διδύμους, ότι αμφιταλαντεύομαι με τα στοιχεία του ταύρου και των διδύμων;

Μητσάκος
12-09-2008, 10:49 AM
Σχετικά με την 29η μοίρα, αν κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε το θέμα από την αρχή, θα διαφωτιστούμε πολύ. Επιπλέον στις άλλες ενότητες μπορούμε να βρούμε και άλλα στοιχεία. Με το να παίρνουμε απαντήσεις για μεμονωμένες όψεις ή σημεία δεν βοηθιόμαστε και πολύ, καθώς μας λείπει η σφαιρική εικόνα :bigsmile:

xrin2309
12-09-2008, 08:29 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω και γω, αν ισχύεει κάτι παρόμοιο για τους οίκους που βρίσκονται εκεί εκτός από πλανήτες, για παράδειγμα έχω και τους τέσσερις βασικούς οίκους : Ωροσκόπο στις 28 55 της παρθένου, 4ο οίκο, 28 και 45 του Τοξότη, 7ο στις 28 κ 55 στους ιχθύς, 10ο στις 28 κ 45 των διδύμων...δημιουργώντας ορθές γωνίες και έναν ακριβή σταυρό....Δεν ξέρω αν παίρνουν κάποια στοιχεία από τον επόμενο οίκο όπως αναφέρθηκε, αλλά αν δημιουργούν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία δεν θα μου έκανε εντύπωση...:blink:Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας με διαφωτίσει παρακαλώ!:blink:

skorpion
12-09-2008, 08:38 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω και γω, αν ισχύεει κάτι παρόμοιο για τους οίκους που βρίσκονται εκεί εκτός από πλανήτες, για παράδειγμα έχω και τους τέσσερις βασικούς οίκους : Ωροσκόπο στις 28 55 της παρθένου, 4ο οίκο, 28 και 45 του Τοξότη, 7ο στις 28 κ 55 στους ιχθύς, 10ο στις 28 κ 45 των διδύμων...δημιουργώντας ορθές γωνίες και έναν ακριβή σταυρό....Δεν ξέρω αν παίρνουν κάποια στοιχεία από τον επόμενο οίκο όπως αναφέρθηκε, αλλά αν δημιουργούν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία δεν θα μου έκανε εντύπωση...:blink:Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας με διαφωτίσει παρακαλώ!:blink:

Αν η ωρα γεννησης σου ειναι παρα πολυ ακριβης τοτε οι οικοι που προανεφερες δεν βρισκονται στην 29η μοιρα αλλα λιγο πριν...Στην 29 μοιρα για να λεγαμε οτι ανηκουν θα επρεπε απ οσο ξερω ειναι απο 29 εως το 30 κ οχι πριν...καπου το αναφερει και η κυρια Σιμου αυτο νομιζω...αλλα δε θυμαμαι που

giannas
12-09-2008, 08:39 PM
[QUOTE=xrin2309;64600]Ωροσκόπο στις 28 55 της παρθένου, 4ο οίκο, 28 και 45 του Τοξότη, 7ο στις 28 κ 55 στους ιχθύς, 10ο στις 28 κ 45 των διδύμων...

Εχω την εντυπωση οτι κρισιμες μοιρες ειναι απο 29 προς 30 και οχι 28 προς 29.Τωρα αν ξερει καποιος αν ισχυουν και για τις ακμες των οικων μπορει να μας βοηθησει;

black moon
12-09-2008, 09:15 PM
Στο ίδιο θέμα:::::::=>=>
1)Αστρολογία για όλους - View Single Post - H 29η μοίρα....! (http://www.myhoroscope.gr/56029-post17.html)
2)Αστρολογία για όλους - View Single Post - H 29η μοίρα....! (http://www.myhoroscope.gr/56034-post21.html)
3)Αστρολογία για όλους - View Single Post - H 29η μοίρα....! (http://www.myhoroscope.gr/64579-post60.html)

xrin2309
12-09-2008, 09:16 PM
Ευχαριστώ!Νομίζω οτι η ώρα μου είναι όντως ακριβής...:bigsmile:άρα τη γλίτωσα μαλλον....

repose
13-09-2008, 03:17 AM
Εχω Δια στην 29 του Αιγοκερου σημαινει κατι αυτο εκτοσ οτι ειναι σε πτωση αστρολογικα?
ειναι εκει επισεισ η ακμη του 11ου οικου μου.

Μητσάκος
13-09-2008, 05:57 AM
Εχω Δια στην 29 του Αιγοκερου σημαινει κατι αυτο εκτοσ οτι ειναι σε πτωση αστρολογικα?
ειναι εκει επισεισ η ακμη του 11ου οικου μου.
Διάβασε από την αρχή το θέμα και θα καταλάβεις :bigsmile:

repose
13-09-2008, 08:06 PM
Παλι δεν καταλαβαινω .εξηγησε μου αν μπορεις

Μητσάκος
14-09-2008, 06:07 AM
Παλι δεν καταλαβαινω .εξηγησε μου αν μπορεις
Εννοώ ότι αν διαβάσεις από την αρχή το θέμα, θα δεις τι σημασία έχει η 29η μοίρα και πού, καθώς και αν αφορά σημεία ή πλανητικά σώματα.
Αυτά όσον αφορά τη θέση του Δία και μόνο. Από εκεί και μετά θα πρέπει να δεις τις όποιες όψεις κάνει με άλλους πλανήτες ή σημεία :bigsmile:

piccola
22-02-2009, 06:54 PM
Αγαπητά μέλη

Για τις μοίρες έχουν δοθεί πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ή συμβολισμοί από διαφορετικές πηγές.

Στην κλασική δομή της αστρολογίας, επικρατούν τα εξής:

- αναιρετικές είναι οι τελευταίες μοίρες κάθε ζωδίου, αλλά όχι πάντα αρνητικές. Απλά εκεί εξασθενεί η δυναμική του ζωδίου καθώς μπαίνει μία νέα φύση, αυτή του επομένου. Αναιρετική λέγεται κάθε 29η προς 30η λοιπόν. ΑΛΛΑ δεν είναι όλες ίδιες.
-29η των μεταβλητών έχει μία ιδιαίτερη εσωτερική σημασία και αφορά κυρίως πνευματικά ζητήματα και καταστάσεις που δύσκολα ελέγχουμε.
-29η των παρορμητικών αφορά δυσκολίες στην υγεία (ευαισθησίες) ανάλογα με τη φύση του ζωδίου
-29η των σταθερών έχει άλλοτε θετικό αστέρα επάνω (πχ Ρέγκουλους στον Λέοντα), άλλοτε δύσκολο (πχ Μπούνγκουλα στον Σκορπιό). Μάλιστα για κάποιους αστρολόγους η 29η του Λέοντα δεν θεωρείται αναιρετική, επειδή ακριβώς έχει σύνοδο με τον αστέρα αυτόν.

Τώρα για την συμβολική σημασία των μοιρών, καλά είναι να έχουμε επιφυλάξεις. Πολλοί ερμηνευτές υπάρχουν, όπως ο Carelli, Jones, Rundyar, Sepharial, Hason και άλλοι... Επομένως εδώ δεν είναι εύκολο να ξέρουμε ποιος έχει δίκιο. Οι Sabians είναι έμπνευση του Jones, αλλά κατά τη γνώμη μου τις προσέγγισε καλύτερα ο Rudhyar. Επειδή όμως δεν έχουν βάση αποδεικτική, οι δε ερμηνείες είναι συχνά φιλοσοφικές εικόνες, ο καθένας τις εκλαμβάνει όπως του πηγαίνει... Καλύτερα να χρησιμοποιούνται για διαλογισμό, κι όχι για εξωτερική αστρολογία.
Εκείνο που αξίζει αν βρείτε κάπου, είναι η συμβολική των μοιρών στην ιατρική αστρολογία: περιγράφουν παθήσεις και ευαισθησίες. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας γιατρών και αστρολόγων και εκεί έχουμε βάση αποδεικτική.

Αυτά για τις μοίρες από μέρους μου
Καλή συνέχεια στη συζήτησή σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Καλησπέρα σε όλους και στην κυρία Σίμου!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν η 29η μοίρα στον Λέοντα στον Ωροσκόπο τελικά θεωρείται θετική ή αρνητική. Διάβασα όλο το θέμα και ομολογώ ότι στο τέλος κάπου "χάθηκα"!

Ευχαριστώ πολύ!:embarrest

giannas
23-02-2009, 06:49 AM
Καλησπέρα σε όλους και στην κυρία Σίμου!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν η 29η μοίρα στον Λέοντα στον Ωροσκόπο τελικά θεωρείται θετική ή αρνητική. Διάβασα όλο το θέμα και ομολογώ ότι στο τέλος κάπου "χάθηκα"!

Ευχαριστώ πολύ!:embarrest

"αναιρετικές είναι οι τελευταίες μοίρες κάθε ζωδίου, αλλά όχι πάντα αρνητικές.
Μάλιστα για κάποιους αστρολόγους η 29η του Λέοντα δεν θεωρείται αναιρετική, επειδή ακριβώς έχει σύνοδο με τον αστέρα αυτόν. "

Noμιζω οτι ειναι αρκετα σαφη η απαντηση....θεωρητε θετικη:cheesy:

strange
24-02-2009, 09:07 AM
Υπάρχει περίπτωση ένας πλανήτης στην 29η μοίρα να συμπεριφέρεται όπως ένας πλανήτης όταν είναι ανάδρομος, με την έννοια ότι αργεί να εκφράσει τις ιδιότητές του;:weird:

Κώστας
24-02-2009, 02:08 PM
Η 29η του Λέοντα θεωρείται πολύ λαμπερή και θετική όψη. Αντιστοιχεί στο Βασιλίσκο, το λαμπερότερο αστέρι του Λέοντα.

Κώστας
24-02-2009, 02:08 PM
εννοούσα "λαμπερή και θετική μοίρα"

georgiaK
24-02-2009, 07:08 PM
Η 29η μοίρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη στο ζώδιο του Λέοντα, γιατί αναιρεί την τύχη του ζωδίου και γενικότερα στα ζώδια της φωτιάς. Αυτό δεν είναι κάτι τραγικό. Απλώς δείχνει ότι κάτι θυσιάζεται, για χάρη της συνύπαρξης. Τα άτομα αυτά πρέπει να δυναμώσουν κάπως το Εγώ τους. Επίσης παίρνουν χαρακτηριστικά και από τα δύο ζώδια, κάτι που τα κάνει να παλαντζάρουν. Π.χ. η 29η μοίρα του Ταύρου παλαντζάρει ανάμεσα στις αρχές και τις επιθυμίες της οικογένειας και του υπόλοιπου περίγυρου (αδέρφια, φίλοι).
Γεωργία

smaragdi
14-03-2009, 08:32 PM
Στη περιπτωση που εχουμε την λιλιθ στην 29η του Λεοντα αναιρει κατα καποιο τροπο τα αρνητικα σημεια της συγκεκριμενης λιλιθ η" θα μπορουσε να την κανει πιο εντονη???:love:

Μητσάκος
15-03-2009, 12:45 AM
Στη περιπτωση που εχουμε την λιλιθ στην 29η του Λεοντα αναιρει κατα καποιο τροπο τα αρνητικα σημεια της συγκεκριμενης λιλιθ η" θα μπορουσε να την κανει πιο εντονη???:love:
Γιατί, έχει και αρνητικά σημεία η Λίλιθ; Μια χαρά την βρίσκω εγώ :bigsmile:

water
26-03-2009, 03:47 PM
Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω, κάτι αν ξέρει κάπιοος

Εχω τον Δια στην 29,11 του Καρκίνου και Rx στον έβδομο οίκο.
Η μόνη όψη που κάνει είναι:
A) με Ηλιο αλλά με ανοχή 5,59 μοιρες
B) Αντίθεση με AC ανοχή 6,95

Τι σημαίνει αυτό?

water
26-03-2009, 05:12 PM
Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω, κάτι αν ξέρει κάποιος...

Δια Rx στην 29,11 του Καρκίνου στον έβδομο οίκο.
Η μόνες όψεις που κάνει είναι:

Τι σημαίνει αυτό?
Ειναι προβληματικός αυτός ο Δίας?
Επίσης ότι στην ηλικία 29,11 ακριβώς όπως η μοίρα 29,11 συνέβει η καλύτερη σχέση του ατόμου, είναι τυχαίο??

toniats
27-03-2009, 06:28 AM
Η 29η μοίρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη στο ζώδιο του Λέοντα, γιατί αναιρεί την τύχη του ζωδίου και γενικότερα στα ζώδια της φωτιάς. Αυτό δεν είναι κάτι τραγικό. Απλώς δείχνει ότι κάτι θυσιάζεται, για χάρη της συνύπαρξης. Τα άτομα αυτά πρέπει να δυναμώσουν κάπως το Εγώ τους. Επίσης παίρνουν χαρακτηριστικά και από τα δύο ζώδια, κάτι που τα κάνει να παλαντζάρουν. Π.χ. η 29η μοίρα του Ταύρου παλαντζάρει ανάμεσα στις αρχές και τις επιθυμίες της οικογένειας και του υπόλοιπου περίγυρου (αδέρφια, φίλοι).
Γεωργία

Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω πως έφτασες στο παραπάνω συμπέρασμα, ειδικά για την 29η του Ταύρου:blink:

Μητσάκος
27-03-2009, 10:08 AM
Γεωργία

Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω πως έφτασες στο παραπάνω συμπέρασμα, ειδικά για την 29η του Ταύρου:blink:

Εγώ θα ήθελα περισσότερο να μάθω για την 29η του Λέοντα, όπου βρίσκεται ο Regulus ή Βασιλίσκος και θεωρείται ότι ...αναιρεί την ...αναίρεση της 29ης μοίρας :toung:
Να μου έλεγε για την 26η του Ταύρου :scared: θα το καταλάβαινα :nuts:

water
27-03-2009, 11:10 AM
Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω, κάτι αν ξέρει κάποιος...

Δια Rx στην 29,11 του Καρκίνου στον έβδομο οίκο.
Η μόνες όψεις που κάνει είναι:

Τι σημαίνει αυτό?
Ειναι προβληματικός αυτός ο Δίας?
Επίσης ότι στην ηλικία 29,11 ακριβώς όπως η μοίρα 29,11 συνέβει η καλύτερη σχέση του ατόμου, είναι τυχαίο??

Καλημέρα,

..για την 29η του καρκίνου κανείς???

Μητσάκος
27-03-2009, 02:08 PM
Καλημέρα,

..για την 29η του καρκίνου κανείς???

Δεν είναι κακό, όταν θέλουμε να ρωτήσουμε κάτι, να ρίχνουμε μια ματιά στα προηγούμενα ποστ....:love:
Στην δεύτερη σελίδα αυτού του θέματος υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς :bigsmile:

water
27-03-2009, 02:22 PM
Θα πρεπε να το χω δει ε..? Ευχαριστώ για την παρατήρηση...
απολογούμαι που δεν τι ειδα... αλλα δεν μπορώ να διαβάζω 8 σελίδες...
Που να ξέρω τι υπάρχει που.. στην αναζήτηση βρήκα πολλά τι να πρωτοψάξω...

Επίσης... το κοίταξα και δεν μιλάει για Δία! Μιλάει γενικά σε ζώδια..
Η απορία μου έχει να κάνει και για Δία που θεωρείται ότι είναι σε έξαρση στον Καρκίνο...

Ευχαριστώ

strange
27-03-2009, 02:32 PM
Εγώ θα ήθελα περισσότερο να μάθω για την 29η του Λέοντα, όπου βρίσκεται ο Regulus ή Βασιλίσκος και θεωρείται ότι ...αναιρεί την ...αναίρεση της 29ης μοίρας :toung:
Να μου έλεγε για την 26η του Ταύρου :scared: θα το καταλάβαινα :nuts:

Γιατί τι πρόβλημα αντιμετωπίζει η 26η του Ταύρου;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-03-2009, 02:39 PM

Ειμαι και στη δουλειά...

ΟΛΑ.. να τα ψαξεις αγαπητο μελος ..ολα!!
αν σε ενδιαφερει η αστρολογια και θελεις να μαθεις πραγματα για σενα..
θα βρεις τον χρονο ..
και οσο ξεκαρφωτες ειναι οι ερωτησεις σου ...ξεκαρφωτες απαντησεις θα περνεις..
και το μελος Μητσακος εργαζετε ..να ξερεις..
οπως και τα πιο πολλα μελη ,
αλλα κοιτανε και ψαχνουν δεν ζητανε μονο ε;
καλη συνεχεια και καλο διαβασμα και να ξερεις τα μελη οταν βλεπουν τις προσπαθειες ...
να ξερεις οτι ανταμοιβουν και αναλογα ...:bigsmile:

Δ.Κ:love:

Μητσάκος
27-03-2009, 02:41 PM

Επίσης... το κοίταξα και δεν μιλάει για Δία! Μιλάει γενικά σε ζώδια..
Η απορία μου έχει να κάνει και για Δία που θεωρείται ότι είναι σε έξαρση στον Καρκίνο...

Ευχαριστώ
Η ερώτησή σου ήταν γενικά για την 29η του Καρκίνου, δεν ανέφερες κάπου τον Δία :bigsmile: Επιπλέον, αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στα ποστ αυτής της ενότητας, θα δεις και τι συμβαίνει ότν οι πλανήτες βρίσκονται σε αυτήν τη μοίρα :love:

Γιατί τι πρόβλημα αντιμετωπίζει η 26η του Ταύρου;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εκεί βρίσκεται ο Αλγκόλ, ο οποίος είναι και δείκτης ...καρατομήσεων :nuts:

water
27-03-2009, 03:01 PM
Αγαπημένε Μητσάκο

Αναφέρω.. πως δεν αναφέρω!!

χιχι δεν είμαι μόνο εγώ που δε διαβάζω προσεκτικά..
έβαλα 2 post...
Στο πρωτο πρωτο post λέω και για ανάδρομο Δια και για όψεις που κάνει..
Με απορία συσχετισης μοιρών Δια και ηλικίας

:toung:

water
27-03-2009, 03:41 PM
Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο!!!

(κ γω έχω αιγόκερο.. ωροσκόπο όμως! χιχι)
Βασικά μόλις έγινα 30! Αυτο σημαίνει ότι καλο δεν βλέπεις πριν ορθοδρομίσει..??
Πάντως (ίσως γίνομαι κουραστική) όταν έγινα 29,1 μήνα ακριβώς εθεάθη δώρο σχέση (είναι και στον έβδομο οίκο ο Διας μου) και με άτομο που έχει τον ήλιο στον καρκίνο
Εχω την αίσθηση ότι δεν ήταν τυχαίο... ή απλά συμπτώσεις??

ευχαριστώ...

Μητσάκος
27-03-2009, 03:54 PM
Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο!!!

(κ γω έχω αιγόκερο.. ωροσκόπο όμως! χιχι)
Βασικά μόλις έγινα 30! Αυτο σημαίνει ότι καλο δεν βλέπεις πριν ορθοδρομίσει..??
Πάντως (ίσως γίνομαι κουραστική) όταν έγινα 29,1 μήνα ακριβώς εθεάθη δώρο σχέση (είναι και στον έβδομο οίκο ο Διας μου) και με άτομο που έχει τον ήλιο στον καρκίνο
Εχω την αίσθηση ότι δεν ήταν τυχαίο... ή απλά συμπτώσεις??

ευχαριστώ...

Παρακαλώ :toung:
Πάντως το γεγονός ότι σου έκατσε κάτι καλό στο 29 σου, δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι καλό πριν να ορθοδρομήσει. Το γεγονός βέβαια ότι σου έκατσε μαμάκιας δεν ξέρω αν είναι και το καλύτερο :laugh:
Πήγαινε στην ενότητα με τους "ανάδρομους πλανήτες" στα φόρουμ και διάβασε για τον ανάδρομο Δία.

water
27-03-2009, 04:08 PM
Μητσάκο....

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ... γιατί εσύ θα με τρελάνεις!!!!!!! :nuts:
Πως σου ήρθε το μαμμακιας??? Γιατι κάτι σε κολλημα με οικογένοια είχε τρελλό!!!

alexb
27-03-2009, 05:27 PM
Καρκίνος γαρ....

ZOELINA
28-03-2009, 09:31 PM
Ο ηλιος μου ειναι στην 29η του Υδροχοου...αυτο σημαινει κατι; Επηρεαζομαι απο το αμεσως επομενο ζωδιο των Ιχθυων η καμμια σχεση;

GIRL
29-03-2009, 02:25 AM
Ο ηλιος μου ειναι στην 29η του Υδροχοου...αυτο σημαινει κατι; Επηρεαζομαι απο το αμεσως επομενο ζωδιο των Ιχθυων η καμμια σχεση;

εμένα ο Κρόνος

maktoy
01-04-2009, 07:38 PM
καλησπερα παρακολουθησα τις συζητησεις σας με ενδιαφερων και απορια ο κρονος μου ειναι στην 29η του ιχθυ και στον 10ο οικο μου μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση σας παρακαλω

Μητσάκος
01-04-2009, 08:08 PM

εμένα ο Κρόνος

καλησπερα παρακολουθησα τις συζητησεις σας με ενδιαφερων και απορια ο κρονος μου ειναι στην 29η του ιχθυ και στον 10ο οικο μου μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση σας παρακαλω

Στη 2η σελίδα αυτής της ενότητας μπορείτε να βρείτε μια συνοπτική ερμηνεία της σημασίας της 29ης μοίρας :bigsmile:
Στη συνέχεια μπορείτε, αν θέλετε, από την ενότητα "πλανήτες & πλανητοειδείς" που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο Πλανήτες και Πλανητοειδείς - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2) να δείτε τις ιδιότητες και ενέργειες που αποδίδονται στον κάθε πλανήτη που σας ενδιαφέρει. Πρώτο πρώτο θέμα έχει ένα άρθρο με συνοπτικές ερμηνείες των πλανητών, αν βιάζεστε. Αν δεν βιάζεστε, το ψάχνετε λίγο παραπέρα με τα υπόλοιπα άρθρα της ενότητας, που έχουν πιο αναλυτικές ερμηνείες.
Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/53-%EF%E9-12-%EF%DF%EA%EF%E9-%F3%F5%ED%EF%F0%F4%E9%EA%DE-%F0%E5%F1%E9%E3%F1%E1%F6%DE.html
που δίνει μια συνοπτική ερμηνεία των Οίκων, και επιπροσθέτως και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/287-%EF%E9-12-%EF%DF%EA%EF%E9-%F0%F1%EF%E4%E9%DC%E8%E5%F3%E7-%F5%E3%E5%DF%E1%F2.html
μιας και στη 2η σελίδα που σας προτρέπω να πάτε για να διαβάσετε για την 29η μοίρα, υπάρχει σαφής αναφορά σε θέματα υγείας.
Καλή συνέχεια :bigsmile:

maktoy
01-04-2009, 11:29 PM
Μητσακο σε ευχαριστω πολυ να εισαι παντα καλα:bigsmile:

dafnie
02-04-2009, 01:40 AM
Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τις προηγουμενες σελιδες και εψαξα να βρω απαντηση στο ερωτημα που με απασχολει αλλα εχω μπερδευτει λιγο...Τι μπορει να σημαινει ουρανος στην 29 14' 10΄΄R στον σκορπιο στον 5ο οικο?Γνωριζω πως ο ουρανος στον 5ο δειχνει ταση προς περιπετεια,εκπληξεις και απροσδοκητο στην προσωπικη ζωη.Καποια βοηθεια παρακαλω...?

Μητσάκος
02-04-2009, 06:22 AM
Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τις προηγουμενες σελιδες και εψαξα να βρω απαντηση στο ερωτημα που με απασχολει αλλα εχω μπερδευτει λιγο...Τι μπορει να σημαινει ουρανος στην 29 14' 10΄΄R στον σκορπιο στον 5ο οικο?Γνωριζω πως ο ουρανος στον 5ο δειχνει ταση προς περιπετεια,εκπληξεις και απροσδοκητο στην προσωπικη ζωη.Καποια βοηθεια παρακαλω...?
Βάλε τα στοιχεία του ατόμου στη φόρμα που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php και διάβασε και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2/413-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%F2-%EF%F5%F1%E1%ED%FC%F2.html
:bigsmile:

Alaia
04-04-2009, 02:43 PM
από την παραπάνω συζήτηση μου προέκυψε η εξής απορία: αν κάποιος έχει τον κλήρο της τύχης, που προφανώς δεν είναι πλανήτης, στην 29η μοίρα, τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την τυ΄χη του? ή είναι άνευ σημασίας?

πενυ
05-04-2009, 02:22 PM
ΚΑΡΠΟΝΕΣΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΖΩΔΙΟΥ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ 29 ΜΟΙΡΑ..ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΟΠΟΩΣ Κ Η 29,5...

kiaRRa
05-04-2009, 02:24 PM
πενυ, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία.

Είναι όρος του site

FireStarter
08-04-2009, 11:51 PM
Παιδια καλησπερα σε ολους
Εχω ωροσκοπο ψαρι, στις 29.10, το οποιο σημαινει οτι εχω dc 29.10 παρθενου, mc29.3 τοξοτη και ic 23 και κατι διδυμους.
Εχει καμια σημασια αυτο, ή τελικα επειδη δεν ειναι πλανητες δεν εχει και ιδιαιτερη?
Επισης, υπαρχει καπου πληροφορια για το τι σημαινει η καθε μοιρα στα ζωδια?
Ευχαριστω οποιον κανει τον κοπο :)

μαλαμα
09-04-2009, 11:37 AM
Να ρωτησω κι εγω τι σημαινει η 0 μοιρα σ"ενα ζωδιο αφου ανοιξαμε το θεμα με τις μοιρες η ν"ανοιξω ενα καινουργιο?

smaragdi
10-04-2009, 12:33 AM
Να ρωτησω κι εγω τι σημαινει η 0 μοιρα σ"ενα ζωδιο αφου ανοιξαμε το θεμα με τις μοιρες η ν"ανοιξω ενα καινουργιο?

Παιρνει στοιχεια κ απο το προηγουμενο..:love:

giannas
10-04-2009, 06:22 AM
Παιρνει στοιχεια κ απο το προηγουμενο..:love:

Εγώ δεν θεωρώ ότι παίρνει στοιχεία από το προηγούμενο ζώδιο . Εφόσον είναι στην 0 μοίρα ενός ζωδίου έχει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες αυτού.
Όταν ένας πλανήτης βρίσκετε στην 0 μοίρα έχει όλη την δυναμική των χαρακτηριστικών του ζωδίου , ειδικά αν βρίσκετε σε παρορμητικά ζώδια, που θεωρείτε και κρίσιμη μοίρα. Έτσι ο πλανήτης λειτουργεί με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερτονίζει τις ιδιότητες του αλλά και τις αδυναμίες/ ευαισθησίες του.

strange
10-04-2009, 02:20 PM
Θεωρητικά λοιπόν, όλα είναι πιθανά να συμβούν σε αυτές τις οριακές θέσεις: Να λειτουργούν στο επόμενο, στο προηγούμενο η και στα δύο ζώδια μαζί.

Πολύ ωραίο και κατανοητό στο θεωρητικό κομμάτι τουλάχιστον. Στην πράξη υπάρχει κάποιος τρόπος (δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω) για να αντιληφθούμε ποια από τις τρεις λειτουργίες ισχύει (Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση συνόδου). :weird:

Δείμων
10-04-2009, 02:36 PM
Εχμ θα διαβάσεις τι κάνει (πώς εκδηλώνεται) ο κάθε πλανήτης σε κάθε ζώδιο και θα κρατήσεις εκείνο που αντιπροσωπεύει εσένα περισσότερο...

Γιάννης Ριζόπουλος
10-04-2009, 02:39 PM
Πολύ ωραίο και κατανοητό στο θεωρητικό κομμάτι τουλάχιστον. Στην πράξη υπάρχει κάποιος τρόπος (δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω) για να αντιληφθούμε ποια από τις τρεις λειτουργίες ισχύει (Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση συνόδου). :weird:

Αγαπητή Strange
Ρωτώντας πας στην πόλη... Όπως επιβάλλεται να συμβαίνει και σε κάθε περίπτωση οριακής θέσης στην οικοθεσία, τις όψεις κλπ, ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να το τσεκάρεις στην πράξη. Εξ άλλου ενδέχεται ο πλανήτης να βρίσκεται σε ...sidereal φάση (να είναι δηλαδή 24 μοίρες πίσω) και να μην μπαίνει καν θέμα ορίων.
Και μη ρωτήσετε γι αυτό, το τελευταίο. Η απάντηση ανήκει σε άλλο topic...

strange
10-04-2009, 02:42 PM
Εχμ θα διαβάσεις τι κάνει (πώς εκδηλώνεται) ο κάθε πλανήτης σε κάθε ζώδιο και θα κρατήσεις εκείνο που αντιπροσωπεύει εσένα περισσότερο...

Ναι όταν εξετάζεις το δικό σου χάρτη μπορείς να καταφύγεις σε αυτή τη λύση (το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ξεκαθαρίζει τα πράγματα). Όταν όμως κοιτάς ωροσκόπια ανθρώπων που δεν γνωρίζεις προσωπικά νομίζω ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν μπορεί να αποτελέσει λύση. :cheesy:

Δείμων
10-04-2009, 03:19 PM
Τότε...

Ρωτώντας πας στην πόλη...

Κι αν δεν ρωτήσεις, είναι εύκολο να χαθείς :)

strange
10-04-2009, 03:21 PM
Τότε...

Κι αν δεν ρωτήσεις, είναι εύκολο να χαθείς :)

Έχω χαθεί...... Η αλήθεια να λέγεται.....:toung::love::love:

jungle
11-04-2009, 11:22 PM
γεια σε ολους!
διαβασα οτι η 29 των ζωδιων εχει ιδιοτητες λιονταριου.
και η 1 κριου. Ομως η 0 απο ποιο ζωδιο
αντιπροσωπευεται?

toniats
12-04-2009, 07:03 AM
Έχω χαθεί...... Η αλήθεια να λέγεται.....:toung::love::love:

Ευκαιρία να γνωρίσεις και καμιά καινούργια πόλη...:love: και καμιά παραλία ίσως

Στο θέμα μας:
Έχω γεννηθεί στην 29+ του Ταύρου. Η μοίρα αυτή επηρεάζεται και απο τις Πλειάδες και την Αλκυόνη (το μεγαλύτερο αστέρι). 6ος οικος
Να αναφέρω πρόχειρα κάποιες λεπτομέρειες που μου 'ρχονται στο μυαλό

α) Κλαίω πάρα πολύ εύκολα. Αυτό είναι καλό για να ξεφεύγεις απο την ψυχολογική ένταση και εξοργιστικό όταν πρέπει να διεκδικήσεις το δίκιο σου στην μεγάλη εταιρεία. Το θεματάκι με κάνει να προσέχω πολύ στα επαγγελματικά, αν σε πουν συναισθηματική οι προϊσταμένοι σου εννοούν "για τα σίδερα"

β) Εχω μυωπία απο πολύ μικρή (ευτυχώς και η μυωπία είναι μικρή)

γ) Μια απο τις Πλειάδες είναι η Ταϋγέτη (η μητέρα του Λακεδαίμονα). Έχω γεννηθεί στην Σπάρτη, έφυγα στα 5 μου και πάντα προσπαθώ να επιστρέψω σε αυτή την πόλη. Η θέα και μόνο του Ταϋγετου είναι για μένα συγκλονιστική. Έχω ψύχωση με αυτό το βουνό..

δ) είμαι απέριγραπτα επικριτικός χαρακτήρας (το έχω δουλέψει ευτυχώς). Παρότι άτομο γρήγορης αντίληψης συχνα βρίσκομαι σε διανοητική και κυρίως ψυχική ομίχλη. Για την ακρίβεια πιστεύω πως ανέπτυξα όσο γινόταν την αντιληπτικότητα για να μπορέσω να αντιμετωπίσω την σύγχιση, που μου δημιουργούσαν οι εξω απο τον έλεγχο μου συνθήκες. Μηδεν προσαρμόστικότητα (το δουλεύω όπως ξανάπα)

Τελικά η 29η είναι ...29η!!

smaragdi
12-04-2009, 12:25 PM
Σε περιπτωση που ο ωροσκοπος σχεσης ειναι στην 29η του λεοντα ισχυουν κ εκει τα θετικα του βασιλισκου??:blink:

toniats
12-04-2009, 10:39 PM
Σε περιπτωση που ο ωροσκοπος σχεσης ειναι στην 29η του λεοντα ισχυουν κ εκει τα θετικα του βασιλισκου??:blink:

γιατί να Μην ισχύουν??:love::love:

-mg-
11-12-2009, 10:32 PM
εγω που εχω την αφροδιτη στην 29 59' 24'' του ζυγου τι σημαινει?

katialin
27-02-2010, 02:38 AM
πολυ ωραιο θεμα αυτο....εγω βασικα εχω αρη στον ταυρο στην 29,29',44'' μοιρα.....δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλο αυτο η κακο.....μπορει να μου πει καποιος?????????ευχαριστωωωωω ω

whisperer
25-05-2010, 02:33 PM
Γίνεται να είναι ο Ερμής στο Ταύρο και η Αφρο στην Παρθένο...?

Ισχυρότερη αμοιβαία αποδοχή (ή υποδοχή πιο καλά) είναι αυτή που είναι από ζώδιο σε ζώδιο. Π.χ. Ερμής στον Ταύρο και Αφροδίτη στην Παρθένο.

leoma
25-05-2010, 02:33 PM
Συγνώμη τώρα για την παρέμβαση, αλλά το βλέπω να επαναλαμβάνεται παντού. Όταν λέμε 29 μοίρες και κάτι λεπτά έχουμε περάσει στην 30ή μοίρα. Όπως επίσης όταν λέμε 0 μοίρες και κάτι λεπτά, βρισκόμαστε στην πρώτη μοίρα, γιατί μηδενική μοίρα δεν υπάρχει (το μηδέν σημαίνει τίποτα που λέει και ο γιος μου ο μικρός που είναι και πρωτάκι, και ο οποίος από τη στιγμή που γιόρτασε τα 7α γενέθλιά του πριν από δυο μήνες, διανύει το 8ο έτος της ζωής του).

Δείμων
25-05-2010, 02:46 PM
Απλά Μαρία μου το λέμε έτσι επειδή ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί οι επόμενες. Ο γιος σου έχει συμπληρώει το 7ο και προχωράει προς το 8ο έτος του, δεν είναι ακόμα 8 «νόμιμα». Δηλαδή σε 10 χρόνια ακριβώς από τώρα, δεν θα ψηφίζει :bigsmile:

Στα 18 δεν είναι η ψήφος? συμπαθάτε με αλλά από το αθλι(ω)μα απέχω.

Δείμων
25-05-2010, 02:50 PM

Στον σύνθετο :P

Μητσάκος
25-05-2010, 03:17 PM

Όχι. Παράδειγμα είναι :bigsmile:

SOKOLATITSA VAS
26-05-2010, 02:01 PM

Έχω Δία στην 29η μοίρα του Καρκίνου... Αυτό τι μπορεί να σημαίνει??:blink::blink:

Μητσάκος
26-05-2010, 03:53 PM
Έχω Δία στην 29η μοίρα του Καρκίνου... Αυτό τι μπορεί να σημαίνει??:blink::blink:

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
Για αρχή :bigsmile:

SOKOLATITSA VAS
31-05-2010, 09:26 AM
:unsure::unsure::unsure::unsure:Ευχαριστώ πολύ , το εχω δει αλλα και παλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ο Δίας στην 29,40 του καρκίνου... λιγη βοήθεια....

Nickel
31-05-2010, 01:42 PM
Δηλαδή σελήνη στην 29 μοίρα των διδύμων τι μπορει να σημαινει ;

m2sl
30-06-2010, 01:19 AM
Καλημέρα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου:Αφροδίτη στον Λέοντα στις 29 μοίρες και 35΄ η οποία βρίσκεται στον 7ο οίκο τι σημαίνει;κάνοντας εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Διδύμους στις 29 μοίρες και 04΄ που βρίσκεται στον 5ο οίκο; Τελικά με ποιον αστερισμό συνδέεται ο Λέοντας; με τον Βασιλίσκο ή με τον ρέγκουλους γιατί μπερδευτηκα λίγο διαβάζοντας διάφορες απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει.

jungle
30-06-2010, 06:53 PM
m2sl
Διαβασε το post 17 οπου η κ. Σιμου εξηγει
τι σημαινει η 29 στα σταθερα στα μεταβλητα κ στα παρορμητικα,
κ ποιοι αστερες βρισκονται στην 29 λεοντα κ σκορπιου.
Εχεις αφροδιτη κ κρονο σε αναιρετικες μοιρες σε 5ο κ 7ο που συνδεονται με σχεσεις.
Εσυ απο τα προσωπικα σου βιωματα, τι συμπερασμα βγαζεις για τις σχεσεις σου?
Το συμπερασμα σου θα ειναι κ η απαντηση που ζητας

papiaagy
01-07-2010, 03:01 PM
Εννοειτε οτι τη συγκεκριμενη σελιδα την ειδα μονο εγω;;;

Δείμων
01-07-2010, 03:03 PM
Ναι, ακριβώς, είναι η δική σας σελίδα, και δεν μπορεί να την δει κανένας άλλος. Ο καθένας μέσω του ίδιου link βλέπει μόνον τις δικές του καταχωρήσεις. Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό.

sideways
01-07-2010, 03:03 PM
Ναι. πατωντας σ αυτο το link ο καθενας κ μονο αυτος βλεπει τους χαρτες του. :noworry:

Ναι, ακριβώς, είναι η δική σας σελίδα, και δεν μπορεί να την δει κανένας άλλος. Ο καθένας μέσω του ίδιου link βλέπει μόνον τις δικές του καταχωρήσεις. Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό.

με προλαβες.

papiaagy
01-07-2010, 04:02 PM
Το τσεκαρα και δημοσια ζητω συγνωμη.

λιλλιαν
21-07-2010, 11:35 AM
EXω 29 η ωροσκοπο στο λεοντα και διαβασα αρθο τησ κ σιμου οτι ο ρεγκιουλουσ βρισκεται σε αυτη τη μοιρα του λεοντα ψαχνω να βρω στο χαρτη μου που τον εχω αλλα δε βρισκω μηπωσ με καθοδηγηση καποιοσ ευχαριστω

Μητσάκος
21-07-2010, 03:13 PM
EXω 29 η ωροσκοπο στο λεοντα και διαβασα αρθο τησ κ σιμου οτι ο ρεγκιουλουσ βρισκεται σε αυτη τη μοιρα του λεοντα ψαχνω να βρω στο χαρτη μου που τον εχω αλλα δε βρισκω μηπωσ με καθοδηγηση καποιοσ ευχαριστω

Οι απλανείς λέγονται απλανείς επειδή κινούνται απελπιστικά αργά και δίνουν την εντύπωση ότι δεν κινούνται. Επειδή δε αλλάζουν μια μοίρα κάθε 72 περίπου χρόνια και η ερμηνεία τους είναι ιδιαίτερη λόγω της φύσης τους αλλά και είναι κάμποσοι, η θέση τους δεν σημειώνεται στους απλούς χάρτες. Εφόσον ξέρουμε δε και τη θέση τους, είναι μάλλον περιττή, σε αυτό το επίπεδο, η επισήμανσή τους.
Π.χ., ξέρουμε ότι ο Ρέγκουλος βρίσκεται στη μοίρα που αναφέρεις, τι να ψάξεις και πού, αφού η μοίρα του είναι σταθερή εδώ και χρόνια...
Ρίξε μια ματιά σε αυτό που είναι πολύ συνοπτικό http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/1242-%E1%F0%EB%E1%ED%E5%DF%F2-%E1%F3%F4%DD%F1%E5%F2-fixed-stars.html
και σε αυτό που είναι πολύ πιο ευρύ http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/7779-%E7-%E5%F0%E9%F1%F1%EF%DE-%F4%F9%ED-%E1%F0%EB%E1%ED%FE%ED-%E1%F3%F4%DD%F1%F9%ED-%F3%F4%EF%ED-%E3%E5%ED%DD%E8%EB%E9%EF-%F7%DC%F1%F4%E7.html
:bigsmile:

mairoula.b
21-07-2010, 04:01 PM
Σε ερώτηση ωριαίας:cheesy:, ο ωροσκόπος (=εγώ) βγήκε στις 3.12 του Αιγοκερου και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου Κρόνος στις 29.54 της Παρθένου στον 9ο οίκο (η ερώτηση είχε να κάνει με σπουδές)...

Τι σημαίνει λοιπόν η 29η μοίρα σε αυτήν την ωριαία ερώτηση; Να το πάρω ότι είμαι σε φάση να αλλάξω στάδιο αλλά δεν το έχω αποφασίσει πλήρως ακόμα και παλινδρομώ;

Ευχαριστώ

Μητσάκος
21-07-2010, 04:35 PM
Σε ερώτηση ωριαίας:cheesy:, ο ωροσκόπος (=εγώ) βγήκε στις 3.12 του Αιγοκερου και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου Κρόνος στις 29.54 της Παρθένου στον 9ο οίκο (η ερώτηση είχε να κάνει με σπουδές)...

Τι σημαίνει λοιπόν η 29η μοίρα σε αυτήν την ωριαία ερώτηση; Να το πάρω ότι είμαι σε φάση να αλλάξω στάδιο αλλά δεν το έχω αποφασίσει πλήρως ακόμα και παλινδρομώ;

Ευχαριστώ
Ίσως και το γεγονός ότι ο ωροσκόπος βγαίνει στις πρώτες 3 μοίρες να δείχνει ότι είναι σχετικά νωρίς για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

mairoula.b
21-07-2010, 04:45 PM
Επειδή οι άλλοι παράγοντες συνηγορούν στο να ισχύει ο χάρτης είπα να κάνω μια απόπειρα ερμηνείας. Απλά ο Κρόνος στην 29η του Παρθένου με προβλημάτισε...

Κοραλλία Μόζορα
21-07-2010, 11:24 PM
Επειδή οι άλλοι παράγοντες συνηγορούν στο να ισχύει ο χάρτης είπα να κάνω μια απόπειρα ερμηνείας. Απλά ο Κρόνος στην 29η του Παρθένου με προβλημάτισε...

Ο Κρόνος εκεί δείχνει ότι κάποια αλλαγή θα υπάρξει επειδή ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο. Όμως είναι ήδη στην ανοχή αντίθεσης με τον Ουρανό που θα γίνει ακριβείας όταν ο Κρόνος θα μπει στον Ζυγό.
Κοίταξε και την Σελήνη τι κάνει (ως συγκυβερνήτη σου) και τον κυβερνήτη του 9ου.

Dimitraq
26-09-2010, 01:29 AM
Καλησπέρα σε όλους :bigsmile:

Έχω την Αφροδίτη μου στην 29΄ του Λέοντα (Regulus) στον 2ο οίκο, η οποία όμως κάνει τετράγωνο με τη Σελήνη μου στις 26΄ του Ταύρου (Algol) στον 11ο οίκο. Με δεδομένο ότι η Σελήνη βρίσκεται σε έξαρση στον Ταύρο, αλλά μέσα στο σπίτι της Αφροδίτης με την οποία είναι σε όψη τετραγώνου, πώς θα μπορούσαμε να το ερμηνεύσουμε αυτό;;

Ευχαριστώ πολύ :love:

vikoza
26-09-2010, 10:23 AM
Η Αφροδίτη στο Λέοντα ψάχνει να δημιουργήσει σχέσεις από τις οποίες θα μπορεί να εισπράξει ένα καλό λόγο, μία εκδήλωση ενδιαφέροντος και θαυμασμού. Είναι γοητευτική , ζεστή, δοτική, καλλιτεχνική. Στο 2ο οίκο ψάχνει να βρει και χρήματα, αποκτήματα για να αποκτήσει μία θέση στην κοινωνία.

Η Σελήνη στον Ταύρο εκφράζει τα συναισθήματά της, είναι ισχυρή και ασχολείται ιδιαίτερα με τα οικονομικά και τα υλικά αγαθά. Στον 11ο ψάχνει να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία της μέσα από το φιλικό περιβάλλον (όχι τους κολλητούς). Γνωριμίες που έρχονται και φεύγουν.

Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σταθερά ζώδια, εκφράζουν τις ίδιες ανάγκες (τις απολαύσεις και την πολυτέλεια) στον υπερθετικό βαθμό (τετράγωνο) με αποτέλεσμα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις φιλικές σχέσεις και ίσως και τις ερωτικές. :bigsmile:

Dimitraq
26-09-2010, 12:06 PM
Καλημέρα Vicoza :bigsmile:

Σ' ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες :love:
Το γεγονός ότι Σελήνη και Αφροδίτη είναι τόσο υλίστριες μου τσακίζει τα νεύρα..
Από την άλλη μεριά είναι επιτακτική η ανάγκη να περιβάλλομαι από όμορφα πράγματα και αποκτήματα έργων τέχνης (τόσο εικαστικά, όσο και μουσικά), εκφράζεται με απόλυτη φυσικότητα.

Όσο για τις σχέσεις, στις φιλικές η Σελήνη είναι δοτική με έναν αλτρουϊστικό τρόπο περισσότερο, σε αντίθαση με την Αφροδίτη που ναι μεν είναι πολύ γενναιόδωρη και αφοπλιστική με τον τρόπο που αγαπάει και εκδηλώνει τα συναισθήματά της, υποκινούμενη όμως από το "βαθύ εγώ" προκειμένου να ικανοποιήσει την έντονη ανάγκη της να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θαυμασμού του ερωτικού συντρόφου της. Θέλει να είναι πάντα η βασίλισσα της καρδιάς του και τίποτα λιγότερο. Πόσο ανώριμη είναι αυτή η Αφροδίτη :embarrest...

Το πόσο μ' ενοχλεί αυτό δε λέγεται. Εξ ου και η περιγραφή σε γ΄πρόσωπο λες και πρόκειται για κάποιον άλλο :laugh:
Με προβλημάτισε το θέμα εξαιτίας των μοιρών στις οποίες βρίσκονται αυτοί οι πλανήτες σε σύνοδο με αυτούς τους απλανείς Regulus και Algol και ιδιαίτερα η Σελήνη (Algol)

Σ' ευχαριστώ και πάλι
:love:

vikoza
26-09-2010, 12:22 PM
Όσον αφορά την Αφροδίτη σου, πιστεύω ότι αξίζει να προσπαθήσεις ή μάλλον καλύτερα να προσπαθείς να βάζεις κάποιο χαλινάρι σ' αυτή τη μεγάλη σου ανάγκη και να μη ζητάς τόσο έντονα αποδείξεις αγάπης ή θαυμασμού, γιατί μπορεί να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τις ανάγκες των άλλων.

Επίσης να μην είσαι τόσο ανυπόμονη ,όταν οι σχέσεις κάνουν κύκλο και βρίσκονται στα "κάτω" τους.

Χρειάζεται υπομονή για ν' ανθίσει το λουλούδι της αγάπης!:love:

EPANASTATIS24
26-09-2010, 01:47 PM
To τετράγωνο αυτό δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και ως εξής : η σελήνη στον Ταύρο είναι κτητική, ζηλιάρα και πεισματάρα, θέλει να ελέγχει και να έχει την αποκλειστικότητα, ωστόσο η Αφροδίτη είναι εγωίστρια, θέλει τον έπαινο και την κολακεία. Οι ανάγκες δηλαδή της σελήνης δεν μπορούν να εκφραστούν λόγω του εγωισμού και της ανάγκης επίδειξης δύναμης της Αφροδίτης. Ο Ταύρος θέλει να πολιορκεί, να ζηλεύει και να ελέγχει, αλλά ο Λέων δε θέλει να συμπεριφερθεί έτσι, να ρίξει τον εγωισμό του και να κυνηγήσει, θέλει να τον θαυμάζουν.

παλίρροια
26-09-2010, 01:56 PM
:bigsmile: Γειά σας!!!!:bigsmile:
Μια και είδα ότι συζήτάτε και πάλι το.....:nuts: φλέγον ζήτημα της 29ης μοίρας,της οποίας δεν έχω καταλάβει ακριβώς την λειτουργία της....μάλλον παίρνει τα χαρακτηριστικά του επόμενου ζωδίου,αλλά έχω την εντύπωση πως φέρει μια ιδιαίτερη καρμικότητα....:embarrest
Εχω τον 4ο οίκο στην 29η μοίρα του λέοντα....και πολλά πράγματα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους σε αυτό τον οίκο και ξεκινούν απο την αρχή.....καλά και ασχημα αυτό εισπράττω χωρίς ασφαλώς να εξετάζω την παρουσία του πλούτωνα εκεί που τα κάνει κατά καιρούς.....:wacko::wacko:

Fotini Christodoulou
26-09-2010, 02:03 PM
To τετράγωνο αυτό δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και ως εξής : η σελήνη στον Ταύρο είναι κτητική, ζηλιάρα και πεισματάρα, θέλει να ελέγχει και να έχει την αποκλειστικότητα, ωστόσο η Αφροδίτη είναι εγωίστρια, θέλει τον έπαινο και την κολακεία. Οι ανάγκες δηλαδή της σελήνης δεν μπορούν να εκφραστούν λόγω του εγωισμού και της ανάγκης επίδειξης δύναμης της Αφροδίτης. Ο Ταύρος θέλει να πολιορκεί, να ζηλεύει και να ελέγχει, αλλά ο Λέων δε θέλει να συμπεριφερθεί έτσι, να ρίξει τον εγωισμό του και να κυνηγήσει, θέλει να τον θαυμάζουν.

Συμφωνώ αν και θα έλεγα ότι ο Ταύρος ενδιαφέρεται για την σταθερότητα και την ασφάλεια - υλική και συναισθηματική και ο έλεγχος αφορά περισσότερο τα αποκτήματα του(υλικά και συναισθηματικά) τα οποία δεν θέλει χάσει ενώ δεν αγαπά και τις εκπλήξεις ή αλλαγές.

Ο Λέων απο την άλλη, θέλει την έκπληξη του, θέλει τον θαυμασμό και τον καλό λόγο, θέλει να τον ξεχωρίζουν και του χαιδεύουν τα αυτιά. Θέλει την προσοχή και κάνει ότι μπορεί για να την έχει.

Προσωπικά το βλέπω ως εξής: Σε τετράγωνο, το άτομο θα έχει μία εσωτερική σύγκρουση, ανάμεσα σε αυτά που τον κάνουν να αισθάνεται όμορφα και σε αυτά που δείχνει προς τα έξω. Η Αφροδίτη θα κάνει το άτομο να εμφανίζεται λαμπερό, γενναιόδωρο,οτι θέλει να πάρει ρίσκα, οτι ειναι το κέντρο της προσοχής, να προκαλεί τον θαυμασμό - με αποτέλεσμα να έλκει μια άλφα κατηγορία ανθρώπων, αλλά το μόνο που θα θέλει για να νιώσει συναισθηματικά καλυμμένο θα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα. Υποθέτω πως προκαλεί έναν εκνευρισμό απο μόνο του το να "τραβάς" άλλον τύπο ανθρώπου απο αυτόν που έχεις ανάγκη για να νιώσεις αποδεκτός
Σε σταθερά ζώδια, ακόμα πιο έντονη η εσωτερική ...διαφωνία :bigsmile:

Dimitraq
26-09-2010, 06:01 PM
Αγαπητή road runner :love:

Είναι πολύ καλή η τοποθέτησή σου, είσαι μέσα στο μυαλό μου.
Η Αφροδίτη αυτή φαινομενικά είναι πολύ μοιραία και ανεξάρτητη (και με Ουρανό στον 4ο οίκο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη!), ή τουλάχιστον αυτό εισπράττουν όσοι τη βλέπουν, και είναι πράγματι γεγονός ότι έλκει τέτοιους τύπους ανδρών. Όμως η ψυχή της το ξέρει...:cry:.

Αποζητά ασφάλεια και ανεξαρτησία ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να μην εφησυχάζει ποτέ.
Είναι έντονη η εσωτερική διαμάχη, η οποία δυσκολεύει το άτομο να βρει τον προορισμό του σ' αυτή τη ζωή, θέλει οικογένεια ή θέλει μποέμικη ζωή.
Αυτό είναι μεγάλο ερώτημα και η απάντηση δεν έρχεται :unsure:...

Dimitraq
26-09-2010, 06:17 PM

Φίλε Επαναστάτη 24

η Αφροδίτη στον Λέοντα δε ζητά αυλοκόλακες. Δεν ανέχεται τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Επειδή η ίδια είναι πολύ ειλικρινής και περήφανη δεν θα ανεχόταν οτιδήποτε ψεύτικο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γιατί την θίγει. Είναι αυτό που είναι αυταπόδεικτα και επιθυμεί από τους άλλους να το αναγνωρίζουν και να τη σέβονται. Όταν το εισπράττει αυτό, γίνεται αφοπλιστικά γενναιόδωρη και αγαπάει με όλο της το είναι, όταν όμως δεν συμβαίνει χάνει λίγο την ισορροπία της..

kinky_skorpina
26-09-2010, 06:40 PM
Είναι δύσκολο μια τέτοια Αφροδίτη να αντιληφθεί την κολακεία,καλή μου!Γιατι οταν απο μόνη της θεωρεί τον εαυτό της μοναδικό για ένα σωρό λόγους...πως να ανερέσει ως μη αληθινά τα κολακευτικά λόγια που θα της πούν απο τη στιγμή που θα θεωρήσει οτι επιβεβαιώνουν αυτή ακριβώς την εικόνα που εχει και η ίδια για τον εαυτό της!???!! Εκτός κι αν είναι τόσο προσγειωμένη και μετριόφρων,χωρίς ίχνος ανασφάλειας ή φιλαρέσκειας, ωστε να εχει καταφέρει να προσεγγίσει αρκετά την αυτογνωσία και να γνωρίζει με ακρίβεια μεχρι που φτάνουν οι ικανότητες της για να μπορέσει να καταλάβει πότε πρόκειται για πραγματική φιλοφρόνυση και ποτε για απλή κολακεία που εχει άλλους απώτερους σκοπόυς...!Ωστόσο με έναν Ήλιο στο συγκατημενο ζώδιο της Παρθένου,οπως στην πείπτωσή σου,και μια-δυο βοηθητικές όψεις απο τον Κρόνο ενδεχομένως να τα καταφέρνει!!:unsure:;)
Φιλικά
Το Μαράκι :love:

Dimitraq
27-09-2010, 12:00 AM
Αγαπητό Μαράκι :bigsmile:

Πιθανόν μια τέτοια Αφροδίτη μεμονωμένα να μην αντιλαμβάνεται τη διάκριση μεταξύ της κολακείας και της φιλοφρόνησης. ¶ν δεν απατώμαι ο Ερμής είναι αυτός που αντιλαμβάνεται. Στην περίπτωσή μου αφενός το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου (ρεαλισμός) και αφετέρου η σύνοδος Ερμή -Πλούτωνα, Ερμή-¶ρη στον 3ο οίκο, ευτυχώς είναι πολύ βοηθητική γιατί επιτρέπει την άμεση αντίληψη και εν τω βάθει ανάλυση των κινήτρων των άλλων ανθρώπων. Πολύ βοηθητικές όψεις για τη δουλειά μου και τις συναναστροφές μου.

Όσο για την αυτογνωσία, είναι μια παράμετρος που εξαρτάται από πολλούς και αστάθμητους παράγοντες, διότι αν δεχθούμε πως ο άνθρωπος είναι ένα εξελισσόμενο ον το οποίο αλληλεπιδρά σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον που μεταλλάσσεται, υπόκειται κλυδωνισμούς,
άρα και η γνώση για τον εαυτό ακολουθεί κι αυτή μια εξελικτική πορεία. Η αυτογνωσία δυστυχώς δεν κατακτάται δια παντός, είναι αγώνας ζωής, θέλει περίσκεψη, βαθύ σκάψιμο της ψυχής, ανατροφοδότηση και επανατοποθέτηση. Θέλει δουλειά πολύ, όπως λέει και ο ποιητής.

Φιλικά :love:
Δήμητρα Q

Κοραλλία Μόζορα
27-09-2010, 09:57 AM
Το τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτης, σε γυναικείους χάρτες, δείχνει κυρίως μια σύγκρουση ανάμεσα στους γυναικείους ρόλους, δηλαδή τον ρόλο της συζύγου και μητέρας με τον ρόλο της γυναίκας - ερωμένης. Γι' αυτό και υπάρχουν αυτές οι αντιφάσεις που ειπώθηκαν πιο πάνω και γι' αυτό υπάρχει μια αντίφαση στους τύπους αντρών που ελκύει.

Η σύγκρουση αυτή ξεκινά από την παιδική ηλικία και την σχέση με την μητέρα. Συνήθως η μητέρα είναι κρυφά ανταγωνιστική προς την κόρη, την οποία ανταγωνίζεται ως γυναίκα. Οι τρόποι που το κάνει μπορεί να μην είναι άμεσα αντιληπτοί από τις δύο, δηλαδή να μην γίνεται συνειδητά (Σελήνη/υποσυνείδητο) αλλά έχει ως στόχο την υπόσκαψη της κόρης ως γυναίκας. Έτσι, η κόρη βιώνει την μητέρα ταυτόχρονα και ως μια ανταγωνιστική γυναίκα με αποτέλεσμα αυτοί οι ρόλοι μεγαλώνοντας να συγκρούονται μέσα της.

kinky_skorpina
27-09-2010, 10:39 AM
Δε θα διαφωνήσω, καλή μου Δημητρούλα,στα όσα πολύ σωστά επεσήμανες.¶λλωστε κι εγω γι'αυτό δεν είμαι ποτε απόλυτη σε μια ερμηνεία που δίνω,πάντα την εξετάζω συνδυαστικά με τις άλλες όψεις, εξου και το "εκτος αν" που ακολούθησε την αρχική μου ανάλυσή για τον τρόπο που αντιδρά μια Αφροδίτη στο Λιοντάρι.Πράγματι πιστευω κι γω πως οι όψεις που λες συμβάλλουν στην ικανότητά σου να ξεχωρίζεις τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων(Ερμής-Πλούτωνας με ένα δυνατό Ερμή ως κυβερνήτη του Ήλιου) και να βλέπεις ρεαλιστικά τον εαυτό σου(Ηλιος-Κρόνος). Όμως η ανάγκη αυτής της Αφροδίτης να τη θαυμαζουν είναι μεγάλη και πρέπει να λάβουμε κι άλλα στοιχεία υπόψη μας πριν καταλήξουμε σε ένα οριστικό συμπέρασμα, όπως το ποιός είναι ο κυβερνήτης του χάρτη σου, σε ποιό ζώδιο και οίκο βρίσκεται,,αν κάνει κάποια όψη με την Αφροδίτη, τι άλλες όψεις κάνει η Αφροδίτη περα απο το τετράγωνο με τη Σελήνη.Αν η Σελήνη στον Ταυρο ήταν ας πούμε κυβερνήτης του Ωροσκόπου(αν ο Ηλιος είναι στον 3ο μαζί με τον Ερμή,πιθανόν ο Ωροσκόπος είναι Καρκίνος) και η Αφροδίτη ήταν πάνω στον άξονα 1ου/7ου, ή γωνιακός πλανήτης(σε όψη με τις γωνίες του χάρτη-Asc,Ic,Dsc,Mc) σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημα... αντιλαμβάνεσαι οτι αυξάνεται σημαντικά η δύναμη της επιρροής της, αν όμως υπήρχε π.χ ένας Κρόνος σε έξαρση απο ζώδιο ή οίκο στο ωροσκόπιο σου ή σε όψη με τον κυβερνήτη του χάρτη, τότε θα αποτελούσε ενα σημαντικό αντίβαρο και ρυθμιστικό παράγοντα της συμπεριφοράς σου..:love: . Περιμένω να μου δώσεις αν θες τα στοιχεία που σου ζήτησα να κάνουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση...;)
Όσο για την αυτογνωσία...πράγματι επιτυγχάνεται μετά απο πολύ αγώνα και απαιτεί συνεχή αναθεώρηση, καθώς ο εαυτός εξελλίσεται.
Με εκτίμηση
Το Μαράκι...:love:

Dimitraq
27-09-2010, 07:16 PM
Καλησπέρα!!

Κυρία Μόζορα, η τοποθέτησή σας είναι βάσιμη. Πράγματι υπήρχε ένα ανταγωνιστικό υπόβαθρο στη σχέση με τη μητέρα μου, εξαιτίας και της μικρής διαφοράς ηκικίσς που έχουμε. Στα 20 μου χρόνια η μητέρα μου ήταν 36 ετών νέα γυναίκα!! Τη διαπίστωση που κάνατε εσείς μέσω της όψης τετραγώνου Σελήνης/Αφροδίτης, την ανακάλυψα (ήταν πολύ υποσυνείδητη αυτή η "κόντρα") όταν λόγω σπουδών γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω ψυχοθεραπεία. Ομολογουμένως ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα και μου έλυσε πολλούς γρίφους αναφορικά με τη σχέση μου μαζί της.

Αγαπητό Μαράκι :love:

Η Σελήνη είναι όντως ο κυβερνήτης του χάρτη μου τοποθετημένη στον 11ο και εκτός του τετραγώνου με την Αφροδίτη, σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ουρανό στον 4ο. Κατά τ' άλλα κάνει τρίγωνο με Ερμή και ¶ρη και εξάγωνο με Asc.
Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με Χείρωνα και εξάγωνο με Ουρανό.

H έντονη διαμάχη που προκύπτει ανάμεσα σε αυτά που ζητά η ψυχή και αυτά που εκπέμπει η Αφροδίτη οφείλεται και στον 5ο μου που κυβερνά ο Πλούτωνας, όπου μέσα υπάρχουν σε σύνοδο μεταξύ τους Ποσειδώνας - Βέρτεξ και Βόρειος Δεσμός.
Κατά την ταπεινή αστρολογική μου γνώμη, εκεί οφείλεται και η έλξη διαφορετικών από μένα ανθρώπων. Εσύ τί λες;;

Δήμητρα Q

Κοραλλία Μόζορα
27-09-2010, 08:09 PM
Καλησπέρα!!

Κυρία Μόζορα, η τοποθέτησή σας είναι βάσιμη. Πράγματι υπήρχε ένα ανταγωνιστικό υπόβαθρο στη σχέση με τη μητέρα μου, εξαιτίας και της μικρής διαφοράς ηκικίσς που έχουμε. Στα 20 μου χρόνια η μητέρα μου ήταν 36 ετών νέα γυναίκα!! Τη διαπίστωση που κάνατε εσείς μέσω της όψης τετραγώνου Σελήνης/Αφροδίτης, την ανακάλυψα (ήταν πολύ υποσυνείδητη αυτή η "κόντρα") όταν λόγω σπουδών γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω ψυχοθεραπεία. Ομολογουμένως ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα και μου έλυσε πολλούς γρίφους αναφορικά με τη σχέση μου μαζί της.

Αγαπητό Μαράκι :love:

Η Σελήνη είναι όντως ο κυβερνήτης του χάρτη μου τοποθετημένη στον 11ο και εκτός του τετραγώνου με την Αφροδίτη, σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ουρανό στον 4ο. Κατά τ' άλλα κάνει τρίγωνο με Ερμή και ¶ρη και εξάγωνο με Asc.
Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με Χείρωνα και εξάγωνο με Ουρανό.

H έντονη διαμάχη που προκύπτει ανάμεσα σε αυτά που ζητά η ψυχή και αυτά που εκπέμπει η Αφροδίτη οφείλεται και στον 5ο μου που κυβερνά ο Πλούτωνας, όπου μέσα υπάρχουν σε σύνοδο μεταξύ τους Ποσειδώνας - Βέρτεξ και Βόρειος Δεσμός.
Κατά την ταπεινή αστρολογική μου γνώμη, εκεί οφείλεται και η έλξη διαφορετικών από μένα ανθρώπων. Εσύ τί λες;;

Δήμητρα Q

Η έλξη διαφορετικών από σένα ανθρώπων στις σχέσεις σου οφείλεται στο τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτης που έχεις. Στον γάμο σου όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού ο Ήλιος και η Σελήνη σου είναι σε ζώδια της γης (επομένως είναι συμβατά μεταξύ τους) και ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο του 7ου σου.

Από την στιγμή που έχεις κάνει ψυχοθεραπεία θα έχεις δουλέψει το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα με τους ρόλους σου μέσα στον γάμο σου.

kinky_skorpina
27-09-2010, 08:18 PM
Συμφωνώ με αυτο που με ρωτάς.Η Σελήνη στον Ταυρο ειναι σε εξαρση και ως κυβερνήτης του Ωροσκόπου καταλαμβάνει εξέσουχα θέση στο χάρτη.Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κοινωνικές συναναστροφές(ο Κυβερνήτης του 1ου στον 11ο) και μια ζεστή,φιλική συμπονετική συμπεριφορά,γεμάτη κατανόηση απέναντι στους φίλους.Αν ο Ερμής που κυβερνά τον Ήλιο βρίσκεται στην Παρθένο, είναι σε κυριαρχία και απο ζώδιο και απο οίκο, αρα διπλά ισχυρός.Εκεί πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου καθώς ο Ερμής γίνεται ο δευτερος πιο σημαντικός πλανήτης μετά τη Σελήνη.Έτσι η όψη που κάνει με τον Πλούτωνα ισχυροποείται αρα βοηθά την Αφροδίτη να ξεχωρίζει τα κίνητρο πίσω απο τις κολακείες.Αν όμως ο Ερμής είναι στο Ζυγό τότε ισχυροποιείται η Αφροδίτη. :love:

Dimitraq
27-09-2010, 09:27 PM
Η έλξη διαφορετικών από σένα ανθρώπων στις σχέσεις σου οφείλεται στο τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτης που έχεις. Στον γάμο σου όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού ο Ήλιος και η Σελήνη σου είναι σε ζώδια της γης (επομένως είναι συμβατά μεταξύ τους) και ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο του 7ου σου.

Από την στιγμή που έχεις κάνει ψυχοθεραπεία θα έχεις δουλέψει το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα με τους ρόλους σου μέσα στον γάμο σου.

Κυρία Μόζορα :love:

Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 7ου, όμως είναι αδύναμος στον Καρκίνο όπου βρίσκεται στον 12ο.
Ο γάμος μου δεν υφίσταται πλέον. Ο άντρας μου ήταν μια επιλογή που έκανα στα 21 μου, σχετιστήκαμε συμβιώνοντας για 5 1/2 χρόνια και μετά (πριν την επιστροφή του Κρόνου) λόγω ηθικού χρέους απέναντι του και της πολύχρονης σχέσης μας, προχώρησα στον γάμο.
Γεγονότα πολύ σημαντικά για μένα (σοβαρή προσβολή υγείας ξαφνικά), με έβαλαν σε μια πολύχρονη περίοδο αναθεωρήσεων και μιας καθοριστικής μεταμόρφωσής μου, η οποία σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα, οδήγησαν στην "επανάσταση" και φυγή μου.

Ελπίζω ότι με τον Δία στον 9ο στους Ιχθείς, ο δεύτερος γάμος θα είναι περισσότερο γόνιμος, αφού και η υποφαινόμενη είναι περισσότερο ώριμη και κατασταλαγμένη :embarrest

Με πολύ εκτίμηση

Δήμητρα Q

Dimitraq
27-09-2010, 09:48 PM
Συμφωνώ με αυτο που με ρωτάς.Η Σελήνη στον Ταυρο ειναι σε εξαρση και ως κυβερνήτης του Ωροσκόπου καταλαμβάνει εξέσουχα θέση στο χάρτη.Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κοινωνικές συναναστροφές(ο Κυβερνήτης του 1ου στον 11ο) και μια ζεστή,φιλική συμπονετική συμπεριφορά,γεμάτη κατανόηση απέναντι στους φίλους.Αν ο Ερμής που κυβερνά τον Ήλιο βρίσκεται στην Παρθένο, είναι σε κυριαρχία και απο ζώδιο και απο οίκο, αρα διπλά ισχυρός.Εκεί πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου καθώς ο Ερμής γίνεται ο δευτερος πιο σημαντικός πλανήτης μετά τη Σελήνη.Έτσι η όψη που κάνει με τον Πλούτωνα ισχυροποείται αρα βοηθά την Αφροδίτη να ξεχωρίζει τα κίνητρο πίσω απο τις κολακείες.Αν όμως ο Ερμής είναι στο Ζυγό τότε ισχυροποιείται η Αφροδίτη. :love:

Μαράκι

Ο Ερμής μου είναι στον Ζυγό, αλλά αυτό τον κάνει λίγο αναποφάσιστο λόγω έλλειψης πρακτικότητας σ' αυτό το ζώδιο. Από Ήλιο και ¶ρη, υπάρχει αρκετή πρακτικότητα. Όμως σχηματίζει καλές όψεις: τρίγωνο Σελήνη, εξάγωνο με Ποσειδώνο, Σύνοδο με ¶ρη και Πλούτωνα.

Υπάρχει μεγάλη αντίφαση στον χάρτη διότι με Ήλιο στην Παρθένο, Σελήνη στον Ταύρο η οποία είναι και κυβερνήτης του Asc στον Καρκίνο, δίνεται έμφαση στα θέματα ασφάλειας, σπιτιού, οικογένειας και πράγματι είναι ζητούμενα ψυχής αυτά, Ο Ουρανός μέσα στον 4ο σε εξάγωνο με Αφροδίτη ζητά ανεξαρτησία.

Με απασχολεί αυτή κατάσταση γιατί λειτουργεί σαν τροχοπέδη στις σχέσεις μου. Από τη μια έντονη ανάγκη για δέσμευση, αλλά τόση όση να μου επιτρέπει να κινούμαι ελεύθερα στις επαγγελματικές μου επιδιώξεις..

Τί να πω.. άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Μια αέναη προσπάθεια για αυτοπραγμάτωση και αυτογνωσία.

kinky_skorpina
28-09-2010, 10:35 AM
Αχ καλή μου Δημητρούλα...σε καταλαβαίνω γιατι κι εγω αντιμετωπίζω μια παρόμοια σύγκρουση.Απο τη μία η πολυαστρία στο Ζυγό με την Αφροδίτη σε θέση κυριαρχίας αποζητούν τη συντροφικότητα μέσα απο μια σχέση γιατι απεχθάνονται τη μοναξιά, αλλα απο την άλλη Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη με τον Ήλιο και τον Ουρανό στον 11ο (σε ευρεία σύνοδο μεταξύ τους) και μάλιστα εναν Ουρανό δυνατό,σε έξαρση απο ζώδιο και σε κυριαρχία απο οίκο ζητούν ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων...ωθώντας με συχνά στη δημιουργία "free τύπου" σχέσεων-είναι η μέση κατάσταση ανάμεσα στη δεσμευση και τη μοναξιά!!!! :cheesy: Σχέσεις οι οποίες όμως με κουράζουν εν τέλει κι απο ένα σημειο και μετά παυουν να με ικανοποιούν κιόλας όταν δεν εξαλλίσονται σε ένα ανώτερο επίπεδο...αρχίζει μετα να λειτουργεί μεσα μου εγωιστικά ολο αυτό με σκέψεις του τύπου "γιατι ο αλλος δε θέλει να εξελιχτει η σχέση σε κατι πιο σοβαρο?δε με θεωρει αξια για σχέση?" οπου τελικά καταντάει να με θίγει κατι που αρχικά εγω επέλεξα η τουλαχιστον συμφώνησα να εχει αυτη τη μορφή!!!Αντε βγάλε ακρη εσυ τωρα!!!Και σε ψυχαναλητή να πάω...θα τραβάει τα μαλλιά του ο ανθρωπος περιφερόμενος με μια βοτκα στο χέρι για να την παλέψει!!:bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
28-09-2010, 10:37 AM

Κυρία Μόζορα :love:

Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 7ου, όμως είναι αδύναμος στον Καρκίνο όπου βρίσκεται στον 12ο.
Ο γάμος μου δεν υφίσταται πλέον. Ο άντρας μου ήταν μια επιλογή που έκανα στα 21 μου, σχετιστήκαμε συμβιώνοντας για 5 1/2 χρόνια και μετά (πριν την επιστροφή του Κρόνου) λόγω ηθικού χρέους απέναντι του και της πολύχρονης σχέσης μας, προχώρησα στον γάμο.
Γεγονότα πολύ σημαντικά για μένα (σοβαρή προσβολή υγείας ξαφνικά), με έβαλαν σε μια πολύχρονη περίοδο αναθεωρήσεων και μιας καθοριστικής μεταμόρφωσής μου, η οποία σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα, οδήγησαν στην "επανάσταση" και φυγή μου.

Ελπίζω ότι με τον Δία στον 9ο στους Ιχθείς, ο δεύτερος γάμος θα είναι περισσότερο γόνιμος, αφού και η υποφαινόμενη είναι περισσότερο ώριμη και κατασταλαγμένη :embarrest

Με πολύ εκτίμηση

Δήμητρα Q

Αγαπητή μου Δήμητρα,

πράγματι, ο Κρόνος κυβερνήτης του 7ου στο ζώδιο της αδυναμίας του και στο 12ο μπορεί να δείξει διάλυση του γάμου. Βλέπεις, γι' αυτό αποφεύγουμε να απαντάμε σε ερωτήσεις μελών που δίνουν κάποιες μεμονωμένες όψεις ή θέσεις των πλανητών τους επειδή χωρίς ολόκληρη την εικόνα του χάρτη δεν μπορούμε να έχουμε σωστή εικόνα. Ο λόγος που απάντησα σε σένα είναι γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον η όψη Σελήνης/Αφροδίτης σου.

Dimitraq
28-09-2010, 01:19 PM
Αχ καλή μου Δημητρούλα...σε καταλαβαίνω γιατι κι εγω αντιμετωπίζω μια παρόμοια σύγκρουση.Απο τη μία η πολυαστρία στο Ζυγό με την Αφροδίτη σε θέση κυριαρχίας αποζητούν τη συντροφικότητα μέσα απο μια σχέση γιατι απεχθάνονται τη μοναξιά, αλλα απο την άλλη Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη με τον Ήλιο και τον Ουρανό στον 11ο (σε ευρεία σύνοδο μεταξύ τους) και μάλιστα εναν Ουρανό δυνατό,σε έξαρση απο ζώδιο και σε κυριαρχία απο οίκο ζητούν ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων...ωθώντας με συχνά στη δημιουργία "free τύπου" σχέσεων-είναι η μέση κατάσταση ανάμεσα στη δεσμευση και τη μοναξιά!!!! :cheesy: Σχέσεις οι οποίες όμως με κουράζουν εν τέλει κι απο ένα σημειο και μετά παυουν να με ικανοποιούν κιόλας όταν δεν εξαλλίσονται σε ένα ανώτερο επίπεδο...αρχίζει μετα να λειτουργεί μεσα μου εγωιστικά ολο αυτό με σκέψεις του τύπου "γιατι ο αλλος δε θέλει να εξελιχτει η σχέση σε κατι πιο σοβαρο?δε με θεωρει αξια για σχέση?" οπου τελικά καταντάει να με θίγει κατι που αρχικά εγω επέλεξα η τουλαχιστον συμφώνησα να εχει αυτη τη μορφή!!!Αντε βγάλε ακρη εσυ τωρα!!!Και σε ψυχαναλητή να πάω...θα τραβάει τα μαλλιά του ο ανθρωπος περιφερόμενος με μια βοτκα στο χέρι για να την παλέψει!!:bigsmile:

Καλημέρα Μαράκι :love:

Η ενασχόλησή μου με την αστρολογία με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου αρχικά και δευτερευόντως για τους "πελάτες" μου. Για αρκετά χρόνια πίστευα για παράδειγμα ότι οι άνθρωποι αντιστέκονται στην αλλαγή (την ψυχολογική εννοώ) γιατί φοβούνται να δουν τις πραγματικές τους επιθυμίες και ανάκγες, η παραδοχή και συνειδητοποίηση των οποίων θα τους επέβαλλε κατά κάποιον τρόπο να αντιδράσουν, να μετασχηματίσουν, να πορευτούν βάσει αυτών των συνειδητοποιήσεων και να γίνουν οι ίδιοι οι μεταρρυθμιστές της ζωής τους.

Μέσα από την μελέτη της αστρολογίας διαπίστωσα στην πράξη, βλέποντας τα ωροσκόπια γνωστών και φίλων, ότι για να κατακτήσει κανείς την πολυπόθητη συνειδητοποίηση των λειτουργικών και πνευματικών του δυνάμεων και να πορευτεί αναλόγως, πρέπει να έρθει η σωστή στιγμή. Βέβαια μπορεί και να μην έρθει ποτέ, ή μπορεί να μας κρούσει τον κώδωνα και να μην πάρουμε είδηση, ή, τουλάχιστον να κάνουμε πως δεν παίρνουμε.

Κι εκεί πιστεύω πως μπορεί να συμβάλλει η αστρολογία, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και αδυναμίες μας, το γιατί και πώς αυτές εκφράζονται αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον, και κυρίως το πότε μπορούμε να αδράξουμε ευκαιρίες για να εξελιχθούμε ψυχικά.

Παρεμπιπτόντως, με το Δία στον 9ο στους Ιχθείς σε αντίθεση με Ήλιο και σε τρίγωνο με Κρόνο, πως διαφαίνεται ο δεύτερος γάμος κυρία Μόζορα;; :love:

Δήμητρα Q

Κοραλλία Μόζορα
28-09-2010, 09:50 PM
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλύτερος από τον πρώτο αλλά και πάλι δεν έχω όλη την εικόνα. Δεν ξέρω αν έχεις κυβερνήτη 9ου τον Ουρανό ή τον Ποσειδώνα, πού βρίσκονται και τι κάνουν. Πάντως και ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας χρειάζονται προσοχή στα θέματα του γάμου, ο καθένας για τους λόγους του.

Dimitraq
28-09-2010, 10:13 PM
Καλησπέρα σας κ. Μόζορα :bigsmile:

Ο 9ος μου είναι στους Ιχθείς με το Δία μέσα στις 12΄, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι ο Ποσειδώνας κάνει τετράγωνο από τις 6΄ του Τοξότη στον 5ο (στο σπίτι του Πλούτωνα), με τον οποίο κάνει τρίγωνο.
Επίσης ο Δίας κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και ο Ήλιος εξάγωνο με τον Κρόνο. Ο Ουρανός είναι στις 25΄ του Ζυγού στον 4ο, χωρίς όψεις με τους παραπάνω. Σχηματίζει όψη χιαστί με Σελήνη και εξάγωνο με την Αφροδίτη.

Δεν ξέρω αν είναι βοηθητικά τα στοιχεία που δίνω..

taurine
16-11-2010, 12:50 AM
Καλημέρα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου:Αφροδίτη στον Λέοντα στις 29 μοίρες και 35΄ η οποία βρίσκεται στον 7ο οίκο τι σημαίνει;κάνοντας εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Διδύμους στις 29 μοίρες και 04΄ που βρίσκεται στον 5ο οίκο; Τελικά με ποιον αστερισμό συνδέεται ο Λέοντας; με τον Βασιλίσκο ή με τον ρέγκουλους γιατί μπερδευτηκα λίγο διαβάζοντας διάφορες απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει.

Βασιλίσκος και Regulus είναι το ιδιο.
Βασιλιάς=Rex στα λατινικά
Bασίλισσα = Regina

Και όσο για την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, προσωπικά τη θεωρώ αξιολάτρευτη,λαμπερή και ικανή να φωτίσει ακόμη και την πιό γκρίζα μέρα μας!

Kαι επειδή το θέμα 29η μοίρα είναι ...κρίσιμο, μπορούμε να επανέλθουμε με περισσότερες γνώσεις?
Και κυρίως,αν είναι εύκολο στους επαγγελματίες, να μας "ανοίξουν" τα μάτια, σχετικά με την επίδρασή της στις τετραπλότητες, αλλά και όταν σηματοδοτούν τα φώτα, τον ωροσκόπο, τους κλήρους, τις ακμές των οίκων κλπ., με κάποιο συνοπτικό ποστ ίσως....
Ζητάω πολλά???

Μητσάκος
16-11-2010, 06:47 AM
Βασιλίσκος και Regulus είναι το ιδιο.
Βασιλιάς=Rex στα λατινικά
Bασίλισσα = Regina

Και όσο για την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, προσωπικά τη θεωρώ αξιολάτρευτη,λαμπερή και ικανή να φωτίσει ακόμη και την πιό γκρίζα μέρα μας!

Kαι επειδή το θέμα 29η μοίρα είναι ...κρίσιμο, μπορούμε να επανέλθουμε με περισσότερες γνώσεις?
Και κυρίως,αν είναι εύκολο στους επαγγελματίες, να μας "ανοίξουν" τα μάτια, σχετικά με την επίδρασή της στις τετραπλότητες, αλλά και όταν σηματοδοτούν τα φώτα, τον ωροσκόπο, τους κλήρους, τις ακμές των οίκων κλπ., με κάποιο συνοπτικό ποστ ίσως....
Ζητάω πολλά???
Διάβασε το ποστ νο 17 αυτής της συζήτησης :bigsmile:

taurine
16-11-2010, 06:31 PM
Γλυκέ μας Μητσάκο, που πάντα μας καθοδηγείς, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Κάθισα και διάβασα όλα τα Post από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά όλα αυτά μου φάνηκαν κάπως γενικά, και ας μου επιτρεπεί η λέξη "λίγα". Γι ' αυτό άρχισα κι εγώ η γυνή (με την αχόρταγη Αφροδίτη στον Κριό )τη γκρίνια χεχε!!!:toung::toung::toung:
Το προβλημα προέκυψε ως εξής: Ο αγαπητός μου μπαμπάς, ισχυρίζεται πως ήρθα σε αυτό τον κόσμο 4-5-77 στις 23.55 το βράδυ, κάτι το οποίο και γράφτηκε στο βιβλιάριο. Η δε σκορπίνα μαμά μου, επιμένει πως ήταν 23.55 όταν με είδε ο μπαμπάς και όχι όταν γεννήθηκα, και επιμένει πως γεννήθηκα 8 λεπτά νωρίτερα. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι ο asc. Με την εκδοχή του μπαμπά, βρίσκεται στις 0.17 του Αιγόκερω, ενώ με την εκδοχή της μαμάς, στις 29 του Τοξότη. Εγώ τώρα ποιόν να πιστέψω??? ¶σε που αν το αφήσω στο ένστικτό μου, νιώθω και από τα δύο, ισόποσα!!!

Μητσάκος
16-11-2010, 06:34 PM
Γλυκέ μας Μητσάκο, που πάντα μας καθοδηγείς, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Κάθισα κια διάβασα όλα τα Post από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά όλα αυτά μου φάνηκαν πολύ γενικά, και ας μου επιτρεπεί η λέξη "λίγα". Γι ' αυτό άρχισα κι εγώ η γυνή τη γκρίνι,α χεχε!!!:toung::toung::toung:
Το προβλημα προέκυψε ως εξής: Ο αγαπητός μου μπαμπάς, ισχυρίζεται πως ήρθα σε αυτό τον κόσμο 4-5-77 στις 23.55 το βράδυ, κάτι το οποίο και γράφτηκε στο βιβλιάριο. Η δε σκορπίνα μαμά μου, επιμένει πως ήταν 23.55 όταν με είδε ο μπαμπάς και όχι όταν γεννήθηκα, και επιμένει πως γεννήθηκα 5 λεπτά νωρίτερα. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι ο asc. Με την εκδοχή του μπαμπά, βρίσκεται στις 0.17 του Αιγόκερω, ενώ με την εκδοχή της μαμάς, στις 29 του Τοξότη. Εγώ τώρα ποιόν να πιστέψω??? ¶σε που αν το αφήσω στο ένστικτό μου, νιώθω και από τα δύο, ισόποσα!!!
Γλυκιά μου Ταυρίνα, που πάντα έχεις έναν καλό λόγο, μάλλον πρέπει να κάνεις διόρθωση ώρας και όχι να αναζητάς μέσω της ανάλυσης και της ερμηνείας των αναιρετικών μοιρών την ακριβή ώρα γέννησής σου :love:

taurine
16-11-2010, 06:39 PM
Γλυκιά μου Ταυρίνα, που πάντα έχεις έναν καλό λόγο, μάλλον πρέπει να κάνεις διόρθωση ώρας και όχι να αναζητάς μέσω της ανάλυσης και της ερμηνείας των αναιρετικών μοιρών την ακριβή ώρα γέννησής σου :love:
Διόρθωση ώρας εννοείς να γράψω στην ώρα γέννησης 23.48 αντί για 23.55? Γιατί αυτο ακριβώς κάνω.

Μητσάκος
16-11-2010, 07:05 PM
Διόρθωση ώρας εννοείς να γράψω στην ώρα γέννησης 23.48 αντί για 23.55? Γιατί αυτο ακριβώς κάνω. :wacko::wacko:
Δες αυτό: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/9410-%E5%FD%F1%E5%F3%E7-%F4%E7%F2-%FE%F1%E1%F2-%E3%DD%ED%ED%E7%F3%DE%F2-%EC%E1%F2-%EC%E5-%E1%EA%F1%DF%E2%E5%E9%E1.html

taurine
16-11-2010, 07:10 PM
Μητσάκο είσαι ΘεόςVerneigung
Το αποφάσισα! Έχω ωροσκόπο Τοξότη! Τέλος ο Αιγόκερως!!!

(Μη με μαλώνετε βρε παιδιά! Πρωτάκι είμαι και ακόμη ψάχνομαι και μαθαίνω!)

-mg-
19-12-2010, 01:15 AM
Καλησπερα...εγω που εχω την αφροδιτη μου στις 29 59'' του ζυγου πρεπει να θορυβηθω..??

taurine
19-12-2010, 01:24 AM
Καλησπερα...εγω που εχω την αφροδιτη μου στις 29 59'' του ζυγου πρεπει να θορυβηθω..??
Εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες...για το πάρτυ που έρχεται την άνοιξη!

-mg-
19-12-2010, 11:01 AM
Εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες...για το πάρτυ που έρχεται την άνοιξη!

Για το οποιο δεν ειμαι ενημερωμενη...να υποθεσω για τον κρονο?

Αν καταλαβα καλα ο κυκλος της αφροδιτης στο ζυγο εχει τελειωσει και κατα τη διαρκεια της ζωης μου αποκτα χαρακτηριστικα σκορπιου?

taurine
19-12-2010, 09:14 PM
Για το οποιο δεν ειμαι ενημερωμενη...να υποθεσω για τον κρονο?

Αν καταλαβα καλα ο κυκλος της αφροδιτης στο ζυγο εχει τελειωσει και κατα τη διαρκεια της ζωης μου αποκτα χαρακτηριστικα σκορπιου?
To γεγονός πως το ηλιακό σου ζώδιο, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και το Δία που θα κάνει ένα πέρασμα στον Ταύρο στα τέλη της άνοιξης, θα έπρεπε να σε κάνει χαρούμενη.
Ένα -περίπου- μεγάλο τρίγωνο στα γήινα, θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει βάσεις για τις σημαντικές σου αποφάσεις και τις μεγάλες προκλήσεις στη ζωή σου. Όσο για την όμορφη Αφροδιτούλα σου, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Σε λίγο καιρό θα φλερτάρει με το Δία στον συναρπαστικό Κριό, και δεν έχει να χάσει τίποτε τίποτε από τη λάμψη της! Γιατί ανησυχείς?

Υ.Γ. ¶σχετο, (ας μας συγχωρέσει το αφεντικό :bigsmile:) αλλά και οι δύο φίλες μου είναι Παρθένοι με Αφροδίτη σε Ζυγό, εχουν αρμονία στην ομορφιά τους, δεν είναι κραυγαλέες, έχουν μία γλυκύτητα στο χαμόγελο και στο βλέμμα τους και ο περίγυρός τους τις αγαπά και τις εκτιμά.

maria76
20-12-2010, 12:26 AM
Eγώ με ενδιαφέρον σας διαβάζω και θυμήθηκα ένα post του Μητσάκου που ρωτούσε αν αισθανόμαστε ποτέ χαζοί..εεεεετσι νιώθω,μπερδεύτηκα.Εχω τον Αρη μου στους Διδύμους στον 12ο στην 29η μοίρα,να τετραγωνίζει και τον Ηλιο μου.Δεν μπορώ να καταλάβω τη σπουδαιότητα,αν και ξέρω τι είναι ο Αρης εκεί που είναι..
Τaurine=χορηγός θετικής ενέργειας..

-mg-
20-12-2010, 08:29 PM
To γεγονός πως το ηλιακό σου ζώδιο, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και το Δία που θα κάνει ένα πέρασμα στον Ταύρο στα τέλη της άνοιξης, θα έπρεπε να σε κάνει χαρούμενη.
Ένα -περίπου- μεγάλο τρίγωνο στα γήινα, θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει βάσεις για τις σημαντικές σου αποφάσεις και τις μεγάλες προκλήσεις στη ζωή σου. Όσο για την όμορφη Αφροδιτούλα σου, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Σε λίγο καιρό θα φλερτάρει με το Δία στον συναρπαστικό Κριό, και δεν έχει να χάσει τίποτε τίποτε από τη λάμψη της! Γιατί ανησυχείς?

Υ.Γ. ¶σχετο, (ας μας συγχωρέσει το αφεντικό :bigsmile:) αλλά και οι δύο φίλες μου είναι Παρθένοι με Αφροδίτη σε Ζυγό, εχουν αρμονία στην ομορφιά τους, δεν είναι κραυγαλέες, έχουν μία γλυκύτητα στο χαμόγελο και στο βλέμμα τους και ο περίγυρός τους τις αγαπά και τις εκτιμά.

Καθησυχαστικη και ευπροσδεκτη η απαντηση...ευχαριστω πολυ!